Mai multe
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-10-28 13:11:49De la: cristiana_cris, la data 2009-10-28 13:04:18De la: one_size, la data 2009-10-28 13:00:11M-ai convins! ai probleme grave la mansarda!vezi tu daca cele care posteaza sunt mai mici in varsta..si..nu trebuie sa te pui la mintea lor!tu care postezi in "mamaia" ar trebui sa ai putin mai multa minte si sa dai dovada de maturitate! dar tu ce faci?spui wow cearta?aici este de mine! nu este cearta?nu-i nimic se rezolva! si o dai asa oricui si oriunde? ce baiat darnic..oi fi te pomeni mos craciun!
|
||
|
one_size Postat pe 28 Octombrie 2009 13:16 |
||
|---|---|---|
De la: kudika068864, la data 2009-10-28 08:01:55Scumpa scorpiuta ! Tu vorbesti mamica ? Din acre categori crezi tu ca faci parte , dupa atitudinea ta si limbajul folosit in 80% din mesaje ? Se pare ca tie doar cu ,, PARUL '' iti poate cineva inchide ,, gurita '' BYE! BYE !Mamaia ta ! Mars la lant,catea. |
||
|
Postat pe 28 Octombrie 2009 16:47 |
||
| Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 | ||
|
|
||
|
kudika068864 Postat pe 29 Octombrie 2009 07:38 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-29 07:38:58Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 nu trebuie sa te inarmezi cu nimic esti deja destul de pregatita nu pot spune decat :"Dumnezeu sa aiba grija si mila de biata viitoare nora"
|
||
|
Dontyyy Postat pe 29 Octombrie 2009 08:31 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-29 07:38:58Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 si te oftici ca ne place p.....si ca noi inca putem? uite deaia nu am putut eu sa fac amor cu barbata-miu ....imi era frica sa nu poftesti |
||
|
cristiana_cris Postat pe 29 Octombrie 2009 11:40 |
||
buna cris! ai dormit bine azi-noapte?
|
||
|
missalexandra Postat pe 29 Octombrie 2009 12:13 |
||
De la: missalexandra, la data 2009-10-29 12:13:56buna cris! AM DORMIT FFFF BINE
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 29 Octombrie 2009 12:42 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 11:40:12De la: kudika068864, la data 2009-10-29 07:38:58Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 cris auzi asta cumva e fata lui danutza?
|
||
|
yumy Postat pe 29 Octombrie 2009 12:51 |
||
De la: yumalai, la data 2009-10-29 12:51:31De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 11:40:12De la: kudika068864, la data 2009-10-29 07:38:58Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 uh mai bagat in ceata....care danuza?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 29 Octombrie 2009 13:00 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 13:00:55De la: yumalai, la data 2009-10-29 12:51:31De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 11:40:12De la: kudika068864, la data 2009-10-29 07:38:58Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 danutza care era cu sexuiala orala sau tu nu o stii ?
|
||
|
yumy Postat pe 29 Octombrie 2009 13:11 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 13:00:55De la: yumalai, la data 2009-10-29 12:51:31De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 11:40:12De la: kudika068864, la data 2009-10-29 07:38:58Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 cum nu o stii pe danuta?
|
||
|
missalexandra Postat pe 29 Octombrie 2009 16:04 |
||
De la: missalexandra, la data 2009-10-29 16:04:29De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 13:00:55De la: yumalai, la data 2009-10-29 12:51:31De la: cristiana_cris, la data 2009-10-29 11:40:12De la: kudika068864, la data 2009-10-29 07:38:58Auziti dragutelor ! Se pare ca voi numai la P................. va ganditi si unde e rost de asa ceva HOP ! si voi! Vezi cat esti papusa de invidioasa ca daca chiar as avea nevoie asa cum spui tu , se ofera cineva sa mi-o dea ? Urgent te bagi ! Se pare ca esti Fffffff flamanda ! Si in ceea ce priveste SCORPIUTA ! Ce replica ,, INTELIGENTA '' atata poate ea saracuta , ce sa-i faci ! Si inca ceva , daca cineva va da replica la observatiile voastre foarte ,, pertinente '' si ,, profunde '' credeti ca se cearta cu voi ? Hai ca pentru mine a devenit o distractie ! Asa mai vad si eu ce va,, produce '' capsorul , ce ganditi , voi astea ,, nurorile oropsite '' de soacre si ma voi putea inarma cu ceea ce trebuie pentru vremea cand voi deveni intr-adevar soacra! Stiti paza buna trece primejdia rea ! Voi stii probabil , cunoscand modul de gandire al generatiei ,, SUPERWOMAN '' si voi putea contracara asfel de comportamente intr-un mod cat mai eficient. Se spune ca raul trebuie taiat din radacina , nu lasat sa creasca si atunci totul va fi O.K. Pa ! Astept replicile voastre ! MAMAIA 1 ACUM CRED CA STIU
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 29 Octombrie 2009 16:20 |
||
Buna dimineta papuselellor ! Ieri chiar am avut treburi mai importante de facut si nu am avut vreme sa ma ,, distrez '' cu voi ! Sa va spun si eu un banc care vi se potriveste ca o manusa ! ,, Leana si Maria , vecine , casatorite de aprox. 6 luni fiecare . Sotul Mariei , dupa casatorie pune cateva kg. pe el , inschimb cel al Lenutei slabeste de e ra saracu numia piele si os ! Intr-o zi se intalnesc ele si intreaba Maria , care era gospodina pe Lena ce-i da sotului ei de mancare ca aslabit asa ! Vai draga ! E fparte simplu : dimineata sex , la amiaza sex si seara sex. Cand sare peste meniul pregatit de mine mai fuge la maica-sa sa manance ! Maria cde pe ganduri si pleaca la targuieli. Cand se intoarce o vede pe Leana incalecand balustrada si coborand de la etajul 4 pana la parter . O vede facand asta o data , de doua ori, de trei ori si curioasa o intreaba : Ce faci Leana ? De ce te dai pe balustrada ? Maria ii raspunde : Draga trebuie sa vina barbata-miu de la munca si-i incalzesc ,, CINA '' ! ''' Ei , cam asa faceti si voi nu ? Va pupa MAMAIA ! HA!HA!HA! |
||
|
kudika068864 Postat pe 30 Octombrie 2009 07:07 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-30 07:07:04Buna dimineta papuselellor ! Ieri chiar am avut treburi mai importante de facut si nu am avut vreme sa ma ,, distrez '' cu voi ! Sa va spun si eu un banc care vi se potriveste ca o manusa ! Esti patetica! |
||
|
gina37 Postat pe 30 Octombrie 2009 09:24 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-30 07:07:04Buna dimineta papuselellor ! Ieri chiar am avut treburi mai importante de facut si nu am avut vreme sa ma ,, distrez '' cu voi ! Sa va spun si eu un banc care vi se potriveste ca o manusa ! da apropo esti ofticata ca unele dintre noi facem sex de 3 ori pe zi? s-a dus vremea aia in care faceai sex o data pe luna si eventual cu lumina stinsa si cu patura in cap! |
||
|
one_size Postat pe 30 Octombrie 2009 10:28 |
||
|
Cand e ginerele fericit Un cuplu casatorit are un accident dupa care fata femeii ramane foarte arsa. Doctorul ii spune sotului ca nu poate lua piele de pe corpul ei pentru ca este prea slaba. Prin urmare, sotul se ofera sa doneze piele de la el. Dar singura parte a corpului pe care doctorul o considera adecvata sunt fesele. Cei doi se hotarasc sa nu spuna nimanui de unde au luat pielea. Dupa operatie, toata lumea se mira cat de frumoasa era femeia si cate de tanara arata. Intr-o zi, sotia se emotioneaza si-i spune sotului : - Dragul meu, vreau sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Nu stiu cum as putea sa ma revansez vreodata. - Iubito, raspunde el, nu te mai gandi la asta. Sunt super multumit cand o vad pe mama ta ca te saruta pe obraz.....
|
||
|
one_size Postat pe 30 Octombrie 2009 10:33 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-30 07:07:04Buna dimineta papuselellor ! Ieri chiar am avut treburi mai importante de facut si nu am avut vreme sa ma ,, distrez '' cu voi ! Sa va spun si eu un banc care vi se potriveste ca o manusa ! bag seama ca deja ai dezvoltat o obsesie ..................nu-i asa ca abia asteptzi sa-tzi faci putzin timp liber pentru a intra repede pe kudika pentru a face parada de talentele de mare soacra?
|
||
|
Dontyyy Postat pe 30 Octombrie 2009 10:43 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-10-30 07:07:04Buna dimineta papuselellor ! Ieri chiar am avut treburi mai importante de facut si nu am avut vreme sa ma ,, distrez '' cu voi ! Sa va spun si eu un banc care vi se potriveste ca o manusa ! desteapta mamaia asta aplauzeeeeeeeeeeeeeeee ce dor iti este....si tie de un sex
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 11:08 |
||
De la: one_size, la data 2009-10-30 10:28:49De la: kudika068864, la data 2009-10-30 07:07:04Buna dimineta papuselellor ! Ieri chiar am avut treburi mai importante de facut si nu am avut vreme sa ma ,, distrez '' cu voi ! Sa va spun si eu un banc care vi se potriveste ca o manusa ! bine zis apropo....mamaia stie ce este acela preludiu oare?....sau oral?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 11:09 |
||
uite draga mamaie si pt tine un banc... Vine ginerele disperat la soacra'sa... - Mama soacra, imprumuta-ma te rog cu 10.000 de euro ca am nevoie urgenta de bani si nu stiu ce sa ma fac... Soacra: - Vai de mine,10000 de euro...sta putin pe ganduri... Soacra: -Bine mai iti dau banii, dar cu o conditie? Ginerele: - Nu conteaza,fac orice! Soacra: - Da chiar orice,nah bun ... vreau sa-mi faci sex oral. Ginerele neavand ce face, se apuca...dupa cateva limbi, soacra satisfacuta ii da banii. Dupa ce se vede ginerele cu banii in mana,incepe sa rada.Soacra se uita la el si il intreaba: -Ma da tu de ce razi asa de bine,k tocmai mi-ai facut sex oral? Ginerele: - Rad mama soacra k mult o sa-mi sugi u p... pana vezi banii astia!
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 11:20 |
||
|
Se oeganizeaza o excursie de 2 zile. Nurorile impreuna cu soacrele...intr-un autocar nurorile in altul soacrele! Autocarul cu soacre mergea in fata, iar autocarul nurorilor in spate....Intr-o curba periculoasa, pe varfu unui munte autocarul soacrelor se rastoarna in prapastie si se face praf si pulbere! Nurorile din autocarul vazand autocarul soacrelor facut praf incepuse sa chiuie, sa anseze, sa rada...erau in culmea fericirii ca au scapat de belea....in spatele autocarului o fata plangea si era asa de suparata, aproape ca urla de durere.....la care una din fete de duce la ea si o intreaba: - dar de ce esti asa de trista...gata... ai scapat de soacra...nu ai vazut autocarul...s-a facut praf...hai sa ne distram!!! la care ea raspunse: - da....dar ... soacramea a pierdut autocarul!!!!!
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 11:21 |
||
|
Un tip se chinuia sa arunce o baba de la etajul 8.Multimea adunata in fata blocului politie,pompieri,ambulanta tot tacamul: -Criminalule!!!Asasinul!!!Intr-un final baba cade si moare.Individul coboara sa infrunte multimea. -Asasinule,cum ai putut sa faci asa ceva?!?! -Oameni buni...stati calmi...era soacra mea!la care un pompier: -Ati vazut oameni buni cum se agata jigodia?! |
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 11:23 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-30 11:21:07Se oeganizeaza o excursie de 2 zile. Nurorile impreuna cu soacrele...intr-un autocar nurorile in altul soacrele! Autocarul cu soacre mergea in fata, iar autocarul nurorilor in spate....Intr-o curba periculoasa, pe varfu unui munte autocarul soacrelor se rastoarna in prapastie si se face praf si pulbere! Nurorile din autocarul vazand autocarul soacrelor facut praf incepuse sa chiuie, sa anseze, sa rada...erau in culmea fericirii ca au scapat de belea....in spatele autocarului o fata plangea si era asa de suparata, aproape ca urla de durere.....la care una din fete de duce la ea si o intreaba:
|
||
|
one_size Postat pe 30 Octombrie 2009 11:24 |
||
|
O mama avea trei fete maritate. Intr-o zi se hotaraste sa vada cat de mult o iubesc ginerii ei si se arunca in piscina. Sare ginerele cel mic dupa ea si o salveaza. Dimineata era in fata casei lui o masina Dacia cu un bilet pe care scria: "Bine faci ,bine gasesti." Mama soacra. In urmatoarea zi se duce si la ginerele mijlociu si se arunca in piscina. Ginerele o salveaza si-si primeste Dacia cu biletul: "Bine faci,bine gasesti." Mama soacra. A treia zi se duce la ginerele cle mare si se arunca in piscina. De aceasta data ginerele a lasat-o sa se inece. Dimineata,in fata casei era un Mercedes cu urmatorul bilet: "Bine faci,bine gasesti." Tatal socru
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 11:25 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-30 11:25:29 aaa aici erai iubita?
|
||
|
missalexandra Postat pe 30 Octombrie 2009 13:06 |
||
De la: missalexandra, la data 2009-10-30 13:06:53De la: cristiana_cris, la data 2009-10-30 11:25:29 da o fac sa rada pe soacra mare
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 14:29 |
||
....................Cica asemanarea dintre o soacra si o bere ar fi ca amindoua fac spume la gura si amindoua sint bune reci ...........................
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 30 Octombrie 2009 15:46 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-10-30 15:46:32....................Cica asemanarea dintre o soacra si o bere ar fi ca amindoua fac spume la gura si amindoua sint bune reci . eu stiam ceva de genu' ....soacrele sunt ca niste comori si trebuie ingropate. ma rog....un pic macabru,,,,da' unele o merita cu varf si indesat!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 30 Octombrie 2009 15:53 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-10-30 15:46:32....................Cica asemanarea dintre o soacra si o bere ar fi ca amindoua fac spume la gura si amindoua sint bune reci
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 30 Octombrie 2009 15:57 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-10-30 15:46:32....................Cica asemanarea dintre o soacra si o bere ar fi ca amindoua fac spume la gura si amindoua sint bune reci buna asta!!!
|
||
|
gina37 Postat pe 30 Octombrie 2009 16:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa il fac sa se indragosteasca de mine? | 18 | De la: kudika_8277 21 Iunie 2013 13:16 |
| Oare ma mai iubeste? | 73 | De la: Gina1989 22 Noiembrie 2011 14:17 |
| ma iubeste dar nu mai poate fi cu mine... | 123 | De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 10:39 |
|
|
||
| jurnalul unei despartiri... | 5 | De la: pisicuta_trista 25 Aprilie 2009 16:36 |
| il iubesc....dar nu stiu ce simte...nu ma mai vrea....dc aja dintr-o data dak ma iubea????? | 40 | De la: steffy91 18 Ianuarie 2012 23:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.