Mai multe
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-02 13:00:51De la: missalexandra, la data 2009-11-02 12:57:53cris cris... N-ai sa vezi!Pupici draguta
|
||
|
gina37 Postat pe 2 Noiembrie 2009 13:06 |
||
|---|---|---|
De la: kudika068864, la data 2009-10-21 08:07:54Buna dragutelor ! Concluzia S-a plecat de la un topic,Vr. sa-mi ucid soacra '''!.Am citit cateva pagini.......si nu am inteles , de ce????? Si de ce ai acceptat sa te apostrofeze scorpio',ea copila de 41 de ani????Cu siguranta locuieste la capatul liniei de tranvai nr. 2,(giulesti).si vocabularul care il are......... Dai un sfat la o pustoaica de 19, 20 maxim 24 de ani, dar la o matracuca de 41 de ani, care ce??stres de la soacra a avut?, sa fim seroisi...............daca ti-a iestit un cos pe fata......este din cauza soacrei............Cele mai multe fete nu sunt pregatite pentru mariaj. Confunda o iubire cu o casatorie. Casatoria necesita responsabilitate . Nu esti in stare ?, atunci suporta consecintele. Dar, nu da vina pe soacra doar asa...., ca ai auzit ca, ar fi la moda.Am o nora'', dar eu o consider fata mea, asa cu bune, cu rele, asa este viata. comunicam, ne sfatuim , Dar decizia o eau ei''copii'. , Oamenii lasi si inresponsabili de faptele lor, cand le vine 'reversul', arunca vina pe;''SOACRA', De ce?. si de ce trebuieste ucisa?. Dai ignor si atat. Dar anunta-l si pe iubitul tau sot, nu pe la spatele lui. In casnicie decizile se iau imp[reuna. Mai ales o ruptura de relatie cu familia.Dar draga doamna, se vede treaba ca ti-ai batut 'tastele'', degeaba cu pustoaicele astea de 41 de ani, care habar nu au de responsabilitati (ma refer la sentimente nu la bani),Ori ce mama isi iubeste baiatul cu defecte cu tot. La fel o poate iubi si pe nora cu defecte cu tot. Dar, nu trebuie ucis nimenii pentru ca, vor suferi toti. Decat sa stea pe forum si sa-si pleftureasca soacra, mai bine ar incerca sa vorbeasca si sa-si spuna punctul ei de vedere, impreuna cu toate persoanele implicate in fata.Comunicarea mama intelepciunii'',Alimentarea cu URA', dauneaza tuturor, inclusiv ''reletiei.........care .....pana sa .....soacra..........si se termina relatia. Tanar nu esti vesnic, pana te trezesti(maturizezi), s-a terminat relatie,casnicie, iubire......si in urma ta nu ai lasat nimic(sau cum spune-ti voi niK). Asa ca, draga doamna ai spus tot. Cine poate sa inteleaga bine dar cine nu.............n'au decat sa se certe toata viata. Cand soacra nu va mai fi, vor mai gasi pe cineva vinovat de vinovatie si de relatia lor scartaitoare, sau apare o 'amanta'' si tot asa, pana se pensioneaza/caz de boala/stres.
|
||
|
dorina27 Postat pe 2 Noiembrie 2009 13:44 |
||
De la: dorina27, la data 2009-11-02 13:44:22De la: kudika068864, la data 2009-10-21 08:07:54Buna dragutelor ! heloooooooooo......duduie....se pare ca citesti aiurea...nu scorpio a deschis topicul... si se pare ca ai intrat din prima croita pe ea...ori esti vreuna de o cunosti pe mamaie...ori...nu stii sa citesti de unde a inceput totul
|
||
|
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:14 |
||
|
Comunicarea mama intelepciunii'',Alimentarea cu URA', dauneaza tuturor, inclusiv ''reletiei.........care .....pana sa .....soacra..........si se termina relatia. Tanar nu esti vesnic, pana te trezesti(maturizezi), s-a terminat relatie,casnicie, iubire......si in urma ta nu ai lasat nimic(sau cum spune-ti voi niK). Al naibii de bine comunici,madam,nici nu intri bine pe un topic si jignesti pana nu mai poti. Parasutelor ca tine si ca incuiatele cu care te-ai aliat n-am de ce sa le vorbesc frumos,santeti niste caricaturi de femei care isi razbuna nerealizarile chiar pe copii lor.Nici nu stii sa scrii romaneste cum vresi sa comunici in halul asta. |
||
|
Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:15 |
||
Frate, de unde-a mai aparut si asta? A dat strechea-n ea? Cam incoerenta duduia. O fi tulburelul de vina
|
||
|
gina37 Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:16 |
||
De la: gina37, la data 2009-11-02 14:16:59Frate, de unde-a mai aparut si asta? Citeste desteapto........cu fata care a deschis topicul nu am nimic, este tanara si poate are probleme.Ei i-am spus sa adopte bunul simt si respect,pentru ea, el si socrii. Nu voua matracucilor batrane si fara rost in viata. Va-m urmarit si nu aveti nici o treaba cu tema, inafara de injuraturi nu ati facut nimic. Injurati ca niste birjarite si va luati de oricine intra/topic. Nu am observat sa-i fi dat vreun sfat. Tu ce ai baut VENIN?, SAU MATRAGUNA. |
||
|
dorina27 Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:50 |
||
De la: gina37, la data 2009-11-02 14:16:59Frate, de unde-a mai aparut si asta? gina ...scorpiuta mea draga treceti mai aproape sa va pupacesc...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:53 |
||
De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28De la: gina37, la data 2009-11-02 14:16:59Frate, de unde-a mai aparut si asta? draga...singura care vb aiurea..si care este contra toate este decit kudika....si tu acum sau mai ai un nik...esti aceasi mamaia?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:54 |
||
De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28De la: gina37, la data 2009-11-02 14:16:59Frate, de unde-a mai aparut si asta? doamne acum, se baga toata lumea in seama, al naibii de importanti ati devenit ... si chiar nu inteleg unde iti era locul in cearta celor 2 femei? niciunde..pe dinafara! ...acolo sa stai!
|
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Noiembrie 2009 15:11 |
||
De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28De la: gina37, la data 2009-11-02 14:16:59Frate, de unde-a mai aparut si asta? Matracuca batrana esti tu! Da, ne luam de toate cele care intra cu ciubotele pline de noroi si improasca in toate partile! Daca ai fi postat decent, fara atacuri la persoana, puteai si tu ca si celelalte sa-ti dai cu parerea! La venerabila varsta pe care o ai, ai fi putut gasi un alt mod de exprimare! Asa-i ca din cauza menopauei, bat-o vina? |
||
|
gina37 Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:03 |
||
De la: gina37, la data 2009-11-02 16:03:52De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28De la: gina37, la data 2009-11-02 14:16:59Frate, de unde-a mai aparut si asta? Cand doi ii zic ca e beata ar trebui sa se duca la culcare.
|
||
|
Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:07 |
||
|
||
|
gina37 Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:19 |
||
De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28Nu voua matracucilor batrane si fara rost in viata. daca eu sunt batrana la 31 de ani matalutza la 53 esti deja expirata!ma scuzi! dar ar trebui sa iti mai verifici termenul de valabilitate..la naiba in puii mei!
|
||
|
one_size Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:25 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-02 16:25:01De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28Nu voua matracucilor batrane si fara rost in viata. lasa ca e ea tanara si frumoasa... e vreo miss si nu stim noi
|
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:31 |
||
De la: ralukutzza, la data 2009-11-02 16:31:46De la: one_size, la data 2009-11-02 16:25:01De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28Nu voua matracucilor batrane si fara rost in viata. o da miss babetun!
|
||
|
one_size Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:35 |
||
Heeeeeeiiiiiiii matracucile mele dragi, va pup pe toate, dulce, dulce!!!!! PS: semneaza o matracuca de 42
|
||
|
miss_darine Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:36 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-02 16:35:40De la: ralukutzza, la data 2009-11-02 16:31:46De la: one_size, la data 2009-11-02 16:25:01De la: dorina27, la data 2009-11-02 14:50:28Nu voua matracucilor batrane si fara rost in viata.
|
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:39 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-02 16:36:02Heeeeeeiiiiiiii matracucile mele dragi, va pup pe toate, dulce, dulce!!!!! buna ziua :)... si noi va pupa,
|
||
|
ralukutzza Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:40 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-02 16:36:02Heeeeeeiiiiiiii matracucile mele dragi, va pup pe toate, dulce, dulce!!!!!
|
||
|
gina37 Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:41 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-02 16:36:02Heeeeeeiiiiiiii matracucile mele dragi, va pup pe toate, dulce, dulce!!!!!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:45 |
||
|
Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE ,, INGERASI NEVINOVATI '' . NU UITATI CA VETI DEVENI SI VOI SOACRE SI VETI FI TRATATE PRECUM TRATATI SI VOI PE ALTII . Hai PA !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:23 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE Era vorba de cat de deschisa ai mintea si cat de usor accepti schimbarile nu de varsta in sine. Eu cunosc o doamna adevarata care are peste 75 de ani si e super moderna si descisa la minte. |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:29 |
||
| Draga mea ! Afideschis la minte nu inseamna ca trebuie sa tolerezi LENEA , IMPERTINENTA , OBRAZNICIA si altele de genul asta . A fi deschis la minte inseamna sa te uiti putin in jurul tau si sa incerci sa te adaptezi conditiilor existente intr-un anumit loc . Nu vii tu sa impui noi reguli acolo unde nu ai caderea sa o faci . Un om ,, dechis la minte '' stie sa respecte pe cei din jurul sau . Ce ar fi sa mergi la servici si sa-i impui sefului tau tot ce - ti trece tie prin capsor ? Te zboare de nu te vezi papusa ! Si asa cum in general in societate se respecta niste reguli de conduita , asa ar trebui sa fie si intr-o casa . Stii draguta , pana si la animale care convietuiesc in grupuri sunt reguli . Exista si acolo o ierarhie bine stabilita si noii veniti in ,, HAITA '' daca sunt acceptati , respecta aceste reguli . Daca nu , sunt eliminati . Asa ca , tine si de varsta , cel mai tanar ar trebui sa respecte pe cel mai batran , si cel nou venit sa-i repecte pe cei mai vechi din comunitate . Asa vad eu ca e corect ! Nu vii tu , sau oricine altcineva si-ti impui propriile reguli in casa altuia . La tine acasa da ! Si cred ca si voi aveti pretentia ca atunci cand va trece cineva pragul sa aiba o conduita civilizata . Exemplu : nu lasi sa intre in casa cu pantofii murdari de noroi sau ud pe podelele tale proaspat curatate nu ? Ei draga mea asta deja e o regula . Nu lasi sa se culce incaltat si imbracat in pat. O alta regula . Si ca astea mai sunt multe ! Gandeste putin la ce am scris si vei vedea ca am dreptate . Si apoi mai este vorba si de intimitatea fiecaruia . Poate vreau sa umblu eu sau sotul meu in casa doar in chiloti , sau chiar in fundul gol si nu pot ca am pe cineva strain in casa . La fel poate gandesc si cei tineri . Vezi de asta am spus ca e mai bine fiecare cu ,, CUIBUSORUL SAU '' stii lucrul amestecat miroase a C..... CAT ! | ||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:28 |
||
|
Draga Kudika068864, nu stiu de unde ai scos: " MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! " cand toate cele care au postat au povestit doar experiente de viata. Nici una nu s-a dat ranita! Toate am impartasit din intamplarile traite si cum am depasit, sau nu, incercarile vietii. Nu inteleg de ce faci pe toata lumea lenesa, impertinenta, de parca atunci cand s-a impartit harnicia si bunul simt, doar tu ai luat! Cunosti la modul personal pe vreuna din cele care am scris pe forum, ca sa ne cataloghezi atat de ritos? Si inca ceva: daca te ghidezi dupa principiul "capul plecat, sabia nu-l taie!" sa stii ca are si o continuare: "nici cu onoruri nu se alege!" Nu mergi la serviciu sa-i impui sefului diverse chestii; mergi la serviciu si-ti spui si tu parerea, de multe ori avizata, in legatura cu problemele aparute. Si da, aici iti dau dreptate: intotdeauna rahatul amestecat miroase! |
||
|
gina37 Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:07 |
||
Pai draga Ginuta ! Nu ele se plang cat de rau sunt maltratate de SOACRE ? Nu vor ele sa le dea soacrelor vitriol , sa le omoare ? Nu ele au inceput ? Si daca citesti putin mai atenta , nu am facut pe nimeni , LENESA , OBRAZNICA SI IMPERTINENTA . Am spus doar ca a fi ,, deschisa la minte '' nu inseamna ca esti obligata sa tolerezi un asfel de comportament si astfel de oameni . Acum daca as vrea sa fiu ,, SCORPIE '' asa cum spuneti voi ti=as pune o intrebare ! Dar prefer sa n=o fac decat daca va fi neaparat nevoie sa ma apar de atacurile voastre ! Stii chestia cu asul din maneca ! E bine sa-l ai pregatit ! Eu vorbeam de reguli de conduita mamica , nu de problemele profesionale . De faptul ca seful iti fixeaza un program , iti da de lucru si-ti cere parerea cand are nevoie .Nu te duci tu nou angajat sa spui ca nu-ti convine programul de la 7- 15 ci vrei de la 9 la 17 ca nu te poti trezi dimineata . De asa ceva era vorba .Si inca ceva , voi ma cunosteti pe mine sau pe celelalte participante la discutie de va permiteti sa ne catalogati asa usor ? De ce voi aveti voie si noi nu ? Atata timp cat se pastreaza un ton civilizat de catre una din parti ar fi de dorit ca si restul sa faca acelasi lucru ! Nu sa incepeti sa injurati , sa jigniti si apoi vreti sa vi se raspunda civilizat ! Seamana un pic a IPOCRIZIE ! |
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:37 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE se pare ca ametesti raspunsurile tuturor! apropo eu sunt cu termenul de valabilitate si am 31 si pana la 53 este o diferenta de ... te las pe tine ca zici ca stai bine la matematica! Si inca ceva daca am sa ajung sa mit ineptii ca voi atunci merit din plin asemnea replici..dar daca ma port frumos si am mai multa minte..as paria ca nu am sa am soarta ta sau a voastra! aaa si nu iti face griji de termenul meu de valabilitate ca ma hraneste mam soacra cu produse eco! cultivate chiar de ea!
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:46 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 09:37:56Pai draga Ginuta ! Nu ele se plang cat de rau sunt maltratate de SOACRE ? Nu vor ele sa le dea soacrelor vitriol , sa le omoare ? Nu ele au inceput ? sa ma repet!eu imi ador soacra!deci nu ma incadrez la nebuniile spuse de tine! Si inca ceva daca nu iti place comportamenul celor care posteaza..atunci de ce mai intri?
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:48 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 08:28:27Draga mea ! Afideschis la minte nu inseamna ca trebuie sa tolerezi LENEA , IMPERTINENTA , OBRAZNICIA si altele de genul asta . A fi deschis la minte inseamna sa te uiti putin in jurul tau si sa incerci sa te adaptezi conditiilor existente intr-un anumit loc . Nu vii tu sa impui noi reguli acolo unde nu ai caderea sa o faci . Un om ,, dechis la minte '' stie sa respecte pe cei din jurul sau . Ce ar fi sa mergi la servici si sa-i impui sefului tau tot ce - ti trece tie prin capsor ? Te zboare de nu te vezi papusa ! Si asa cum in general in societate se respecta niste reguli de conduita , asa ar trebui sa fie si intr-o casa . Stii draguta , pana si la animale care convietuiesc in grupuri sunt reguli . Exista si acolo o ierarhie bine stabilita si noii veniti in ,, HAITA '' daca sunt acceptati , respecta aceste reguli . Daca nu , sunt eliminati . Asa ca , tine si de varsta , cel mai tanar ar trebui sa respecte pe cel mai batran , si cel nou venit sa-i repecte pe cei mai vechi din comunitate . Asa vad eu ca e corect ! Nu vii tu , sau oricine altcineva si-ti impui propriile reguli in casa altuia . La tine acasa da ! Si cred ca si voi aveti pretentia ca atunci cand va trece cineva pragul sa aiba o conduita civilizata . Exemplu : nu lasi sa intre in casa cu pantofii murdari de noroi sau ud pe podelele tale proaspat curatate nu ? Ei draga mea asta deja e o regula . Nu lasi sa se culce incaltat si imbracat in pat. O alta regula . Si ca astea mai sunt multe ! Gandeste putin la ce am scris si vei vedea ca am dreptate . Si apoi mai este vorba si de intimitatea fiecaruia . Poate vreau sa umblu eu sau sotul meu in casa doar in chiloti , sau chiar in fundul gol si nu pot ca am pe cineva strain in casa . La fel poate gandesc si cei tineri . Vezi de asta am spus ca e mai bine fiecare cu ,, CUIBUSORUL SAU '' stii lucrul amestecat miroase a C..... CAT ! A fi deschis la minte inseamna sa tolerezi pe oricine asa cum este si sa-l ajuti sa se schimbe nu sa impui reguli care sa-l ingradeasca.A nu intra incaltat in casa sau in pat tine de igiena si de bune maniere sunt lucruri care la fel nu trebuie impuse ci invatate la timpul lor.Cat despre intimitate,cat reai numai cu fii-tu sa inteleg ca umblai in chiloti in fata lui si nu era deranjata intimitatea ta si acu daca vine cu o fata nu mai poti sa te etalezi prin casa?E clar ai ceva cu fata aia nu ca-ti sunt deranjate obiceiurile . |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:01 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 09:37:56Pai draga Ginuta ! Nu ele se plang cat de rau sunt maltratate de SOACRE ? Nu vor ele sa le dea soacrelor vitriol , sa le omoare ? Nu ele au inceput ? Eu m-am adresat tie si n-am vorbit la general, asa cum procedezi tu cand imi raspunzi mie. De asemeni am folosit un limbaj ponderat in postarile mele. Daca ai de pus o intrebare, nu te jena. Daca ti se pare prea pesonala, o poti face si printr-un mesaj pe privat. Optiunea este a ta! |
||
|
gina37 Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:04 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE................ Bine v-am gasit! Ele nu gandesc pe o perioada mai lunga de timp! Viseaza sa fie bagate in seama! De aceea sunt atat de agresive ;;unele; aici pt, ca n-au unde sa si verse ; frustrarea! O fac aici! Am deschis pe forum o tema unde pot sa ;urle sa injure in voie;!! Dar cum sunt cam ;inguste; la minte((unele)) iar s-au luat de viata mea!! Halal amarate vesele! Ca astea se dau rotunde! Se lauda, pt, ca ascunzandu-si identitatea pot scrie ce le ;'freaca; mintea si hormonii;!! Ca daca si-ar trece identitatea s-ar gasi multa lume sa le contrazica; !! Fiind vai de capul si viata lor!! Dar asa!! Hai sa jignim, ca atat ne duce minmtea!! Numai ca; noi soacrele; vom pieri la adanci batraneti! Nu cand doresc,, matracucile;; astea! ;;;;Va iubesc si regret ca n-am facut vreo 20 de baieti, sa le am ;de nurori!!!,,,,,,va iubesc, scumpe, educate!1
|
||
|
kudika017520 Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Perioad ale relatiei, nevoie de un sfat | 31 | De la: kudika_927641 31 August 2013 17:10 |
| Sufar si nu pot sa stau fara ea.... | 91 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 1 August 2010 00:42 |
| SI-A BATUT JOC DE TOATE!!! | 17 | De la: Mary_angel 2 Ianuarie 2009 11:13 |
|
|
||
| e complicat | 84 | De la: maimai_no1 11 Septembrie 2011 00:18 |
| M-a inselat cu fosta! | 50 | De la: Flowers 12 Mai 2011 20:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.