Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

Nu!!! V-ATI OMORAT INCA ;SOACRELE:???!!
kudika017520
Postat pe 23 Octombrie 2009 18:42
mocanucarmen
Postat pe 23 Octombrie 2009 20:42
O seara de vis tuturor!
kudika017520
Postat pe 24 Octombrie 2009 21:54
De la: kudika017520, la data 2009-10-24 21:54:01O seara de vis tuturor!

Incheiata cu tine sigur e de cosmar.

Postat pe 25 Octombrie 2009 07:45
De la: scorpio67, la data 2009-10-25 07:45:25

Unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!!
kudika017520
Postat pe 25 Octombrie 2009 09:17
Buna,
Mai fetelor acest topic s-a deschis pentru a va arata voi "muschii"?,sau sa aratati care e mai tare in gura? hai mai fetelor sa aratam ca putem mai mult decat atat.
Eu eram curioasa ce atitudine a luat acea fata, fata de soacra ei.Dar cand colo ajung sa ma plictisesc citind cearta voastra.
Si eu am stat cu soacra mea 8 ani si s-a bagat intre noi atat cat a fost posibil,insa nici eu nu am lasat-o sa imi strice viata.
Sfatul meu e,sa nu ii dai voie sa se bage intre voi,ca va poate strica relatia asa cum a spus cineva mai sus.Vorbeste serios cu sotul tau,fa-l sa inteleaga ca te doare atitudinea ei,si sa ii spuna el soacrei ca vrei sa ai cu ei o relatie asa cum o ai cu parintii tai.Ei nu va deranjeaza asa vrei si din partea socrilor.Am cunostinte care au pierdut sarcini din cauza stresului cu soacra/socrul.Dar,cand ii v-a spune sa fi si tu de fata,sa fii sigura ca o face,iar daca nu se schimba nimic i-a tu atitudine:nu-i mai raspunde la telefon,la usa, evit-o cat de mult posibil.
Bafta,sanatate,biruinta si sa ai nastere usoara.
liana75
Postat pe 25 Octombrie 2009 09:50
e bine k nu stati cu ea si ca sotul tau te sprijina
nu ii mai da atentie
schimba-ti macar tu numarul de telefon si gata
macar il suna numai pe sotul tau
nu iti bate capul cu cine nu merita
indiferenta doare cel mai tare
te inteleg si eu am o soacra de mai bine nu o aveam
dar nu e nici chiar in halul asta
multa bafta
daca sotul tau nu o ascultanici nu ar trebui sa iti faci probleme, stiu k e greu dar cel mai bine este dak nu ai mai vorbi cu ea, eu asa am facut si imi este foarte bine, nu o vizitez, nu ma viziteaza si cu asta basta
andrucu
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:19
draga mea, si eu am o soacra de as bate-o numai in cao de 10 ori pe zi si tot as considera ca ar mai merita. cu telefoanele eu am lecuit-o. nu are nr meu, deoarece pe cle vechi care il stia ea l-am "pierdut" si la fix nu raspund. mai face fiuguri cateodata pe chestia asta dar nu o iau in seama. si ea bate apropouri sa ne mutam impreuna, canne face mancare , curatenie, dar ma bucur ca si sotul fuge de ea cat poate.
in cazul meu a fost cu scanfdal de la inceput si m-a jignit peste masura, mi-a zis in fata ca nu ma potrivesc cu baiatul ei, ca e impotriva casatoriei, dar i-am zis vreo doua serioase, n-am mers vreo 5 luni pe la ea si dupa nunta a inceput sa fie tot mai amabila, dar agasanta cu telefoanele, cu vizitele si altele. din nefericire e vaduva.....dar tot as bate-o...
veronicasimiciuc
Postat pe 25 Octombrie 2009 20:01
sunt alaturi de tine ,dar cum facem sa ne omorim soacrele fara sa fib pedepsite de lege?! Eu am inceput s-o mai pun la punct ,incetul cu incetul, dar tot vreau s-o omor ca nu o suport nici cind respira ,sta perete in perete cu mine si o simt ca un junghi in coasta .As omoriio cu o placere de nedescris dar nu vreau sa fac puscarie ca am un copil de crescut
tn
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:11
De la: dadi19, la data 2009-10-19 11:37:59sint satula de ei ,sint tare nesimtiti ,m-ai ales ca m-am certat zdravan cu ei si mai au nesimtirea sa vina in casa mea..........idiotii

scuze ca intervin..casa ta e cumva..pe undeva si a lor? la origine..un banutz ceva? atunci s-ar considera indreptatiti sa vina...gandesc ca ei acum...
stii care e problema? vor continua sa vina pt ca vin la fiul lor!
sotul tau stie situatia? daca el le permite asta dupa ce te-ai certat cu socrii, mai bine discuti cu el...
dar cine sunt eu sa dau sfaturi?
adykanaty
Postat pe 26 Octombrie 2009 09:18
De la: kudika017520, la data 2009-10-25 09:17:52
De la: scorpio67, la data 2009-10-25 07:45:25

Unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!!

asa este..ma uit la ce postezi..si iti dau dreptate! te incadrezi perfect in acest citat!felicitari!
one_size
Postat pe 26 Octombrie 2009 11:06
De la: gina37, la data 2009-10-23 15:46:45
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-23 15:41:09
De la: gina37, la data 2009-10-23 14:44:45Fetelor, fiindca am ramas intre noi, impart cu voi cateva "maxime" din intelepciunea populara:
"Barbatii sunt precum pantofii :
-- cei care iti plac, te costa...
-- foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon...
-- daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata ...
-- cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre...
-- oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili...
-- unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese...
-- unii merita lasati la usa...
-- lumea te judeca in functie de ei...
-- alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor...
-- cei sireti trebuie legati...
-- toþi trebuie calcati in picioare !!!"

fata face coana mare infarct miocardic...si nu isi mai lasa feciorul sa se insoare never

Norocul fetei!

cristiana_cris
Postat pe 26 Octombrie 2009 12:03
Buna Papuseleleor ! A revenit MAMAIA ! Cred ca v-a fost ,, DOR '' de mine ! In cele doua zile in care nu ne-am auzit credeti-ma ca vreti voi sa-i faceti soacrei vreau eu acum sa-i fac ,, viitoarei nurori '' asa ca ....................... daca voi nutriti asfel de sentimente fata de ,, specia soacre '' la fel sunt si a lor fata de voi ! Hai PA ! Va pupa MAMAIA ! Nu de lata dar daca mai stau mult de vorba cu voi , chiar imi dati idei cum sa-mi pun in aplicare planul !
kudika068864
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:17
Jos palaria. Stau si ma intreb, oare cate mame gandesc la fel?
nulcan80
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:37
De la: gina37, la data 2009-10-23 15:42:18
De la: spumosu, la data 2009-10-23 15:20:52
De la: gina37, la data 2009-10-23 15:19:20Spumosule, esti o pereche de pantofi cu limba?

sunt fara sireturi ......................iar limba a avut grija cineva sa mi-o taie

Sper ca nu faci referire la mesajul pe care mi l-ai trimis si la care ti-am raspuns imediat. Pentru ca eu chiar n-am avut nici o legatura cu taiatul limbii tale. Parol!

ia stai cand ne-am mesagiuit si eu nu stiu? ma fetelor voi chiar vreti sa ma transformati intr-o pereche de pantofi uzati?
spumosu
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:53
De la: kudika077037, la data 2009-10-26 13:37:45Jos palaria. Stau si ma intreb, oare cate mame gandesc la fel?

Din fericire, mult mai putine decat crezi!
gina37
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:54
De la: spumosu, la data 2009-10-26 13:53:56
De la: gina37, la data 2009-10-23 15:19:20Spumosule, esti o pereche de pantofi cu limba?

sunt fara sireturi ......................iar limba a avut grija cineva sa mi-o taie

Sper ca nu faci referire la mesajul pe care mi l-ai trimis si la care ti-am raspuns imediat. Pentru ca eu chiar n-am avut nici o legatura cu taiatul limbii tale. Parol!

ia stai cand ne-am mesagiuit si eu nu stiu? ma fetelor voi chiar vreti sa ma transformati intr-o pereche de pantofi uzati?

Nuuuuuuuu, doar cu talpa moale, moale si pufoasa
gina37
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:55

nu ti-ai dori tu sa fii perechea mea de papuci de casa?mai ales cand ies de la dus?
one_size
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:56
De la: kudika068864, la data 2009-10-26 13:17:24Buna Papuseleleor ! A revenit MAMAIA ! Cred ca v-a fost ,, DOR '' de mine ! In cele doua zile in care nu ne-am auzit credeti-ma ca vreti voi sa-i faceti soacrei vreau eu acum sa-i fac ,, viitoarei nurori '' asa ca ....................... daca voi nutriti asfel de sentimente fata de ,, specia soacre '' la fel sunt si a lor fata de voi ! Hai PA ! Va pupa MAMAIA ! Nu de lata dar daca mai stau mult de vorba cu voi , chiar imi dati idei cum sa-mi pun in aplicare planul !

mai intai invata gramatica bine....si in al doilea daca vrei sa iti pastrezi fiul aproape poarta-te ca atare.....oare tu nu ai avut soacra?....tot asa gindea?...
cristiana_cris
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:57
De la: kudika077037, la data 2009-10-26 13:37:45Jos palaria. Stau si ma intreb, oare cate mame gandesc la fel?

Alta harpie?!

Postat pe 26 Octombrie 2009 13:59
De la: one_size, la data 2009-10-26 13:56:51

nu ti-ai dori tu sa fii perechea mea de papuci de casa?mai ales cand ies de la dus?

nu recunosc nimic, nu stiu nimic sunt cel mai cuminte barbat pardon cea mai cuminte pereche de papuci de casa................sunt ce vrei tu numai sa nu renunti la consilierea cu mine
spumosu
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:59
De la: spumosu, la data 2009-10-26 13:59:48
De la: one_size, la data 2009-10-26 13:56:51

nu recunosc nimic, nu stiu nimic sunt cel mai cuminte barbat pardon cea mai cuminte pereche de papuci de casa................sunt ce vrei tu numai sa nu renunti la consilierea cu mine

stiam eu ca ma iubesti!
one_size
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:04

Scumpa Cristinuto ! Tu nu ai gresit niciodata in exprimare cand te-ai grabit ? Tu vorbesti si ,, Voi '' de gramatica si scriere corecta ??????!!!!!!!! Ha !!!! Ca ma apuca rasul ! La cealalta intrebare raspunsul e : DA !!!!! Dar a avut grija fi-su si barbat-su sa faca asta in locul meu ! Eu m-am purtat cat am putut de bine cu ea , in schim eii.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai ! Stii ceva ? Si cu soacrele ca si cu sefii ! Nu trebuie sa le doresti moartea ! Trebuie sa te porti cu ei ( ele ) , asta daca bineanteles te duce mintea , in asa fel incat sa-si doreasca singuri ( singure ) asta ! E valabila si reciproca ! Daca stii la ce ma refer !
PA !!!!!!!!!!! Istetimea TA !
kudika068864
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:29
un barbat daca-i vaduva si un vibrator daca e casatorita de asta au nevoie soacrele astea bagacioase, da cand erau baietii in casa cu ele contribuiau la tot, plateau chirie parca ar fi stat in gazda, cand se casatorira sunt ofuscate, in primul rand pt ca nu mai au ce ''ciuguli''(banuti) , ele oropsite de viata, chinuite de ............. cine stie cine, sa creasca un copil (moft copii au facut ca le-a placut , atunci nu s-au sacrificat ), apoi pe nurori, sunt mai deschise cu orizonturi mai largi, nu supuse cum au fost ele...........eu una am ajuns la o singura concluzie trateaza-le cu indiferenta pt ca doare foarte mult, daca tot insista da-le peste nas sa vada lungul lui si ce le place cel mai mult trateaza-le la fel sa vezi ce blande sunt atunci, fi mereu ocupata vaitate des chiar daca nu ai motiv ca atunci te cred, daca vor sa vina in vizita le zici'' vai dar asa de obosita sunt si ce tare ma doare capul, chiar vroiam sa dorm o ora '' i-ar fi placut sa vi in vizita dar ce sa fac...'' Soacrele nu suporta devarul, de fapt nici nu stiu cu ce se mananca, poate se simt amenintate de noi, dracu stie ce este in capul lor, dar de la soacre cred ca am facut indigestie
nulcan80
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:43
De la: kudika068864, la data 2009-10-26 14:29:43
Scumpa Cristinuto ! Tu nu ai gresit niciodata in exprimare cand te-ai grabit ? Tu vorbesti si ,, Voi '' de gramatica si scriere corecta ??????!!!!!!!! Ha !!!! Ca ma apuca rasul ! La cealalta intrebare raspunsul e : DA !!!!! Dar a avut grija fi-su si barbat-su sa faca asta in locul meu ! Eu m-am purtat cat am putut de bine cu ea , in schim eii.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vai ! Stii ceva ? Si cu soacrele ca si cu sefii ! Nu trebuie sa le doresti moartea ! Trebuie sa te porti cu ei ( ele ) , asta daca bineanteles te duce mintea , in asa fel incat sa-si doreasca singuri ( singure ) asta ! E valabila si reciproca ! Daca stii la ce ma refer !

femeie...am zis eu ca vreau moarte soacrelor?.. doamne .....tu o ti langa....soacra mea in privinta asta este super de treaba....ieri a facut mincare pt noi nurorile si pt ginere...am stat 8 la masa si nici macar nu ne-a lasat sa spalam vasele...insa tu nu citesti nimik...tu vb doar in van...ai citit prima postare si atit vad... ...nici 5% nu vei fi ca soacra-mea
cristiana_cris
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:48
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-26 14:48:30
De la: kudika068864, la data 2009-10-26 14:29:43

femeie...am zis eu ca vreau moarte soacrelor?.. doamne .....tu o ti langa....soacra mea in privinta asta este super de treaba....ieri a facut mincare pt noi nurorile si pt ginere...am stat 8 la masa si nici macar nu ne-a lasat sa spalam vasele...insa tu nu citesti nimik...tu vb doar in van...ai citit prima postare si atit vad... ...nici 5% nu vei fi ca soacra-mea

vezi ca ma confunzi cu cea de vrea sa o omoare
cristiana_cris
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:50
PAPUSICA ! Nu tuesti cea isteata cu gramatica ? Oi fi eu scelozata , dar nici chiar asa !!!!!!!!!!
kudika068864
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:55
De la: kudika077037, la data 2009-10-26 14:43:27un barbat daca-i vaduva si un vibrator daca e casatorita de asta au nevoie soacrele astea bagacioase, da cand erau baietii in casa cu ele contribuiau la tot, plateau chirie parca ar fi stat in gazda, cand se casatorira sunt ofuscate, in primul rand pt ca nu mai au ce ''ciuguli''(banuti) , ele oropsite de viata, chinuite de ............. cine stie cine, sa creasca un copil (moft copii au facut ca le-a placut , atunci nu s-au sacrificat ), apoi pe nurori, sunt mai deschise cu orizonturi mai largi, nu supuse cum au fost ele...........eu una am ajuns la o singura concluzie trateaza-le cu indiferenta pt ca doare foarte mult, daca tot insista da-le peste nas sa vada lungul lui si ce le place cel mai mult trateaza-le la fel sa vezi ce blande sunt atunci, fi mereu ocupata vaitate des chiar daca nu ai motiv ca atunci te cred, daca vor sa vina in vizita le zici'' vai dar asa de obosita sunt si ce tare ma doare capul, chiar vroiam sa dorm o ora '' i-ar fi placut sa vi in vizita dar ce sa fac...'' Soacrele nu suporta devarul, de fapt nici nu stiu cu ce se mananca, poate se simt amenintate de noi, dracu stie ce este in capul lor, dar de la soacre cred ca am facut indigestie

bravo,draga doamna bine ai venit in clubul norelor chinuite de soacre.Iarta-mi confuzia de mai inainte.

Postat pe 26 Octombrie 2009 14:59
De la: kudika068864, la data 2009-10-26 14:55:14PAPUSICA ! Nu tuesti cea isteata cu gramatica ? Oi fi eu scelozata , dar nici chiar asa !!!!!!!!!!

stii ceva mamaie...papusa sa ai zici lu fita daca ai...si hai dispari ca deja incepe sa miroasa rau pe aici ..a hoit
nu vb cu crazy women
cristiana_cris
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:02
De la: kudika068864, la data 2009-10-26 13:17:24Buna Papuseleleor ! A revenit MAMAIA ! Cred ca v-a fost ,, DOR '' de mine ! In cele doua zile in care nu ne-am auzit credeti-ma ca vreti voi sa-i faceti soacrei vreau eu acum sa-i fac ,, viitoarei nurori '' asa ca ....................... daca voi nutriti asfel de sentimente fata de ,, specia soacre '' la fel sunt si a lor fata de voi ! Hai PA ! Va pupa MAMAIA ! Nu de lata dar daca mai stau mult de vorba cu voi , chiar imi dati idei cum sa-mi pun in aplicare planul !

Am o rugaminte la dvs., doamna! Nu va mai autointitulati "mamaie" ca mi se face rau... eu atribui acest nume unei fiinte ce emana bunatate, caldura sufleteasca, plina de zambete si iubire neconditionata pentru cei tineri! Si mai ales, daca spuneti ca sunteti educata, unor jigniri ar trebui sa raspundeti tot cu vorbe frumoase, nu? Cand ma gandesc ca ma suparam pe mama de cate ori ma plesnea peste gura cand mai scoteam cate o "perla"... acum ii multumesc din suflet! As intra in pamant de rusine daca mi-as auzi mama vorbind ca dvs. Si inca ceva: eu as tacea din gura in loc sa spun ca fiul meu si-a spalat farfuria abia la 26 de ani! Nu voi uita niciodata, cum copilul meu, la varsta de 3 ani si cateva luni si-a spalat singur bolul din care a mancat cereale cu lapte! Chestia e ca majoritatea copiilor fac ceea ce vad in casa... acum inteleg de ce va tot bateti cu pumnul in piept ca ati facut si ati dres atatea! O sotie ajutata de sot nu se martirizeaza atat!
krisla
Postat pe 26 Octombrie 2009 17:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu cum sa renunt la el.... 7 De la: kudika033360 2 Septembrie 2009 21:15
Diferenta de varsta intr-o relatie... 18 De la: kudika_25639 1 Februarie 2013 22:40
imi plac iubitii prietenelor mele.... 130 De la: Re_becca 6 Mai 2011 21:01
dupa o relatie de 6 ani si jumatate distrusa 3 De la: kudika_16203 21 Iunie 2014 20:31
ma dispera!!!!!!!!!!! 82 De la: pysykutz 25 August 2010 17:25