Mai multe
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE................ Bine v-am gasit! Ele nu gandesc pe o perioada mai lunga de timp! Viseaza sa fie bagate in seama! De aceea sunt atat de agresive ;;unele; aici pt, ca n-au unde sa si verse ; frustrarea! O fac aici! Am deschis pe forum o tema unde pot sa ;urle sa injure in voie;!! Dar cum sunt cam ;inguste; la minte((unele)) iar s-au luat de viata mea!! Halal amarate vesele! Ca astea se dau rotunde! Se lauda, pt, ca ascunzandu-si identitatea pot scrie ce le ;'freaca; mintea si hormonii;!! Ca daca si-ar trece identitatea s-ar gasi multa lume sa le contrazica; !! Fiind vai de capul si viata lor!! Dar asa!! Hai sa jignim, ca atat ne duce minmtea!! Numai ca; noi soacrele; vom pieri la adanci batraneti! Nu cand doresc,, matracucile;; astea! ;;;;Va iubesc si regret ca n-am facut vreo 20 de baieti, sa le am ;de nurori!!!,,,,,,va iubesc, scumpe, educate!1
|
||
|
kudika017520 Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:44 |
||
|---|---|---|
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Noiembrie 2009 12:47 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-03 12:44:18De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE................ Bine v-am gasit! pisi ...te rog numai semnaliza!"Se lauda, pt, ca ascunzandu-si identitatea pot scrie ce le ;'freaca; mintea si hormonii;!! " ia uite cat e fatzuca mea de mare. si mai sunt ca mine care nu se feresc sa se arate!dar tu???? tu nu te ascunzi in spatele unui desen si a unor cifre?cine s-a gasit sa strige lupul!vaaaaaaai! noapte buna si somnic vesnic draga noastra nebuna! |
||
|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:03 |
||
|
Se pare stimate ,, DOAMNE '' ca nici de data asta nu v-a sarit in ochi ce era mai important ! Da si daca umblam in chiloti sau in fundul gol in fata baiatului care e problema voastra ? Sau voi n-ati fost niciodata pe o plaja denudisti , unde incepand de la bunica si pana la nepot toti sunt asa cum i-a facut mama lor , fara textila pe ei ! Dar nu cred ca e problema voastra asta ! Si fata nu trebuie sa-mi placa mie ! Si nici eu ei ! De aceea am optat pentru varianta traitului separat . Fiecare cu oala lui de ciorba ! Dar se pare ca voua nici asa nu va place ! Dar cum sa va mai descretesc putin fruntile ! Circula la noi prin firma o fituica cu noaua componenta a guvernului Croitoru : 10 tehnocrati japonezi ,, INTITULATI '' cam asa : 1. Nimika Nuymoca 2. Yaspaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeyplicu Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kusuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9.Totkumita Madeskurk 10. Nufurytu Furyo .... Sper ca ma scris corect numele celor 10 . Mie mi-a placut mult ! Hai PA ! e adevarat ca astea sunt lucrurile care caracterizeaza cea mai mare parte a ,, alesilor nostri '' ! |
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:10 |
||
Scorpiuto draga ! Asa cum spunea cineva aici , se pare ca te cam bagi in seama ! Faci comentarii si vorbesti fara tine ! Cam des dai cu ,, MUCISORII '' in fasole ! Ori iti plac la nebunie , ori nu esti in stare sa-ti suflii nasucul ala pe care il bagi in toate oalele iar,, mama soacra '' nu e prin preajma !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:14 |
||
Dar tu maica , ONE SIZE de ce intri ? Ca vad ca nici tie nu-ti place de fiecare data ce se scrie !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:16 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:16:01Dar tu maica , ONE SIZE de ce intri ? Ca vad ca nici tie nu-ti place de fiecare data ce se scrie ! maica? imi pare rau sa te dezamagesc da nu-s asa in varsta! si din cate stiu eu din bun simt la o intrebare nu se raspunde cu o alta intrebare! inca astept raspuns!
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:17 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-03 13:17:34De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:16:01Dar tu maica , ONE SIZE de ce intri ? Ca vad ca nici tie nu-ti place de fiecare data ce se scrie ! si eu astept raspuns! ai nevoie de ajutor sa gasesti la ce astept raspuns, mamaita? |
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:23 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-03 13:23:16De la: one_size, la data 2009-11-03 13:17:34De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:16:01Dar tu maica , ONE SIZE de ce intri ? Ca vad ca nici tie nu-ti place de fiecare data ce se scrie ! vrei sa asteptam impreuna?
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:25 |
||
| Sa asteptati papusa ce ? Vezi ca incurci marfa cu ambalajul ! Daca te duce mintea poti foarte bine sa raspunzi la o intrebare cu alta intrebare ! Se practica des in politica si tine de diplomatie ! Ca la scrima maica , o lovitura daca esti iute o parezi tot cu o lovitura , iar daca nu o iei in freza . | ||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:38 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:38:53Sa asteptati papusa ce ? Vezi ca incurci marfa cu ambalajul ! Daca te duce mintea poti foarte bine sa raspunzi la o intrebare cu alta intrebare ! Se practica des in politica si tine de diplomatie ! Ca la scrima maica , o lovitura daca esti iute o parezi tot cu o lovitura , iar daca nu o iei in freza . realizezi ca tu esti ca care ai raspuns cu intrebare la intrebarea pusa de mine?adica practic te-ai facut proasta cu, cuvintele tale! si ti-ai luat-o in freza! felicitari! ma bucur ca recunosti ca nu te duce mintea!nici nu aveam prea multe asteptari!
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:43 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-03 13:25:28De la: greierash_is_back, la data 2009-11-03 13:23:16De la: one_size, la data 2009-11-03 13:17:34De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:16:01Dar tu maica , ONE SIZE de ce intri ? Ca vad ca nici tie nu-ti place de fiecare data ce se scrie ! eu numai astept. insfarsit am reusit sa-mi dau seama ca mamaie raspunde numai la ce vrea ea, pentru ca nu are replici pt. toate comentariile. mai ales daca cele din urma sunt pertinente. eu voiam sa-i mai dau o sansa....dar de unde nu-i.....nici Dumnezeu nu cere!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:43 |
||
| Pai mamica ! Iar o dadusi alaturi ! Nu tu ai spus ca eu ti-am raspuns la intrebare cu alta intrebare ? Nu te plangeai si tu si MAMARUTA mi se pare ca nu v-am raspuns la intrebari ? Care maica ? Care intrebari ? Deci se pare ca eu am parat lovitura iar voi o luarati de data asta in freza ! Cand va rog sa cititi cu atentie ce se scrie , ziceti ca sunt ,, DUSA '' Dar se pare ca degeaba incerca omul sa va invete ceva , ca tot nu intelegeti nimic sau nu vreti , sau e vorba de superficialitate ? | ||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:58 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:58:00Pai mamica ! Iar o dadusi alaturi ! Nu tu ai spus ca eu ti-am raspuns la intrebare cu alta intrebare ? Nu te plangeai si tu si MAMARUTA mi se pare ca nu v-am raspuns la intrebari ? Care maica ? Care intrebari ? Deci se pare ca eu am parat lovitura iar voi o luarati de data asta in freza ! Cand va rog sa cititi cu atentie ce se scrie , ziceti ca sunt ,, DUSA '' Dar se pare ca degeaba incerca omul sa va invete ceva , ca tot nu intelegeti nimic sau nu vreti , sau e vorba de superficialitate ? te rog...nu te mai fa de ras! initial am crezut ca esti doar nesimtita. defapt esti doar p.r.o.a.s.t.a si ipocrita! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:59 |
||
| Si zi mamica inca ceva ! Ce ai scris tu ,, INTELIGENT '' ? In afara de injuraturi , limbaj de mahala si laude , nu prea ai dat numic inteligent din tine ! | ||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:00 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 14:00:00Si zi mamica inca ceva ! Ce ai scris tu ,, INTELIGENT '' ? In afara de injuraturi , limbaj de mahala si laude , nu prea ai dat numic inteligent din tine ! intr-adevar...nu am dat "numic". mai ia o data paginile la citit, iti imprumut si ochelarii mei. abia dup-aia te mai astept la dialoguri cu mine! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:01 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:58:00Pai mamica ! Iar o dadusi alaturi ! Nu tu ai spus ca eu ti-am raspuns la intrebare cu alta intrebare ? Nu te plangeai si tu si MAMARUTA mi se pare ca nu v-am raspuns la intrebari ? Care maica ? Care intrebari ? Deci se pare ca eu am parat lovitura iar voi o luarati de data asta in freza ! Cand va rog sa cititi cu atentie ce se scrie , ziceti ca sunt ,, DUSA '' Dar se pare ca degeaba incerca omul sa va invete ceva , ca tot nu intelegeti nimic sau nu vreti , sau e vorba de superficialitate ? nu draguta! nu esti capabila sa raspunzi la alta intrebare decat cu o intrebare!asta nu te face inteligenta! asta-i fuga unei lase! oricum cred ca menopauza si spune cuvantul sincer!si lipsa sexului la tine se vede cu ochiul liber! caci este imposibil sa te trezesti zilnic cu chef de cearta!mai mergi la biserica..mai aprinde o lumanare..poate iti da dumnezeu mai multa minte!
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:01 |
||
|
Oricum pacat ca ai ajuns la o anumita varsta si nu esti deloc matura! Se spune ca oamenii in varsta sunt mai inteligenti caci cu cat avansezi in varsta cu atat devii mai matur in gandire! Tu nu faci parte din cei care dau dovada de maturitate! ti-ai pierdut timpul crescand un copil si ai adunat frustrari pe care vii sa le arunci pe un forum! Nu faci decat sa atati lumea sa se certe cu tine..ca asa ai invatat tu la sant ca se vorbeste! si nu suntem noi vinovate ca nu ai stiut sa iti traiesti viata! si apropo niciodata nu ai de unde sa stii ce ne rezerva viitorul poate una ca cele ce posteaza o sa iti devina nora! i chiar m-as amuza!
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:08 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-03 12:44:18De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE................ Bine v-am gasit! S-a intalnit Tanda cu Manda, vedetele circului de pe Kudka!
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:10 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE PT TINE MAMAIE http://www.crestinortodox.ro/morala/70890-minuni-pacate-demoni-si-iertare
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:13 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 13:14:30Scorpiuto draga ! Asa cum spunea cineva aici , se pare ca te cam bagi in seama ! Faci comentarii si vorbesti fara tine ! Cam des dai cu ,, MUCISORII '' in fasole ! Ori iti plac la nebunie , ori nu esti in stare sa-ti suflii nasucul ala pe care il bagi in toate oalele iar,, mama soacra '' nu e prin preajma ! Nu stiu cum e aia " vorbesti fara tine".E o exprimare noua scoasa din strafundul acelui neuron atrofiat pe care il detii. Eu cand scriu sunt sigur de fata,poate tu vorbesti de obicei fara tine.
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:15 |
||
Papusico ! Eu nu am fugit , am parat o lovitura ! Este cu torul altceva ! Sau nu sesizezi diferenta ! Cat treba cu certa maica , eu nu ma cert , eu chiar ma distrez cu voi . Ma binedispuneti ! Si inca ceva orice cearta daca e constructiva e un pas inainte ! Pentru cei ce sunt in stare sa invete ceva din aceste mici ,, dispute '' ! Dar se pare ca voi singure va ambalati ! Cat treaba cu sexul , se pare ca la voi e ,, BUBA '' ! Voi sunteti vesnic nemultumite si nervoase si injurati maica ! Nu eu ! Deci trageti concluzia !!!!!!! Daca ati fi satisfacute , nu ati mai vrsa atata venin din voi . Se pare ca duceti lipsa de asa ceva si au inceput sa tropaie hormonii in voi ! Uite asa va vad eu pr voi : Si Mamaruta !As vrea sa port un dialog cu tine , dar se pare ca tu te pricepi doar la ,, MONOLOAGE '' Tu sutezi , Tu centrezi si tot TU o dai in bara ! BRAVOS MAMAICA ! Si daca ar fi fost sa te corectez de fiecare data cand ai gresit tu ................... Vai !!!!!!!!! Nu mai era spatiu d scris ! |
||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:16 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 14:16:05Papusico ! Eu nu am fugit , am parat o lovitura ! Este cu torul altceva ! Sau nu sesizezi diferenta ! Cat treba cu certa maica , eu nu ma cert , eu chiar ma distrez cu voi . Ma binedispuneti ! Si inca ceva orice cearta daca e constructiva e un pas inainte ! Pentru cei ce sunt in stare sa invete ceva din aceste mici ,, dispute '' ! Dar se pare ca voi singure va ambalati ! Cat treaba cu sexul , se pare ca la voi e ,, BUBA '' ! Voi sunteti vesnic nemultumite si nervoase si injurati maica ! Nu eu ! Deci trageti concluzia !!!!!!! Daca ati fi satisfacute , nu ati mai vrsa atata venin din voi . Se pare ca duceti lipsa de asa ceva si au inceput sa tropaie hormonii in voi ! ai terminat de citit? |
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:24 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 14:16:05Papusico ! Eu nu am fugit , am parat o lovitura ! Este cu torul altceva ! Sau nu sesizezi diferenta ! Cat treba cu certa maica , eu nu ma cert , eu chiar ma distrez cu voi . Ma binedispuneti ! Si inca ceva orice cearta daca e constructiva e un pas inainte ! Pentru cei ce sunt in stare sa invete ceva din aceste mici ,, dispute '' ! Dar se pare ca voi singure va ambalati ! Cat treaba cu sexul , se pare ca la voi e ,, BUBA '' ! Voi sunteti vesnic nemultumite si nervoase si injurati maica ! Nu eu ! Deci trageti concluzia !!!!!!! Daca ati fi satisfacute , nu ati mai vrsa atata venin din voi . Se pare ca duceti lipsa de asa ceva si au inceput sa tropaie hormonii in voi ! ce iti mai joaca memoria feste!da tu dai inainte! mai bine ca nu accepti sa stai in casa cu fii-tu si cu nora-ta doamne feri..daca te apuca una din crizele astea acasa?ce o sa zica saraca fata..asa o sa faca si asta,nu? si usurel..usurel..ca vad ca esti asa emotionata ca ai si tu un cont ..ca balmajesti aiurea si ne si incurci! acum ia vezi tu unde am injurat eu..si mai vb!
|
||
|
one_size Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:47 |
||
| Si tu cine esti SCORPIUTO ? TANDAsau MANDA ? sau AMANDOUA ? | ||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:52 |
||
| Draga Cristinuto ! Ai gresit , eu nu sunt ORTODOXA ! Crestina se pare ca da ! Dar de alta religie !Pamaica pe maine ! La prima ora ! | ||
|
kudika068864 Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:55 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 14:52:50Si tu cine esti SCORPIUTO ? TANDAsau MANDA ? sau AMANDOUA ? imi pare rau oricat m-as stradui nu reusesc sa va iau locul la niciuna dintre soacrele nebune. |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:58 |
||
| Este si normal.In ritmul in care vor fetele sa isi lapideze soacrele, n-ai ajunge nici pana la colt. | ||
|
kudika023770 Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:19 |
||
pana la urma... si-a omorat soacra? s-a impact cu ea? (initiatoarea) |
||
|
adina_black Postat pe 3 Noiembrie 2009 22:13 |
||
|
Draga adina black ! Se prea poate ca de atata timp , biata femeie sa fi facut pace cu soacra dand-si seama ca totusi mai are nevoie de ea , citind tot ce am scris noi pe topic! Dar vai ! Au sarit alte ,, NURORI FRUSTRATE SI OROPSITE '' carora sincer le-as dori sa incapa pe mana doamnei kudika 17520. Ar fi interesanta o disputa directa intre ele . Si eu as vrea sa intre ,,, GREIERASUL '' sau ,, SCORPIA '' pe mana mea ! Ar fi mare distractie ! Am face o telenovela care ar dura vreo 10 ani pe putin.Si cred ca nu ar fi rau am scoate niste banuti nu ? Ideea nu e rea ! Iti doresc o zi buna ! MAMAIA .
|
||
|
kudika068864 Postat pe 4 Noiembrie 2009 07:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 12 | De la: pisicuta_razboinica 18 Iulie 2009 11:08 |
| Sunt deprimat,am o poveste tragica,terminata dezastruos...nu stiu ce safac ,am nevoie mare de sfaturi | 18 | De la: stem_29 4 August 2010 11:28 |
| Un IDIOT! | 70 | De la: cristiana_cris 13 Noiembrie 2009 12:24 |
|
|
||
| probleme:((....... | 8 | De la: Cristinakitty 21 Ianuarie 2010 18:53 |
| spuff | 3 | De la: clau19 30 August 2009 01:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.