Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: kudika068864, la data 2009-11-04 07:57:32Draga adina black ! Se prea poate ca de atata timp , biata femeie sa fi facut pace cu soacra dand-si seama ca totusi mai are nevoie de ea , citind tot ce am scris noi pe topic! Dar vai ! Au sarit alte
,, NURORI FRUSTRATE SI OROPSITE '' carora sincer le-as dori sa incapa pe mana doamnei kudika 17520. Ar fi interesanta o disputa directa intre ele . Si eu as vrea sa intre ,,, GREIERASUL '' sau ,, SCORPIA '' pe mana mea ! Ar fi mare distractie ! Am face o telenovela care ar dura vreo 10 ani pe putin.Si cred ca nu ar fi rau am scoate niste banuti nu ? Ideea nu e rea ! Iti doresc o zi buna ! MAMAIA .

Eu nu-ti sunt dusman ,madam,tu esti propriul tau dusman.Mie putin imi pasa ca existi sau ce o sa faci pe viitor.imi e indiferent.

Postat pe 4 Noiembrie 2009 08:32
"cel nou venit sa-i repecte pe cei mai vechi din comunitate" iaca acilea sunt si eu de acord cu domnia voastra cam asa ar trebui sa functzioneze treburile dar oare stau si ma gandesc asa atzi procedat cand ati venit pe forumul asta? ................asa ca doamna va rog frumos mai lasatzi-ne cu lectziile de morala atata timp cat d-voastra nu suntetzi un exemplu tocmai bun de urmat
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:00
Nu mai domni atat si fii atenta la mine.Tu acuzi pe altii de ce faci tu insati.Daca vrei sa gasesti un forum perfect, vezi ca Dumnezeu si Sfantul Petru au deschis unul.Noi suntem cei care scriem in forumul de jos..Nu arata draga spre forumul de la subsol, pentru ca iarasi exagerezi.
kudika023770
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:06
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 09:06:37Nu mai domni atat si fii atenta la mine.Tu acuzi pe altii de ce faci tu insati.Daca vrei sa gasesti un forum perfect, vezi ca Dumnezeu si Sfantul Petru au deschis unul.Noi suntem cei care scriem in forumul de jos..Nu arata draga spre forumul de la subsol, pentru ca iarasi exagerezi.

iar te-ai trezit cu fatza la cearsaf?
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:08
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 09:06:37Nu mai domni atat si fii atenta la mine.Tu acuzi pe altii de ce faci tu insati.Daca vrei sa gasesti un forum perfect, vezi ca Dumnezeu si Sfantul Petru au deschis unul.Noi suntem cei care scriem in forumul de jos..Nu arata draga spre forumul de la subsol, pentru ca iarasi exagerezi.

esti vanghelis rau de tot
yumy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:10
Papusico ! Ca sa-mi devii dusman mai trebuie sa mai ,, CRESTI '' din toate punctele de vedere . Deocamdata esti ca o ,, Musculita enervanta '' care tot bazaie sa fie bagata in seama . Vezi mamica sa nu te plezneasca careva asa de tare incat sa-ti piara bazaitul !Si dupa cum am mai spus ai unn limbaj ......................... de Ar fi bine sa . Si vorbind de respect , poti sa fii cel mai vechi pe ,, FORUM '' daca scrii numai INEPTII , versi numai VENIN si injuri ca la usa cortului , nu cred ca meriti respectul celorlalti. Poti intra cu doua trei comentarii , dar astea sa fie de bun simt , fara atacuri la persoana ! Doar ca nu sunt de aceeasi parere cu altii , nu inseamna ca trebuie sa fiu facuta in toate felurile . Dar asa cum a scris , nu mai stiu care din voi , de unde nu E , nici Dumnezeu nu cere . Mare adevar a grait . In capul unora bate rau CRIVATUL .
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:30
Si DONTYYY cu trei de Y ! Dupa parerea ta draguta , pe cine ai lua tu de EXEMPLU ?
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:32
Spun da, daca si tu recunosti al cui este cearsaful.
kudika023770
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:34
De la: kudika023770, la data 2009-11-03 19:19:36Este si normal.In ritmul in care vor fetele sa isi lapideze soacrele, n-ai ajunge nici pana la colt.

stai sa vezi cand ne-om apuca sa lapidam socrii! atunci sa te tii bine!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:35
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 09:32:28Si DONTYYY cu trei de Y ! Dupa parerea ta draguta , pe cine ai lua tu de EXEMPLU ?

nu trebuie sa iau pe nimeni drept exemplu nu am nevoie de asa ceva fiecare face cum considera ca-i mai bine................crede-ma am o soacra exemplara pe care o respect si o apreciez ...................."dragutza"nu cred ca ne cunoastem atat de bine incat sa folosim astfel de apelative nu credetzi(dupa cum vedetzi eu respect varsta)..........pur si simplu ma deranjeaza modul d-voastra incisiv si felul in care luatzi orice comment ca pe un afront personal...............la urma urmei este doar un forum .................app pentru placerea d-voastra mai pot adauga un Y ca sa fie cu patru!
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:40
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 09:34:52Spun da, daca si tu recunosti al cui este cearsaful.

stiam ca am aruncat un cearsaf la cosul de gunoi dar n-am de unde sa stiu ca a ajuns la tine
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:42
Dontico eu zic sa o lasi pe mamaia in pace si pe tanti aialalta ca nu ai cu cine purta o discutie! repeta si repeta ca un disc aceleasi lucruri!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:42
De la: one_size, la data 2009-11-03 09:46:05
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE
,, INGERASI NEVINOVATI '' . NU UITATI CA VETI DEVENI SI VOI SOACRE SI VETI FI TRATATE PRECUM TRATATI SI VOI PE ALTII . Hai PA !

se pare ca ametesti raspunsurile tuturor!
apropo eu sunt cu termenul de valabilitate si am 31 si pana la 53 este o diferenta de ... te las pe tine ca zici ca stai bine la matematica!
Si inca ceva daca am sa ajung sa mit ineptii ca voi atunci merit din plin asemnea replici..dar daca ma port frumos si am mai multa minte..as paria ca nu am sa am soarta ta sau a voastra!
aaa si nu iti face griji de termenul meu de valabilitate ca ma hraneste mam soacra cu produse eco! cultivate chiar de ea!

Mai invatati sa scrieti madam soacra si apoi incepeti sa scrieti pe acest site(a-ti se scrie impreunat adica"ati"),dar se vede ca pe vremea dumneavoastra nu scoala era importanta ci gatitul si curatenia(probabil si mulsul vacii,dusul cu oile la pasunat si curatenia in ograda gainilor-ceea ce nu e o rusine,doar ca au fost mai importante decat cartea)ca dupa ce nu stiti sa scrieti corect mai aveti si caracter de mahalagioica si scandalagioica.Invatati intai sa scrieti corect si sa va retineti frustrarile numai pentru dumneavoastra nu sa le publicati pe acest site si apoi o sa fiti tratata cu respect,pana atunci primiti ceea ce meritati.Din pacate nu s-a inventat vaccinul impotriva batranetii ,dar nici cel impotriva prostiei!!Decat sa fiu o soacra ca dumneavoastra sau ca altele ,senila si frustrata, mai bine ma impusc si ca sa nu ma impusc nu o sa fiu o scorpie!
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:44
De la: andreea_3, la data 2009-11-04 09:44:06
De la: one_size, la data 2009-11-03 09:46:05
De la: kudika068864, la data 2009-11-03 07:23:50Papuselelor ! HOOOOOOOOO!!!!!!!! Ce va apuca maica ? Am mai scris la voi este valabila zicala din vremea lui ,, Pingelica """ Cine nu e cu noi e impotriva noastra ! Oricine are ,, OBRAZNICIA '' sa va contrazica e luata in baloane si injurata de voi MARILE DOAMNE , oropsitele vietii ! Si nu uitati mamica ca aveti si voi TERMEN DE VALABILITATE ! Cu toti ,, ADITIVII'' si ,, E-urile '' pe care le folositi s-ar putea sa expirati inainte de termen . Si 41 nu e asa departe de 47 , 53 , . Va vine vremea sa fiti si voi ,, BABATII '' V-am spus-o de cateva ori si o repet de data asta scriu cu litere mari ca poate asa reusiti sa pricepeti ,, BATRANETEA E O BOALA CONTAGIOASA . NIMENI NU SCAPA DE EA ! NU S-A INVENTAT VACCINUL IMPOTRIVA EI ! Pacat insa ca unele din voi a-ti imbatranit inainte de vreme . Aveti suflete asa urate , voi spuneti de improscatul cu noroi si venin , se pare ca voi faceti asta maica ! Cand nu va mai duce capsorul sa dati o replica inteligenta , incepeti cu injuraturile . SI DRAGA DOAMNA , va multumesc pentru parere . Asa este intotdeanuna trebuie gasit un tap ispasitor . Si cine e mai la indemana ? SOACRA , SOCRUL , BARBATUL .ELE FRUMUSELELE SUNT NISTE
,, INGERASI NEVINOVATI '' . NU UITATI CA VETI DEVENI SI VOI SOACRE SI VETI FI TRATATE PRECUM TRATATI SI VOI PE ALTII . Hai PA !

se pare ca ametesti raspunsurile tuturor!
apropo eu sunt cu termenul de valabilitate si am 31 si pana la 53 este o diferenta de ... te las pe tine ca zici ca stai bine la matematica!
Si inca ceva daca am sa ajung sa mit ineptii ca voi atunci merit din plin asemnea replici..dar daca ma port frumos si am mai multa minte..as paria ca nu am sa am soarta ta sau a voastra!
aaa si nu iti face griji de termenul meu de valabilitate ca ma hraneste mam soacra cu produse eco! cultivate chiar de ea!

Mai invatati sa scrieti madam soacra si apoi incepeti sa scrieti pe acest site(a-ti se scrie impreunat adica"ati"),dar se vede ca pe vremea dumneavoastra nu scoala era importanta ci gatitul si curatenia(probabil si mulsul vacii,dusul cu oile la pasunat si curatenia in ograda gainilor-ceea ce nu e o rusine,doar ca au fost mai importante decat cartea)ca dupa ce nu stiti sa scrieti corect mai aveti si caracter de mahalagioica si scandalagioica.Invatati intai sa scrieti corect si sa va retineti frustrarile numai pentru dumneavoastra nu sa le publicati pe acest site si apoi o sa fiti tratata cu respect,pana atunci primiti ceea ce meritati.Din pacate nu s-a inventat vaccinul impotriva batranetii ,dar nici cel impotriva prostiei!!Decat sa fiu o soacra ca dumneavoastra sau ca altele ,senila si frustrata, mai bine ma impusc si ca sa nu ma impusc nu o sa fiu o scorpie!

si cand am zis impotriva prostiei nu m-am referit la prostia ca nu stiti sa scrieti ci a caracterului de mahalagioaica si a felului de a fi al dumneavoastra si al altora ca dumneavoastra
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:46
De la: andreea_3, la data 2009-11-04 09:46:22
si cand am zis impotriva prostiei nu m-am referit la prostia ca nu stiti sa scrieti ci a caracterului de mahalagioaica si a felului de a fi al dumneavoastra si al altora ca dumneavoastra

hai sa pariem ce o sa raspunda,vrei?
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:48
De la: one_size, la data 2009-11-04 09:42:42Dontico eu zic sa o lasi pe mamaia in pace si pe tanti aialalta ca nu ai cu cine purta o discutie! repeta si repeta ca un disc aceleasi lucruri!

ca sa am ceva inseamna ca-mi pasa iar mie nu-mi pasa chiar deloc cred ca-s alte probleme mai importante cu care sa-mi bat capul .....................eu am pus punct din acest moment nu mai raspund pe acest topic.............. mi-a fost dor de tine
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:54
De la: Dontyyy, la data 2009-11-04 09:54:33
De la: one_size, la data 2009-11-04 09:42:42Dontico eu zic sa o lasi pe mamaia in pace si pe tanti aialalta ca nu ai cu cine purta o discutie! repeta si repeta ca un disc aceleasi lucruri!

ca sa am ceva inseamna ca-mi pasa iar mie nu-mi pasa chiar deloc cred ca-s alte probleme mai importante cu care sa-mi bat capul .....................eu am pus punct din acest moment nu mai raspund pe acest topic.............. mi-a fost dor de tine

mie nu!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:55
De la: one_size, la data 2009-11-04 09:55:22

mie nu!

oare de unde stiam ca asta imi vei raspunde? mie tot mi-a fost
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:57
De la: Dontyyy, la data 2009-11-04 09:57:44
De la: one_size, la data 2009-11-04 09:55:22

mie nu!

oare de unde stiam ca asta imi vei raspunde? mie tot mi-a fost

stii tu ce stii!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:59
De la: one_size, la data 2009-11-03 14:08:34Oricum pacat ca ai ajuns la o anumita varsta si nu esti deloc matura! Se spune ca oamenii in varsta sunt mai inteligenti caci cu cat avansezi in varsta cu atat devii mai matur in gandire!
Tu nu faci parte din cei care dau dovada de maturitate! ti-ai pierdut timpul crescand un copil si ai adunat frustrari pe care vii sa le arunci pe un forum!
Nu faci decat sa atati lumea sa se certe cu tine..ca asa ai invatat tu la sant ca se vorbeste! si nu suntem noi vinovate ca nu ai stiut sa iti traiesti viata! si apropo niciodata nu ai de unde sa stii ce ne rezerva viitorul poate una ca cele ce posteaza o sa iti devina nora! i chiar m-as amuza!

One_size doar de spune ca cei mai in varsta sunt mai inteligenti am cunoscut destui oameni care au o anumita varsta si gandesc ca la 15 ani si nu ma refer numai la oameni peste 40 de ani ci si la oameni de 25-30 de ani care au copii mici ,dar nu prea ii duce mintea mult.Sunt intr-adevar si oameni ajunsi la 40-50 de ani care isi traiesc viata,se distreaza ca in tinerete ,dar au minte si de la care avem multe de invatat-un exemplu foarte bun e sefa mea,care la 45 de ani e o super doamna,care stie sa se distreze ,dar o duce si mintea si are si intelegere fata de probleme celorlalti,sunt oameni trecuti prin viata de la care ai ce invata,dar sunt si oameni ,poate unii chiar parinti,bunici,socri,soacre care dgeaba au ajuns la o varsta,ca nu ai nimic ce invata de la ei>nimeni nu a spus cum spune madam socrela de pe aici ca noi astea mai tinere suntem niste destepte sau "ingerasi nevinovati",dar macar ne duce mintea sa stim cand sa ne oprim si nu sa continuam cum face dumneaei la infinit si apoi vine cu vorbe cum ca am ramas fara cuvinte sau ceva de genul asta...pai prostia unora ne lasa intr-adevar fara cuvinte...acea doamna e mai rau decat copiii aia mici care zic "ba tu esti de vina"-"ba nu,tu" si tot asa.....mai bine o lasam sa vorbeasca singura decat sa fie bagata in seama de fiecare data
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:05
Draga mea, matura nu sunt in nici un caz.Sunt o femeie moderna.Daca ma faceai aspirator, nu ma suparam.
kudika023770
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:08
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 10:08:33Draga mea, matura nu sunt in nici un caz.Sunt o femeie moderna.Daca ma faceai aspirator, nu ma suparam.

puteam sa jur ca esti barbat.................. dar mai conteaza? potzi fi ce vrei tu
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:11
De la: andreea_3, la data 2009-11-04 10:05:11
De la: one_size, la data 2009-11-03 14:08:34Oricum pacat ca ai ajuns la o anumita varsta si nu esti deloc matura! Se spune ca oamenii in varsta sunt mai inteligenti caci cu cat avansezi in varsta cu atat devii mai matur in gandire!
Tu nu faci parte din cei care dau dovada de maturitate! ti-ai pierdut timpul crescand un copil si ai adunat frustrari pe care vii sa le arunci pe un forum!
Nu faci decat sa atati lumea sa se certe cu tine..ca asa ai invatat tu la sant ca se vorbeste! si nu suntem noi vinovate ca nu ai stiut sa iti traiesti viata! si apropo niciodata nu ai de unde sa stii ce ne rezerva viitorul poate una ca cele ce posteaza o sa iti devina nora! i chiar m-as amuza!

One_size doar de spune ca cei mai in varsta sunt mai inteligenti am cunoscut destui oameni care au o anumita varsta si gandesc ca la 15 ani si nu ma refer numai la oameni peste 40 de ani ci si la oameni de 25-30 de ani care au copii mici ,dar nu prea ii duce mintea mult.Sunt intr-adevar si oameni ajunsi la 40-50 de ani care isi traiesc viata,se distreaza ca in tinerete ,dar au minte si de la care avem multe de invatat-un exemplu foarte bun e sefa mea,care la 45 de ani e o super doamna,care stie sa se distreze ,dar o duce si mintea si are si intelegere fata de probleme celorlalti,sunt oameni trecuti prin viata de la care ai ce invata,dar sunt si oameni ,poate unii chiar parinti,bunici,socri,soacre care dgeaba au ajuns la o varsta,ca nu ai nimic ce invata de la ei>nimeni nu a spus cum spune madam socrela de pe aici ca noi astea mai tinere suntem niste destepte sau "ingerasi nevinovati",dar macar ne duce mintea sa stim cand sa ne oprim si nu sa continuam cum face dumneaei la infinit si apoi vine cu vorbe cum ca am ramas fara cuvinte sau ceva de genul asta...pai prostia unora ne lasa intr-adevar fara cuvinte...acea doamna e mai rau decat copiii aia mici care zic "ba tu esti de vina"-"ba nu,tu" si tot asa.....mai bine o lasam sa vorbeasca singura decat sa fie bagata in seama de fiecare data

exact andreea trebuie lasata sa vb mult si prost si fara rost!
oricum de ceea ce ii este frica nu scapa!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:11
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 10:08:33Draga mea, matura nu sunt in nici un caz.Sunt o femeie moderna.Daca ma faceai aspirator, nu ma suparam.

pai oricat as vrea sa te avansez la gradul de aspirator..tu spui ca iti place sa fii matura ca asta te caracterizeaza! atunci ia spune ma pot baga eu peste dorintele tale?sa spui ca-s rea?nuuuu
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:13
De la: Dontyyy, la data 2009-11-04 09:00:43"cel nou venit sa-i repecte pe cei mai vechi din comunitate" iaca acilea sunt si eu de acord cu domnia voastra cam asa ar trebui sa functzioneze treburile dar oare stau si ma gandesc asa atzi procedat cand ati venit pe forumul asta? ................asa ca doamna va rog frumos mai lasatzi-ne cu lectziile de morala atata timp cat d-voastra nu suntetzi un exemplu tocmai bun de urmat

draga mea....nu lasa nimik....deja ia intrat in singe veninul....nu doarme noaptea...
cristiana_cris
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:15
De la: one_size, la data 2009-11-04 10:13:52

pai oricat as vrea sa te avansez la gradul de aspirator..tu spui ca iti place sa fii matura ca asta te carcterizeaza! atunci ia spune ma pot baga eu peste dorintele tale?sa spui ca-s rea?nuuuu

mai lav spune repede azi cum stam ....................ne iubim sau ne lasam?
spumosu
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:16
De la: spumosu, la data 2009-11-04 10:16:22

pai oricat as vrea sa te avansez la gradul de aspirator..tu spui ca iti place sa fii matura ca asta te carcterizeaza! atunci ia spune ma pot baga eu peste dorintele tale?sa spui ca-s rea?nuuuu

ai dont lov u tudei!usti la curly ca am vazut ca iti curg si balele si mucisorii dupa ea!
gubai!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:17
donty ma lamuresti si pe mine?
se bucura nora sau nu?
just_heaven
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:17
cris iubita cat te-am cautat... haide-ti la tort si la bauturica prieteni! azi fac cinste la toti prietenii!
missalexandra
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:18
De la: one_size, la data 2009-11-04 10:17:28
De la: spumosu, la data 2009-11-04 10:16:22

ai dont lov u tudei!usti la curly ca am vazut ca iti curg si balele si mucisorii dupa ea!
gubai!

ok atat am vrut sa stiu ..................sa nu mai fiu acuzat dupa aceea de tradare ......................muci inca curg insa balele nu
spumosu
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa fac sal uit??? al iubesc nespus de mul insa el isi bate jok 2 De la: rashela 13 Mai 2011 11:45
Fuga dupa doi iepuri !!! 21 De la: kudika_1018931 7 Decembrie 2016 10:59
sfat..va rog!!!:(( 21 De la: ayyryynn 29 August 2009 18:44
Sunt atat de trista............ 68 De la: JUST_ROBERTA 14 Iulie 2009 01:23
sunt confuza 3 De la: kudika_1018659 26 Septembrie 2016 07:27