Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

De la: kudika068864, la data 2009-11-03 14:16:05Papusico ! Eu nu am fugit , am parat o lovitura ! Este cu torul altceva ! Sau nu sesizezi diferenta ! Cat treba cu certa maica , eu nu ma cert , eu chiar ma distrez cu voi . Ma binedispuneti ! Si inca ceva orice cearta daca e constructiva e un pas inainte ! Pentru cei ce sunt in stare sa invete ceva din aceste mici ,, dispute '' ! Dar se pare ca voi singure va ambalati ! Cat treaba cu sexul , se pare ca la voi e ,, BUBA '' ! Voi sunteti vesnic nemultumite si nervoase si injurati maica ! Nu eu ! Deci trageti concluzia !!!!!!! Daca ati fi satisfacute , nu ati mai vrsa atata venin din voi . Se pare ca duceti lipsa de asa ceva si au inceput sa tropaie hormonii in voi ! Uite asa va vad eu pr voi :
Si Mamaruta !As vrea sa port un dialog cu tine , dar se pare ca tu te pricepi doar la ,, MONOLOAGE '' Tu sutezi , Tu centrezi si tot TU o dai in bara ! BRAVOS MAMAICA ! Si daca ar fi fost sa te corectez de fiecare data cand ai gresit tu ................... Vai !!!!!!!!! Nu mai era spatiu d scris !

si eu la un moment dat ma distram citind ceea ce scrieti ,dar la un moment dat siti cum se zice ca de prostia unuia nu stii daca sa razi sau sa plangi,nu am ajuns inca sa plang dar credeti-ma ca nici nu mai rad.Din ce ati vrea sa invatam?din "sfaturile"dumneavoastra "intelepte"?Daca ati fi asa de desteapta precum credeti nu v-ati mai incaiera si lua de nimeni si ati inceta aceasta discutie,ati da niste sfaturi despre soacre si v-ati spune clar parerea fara sa va luati de cineva si fara sa jigniti,jignire nu inseamna numai atunci cand ai facut pe cineva "prost" sau in alt fel ,jignire poate fi si o fraza intreaga sau un "sfat"Iar daca pe dumneavoastra va binedispune si distreaza aceasta cearta sau comentariile de aici e grav!
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:19
De la: just_heaven, la data 2009-11-04 10:17:58donty ma lamuresti si pe mine?
se bucura nora sau nu?

ingerassssssssssss...............scumpa mea

mai conteaza daca se bucura sau nu ................atata timp cat soacra este la putere
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:21
De la: spumosu, la data 2009-11-04 10:18:49
De la: one_size, la data 2009-11-04 10:17:28
De la: spumosu, la data 2009-11-04 10:16:22
De la: one_size, la data 2009-11-04 10:13:52
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 10:08:33Draga mea, matura nu sunt in nici un caz.Sunt o femeie moderna.Daca ma faceai aspirator, nu ma suparam.

pai oricat as vrea sa te avansez la gradul de aspirator..tu spui ca iti place sa fii matura ca asta te carcterizeaza! atunci ia spune ma pot baga eu peste dorintele tale?sa spui ca-s rea?nuuuu

mai lav spune repede azi cum stam ....................ne iubim sau ne lasam?

ai dont lov u tudei!usti la curly ca am vazut ca iti curg si balele si mucisorii dupa ea!
gubai!

ok atat am vrut sa stiu ..................sa nu mai fiu acuzat dupa aceea de tradare ......................muci inca curg insa balele nu

dupa ce mi-ai rupt inima in 2 si mama soacra nu ma vrea..adica doamna ma-ta vrei sa te mai iubesc?nu nene nu!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:22
De la: one_size, la data 2009-11-04 10:22:08
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 10:08:33Draga mea, matura nu sunt in nici un caz.Sunt o femeie moderna.Daca ma faceai aspirator, nu ma suparam.

pai oricat as vrea sa te avansez la gradul de aspirator..tu spui ca iti place sa fii matura ca asta te carcterizeaza! atunci ia spune ma pot baga eu peste dorintele tale?sa spui ca-s rea?nuuuu

ai dont lov u tudei!usti la curly ca am vazut ca iti curg si balele si mucisorii dupa ea!
gubai!

ok atat am vrut sa stiu ..................sa nu mai fiu acuzat dupa aceea de tradare ......................muci inca curg insa balele nu

dupa ce mi-ai rupt inima in 2 si mama soacra nu ma vrea..adica doamna ma-ta vrei sa te mai iubesc?nu nene nu!

eu ti-am frant inima in doua? ....................si sti foarte bine ca mama pana la urma te-ar fi iubit daca ai fi devenit o nora supusa si ascultatoare
spumosu
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:25
De la: one_size, la data 2009-11-04 09:48:36
De la: andreea_3, la data 2009-11-04 09:46:22
si cand am zis impotriva prostiei nu m-am referit la prostia ca nu stiti sa scrieti ci a caracterului de mahalagioaica si a felului de a fi al dumneavoastra si al altora ca dumneavoastra

hai sa pariem ce o sa raspunda,vrei?

ce crezi?ce?;;)
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:26
De la: one_size, la data 2009-11-04 10:22:08

gubai!

bai ce-i aici? cine a indraznit sa-mi raneasca febletzea?
Dontyyy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:26
mai aveti mult de razboit?
missalexandra
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:28
De la: missalexandra, la data 2009-11-04 10:18:47cris iubita cat te-am cautat... haide-ti la tort si la bauturica prieteni! azi fac cinste la toti prietenii!

La multi ani!
E ziua ta?bere,mici?
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:31
De la: Dontyyy, la data 2009-11-04 10:21:32
De la: just_heaven, la data 2009-11-04 10:17:58donty ma lamuresti si pe mine?
se bucura nora sau nu?

ingerassssssssssss...............scumpa mea

mai conteaza daca se bucura sau nu ................atata timp cat soacra este la putere

te tzuc iubitaaaaaaaaaaaaaaaaa dar ce razboi duci?!...............soacra?
just_heaven
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:31
De la: andreea_3, la data 2009-11-04 10:26:08
De la: one_size, la data 2009-11-04 09:48:36
De la: andreea_3, la data 2009-11-04 09:46:22
si cand am zis impotriva prostiei nu m-am referit la prostia ca nu stiti sa scrieti ci a caracterului de mahalagioaica si a felului de a fi al dumneavoastra si al altora ca dumneavoastra

hai sa pariem ce o sa raspunda,vrei?

ce crezi?ce?;;)

ca ea nu este asa si ca s-a coborat la mintea nostra! sa vedem noi ca si ea poate sa fie ca noi!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:32
Unde esti tu Tepes Doamne...Ei, ce sa faci?Mai oftam si noi....
kudika023770
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:32
De la: kudika023770, la data 2009-11-04 10:32:46Unde esti tu Tepes Doamne...Ei, ce sa faci?Mai oftam si noi....

pt ca imi esti simpatic na uite sunt eu tepes acum adu oamenii sa ii trecem prin teapza
yumy
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:35
De la: spumosu, la data 2009-11-04 10:25:27
eu ti-am frant inima in doua? ....................si sti foarte bine ca mama pana la urma te-ar fi iubit daca ai fi devenit o nora supusa si ascultatoare

ce familie de nerecunoscatori!
si uitat cand stateam in genunchi si raschetam jegu de pe jos si cand iti spalam chilotii zi si noapte!
acum vrei sa fiu si mai supusa?
never..never,,,,never
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:36
Draga Andreea ! Se pare ca la varsta ta pari mai inteleapta decat celelalte ,, DOMNITE '' Daca citeai de la inceput toate postarile mele , ai fi vazut ca am incercat la inceput sa-mi spun parerea despre acest subiect ! Era ca eu prefer sa nu stau in aceasi casa cu fiul si nora , tocmai pentru a evita orice discutie . Dar ,DOAMNELE '' au sarit toate pe mine , ca si cum as fi fost vinovata d efaptul ca in casa mea vreau sa am liniste , ca nu vreau sa vina altcineva si sa-mi modifice obiceiurile , asa cum nici acestor DISTINSE DOAMNE ( unora ) nu le convine ca vine soacra la ele sa -si bage ,, NASUL '' in oalele lor . A fost o parere , nu stiu de ce au inceput toate sa ,, URLE '' sa ma jigneasca sa ma faca in toate felurile . Dar stii , cine nu e de aceeasi parere cu ele , e impotriva lor ! Am mai spus ca sunt multe situatii in care ,, PROASPATA DOAMNA '' se instaleaza comod in apartamentul socrilor , isi dau aere de vedeta si vor ca toata lumea sa le cante in struna . Ei draga mea , sunt lucruri pe care eu nu le vad corecte , sanatoase ! Fiecare generatie cu oala ei . Ei in conditiile in care nu se poate , asa cum s-a spus si aici , cel nou venit respecta pe cei mai vechi . Fiecare casa are niste REGULI dupa care functioneaza ! S-au legat si de faptul ca vezi doamne ,, eu imi flutur '' pe la nasul lor casa . Da , am muncit pentru ea , nu mi-a dat-o nimeni de gratis . Este lucrul meu si tin la el si ata cat oi mai avea zile vreau sa ma bucur de el . Imi voi ajuta copilul , nora si nepotii dar asta nu inseamna ca trebuie sa devin carpa de sters in fata lor ! Vezi draga mea asta deranjeza pe unele ! Nu am pretentia nici sa fiu ,, SLUGARITA '' de nora dar nu voi ,, SLUGARI '' nici eu . Daca am facut asta cu familia mea , sot , copil , AJUNGE ! Nu am aceasta obligatie fata de NORA ! In momentul in care au considerat ca pot intemeia o familie e timpul sa-si asume niste responsabilitatie , nu sa astepte totul de-a gata . Asta e deocamdata . Pe aceasta tema putem discuta , mult si bine , fara insa a ne jigni si a ne balacari !
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:44
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 10:44:35Draga Andreea ! Se pare ca la varsta ta pari mai inteleapta decat celelalte ,, DOMNITE '' Daca citeai de la inceput toate postarile mele , ai fi vazut ca am incercat la inceput sa-mi spun parerea despre acest subiect ! Era ca eu prefer sa nu stau in aceasi casa cu fiul si nora , tocmai pentru a evita orice discutie . Dar ,DOAMNELE '' au sarit toate pe mine , ca si cum as fi fost vinovata d efaptul ca in casa mea vreau sa am liniste , ca nu vreau sa vina altcineva si sa-mi modifice obiceiurile , asa cum nici acestor DISTINSE DOAMNE ( unora ) nu le convine ca vine soacra la ele sa -si bage ,, NASUL '' in oalele lor . A fost o parere , nu stiu de ce au inceput toate sa ,, URLE '' sa ma jigneasca sa ma faca in toate felurile . Dar stii , cine nu e de aceeasi parere cu ele , e impotriva lor ! Am mai spus ca sunt multe situatii in care ,, PROASPATA DOAMNA '' se instaleaza comod in apartamentul socrilor , isi dau aere de vedeta si vor ca toata lumea sa le cante in struna . Ei draga mea , sunt lucruri pe care eu nu le vad corecte , sanatoase ! Fiecare generatie cu oala ei . Ei in conditiile in care nu se poate , asa cum s-a spus si aici , cel nou venit respecta pe cei mai vechi . Fiecare casa are niste REGULI dupa care functioneaza ! S-au legat si de faptul ca vezi doamne ,, eu imi flutur '' pe la nasul lor casa . Da , am muncit pentru ea , nu mi-a dat-o nimeni de gratis . Este lucrul meu si tin la el si ata cat oi mai avea zile vreau sa ma bucur de el . Imi voi ajuta copilul , nora si nepotii dar asta nu inseamna ca trebuie sa devin carpa de sters in fata lor ! Vezi draga mea asta deranjeza pe unele ! Nu am pretentia nici sa fiu ,, SLUGARITA '' de nora dar nu voi ,, SLUGARI '' nici eu . Daca am facut asta cu familia mea , sot , copil , AJUNGE ! Nu am aceasta obligatie fata de NORA ! In momentul in care au considerat ca pot intemeia o familie e timpul sa-si asume niste responsabilitatie , nu sa astepte totul de-a gata . Asta e deocamdata . Pe aceasta tema putem discuta , mult si bine , fara insa a ne jigni si a ne balacari !

Multumesc,daca ati vorbit serios..nu vreau sa par mai inteleapta si nici nu cred ca aici e vorba de intelepciune sau prostie,pentru ca nu e frumos sa jignim,dar trebuie sa ai anumite limite si sa stii ca la un moment dat trebuie sa te mai si opresti.Daca cineva nu da replica pentru mine nu inseamna ca a ramas mut ,fara cuvinte sau ca nu mai are cu ce sa arunce,mie personal cel care se opreste dintr-o cearta sau incearca sa o evite mi se pare mai destept decat celalalt care tot continua la infinit...de ce nu ne povestiti despre dumneavoastra,cum a fost (sau mai este)soacra dumneavoastra,cum v-ati descurcat cu familia si ati reusit sa ajungeti unde ati ajuns acum...am citit tot topicul si nimeni nu s-a luat de nimeni fara un motiv..cred ca fiecare trebuie sa isi spuna parerea dar in motiv civilizat fara sa ne jignim,pentru ca asa cum ati spus mai demult nu ne cunoastem personal,iar aici putem sa facem pe proastele sau pe inteligentele cat dorim noi,iar realitatea sa fie alta.Incercati si dumneavoastra sa itnelegeti ca dintotdeauna a fost un "conflict"intre nurori si soacre si intre soacre.Mama nu a avut nicio treaba cu soacra pentru ca ea locuia in alt oras,dar stiu ca bunica tot timpul a privit-o cu ochi urati pe mamaia si invers si cand se intalnea bunica(mama mamei) cu mama tot timpul se asezau si barfeau despre bunica cealalta din partea tatalui.Si pe cine am mai auzit la fel ,oricat de mult ne-am iubi soacrele tot vom barfi sau vom fi rautacioase la un moment dat despre si cu ele,si apoi iarasi le iubim si tot asa.Parerea mea !si nu e numai parerea pe car eo am in relatia mea,dar si din parerile si spusele celorlalte prietene care au soacre.....
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 11:06
Draga Andreea ! Sper ca nu te superi ca ma adresez asa ! Sa-ti raspund la intrebari : in general pot spune ca am avut si am o viata NORMALA ! Ca orice om si familie , dupa ce m-am casatorit au fost si suisuri si coborasuri ! Cu soacra pot spune ca m-am INTELES CIVILIZAT ! Am avut dupa 4 luni de la nasterea copilului NOROCUL de a avea casa NOASTRA , lucru pe care ni l-am dorit enorm . A incercat SOACRA si MAMA sa isi bage nasucul in ,, cuibusorul nostru '' dar frumos le-am dat de inteles ca nu doresc acest lucru atat eu cat si sotul meu si ne-au lasat in pace . La randul meu nu ma bagam intreburile lor , cand ma solicitau si puteau le dadeam o mana de ajutor si atat . Le-am dovedit totodata ca sunt capabila sa ma descurc singura , sa-mi vad de mica mea familie ! Mama m-a ajutat cu cresterea copilului pe eprioada cat aveam si servici si faceam si facultatea la seral Soacra mai putin ca avea servici ! Si nici copilul nu prea statea cu ea . De si eram pe vremea lui PINGELICA sa stii ca ne-am distrat ! Chiar mai mult si mai frumos decat ,, dupa ''. Eram o trupa formata di 7 familii la care prin rotatioe in fiecare luna faceam CHEF . Erau niste cgefuri ce incepeau de regula sambata pe la 8 seara si se terminau in zori ! Eram toti fara fite in cap , oameni de diferite pregatiri dar cu bun simt si inca ceva toti eram cam la inceput de drum, cu copiii mici , cu rate la mobila , etc. A fost frumos . Ei din pacate dupa revolutie lucrurile s-au schimbat , unii au prins ,, COAJA '' si au inceput sa ne priveasca pe ceilalti cam de sus si asa s-a spart gasca . Din pacate nu preammai stim multe unii de altii . Au fost si greutati , unele ne urmaresc si azi , vorbesc de LIPSA BANILOR , dar astea le rezolvam daca avem un pic de vointa si ambitie . Nu am dorit nicodata sa ,, dispara '' soacra , socrul , amam sau tata sa pun mana pe averea lor . Dina pacate amandoi socrii au murit , casa de la tara s-a vandut si asa am ramas fara ,, OBIECTUL MUNCII '' din agricultura . Am satisfactia ca ce am realizat am realizat prin munca cinstita si tinla ceea ce e al meu . Cum am mai spus fi-miu are o varsta , e timpul sa-si intemeieze o familie , il voi ajuta dar nu voi fi in continuare asa cum am fost ! L-am protejat pentru ca e normal , e copilul meu , eu zic ca e unul cuminte si la locul lui . Are u loc de munca ! Stii din experienta mea iti spun ca ceea ce reusesti sa faci prin propriile tale forte , pretuiesti mai mult decat ce ai primit de la altii de-a gata ! Stii cu actuala prietena se pare ac e mai serioasa treaba si e bine sa vada si ei cum e sa lupti putin pentru supravietuire . Sa nu primesti totul pe tava , sa stii ca i niste cheltuieli lunare de facut , ca u de cumparat papica , sa se ingrijeasca de trezitul dimineata s.a.m.d. Eu nu ma voi baga in treba lor si nu ma voi oferi sa-i ajut decat daca mi-o vor cere . Parerea mea e ca e mai bine asa decat sa fiu acuzata ,, ca-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala '' . Pa ! Cam ata deocamdata ! Sa stii ca sunt o fire orgolioasa si nu tolerez NESIMTIREA , LENEA SI PROSTIA! MAMAIA
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 11:43
Scuze pentru greseli , dar se pare ca tastatura mea la anumite litere face figuri . Tastez destul de repede si se pare ca ( la ca imi bate ac , deci c in urma lui a ) preia mai greu unele comenzi . Inca odata scuze !!!!!!!
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 11:51
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 11:51:23Scuze pentru greseli , dar se pare ca tastatura mea la anumite litere face figuri . Tastez destul de repede si se pare ca ( la ca imi bate ac , deci c in urma lui a ) preia mai greu unele comenzi . Inca odata scuze !!!!!!!

nicio problema;)vedeti ?se poate si cu frumosul!:)
andreea_3
Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:00
Da draga mea ! Atata vreme cat mi se vorbeste frumos , sunt ca si catelul meu , fac si eu frumos , cand se ridica tonul si se vorbeste urat stiu sa sii marai si apoi daca e cazul sa musc ! Apropos ! Am catel de 8 ani , AMSTAFF . E distractia de pe lume de multe ori sa-l vedem ce face ! Desi a caine de talie mijlocie si pe unii ii sperie e un scump ! Sa stii ca si pana de la animalele cu care convietuiesti poti invata multe !
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:13
Prietenul meu Suzuki avea si el un catel.Invatase doua lucruri esentiale.Cand vroia sa iasa afara latra.Iar cand nu-i placea de prietenul lui sora-sa, ridica labuta din spate.
kudika023770
Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:28
Dragut catel ! Si a avut prieteni multi sora prietenului tau Suzuki ?A fost cazul vreunuia la care sa NU ridice labuta ?
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:35
LA MULTI ANI !!!! AM INTELES CA ZIUA TA ! Distractie placuta ! Manaca o felie de tort si pentru noi ! MAMAIA
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:57
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 12:13:45Da draga mea ! Atata vreme cat mi se vorbeste frumos , sunt ca si catelul meu , fac si eu frumos , cand se ridica tonul si se vorbeste urat stiu sa sii marai si apoi daca e cazul sa musc ! Apropos ! Am catel de 8 ani , AMSTAFF . E distractia de pe lume de multe ori sa-l vedem ce face ! Desi a caine de talie mijlocie si pe unii ii sperie e un scump ! Sa stii ca si pana de la animalele cu care convietuiesti poti invata multe !

cristiana_cris
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:19
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-04 13:19:16
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 12:13:45Da draga mea ! Atata vreme cat mi se vorbeste frumos , sunt ca si catelul meu , fac si eu frumos , cand se ridica tonul si se vorbeste urat stiu sa sii marai si apoi daca e cazul sa musc ! Apropos ! Am catel de 8 ani , AMSTAFF . E distractia de pe lume de multe ori sa-l vedem ce face ! Desi a caine de talie mijlocie si pe unii ii sperie e un scump ! Sa stii ca si pana de la animalele cu care convietuiesti poti invata multe !

eu am ras....nu era nimic de aplaudat...poate doar ipocrizia...
greierash_is_back
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:23
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-04 13:19:16

Ca de pilda; sa latri,sa te lingi la puta ,sa musti pe cine nu-i de al casei,sa urli la luna,etc.

Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:25
Aplauzele sunt pentru mine ???????? Daca ai stii de cand le astept ! Sau sunt pentru catelul prietenului ?Vai ain acest caz DEZAMAGIRE !
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:25
Mai, eu nu mananc tort de la nimeni.De unde stiu ca nu ma confunzi cu soacra?
kudika023770
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:26
da eu nu am soacra...
missalexandra
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:31
Ei vedeti voi ? Cine e NESIMTIT ! PROST EDUCAT ! Chiar ca fetele astea au mare LIPSA DE ............... acel ORGAN necesar pentru CALMARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamica IPOCRIZIE dece ? Dezvolta maica !!!!!! Si SCORPIUTO ! Dupa ce a trecut atata vreme tot nu te dezici de PLATOSA !!!!!!! Vesi sa nu-ti crape capsorul de atata INTELIGENTA ! Sa stii ca pana si cainii au mai multa minte ca tine ! Latra doar la anumite persoane , musca pe si mai putine si se ling la p.......ta doar cand n0au altceva mai bun de facut ! De exemplu sa scrie pe net ca tine ! Hai ca deja amandoua sariti CALUL ! Si s-ar putea sa aterizati in loc de sea pe pamant , scuze MOCIRLA !!!!! Ca va place balacareala in mocirla ! Mutati-va maica pe topicul cu ,, INJURATURI '' FRUSTRATI , ca acolo va e locul dupa cum scrieti de FRUMOS !!!
kudika068864
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:32
stiam eu ca linistea nu poate sa tina prea mult!
one_size
Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A mintit privindu-ma in ochi 11 De la: 2 Mai 2014 22:42
Nu suntem toti puternici, nu toti avem stofa de invingatori 6 De la: gina37 7 Octombrie 2009 09:31
Divort sau nu...un sfat,cine a trecut prin asa ceva... 12 De la: sofia_maria 24 Iunie 2010 14:09
Am mare nevoie de ajutor 9 De la: adina_oana 22 Iunie 2009 10:38
soacrele 3 De la: cristiana_cris 25 Noiembrie 2009 13:09