Mai multe
| Si inca ceva din curiozitate !!!!! Cum ade alegeti NICKNAMEU-RILE ! Asa de bine va prind . Scorpia , greoeras , ONE _ SIZE ( e oare coincidenta sau chiar esti intr-o rala ?adica parte ????? Esti cumva maica descentrata ? Sarita de pe fix ? | ||
|
kudika068864 Postat pe 4 Noiembrie 2009 14:58 |
||
|---|---|---|
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 14:55:58Toate astea le-ai avut tu draguta ? Vad ca esti bine pusa la punct cu ele ! Experienta isi spune cuvantul MAICA !!!!!!!! Si suferinta !!!!!!!!!!!!!!! Se pare ca a lasat urme !!!!!!!!!!!1 normal..m-am documentat inainte sa am soacra..in caz ca are una din boli sa stiu cum sa reactionez!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Noiembrie 2009 14:59 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-04 14:52:58De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:46:11De la: one_size, la data 2009-11-04 14:37:21De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:29:00De la: one_size, la data 2009-11-04 14:25:11De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:22:29De la: one_size, la data 2009-11-04 14:18:49da cine-i mamaruta? .....with her jokes....
|
||
|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:00 |
||
auzi mai one ce zice asta...cica face misto de "numele" noastre..... ea! soacra cifre! fara mutra!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:02 |
||
|
io cand m-am maritat,i-am spus lu' soacra asa"daca ma calci pe coada,o sa itzi fac fiul mult iubit sa sufere" a incercat o singura data insa i-a fost pe urma f mila de fiu-su altu' nu s-a mai intamplat ever
|
||
|
_curly Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:04 |
||
|
kudika068864 se pare ca te roade sa vii in vizita pe la contul meu mereu....deoarece nu te am in lista nu ai cum sa imi vezi profilul...pacat
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:27 |
||
|
Psihologul Terri Apten de la Newnham College, Marea Britanie, a studiat timp de zece ani câteva sute de cupluri pentru a înþelege de unde vine aceastã problemã de comunicare. În primul rând, atât soacrele cât ºi nurorile se simt ameninþate unele de celelalte ºi pentru a nu lãsa sã se vadã cã le e fricã, preferã sã atace. Astfel se ceartã, se bârfesc, îºi fac rãu ºi nu vor sã se vadã în faþa ochilor. Pe de altã parte, atât soacrele cât ºi soþiile sunt foarte protectoare cu fiii, respectiv soþii lor. Mai mult, fiecare încearcã sã le conducã viaþa într-un anumit fel ºi nu au nevoie de intervenþia altcuiva. În plus, mamele se simt trãdate ºi înºelate de fiii lor. ”E ca ºi cum ar veni cineva ºi mi-ar lua locul în viaþa fiului meu”. Cam aºa sunã, potrivit lui Apten, îngrijorarea soacrelor. De cealaltã parte, soþia are impresia cã mama soþului îi vrea rãul ºi încearcã sã-l îndepãrteze pe bãrbat. Adevãrul e cã toate aceste probleme sunt pur închipuite ºi nãscute din egoism, fiecare dintre cele douã femei dorind, parcã, sã-l deþinã ºi sã-l roteascã pe degete pe sãracul bãrbat de parcã acesta ar fi un obiect.
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:30 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-04 15:27:00kudika068864 la fel face si la mine. cred ca sa vada daca sunt online....
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:36 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 14:58:14Si inca ceva din curiozitate !!!!! Cum ade alegeti NICKNAMEU-RILE ! Asa de bine va prind . Scorpia , greoeras , ONE _ SIZE ( e oare coincidenta sau chiar esti intr-o rala ?adica parte ????? Esti cumva maica descentrata ? Sarita de pe fix ? 1.imi aleg un nick care sa imi placa cum suna..nu sa fiu una din kudicele cu 6 cifre care nu au nici un inteles! 2.one_size in traducere inseamna o dimensiune! Ma oi fi eu descentrata si sarita de pe fix dar la pariu ca nu te intrec in aberatii!u are the one! only one!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:37 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 15:02:34auzi mai one ce zice asta...cica face misto de "numele" noastre..... iete d'aia nu pot dormi eu noaptea! noi sa fim sanatoase!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:38 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-04 15:37:01De la: kudika068864, la data 2009-11-04 14:58:14Si inca ceva din curiozitate !!!!! Cum ade alegeti NICKNAMEU-RILE ! Asa de bine va prind . Scorpia , greoeras , ONE _ SIZE ( e oare coincidenta sau chiar esti intr-o rala ?adica parte ????? Esti cumva maica descentrata ? Sarita de pe fix ? nikul meu este de vedeta....cristiana cris...ca in filmele italiene
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:39 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 14:58:14Si inca ceva din curiozitate !!!!! Cum ade alegeti NICKNAMEU-RILE ! Asa de bine va prind . Scorpia , greoeras , ONE _ SIZE ( e oare coincidenta sau chiar esti intr-o rala ?adica parte ????? Esti cumva maica descentrata ? Sarita de pe fix ? din moment tu nu ai "nickname" de ce te iei de numele altuia???? logica asta
|
||
|
iacinta Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:43 |
||
De la: one_size, la data 2009-11-04 14:52:58De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:46:11De la: one_size, la data 2009-11-04 14:37:21De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:29:00De la: one_size, la data 2009-11-04 14:25:11De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:22:29De la: one_size, la data 2009-11-04 14:18:49da cine-i mamaruta? Ai uitat-o pe cea mai importanta: Schizofrenia (din limba greacã: schizein = a despica, a scinda, phren = minte, suflet) este o boalã mintalã din categoria psihozelor endogene. Caracteristicã este apariþia unor manifestãri psihopatologice majore, cum sunt halucinaþiile, deliruri, tulburãri formale de gândire, tulburãri afective, tulburãri de comportament, dezorganizarea personalitãþii. |
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:05 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-04 16:05:05De la: one_size, la data 2009-11-04 14:52:58De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:46:11De la: one_size, la data 2009-11-04 14:37:21De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:29:00De la: one_size, la data 2009-11-04 14:25:11De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 14:22:29De la: one_size, la data 2009-11-04 14:18:49da cine-i mamaruta? nu nu am uitat-o dar va las si pe voi sa spuneti despre suferinta soacrei cifrate!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:24 |
||
|
si-acum sa vedem cum si-a facut doamna introducerea in topic! aplauze pentru cea educata, simtita, mierea lui Dumnezeu care nu jigneste decat daca este jignita! oare si acum o sa i se para ca nu e ipocrita??? "kudika068864 127 mesaje Membru din: 16/09/2009 Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 07:22 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde Draga Colorata , Am un sfat : invata intai sa scrii corect , sa nu pocesti limba romana ! Mi-e rusine mie de modul in care va redactati marea majoritate mesajele . Este chiar atat de greu sa scrii corect ? Asa ti-ai dat si examene la facultate , folosind acest tip de scris ? Invata fato sa scrii corect si dupa aceea ia-te de altii ! Daca aceeasi varza e si in capul tau nu ma mir ca se ia soacra de tine ! Voi faceti totul prescurtat ! Este chiar asa greu sa ascrii ,, ca ''' in loc de ,, K'' sau credeti ca suntei mai interesanti ? Aveti doar fite in cap ! Sper sa poti avea grija singura de copil si sa nu apelezi niciodata la ajutorul soacrei ! Vei vedea atunci ce bine e ! Te salut ! O potentiala viitoare soacra ! Ceea ce vei deveni si tu intr-o zi dupa ce-ti va creste copilul mare ! " buuuun....oare mai avem??? desigur!!!! "Dragelor , De ce trebuie sa imprumutam de fiecare data ceea ce nu este bun si frumos , si sa copiem limbajul de ,, lemn '' folosit in corespondenta de pe e-mail ? Cum ar arata daca eu as trimite unui partener de afaceri un mesaj scris pe ,, limba voastra '''? Rusine !!!! Si acum sa revenim la povestea cu soacra ! Ce parare poate sa-si faca o mama de baiat despre o fata - viitoare sotie a fiului ei - care dupa nici doua saptamani de cand il cunoaste pe acesta se muta fara rusine la baiat acasa , asteapta sa fie servita , si isi mai da si aere de mare gospodina in fata mamei baiatului cand aceasta face mancare ? Eu as intra in pamant de rusine sa stiu ca sunt cu parintii sotului meu in casa si eu in cealalta camera sa fac sex ! Dupa un astfel de comportament , vrea sa mai fie si respectata si sa nu i se faca observatii . Eu i-am spus fiului meu ca daca vor ajunge sa stea impreuna cu prietena lui , n-au decat sa se mute separat . Nu pot tolera un Astfel de comportament si atat cat e la mine in casa am pretentia sa se supuna regulilor impuse de mine , deoarece mananca de la mine , eu ii spal hainele , fac curatenie , etc. Am incercat sa-mi educ baiatul cat mai bine , l-am ingrijit pana la varsta de 26 de ani si mi-ar parea rau sa dea peste o femeie care sa-si bata joc de el , sa-l considere un fel de sluga . Fa-ti fato treaba de femeie , cere-i ajutorul BARBATULUI cand e nevoie , dar nu-l exploata si atunci soacra nu=ti va avea treaba . Si eu am fost nora , am avut soacra , dar ne-am inteles bine . Nu i-am cerut niociodata sa faca nimic pentru mine din treburile casei , am avut , si am in continuare grija de fiul ei . Soacra mea m-a respectat pentru acest lucru si nu i-am dat astfel motive de comentarii .! Ia incearcati sa fiti un pic mai mult femei in casa decat in pat si atunci totul va fi OK !" ....se simtea nebagata in seama saracutza, si s-a gandit ca n-ar fi rau sa se repete. (scorpio, ii raspunsese ceva la prima postare, dar mamaia era prea ocupata sa verse spume) a se observa cum in prima parte , madama, are numai cuvinte de alint pt. o femeie care a pierdut un copil: "kudika068864 127 mesaje Membru din: 16/09/2009 Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 10:59 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde Scorpiuto ! Ai pierdut copilul nu din cauza ,, efortului '' de a-ti slugari soacra , ci din cauza lenii tale! Mai bine pentru bietul copil ca nu s-a nascut ! Decat sa aiba o mama( daca te poti numi asa ) ca tine mai bine lipsa ! Sunt convinsa ca dupa cum gandesti la-i fi abandonat din primele zile si la-i fi dat in graija , CATELEI '' de soacra , asa cum o numesti tu. Tu ai fi fost prea ocupata sa redevii ,,FEMEIE '' . Statutul de mama nu ti s-ar fi potrivit . Tu sa alaptezi ? Ti se deformau sanii ! Sa speli hainele copilului , vai ti se rupea unghiuta cand puneai hainutele in masina de spalat ! Sa scoti copilul la plimbare , VAI , nu se asorta culoarea caruciorului cu gentuta , si nu aveai cum sa impigi si caruciorul si sa ti si posetuta de firma pe brat ! Vai de viata ta sarmana fiinta ! Cat referitor la extreme : exista si inferioara si superioara ! Din pacare tu te aflila cea de jos ! Eu in schimb ................ !!!!!! Daca fiu-meu imi aducea acasa o panarama ca tine spalam cu ea dusumelele ! Totusi acum realizez ca fetele pe care mi le-a prezentata fi-miu iti sunt net superioare ! Esti o amarata pisicuta , care se da mare ca s-a urcat in copacel . Nu uita ca va veni vremea cand vei cadea si impactul va fi dureros . Ar fi cazul sa te ,,DESTEPTI '' sa-ti vezi putin lungul nasului , sa nu dai calificative gratuite unor persoane doar ca nu sunt de acord cu ,, PRINTIPIILE TALE DE VIATA '' cultiva-ti neuronul si fa cioculetul mai mic . Citeste cu atentie ( daca esti in stare ) ce se scrie si fa un efort de gandire sa intelegi corect ceea ce ti se transmite . Nu citi cuvintele trunchiate, si inearca sa le intelegi sensul . Daca nu cunosti anumite cuvinte , sensul dublu al unora , te sfatuiesc sa consulti DEX-ul . O poti face si pe net , daca stii cum sa cauti . Pa IUBITEL ! din volumul rade ciob de oala sparta "kudika068864 127 mesaje Membru din: 16/09/2009 Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 13:26 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde Auzi Bubulino ! Inca mai am capacitatea de a selecta mesajele ! Nu ma crede proasta ! Sau chiar acest lucru iti diplace ! Am reusit sa te scot din papuci ! Iti arati adevarat fata de ,,DOAMNA CU CASA CARE SE INVARE DUPA SOARE , SI BARBAT CARE-I FACE TOATE POFTELE "" Bravos mamica !!! Te-am adus din vorbe unde am vrut ! Ti-ai dat arama pe fata MADAM ! Poti avea si castele care se invart dupa soare , daca esti ata de ,,CULTA '' si ai un vocabular atat de colorat . Ai fi mai potivita la satra cu asa limbaj decat intr-o casa de oameni civilizati . Ma crezi cazuta din cocos , spui ca nu mite adresai mie ! Hai ca acum vrei sa te scoti , si incepi sa improsti cu noroiul in care te balacaresti ! Vezi sa nu ti se usuce pe fata si sa ramai cu riduri Puiut ! Se pare ca nu esti capabila sa porti un dialog civilizat . Omul de Neandertal cand nu-i convenea ceva dadea cu ciomagul , ca atat stia ! Tu se pare ca ai inceput sa improsti cu ,,noroi '' ca pentru venin iti trebuie sa mai evoluezi , ceea ce ma indoiesc ca se va intampla vreodata . Prea iti place balacareala in noroi ! Hai pa , ca ti-a tras-o MAMAIA " " P.S . Am observat faptul ca cele care nu sunt in stare sa faca un comentariu pertinent , recurg la jigniri , insulte si batjocura la adresa mea ! Atat va poate capul , atat aratati ! Va iarta MAMAIA , ca vorba aia ,, Ferice de cei saraci cu duhul '' si , Iarta-o Domane ca nu stie ce vorbeste si ce face '' si inca una dupa care momentan inchei ,, Ma uit la cine zice , nu ce zice ! '' " ce frumos a fost cand ne-am cunoscut..... "kudika068864 127 mesaje Membru din: 16/09/2009 Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 13:51 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde Drag GREIERAS 1 Imi place cea ce scrie cu litere mici , sub mesajul tau ! Chestia cu cearta ! Pe mine chiar ma amuza faptul ca ma reusit sa o ,, fac '' pe Scorpiuta sa-si piarda cumpatul si sa-si arate adevara fata de doamna ,, Cu casa ce se invarte dupa soare si un sot care-i face toate poftele "" . Nu este decat , asa cum am banuit o biata pipita cu ifose ! Hai pa ! Te saluta MAMAIA ( Hai ca-mi place numele meu ! HA!HA ! HA ! " vaaaai, am spus o minciuna...oare s-a prins cineva??? "Nu am fost niciodata si nu voi putea fi o prefacuta si o ipocrita !" si mai suuuunt.......haaaaaaaaaaat!!!! da' m-am cam plictisit sa citesc aceleasi injuraturi si replici neispirate. |
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:43 |
||
| cu mentiunea ca sunt doar dupa topicul asta...la celelalte chiar nu am mai avut rabdare! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:44 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 16:44:08cu mentiunea ca sunt doar dupa topicul asta...la celelalte chiar nu am mai avut rabdare!pe mine ma amuzat cind povestea ea de zor cum a inceput fisu la virsta de 26 de ani sa spele vasele sa dea exemplul prietenei lui .la 26 de ani baietii sint barbati si el saracu invata sa spele vasele!!!!!!!!!!!!! iti dai seama ce minune a facut copilasul iti imaginezi ce educatie de handicapat a primit sa nu fie capabil sa faca lucruri pe care le fac copiii la 10 ani
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:55 |
||
| voia sa se laude si ea cu ceva na! nu toata lumea are copii presedinti! unii abia invata sa spele vase la 26 de ani! noi suntem chiar rele france! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:57 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 16:44:08cu mentiunea ca sunt doar dupa topicul asta...la celelalte chiar nu am mai avut rabdare! Sa facem un volum de " maxime si aforisme" ale soacrei psihopate.
|
||
|
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:45 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-04 19:45:16De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 16:44:08cu mentiunea ca sunt doar dupa topicul asta...la celelalte chiar nu am mai avut rabdare! eu sunt de acord...tocmai am editat volumul numarul 1. vreau sa vad ce puteti si voi! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:59 |
||
imi amintesc de ”soacra cu trei nurori”...tare mi-a mai placut povestea asta in copilarie”soacra ,soacra poama acra,de te-ai coace cat te-ai coace dulce tot nu te-ai mai face,de te-ai coace un an si-o vara esti tot acra si amara!!!”bine-a zis cine-a zis!Ignora draga,zi ca ea si fa ca tine!Nu mai pune tot la suflet!!
|
||
|
playboy Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:36 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-04 12:13:45Da draga mea ! Atata vreme cat mi se vorbeste frumos , sunt ca si catelul meu , fac si eu frumos , cand se ridica tonul si se vorbeste urat stiu sa sii marai si apoi daca e cazul sa musc ! Apropos ! Am catel de 8 ani , AMSTAFF . E distractia de pe lume de multe ori sa-l vedem ce face ! Desi a caine de talie mijlocie si pe unii ii sperie e un scump ! Sa stii ca si pana de la animalele cu care convietuiesti poti invata multe ! si eu am o catelusa foarte dragalasa,si e o rautate mica,latra si musca la toti pe care nu ii place si e doar un pechinez;))dar e dulce foc si cu noi in casa e cuminte |
||
|
andreea_3 Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:56 |
||
PAPUSELELOR ! Ma bucur insfarsit ca ati reusit sa utilizati calculatorul din fata voastra si pentru altceva decat a jigni a injura , a judeca oamenii nascuti cu ceva vreme inaintea voastra si care sa citez ,, DA PAPICA SI LA GURA VOASTRA '' si ati inceput sa cautati si voi semnificatia unor cuvinte . E un lucru bun maica ! Am reusit ceva ! Si mai constat faptul ca ati inceput sa scrieti mai corect ! Bravos MAMAITA ! In comparatie cu ce ati scris voi eu sunt mic copil ! HA! HA ! HA ! Si cum era cu ciobul si oala sparta ????????? Voi cand nu mai aveti ceva inteligent sa spuneti , incepeti imediat cu injuraturile si jignirile ! Si papuselelor , Fiul meu nu ca nu STIE sa spele vase la 26 de ani , pana cum nu i-am dat ocazia sa o faca ! Daca vreti sa stiti stie cu mult mai multe lucruri decat voi in ce priveste treburile gospodariei. Daca vreti va programez sa va dea lectii maica ! Ca voi in afara de statul toata ziua in fata calculatorului nu stiu daca stiti prea multe ! Este vorba de cele doua,, PRIETENE '' ale mele ! Stiti voi care . Paaaaaaa! MAMAIA
|
||
|
kudika068864 Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:20 |
||
| Ah 1 Si apopo de nickname1 Unele care si-au luat nume de vedeta se pare au inceput sa se creada ca sunt ca ele ! In rest e bine sa ne alegem ,, poreclele '' sa zicem pe romaneste care sa ne reprezinte nu ? Cel putin asa se obisnuieste ! Eu nu doresc sa imprumut numele nimanui , a niciuneia din vedete , prefer sa apar asa cum apar si sa-mi spun MAMAIA ! Mai fetitelor , e foarte grav ca folosind prea mult acest CREIER ELECTRONIC '' ajungeti sa confundati cele doua realitati : Viata REALA in care traiti fizic , cu cea VIRTUALA . Va veni o vreme , daca nu stiti voi sa faceti diferenta intre cele doua sa va imbolnaviti voi maica de SCHIZOFRENIE ! Ar fi bine sa aveti si alte OCUPATII decat scrisul pe forumuri cu subiecte de doi lei ! Utilizati calculatorul pentru scopuri utile , educative si LIMITAT . Ca va dauneaza maica ! LA TARTACUTA ! Va taca NEURONUL !Si inca ceva , daca aveti copii , nu-i lasati prea mult in fata calculatorului si controlati-i in ce mod il folosesc . Se va ajuneg maica la lucruri GRAVE daca nu 1 Uite rezultatele se vad deja la VOI ! | ||
|
kudika068864 Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:30 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-05 10:30:59Ah 1 Si apopo de nickname1 Unele care si-au luat nume de vedeta se pare au inceput sa se creada ca sunt ca ele ! In rest e bine sa ne alegem ,, poreclele '' sa zicem pe romaneste care sa ne reprezinte nu ? Cel putin asa se obisnuieste ! Eu nu doresc sa imprumut numele nimanui , a niciuneia din vedete , prefer sa apar asa cum apar si sa-mi spun MAMAIA ! Mai fetitelor , e foarte grav ca folosind prea mult acest CREIER ELECTRONIC '' ajungeti sa confundati cele doua realitati : Viata REALA in care traiti fizic , cu cea VIRTUALA . Va veni o vreme , daca nu stiti voi sa faceti diferenta intre cele doua sa va imbolnaviti voi maica de SCHIZOFRENIE ! Ar fi bine sa aveti si alte OCUPATII decat scrisul pe forumuri cu subiecte de doi lei ! Utilizati calculatorul pentru scopuri utile , educative si LIMITAT . Ca va dauneaza maica ! LA TARTACUTA ! Va taca NEURONUL !Si inca ceva , daca aveti copii , nu-i lasati prea mult in fata calculatorului si controlati-i in ce mod il folosesc . Se va ajuneg maica la lucruri GRAVE daca nu 1 Uite rezultatele se vad deja la VOI ! te macina sufletul negru pe dinauntru
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:46 |
||
| si eu credeam la fel cris....da' am zis.... poate gresesc! poate nu am inteles-o eu bine si m-am pripit in concluzii. atunci am hotarat sa fac acea incursiune! si ce crezi??? prima impresie nu a fost deloc una gresita! nu e rea cu totu'...mai are o sansa....dar din cauza batului din qur nu-si poate reveni la normalitate. | ||
|
greierash_is_back Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:53 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-05 10:53:47si eu credeam la fel cris....da' am zis.... poate gresesc! poate nu am inteles-o eu bine si m-am pripit in concluzii. atunci am hotarat sa fac acea incursiune! si ce crezi??? prima impresie nu a fost deloc una gresita! nu e rea cu totu'...mai are o sansa....dar din cauza batului din qur nu-si poate reveni la normalitate. Fetiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii " peace man peace"!
|
||
|
miss_darine Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:00 |
||
pai eu o ignor! ai vazut tu sa ma mai adresez ei? daca scarmana.....eu ce sa-i fac?nu sunt presul ei!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:06 |
||
|
||
|
miss_darine Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:09 |
||
| Iar te manca GREIERAS ? LIMBUTA ? Macar batul meu e a colo unde spui tu , il pot scoate cand vreau eu , dar al tau se pare ca e altundeva si de IRITA CAM TARE ! NICI EU NU SUNT PRESUL TAU MAICA ! | ||
|
kudika068864 Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despartire...oare se mai poate face ceva? | 34 | De la: pissyk87 21 Ianuarie 2009 01:04 |
| soacrele | 3 | De la: cristiana_cris 25 Noiembrie 2009 13:09 |
| las sau egoist? | 14 | De la: robo_sr 9 Decembrie 2009 17:01 |
|
|
||
| il iubesc prea mult | 35 | De la: Micaell 6 Iulie 2011 11:49 |
| Divort dupa 9 luni de casatorie | 21 | De la: zoredia 30 Mai 2009 22:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.