Mai multe
offf...
|
||
|
andreea_3 Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:34 |
||
|---|---|---|
| Asa se intampla cand greierii incep sa latre. | ||
|
kudika023770 Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:18 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-11-05 19:18:03Asa se intampla cand greierii incep sa latre. minus un punct!
|
||
|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:19 |
||
Olusi in freza !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 6 Noiembrie 2009 07:01 |
||
Scuze ! Am vrut sa scriu LUASI !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 6 Noiembrie 2009 07:32 |
||
| Greierash, la inceput cand m-am uitat la avatar, mi s-a parut ca vad monstrul din Loch Ness.Noroc ca mi-am dat seama ca este un catelush.Imi plac cainii.Exista o simpatie intre mine si ei, poate si functiei mele pe care am avut-o in ultimul timp. | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Noiembrie 2009 07:57 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-11-06 07:57:09Greierash, la inceput cand m-am uitat la avatar, mi s-a parut ca vad monstrul din Loch Ness.Noroc ca mi-am dat seama ca este un catelush.Imi plac cainii.Exista o simpatie intre mine si ei, poate si functiei mele pe care am avut-o in ultimul timp. Esti hingher? |
||
|
miss_darine Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:22 |
||
| De ce ma intrebi?Vrei sa scapi de greierash? | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:56 |
||
| In niciun caz, eram doar curioasa! | ||
|
miss_darine Postat pe 6 Noiembrie 2009 10:01 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-11-06 10:01:34In niciun caz, eram doar curioasa darine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 6 Noiembrie 2009 11:07 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-06 11:07:57De la: miss_darine, la data 2009-11-06 10:01:34In niciun caz, eram doar curioasa cristinuta
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:15 |
||
| Nu numai un catel e scurt de coada. | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:36 |
||
De la: one_size, la data 2009-10-22 14:49:18De la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:42:26Draga mea ! Case vor exista intotdeauna ! Trebuie doar sa le cauti ! Ca nu este proprietatea ta ! Nu este nici o tragedie ! Uita-te in occident , cati au case proprietate ? O mica parte doar! Restul marea majoritate stau cu chirie , si nu mor ! Numai la noi s-a impamantenit obiceiul si conceptia de a avea neaparata casa ta ! Nu zic este foarte bine ! Bravo celor ce reusesc sa faca acest lucru ! Dar nu e o tragedie si un capat de lume sa stai cu chirie . Noi , BABALACII , pana la REBELIUNE , am stat cu chirie - 7 ani ! Noroc cu pomana - DL 61/1990 cand am putut sa ne cumparam casele ! Pretul la inceput mare , a devenit foarte mic dupa aproximativ 5 ani cand au crescut F, mult salariile . Cand ne- am facut actele pentru cumpararea casei , am avut credit si eu si barbata-miu . El a luat pentru avans eu pentru diferenta ! Ca de nu si acuma eram chiriasi la stat ! A inceput actiunea BLOCURI ANL pentrui tineri ! Chirie modica , cu posibilitate de cumparare dupa 5 ani ! MAI EXISTA LEGEA NR. 85 /1992 care permite cumpararea locuintelor detinute de anumite categorii de societati , cu plata in rate ! Iata , posibilitati exista ! Numai sa le cauti ! Sa insisti sa rezolvi aceasta probleme nu sa te multumwesti sa stai cu socrii sau cu parintii si sa astepti sa dea coltul .Ma intreb cate din voi cu varsta mai mica de 35 de ani ( e vorba de aceasta categorie ) v-ati depus cereri la primarie pentru a primi o locuinta sau un teren pentru a construi o casa ( alta posibilitate - in primul an obligatoriu fundatia , iar mai apoi finalizare in 5 ani parca ) Iata maica ca posibilitati exista , numai sa vrei ! Nu cred ca parintii nu v-ar ajuta ! |
||
|
mig Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:00 |
||
De la: one_size, la data 2009-10-22 14:49:18subscriuDe la: kudika068864, la data 2009-10-22 14:42:26Draga mea ! Case vor exista intotdeauna ! Trebuie doar sa le cauti ! Ca nu este proprietatea ta ! Nu este nici o tragedie ! Uita-te in occident , cati au case proprietate ? O mica parte doar! Restul marea majoritate stau cu chirie , si nu mor ! Numai la noi s-a impamantenit obiceiul si conceptia de a avea neaparata casa ta ! Nu zic este foarte bine ! Bravo celor ce reusesc sa faca acest lucru ! Dar nu e o tragedie si un capat de lume sa stai cu chirie . Noi , BABALACII , pana la REBELIUNE , am stat cu chirie - 7 ani ! Noroc cu pomana - DL 61/1990 cand am putut sa ne cumparam casele ! Pretul la inceput mare , a devenit foarte mic dupa aproximativ 5 ani cand au crescut F, mult salariile . Cand ne- am facut actele pentru cumpararea casei , am avut credit si eu si barbata-miu . El a luat pentru avans eu pentru diferenta ! Ca de nu si acuma eram chiriasi la stat ! A inceput actiunea BLOCURI ANL pentrui tineri ! Chirie modica , cu posibilitate de cumparare dupa 5 ani ! MAI EXISTA LEGEA NR. 85 /1992 care permite cumpararea locuintelor detinute de anumite categorii de societati , cu plata in rate ! Iata , posibilitati exista ! Numai sa le cauti ! Sa insisti sa rezolvi aceasta probleme nu sa te multumwesti sa stai cu socrii sau cu parintii si sa astepti sa dea coltul .Ma intreb cate din voi cu varsta mai mica de 35 de ani ( e vorba de aceasta categorie ) v-ati depus cereri la primarie pentru a primi o locuinta sau un teren pentru a construi o casa ( alta posibilitate - in primul an obligatoriu fundatia , iar mai apoi finalizare in 5 ani parca ) Iata maica ca posibilitati exista , numai sa vrei ! Nu cred ca parintii nu v-ar ajuta !
|
||
|
mig Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:01 |
||
De la: _curly, la data 2009-11-04 15:04:35io cand m-am maritat,i-am spus lu' soacra asa"daca ma calci pe coada,o sa itzi fac fiul mult iubit sa sufere"pe cuvantul tau? crede-ma ca oricata mila mi-ar fi de copil tot ti-as coace-o si eu sunt si nora dar si soacra,stau cu nora in casa si ne intelegem excelent,uneori chiar mai bine decat cu fiu-meu.depinde foarte mult de cum pui problema,de intelegere intre cei ai casei,de rabdare si dragoste.cu ce mana dai cu aia primesti.salutare
|
||
|
mig Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:08 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-11-04 15:30:40Psihologul Terri Apten de la Newnham College, Marea Britanie, a studiat timp de zece ani câteva sute de cupluri pentru a înþelege de unde vine aceastã problemã de comunicare. În primul rând, atât soacrele cât ºi nurorile se simt ameninþate unele de celelalte ºi pentru a nu lãsa sã se vadã cã le e fricã, preferã sã atace. Astfel se ceartã, se bârfesc, îºi fac rãu ºi nu vor sã se vadã în faþa ochilor.asa este.amandoua trebuie sa inteleaga ca dragostea de nevasta e intr-un fel cea de mama altfel.si mai trebuie sa nu uitam ca "inculpatul"nu se poate rupe sufleteste in doua.daca il iubim ne putem intelege si nici una nu se va simti amenintata.mamele trebuie sa inteleaga ca,fii,fiicele noastre au viata lor si nu ii putem avea pana la adanci batraneti langa noi(de fapt copii nu ne apartin niciodata,de cand se nasc au personalitetea lor),nici nu ne-ar conveni sa nu aibe familia lor,si nici ginerii sau nororile sa nu le ceara sotiilor respectiv sotilor sa isi renege parintii.si daca invatam sa ne respectam reciproc nu vor exista probleme incomensurabile.
|
||
|
mig Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:25 |
||
toate sfaturile pe care le-ai primit sint bune : nu te muta cu ea , n-o primi la voi nu-i mai raspunde mereu la tel. (da-l pe "mute"). daca sotul tau e de paretea ta , ai grija si nu te certa cu el din cauza ei , ca il faci s-o creada pe mama-sa ( ca sigur baga fitile despre tine). DAR CEL MAI IMPORTANT SFAT ESTE : AI GRIJA SA NU DEVII SI TU SOACARA , daca iti da Dumnezeu sa nasti baiat! sa nu uiti niciiodata prin ce treci tu din cauza ei, si sa nu maninci ficatii altei fete cind vei imbatrini ! ASTA ESTE CEL MAI IMPORTANT.
|
||
|
marianactinescu Postat pe 7 Noiembrie 2009 07:59 |
||
|
Suzuki ii spune lui Suzuka: -Draga, ai citit ziarul de astazi? -Nu.Dar ce scrie? -Soacrele au devenit monument al naturii, protejate prin lege. -Bine, poate ca astea pe care le cunosc eu.Dar cu celelalte ce s-a intamplat? -Le-au omorat femeile pe topicul de pe kudika. |
||
|
kudika023770 Postat pe 7 Noiembrie 2009 10:38 |
||
| b | ||
|
raisa11 Postat pe 8 Noiembrie 2009 01:54 |
||
Am lipsit o perioada de timp si vreau sa spun ca imi pare rau de cursul unor dicutii referitoare la acest topic!in primul rand vreau sa lamuresc faptul ca titlul topicului"vreau sa imi ucid soacra" este doar un sens conotativ si atat!!!Tot ce imi doresc este sa respiram,fara critici uracioase din partea soacrei!Vreau sa o implic eu in panurile noastre de viitor si nu sa se bage singura!Vreau sa nu imi mai interzica sa fac anumite lucruri in casa mea(la care nu a contribuit nici cu 10 bani),sa nu imi dea tot timpul peste nas,sa critice tot ceea ce fac ca fiind prost facut!Vreau sa ma lase sa descopar,sa invat usor-usor sa fiu o mama buna!Nu mai vreau sa decida in locul meu sau sa faca anumite chestii care eu mi le doresc sa le fac din suflet dar nu am loc de ea in casa mea!"abia astept sa ii fac prima baie,ca tu nu stii,ca esti tanara,lasa ca o sa stea mama cu el noptile,ca eu nu ma pierd cand plange un nou nascut,cum faceti voi,daca plange micutul plangeti si voi"NU!!!vreau sa ii fac eu prima baie,vreau sa ii cer eu sfatul in anumite privinte daca simt ca nu ma descurc,vreau sa fie langa noi si langa nepotul ei cu sfaturi si pareri binevoitoare,asemeni unei mame!vreau sa imi fie alaturi ajutandu-ma,nu incercand tot timpul sa ma faca sa par si sa ma simt inutila!vreau sa ma lase sa fiu femeie!!!!vreau sa isi vada de casa ei,asa cum eu vreau sa imi vad de casa si familia mea!am un barbat langa mine care isi doreste sa ma ajute,sa invete si el sa schimbe un scutec,sa contribuim amandoi la cresterea si educarea acestui copil!O VREAU ALATURI DE NOI DAR SA FIE CA O MAMA PT AMANDOI,NU CA O FEMEIE RAUTACIOASA SI ACRA ASA CUM ESTE TOT TIMPUL!va multumesc din suflet celor care mi-ati dat sfaturi prietenesti,sau v-ati spus si voi povestile asemenatoare,iar restul...ma abtin!!!o seara placuta sau buna dimineata,si la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui!!!
|
||
|
raisa11 Postat pe 8 Noiembrie 2009 03:07 |
||
|
Buna dimineata draga mea, chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu tine. Ai incercat sa stabilesti niste reguli? Sa faci o intrunire de familie si sa spui exact ce-ti place si ce nu? Daca la casa pe care o aveti, socrii n-au contribuit,( caci de obicei de aici se trag multe probleme, nora/ginerele se simte obligat/a sa suporte anumite "interventii") atunci poti pune piciorul in prag si lamuri toate aspectele. Fara cuvinte grele, fara reprosuri stabilesti regulile voastre. Eu tin minte ca atunci cand i-am facut prima data baie baiatului meu, nu era nimeni langa noi, doar eu tatal lui. Ne-a fost frica, dar am scos-o la capat si am o mandrete de flacau de 16 ani jumate. Spune-i, de fata cu sotul tau, exact asa cum ai scris pe topic si cred ca o sa fie bine. Adica se va alege: ori accepta ori se retrage. La multi ani le spun si eu sarbatoritilor de azi! |
||
|
gina37 Postat pe 8 Noiembrie 2009 07:39 |
||
| stii? cik e un banc: "Ginerele aduce doi pepeni acasa si spune catre soacra sa: Mama soacra, te'am auzit spunand ieri ca ai da jumatate din viata pentru un pepene. Tiam adus doi...." daca s'ar ivi si la tine cv de genu, eu zic s profiti :D | ||
|
mespiri Postat pe 8 Noiembrie 2009 09:27 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-11-08 03:07:52Am lipsit o perioada de timp si vreau sa spun ca imi pare rau de cursul unor dicutii referitoare la acest topic!in primul rand vreau sa lamuresc faptul ca titlul topicului"vreau sa imi ucid soacra" este doar un sens conotativ si atat!!!Tot ce imi doresc este sa respiram,fara critici uracioase din partea soacrei!Vreau sa o implic eu in panurile noastre de viitor si nu sa se bage singura!Vreau sa nu imi mai interzica sa fac anumite lucruri in casa mea(la care nu a contribuit nici cu 10 bani),sa nu imi dea tot timpul peste nas,sa critice tot ceea ce fac ca fiind prost facut!Vreau sa ma lase sa descopar,sa invat usor-usor sa fiu o mama buna!Nu mai vreau sa decida in locul meu sau sa faca anumite chestii care eu mi le doresc sa le fac din suflet dar nu am loc de ea in casa mea!"abia astept sa ii fac prima baie,ca tu nu stii,ca esti tanara,lasa ca o sa stea mama cu el noptile,ca eu nu ma pierd cand plange un nou nascut,cum faceti voi,daca plange micutul plangeti si voi"NU!!!vreau sa ii fac eu prima baie,vreau sa ii cer eu sfatul in anumite privinte daca simt ca nu ma descurc,vreau sa fie langa noi si langa nepotul ei cu sfaturi si pareri binevoitoare,asemeni unei mame!vreau sa imi fie alaturi ajutandu-ma,nu incercand tot timpul sa ma faca sa par si sa ma simt inutila!vreau sa ma lase sa fiu femeie!!!!vreau sa isi vada de casa ei,asa cum eu vreau sa imi vad de casa si familia mea!am un barbat langa mine care isi doreste sa ma ajute,sa invete si el sa schimbe un scutec,sa contribuim amandoi la cresterea si educarea acestui copil!O VREAU ALATURI DE NOI DAR SA FIE CA O MAMA PT AMANDOI,NU CA O FEMEIE RAUTACIOASA SI ACRA ASA CUM ESTE TOT TIMPUL!va multumesc din suflet celor care mi-ati dat sfaturi prietenesti,sau v-ati spus si voi povestile asemenatoare,iar restul...ma abtin!!!o seara placuta sau buna dimineata,si la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ai perfecta dreptate! Nimeni nu trebuie sa intervina in viata si familia vs! Eu sunt de acord cu ideologia ta! Sunt mame si mame! Sunt soacre si soacre! Sunt nurori si nurori! Parerea mea proprie este sa-si faca fiecare ordine in familie, sa discute; ce le place si ce nu. Sa existe conversatie. Daca s-au casatorit nu inseamna sa si abandoneze familia anterioara, dar pe primul loc sa i fie familia nou creiata; nevasta- sotul copiii. Soacrele sa le respecte familia copiilor, iar; copiii sa si respecte; soacrele mamele restul pt, ca nu i greu! Nimic sa faci atunci cand i ti iubesti familia noua si pe aceea veche! Nimeni nu ia nimic! Iubirile s distincte, Pt, parinti e una pt, iubiti e alta pt, copii alta si sa nu se ceara ;; Ori cu mine, ori cu ;mata;! Intr-o inima buna incape; el-ea, copiii, masa si restul. ! LA MULTI ANI TUTUROR;; CE POARTA NUME SFINTE;; HIHAELA-MIHAI,, GABRIELA- GABRIEL.!! O ZI FERICITA TUTUROR!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 8 Noiembrie 2009 10:48 |
||
| daca si-ar pune si ele un pic mintea la contributie ar avea poate si parte de ajutor, la batranete, dar avand in vedere ca ele nu stiu ce e bunul simt cu siguranta vor trai o vesnicie. | ||
|
23catalina Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:15 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-11-08 03:07:52Am lipsit o perioada de timp si vreau sa spun ca imi pare rau de cursul unor dicutii referitoare la acest topic!in primul rand vreau sa lamuresc faptul ca titlul topicului"vreau sa imi ucid soacra" este doar un sens conotativ si atat!!!Tot ce imi doresc este sa respiram,fara critici uracioase din partea soacrei!Vreau sa o implic eu in panurile noastre de viitor si nu sa se bage singura!Vreau sa nu imi mai interzica sa fac anumite lucruri in casa mea(la care nu a contribuit nici cu 10 bani),sa nu imi dea tot timpul peste nas,sa critice tot ceea ce fac ca fiind prost facut!Vreau sa ma lase sa descopar,sa invat usor-usor sa fiu o mama buna!Nu mai vreau sa decida in locul meu sau sa faca anumite chestii care eu mi le doresc sa le fac din suflet dar nu am loc de ea in casa mea!"abia astept sa ii fac prima baie,ca tu nu stii,ca esti tanara,lasa ca o sa stea mama cu el noptile,ca eu nu ma pierd cand plange un nou nascut,cum faceti voi,daca plange micutul plangeti si voi"NU!!!vreau sa ii fac eu prima baie,vreau sa ii cer eu sfatul in anumite privinte daca simt ca nu ma descurc,vreau sa fie langa noi si langa nepotul ei cu sfaturi si pareri binevoitoare,asemeni unei mame!vreau sa imi fie alaturi ajutandu-ma,nu incercand tot timpul sa ma faca sa par si sa ma simt inutila!vreau sa ma lase sa fiu femeie!!!!vreau sa isi vada de casa ei,asa cum eu vreau sa imi vad de casa si familia mea!am un barbat langa mine care isi doreste sa ma ajute,sa invete si el sa schimbe un scutec,sa contribuim amandoi la cresterea si educarea acestui copil!O VREAU ALATURI DE NOI DAR SA FIE CA O MAMA PT AMANDOI,NU CA O FEMEIE RAUTACIOASA SI ACRA ASA CUM ESTE TOT TIMPUL!va multumesc din suflet celor care mi-ati dat sfaturi prietenesti,sau v-ati spus si voi povestile asemenatoare,iar restul...ma abtin!!!o seara placuta sau buna dimineata,si la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui!!! ai incercat sa ii explici treaba asta? ca vrei tu sa ii fi mana copilului nu...prietena sau colega? ...te intreb pt ca am o vecin in bloc ce isi creste nepoata de la cateva zile, si nu pt ca mama fetitei nu ar fi in stare sau ca nu ar vrea, ci pentru ca pur si simplu a luat-o de la ea, de micutza, fata s-a invatat cu ea,iar acum are 7 ani si merge la scoala cls 1. Iti imaginezi,mama fetei vine cateodata seara la ea cu cate o ciocolata, sa o vada pt 10 15 min, apoi pleaca acasa la ea! VINE IN VIZITA la propriul ei copil, mi se pare atat de absurd. Fata ii spune mama buncii , si mamei ei ii spune pe nume, stie ca e mama ei , e deja maricica, dar e total bulversata. Sa nu mai zic ca i-a stricat sanatatea,a indopat-o bunicutza cu mancare pana a devnit fetita obeza, la 7 ani are aproape 50 de kg si nu are nici macar 1m, e micutza si dolofana. Nu asi zice ca nu a crescuto frumos, din contra e cuminte si frumusica, si desteapta ,merge la dansuri,la desen, la tot felul de cursuri la Palatul Copiilor, dar e mult prea rasfatata,baga bunica in curul ei tot salarul si banii de pensie, iar mamica, vine la ea cu o ciocolata!!! O mai ia acasa dar si asta vara, 1-2 zile apoi o aduce inapoi. E ciudat pt ca amandoi au salar mare, ea lucreaza secretara la o faculta din arad,sotul ei nu stiu la ce dar oricum nu e vb nici de bani si nici de timp...Oricum sper sa nu ajungi asa,sa pui piciorul in prag, asta conteaza! trebuie sa stie ca tu si sotul tau sunteti parintii , nu ea! Multa bafta, si sper ca din ce am povestit vei intelege ce trebuie sa faci! Te pup!
|
||
|
ralukutzza Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:45 |
||
Am incercat acum putin timp sa am o discutie cu ea si sotul meu,referitotr la toate aceste probleme.I-am explicat cu frumuselul ca nimeni nu o da deoparte,nimeni nu ii uita,si ca tot timpul vom fi langa ei atunci cand va fi nevoie!nu stiu cat de mult a inteles din aceasta discutie avand in vedere faptul ca noi vorbeam iar ea isi facea de lucru in bucatarie,desi sunt convinsa ca i-a ajuns totul la urechi.i-am explicat ca vrem o mama langa noi si nu o invatatoare dictatoare,mai ales in casa noastra.am intrebat-o daca am jignit-o vreodata cu ceva de se comporta asa cu noi(nu numai cu mine),iar raspunsul ei a fost scurt:"eu mai stiu?"acum depinde de ea cat vrea sa inteleaga!cert este ca i-am gasit un loc de munca ce ii mai ocupa timpul,iar pt socrul meu am angajat o femeie sa il supravegheze!vorbim la telefon cu ei de 2-3 ori pe zi,dar vizitele s-au rarit(nu-si mai vede capul de treaba,nu stie unde sa se mai imparta )suntem in relatii....cordiale si ne este bine...deocamdata!asteptam acum sa vina bebe si atunci vom vedea ce a inteles din tot ce am vb!cert este ca nu o voi indeparta de nepotul ei asa cum crede ea,dar nici nu va fi ea MAMA lui!noi il vom creste,si noi il vom educa!vreau ca baietelul meu sa aiba o copilarie frumoasa asa cum am avut-o eu:sa se duca in vacante la bunici,sa ii respecte si sa ii iubeasca ca niste bunici!Am incercat sa trec peste toata rautatile care mi le-a facut doar de dragul copilululi care va veni(caci vreau sa aiba bunicii langa el)si din iubire pt sotul meu,si sa incerc sa ma mai apropii de ea pe viitor,ce va rezulta,Dumnezeu stie!Va multumesc din suflet tuturor celor care au avut rabdarea sa citeasca ceea ce-am povestit!!multi pupici si petrecere frumoasa tuturor sarbatoritilor!!!
|
||
|
raisa11 Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:36 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!! Rupeti orice legatura cu ea o jumatate de an. Dupa care o intrebati ce alege? O relatie omeneasca sau nik. |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:34 |
||
|
La serviciu, colegii au observat ca Suzuki in loc sa vorbeasca ca lumea, incepuse sa suiere de parca era vaporul acela care face cursa de pasageri dintre Tulcea si Sulina. -Ce-ai patit Suzuki?-l-a intrebat seful.-Ai inceput sa inveti limbi straine? -Piuuuuuuu...Nu sefuuuu.I-am pupat la plecare mana soacrei si nu stiam ca este atat de acra.Mi s-au strepezit dintii. |
||
|
kudika023770 Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:12 |
||
De la: colorata_nas, la data 2009-11-08 14:36:08Am incercat acum putin timp sa am o discutie cu ea si sotul meu,referitotr la toate aceste probleme.I-am explicat cu frumuselul ca nimeni nu o da deoparte,nimeni nu ii uita,si ca tot timpul vom fi langa ei atunci cand va fi nevoie!nu stiu cat de mult a inteles din aceasta discutie avand in vedere faptul ca noi vorbeam iar ea isi facea de lucru in bucatarie,desi sunt convinsa ca i-a ajuns totul la urechi.i-am explicat ca vrem o mama langa noi si nu o invatatoare dictatoare,mai ales in casa noastra.am intrebat-o daca am jignit-o vreodata cu ceva de se comporta asa cu noi(nu numai cu mine),iar raspunsul ei a fost scurt:"eu mai stiu?"acum depinde de ea cat vrea sa inteleaga!cert este ca i-am gasit un loc de munca ce ii mai ocupa timpul,iar pt socrul meu am angajat o femeie sa il supravegheze!vorbim la telefon cu ei de 2-3 ori pe zi,dar vizitele s-au rarit(nu-si mai vede capul de treaba,nu stie unde sa se mai imparta Mi-am adus aminte si eu de o intamplare: cand avea copilul 1 an si ceva, am auzit-o pe soacra spunandu-i acestuia "hai la mama"! Si cred ca nu era prima oara, deoarece am observat copilul cum o striga "mama" (pe mine strigandu-ma "mami")... am ramas blocata! Dar i-am zis imediat ca copilul meu are o mama deja, iar ea este ori "buni" ori "mamaie"... si atat! Si-a cerut scuze si nu a mai facut aceeasi greseala. |
||
|
krisla Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:33 |
||
urate gaite |
||
|
23catalina Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatie incheiata | 45 | De la: Micaell 7 Ianuarie 2012 09:35 |
| Mintea vs. inima | 48 | De la: sunshine04 18 Iunie 2012 20:48 |
| Nu stiu... | 37 | De la: kudika_942942 13 Ianuarie 2014 19:07 |
|
|
||
| CARE ESTE DIFERENTA DINTRE O CARPA SI O CAPRA ? | 72 | De la: INVIZIBILUL2011 9 Mai 2012 16:44 |
| Ar fi bune niste pareri sincere | 11 | De la: _dulcik_ 9 Martie 2009 21:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.