Mai multe
ma speriati.nu vreau sa ma mai marit.
|
||
|
Yours_Catalina Postat pe 8 Noiembrie 2009 18:54 |
||
|---|---|---|
Scumpel;e mele! Aveti dreptate! Voi sunteti ;;mamele;; copiilor vostri, cum suntem si noi mamele ;fiicelor sau barbatilor vostri!Cui i-ar placea sa i zica bunicii mama si mamei mami?? Nimanui! Si eu am 2 nepoti, si eu sunt;; bunica;!! Daca; putem sa ne ajutam copiii neconditionat, bine, daca, nu atunci, mai bine ii lasam in pace, sa se descurce singuri! Cum sa stea nepotii la mine??!! Sa vina nora doar in vizita??!! El este un ;;tont;;ca permite aceasta marsavie!! Fiul meu n-ar permite,,,niciodata;;asa ceva, indiferent de cat ma iubeste!! Copiii fiului meu, au stat la mine dar cu mama lor venita din strainatate! Au stat singuri , dar seara fiind asa de mamosi, la ora 22 trebuia sa i duc acasa la ;mami;; la cealalta bunica! Noroc ca; nu locuiam prea departe! Ce sa fi facut cu ei???!! Sa ma supar??!! Pe cine cand nepoata-mi spune;;; -Buni te iubim dar n- i dor de mami vrem sa dormim cu ea!! Asa ca ; buni ,se comforma si i ducea acasa! Cand plecau ziceau;;- Nu te supara buni, dar,,,mai venim la tine !! Maine!! Si asa ne plimbam de la una la alta! Eu nu ma supar! Cand vor fi mari, vor veni singuri la bunici! Pana atunci plecam noi la ei, unde ; soacra(EU),, nu si baga nasul in oalele, lor! Ma bucur mult cand nu am de dirijat nimic! Plec in vacanta cu sotul din noiembrie pana prin mai! Stau la amandoi. Sarbatorim multe evenimente impreuna cu totii. Este fff. bine, ca este liniste si pace. Ce faceam eu la nora mea la fiul cel mare??? Dimineata ducea nora copiii la gradinita. Eu faceam curatenie stangeam casa, apoi pe ;net; venea nora daca avea de lucru pe net eu coseam sau faceam clatite,cand termina ea pe net intram eu. La ora 13.50 plecam dupa copii, veneam, mama sa se ocupa de ei se culcau (ca nu dormeau la gradinita) iar cand se trezeau, mancau si i duceam in parc, de era vreme frumoasa, de nu desenam sau ma jucam cu ei.Daca ma-ntreba nora ceva legat de , gatit ii spuneam de nu,,,, NU!!! Ma bagam in oalele ei! Este casa lor, cumparata de fiu pt, familia lui. Nu m-am dus sa fac; nici ordine nici dizordine! Eu o intreb daca ; vrea sa i fac eu ceva si cum ii place! Ei sunt stapani in casa lor! Cand vin in casa mea ,caut sa nu se simta prost.Si asa vin asa de rar acasa! ;;;La celalalt, muncind amandoi, ii intrebam ce sa le gatesc! Faceam totul in casa! Dupa orele 16, veneau de la serviciu si aveau totul gata! Nora mea este din Cuba. Ii plac mult;sarmalele, clatitele, pieptul pane, multe preparate cu maioneza;; salata de boef,, oua umplute, vinetele cu maioneza, chiftele,,erau bucurosi ca aveau totul gata.Asa puteau sa se odihneasca si sa iasa la o plimbare, Dupa ce terminam treaba, ieseam la magazine in parc, Nu le faceam program la nimic si nu mi comandau nici unul! Am stat 6luni,,a fost bine a fost frumos,,,dar , va spun cu mana pe suflet ca;; nicaieri nu este ca la tine acasa! M-i dor sa merg la ei dar diabia astept sa ma intorc acasa! Fiul cel mic i si doreste un copil! Nora zice ca; de 5 ani ;; N-O VIENE;!! SUIEGRA!! Nu vine soacra! Atunci cand vine o sa l ingrijesc eu,,,dar acolo! Sa l invat limba romana!! Ca altfel riscam sa nu stie limba romana! Sa mi zica;;abuela, in loc de bunica!!Si nu vor nici ei sa nu stie romaneste,,,cand v-a veni! Inca nu vine!!Cand v-a sosi, v-a fi bine venit! Ceilalti nepoti stiu perfect la ; aproape; 4 si 7 ani ;limba romana si spaniola. Voi mamelor de baieti si fete!! Lasati-va copiii liberi sa si faca viata cum si-o doresc! Viata este ;fff, scurta! Habar n-aveti voi, care aveti copiii langa voi ,ce durere sufleteasca, simti, de sarbatorile de iarna, cand voi toti va adunati in familie si sarbatoriti! Iar noi ii vedem pe ;internet;;! Cand ai un sot bolnav, care face dese crize, care poate muri oricand si tu esti singura langa el!! Cu durerea singuratatii in suflet!! Baietilor!! dezlegati-va de ;'ombilicul mamei!!Vedeti-va de femeia iubita si copii! Respectati-va familiile din care proveniti dar nu permiteti nimanui, sa va umbreasca, niciodata fericirea!! Voastra!! Va doresc ; o seara placuta, tuturor!! Le doresc multa sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor de azi!! LA MULTI ANI TUTUROR!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 8 Noiembrie 2009 19:27 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-08 10:48:29De la: colorata_nas, la data 2009-11-08 03:07:52Am lipsit o perioada de timp si vreau sa spun ca imi pare rau de cursul unor dicutii referitoare la acest topic!in primul rand vreau sa lamuresc faptul ca titlul topicului"vreau sa imi ucid soacra" este doar un sens conotativ si atat!!!Tot ce imi doresc este sa respiram,fara critici uracioase din partea soacrei!Vreau sa o implic eu in panurile noastre de viitor si nu sa se bage singura!Vreau sa nu imi mai interzica sa fac anumite lucruri in casa mea(la care nu a contribuit nici cu 10 bani),sa nu imi dea tot timpul peste nas,sa critice tot ceea ce fac ca fiind prost facut!Vreau sa ma lase sa descopar,sa invat usor-usor sa fiu o mama buna!Nu mai vreau sa decida in locul meu sau sa faca anumite chestii care eu mi le doresc sa le fac din suflet dar nu am loc de ea in casa mea!"abia astept sa ii fac prima baie,ca tu nu stii,ca esti tanara,lasa ca o sa stea mama cu el noptile,ca eu nu ma pierd cand plange un nou nascut,cum faceti voi,daca plange micutul plangeti si voi"NU!!!vreau sa ii fac eu prima baie,vreau sa ii cer eu sfatul in anumite privinte daca simt ca nu ma descurc,vreau sa fie langa noi si langa nepotul ei cu sfaturi si pareri binevoitoare,asemeni unei mame!vreau sa imi fie alaturi ajutandu-ma,nu incercand tot timpul sa ma faca sa par si sa ma simt inutila!vreau sa ma lase sa fiu femeie!!!!vreau sa isi vada de casa ei,asa cum eu vreau sa imi vad de casa si familia mea!am un barbat langa mine care isi doreste sa ma ajute,sa invete si el sa schimbe un scutec,sa contribuim amandoi la cresterea si educarea acestui copil!O VREAU ALATURI DE NOI DAR SA FIE CA O MAMA PT AMANDOI,NU CA O FEMEIE RAUTACIOASA SI ACRA ASA CUM ESTE TOT TIMPUL!va multumesc din suflet celor care mi-ati dat sfaturi prietenesti,sau v-ati spus si voi povestile asemenatoare,iar restul...ma abtin!!!o seara placuta sau buna dimineata,si la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ai perfecta dreptate! Nimeni nu trebuie sa intervina in viata si familia vs! Eu sunt de acord cu ideologia ta! Sunt mame si mame! Sunt soacre si soacre! Sunt nurori si nurori! Parerea mea proprie este sa-si faca fiecare ordine in familie, sa discute; ce le place si ce nu. Sa existe conversatie. Daca s-au casatorit nu inseamna sa si abandoneze familia anterioara, dar pe primul loc sa i fie familia nou creiata; nevasta- sotul copiii. Soacrele sa le respecte familia copiilor, iar; copiii sa si respecte; soacrele mamele restul pt, ca nu i greu! Nimic sa faci atunci cand i ti iubesti familia noua si pe aceea veche! Nimeni nu ia nimic! Iubirile s distincte, Pt, parinti e una pt, iubiti e alta pt, copii alta si sa nu se ceara ;; Ori cu mine, ori cu ;mata;! Intr-o inima buna incape; el-ea, copiii, masa si restul. ! vedeti ca se poate discuta civilizat? concluzia?...si soacrele si nurorile mai au vina...asta e viata...insa nu inseamna ca suntem rai....trebuie sa comunicam..si totul este ok...
|
||
|
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:15 |
||
Da dragele mele , e foarte bine cand exista intelegere , dar ce te faci cand noul ( noua ) venita intra tropaind cu bocancii in viata ta? La fel cum voua nu va place sa se amestece cineva in viata voastra asa nici noua soacrelor , sau viitoarelor soacre nu ne convine sa vina cineva sa se amestece si sa-si bage nasul in toate cele ! Intelegiti dragelor ca trea ba poate fi si invers n Nu numai soacrele isi baga nasul in viata TINEREI DEMOAZELE ci ea prin faptul ca a acceptat sa fie sotia FIULUI vine cu aere de stapana in casa si incepe sa dea ordine ! Asa cum nu va place voua chestia asta asa nu ne convine nici noua ! Intelegeti voi acum cum sta treaba . Si ce te faci cand inca nici nu sant cununati si ea deja face pe stapana ? Incercati sa vedeti si aceasta latura a problemei ! Astept comentarii ! Mamaia
|
||
|
kudika068864 Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:58 |
||
De la: kudika068864, la data 2009-11-09 13:58:09Da dragele mele , e foarte bine cand exista intelegere , dar ce te faci cand noul ( noua ) venita intra tropaind cu bocancii in viata ta? La fel cum voua nu va place sa se amestece cineva in viata voastra asa nici noua soacrelor , sau viitoarelor soacre nu ne convine sa vina cineva sa se amestece si sa-si bage nasul in toate cele ! Intelegiti dragelor ca trea ba poate fi si invers n Nu numai soacrele isi baga nasul in viata TINEREI DEMOAZELE ci ea prin faptul ca a acceptat sa fie sotia FIULUI vine cu aere de stapana in casa si incepe sa dea ordine ! Asa cum nu va place voua chestia asta asa nu ne convine nici noua ! Intelegeti voi acum cum sta treaba . of....vezi dumneata...DEMOAZELE ......aici mai este o problema...cind vine fata la baiat in casa....soacra se crede stapina..da e casa ei...insa cit timp tre sa scoata ochii cu asta...si de ce mereu trebuie sa fie discutii...e casa mea...faci cum vreau eu?..... sincer...de aceea nu am vrut sa ma mut la al meu...isi doarea mult soacra sa ma mut la el..chiar imi mai zice ca i-am furat baiatul..lol..baiatul e mare are 30 ani..nu mai este copil..iar eu nu am vrut la ea..din faptul sa nu reproseze ca e casa ei..si nu fac ca ea...una este un sfat ..una este sa zica sa faci ca ea... ..asta nu inseamna ca am ceva cu ea...pur si simplu imi place viata sa o fac cum vreau eu...(noi)...fara ca nimeni sa nu se bage
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:22 |
||
| Uneori in viata, pti sa observi cum viperele se transforma mai tarziu in scacre. | ||
|
kudika023770 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:51 |
||
| Uneori in viata, pti sa observi cum viperele se transforma mai tarziu in scacre. | ||
|
kudika023770 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:52 |
||
| soacre. | ||
|
kudika023770 Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:53 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-11-09 15:51:51Uneori in viata, pti sa observi cum viperele se transforma mai tarziu in scacre. adica cu mine vorbeai?
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:56 |
||
Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:28 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! o zi buna pe maine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:48 |
||
| In nici un caz Cristina. Mi se intampla de multe ori sa ma trezesc vorbind singur.Uneori ma intreb daca pomii plang toamna.Si a doua intrebare, este daca si noi suntem asemenea pomilor si ce vom face cand ne vor ingheta aripile de ger. | ||
|
kudika023770 Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:56 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-08 19:27:07Scumpel;e mele! Aveti dreptate! Voi sunteti ;;mamele;; copiilor vostri, cum suntem si noi mamele ;fiicelor sau barbatilor vostri!Cui i-ar placea sa i zica bunicii mama si mamei mami?? Nimanui! Si eu am 2 nepoti, si eu sunt;; bunica;!! Daca; putem sa ne ajutam copiii neconditionat, bine, daca, nu atunci, mai bine ii lasam in pace, sa se descurce singuri! Cum sa stea nepotii la mine??!! Sa vina nora doar in vizita??!! El este un ;;tont;;ca permite aceasta marsavie!! Fiul meu n-ar permite,,,niciodata;;asa ceva, indiferent de cat ma iubeste!! Copiii fiului meu, au stat la mine dar cu mama lor venita din strainatate! Au stat singuri , dar seara fiind asa de mamosi, la ora 22 trebuia sa i duc acasa la ;mami;; la cealalta bunica! Noroc ca; nu locuiam prea departe! Ce sa fi facut cu ei???!! Sa ma supar??!! Pe cine cand nepoata-mi spune;;; -Buni te iubim dar n- i dor de mami vrem sa dormim cu ea!! Asa ca ; buni ,se comforma si i ducea acasa! Cand plecau ziceau;;- Nu te supara buni, dar,,,mai venim la tine !! Maine!! Si asa ne plimbam de la una la alta! Eu nu ma supar! Cand vor fi mari, vor veni singuri la bunici! Pana atunci plecam noi la ei, unde ; soacra(EU),, nu si baga nasul in oalele, lor! Ma bucur mult cand nu am de dirijat nimic! Plec in vacanta cu sotul din noiembrie pana prin mai! Stau la amandoi. Sarbatorim multe evenimente impreuna cu totii. Este fff. bine, ca este liniste si pace. Ce faceam eu la nora mea la fiul cel mare??? Dimineata ducea nora copiii la gradinita. Eu faceam curatenie stangeam casa, apoi pe ;net; venea nora daca avea de lucru pe net eu coseam sau faceam clatite,cand termina ea pe net intram eu. La ora 13.50 plecam dupa copii, veneam, mama sa se ocupa de ei se culcau (ca nu dormeau la gradinita) iar cand se trezeau, mancau si i duceam in parc, de era vreme frumoasa, de nu desenam sau ma jucam cu ei.Daca ma-ntreba nora ceva legat de , gatit ii spuneam de nu,,,, NU!!! Ma bagam in oalele ei! Este casa lor, cumparata de fiu pt, familia lui. Nu m-am dus sa fac; nici ordine nici dizordine! Eu o intreb daca ; vrea sa i fac eu ceva si cum ii place! Ei sunt stapani in casa lor! Cand vin in casa mea ,caut sa nu se simta prost.Si asa vin asa de rar acasa! ;;;La celalalt, muncind amandoi, ii intrebam ce sa le gatesc! Faceam totul in casa! Dupa orele 16, veneau de la serviciu si aveau totul gata! Nora mea este din Cuba. Ii plac mult;sarmalele, clatitele, pieptul pane, multe preparate cu maioneza;; salata de boef,, oua umplute, vinetele cu maioneza, chiftele,,erau bucurosi ca aveau totul gata.Asa puteau sa se odihneasca si sa iasa la o plimbare, Dupa ce terminam treaba, ieseam la magazine in parc, Nu le faceam program la nimic si nu mi comandau nici unul! Am stat 6luni,,a fost bine a fost frumos,,,dar , va spun cu mana pe suflet ca;; nicaieri nu este ca la tine acasa! M-i dor sa merg la ei dar diabia astept sa ma intorc acasa! Fiul cel mic i si doreste un copil! Nora zice ca; de 5 ani ;; N-O VIENE;!! SUIEGRA!! Nu vine soacra! Atunci cand vine o sa l ingrijesc eu,,,dar acolo! Sa l invat limba romana!! Ca altfel riscam sa nu stie limba romana! Sa mi zica;;abuela, in loc de bunica!!Si nu vor nici ei sa nu stie romaneste,,,cand v-a veni! Inca nu vine!!Cand v-a sosi, v-a fi bine venit! Ceilalti nepoti stiu perfect la ; aproape; 4 si 7 ani ;limba romana si spaniola. Voi mamelor de baieti si fete!! Lasati-va copiii liberi sa si faca viata cum si-o doresc! Viata este ;fff, scurta! Habar n-aveti voi, care aveti copiii langa voi ,ce durere sufleteasca, simti, de sarbatorile de iarna, cand voi toti va adunati in familie si sarbatoriti! Iar noi ii vedem pe ;internet;;! Cand ai un sot bolnav, care face dese crize, care poate muri oricand si tu esti singura langa el!! Cu durerea singuratatii in suflet!! Baietilor!! dezlegati-va de ;'ombilicul mamei!!Vedeti-va de femeia iubita si copii! Respectati-va familiile din care proveniti dar nu permiteti nimanui, sa va umbreasca, niciodata fericirea!! Voastra!! Va doresc ; o seara placuta, tuturor!! Le doresc multa sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor de azi!! LA MULTI ANI TUTUROR!! sunteti o soacra foarte tare!!printre putinele....asa da!!!!!;)
|
||
|
andreea_3 Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:58 |
||
|
Celor care nu-si iubesc soacrele. Nu omorati femeile, va rog, Ca bune, rele, ele sunt tovarasi, Si fericirii sunt firav zalog, Si cand tristetile se-aduna iarasi. Sa invatati putin despre iubire, Si-n drumul vietii presarat cu spini, Nu incercati sa rupeti in nestire, Palitii peste vreme trandafiri. De nu-i iubire aveti macar mila, Ca viata ne inseala-n mod pervers, Tu astazi inca esti dulce copila, Dar maine altii rai, te vor fi sters, Te-or injura si te vor pune-n cusca, Te vor numi chiar soacra, ce blestem, Si te-or lega biet caine care musca, In lant langa portita cea de lemn. Si toamnele in noi acum se scutur, Raman raniti de vreme pomii goi, Chiar fara aripi, fluturul e flutur, Si mama e pamantul din noroi. |
||
|
kudika023770 Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:43 |
||
Multumesc ,la fel si voua!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:50 |
||
De la: andreea_3, la data 2009-11-09 16:58:39Multumesc fetelor! Pt. apreciri! M-am bagat si eu mai in spate in seama, dar nu se merita, sa ne jignim! Voi tinerii de rand azi , aveti o viata, grea stresanta, sunteti mereu unii nelinistiti! Cand veniti acasa ,aveti nevoie de; odihna, liniste, iubire pace intelegere. Ce aflati unii-unele?? Acasa??? O soacra , acra ,mereu nemultumita!! Iar voi ,,,,obositi,numai chef de figurile ei nu aveti! Sa nu credeti ca; n-am avut si eu in acesti 8ani de cand sunt soacra din departare, discutii!! O data discutam cu baietii ca plecam, la ei! Intotdeauna ii intrebam, daca putem pleca, daca nu i deranjam si daca; suntem bine veniti. Trebuia sa plecam prin decembrie, dar m-am gandit sa trimit inainte ;hainele; mergeam cu microbus si de sarbatori era aglomerat iar noi aveam cadouri pt, 8persoane, strasnse timp de un an. Trimit geamantanele, ii trimit mesaj fiului pe net sa plece dupa ele. Primesc mesaj de la o nora, ca -de ce nu i-am anuntat ca si plecam??Parintii ei megeau de ani buni , in fiecare an de sarb. de iarna doar la fiuol meu de si mai are 3 acolo! Ea voia sa mearga a ei si o deranja ca, plecam si noi, de si noi avem doar 2! Mi-a trimis mesaj,,, Puteti sa veniti sa va vedeti nepotii, e dreptul d-vs, dar (ea) nu si lasa copiii cu noi ca ,,,suntem nebuni,sa mergem sa ne tratam! Eu am fost dascal si maistru, am muncit doar cu ;oameni, sotul a avut infarct, cerebral, dar nu are sechele, numai epilepsia, care, nu-i nebunie! Dar al ei parinte e pensionat de boala grava psihica, fiind internat acolo anual! Noi,,, ei,, copiii ,nu sunt vinovati de bolile si greselile parintilor!! De ce sa judeci un om dupa parinti???!!. Sigur ca m-am infuriat, fiul n-a mers dupa haine, mi-au disparut 2 geamantane, n-am mai plecat la ei si,,,a iesit un circ,,monstruos si cine a suferit,,,,din asta,fiul meu!! S8i noi. Fiul meu mi-a spus ca pleaca, sa nu auda de nici una daca nu putem sa ne intelegem, SIGUR CA::Am cedat tot eu pt, linistea lui,Am plecat dupa 2 ani dar,, la celalalt fiu,,si am iertat,,, caut sa fiu o persoana buna, dar ,, ea nu mai este in sufletul meu,, cum a fost inainte. Pt, ca ,,,,eu consider,ca; nu meritam aceea jignire! Am iertat dar,,,vreau si nu pot sa uit!! Merg la ei,dar dupa mai multe invitatii, sa nu cumva sa deranjez! Eu fac diferite lucrusoare pt, nepoti, pensiile ns, s mai mari ca si a parintilor si exista invidie si la cadourile ce le trimit eu, pt ei! Este influientata rau de mama ei. Eu acasa vazand ca; mama; i mi strica , vorbind anapoda, casnicia, am plecat in chirie. As fi fost fff, fericita sa am un mentor in tineretea mea sa ma indrume in a nu gresi in viata! Pt, ca unele greseli dor tare! Neascultarea, casatoria fara acordul parintilor in timp ,,te dor tare! O stiu pe propria piele si n-am avut pe umarul cui plange! Niciodata si stiti cat este de greu!! Daca; ar fi trait mama sotului, care a murit ff, tanara, cred ca ne-am fi inteles bine. Nu vreau sa va fie,,,mila de mine! Viata m-a calit si nu m-a induplecat nimic! Sa nu credeti ca; viata mea a fost , fericita, fara probleme, mi-a fost fff, greu, dar cu ambitie ,munca, multa ,tarie de caracter((capricornul)) din mine n-a cedat! Niciodata! De aceea va respect, va aprob si tratati-ma ca atare!! Hai ca; v-am plictisit!! M-a apucat iar melancolia!! Va pupDe la: kudika017520, la data 2009-11-08 19:27:07Scumpel;e mele! Aveti dreptate! Voi sunteti ;;mamele;; copiilor vostri, cum suntem si noi mamele ;fiicelor sau barbatilor vostri!Cui i-ar placea sa i zica bunicii mama si mamei mami?? Nimanui! Si eu am 2 nepoti, si eu sunt;; bunica;!! Daca; putem sa ne ajutam copiii neconditionat, bine, daca, nu atunci, mai bine ii lasam in pace, sa se descurce singuri! Cum sa stea nepotii la mine??!! Sa vina nora doar in vizita??!! El este un ;;tont;;ca permite aceasta marsavie!! Fiul meu n-ar permite,,,niciodata;;asa ceva, indiferent de cat ma iubeste!! Copiii fiului meu, au stat la mine dar cu mama lor venita din strainatate! Au stat singuri , dar seara fiind asa de mamosi, la ora 22 trebuia sa i duc acasa la ;mami;; la cealalta bunica! Noroc ca; nu locuiam prea departe! Ce sa fi facut cu ei???!! Sa ma supar??!! Pe cine cand nepoata-mi spune;;; -Buni te iubim dar n- i dor de mami vrem sa dormim cu ea!! Asa ca ; buni ,se comforma si i ducea acasa! Cand plecau ziceau;;- Nu te supara buni, dar,,,mai venim la tine !! Maine!! Si asa ne plimbam de la una la alta! Eu nu ma supar! Cand vor fi mari, vor veni singuri la bunici! Pana atunci plecam noi la ei, unde ; soacra(EU),, nu si baga nasul in oalele, lor! Ma bucur mult cand nu am de dirijat nimic! Plec in vacanta cu sotul din noiembrie pana prin mai! Stau la amandoi. Sarbatorim multe evenimente impreuna cu totii. Este fff. bine, ca este liniste si pace. Ce faceam eu la nora mea la fiul cel mare??? Dimineata ducea nora copiii la gradinita. Eu faceam curatenie stangeam casa, apoi pe ;net; venea nora daca avea de lucru pe net eu coseam sau faceam clatite,cand termina ea pe net intram eu. La ora 13.50 plecam dupa copii, veneam, mama sa se ocupa de ei se culcau (ca nu dormeau la gradinita) iar cand se trezeau, mancau si i duceam in parc, de era vreme frumoasa, de nu desenam sau ma jucam cu ei.Daca ma-ntreba nora ceva legat de , gatit ii spuneam de nu,,,, NU!!! Ma bagam in oalele ei! Este casa lor, cumparata de fiu pt, familia lui. Nu m-am dus sa fac; nici ordine nici dizordine! Eu o intreb daca ; vrea sa i fac eu ceva si cum ii place! Ei sunt stapani in casa lor! Cand vin in casa mea ,caut sa nu se simta prost.Si asa vin asa de rar acasa! ;;;La celalalt, muncind amandoi, ii intrebam ce sa le gatesc! Faceam totul in casa! Dupa orele 16, veneau de la serviciu si aveau totul gata! Nora mea este din Cuba. Ii plac mult;sarmalele, clatitele, pieptul pane, multe preparate cu maioneza;; salata de boef,, oua umplute, vinetele cu maioneza, chiftele,,erau bucurosi ca aveau totul gata.Asa puteau sa se odihneasca si sa iasa la o plimbare, Dupa ce terminam treaba, ieseam la magazine in parc, Nu le faceam program la nimic si nu mi comandau nici unul! Am stat 6luni,,a fost bine a fost frumos,,,dar , va spun cu mana pe suflet ca;; nicaieri nu este ca la tine acasa! M-i dor sa merg la ei dar diabia astept sa ma intorc acasa! Fiul cel mic i si doreste un copil! Nora zice ca; de 5 ani ;; N-O VIENE;!! SUIEGRA!! Nu vine soacra! Atunci cand vine o sa l ingrijesc eu,,,dar acolo! Sa l invat limba romana!! Ca altfel riscam sa nu stie limba romana! Sa mi zica;;abuela, in loc de bunica!!Si nu vor nici ei sa nu stie romaneste,,,cand v-a veni! Inca nu vine!!Cand v-a sosi, v-a fi bine venit! Ceilalti nepoti stiu perfect la ; aproape; 4 si 7 ani ;limba romana si spaniola. Voi mamelor de baieti si fete!! Lasati-va copiii liberi sa si faca viata cum si-o doresc! Viata este ;fff, scurta! Habar n-aveti voi, care aveti copiii langa voi ,ce durere sufleteasca, simti, de sarbatorile de iarna, cand voi toti va adunati in familie si sarbatoriti! Iar noi ii vedem pe ;internet;;! Cand ai un sot bolnav, care face dese crize, care poate muri oricand si tu esti singura langa el!! Cu durerea singuratatii in suflet!! Baietilor!! dezlegati-va de ;'ombilicul mamei!!Vedeti-va de femeia iubita si copii! Respectati-va familiile din care proveniti dar nu permiteti nimanui, sa va umbreasca, niciodata fericirea!! Voastra!! Va doresc ; o seara placuta, tuturor!! Le doresc multa sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor de azi!! LA MULTI ANI TUTUROR!! O seara linistita!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:25 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-11-09 17:43:54Celor care nu-si iubesc soacrele. |
||
|
kudika017520 Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:26 |
||
Da dragilor , interesanta poezie , interesante comentarii legate de ,, oboseala ,, tinerilor din ziua de azi . Insa uitati un aspect , de cele mai multe ori si SOACRA , SOCRUL au SERVICI . Si ei muncesc , poate si ei vin de la lucru obositi , stresati , si nu uitati ca au o VARSTA . Fata de TINERI cu cel putin 20 de ani in plus . Acest lucru se simte . Deci dragelor si dragilor , sa nu credeti ca in toate cazurile SOACRA este casnica si-si exploateaza biata NORA venita dupa 8 ore de servici si o pune sa-i faca treaba . Ori voi credeti ca EA , SOACRA trebuie sa fie ,, DOAMNA DE FIER '' , ROBOTUL care nu oboseste niciodata si poate fi teleghidat cum vor tinerii ? Nu dragilor , sunt si ele OAMENI , au si ele DREPTUL de afi OBOSITE , INDISPUSE ! Au si ele nevoie de ODIHNA si acea LINISTE de care aveti si voi . Nu putem fi tot timpul cu zambetul pe buze si sa facem ,, sluj '' la orice dorinta a tinerilor . Ca mama . faci efort pentru copiii tai , dar si ei ar trebui sa arate mai multa consideratie si respect . Eu am crescut un copil , l-am dat la scoala , l-am ajutat daca am putut sa obtina un servici bun , dar de la un moment dat GATA ! Nu am obligatia sa intretin si o alta persoana ! Sunt multe cazuri in care TINERII au pretentia ca BATRANII sa-i sustina material in continuare , ei sa nu contribuie cu nimic la cheltuielile casei si de cele mai multe ori mai si fac mofturi . Eu fac sacrificii , nu-mi cumpar ,, toale '' ca sa pot pune o mancare pe masa si MANDRUTA , in doua saptamani isi permite sa dea milioane pe haine , ca deh !daca a fost odata cu o rochie la o nunta , aia nu mai e buna si la a doua , desi in dulap mai are vreo 4-5 . Si atunci cand deschide frigiderul si nu gaseste papica pe plac , comenteaza . Ei eu vreau si va rog sa luati in considerare aceste aspecte . Cazuri s-au vazut destule ! Atunci tu , ca SOACRA sau VIITOARE SOACRA nu ai dreptul sa zici nimic? Trebuie sa ieie pozitia MUTULUI si PROSTULUI si fii in continuare ROBOT ? Ei vedeti de aceste aspecte ale CONVIETUIRII vorbesc eu si incerc sa gasesc solutii . De ce unul are DREPTUL doar la MUNCA , si TACERE iar altii doar ODIHNA si DISTRACTIE ?
|
||
|
kudika068864 Postat pe 10 Noiembrie 2009 07:28 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! Ce schimbare uimitoare! Din pacate nu cred in minuni. |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2009 07:38 |
||
Da draga mea! Ai dreptate! Ca si voi unele soacre, inca munciti! Nu m i se pare normal sa fiti menajera ,nici la baiat nici la fata! La mine acasa n-am avut fata, asa ca se facea menajul si de cei 3 barbati, sotul si fiii! Atunci cand era dizordine la ei, le spuneam daca; intr o ora, nu i curat, tot ce este in dizordine , zboara n spatele blocului!! N-am reusit niciodata in; 25-27ani cat mi-au stat fiii acasa, sa le parasutez afara, lucrurile! Eu nu i-am cocolosit! Stiu sa munceasca orice in casa! Pt, ca le-am spus ca ;nevasta; nu i servitoare!! Dar nici soacrele nu s menajera lor personala!! Depinde,,,cum ii invatam de mici asa i avem! Daca ne mai pun nurorile sa i pupam undeva, pe baieti, ca; unele i-am cocolosit, ne meritam acelea soarta!! Nu???!! Va doresc o zi buna, la noi este mohorat ploua este mizer timpul!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:10 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-10 07:38:29,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa fii sanatoasa! Nu trebuie sa ti dau tie nici un raport! Sunt fericita pt, nurorile care m i le-a dat bunul Dumnezeu, pt, ca stiu ce-nseamna, notiunea ,,respect;!! Asta inseamna totul! In rest rautatile scrise de voi (((unele))),,,,,,,De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! ,,,,,,,,,,,,,,ma lasa rece!! ce-am avut si ce am pierdut??? Nimic! Si cand n-ai nimic ce pierde nu bagi in seama!! V-a veni vremea o data,, cand unele vor ajunge in locul nostru si vor ;gusta;; painea dulce de soacra!! Atunci mi-ar placea sa discutam! Acum sunt ;doar;; rautati, aruncate n vant, care pe mine, nu ma privesc!!
|
||
|
kudika017520 Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:17 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-11-09 16:56:14In nici un caz Cristina. Mi se intampla de multe ori sa ma trezesc vorbind singur.Uneori ma intreb daca pomii plang toamna.Si a doua intrebare, este daca si noi suntem asemenea pomilor si ce vom face cand ne vor ingheta aripile de ger. ok...ce putem face daca inghetam ...asteptam primavara
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:32 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 09:17:32De la: scorpio67, la data 2009-11-10 07:38:29,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa fii sanatoasa! Nu trebuie sa ti dau tie nici un raport! Sunt fericita pt, nurorile care m i le-a dat bunul Dumnezeu, pt, ca stiu ce-nseamna, notiunea ,,respect;!! Asta inseamna totul! In rest rautatile scrise de voi (((unele))),,,,,,,De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! Sa-ti reamintesc cat de buna esti de fapt? Si aia era ironie nu rautate: ;;;;;;;;;;;;;;;;1. Nu ai ce cauta pe acest forum, pt, ca ;nu te incadrezi deloc! L-am initiat pt, ;;;Soacre;! Tu nu esti soacra!! L-am deschis pentru persoanele ;; ,,Educate, cu bun simt;;; tu nu faci parte ,,nici din aceasta, categorie!! 2,, L-am deschis pentru ,,,mamele de baieti,,!! 3,,, Nici in aceasta zona nu te incadrezi, atunci, ce naiba, te tot ,,freci pe topicul nostru degeaba???!!! Sa ne demonstrezi cat esti de; micuta, de nesimtita si,, fara valoare,, frustrata,,,nebagata-n seama, intre tinerii educati,,???!! O stim de pe toate forumurile unde apari! In nesimtirea ta;jignesti, jignesti, fara sa tii cont,,,,,,,,, pe cine! Eu cred un; lucru: La ;mata; a trebuit,sa taci, te-ai maritat (,,,trebuie sa fii mac!! Saraca si cu ;pretentii; de premadona,,,,,poate da sau poate nu,,,ma priveste,,!! Daca te poate ,suporta cineva;; cred ca si acolo ;;trebuie; sa taci!! De muncit nu muncesti, stai pe net si dai indicatii! Stai ;;needucato ,,si da-le indicatii, celor care -ti ti permit,,, ,,, javra!! Fa o pe mata,, talpa iadului, ca n-a stiut sa te educe!! E pacat ,,insa ca; si-a stricat ;;CURU;; pt, o asa,,,,,,,,,,,, Nu ma dau eriona!! Eu am muncit! Aproape dublu cat ai tu,,,,ani de viata,,!!Am facut ceva,,,am produs multa valuta pt, tara, muncind ;Export;;; TUUUUUUU!!!!!!!! Nu produci,, nici matreata!! Esti prea marunta, neinsemnata, prost educata, pt, un razboi atat de mare!! Da mai departe cu scrisul, ca numai prostii , ai in cerebel,, iesi din zona noastra, ca; ne este scarba, de o asemenea .,,O, O, O, O, O, ...,,,,,,,NIMENI,,, CA TINE,,,,,,!! SI MAI DA-NE PE MAI DEPARTE NOUA MAMELOR DE BAIETI,, PUPICINCUR!! Ca nu te vom baga in seama!! De acum incolo, vei scrie si vei citi singura in compania a 1-2 femei soooper educate precum, ESTI tu!!!!!!! Da din fleanca, Da din ;drik;;CA;;ALCEVA NU STII SA FACI NIMIC;;;;!! MORI, MORI DE CIUDA,, REBUT SOCIAL!!!!! HUO!!!! Nu esti tu ;;;UN PARAZIT;;;care nu muncesti, e indicat sa mi spui ce sa fac! Pot sa si tricotez, ca stiu!! DAR TU ;;REBUT;; ce stii face inafara de-a scuipa nesimtirea , frustarea si de-a ne da noua celor care am muncit, am, facut multe in viata aceasta,,,,;;PUPICINCUR,,, INAFARA DE-A NE, LINGE, de-a ne da,, pupici stii tu unde,, nu stii nimic! Studii??? Dupa felul de exprimare ai 4 clase facute in cartier rezidential;; Ferentari,, Daca te lasa ;prostu,,, cu ce traiesti??? Ca din jigniri nu faci bani! Din lins ;;;da;!! Eu ;si-n toamna asta mi-am modernizat in casa, am bagat multi ;;EUROI;; puteam sa-mi platesc, sa mi ;Zugraveasca;;; dar mi-am zugravit eu! Sa am ocupatie!! Cand ma plictisesc pe net!! Sunt ,maistru croitor,, japita,, am studii aproape cati ani de viata ii ai tu ..ne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Simtita!! Acasa, atunci cand ma plictisesc , lucrez, hainute pt; saraci, pt, nepoti si cos , celor care doresc!! Pe langa pensia mare ce o am de ;;1500lei, sotul are 2000 mai ;;produc!! Vii tu,,,codoasa ;;; putoarea, intretinuta, lingatoarea, de ;PUPICINCUR LA SOACREE;; si ne dai indicatii!! Vai de ;;;;PI,,,,,,,,,,,,,,, CIOARELE TALE,, Tu ;;baietii mei ; nu te-ar fi luat! Sunt sigura! Daca; i-mi erai nora, cu asa comportament de nebuna, te asigur ca; o data calcai in casa mea!! Si daca te comportai asa, intrai pe usa si,,,,,,aterizai de pe balcon!! REBUT SOCIAL!! TRANTOR CE ESTI!!!!Du te la mata sa te mai cace si sa te educe,,,,,,,,,,, Ar fi pacat sa scuipi ceva bastarzi, asa inteligenti, ca tine!!!!!!! Pt; o nora asa ;desteapta!!! Din acest moment iti v-a raspunde ;dosul; meu!! " |
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:37 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-09 20:25:01De la: andreea_3, la data 2009-11-09 16:58:39Multumesc fetelor! Pt. apreciri! M-am bagat si eu mai in spate in seama, dar nu se merita, sa ne jignim! Voi tinerii de rand azi , aveti o viata, grea stresanta, sunteti mereu unii nelinistiti! Cand veniti acasa ,aveti nevoie de; odihna, liniste, iubire pace intelegere. Ce aflati unii-unele?? Acasa??? O soacra , acra ,mereu nemultumita!! Iar voi ,,,,obositi,numai chef de figurile ei nu aveti! Sa nu credeti ca; n-am avut si eu in acesti 8ani de cand sunt soacra din departare, discutii!! O data discutam cu baietii ca plecam, la ei! Intotdeauna ii intrebam, daca putem pleca, daca nu i deranjam si daca; suntem bine veniti. Trebuia sa plecam prin decembrie, dar m-am gandit sa trimit inainte ;hainele; mergeam cu microbus si de sarbatori era aglomerat iar noi aveam cadouri pt, 8persoane, strasnse timp de un an. Trimit geamantanele, ii trimit mesaj fiului pe net sa plece dupa ele. Primesc mesaj de la o nora, ca -de ce nu i-am anuntat ca si plecam??Parintii ei megeau de ani buni , in fiecare an de sarb. de iarna doar la fiuol meu de si mai are 3 acolo! Ea voia sa mearga a ei si o deranja ca, plecam si noi, de si noi avem doar 2! Mi-a trimis mesaj,,, Puteti sa veniti sa va vedeti nepotii, e dreptul d-vs, dar (ea) nu si lasa copiii cu noi ca ,,,suntem nebuni,sa mergem sa ne tratam! Eu am fost dascal si maistru, am muncit doar cu ;oameni, sotul a avut infarct, cerebral, dar nu are sechele, numai epilepsia, care, nu-i nebunie! Dar al ei parinte e pensionat de boala grava psihica, fiind internat acolo anual! Noi,,, ei,, copiii ,nu sunt vinovati de bolile si greselile parintilor!! De ce sa judeci un om dupa parinti???!!. Sigur ca m-am infuriat, fiul n-a mers dupa haine, mi-au disparut 2 geamantane, n-am mai plecat la ei si,,,a iesit un circ,,monstruos si cine a suferit,,,,din asta,fiul meu!! S8i noi. Fiul meu mi-a spus ca pleaca, sa nu auda de nici una daca nu putem sa ne intelegem, SIGUR CA::Am cedat tot eu pt, linistea lui,Am plecat dupa 2 ani dar,, la celalalt fiu,,si am iertat,,, caut sa fiu o persoana buna, dar ,, ea nu mai este in sufletul meu,, cum a fost inainte. Pt, ca ,,,,eu consider,ca; nu meritam aceea jignire! Am iertat dar,,,vreau si nu pot sa uit!! Merg la ei,dar dupa mai multe invitatii, sa nu cumva sa deranjez! Eu fac diferite lucrusoare pt, nepoti, pensiile ns, s mai mari ca si a parintilor si exista invidie si la cadourile ce le trimit eu, pt ei! Este influientata rau de mama ei. Eu acasa vazand ca; mama; i mi strica , vorbind anapoda, casnicia, am plecat in chirie. As fi fost fff, fericita sa am un mentor in tineretea mea sa ma indrume in a nu gresi in viata! Pt, ca unele greseli dor tare! Neascultarea, casatoria fara acordul parintilor in timp ,,te dor tare! O stiu pe propria piele si n-am avut pe umarul cui plange! Niciodata si stiti cat este de greu!! Daca; ar fi trait mama sotului, care a murit ff, tanara, cred ca ne-am fi inteles bine. Nu vreau sa va fie,,,mila de mine! Viata m-a calit si nu m-a induplecat nimic! Sa nu credeti ca; viata mea a fost , fericita, fara probleme, mi-a fost fff, greu, dar cu ambitie ,munca, multa ,tarie de caracter((capricornul)) din mine n-a cedat! Niciodata! De aceea va respect, va aprob si tratati-ma ca atare!! Hai ca; v-am plictisit!! M-a apucat iar melancolia!! Va pupDe la: kudika017520, la data 2009-11-08 19:27:07Scumpel;e mele! Aveti dreptate! Voi sunteti ;;mamele;; copiilor vostri, cum suntem si noi mamele ;fiicelor sau barbatilor vostri!Cui i-ar placea sa i zica bunicii mama si mamei mami?? Nimanui! Si eu am 2 nepoti, si eu sunt;; bunica;!! Daca; putem sa ne ajutam copiii neconditionat, bine, daca, nu atunci, mai bine ii lasam in pace, sa se descurce singuri! Cum sa stea nepotii la mine??!! Sa vina nora doar in vizita??!! El este un ;;tont;;ca permite aceasta marsavie!! Fiul meu n-ar permite,,,niciodata;;asa ceva, indiferent de cat ma iubeste!! Copiii fiului meu, au stat la mine dar cu mama lor venita din strainatate! Au stat singuri , dar seara fiind asa de mamosi, la ora 22 trebuia sa i duc acasa la ;mami;; la cealalta bunica! Noroc ca; nu locuiam prea departe! Ce sa fi facut cu ei???!! Sa ma supar??!! Pe cine cand nepoata-mi spune;;; -Buni te iubim dar n- i dor de mami vrem sa dormim cu ea!! Asa ca ; buni ,se comforma si i ducea acasa! Cand plecau ziceau;;- Nu te supara buni, dar,,,mai venim la tine !! Maine!! Si asa ne plimbam de la una la alta! Eu nu ma supar! Cand vor fi mari, vor veni singuri la bunici! Pana atunci plecam noi la ei, unde ; soacra(EU),, nu si baga nasul in oalele, lor! Ma bucur mult cand nu am de dirijat nimic! Plec in vacanta cu sotul din noiembrie pana prin mai! Stau la amandoi. Sarbatorim multe evenimente impreuna cu totii. Este fff. bine, ca este liniste si pace. Ce faceam eu la nora mea la fiul cel mare??? Dimineata ducea nora copiii la gradinita. Eu faceam curatenie stangeam casa, apoi pe ;net; venea nora daca avea de lucru pe net eu coseam sau faceam clatite,cand termina ea pe net intram eu. La ora 13.50 plecam dupa copii, veneam, mama sa se ocupa de ei se culcau (ca nu dormeau la gradinita) iar cand se trezeau, mancau si i duceam in parc, de era vreme frumoasa, de nu desenam sau ma jucam cu ei.Daca ma-ntreba nora ceva legat de , gatit ii spuneam de nu,,,, NU!!! Ma bagam in oalele ei! Este casa lor, cumparata de fiu pt, familia lui. Nu m-am dus sa fac; nici ordine nici dizordine! Eu o intreb daca ; vrea sa i fac eu ceva si cum ii place! Ei sunt stapani in casa lor! Cand vin in casa mea ,caut sa nu se simta prost.Si asa vin asa de rar acasa! ;;;La celalalt, muncind amandoi, ii intrebam ce sa le gatesc! Faceam totul in casa! Dupa orele 16, veneau de la serviciu si aveau totul gata! Nora mea este din Cuba. Ii plac mult;sarmalele, clatitele, pieptul pane, multe preparate cu maioneza;; salata de boef,, oua umplute, vinetele cu maioneza, chiftele,,erau bucurosi ca aveau totul gata.Asa puteau sa se odihneasca si sa iasa la o plimbare, Dupa ce terminam treaba, ieseam la magazine in parc, Nu le faceam program la nimic si nu mi comandau nici unul! Am stat 6luni,,a fost bine a fost frumos,,,dar , va spun cu mana pe suflet ca;; nicaieri nu este ca la tine acasa! M-i dor sa merg la ei dar diabia astept sa ma intorc acasa! Fiul cel mic i si doreste un copil! Nora zice ca; de 5 ani ;; N-O VIENE;!! SUIEGRA!! Nu vine soacra! Atunci cand vine o sa l ingrijesc eu,,,dar acolo! Sa l invat limba romana!! Ca altfel riscam sa nu stie limba romana! Sa mi zica;;abuela, in loc de bunica!!Si nu vor nici ei sa nu stie romaneste,,,cand v-a veni! Inca nu vine!!Cand v-a sosi, v-a fi bine venit! Ceilalti nepoti stiu perfect la ; aproape; 4 si 7 ani ;limba romana si spaniola. Voi mamelor de baieti si fete!! Lasati-va copiii liberi sa si faca viata cum si-o doresc! Viata este ;fff, scurta! Habar n-aveti voi, care aveti copiii langa voi ,ce durere sufleteasca, simti, de sarbatorile de iarna, cand voi toti va adunati in familie si sarbatoriti! Iar noi ii vedem pe ;internet;;! Cand ai un sot bolnav, care face dese crize, care poate muri oricand si tu esti singura langa el!! Cu durerea singuratatii in suflet!! Baietilor!! dezlegati-va de ;'ombilicul mamei!!Vedeti-va de femeia iubita si copii! Respectati-va familiile din care proveniti dar nu permiteti nimanui, sa va umbreasca, niciodata fericirea!! Voastra!! Va doresc ; o seara placuta, tuturor!! Le doresc multa sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor de azi!! LA MULTI ANI TUTUROR!! categoric avem o viata mai stresata..insa am ajuns la o concluzie...viata asta chiar daca uneori este grea...este frumoasa...mai ales daca ai in jur oameni buni...oameni dragi care te apreciaza... spun asta pt ca am trecut printr-o cumpana sa zic acum 2 luni jumate...cind moartea a trecut pe linga mine si am avut norocul ca acum sa ma bucur de cei dragi si de tot ce inseamna viata....numai asa acum apreciez multe lucruri acum....ma gindesc ca puteam sa pierd bucuria de a mai fi cu sotul meu..familia mea...si dumnezeu a fost linga mine si acum traiesc este scurta viata fetelor...chiar daca ne lovesc uneori grijile..problemele merita sa traim clipele... azi va ofer multe flori ..sunt atit de fericita ca am invatat in scurt timp sa apreciez multe lucruri si sa gindesc altfel..si totul in bine...
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:38 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-10 09:37:11De la: kudika017520, la data 2009-11-10 09:17:32De la: scorpio67, la data 2009-11-10 07:38:29,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa fii sanatoasa! Nu trebuie sa ti dau tie nici un raport! Sunt fericita pt, nurorile care m i le-a dat bunul Dumnezeu, pt, ca stiu ce-nseamna, notiunea ,,respect;!! Asta inseamna totul! In rest rautatile scrise de voi (((unele))),,,,,,,De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! iubita mea... treci aproape sa iti dau o cafea...dupa ce vin din concediu te invit la o cafea ok..promit
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:41 |
||
|
@cristiana_cris Gata ai promis,tin minte!
|
||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:48 |
||
o zi frumoasa,fetelor! :)
|
||
|
andreea_3 Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:52 |
||
| DRAGA DOAMNA TOATE AM TRECUT PRIN ASA CEVA SAU APROAPE ......DE CEEA CE NE POVESTESTI POATE CHIAR MAI GRAV.DACA TI-AS POVESTI PRIN CATE AM TRECUT CU SOACRA MEA!............TOT CEEA CE TREBUIE SA FACI ESTE SA O EVITI PE CAT POSIBIL...SA FI DISCRETA,SA-I SPUI DECAT CE-I PLACE SA AUDA,SA O APROBI ,SI SA O FACI SA-NTELEAGA CA DRAGOSTEA PENTRU MAMA E UNICA SI CEA PENTRU NEVASTA E ALTA.......GASESTE SCUZE PLAUZIBILE ..........timpul va rezolva conflictul dintre voi dar asta depinde doar de tine............... | ||
|
concordia Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:07 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-11-10 09:17:32De la: scorpio67, la data 2009-11-10 07:38:29,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa fii sanatoasa! Nu trebuie sa ti dau tie nici un raport! Sunt fericita pt, nurorile care m i le-a dat bunul Dumnezeu, pt, ca stiu ce-nseamna, notiunea ,,respect;!! Asta inseamna totul! In rest rautatile scrise de voi (((unele))),,,,,,,De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! scuza-ma ca te intreb dar ai baut apa la caine? schimbare prea mare acum injurai...acum vai ce linistita esti!
|
||
|
one_size Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:27 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-11-10 09:37:11De la: kudika017520, la data 2009-11-10 09:17:32De la: scorpio67, la data 2009-11-10 07:38:29,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sa fii sanatoasa! Nu trebuie sa ti dau tie nici un raport! Sunt fericita pt, nurorile care m i le-a dat bunul Dumnezeu, pt, ca stiu ce-nseamna, notiunea ,,respect;!! Asta inseamna totul! In rest rautatile scrise de voi (((unele))),,,,,,,De la: kudika017520, la data 2009-11-09 16:28:29 Solutia tuturor problemelor este,,,; separarea! Atunci nu exista atatea probleme. Din experienta mea de viata, am vazut, tot felul de ;mame-soacre su nurori. Eu le sfatuiesc pe soacre , sa lase copiii in pace, sa si faca ei viata cum doresc. In lumea asta nebuna de azi, ff, dura si grea pt, tineri, numai , cearta si indispozitia in casa nu le lipseste! Daca; nu le putem face viata linistita , fericita, mai bine ii lasam in pace! Vazand o mama de baiat, ca nu voia sa mearga la logodna fiului eu,,,,ca vezi d-ne.,,,,, nu i place fata!! O fata buna, educata bine ,avea studii , un serviciu si o baza materiala. El era putin mai jos ,,, din cauza unor probleme,, boli din familie. Parintii fetei l-au primit cu bratele deschise in fam. lor, il iubesc si se vor casatori in curand, Ma uitam la ;broscoiu ;asta de soacra acra si va dau dreptate, Apoi,,,, am vazut si nurori care, nu si respectau socrii. Au sfarsit in chirie, pt, ca nu stiau sa si respecte ;oamenii; din familia lui. Parerea mea de ;fosta; nora actuala soacra este sa; fim fiecare toleranti, pt, ca fiecare ne iubim copilul, si fiecare sa mai lase de la el.Daca se poate discuta bine daca nu,,,,,, chiria,, e scumpa, dar e mai linistita. Asa am ales si eu in 1975 ,,,sa plec de la ;;MAMA;; de acasa unde am reusit casatorita sa stau de la ;Craciun la; Pasti! La socrii am locuit ;4 ani cu ,, mama vitrega, ca mama lui murise demult, am plecat de acolo pt, ca, doream sa le fac un viitor copiilor mei ,iar la sat nu aveau conditiile de la oras. Voi fetele,,,, daca , intrati in casa ;baiatului, nu cautati sa schimbati, nimic; in aceea casa cat timp locuiesc si altii acolo.!! Fiti smechere! Nu uitati de zilele importante din familie! Asa va castigati un loc in sufletul celor din familia in care a ti intrat. Asta depinde si de ei! Daca; vor si ei pacea si linistea in familie. Depinde,,,, ,,, de fiecare,, cum gandeste si ce doreste,,! Va doresc tuturor, sa fiti fericiti,,, nurori soacre, nepoti, cu totii. In curand peste 5 zile intra postul Craciunului,, haideti sa fim , mai buni, mai toleranti, mai iubitori, ca viata este ;fff, scurta, e pacat traita , in suferinta. Si necaz. Bunul Dumnezeu sa va ajute la toti. Cu bine! Da le Doamne , minte si putere soacrelor sa si iubeasca, nurorile!! |
||
|
dorina27 Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutati`ma cu sfaturi va rog mult! | 8 | De la: mara211978 12 Aprilie 2010 18:42 |
| ce pot face? | 13 | De la: nicolaedavid2000 24 Mai 2010 18:36 |
| Diferenta de varsta intr-o relatie... | 18 | De la: kudika_25639 1 Februarie 2013 22:40 |
|
|
||
| durerea despartirii | 27 | De la: greierash_is_back 4 Noiembrie 2009 11:53 |
| nu-si iubeste sotia dar s-a culcat cu ea doar ca sa nu divorteze de el | 54 | De la: mkdisk 15 Ianuarie 2009 13:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.