Mai multe
De la: gina37, la data 2010-02-17 14:54:21Darine iubitapupici si tie si sa ma chemi la masa :D
|
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 14:56 |
||
|---|---|---|
De la: yumalai, la data 2010-02-17 14:56:31De la: gina37, la data 2010-02-17 14:54:21Darine iubitapupici si tie si sa ma chemi la masa :D S-a facut! Cina este deseara la orele 19! Tinuta smart casual
|
||
|
gina37 Postat pe 17 Februarie 2010 14:58 |
||
|
pentru toate fetele din craiova care isi doresc o manichiura de exceptie unghii false in gel,foite,piers in unghii. INDRAZNESTE FI FRUMOASA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE! PENTRU DETALII :0767239954 AA SA NU UIT UN PRET EXCEPTIONAL ...DE CRIZAAAAA!!!!! VA ASTEPT
|
||
|
|
||
|
bihanka Postat pe 17 Februarie 2010 15:01 |
||
De la: gina37, la data 2010-02-17 14:58:26De la: yumalai, la data 2010-02-17 14:56:31De la: gina37, la data 2010-02-17 14:54:21Darine iubitapupici si tie si sa ma chemi la masa :D am sa fiu prezenta
|
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 15:15 |
||
Buna dimi fetele ! Am facut un efort si am venit totusi la servici ! Am facut cafeaua si ceaiul ! Serviti va rog ! One , cum stam cu prajiturelele si covrigeii ? Ieri seara am facut un piculet de febra , 37,2 dar dupa un paracetamol si un ceai cald , mi-am mai revenit . Am zacut toata dupaamiaza in pat . Asa sunt eu la temperatura in jur de 37 sunt ca o ,, balega '' . Daca trec de pragul de 38 , deja e mai ,, bine '' . Trece durerea de cap , frisoanele etc. Iau in continuare rinoalersin forte , ca ma chinuie si sinuzita , dar las ' ca trece nu se lasa Mamamaia asa usor doborata de o raceala . Si apropos de mancare marti am facut varza ,, a la Cluj '' si ciorbita de cartofi . Sa aveti o zi buna si linistita ! Mamaia .
|
||
|
kudika068864 Postat pe 18 Februarie 2010 07:13 |
||
Uraaaaaa!!!!!! A venit Mamaia! Mai trebuie sa aduca si One dulciurile si ziua deja este perfecta!
|
||
|
gina37 Postat pe 18 Februarie 2010 08:37 |
||
Hop si eu fetele mele dragi nu pot sa refuz o cana cu ceai cald de la mamaia va pup pe toate si va urez o zi usoara si linistita si lui mamaia sanatate multa
|
||
|
miss_darine Postat pe 18 Februarie 2010 08:41 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-17 14:20:40imi aduc aminte cand m-am vazut prima oara cu soacra-mea...m-a luat in brate, m-a pupat...ma tinea de mana...sincer eu am avut un soc in bine...mama nu a avut niciodata reactii materne! Stiu cum e! Mama nu stie decat sa critice si sa jigneasca! Multi ani, prea multi chiar, am incercat s-o multumesc, s-o vad si eu macar odata ca-i multumita, da` n-ai sa vezi. Am sacrificat timp, bani, tinerete, copil, barbat, da` degeaba. Din pacate n-am nimerit-o nici cu soacra, daca nu-i noroc nu-i! Desi daca este sa fiu dreapta, macar cand ma duc la soacra-mea, de 2 ori pe an de Paste si de Craciun ma simt bine. Se discuta doar subiecte neutre si este ok. Nu s-a implicat niciodata, in viata noastra. Din pacate nici macar atunci cand trebuia s-o faca. Asta e! |
||
|
gina37 Postat pe 18 Februarie 2010 08:43 |
||
Multumesc fetelor pentru urari si sa va fie de bine cafeluta si ceaiul ! Eu am avut o soacra , Dumnezeu s-o odihneasca cu care m-am inteles bine ! A incercat ea sa manipuleze lucrurile dupa bunul ei plac , dar era foarte diplomata ! Si-a dat repede seama ca daca vrea sa faca ceva si are nevoie de sprijin , daca ma are de partea ei lucrurile se rezolva mai usor si nimeni nu comenteaza . Tin sa va spun ca socrul meu , Dumnezeu sa-l odihneasca si pe el , tinea foarte mult la mine si daca eu spuneam ca ceva trebuie facut facea . Adevarul e ca am incercat sa nu le dau motive sa se ia de mine ! La randul meu ,dupa esecul de la nunta ( vorbesc de socoteala soacrei in a iesi cu un profit bun ) si un episod mai ciudatel de la botezul copilului am reusit sa-i bag sotului meu in cap urmatoarea idee , citez : , Din acest moment , pentru tine , importanta persoanelor din viata ta este urmatoarea - 1 - copilul , 2 -nevasta si apoi in ordine parinti socrii , etc .'' Si baiatul a invata lectia ! Acest lucru l-am spus de fata cu soacra , care am vazut ca nu e prea incantata dar si-a dat seama ca nu are rost sa se puna cu mine , ca la o adica aveam dreptate ! Si de atunci a fost liniste si pace ! Pupa Mamaia pe toate !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 18 Februarie 2010 09:50 |
||
am venit! am placintica cu branza si niste covrigei de ieri din aia de buzau!
|
||
|
one_size Postat pe 18 Februarie 2010 09:53 |
||
De la: gina37, la data 2010-02-18 08:43:26De la: one_size, la data 2010-02-17 14:20:40imi aduc aminte cand m-am vazut prima oara cu soacra-mea...m-a luat in brate, m-a pupat...ma tinea de mana...sincer eu am avut un soc in bine...mama nu a avut niciodata reactii materne! exact...dar ce sa faci unele mame nu au simtul asta matern!eu am lasat-o in plata ei si am evitat sa ma vad cu ea! noroc cu mama soacra...si evident mama este suparata ca vezi doamne o iubesc mai mult pe ea! cat despre bagat soacra-mea a zis din prima ca nu se va baga in viata copiilor ei!
|
||
|
one_size Postat pe 18 Februarie 2010 09:58 |
||
De la: gina37, la data 2010-02-18 08:43:26De la: one_size, la data 2010-02-17 14:20:40imi aduc aminte cand m-am vazut prima oara cu soacra-mea...m-a luat in brate, m-a pupat...ma tinea de mana...sincer eu am avut un soc in bine...mama nu a avut niciodata reactii materne! macar ai dat de un sot bun si ai un copil minunat,de care te mandresti:) off si vorbiti de mancare asa de dmineata!!!!:((((mi-e fomica!!!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 18 Februarie 2010 10:31 |
||
buna fetele
|
||
|
yumy Postat pe 18 Februarie 2010 17:32 |
||
Buna dimineata la toata lumea ! Uraaaaaa!!!!!!! Azi e vineri ! Haideti repejor la cafea si ceai ! Am cumparat si placinte cu cartofi !Sa aveti o zi cat mai placuta ! Mamaia !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 19 Februarie 2010 07:12 |
||
buna dimi si week-end placut
|
||
|
yumy Postat pe 19 Februarie 2010 09:13 |
||
Neatzaaaa!!da in sfarsit e vineri!!!! am primit si un buchet mare de ghiocei,asa ca ziua de azi o sa fiu mult mai frumoasa!!vreau si eu placintuta!!!eu nu prea am de unde sa im icumpar placinte si covrigi in drum spre munca,trebuie sa ocolesc ca sa imi pot lua si de obicei stau nemancata la servici:( sau ce mai imi iau de acasa cateodata-un iaurtel,o mancarica gatita facuta de soacra... va pupic si week-end placut!!!!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 19 Februarie 2010 10:17 |
||
De la: andreea_3, la data 2010-02-19 10:17:19Neatzaaaa!!da in sfarsit e vineri!!!! ziua de azi o sa fie am vrut sa zic..dar eee...:))
|
||
|
andreea_3 Postat pe 19 Februarie 2010 10:17 |
||
Dragele mele , azi fac cinste ! E ziua mea de nume ! Asa ca liber la distractie si prajituri ! La catoloci azi e SF. Suzana ! Si cum eu sunt catolica , azi voi sarbatori ! Ma asteapta mamica mea si taticutu pe la ei , ca eu locuiesc intr-un alt oras la 11 km de unde stau ai mei si avand in vedere ca drumul meu spre casa trece prin zona unde stau parintii odata sau de doua ori pe saptamana poposesc la ei sa vad ce mai fac . Azi ma asteapta in mod deosebit sa-mi ureze ,, La multi ani ! '' ca ei se deplaseaza mai greu . Mami are 74 de ani si tati 81 .Tinerii pleaca azi la munte , asa ca raman azi , maine si duminica doar cu ,, mosu'' meu si cu catelul . Va astept la petrecere ! Mamaia !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 19 Februarie 2010 11:41 |
||
Si inca ceva , azi o zbughesc mai repede , am ceva treaba prin oras , asa ca....... Pa ! Pe luni !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 19 Februarie 2010 11:42 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-19 11:41:32Dragele mele , azi fac cinste ! E ziua mea de nume ! Asa ca liber la La Multi Ani Mamaie! Sa fi sanatoasa si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!
|
||
|
miss_darine Postat pe 19 Februarie 2010 11:48 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-19 11:42:41Si inca ceva , azi o zbughesc mai repede , am ceva treaba prin oras , asa ca....... Pa ! mamaie la multi ani! sa fii sanatoasa si sa ai parte de lucruri frumoase!
|
||
|
one_size Postat pe 19 Februarie 2010 11:51 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-19 11:41:32Dragele mele , azi fac cinste ! E ziua mea de nume ! Asa ca liber la LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIII!!!!!!!!!MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!!!! si multa sanatate si parintilor!petrecere frumoasa in acest week-end si voi bea si eu in cinstea dumneavoastra!!!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 19 Februarie 2010 19:29 |
||
Buna dimi dragelor ! Cafeaua si ceaiul sunt pregatite , ies aburi fierbinti din ibrice ! Va poftesc sa serviti ! Am si placintele si chec ! Sper sa fie pentru toti o saptamana cat mai buna ! La noi azi se hotaraste soarta celor ,, 300 '' stiti ca in filmul vestit . Astia saracii nu sunt de la Termopile , sunt doar de undeva din biata Romanica , si nu sunt condusi de Leonidas ci de Popey si Boc cel Mic ! Deci va dati seama ca avand in vedere ca dusmanul e CRIZA , vor fi decimati urgent ! Dar hai sa fim mai Asa ca Sigur va fi mare vanzoleala ! Am sa va tin la curent . Si uite ca era sa uit , ma lua valu' dar sper sa nu-mi ia si calu ' Va multumesc dragele mele pentru urari ! Sa fiti si voi sanatoase si norocoase ! Acum Mamamia
|
||
|
kudika068864 Postat pe 22 Februarie 2010 07:08 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-22 07:08:48Buna dimi dragelor ! Cafeaua si ceaiul sunt pregatite , ies aburi fierbinti din ibrice ! Va poftesc sa serviti ! Am si placintele si chec ! Chiar am nevoie de pauza de cafea si bunatati, de trei zile mi-a venit neamu' in vizita (si al meu si al lui) si sunt rupta de munca , scuze ca n-am fost pe faza sa-ti urez o zi frumoasa de ziua ta dar cred ca te-ai distrat bine . |
||
|
Postat pe 22 Februarie 2010 07:49 |
||
Buna Scorpiuto ! De mult n-am mai avut vesti de la tine ! Gata cu examenele ? Si cu neamurile , cred ca s-au inteles , sa nu va certati ! Asa poate e mai bien nu a trebuit sa pui masa de doua ori ! Stii in tot raul e si un bine nu ? Multumesc de urari ! In ceea ce priveste distractia cum am spus , doar eu cu ,, mosu '' meu si catelul ! Chef prea mare nu am avut ca ma chinuie o raceala de vreo doua saptamani , la care s-a adaugat si sinuzita mea cea ,, veche '' asa ca nu prea imi arde de multe in aceasta perioada ! Si te astept si in alte dimineti la cafeluta si ceva de ,, rontait '' pe langa ! Acuam simt ca-mi capul ! Mamaia !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 22 Februarie 2010 13:24 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-22 07:08:48Buna dimi dragelor ! Cafeaua si ceaiul sunt pregatite , ies aburi fierbinti din ibrice ! Va poftesc sa serviti ! Am si placintele si chec ! pai sper sa se hotarasca pozitiv in favoarea dumneavoastra!mult succes!!de multe ori se tine seama de varsta persoanei si de vechimea in firma...nu a fost si cazul tatalui meu,dar sper sa dumneavoastra sa fiti mai norocoasa!!!sa ne tineti la curent!!pupici!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 22 Februarie 2010 16:52 |
||
Buna dimi fetelor ! Eu mi-am facut deja treaba . Cafeaua si ceiul sunt gata , placintele si covrigeii pregatite ! Multumesc Adreea de urari , sper si au sa fie bine ! Deocamdata sunt prinsa in echipa ce raspunde de urmatoarea miscare si anume o fuziune cu alte societati .
|
||
|
kudika068864 Postat pe 23 Februarie 2010 07:00 |
||
|
oooooo, ce tare esti, esti ca un fel de manager mai draga, daca esti in asa o echipa ce raspunde de fuziuni. Da mai bine te ocupi de covrigi si ceiuturi, si placintele cu cartofi, lasa pe altii cu afacerile cu fuziuni |
||
|
ratatat Postat pe 23 Februarie 2010 10:00 |
||
Buna dimi!!!eu vreau placintele si un ceiut ca de cand am ajuns la servici vreau sa imi fac unul si nu reusesc!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 23 Februarie 2010 10:55 |
||
neatza! doreste cineva pe langa cafea si niste minieclere cu crema de vanilie?
|
||
|
one_size Postat pe 23 Februarie 2010 11:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| prietenul meu imi zice ca il sufoc prea tare, ba chiar ma simte ca sunt prea obsedata, cumsa fac sa fiu mai indiferenta, sa-i las mai multa libertate ? | 33 | De la: matzu_2005 17 Septembrie 2011 02:19 |
| Cum supravietuiesti in dupa moartea persoanei iubite? | 44 | De la: michon_11_71 25 Octombrie 2013 14:35 |
| Eu prost ea desteapta ! | 92 | De la: xandru 12 Iunie 2014 13:40 |
|
|
||
| O ZI SPECIALA | 8 | De la: kitty_na 4 Septembrie 2010 23:18 |
| parinti mei nul mai accepta | 36 | De la: mishutka 2 Mai 2010 16:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.