Mai multe
Neata!Dupa cum vad cafeaua este gata facuta, asa ca nu-mi ramane decat s-o degust Multumesc mamaie! Vroiam sa stau mai mult, dar am o urgenta! Sunt totusi la servici
|
||
|
gina37 Postat pe 17 Februarie 2010 09:16 |
||
|---|---|---|
mamaie...avem tort mascota ornat cu frisca si placinta cu branza facute de mama soacra!
|
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 09:46 |
||
Draguta , poti sa spui oricui , nu numai soacrei ca agresit , dar conteaza mult cum spui acest lucru ! Poate ceva de genul : WRONG !!!!!!! sau mai civilizat ,gen ,, dupa parerea mea nu este bine cum ati facut , poate ar fi fost mai bine daca ati fi procedat asa ........ ce ziceti ?''' Voi care varianta o preferati ? Care credeti ca e corecta si nu va genera conflict ???? Si vocea cu volumul la maxim , sau mediu ? Tonul certaret , sau usor impaciuitor ? Ei Ginuta , cum e cafeaua ? |
||
|
|
||
|
kudika068864 Postat pe 17 Februarie 2010 09:52 |
||
Oau !!!!!! Ofelie de tortr as dori sieu si o placintuta cu branza ! Multumim soacrei !!!!!!!! Si tie bineanteles !Stii acum imi dau seama eu de ce o iubesti asa pe soacra ! Te indulceste in fiecare zi cu ceva nu ? Dar eu ce sa fac ca a mea nora vine si -mi cere mai mult muraturi ..........
|
||
|
kudika068864 Postat pe 17 Februarie 2010 09:56 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-17 09:56:27Oau !!!!!! iti dau si tie ca desi eu nu ii cer dulciuri ea imi da mereu si la pachet! noroc ca mai am o vecina pe care o indop!ca na mananc si eu dulciuri da nu tot timpul si nici nu o pot refuza! si apropo eu sunt destul de dulce iar muraturi nehhhh nu-mi plac!
|
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 10:00 |
||
Multumesc inca odata ! Nu spune nimeni ca nu ai fi tu dulce , dar esti si mai si de cand cu soacra nu ???????? Biata vecina ! E tanara ? Ore o indopi sa se ingrase sa nu-ti fure barbatul si soacra ? ( Te rog ia-o ca pe o gluma ! ) Sper ca nu te-ai suparat ! Si acum sa va spun ca eu in ultima vreme m-am puturosit cu dulciurile ! Mia bine cumpar decat sa ma apuc sa fac ! Vezi One size , norocul nostru cu cele ca SOCRELA ta ca ne fac ele prajituri sa ne indulceasca ! Mamaia
|
||
|
kudika068864 Postat pe 17 Februarie 2010 10:37 |
||
De la: Sylvie_N, la data 2010-02-17 04:05:18De la: marco918, la data 2010-02-17 00:58:15De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:32:11De la: marco918, la data 2010-02-16 20:18:44De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? ... uite ce este ... la fazele cu avorturile socra-ta a fost o SCROAFA ... dar daca te-a banuit de intentii devenite aproape normale astazi (interese) nu confruntarea berbeceasca e cea care inbunatateste lucrurile ... si nici manipularea lui barbati-tu ... cunosc foarte multe femei care traiesc in spatele barbatilor si datorita parvenitismului lor au restrins posibilitatiel acestor familii de a acumula o bunastare corespunzatoare ... nu stiu daca ai inteles ca esti suspectata de INTERESE si in loc sa atenuezi aceste suspiciuni tu le intaresti si in loc sa iti asiguri ajutorul lor (asa limitat dupa cit ii duce mintea) tu ti-ai adaugat si alte critici si vor face orice sa ajungi sa le dai dreptate ... tine minte, sotul tau este tot un om, el te iubeste dar daca ajunge la concluzia ca este folosit s-ar putea sa te alaturi sirului de femei disperate (!!!???) care se intreba - cum ce am gresit ? ... traditia romaneasca insista pe mentinerea familiilor pentru binele copiilor si asta e foarte bine ...dar nu te alatura cirdului de femei care profita, care sint acre si incapatinate de lupte cu familia (care il apara inconstient tocmai impotriva acestor parvenite) pentru a isi manipula sotii si a deveni proprietare pe gindurile si actiunile lui ... pentru ca isi va da seama si o sa va adaugati unor cirduri de familii unde cearta, teatrul, ura, rautatea e la ordinea zilei ... ai grija ce iti doresti ... sa nu devii la fel sau mai rau ca si cea pe care o acuzi ... |
||
|
marco918 Postat pe 17 Februarie 2010 11:13 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-17 10:37:49Multumesc inca odata ! Nu spune nimeni ca nu ai fi tu dulce , dar esti si mai si de cand cu soacra nu ???????? se poate spune si ca-s mai dulce ca face ea prajituri si nu mai fac eu cat despre vecina..este tanara si slaba dar desi mananca multe prajituri este atenta la silueta! asa ca va dau eu prajituri!
|
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 11:28 |
||
Cafeaua este excelenta Mamaie! Ma inscriu si eu pe lista mancatorilor de dulciuri, desi...sunt grasuta
|
||
|
gina37 Postat pe 17 Februarie 2010 12:38 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-17 09:52:56Draguta , poti sa spui oricui , nu numai soacrei ca agresit , dar conteaza mult cum spui acest lucru ! acum nu stiu dar sunt unele femei cu care nu stii cum o dai oricat de frumos le-ai vorbi iti toarna in fatza ca tu esti o mucoasa, iar ele marile doamne care taie si spanzura |
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 13:23 |
||
s-au inscins pe aici discutiile... eu mananc multe dulciuri,nu pot sa le las deoparte,desi vreau sa slabesc..nu prea am ambitie,cand vad ceva dulce,e prapad!!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 17 Februarie 2010 13:55 |
||
De la: andreea_3, la data 2010-02-17 13:55:30s-au inscins pe aici discutiile... esti de a mea bine ca totusi am unde sa pun cand o sa ma vad cu kg puse chiar nu stiu ce o sa fac:D:D:D:D
|
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 13:57 |
||
sa vedem ce pregateste pentru vikendul asta ca este un sarbatorit in familie! da va pastrez si voua!
|
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 14:02 |
||
Draga Ginuta , nu sunt nici eu foarte supla , dar nici obeza ! Cateodata mai simte omul nevoie sa se si indulceasca , asa ca hai sa dam iama in prajiturile SOCRELEI ! Avem liber de la nora ! Si stii mama mea are o vorba : Dupa ce ai investit atat sa te ingrasi , acum sa dai la totul cu piciorul ? Nu e pacat de bani si de mancarea consumata ? Si Yumi mamica , o persoana careia i te adresezi si iti raspunde la modul la care ai spus tu , nu te supara dar aia nu e DOAMNA , chiar daca e cat casa poporului .Daca ati stii voi ce durere de cap ma chinuie de vreo doua ore ....... simt ca-mi plezneste ! Mai am o ora de servici si nu sunt in stare sa ma concentrez la ce am de facut ! Abia astept sa ajung acasa sa ma pun puti in pat ! Cred ca ma paste o raceala ! Daca maine nu apar cu cafeaua si ceaiul sa stiti ca am ramas acasa sa zac ! Mamaia
|
||
|
kudika068864 Postat pe 17 Februarie 2010 14:07 |
||
Neaparat sa ne pastrezi si noua din specialitati ! Si LA MULTI ANI ! celui/ celei sarbatorite !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 17 Februarie 2010 14:09 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-17 14:07:23Draga Ginuta , nu sunt nici eu foarte supla , dar nici obeza ! Cateodata mai simte omul nevoie sa se si indulceasca , asa ca hai sa dam iama in prajiturile SOCRELEI ! Avem liber de la nora ! Si stii mama mea are o vorba : Dupa ce ai investit atat sa te ingrasi , acum sa dai la totul cu piciorul ? Nu e pacat de bani si de mancarea consumata ? sincer chiar nu situ cum sa ma comport cu astfel de specimene incerc sa le ignor, dar nici asa nu e bn zice ac esti nesimtita si knd vb cu tn nu ii raspunzi si oricat de amabil i-ai raspunde tot nu e bn asta e sa bei mult ceai si sa ai grija sa nu racesti
|
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 14:13 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-17 14:09:06Neaparat sa ne pastrezi si noua din specialitati ! Si LA MULTI ANI ! celui/ celei sarbatorite ! multumesc de urari! si clar intrarea la dulciuri este libera!si fara ganduri de ingrasare ... ca vorba aia sa ne simtim bine cu noi,,,asta conteaza cel mai mult! |
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 14:17 |
||
Io nu sunt grasa, one-ule primesc portie dubla de prajituri? si ma alatur si cu un La multi ani!
|
||
|
miss_darine Postat pe 17 Februarie 2010 14:20 |
||
imi aduc aminte cand m-am vazut prima oara cu soacra-mea...m-a luat in brate, m-a pupat...ma tinea de mana...sincer eu am avut un soc in bine...mama nu a avut niciodata reactii materne!
|
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 14:20 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-02-17 14:20:04Io nu sunt grasa, one-ule primesc portie dubla de prajituri? pfaiii miss tie iti fac o personal daca vrei! da tre sa ma astepti la gara cu flori!
|
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 14:21 |
||
Yumi, "mucoasa" mica vino la mine sa te tzuc si numai baga in seama rautatile altora....urla rau invidia in unii/unele
|
||
|
miss_darine Postat pe 17 Februarie 2010 14:22 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-17 14:21:33De la: miss_darine, la data 2010-02-17 14:20:04Io nu sunt grasa, one-ule primesc portie dubla de prajituri? sper ca nu-ti plac cactusii vin fata draga la gara si te astept cu trandafiri din aia mitititei dupa care io personal sunt inebunita! ce nu face omu' pt o prajitura buna
|
||
|
miss_darine Postat pe 17 Februarie 2010 14:24 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-02-17 14:22:13Yumi, "mucoasa" mica vino la mine sa te tzuc si numai baga in seama rautatile altora....urla rau invidia in unii/unele miss-ule
|
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 14:27 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-02-17 14:24:14De la: one_size, la data 2010-02-17 14:21:33De la: miss_darine, la data 2010-02-17 14:20:04Io nu sunt grasa, one-ule primesc portie dubla de prajituri? gata ma apuc diseara de facut praji!
|
||
|
one_size Postat pe 17 Februarie 2010 14:33 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-17 11:13:20De la: Sylvie_N, la data 2010-02-17 04:05:18De la: marco918, la data 2010-02-17 00:58:15De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:32:11De la: marco918, la data 2010-02-16 20:18:44De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? Dragul meu,faza sta in felul urmator:casa in care stam este cadou de nunta de la parintii mei.Unde e interesul material?Ca fapt divers eu am un serviciu mai bine platit ca sotul meu.Nu o spun ca lauda ci pentru a-ti demonstra ca nu e nici o urma de interes.Sa-ti mai spun ca soacra mea nu ne-a dat absolut nici un leu niciodata pt ca fiul ei cel mic (insurat si cu copil) nu are servici pt ca NU VREA SA MUNCEASCA!De ce?Pt ca a terminat ASE,are masterul dar nu vrea decat posturi de conducere sau extrem de bine platite.Sotul meu i-a gasit serviciu platit cu 2500 lei pe luna.Cumnatul meu i-a replicat ca la pregatirea lui merita un salariu cel putin dublu,asa ca sa nu-si imagineze sotul meu ca el se va speti pentru cativa banuti amarati!Mereu cumnatul meu a fost preferatul familiei.Cand s-a insurat ,mamica lor a vrut sa-i cumpere casa,a zis ca sta cu mama ca sa o ajute sotia in casa sa nu mai tina menajera.Cred ca asta spune multe despre cumnatul meu si mama acestuia. Tu ai impresia ca sotul meu se simte manipulat?Gresesti!Pentru ca din momentul ce in casa noastra e atmosfera de familie,iubire,etc iar la el in casa au fost mereu certuri din cauza fratelui sau care fiind fara servici efectiv ii cerea sotului meu sa-i dea bani sa se distreze,sa-si cumpere haine etc.etc,.Sa-ti mai spun ca in momentul in care i-a zis fratelui ca nu-i mai da ani ca i-a gasit servici iar ala a refuzat si a contiunat sa-i ceara bani iar sotul meu nu a mai vrut sa-i dea soacra mea i-a zis sa-si faca bagajele si sa se care din casa pt ca nu mai aduce nici un folos?La ei in familie nu s-a pus problema ca nu sunt bani.Soacra mea arunca toti banii pe concedii in straintatate si pt sotul meu abia daca i-a platit facultatea.In schimb cumnatului meu ii face toate poftele,la 2 ani ii schimba masina,etc. Acum unde vezi tu interesele?!Iar daca tie ti se pare ca faptul ca i-am deschis ochii sotului meu e un lucru de condamnat....nu stiu ce as mai putea zice!Faptul ca langa mine si fetitat noastra si-a gasit linistea si de cand ne-am mutat in casa noastra omul efectiv radiaza de fericire si liniste sufleteasca,iar totul merge cum trebuie sa mearga intr-o familie,eu nu regret absolut nimic din ceea ce am facut! Nu stiu unde vezi tu intentii rele si materialism din partea mea. |
||
|
Sylvie_N Postat pe 17 Februarie 2010 14:36 |
||
Mamaie ai grija si nu raci! M-am obisnuit ca atunci cand ajung la birou sa gasesc cafeluta gata, numai buna, asa cum imi place mie. Ce ma fac daca ramai la pat sa bolesti? Fetelor voi ce mai gatiti? Sau ce mai mancati pe la mame, soacre, matusi, etc.? |
||
|
gina37 Postat pe 17 Februarie 2010 14:38 |
||
| pey gatesc de post, ciorbitza de dovlecei :D | ||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 14:40 |
||
De la: gina37, la data 2010-02-17 14:38:53Mamaie ai grija si nu raci! M-am obisnuit ca atunci cand ajung la birou sa gasesc cafeluta gata, numai buna, asa cum imi place mie. Ginutaaaaaa mie n-are cine sa-mi gateasca de-o carutza de ani ieri am facut o ciorbita cu rasol de vita in care am pus si un pic de smantana si spaghete milanese felul doi!
|
||
|
miss_darine Postat pe 17 Februarie 2010 14:41 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-02-17 14:41:44De la: gina37, la data 2010-02-17 14:38:53Mamaie ai grija si nu raci! M-am obisnuit ca atunci cand ajung la birou sa gasesc cafeluta gata, numai buna, asa cum imi place mie. eu am si orez cu pipote :D:D:D e asa bun
|
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 14:44 |
||
Darine iubita mi-ai dat o idee buna cu spaghetele. Cred c-o sa fac o supa cu galuste, spaghete pentru Andu si orez cu legume pentru noi, ca individul cel mic (are 178 cm inal time si promite mai mult ) nu mananca orez Si tie Yumi pentru idee!Desertul il servesc la One M-am scos! Vineri plec la Bucuresti la o prezentare in club Fratelli si ma intorc sambata Abia astept!
|
||
|
gina37 Postat pe 17 Februarie 2010 14:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce s-a intamplat... | 7 | De la: Micaell 15 Mai 2011 18:23 |
| simt ca mor... | 30 | De la: 26 August 2015 10:48 |
| Inca il iubesc desi nu ne-am luat adio oficial? Ce sa fac? | 20 | De la: sweetadryana 31 Iulie 2009 22:16 |
|
|
||
| cadou 20ani | 5 | De la: monik21 12 Septembrie 2011 12:20 |
| Cum trec peste o despartire sau mai bine zis peste o dezamagire... | 11 | De la: Operator_CATV 29 Iulie 2009 21:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.