Mai multe
De la: scorpio67, la data 2010-02-16 15:07:44De la: one_size, la data 2010-02-16 15:04:16De la: kudika068864, la data 2010-02-16 15:02:10Si ce lucreaza ? si nu numai...este dulce foc si buna! asta in comparatie cu mama!
|
||
|
one_size Postat pe 16 Februarie 2010 15:11 |
||
|---|---|---|
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 15:09:47De la: one_size, la data 2010-02-16 15:05:26De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 15:02:47De la: kudika068864, la data 2010-02-16 14:59:17Da draguta , nu trebuie sa o iei prea in serios dar nici sa-ti bati joc de ea , atat a ta cat si de a altora ! Viata e prea scurta si nimeni nu a iesit VIU din ea ! daca n-ai anuntat ca vii...iti deschideam eu usa! si deja ti-am rezervat patul de la geam!
|
||
|
one_size Postat pe 16 Februarie 2010 15:12 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-16 15:11:25De la: scorpio67, la data 2010-02-16 15:07:44De la: one_size, la data 2010-02-16 15:04:16De la: kudika068864, la data 2010-02-16 15:02:10Si ce lucreaza ? Dumnezeu s-o odihneasca, am avut o mama ca o stanca; rece, incapatanata, tiranica, impermeabila la nimic.Cam stiu cu ce se mananca asta. |
||
|
|
||
|
Postat pe 16 Februarie 2010 15:13 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-02-16 15:13:33De la: one_size, la data 2010-02-16 15:11:25De la: scorpio67, la data 2010-02-16 15:07:44De la: one_size, la data 2010-02-16 15:04:16De la: kudika068864, la data 2010-02-16 15:02:10Si ce lucreaza ? sa ii fie tarana usoara! dar uite eu sunt fericita ca macar soacra-mea este painea lui dumnezeu!si adesea il invidiez pe grasu meu...de ce mama poate sa aibe!adica parinti ca si tatal lui este la fel! |
||
|
one_size Postat pe 16 Februarie 2010 15:15 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-16 07:13:52Buna dimi fetelor ! In primul rand haideti la cafeluta si la ceiut ! eu dau iama si in frigiderele prietenelor,d-apai in frigiderul mamei !!!!oricum mama ne intreaba tot timpul cand ne ducem la ea acasa ce vrea a ne faca bun si ne face mereu tot ce dorim,e placerea ei!!si soacra-mea la fel,ne intreaba ce vrem sa ne faca,ne face si ce vrem noi si ce vrea ea iar cand are nevoie de ajutor in bucatarie imi zice,ca doar nu ii este rusine:))),iar eu cu toata ca nu imi place sa gatesc o ajut ,fara nicio suparare.Iar cand stateam doar eu cu iubi in chirie gateam si eu si el,acum daca o avem pe soacra si se pricepe mai bine,de ce sa nu o lasam pe ea????
|
||
|
andreea_3 Postat pe 16 Februarie 2010 16:40 |
||
De la: alexia_roxana, la data 2010-02-16 12:43:29soacra de baiat e cea mai rea.............se baga peste tot...........asta e parea mea sunt perfect de acord ca soacrele de baieti sunt un pic mai rele si se baga mai mult in viata tinerilor!!aici bineitneles sunt destule explicatii:vor ce e mai bine ptr copiii lor,sunt un pic geloase,etc...dar depinde de fiecare soacra pana unde ajunge cu rautatile!!fara nicio suparare pentru mamele de baieti de aici-mamaie si ginuta va pupic!!!!! oricum si eu vreau tot un baiat si o sa fi ce-a mai a dracu soacra!!!!! nu o sa mai existe alta mai rea ca mine
|
||
|
andreea_3 Postat pe 16 Februarie 2010 16:48 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-16 15:11:25De la: scorpio67, la data 2010-02-16 15:07:44De la: one_size, la data 2010-02-16 15:04:16De la: kudika068864, la data 2010-02-16 15:02:10Si ce lucreaza ? soacra-mea nu stie sa faca prajituri asa ca de-astea eu trebuie sa fac in casa asta!!!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 16 Februarie 2010 16:54 |
||
| Eu cred ca mamele care au baieti trebuie sa-i educe sa fie independenti, onorabili, sa ii invete ca nu trebuie sa minta pe absolut nimeni si sa respecte, sa o respecte chiar si pe cea careia i-a promis ca vor fi impreuna toata viata; ce mai cred, este ca barbatii adevrati au mame deosebite,morale; am o prietena care imi spune ca in Romania , majoritatea barbatilor sunt degenerati( sa-mi caut unul din alta tara)... si merg eu mai departe cu gandul ca au niste mame care nu sunt femei onorabile; pana la urma, nu i-au invatat pe fii lor respectul... Si eu i-"as scoate ochii" fostei soacre si chiar ma pricep, asa ca nu sa o fereasca Dumnezeu sa ma mai intalneasca... PS: daca aveti baieti, aveti grija ce adulti formati, sa fie barbati adevarati. | ||
|
alina02 Postat pe 16 Februarie 2010 17:05 |
||
| Eu cred ca mamele care au baieti trebuie sa-i educe sa fie independenti, onorabili, sa ii invete ca nu trebuie sa minta pe absolut nimeni si sa respecte, sa o respecte chiar si pe cea careia i-a promis ca vor fi impreuna toata viata; ce mai cred, este ca barbatii adevrati au mame deosebite,morale; am o prietena care imi spune ca in Romania , majoritatea barbatilor sunt degenerati( sa-mi caut unul din alta tara)... si merg eu mai departe cu gandul ca au niste mame care nu sunt femei onorabile; pana la urma, nu i-au invatat pe fii lor respectul... Si eu i-"as scoate ochii" fostei soacre si chiar ma pricep, asa ca nu sa o fereasca Dumnezeu sa ma mai intalneasca... PS: daca aveti baieti, aveti grija ce adulti formati, sa fie barbati adevarati. | ||
|
alina02 Postat pe 16 Februarie 2010 17:05 |
||
De la: alina02, la data 2010-02-16 17:05:58 Eu cred ca mamele care au baieti trebuie sa-i educe sa fie independenti, onorabili, sa ii invete ca nu trebuie sa minta pe absolut nimeni si sa respecte, sa o respecte chiar si pe cea careia i-a promis ca vor fi impreuna toata viata; ce mai cred, este ca barbatii adevrati au mame deosebite,morale; am o prietena care imi spune ca in Romania , majoritatea barbatilor sunt degenerati( sa-mi caut unul din alta tara)... si merg eu mai departe cu gandul ca au niste mame care nu sunt femei onorabile; pana la urma, nu i-au invatat pe fii lor respectul... Si eu i-"as scoate ochii" fostei soacre si chiar ma pricep, asa ca nu sa o fereasca Dumnezeu sa ma mai intalneasca... PS: daca aveti baieti, aveti grija ce adulti formati, sa fie barbati adevarati. Bun sfat le-ai dat mamelor de baieti.
|
||
|
Postat pe 16 Februarie 2010 17:24 |
||
Buna fetelor.Eu sunt noua pe aici.Sunt maritata de ceva timp insa nu numai soacra ci si cumnatul imi dau mari batai de cap.Partea buna esta ca sotul meu imi tine partea mie!Norocul meu a fost ca de la inceput am vazut ce hram poarta fiecare si am facut in asa fel incat sotul meu sa-mi manance din palma,si nu am gresit absolut deloc.Mult succes fetelor!
|
||
|
Sylvie_N Postat pe 16 Februarie 2010 18:16 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-02-16 17:24:50De la: alina02, la data 2010-02-16 17:05:58 Eu cred ca mamele care au baieti trebuie sa-i educe sa fie independenti, onorabili, sa ii invete ca nu trebuie sa minta pe absolut nimeni si sa respecte, sa o respecte chiar si pe cea careia i-a promis ca vor fi impreuna toata viata; ce mai cred, este ca barbatii adevrati au mame deosebite,morale; am o prietena care imi spune ca in Romania , majoritatea barbatilor sunt degenerati( sa-mi caut unul din alta tara)... si merg eu mai departe cu gandul ca au niste mame care nu sunt femei onorabile; pana la urma, nu i-au invatat pe fii lor respectul... Si eu i-"as scoate ochii" fostei soacre si chiar ma pricep, asa ca nu sa o fereasca Dumnezeu sa ma mai intalneasca... PS: daca aveti baieti, aveti grija ce adulti formati, sa fie barbati adevarati. ... dar cind citesti ce scrie cea imediat sub ultimul tau comentariu ... si incepi sa intelegi ca ''a minca din palma'' de cele mai multe ori inseamna pretentii de toate felurile, lene si vise, birfe si pastile, minciuni (mai mari sau mai mici) si mai tirziu si niste coarne ... ... parca uiti instantaneu ''democratia'' ... ... fara bun simt si echilibru ... degeaba se comenteaza ... |
||
|
marco918 Postat pe 16 Februarie 2010 18:28 |
||
De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 18:16:41Buna fetelor.Eu sunt noua pe aici.Sunt maritata de ceva timp insa nu numai soacra ci si cumnatul imi dau mari batai de cap.Partea buna esta ca sotul meu imi tine partea mie!Norocul meu a fost ca de la inceput am vazut ce hram poarta fiecare si am facut in asa fel incat sotul meu sa-mi manance din palma,si nu am gresit absolut deloc.Mult succes fetelor! Esti norocoasa..bine ca nu ai si copiii din alta casnicie sa fi obsedata de ei;; |
||
|
heroes Postat pe 16 Februarie 2010 18:39 |
||
De la: alina02, la data 2010-02-16 17:05:59 Eu cred ca mamele care au baieti trebuie sa-i educe sa fie independenti, onorabili, sa ii invete ca nu trebuie sa minta pe absolut nimeni si sa respecte, sa o respecte chiar si pe cea careia i-a promis ca vor fi impreuna toata viata; ce mai cred, este ca barbatii adevrati au mame deosebite,morale; am o prietena care imi spune ca in Romania , majoritatea barbatilor sunt degenerati( sa-mi caut unul din alta tara)... si merg eu mai departe cu gandul ca au niste mame care nu sunt femei onorabile; pana la urma, nu i-au invatat pe fii lor respectul... Si eu i-"as scoate ochii" fostei soacre si chiar ma pricep, asa ca nu sa o fereasca Dumnezeu sa ma mai intalneasca... PS: daca aveti baieti, aveti grija ce adulti formati, sa fie barbati adevarati. ... spui la un moment dat ... barbatii din tara noastra sint degenerati ... asa este ... si as mai adauga ... si un procent la fel de mare de femei ... ... barbatii nu vor deveni responsabili NICIODATA atita timp cit marea majoritate a femeilor accepta sa fie folosite si re-folosite, atita timp cit sintmulte care prefera sa copilareasca cit mai mult, care accepta sa fie obiecte sexuale si chiar spera sa aiba avantaje in urma acestei ''calitati'' ... atita timp cit majoritatea femeilor considera ca este datoria si responsabilitatea lor sa ia anticonceptionale si sa faca avorturi pentru a nu isi deranja viata lor sau pe a parterilor alesi aproape intimplator ... cu astfel de atitudini imature si interesate nu trebuie sa mire pe nimeni ca si barbatii uita ce responsabilitati au ... femeile ''lupta'' pentru a fi independente, si uita ca un cuplu se bazeaza pe compensarea calitatilor, iar barbatii nu fac decit sa le ''respecte'' idealurile ... ce iese se vede peste tot ... |
||
|
marco918 Postat pe 16 Februarie 2010 18:41 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-16 18:28:02De la: scorpio67, la data 2010-02-16 17:24:50De la: alina02, la data 2010-02-16 17:05:58 Eu cred ca mamele care au baieti trebuie sa-i educe sa fie independenti, onorabili, sa ii invete ca nu trebuie sa minta pe absolut nimeni si sa respecte, sa o respecte chiar si pe cea careia i-a promis ca vor fi impreuna toata viata; ce mai cred, este ca barbatii adevrati au mame deosebite,morale; am o prietena care imi spune ca in Romania , majoritatea barbatilor sunt degenerati( sa-mi caut unul din alta tara)... si merg eu mai departe cu gandul ca au niste mame care nu sunt femei onorabile; pana la urma, nu i-au invatat pe fii lor respectul... Si eu i-"as scoate ochii" fostei soacre si chiar ma pricep, asa ca nu sa o fereasca Dumnezeu sa ma mai intalneasca... PS: daca aveti baieti, aveti grija ce adulti formati, sa fie barbati adevarati. Cu asta Cu mancatul din palma nu sunt de acord.cine vrea ca barbatul sa-i pape din palma si sa-l imbrobodeasca cum vrea ea mai bine isi ia catzel.Aia nu e relatie sa pui in carca partenerului pretentii de toate felurile, lene si vise, birfe si pastile, minciuni (mai mari sau mai mici) si mai tirziu coarne, aia e mocirla . |
||
|
Postat pe 16 Februarie 2010 19:43 |
||
De la: one_size, la data 2010-02-16 15:12:24De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 15:09:47De la: one_size, la data 2010-02-16 15:05:26De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 15:02:47De la: kudika068864, la data 2010-02-16 14:59:17Da draguta , nu trebuie sa o iei prea in serios dar nici sa-ti bati joc de ea , atat a ta cat si de a altora ! Viata e prea scurta si nimeni nu a iesit VIU din ea ! pai eu nu am vazut nici o poarta?!
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 16 Februarie 2010 19:51 |
||
| Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? | ||
|
Sylvie_N Postat pe 16 Februarie 2010 20:12 |
||
De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? ai pus piciorul in prag! bravo fato!
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 16 Februarie 2010 20:16 |
||
De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? ... NU ESTI MAI PRESUS DECIT SOACRA-TA ... daca idealul vostru e doar sa va manince din palma amaritul ala !!! ... daca va bateti pentru atentia exclusiva a sotului, respectiv copilului ... habar nu ai cum se termina razboaiele astea intre persoane de proasta calitate care nu pot sau nu se pot integra si socializa chiar daca devin rude ... ... pentru pretentiile voastre IDIOATE il innebuniti (mai ales tu pentru ca pe maica-sa o stie deja) si o sa va mirati ca se apuca de bautura, de femei si va mai si trage cite o mama de bataie ... pe care O MERITATI ... |
||
|
marco918 Postat pe 16 Februarie 2010 20:18 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 20:16:30De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? daca femeia se purta frumos de la inceput normal ca si eu ma purtam frumos ca doar nu-s nebuna.Dar daca nici nu ma cunostea bine si incepuse sa ma critice fara motive eu ce sa-i fac?
|
||
|
Sylvie_N Postat pe 16 Februarie 2010 20:20 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 20:16:30De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? ... cind o sa i se mai ingroase piciorul o sa se mire ca nu mai gaseste ... pragul ... de ce naiba va felicitati, nu stiu ... |
||
|
marco918 Postat pe 16 Februarie 2010 20:21 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-16 20:18:44De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? Hai sa-ti dau catva exemple:soacra-mea e plinuta.treaba ei...dar de ce ii zice sotului meu ca nu sunt buna de el pt ca sunt slaba moarta?la 1.75 si 65 de kg nu cred ca sunt slaba moarta.sincer. Apoi la nunta am vrut flori naturale iar ea a inceput sa faca criza de isterie ca sa punem flori artificiale ca sunt mai frumoase,ce rezista mai mult.etc etc.Rochia de mireasa am vrut-o alba traditional,ea nu ca e mai misto crem. Totusi,era nunta mea,nu a ei. Dupa nunta noi vroiam sa plecam la mare.Toate bune si frumoase pana cand cu 2 zile inainte de data plecarii femeia ne zice ca vrea sa mearga si ea ca nu a mai fost demult la mare.Ce naiba ma,nici in saptamana mea de miere nu puteam sa fiu doar eu cu sotul??? Din fericire avem casa noastra.Dar nu mi se pare corect ca ea sa vina la mine in casa si sa faca SCANDAL pentru ca toata lenjeria de pat e alba. Sa-ti zic si de mancare?Niciodata mancarea mea nu e buna:ba e prea sarata,ba nu are sare deloc,ba e arsa,ba e facuta.Si asta e doar parerea ei pt ca absolut niciodata de la nimeni nu am primit reclamatii in privinta mancarii.Din contra,sotul meu zice ca gatesc mai bine ca mama lui. Serviul meu este de asa natura incat cateodata sunt chemata in toiul noptii la datorie.Dar soacra mea nu intelege asta si imi reproseaza ca umblu noptiile dupa barbati. cand am ramas insarcinata a facut mai rau ca trenul in gara ca nu e momentul sa avem un copil ca suntem prea tineri si ca sa fac avort.Cum isi permite ea sa spuna asa ceva? si mai sunt o gramada de motive si serioase si mai putin serioase dar care te aduc in pragul nebuniei. Si te mai miri ca mi-am dat sotul de partea mea? |
||
|
Sylvie_N Postat pe 16 Februarie 2010 20:32 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 19:51:15De la: one_size, la data 2010-02-16 15:12:24De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 15:09:47De la: one_size, la data 2010-02-16 15:05:26De la: roz5blue6lila7, la data 2010-02-16 15:02:47De la: kudika068864, la data 2010-02-16 14:59:17Da draguta , nu trebuie sa o iei prea in serios dar nici sa-ti bati joc de ea , atat a ta cat si de a altora ! Viata e prea scurta si nimeni nu a iesit VIU din ea ! inseamna ca ai nevoie de ochelari...sau stii vorba aia lipsa sexului duce la lipsa vederii!
|
||
|
one_size Postat pe 16 Februarie 2010 21:27 |
||
De la: andreea_3, la data 2010-02-16 16:54:03De la: one_size, la data 2010-02-16 15:11:25De la: scorpio67, la data 2010-02-16 15:07:44De la: one_size, la data 2010-02-16 15:04:16De la: kudika068864, la data 2010-02-16 15:02:10Si ce lucreaza ? pai sunt mai norocoasa...ca dupa ce ca le face imi mai da si la pachet! da yo stiu sa fac praji...da ea zice sa nu ma mai obosesc eu!
|
||
|
one_size Postat pe 16 Februarie 2010 21:28 |
||
ce praji bun mai faceti voi?
|
||
|
Sylvie_N Postat pe 16 Februarie 2010 21:36 |
||
De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:32:11De la: marco918, la data 2010-02-16 20:18:44De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? ... am impresia ca iti place si tie la nebunie jocurile lu' soacra-ta ... in afara de faza cu avortul in rest cred ca nu e mult mai rea decit tine ... nu vad nimic de laudat in manipularea sotului, si continua confruntare cu toti ceilalti din familie ... chiar daca iti inchipui ca ai ''invins'' nu vad ce avantaje iti aduce ... dupa cite ai spus e om cu capul pe umeri dar nu il forta sa stea la nesfirsit in balanta pentru ambitiile tale mai mult sau mai putin necesare ... el preai si reprosurile tale si ale familiei care l-a crescut ... de multe ori se intimpla sa cedeze dupa perioade lungi de astfel de stres si o sa spui ca e un papa lapte, ca nu va mai intelegeti, ca a prins diverse obiceiuri, ca ... fara diplomatie si intelegere vei ajunge la fel de acra ca si maica-sa ... te joci cu focul ... |
||
|
marco918 Postat pe 17 Februarie 2010 00:58 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-17 00:58:15De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:32:11De la: marco918, la data 2010-02-16 20:18:44De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? Ai o impresie gresita dragul meu!De cand am devenit iubiti si i-am cunoscut familia ,timp de un an jumatate am tacut,am inghitit,m-am purtat exemplar cu soacra si cumnatul dar absolut nimic nu era bine!Sa-ti mai spun ceva:prima sarcina nu am putut sa o tin(motive medicale) si scumpa mea socara i-a spus baiatului ei IN PREZENTA MEA ca : Divorteaza ca asta nu e femeie,iti irosesti viata langa ea,nu o sa ai copii,etc .etc.Nici macar atunci nu i-am zis nimic uart dar apoi i-am spus sotului sa aleaga:ori eu ori ma-sa.Sotul meu a pus piciorul in prag,a purtat o discutie cu maica-sa si punct!Dupa un timp si-a cerut scuze relatia adevenit foarte ok intre noi 2,totul a fost perfect pana am ramas din nou insarcinata.Atunci a facut scandal monstu ca sarcina ma va impiedica sa tin casa.Nu am zis nimic nici acum.Am zis ca e doar o tana trecatoare de a ei.Intr-o seara faceam mancare si apare sotul meu cu parintii(aveau chef sa vada ce fac).Soacra mea a inspectat toata casa sa vada daca e curat,ordine,etc.totul perfect nu a zis nimic.Dar am avut ghinionul sa imi vina rau de la mirosul de ceapa prajita si imi rog sotul sa stea putin langa mancarea de pe aragaz pana ies eu pe balcon sa iau o gura de aer.Soacra mea a luat foc ca vai,ii exploatez baiatul,ca profit de el,ca l-am luat pe post de menajera,ca am vrut sa fac copil ca sa am scuza sa nu mai fac nimic.Probabil a uitat ca ea dupa 2 nasteri a zis ca e bolnava si nu mai poate face nimic si sa-i angajeze barbata-su menajera....SI BONA pt copii.Tin sa mentionez ca pe sotul meu nu l-am pus decat sa stearga praful in casa pt ca eu sunt alergica.ATAT!in rest eu m-am ocupat de toate pt ca imi face mare placere sa imi tin casa cum trebuie!dupa toata faza asta sotul meu a scos-o afara din casa si i-a zis ca e bine-venita oricand atata timp cat se poarta frumos. Dupa nasterea fetitei ne-a zis clar ca pe ea sa nu o deranjam ca ea nu a vrut copilul si sa nu contam pe ea. Pentru treaba asta sotul meu pastreaza o legatura cordiala doar din respect ca ii e mama. Daca as fi facut cum vroia ea,adica sa stam cu ea in casa(suntem din orase diferite) eu ce sprijin as fi avut?Probabil acelasi sprijin care il are si cumnata mea:cum s-a mutat acolo soacra a renuntat la menajera ca acum are cine sa se ocupe de casa!Iar biata mea cumnata cu copil mic si ditamai casa in grija e in pragul nebuniei.Soacra nu o ajuta absolut cu nimic.Iar cumnatul meu se plange maica-si ca sotia lui nu calca cum trebuie,nu gateste in fiecare zi,etc,etc. E corect asa ceva?Eu daca nu imi luam sotul la mine in oras,in casa numai a noastra ce se intampla?aveam un calvar de viata!!!asa departe de soacra avem o viata dulce impreuna toti 3 iar sotul meu mereu ma roaga sa-l pun la treaba prin casa ca ma vede cum fac nopti albe cu fetita noastra.Chiar am facut ceva rau ca mi-am luat sotul de langa maica-sa?Nu cred.Chiar si socrul meu imi spune ca am fost fata desteapta ca a reusit sa cladesc cu baiatul lui o familie!Daca si TATAL LUI a zis asa ceva.... Acum spune-mi si tu ce ai fi facut in locul meu!!!Sunt extrem de curioasa! |
||
|
Sylvie_N Postat pe 17 Februarie 2010 04:05 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-17 00:58:15De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:32:11De la: marco918, la data 2010-02-16 20:18:44De la: Sylvie_N, la data 2010-02-16 20:12:56Nu va ganditi ca am spus ca imi mananca din palma in sensul ca el face tot si eu nimic.M-am referit la faptul ca daca ar fi sa aleaga intre mine si maica-sa nu ar sta pe ganduri si m-ar alege pe mine.La inceputul relatiei nu ii reprosa masii ca se poarta aiurea cu mine,se facea ca nu vede si gata.Insa cand i-am zis ca daca nu-si revizuieste comportamentul il las cu maica-sa s-a trezit la realitate omul.Acum m-am facut inteleasa? Ai o impresie gresita dragul meu!De cand am devenit iubiti si i-am cunoscut familia ,timp de un an jumatate am tacut,am inghitit,m-am purtat exemplar cu soacra si cumnatul dar absolut nimic nu era bine!Sa-ti mai spun ceva:prima sarcina nu am putut sa o tin(motive medicale) si scumpa mea socara i-a spus baiatului ei IN PREZENTA MEA ca : Divorteaza ca asta nu e femeie,iti irosesti viata langa ea,nu o sa ai copii,etc .etc.Nici macar atunci nu i-am zis nimic uart dar apoi i-am spus sotului sa aleaga:ori eu ori ma-sa.Sotul meu a pus piciorul in prag,a purtat o discutie cu maica-sa si punct!Dupa un timp si-a cerut scuze relatia adevenit foarte ok intre noi 2,totul a fost perfect pana am ramas din nou insarcinata.Atunci a facut scandal monstu ca sarcina ma va impiedica sa tin casa.Nu am zis nimic nici acum.Am zis ca e doar o tana trecatoare de a ei.Intr-o seara faceam mancare si apare sotul meu cu parintii(aveau chef sa vada ce fac).Soacra mea a inspectat toata casa sa vada daca e curat,ordine,etc.totul perfect nu a zis nimic.Dar am avut ghinionul sa imi vina rau de la mirosul de ceapa prajita si imi rog sotul sa stea putin langa mancarea de pe aragaz pana ies eu pe balcon sa iau o gura de aer.Soacra mea a luat foc ca vai,ii exploatez baiatul,ca profit de el,ca l-am luat pe post de menajera,ca am vrut sa fac copil ca sa am scuza sa nu mai fac nimic.Probabil a uitat ca ea dupa 2 nasteri a zis ca e bolnava si nu mai poate face nimic si sa-i angajeze barbata-su menajera....SI BONA pt copii.Tin sa mentionez ca pe sotul meu nu l-am pus decat sa stearga praful in casa pt ca eu sunt alergica.ATAT!in rest eu m-am ocupat de toate pt ca imi face mare placere sa imi tin casa cum trebuie!dupa toata faza asta sotul meu a scos-o afara din casa si i-a zis ca e bine-venita oricand atata timp cat se poarta frumos. Dupa nasterea fetitei ne-a zis clar ca pe ea sa nu o deranjam ca ea nu a vrut copilul si sa nu contam pe ea. Pentru treaba asta sotul meu pastreaza o legatura cordiala doar din respect ca ii e mama. Daca as fi facut cum vroia ea,adica sa stam cu ea in casa(suntem din orase diferite) eu ce sprijin as fi avut?Probabil acelasi sprijin care il are si cumnata mea:cum s-a mutat acolo soacra a renuntat la menajera ca acum are cine sa se ocupe de casa!Iar biata mea cumnata cu copil mic si ditamai casa in grija e in pragul nebuniei.Soacra nu o ajuta absolut cu nimic.Iar cumnatul meu se plange maica-si ca sotia lui nu calca cum trebuie,nu gateste in fiecare zi,etc,etc. E corect asa ceva?Eu daca nu imi luam sotul la mine in oras,in casa numai a noastra ce se intampla?aveam un calvar de viata!!!asa departe de soacra avem o viata dulce impreuna toti 3 iar sotul meu mereu ma roaga sa-l pun la treaba prin casa ca ma vede cum fac nopti albe cu fetita noastra.Chiar am facut ceva rau ca mi-am luat sotul de langa maica-sa?Nu cred.Chiar si socrul meu imi spune ca am fost fata desteapta ca a reusit sa cladesc cu baiatul lui o familie!Daca si TATAL LUI a zis asa ceva.... Acum spune-mi si tu ce ai fi facut in locul meu!!!Sunt extrem de curioasa! |
||
|
Sylvie_N Postat pe 17 Februarie 2010 04:05 |
||
Buna dimi fetelor ! Haideti repejor la cafeluta si la ceai ! Covrigeii si prajiturele speram sa le primim de la ,, soacra minune ''nu ? Da am citit cele scrise de ieri pana acum ! Stiti ce e interesant in toata povestea asta ? Marea majoritate a ,, NURORILOR '' se cred mai destepte decat ,, SOACRELE ''. E deranjant sa auzi expresiile jignitoare la adresa lor . Nu zic sunt si specimene de acest gen , asa cum sunt si in randul nurorilor . Pe mine sincer ma deranjeaza acest lucru si nu ca eu as fi destepta lumii si alta ca mine nu mai este , dar se pare ca sunt , pana acum este lucru dovedit , nitel mai desteapta ca NORA . Pe mine sincer ma scoate din sarite atunci cand isi da aere de superioritate , si cand ii spun ceva ce stiu ca este adevarat si lucru verificat , ma contraczice ..... Si nu ar fi doar acest aspect ci si tonul pe care il foloseste de multe ori .... genul ,, nu vezi ca esti proasta ? eu stiu mai bine si nu mai comenta atat si mars toti la cotet '' . Nu ma duc sa-i deranjez , nu-i intreb decat la telefon daca sunt bine si atat . Sa aveti o zi buna .... Mamaia
|
||
|
kudika068864 Postat pe 17 Februarie 2010 07:30 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-02-17 07:30:27Buna dimi fetelor ! Haideti repejor la cafeluta si la ceai ! Covrigeii si prajiturele speram sa le primim de la ,, soacra minune ''nu ?nu mai zic nimic ca daca ii zici soacrei ca a facut un lucru gresit waoooooooo atunci sa vezi incepe un al treilea razboi mondial
|
||
|
yumy Postat pe 17 Februarie 2010 07:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CINE MA POATE AJUTA!!! SUFAR ENORM DE MULT!!! | 6 | De la: paullina 19 Iulie 2010 05:26 |
| cum scap de un obsedat? | 15 | De la: addodas 12 Decembrie 2009 13:43 |
| despartire... | 4 | De la: kudika168390 6 Septembrie 2010 20:57 |
|
|
||
| help | 16 | De la: kudika_959302 31 Martie 2014 14:31 |
| Divort | 16 | De la: kudika005477 2 Aprilie 2009 17:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.