Setari Cookie-uri

Kudika si Always te invita la rasfat si premii

Cand vreau sa dorm ca un bebelus seara fac miscare cel putin 30min,apoi ma relaxez putin cu o baie calda si mkulta spuma.......si la sfarsit putina nebunie in pat cu sotul........si somnul vine de la sine.Te vei trezi mai odihnita ca niciodata.
andreeasiandreea
Postat pe 13 Noiembrie 2009 21:19
Pentru un somn linistit la mine functioneaza baia calda urmata de o revista sau o carte. Nu apuc sa citesc mult, doar atat cat sa ma relaxez. Pentru mama si fratele meu cel mai potrivit este televizorul.
florry_20
Postat pe 14 Noiembrie 2009 00:27
In momentele in care sunt franta de oboseala cea mai buna reteta pentru un somn linistit este o baie fierbinte cu saruri si uleiuri aromatice, o cana de ceai si...nani bun!
mihaela_m2
Postat pe 14 Noiembrie 2009 09:05
Cred ca paharul de Cola dinaintea somunului ar trebui incuit cu o cana cu lapte caldut...
Mancarea grea de seara ar trebui sa fie eliminata...
O baie sau un dus inainte de culcare ar fi indicat...
Un masaj cu crema de corp ar fi si mai relaxant...
Intarzierea somnului duce la neliniste si somn agitat asa ca ...mergeti mai devreme la somn!
aanalis
Postat pe 14 Noiembrie 2009 13:56
o baie calda face mult bine la somn
uka13
Postat pe 14 Noiembrie 2009 13:57
Pentru un somn linistit citesc sau ascult muzica. ce poate fi mai palcut decat sa adormi cu ceva care te bine dispune.......
kudika075323
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:19
un somn bun vine dupa o partida de sex bun...
VIORICA27
Postat pe 14 Noiembrie 2009 15:56
O baie fierbinte si un pahar cu lapte si muzica relaxanta. Somnul vine cand te astepti mai putin.
danuzzta
Postat pe 14 Noiembrie 2009 16:27
un ceai cald cu lamaie dupa o baie in care punem saruri aromate,o muzica linistita, sigur adoarme si relaxeaza pe oricine
mysa20
Postat pe 14 Noiembrie 2009 19:40
Pentru a avea un somn cu adevarat relaxant , pentru mine este foarte utila o plimbare inainte de a dormi (functioneaza mult mai bine decat privitul la tv). Cand incerc sa adorm, ma concentrez la o amintire cat mai placuta si imi alung grijile si preocuparile cotidiene. Si respiratia este foarte importanta- o respiratie calma si profunda rezoneaza foarte bine cu ritmul somnului.
sorystyle
Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:14
un dus fierbinte, un film bun si un masaj la talpi..asta e cea mai buna metoda de relaxare !
robert77
Postat pe 14 Noiembrie 2009 23:36
Ce as putea recomanda daca nu o baie , o rasfatare a tenului cu toate etapele( curatare, ba chiar o masca, tonifiere si hidratare )si un divin MASAJ .Hmmmm....
veronicadrobota
Postat pe 15 Noiembrie 2009 01:29
eu va recomand sa faceti un copil....:)
dupa o zi cu bebe...se doarme absolut perfect
ptr cei care nu au un bebe asa cum am eu,cea mai buna relaxare este o baie cu multa spuma,o prajitura in fata tv cu multa multa frisca,,
va pup
maryoty
Postat pe 15 Noiembrie 2009 11:47
In fiecare seara, inainte de a merge la culcare, citesc Acatistul ,,Acoperamantul Maicii Domnului'' si cateva rugaciuni, care ma relaxeaza, rupandu-ma de toate cele lumesti iar atunci cand ajung in pat adorm instantaneu. Incercati si nu veti regreta. Succes.
gargaritavesela
Postat pe 15 Noiembrie 2009 12:01
Lumanari parfumate in baie, o cada plina cu apa calda si spuma... o carte buna pe care sa o poti citi in timp ce te relaxezi inconjurata de spuma. Un dormitor racoros si cateva betisoare parfumate plus un barbat sexy care sa se joace usor si tandru prin parul tau...
Pentru mine asta e reteta perfecta
simonikool
Postat pe 15 Noiembrie 2009 12:26
Am un program destul de aglomerat, prin urmare timpul dedicat relaxarii este limitat. Dupa o zi de munca orice nu inseamna stres si ganduri despre serviciu inseamna relaxare. Nu sunt adepta lenevirii in pat, nu dorm prea mult. Totusi, cand nu lucrez mi-ar placea sa fac foarte multe lucruri. Limitandu-ma la somn, as putea spune ca o stare de spirit pozitiva face minuni. Baile cu spuma devin rutina cand nu se aduce ceva nou in peisaj. Dusurile sunt un must, le facem oricand. Relaxeaza, dar nu de fiecare data. Prefer o plimbare, o iesire cu prietenii, sa vizionez un film, o piesa de teatru sau sa merg la un recital de muzica instrumentala inainte de a merge la somn. Si sa rasfoiesc o revista sau sa citesc o carte buna inainte de a stinge veioza. Asta nu inainte de a-mi face programul pe ziua urmatoare. Cand iti iese tot ce iti propui este minunat.
carmina33
Postat pe 15 Noiembrie 2009 13:01
Ei bine, pt un somn foarte rapid, odihnitor si dulce, eu recomand cateva momente de intimitate deplina cu cel pe care il iubesti, pregatite sufleteste dinainte, intr-o atmosfera calda si destinsa si sa te lasi in voia dragostei si a simturilor, uitand de tot stresul de peste zi si de toate ratele sau datoriile care urmeaza sa fie achitate in ziua urmatoare si daruindu-te cu toata fiinta -trup si suflet -persoanei iubite.
Pentru mine, astfel de momente sunt cel mai bun somnifer si dorm ca un ingeras toata noaptea.
alinutzika
Postat pe 15 Noiembrie 2009 13:35
offff am scris mesajul dar nu eram logata si acu tre sa il scriu din nou

eu mai mult sunt plecata decat acasa, adik lucrez cate 9 ore(alta data mai mult) plus ca fac cate 1,5 ore dus si 1,5 ore intors de la lucru. de multe ori sunt franta de oboseala insa reusesc sa imi ofer cateva minute de relaxare in fiecare zi, de mai multe ori pe zi

primul moment relaxant este dimineata cand suna ceasul sotului.inainte de a se ridica din pat stam cateva minute imbratisati fara sa ne zicem nimic. dupa ce el pleaca raman singura singura in camera si imi ofer cateva min doar pt mine:cat ma cremuiesc stau lungita in pat cu picioarele in sus pe perete(cica e bine pt circulatie). Acest moment necesita sa ma trezesc mai repede dar nu ma deranjeaza pt ca merita
momentul de relaxare de dupa-amiaza: la lucru dupa 2 3 tot timpul imi fac un ceai si stau intr-un colt si cat imi beau ceaiul incerc sa uit de toate...
momentul de seara: seamana f bine cu cel de dim, adik dupa dus, cat ma dau cu crema sau ulei stau in pat cu picioarele sus pe perete.Apoi stau cu sotul la un film bun dupa care ne mai giugiulim

In toate aceste momente tot timpul ma gandesc la ale mele, fara sa ma gandesc la ce probleme am sau ce treburi am de facut.

Cam astea sunt momentele mele de relaxare pe care nu mi-e greeu sa mi le ofer indiferent cat de obosita sunt, iar pt mine functioneaza.
huanna
Postat pe 15 Noiembrie 2009 14:18
Un ceai de sunatoare si un jazz pe fundal si garantat veti avea un somn de bebe.
AURIGA
Postat pe 15 Noiembrie 2009 14:50
SEXUL
ARCTURUSS
Postat pe 15 Noiembrie 2009 15:05
Dupa o zi in care incerc sa rezist cu brio la serviciu apoi sa ma ocup si de familie , cateva momente de destindere sunt mai mult decat binevenite. Incep cu o baie calda ( nu fierbinte) cu multa spuma,timp in care rasfoiesc o revista , apoi ma ocup de ten apicand o masca hidratanta si de trup folosind produse pentru fermitate , urmeaza un moment ce ma relaxeaza total :ingrijirea unghilor , care pentru mine este un intreg ritual Consider ca aceste clipe de relaxare si rasfat ma ajuta sa ma eliberez de stres si starile negative acumulate in timpul zilei , obtinand o stare pozitiva , benefica intregului organism.si un somn linistit

Grijile cotidiene si stresul afecteaza atat psihicul cat si fizicul , de aceea ,alocarea catorva momente in care sa ne ocupam doar de noi creeaza o oaza de liniste si relaxare benefica , oferind o sursa de energie pozitiva si vitalitate.
adriana_2008
Postat pe 15 Noiembrie 2009 15:44
un dus relaxant ,fereastra larg deschisa a dormitorului cateva minute bune ininte de culcare si apoi somn de voie
GYPSI
Postat pe 15 Noiembrie 2009 15:52
Un dus fierbinte, o cana cu lapte caldut si o muzica buna..
Vulpecula
Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:04
o baie fierbinte cu muuulta spuma,un pahar de lapte indulcit cu miere si ...o partida de sex salbatic...pentru mine are efect garantat
danielp
Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:50
Somnul reprezinta un mijloc de neinlocuit pentru sistemul nervos, organismul suportand mai usor lipsa hranei decat a somnului. Pentru refacerea fortelor fizice si psihice trebuie sa respectam cele 8 ore de somn, caci in timpul noptii se relaxeaza intreaga musculatura contractata peste zi si se refac functiile organismului.

Astfel:
1. inainte sa adormi poti asculta o muzica linistitoare, citi o lectura placuta, sau poti bea o ceasca de lapte cald, indulcit cu miere, un ceai calmant de tei sau valeriana.
2. dupa ora 18 evita bauturile alcoolice, cafeaua, ceaiul tare.
3. joggingul nu se recomanda a fi efectuat seara, deoarece invioreaza organismul si goneste somnul.
4. o plimbare calma, odihnitoare, ajuta la pregatirea odihnei nocturne.
5. o temperatura moderata, o saltea tare, fara perna, o plapuma usoara dar calduroasa, sunt elemente care contribuie de asemenea la realizarea unui somn odihnitor.
6. nu trebuie din cauza insomniei sa intri in panica, sau in asteptarea somnului sa te gandesti la lucruri neplacute, negative, care sa ne creeze o stare de neliniste.
7. zgomotul monoton al picaturilor de ploaie are un efect somnifer extraordinar! Urmare acestor constatari, specialistii japonezi au construit un aparat cu semiconducturi care reda zgomotul ploii marunte.
gimnastu
Postat pe 15 Noiembrie 2009 18:47

Daca te intorci pe o parte si pe alta toata noaptea, e cazul sa faci niste schimbari in stilul de viata.
Nimeni nu e condamnat sa aiba cearcane toata viata. De cele mai multe ori, exista anumiti factori care perturba somnul, care odata identificati pot fi eliminati.
Cafeaua, alcoolul si nicotina sunt unii din cei mai mari dusmani ai somnului linistit. Evitarea lor poate ajuta in tratarea insomniilor.
Puteti inlocui cafeaua cu ceaiuri, ciocolata sau sucuri. Alcoolul, chiar daca are efectul imediat de sedativ si provoaca o stare de somnolenta, duce la un somn agitat si nesanatos. Nicotina este motivul pentru care fumatorii nu adorm usor, iar cand adorm se trezesc foarte greu dimineata.
Mediul in care se doarme este foarte important pentru un somn odihnitor. Dormitorul trebuie sa fie racoros, intunecat si linistit. O saltea confortabila este deasemenea vitala. Mici detalii care creeaza o atmosfera placuta in camera, cum ar fi o melodie cu ritm lent in surdina sau decorarea camerei in culori calde pot fi de ajutor.
Limitati timpul in care dormiti in timpul zilei. Chiar daca va simtiti obositi in timpul zilei, amanati somnul ca sa nu va gasiti in situatia de a nu putea dormi noaptea. Daca trebuie neparat sa dormiti ziua, dormiti doar 30 de minute, insa niciodata dupa ora 3 dupa-amiaza.
Exercitiile fizice practicate in fiecare zi pot sa va aduca un somn linistit, insa daca sunt practicate in timpul zilei. Riscati sa nu mai puteti adormi daca le efectuati inainte de culcare.
Si stabilirea unei ore fixe de culcare si a uneia de trezire poate ajuta mult in tratarea insomniei.
gabrielle67
Postat pe 15 Noiembrie 2009 18:53
Cand vreau sa dorm ca un bebelus seara fac miscare cel putin 30min,apoi ma relaxez putin cu o baie calda si multa spuma..si somnul vine de la sine.Te vei trezi mai odihnita ca niciodata.
oanatm
Postat pe 15 Noiembrie 2009 18:56
o baie fierbinte, un lapte cald, persoana draga langa tine si o melodie pe fundal
marihd
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:00
CRED CA O BAIE CALDA CU SPUMA SI ULEI ESENTIAL DE LAVANDA, O LUMINARE PARFUMATA SI DUPA AIA ORI UN LAPTE CALD CU MIERE ORI UN CEAI LINISTITOR, SI O CARTE IN LOCUL TELEVIZORULUI.
tudoratm
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:02
Pt. un somn linistit trebuie sa ai
- o camera bine aerisita
- un pat comod
- sa fii curat
- sa mananci cu 3-4 ore inainte de culcare
anavulcan
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes! 753 De la: concursKudika 19 Noiembrie 2010 11:53
Concurs: Castiga un inel si un pandantiv Swarovski! 1038 De la: concursKudika 17 August 2010 14:34
Concurs: Testeaza-ti compatibilitatea cu partenerul tau! 869 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 14:18
Castiga o invitatie la workshopul Kudika Go Summer 2011! 6 De la: concursKudika 29 Iunie 2011 14:17
Concurs Diva Universal 86 De la: concursKudika 2 Noiembrie 2010 17:22