Mai multe
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:08:03se prea poate....dar asta ar insemna ca vreau...putina liniste....easa isi vada de lectii...televizor...calculator...ca sa pot si eu sa mamai odihnesc....adica respectul ala....care ziceam ca ii lipseste ei....de urla si tipa la mine cand nu ii convine ceva....sa fi indraznit eu sa o fi trezit/o pe maica/mea din somn...cand dormea stiind/o obosita....cred ca nu stiu ce se intampla...ca nici nu vreau sa ma gandesc....ceea ce la fiica/mea vad ca nu exista....si nu e o pretentie absurda...cateodata chiar simt nevoia sa dorm...si ea ma trezeste pentru nimicuri....ca nu/si gadseste nu stiu ce jucarie ..sau ca nu stiu ce nu/i apare pe calculator sau alte d/astea....chestii care ar putea suporta amanare ... 5-6 ore de urlat si tipat(la tine) se pot reduce la 2-3 ore de joaca in parc ... ca tu vrei liniste asta e altceva dar dupa cum vezi nici pe departe nu te apropii de acest fapt ... din contra ... si cred ca te autocomatimesti prea mult ... si te compari cu maica-ta ... |
||
|
marco918 Postat pe 23 Februarie 2010 01:12 |
||
|---|---|---|
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:10:01la cat de obosita ma simt.....daca as avea tot ce imi trebuie....n/as iesi din casacu anii....fara sa ma deranjeze ... dar barbati-tu ce face ? ... e paralizat ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 23 Februarie 2010 01:13 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:10:01la cat de obosita ma simt.....daca as avea tot ce imi trebuie....n/as iesi din casacu anii....fara sa ma deranjeze Dar agresiva si negativista mai esti! |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 23 Februarie 2010 01:13 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-23 01:05:01De la: kudika106963, la data 2010-02-23 00:57:58mai marco918....ti s/a facut vreo declaratie publica?...ca io nu am vazut niciuna....sau daca ai primit mesaje pe private....scuze! ...pai tocmai de aia mi/am permis sa intreb....pentru ca nu am dedus din nici un text...pasiunea ei pentru tine....nici macar asha ca o gluma....da poate sunt io cam proasta pe tema asta |
||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:13 |
||
| pai am spus deja....cateva comentarii in urma....uite cine nu citeste toate comentariile de pe topic! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:14 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:01:10am dezbatut subiectul de ne/am rupt!!! Pai eu cred k subiectul s-a dezbatut..insa tu nu ai vrut s intelegi sau makar s acorzi o sansa lucrurilor care ti-au fost spuse aici.Ma intreb cum crezi tu ca o s iti poti duce si aduce fata de la scoala la 18 ani...dar de vreun prieten ce zici....toate lucrurile astea vor urma cu voia sau fara voia ta...insa alegerile pe care fata ta le va face depind de tine,de modul in care o modelezi,ii prezinti lumea si chestii de genu.din cate am vazut tu nu vrei s interactionezi cu oameni..fizic vorbind...k de altfel p forum nu ai nici o retinere s iti prezinti problemele...modul in care vrei tu sa creasca si s se dezvolte fata ta pana la varsta de 18 ani e unul ideal care nu se va inatmpla niciodata..te asigur..si inca ceva,dak dupa 18 ani,doamne fereste, s va intampla ceva grav cu ea,consideri k nu mai e responsabilitatea ta?nu o s te mai doara pur si simplu ca a facut 18 ani?Sincer tu nu vrei decat s iti controlezi fata...acum e cat de cat usor...dar de la 14 ani pana la 18 iti urez succes si inca ceva spuneai k scoala ti se pare inutila sau ceva de genu...de acord cu tine...dar ce viitor ii poti oferi tu fetei tale?sau vrei s ajunga ca tine..asa cum ai spus tu..ca nu ai nici un fel de merit pentru ca fata ta s fie mandra de tine....si mai am si o intrebare...la 14 ani cand o s vrea s iasa cu prietenii in oras si tu nu o s-o lasi,evident,daca o s sara la bataie la propiu ce o s faci?cum o s controlezi situatia atunci....sincer imi pare rau k mai sunt oameni care gandesc asa
|
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 01:17 |
||
| pai si cu cine sa ma compar...daca nu cu parintii???...mai intai de toate.....cu lumea de pe strada ma compar in mintea mea zi de zi....ma uit la altii...ma uit si la mine....la atitudini....la ce se mai comenteaza...pe marginea unei situatii la care sunt martori toti...la un momentdat....intr/un singur loc..... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:17 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:17:27pai si cu cine sa ma compar...daca nu cu parintii???...mai intai de toate.....cu lumea de pe strada ma compar in mintea mea zi de zi....ma uit la altii...ma uit si la mine....la atitudini....la ce se mai comenteaza...pe marginea unei situatii la care sunt martori toti...la un momentdat....intr/un singur loc..... ... atunci cauta puncte de comparatie mai pozitive ... imposibil sa fi fost si din alea ... |
||
|
marco918 Postat pe 23 Februarie 2010 01:20 |
||
| mai sunt 6 ani destul de lungi zic eu....pana sa ajunga ea la adolescenta....o sa vad eu atunci ce o sa fac....sa ma vad ajunsa la momentul ala....in 6 ani se intampla multe!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:21 |
||
|
CAPITOLUL II Drepturile copilului SECÞIUNEA 1 Drepturi si libertati civile Art. 8. - (1) Copilul are dreptul la stabilirea si pastrarea identitatii sale. Art. 14. - (1) Copilul are dreptul de a mentine relatii personale si contacte directe cu parintii, rudele, precum si cu alte persoane fata de care copilul a dezvoltat legaturi de atasament. (2) Copilul are dreptul de a-si cunoaste rudele si de a intretine relatii personale cu acestea, precum si cu alte persoane alaturi de care copilul s-a bucurat de viata de familie, in masura in care acest lucru nu contravine interesului sau superior. (3) Parintii sau un alt reprezentant legal al copilului nu pot impiedica relatiile personale ale acestuia cu bunicii, fratii si surorile ori cu alte persoane alaturi de care copilul s-a bucurat de viata de familie, decat in cazurile in care instanta decide in acest sens, apreciind ca exista motive temeinice de natura a primejdui dezvoltarea fizica, psihica, intelectuala sau morala a copilului. Art. 22. - (1) Copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice si a vietii sale intime, private si familiale. (2) Este interzisa orice actiune de natura sa afecteze imaginea publica a copilului sau dreptul acestuia la viata intima, privata si familiala. rt. 23. - (1) Copilul are dreptul la libertate de exprimare. (2) Libertatea copilului de a cauta, de a primi si de a difuza informatii de orice natura, care vizeaza promovarea bunastarii sale sociale, spirituale si morale, sanatatea sa fizica si mentala, sub orice forma si prin orice mijloace la alegerea sa, este inviolabila. (3) Parintii sau, dupa caz, alti reprezentanti legali ai copilului, persoanele care au in plasament copii, precum si persoanele care, prin natura functiei, promoveaza si asigura respectarea drepturilor copiilor au obligatia de a le asigura informatii, explicatii si sfaturi, in functie de varsta si de gradul de intelegere al acestora, precum si de a le permite sa-si exprime punctul de vedere, ideile si opiniile. (4) Parintii nu pot limita dreptul copilului minor la libertatea de exprimare decat in cazurile prevazute expres de lege. Art. 24. - (1) Copilul capabil de discernamant are dreptul de a-si exprima liber opinia asupra oricarei probleme care il priveste. Art. 26. - (1) Copilul are dreptul la libera asociere in structuri formale si informale, precum si libertatea de intrunire pasnica, in limitele prevazute de lege. rt. 32. - Copilul are dreptul sa fie crescut in conditii care sa permita dezvoltarea sa fizica, mentala, spirituala, morala si sociala. In acest scop parintii sunt obligati: a) sa supravegheze copilul; b) sa coopereze cu copilul si sa ii respecte viata intima, privata si demnitatea; c) sa informeze copilul despre toate actele si faptele care l-ar putea afecta si sa ia in considerare opinia acestuia; Ia citeste si vezi ce drept ai tu sa tii copilul in casa, intr-o lume a ta. Legea e lege |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 01:25 |
||
|
Si marco esti si un mare mincinos, pe langa ca esti prost. |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 01:27 |
||
| nu stiu dar as fi curioasa...ce planuri au unii pentru urmatorii 5/6 ani...si daca or sa se realizeze...caci ma tem ca viatza nu poate fi traita...fara un minim de obiective de atins...intr/un anumit plan...adica ma rog teoria asta ar fi valabila pentru persoanele decente.....ca alea mai putin decente nu cred ca tre sa aibe un plan anume...improvizeaza...pe parcurs! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:28 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:21:36mai sunt 6 ani destul de lungi zic eu....pana sa ajunga ea la adolescenta....o sa vad eu atunci ce o sa fac....sa ma vad ajunsa la momentul ala....in 6 ani se intampla multe!! mda asa e mai ai la dispozitie 6 ani sa o duci sau sa o aduci de la scoala si dua banuiesc ca o sa deschizi alt topic spunand ca esti disperata ca nu stiu ce iti mai face scumpul odor pentru care te sacrifici.Un adevarat sacrificiu ar fi s lasi deoparte un moment ideile p care ti le-ai facut si sa iti lasi fata sa socializeze si sa dea piept cu viata de la varsta asta...pana nu e prea tarziu..dak tot te-ai sacrificat atat pana acum,mai fa un mic efort..cu siguranta o sa merite..fie ca iti place sau nu p umerii tai cade responsabilitatea de a o educa,de a face o femeie puternica,cu o cariera in fata si o familie fericita sau o c...a dusa de nu sh cine a prostit-o la produs in nu sh ce tara...gandestete si la asta k cei 6 sau 10 ani nu sunt chiar atat de luuuunnngii.noapte buna
|
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 01:31 |
||
| draga mea....copilul are dreptul la integritate fizica ...care este si dreptul unui adult....acela de a nu fi agresat.....ca o tin in casa....se numeste aparare!!!...iar cu bunica ei...respectiv mama mea....au existat deja conflicte....nu pun interdictii....dar copilul...nu merge nicaieri fara mine....pentru ca nu are 18 ani si e sub tutela mea. | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:31 |
||
| ce drept as avea sa o las de capul ei?...iti zic eu ...nici unu! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:32 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:28:17nu stiu dar as fi curioasa...ce planuri au unii pentru urmatorii 5/6 ani...si daca or sa se realizeze...caci ma tem ca viatza nu poate fi traita...fara un minim de obiective de atins...intr/un anumit plan...adica ma rog teoria asta ar fi valabila pentru persoanele decente.....ca alea mai putin decente nu cred ca tre sa aibe un plan anume...improvizeaza...pe parcurs! si in afara e fasptul ca planuiesti sa o duci si sa o aduci de la scoala ce planuiesti sa mai faci..?eventual sa t lasi de servici si sa o urmaresti in continuu k alta sansa nu ai.... |
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 01:35 |
||
| dar ce ??..calculatorul si televizorul...si teme de scris....e numai lumea mea?....io asta mi/as dori....daca as mai fi copil in locul ei....sa fiu tratata exact cum o tratez eu pe ea!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:35 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:35:40dar ce ??..calculatorul si televizorul...si teme de scris....e numai lumea mea?....io asta mi/as dori....daca as mai fi copil in locul ei....sa fiu tratata exact cum o tratez eu pe ea!! dar tu nu esti ea si ea nu e mama ta si tu nu esti bunica ta..putem depasi acest moment sincer fiecare om are propia lui personalitate,propriile lui dorinte...incearca sa treci peste momentele astea...ea este pur si simplu fata ta p care tu sustii ca o iubesti si are nevoie poate de alte lucruri de care tu sustii k stiai k aveai nevoie la 8 ani... |
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 01:38 |
||
| n/am de ce sa ma las de serviciu.....de fapt asta e viatza mea momentan....serviciu...casa...copil...scoala...internet....///in rest nu mai stiu nimic altceva....si nici nu imi trebuie.....hai sa/ti zic ce nu imi trebuie....nu imi trebuie mers ;la teatru si concerte....nu/mi trebuie relatii noi de prietenie....si nici relatii noi amoroase....nu imi trebuiesc calatorii la distanta mai mare de 100 sau 200 maxim de kilometrii...nu mai mult de 2/3 zile....si nici asta prea des.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:39 |
||
|
Tu incalci o lege, asta faci, pe langa ca nu e nici moral ceea ce faci. Si ti-am demonstrat-o prin textul legii. Tutela o are si tatal iar calitatea de tutore o poti pierde. Pt ca nu esti tu instanta care sa decida ce drept e mai mare, auzi e dreptul ei sa stea atata timp inchisa in casa nesupravegheata, timp in care se poate intampla orice si asta numesti tu ca o feresti de pericole. I se poate face rau si poate pati orice pana vii tu, daca e pana acolo, poate intra si un hot. asa ca asta cu tinutul in casa o fi scuza dar doar pt tine |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 01:39 |
||
| mie mi se pare ca nu...ar avea nevoie de nimic altceva....poate doar de putin mai mult timp din partea mea....dar ne mai multumim si cu putinul....decat deloc...!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:41 |
||
Mai dar cati viteji se arata pe forum ! Parintii perfecti cu copiii perfecti ?
|
||
|
Summer_ Postat pe 23 Februarie 2010 01:43 |
||
| eu nu imi permit mai mult de atat....sa vina altcineva mai bun decat mine peste mine....daca e intr/adevar mai bun!!!....sigur ca si taica/su e in egala masura cu mine...parintele ei....nu i/am interzis nimic...ca doar nu/s...paranoica la grad....dar protectia cea mai buna...pentro orice persoana ...este sa stea acasa!!!!daca propria casa nu mai sigura....asta e cea mai mare problema din toate timpurile.....strada e publica....poate fi oricine pe ea....dar casa....e particulara....iara tu deviezi...de la subiect....nu stiu unde vrei sa ajungi.... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:47 |
||
| La faptul ca nu esti un bun parinte pt copilul tau | ||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 01:49 |
||
| in miezul zilei sa intre un hot in casa??...are telefon mobil....ma suna daca se intampla ceva....si vin acasa urgent daca trebuie....usha mea nu sta ne/incuiata nici macar ziua....si nu e o casa din padure... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:51 |
||
De la: gabriela_tornea, la data 2010-02-23 01:49:28La faptul ca nu esti un bun parinte pt copilul tau ...si de unde ai tras tu concluzia asta??...pana la urma conteaza cand ai devenit parinte....sa existi in continuare in viatza copilului asha cum se poate....nu oi fi eu perfecta....dar sunt parinti mult mai rai decat mine....de ce sunt rea....ca sunt atenta sa nu ajunga bataia de joc a unor streini???? |
||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:53 |
||
De la: kudika106963, la data 2010-02-23 01:39:32n/am de ce sa ma las de serviciu.....de fapt asta e viatza mea momentan....serviciu...casa...copil...scoala...internet....///in rest nu mai stiu nimic altceva....si nici nu imi trebuie.....hai sa/ti zic ce nu imi trebuie....nu imi trebuie mers ;la teatru si concerte....nu/mi trebuie relatii noi de prietenie....si nici relatii noi amoroase....nu imi trebuiesc calatorii la distanta mai mare de 100 sau 200 maxim de kilometrii...nu mai mult de 2/3 zile....si nici asta prea des.... e clar k nu ai prins ideea..asta iti trebuie tie...dar fiicei tale te-ai intrebat un moment s ii trebuie? poate k ea are nevoie de o plimbare in parc..d excursii...si de orice alta activitate in afara casei..si dak tot dadeai dreptate povestii cu dropul de sare nu te-ai gandit k in timpul cat o lasi nesupravegheata in casa i se poate intampla ceva acolo..un accident..atunci cum o mai poti proteja???orisicum..tu o educi cum vrei...asa cum o educi asa o vei avea...si tu vei trage ponoasele de pe urma ei sau poate vei culege laurii cine stie....oricum iti urez mult succes pentru ca sunt convinsa ca vei avea nevoie... |
||
|
natalis Postat pe 23 Februarie 2010 01:53 |
||
|
In 8 ore poate izbucni un incendiu, se pot intampla atatea, nu-mi spune mie ca in casa e ferita de pericole. Un copil de 8 ani nu ar trebui lasat atata timp nesupravegheat. si de rugai o baba de pe-acolo sa se mai uite de ea, poate nici nu iti cerea bani. Dar daca ii tratezi pe toti ca pe cei de aici, ca dupa cum spunea cineva nici un multumesc nu ai spus, macar de intentie, indiferent ca nu iti folosea sfatul, ca au fost si care nu te-au judecat, cum vrei sa te ajute cineva? |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 01:53 |
||
| dac fata ma sculta si isi vede de treaba...de la ea...nu...si vad ca da....nu umbla la ragaz in lipsa mea....pana acum nu s/a intamplat nimic....si traim in ritmul asta de vreo juma de an....si vd ca suntem bine/mersi!....ceea ce depinde de mine....consider ca am facut....restul nu mai depinde de mine...!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 23 Februarie 2010 01:58 |
||
|
Si multumesc nu era pt mine, eu te-0am judecat din prima clipa, ci pt cei care ti-au scris frumos, au avut rabdare cu tine, si pt simplul fapt ca ti-au citit problema si au vrut sa te ajute ti-au demonstrat ca le pasa. Iti repet, eu te-am facut egoista din prima, asa ca nu astept un multumesc, dar au fost si oameni binevoitori.Chiar au fost, au incercat sa te ajute cum au stiut ei. Un multumesc, dar nu multumesc ar fi schimbat situatia. Tu care ai vazut in mama ta care iti era uncul anturaj aproape un dusman, vrei sa vezi si in oamenii astia un dusman? Nu ti-a pasat ca unora le-a pasat, macar sa faci diferenta intre cei care si-au dat silinta si altii care te-au jignit poate si sa intelegi odata ca nu toti oamenii sunt la fel. |
||
|
gabriela_tornea Postat pe 23 Februarie 2010 02:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hello | 8 | De la: pisicuta_trista 30 Aprilie 2009 15:30 |
| credeti ca exista dumnezeu? | 350 | De la: mikela_4u 29 August 2015 09:32 |
| adopt catelus beagle | 3 | De la: diana1981 3 Septembrie 2010 18:16 |
|
|
||
| intrebare adminului si nu doar desigur | 5 | De la: laurathegirl 19 August 2008 18:16 |
| cand ii apuca pe romani... | 20 | De la: france 28 Martie 2008 17:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.