Mai multe
| eu cred ca bumpp are dreptate intr o anumita masura..in timp,daca relatia celor doi va evolua., el va devanii gelos pe succesul ei...se va simti inferior ei dpdv material si profesional.....si poate si ei ii va fi rusine sa iasa cu el in societate.. nu cred k da dovada de snobism..pur si simpu e realista..relatiile astea nu prea au viitor..... | ||
|
jhg20 Postat pe 16 Martie 2010 11:39 |
||
|---|---|---|
|
Am observat ca multi nu au vazut acesta postare in care fata recunoaste ca "prietena" este chiar EA ... De la: bumpp, la data 2010-02-27 21:56:29De la: dandanaua_reloaded, la data 2010-02-27 21:44:38De la: shutterfly, la data 2010-02-27 21:23:22hai sa fim seriosi. |
||
|
EKaterina Postat pe 16 Martie 2010 12:03 |
||
|
Oricat am dori sa credem in basme ca "cenusareasa" ...in viata sunt destul de rare ... Basmele sunt basme, realitatea e alta...si mai ales intr-un fel privesti viata, diferentele (de personalitate, de statut, de educatie etc..) la 18-..23 de ani si cu totul altfel mai tarziu... Exceptii exista, desigur, dar in cazurile in care cel venit dintr-un mediu mai sarac, are vointa de a se schimba, de a se dezvolta, de a se inalta...; eu am citit, insa, (pe la pag 2-3 parca) despre faptul ca acest baiat nici nu se sinchiseste sa vrea mai mult de la viata... DECI..? |
||
|
|
||
|
EKaterina Postat pe 16 Martie 2010 12:05 |
||
| ... stai linistita! intr-o zi prietena ta o sa se trezeasca la adevar! O sa fie dureros pentru ea.. dar nu prea poti sa o ajuti cu nimic! Trebuie sa o lasi sa-si traiasca momentul asta de fericire asa cum il simte. Orice vei spune rau, la adresa lui, o sa se rasfranga asupra ta si prieteniei voastre... | ||
|
jedja23 Postat pe 16 Martie 2010 12:27 |
||
| ah.. e rau ca "prietena" esti de fapt tu... :D Am trecut si eu printr-o poveste de genul asta... Ce pot sa-ti spun e ca oamenii nu se schimba! Trebuie sa te gandesti bine daca poti sa accepti si sa traiesti cu defectele lui... Iti urez sa-ti mearga bine. Mai exista si povesti cu final fericit! | ||
|
jedja23 Postat pe 16 Martie 2010 12:32 |
||
poate chiar se iubesc,trebuie neaparat sa conteze banii sau pozitia??thaaaaaa ce oameni
|
||
|
kudika088060 Postat pe 16 Martie 2010 13:07 |
||
De la: EKaterina, la data 2010-03-16 12:03:39 pai si atunci de ce te ascunzi? asuma-ti rolul pe care il ai. raman la ideea mea. va merge la inceput si dup-aia nu va merge. iti spun asta si din proprie experienta. poate ca totusi va fi oarecum ok daca familia ta il apreciaza si il accepta (si rudele, desigur si sa nu imi spui ca nu conteaza). daca nu il apreciaza cum vei strange o familie fericita la o sarbatoare de pasti de exemplu la masa? acum poate ca nu conteaza, insa mai tarziu cand vei vedea ca altii se simt bine cu toata familia... in plus el va trage putere sociala de la tine si tu o vei pierde. el va fi dnul director si tu vei fi aia cu muncitorul. chiar zilele trecute mi s-a intamplat un astfel de fenomen de castig de putere sociala. coboram scarile si un veci imi zice "buna ziua, doctore", la care ma intorc si ii zic "dar eu sunt economist". "nu conteaza, ai tai sunt doctori". la fel va fi si la tine cand vei merge la o reuniune cu colegii. |
||
|
leo_ Postat pe 16 Martie 2010 15:12 |
||
vai ma dor ochii la cat am citit=)) hahaha si ce mai m-am amuzat :)) concluzia ? n-am una:)) v-am pupat :*
|
||
|
Mely_ Postat pe 16 Martie 2010 15:28 |
||
|
Daca cea care a deschis topicul este si cea despre care se vorbeste aici, atunci lucrurile sunt mult mai simple. Pentru ca, iata cum poate gandi (a facut-o deja): "De ce mi-ar pasa de gura lumii cand eu il iubesc? Hmm, dar inca se scarpina in nas cand e cineva de fata. Ce ma fac daca il apuca in timpul unei reuniuni importante? Si pantalonii aia... deja au facut genunchi, ii trebuie altii. Si nu-l pot convinge ca exista ai altceva decat blugi in garderoba unui barbat. Si vorbeste cam mult, rade prea tare..etc etc etc" Sigur ca am exagerat, dar ideea ramane. Faptul ca TU iti pui o asemenea intrebare pe un forum in loc sa-ti traiesti iubirea, pe mine una, m-a convins ce ganduri ai. Ganduri de despartire. Indiferent de faptul ca tu si el, singuri, va simtiti perfect... Tu il privesti, ii analizezi tot timpul fiecare gest, fiecare cuvant si ti-l imaginezi alaturi de tine "intr-o lume mai buna" (???). Si nu-ti place ce vezi. Va trebui sa-l imbraci, va trebui sa-l educi sa se poarte, va trebui sa-l inveti cand sa deschida gura si cand sa taca, va trebui sa-l tragi de maneca cand greseste. Probabil ca ai facut-o in unele situatii si ai simtit ca lui nu-i place. Si atunci a aparut aceasta intrebare: va dura? A nu se intelege ca e ceva rau cu el. Sau cu tine. A se intelege exact ceea ce am spus si intr-o alta postare, ceea ce spun si altii: daca eu vreau sa raman in mocirla, degeaba ma pui tu sa traiesc intr-un palat. Nu-i lumea mea si nu ma pot adapta. |
||
|
rashela Postat pe 16 Martie 2010 15:45 |
||
| eu cred ca prietana ta cea mai buna esti chiar tu :) | ||
|
jeorjeta Postat pe 16 Martie 2010 16:28 |
||
| dak ar exista nu ar tine doar 1an 2:)sau poate si mai putin.... | ||
|
papusikaaa20 Postat pe 16 Martie 2010 19:02 |
||
|
1 daca cea care a deschis topicul este si acea care are problema atunci ar suna asa 1imi este rusine sa ma etalez cu un sarantoc 2 imi este frica de ce va spune alti de relatie 3 sunt o fraieraca nu tin cont de ce simt eu 4 sunt o fraera ca nu tin cont de ce simte el 5 sunt o profitoare mai mare de cat spune lumea morala daca te iubesc si ma iubesti nu vad ce mai conteaza venitul meu sau al tau |
||
|
aurelnegoi Postat pe 16 Martie 2010 21:34 |
||
|
sincer............... la barbatii cu bani de ce ar tine mai mult si la fetele cu bani nu ????? |
||
|
aurelnegoi Postat pe 16 Martie 2010 21:36 |
||
|
buna..am citit si eu despre ce e vorba aici... si doar atat vreau sa zic ca si eu am a prietena care e in aceasta situatie...ea se imbraca cu haine de x millioane,iar baiatul e doar un simplu baiat care se imbraca normal si sunt impreuna deja de 2 ani si sunt chiar foarte ferciti si nu au de gand sa se desparteasca.. asa ca exista si astfel de relatii...nu hainele sau banii ne spun ce fel de om suntem . |
||
|
krimhilda Postat pe 16 Martie 2010 22:56 |
||
dak exista iubire si dragoste foarte mara intre ei restul nu conteaza ???
|
||
|
alecram35 Postat pe 16 Martie 2010 23:55 |
||
| Discutii aprinse, de cand topicul a fost pus in lista de distributie prin mail! de fapt, totul depinde in primul rand de ea, daca il lasa pe "ticalos" sa abuzeze de bunavointa ei, sau il va opri la timp, testandu-l daca este sau nu demn de ea. este drept ca marea majoritate a vanzatorilor stradali din Romania sunt inculti si lipsiti de ambitie, dar nu trebuie generalizat pentru ca aparentele pot insela. | ||
|
onyx001 Postat pe 17 Martie 2010 10:24 |
||
| Clasele sociale?Ce fel de parvenita social,mai esti?Faci cumva parte din familia regala?Numai ei sunt diferiti prin arborele genealogic de noi,dar cu toate astea a intrat si d-l Duda,in familie.Daca traiesti in INDIA ,UNDE SUNT CASTE,as spune ca te supui regulilor,dar ar trebui sa-ti revii : in ROMANIA ,nu exista clase sociale ci doar PARVENITI ,HOTI si MINCIUNOSI CORUPTI VIS-A VIS DE OAMENII CINSTITI.! TU SI PRIETENA TA SA INTELEG CA SUNTETI DIN CEI MOTATI?Sunteti mai ceva decat cine? | ||
|
giculitza2005 Postat pe 17 Martie 2010 14:27 |
||
De la: giculitza2005, la data 2010-03-17 14:27:49Clasele sociale?Ce fel de parvenita social,mai esti?Faci cumva parte din familia regala?Numai ei sunt diferiti prin arborele genealogic de noi,dar cu toate astea a intrat si d-l Duda,in familie.Daca traiesti in INDIA ,UNDE SUNT CASTE,as spune ca te supui regulilor,dar ar trebui sa-ti revii : in ROMANIA ,nu exista clase sociale ci doar PARVENITI ,HOTI si MINCIUNOSI CORUPTI VIS-A VIS DE OAMENII CINSTITI.! TU SI PRIETENA TA SA INTELEG CA SUNTETI DIN CEI MOTATI?Sunteti mai ceva decat cine? TOTAL DE ACORD!
|
||
|
Nycolle_max Postat pe 17 Martie 2010 16:15 |
||
| ea ga6ta lasati fata in pace are si ea o dilema si voi o criticati macar datii un sfat cat de cat folositor | ||
|
adyblondutzu Postat pe 17 Martie 2010 16:25 |
||
| acum ramane decizia ta ce vei face dar parerea mea traeste clipa si sa nuti para rau de nika din ce faci nu ai de unde sa stii poate va iesii ceva bun pace:):):):) | ||
|
adyblondutzu Postat pe 17 Martie 2010 16:28 |
||
| da, dar nu pentru mult timp! la un momemendat unu din ei isi va gasi perechea potrivita ,daca ea va fi aceea relatia se termina pur si simplu .Daca el va fi acela va incerca sa o minta un timp pina il va prinde si ea va fi cea care va suferi cel mai mult. | ||
|
kudika061476 Postat pe 17 Martie 2010 16:53 |
||
| Acum nu conteaza pentru ca il iubesti ,dar mai tarziu?Mai exista si posibilitatea sa il tragi de o maneca,sa il ajuti (sa il sustii cu planuri pt viitorul lui ) sperand ca va fi si viitorul vostru si s-ar putea sa profite de tine si apoi el sa isi puna intrebari in legatura cu tine.Nu sunt de acord cu discriminari sociale..etc pt ca vremurile alea au existat candva.Acum exista ''pitipoance'' care umbla dupa oameni cu bani,strica si casnicii...si barbati care sunt sprijiniti de cineva caruia chiar ii pasa.Nu cred ca va functiona sau cel putin doar o perioada si apoi apar reprosurile... | ||
|
sdv Postat pe 17 Martie 2010 16:53 |
||
| traieste clipa........restul nu conteaza! | ||
|
Celia_29 Postat pe 17 Martie 2010 16:59 |
||
| sunt de acord,acelasi lucru l-am spus si eu cu cateva zile in urma si acest lucru este sustinut si de faptul ca cea care a scris este chiar ea ''prietena'',este prea singura si a dat atentie primului semn de afectiune,dar asta poatee insela,se poate profita de pe urma acestor trairi pt k nu toti oamenii sunt buni ci din contra in ultimul timp nu mai exista echilibru,balanta se inclina catre rau....in concluzie ai grija ce faci,marea problema nu este aparenta ci esenta,nu trata relatia superficial,dar nu te arunca nici cu capul inainte,ai grija de tine sa fi fericita pt ca fiecare merita acest lucru si doar in timp iti vei da seama daca merita,tot ceea ce trebuie sa faci este sa fi sigura privind alegerea facuta,pup | ||
|
kudika090751 Postat pe 17 Martie 2010 21:28 |
||
|
OK!!!! Doamne ajuta !!! |
||
|
kudika133347 Postat pe 18 Martie 2010 04:53 |
||
| parerea mea e ca nu ai ce sa-i faci prietenei tale. las-o sa iubesca si sa fie fericita. oricum iubirea nu tine un infinit si poate peste putin timp isi va da seama de diferenta dintre ei. nu te baga in viata ei cu "bocancii" pt ca risti sa te respinga. spune-i ca vei fi alaturi de ea indiferent de decizile pe care le ia. tu ai avertizat-o ca nu va merge.. iar cand se va intampla sa se desparta (daca se vor desparti), tu ca o prietena buna ce esti vei fi alaturi de ea. adevarul e ca putine relatii de acest gen duc la bun sfarsit dar nu poti sa iei decizile in locul ei. | ||
|
kudika073080 Postat pe 18 Martie 2010 16:18 |
||
|
indiferent ce sfaturi dam noi acum , aici ea tot ce va simti si va vrea o sa faca asa ca sa-si traiasca clipa nu se stie niciodata se va fi................niciodata sa nu spui niciodata!!!!!!
|
||
|
dani_pisi Postat pe 18 Martie 2010 20:20 |
||
De la: kudika061476, la data 2010-03-17 16:53:39da, dar nu pentru mult timp! la un momemendat unu din ei isi va gasi perechea potrivita ,daca ea va fi aceea relatia se termina pur si simplu .Daca el va fi acela va incerca sa o minta un timp pina il va prinde si ea va fi cea care va suferi cel mai mult. dar de unde stiii???? relatia se poate termina si din alte cauze decat clasele sociale pe care sa facut atata caz poate gelozia excesiva sau poate din multe alte motive si cum am mai spus si mai sus cu totul si cu totul alte cauze decat "cat are salriu meseria si cata scoala "au asa ca..........!!!!!!!!!!! citez!!!" niciodata sa nu zici nicioadata!!!!!!!" |
||
|
adyblondutzu Postat pe 19 Martie 2010 07:03 |
||
| cel mai mult ma distreaza ca se repeta aceleasi fraze : " este un profitor, ai decazut di clasa sociala din care faceai parte, lasa-l si cauta-ti altul, nu e de nasul tau, bla bla bla". oameni buni in lumea asta sunt fel si fel de oameni adevarul e ca nu putem cere omului ceea ce nu are sau ce nu poate sa duca. era doar o simpla afirmatie a celei ce-a deschis acest subiect si asta din 2 motive : 1- sa vada parerile unora si-a altora si 2- ca nu avea ce face. iar colac peste pupaza acest forum ar trebuii si el umplut cuc eva exact ca la postul tv OTV. nu conteaza cine este subiectul parerile sunt diferite modul de gandire individual, si culmea este ca in mintea fiecaruia dintre noi exista o atractie o iubire fata de anumite persoane fara a avea curajul sa ne exprimam . | ||
|
cristalslefuit Postat pe 19 Martie 2010 16:24 |
||
| si apropo de neacceptarea ca prietena ei sa fie cu un vanzator de bilete AS AVEA O INTREBARE PENTRU CEA CARE A DESCHIS ACEST SUBIECT : EU SUNT UN SIMPLU SOFER AI AVEA PLACEREA SA FACEM UN TEST DE CULTURA GENERALA ? ce zici incercam te tenteaza subiectul asta? | ||
|
cristalslefuit Postat pe 19 Martie 2010 16:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum depasesti moartea cuiva drag? | 56 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:45 |
| prieteni amici sau doar colegi ! | 10 | De la: dusmanu_lu_Celina 21 Noiembrie 2010 11:26 |
| Nedumerire... | 4 | De la: myriam_paradise 21 Iunie 2011 20:19 |
|
|
||
| Nori negri | 21 | De la: scorpyow10 7 Mai 2009 22:32 |
| diferenta de varsta | 44 | De la: danaeu 20 Septembrie 2009 11:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.