Setari Cookie-uri

ea- manager, el- vanzator stradal

si ce te doare capul ti se pare mai normal daca era invers parca femeile erau cele care vroiau sa fie tratate la egalitate cu barbati . Toate situatile in care una isi gaseste mos cu bani ti se par mai normale, pe alea ar trebui sa le acuzi nu pe doi oameni care se iubesc , dar in cazul in care el e un incult si nesimtit atunci o sa se desparta dupa ce mai trec fluturasisi sfatul meu e mai bine sa nu te bagi in viata ei pt ca esti prietena ei dar asta nu inseamna ca ai dreptu sa iei tu decizi in numele ei.
danushk_001
Postat pe 19 Martie 2010 20:07
tu esti interesat de experienta ei....ea de tineretea si vivacitatea ta....mai dureaza10-15 ani...
kudika045103
Postat pe 19 Martie 2010 20:22
De la: kudika109846, la data 2010-03-19 16:31:07si apropo de neacceptarea ca prietena ei sa fie cu un vanzator de bilete AS AVEA O INTREBARE PENTRU CEA CARE A DESCHIS ACEST SUBIECT : EU SUNT UN SIMPLU SOFER AI AVEA PLACEREA SA FACEM UN TEST DE CULTURA GENERALA ? ce zici incercam te tenteaza subiectul asta?

unele femei.........vor doar barbatii cu situatie cu firme cu banii sa se uite la o simpla femeie si so iubeasca...................invers nu se poate.............de ce oare??????? tot oameni suntem.......
dani_pisi
Postat pe 20 Martie 2010 11:01
De la: dani_pisi, la data 2010-03-20 11:01:26
De la: kudika109846, la data 2010-03-19 16:31:07si apropo de neacceptarea ca prietena ei sa fie cu un vanzator de bilete AS AVEA O INTREBARE PENTRU CEA CARE A DESCHIS ACEST SUBIECT : EU SUNT UN SIMPLU SOFER AI AVEA PLACEREA SA FACEM UN TEST DE CULTURA GENERALA ? ce zici incercam te tenteaza subiectul asta?

unele femei.........vor doar barbatii cu situatie cu firme cu banii sa se uite la o simpla femeie si so iubeasca...................invers nu se poate.............de ce oare??????? tot oameni suntem.......
cam asta ziceam si ceu numai ca subiectul era tacit, iar intrebarea cu referire la cultura gemerala era adresata celei ce-a deschis subiectul sunt curios cata cultura are ca eu un sofer sa ma pot uita la una ca ea tinand cont ca am si o situatie beton. P.S. DOMNISOARA SAU DOAMNA CARE A DESCHIS ACEST SUBIECT SUNT UN SIMPLU SOFER AM O SITUATIE BETON SI AS VREA SA FAC LIVE CU TINE O CONFRUNTARE DE CULTURA GENERALA asa poate-ti dai si tu seama ce face scoala sau banul din unii oameni
cristalslefuit
Postat pe 20 Martie 2010 17:35
De la: kudika109846, la data 2010-03-20 17:35:55

cam asta ziceam si ceu numai ca subiectul era tacit, iar intrebarea cu referire la cultura gemerala era adresata celei ce-a deschis subiectul sunt curios cata cultura are ca eu un sofer sa ma pot uita la una ca ea tinand cont ca am si o situatie beton. P.S. DOMNISOARA SAU DOAMNA CARE A DESCHIS ACEST SUBIECT SUNT UN SIMPLU SOFER AM O SITUATIE BETON SI AS VREA SA FAC LIVE CU TINE O CONFRUNTARE DE CULTURA GENERALA asa poate-ti dai si tu seama ce face scoala sau banul din unii oameni

Bv fratzica....bv.... respectele mele....

Si ca tot venii vb de otrapa care a deschis subiectu' ... o rog sa treaca si pe la persoana mea...sa ai fac si eu niste teste.... de cultura generala ....generala corporala.....si general isterica... am impresia ca duce tipa niste lipsuri...agravate .....pe toate fronturile...si in toate....hmm....partzile...

nehormonata mica ... love u sweet
yneedlove
Postat pe 21 Martie 2010 09:19
De la: kudika109846, la data 2010-03-20 17:35:55

dani_pisi
Postat pe 22 Martie 2010 23:10
cred ca fiecare are dreptul sa traiasca dupa cum simte. Faptul ca el e un vanzator de bilete nu inseamna ca este mai prejos si ca nu are sentimente si ca nu este sincer. Iar chestia cu hainele mi se pare de o superficialitate crasa. Daca ajungem sa ne ghidam in viata dupã sintagma ca haina face pe om, atunci nu e de mirare ca traim in societatea in care traim. Iar partea cu interesul e valabilã atat la femei , cat si la barbati, si, desi sunt femeie, trebuie sã recunosc ca sunt mult mai multe femei care merg dupa interes si calca in picioare pe toata lumea.â
Nu tin nici cu barbatii, dar nu cred ca putem judeca un om dupa locul de munca sau dupa cum se imbraca. Si chiar si eu ma imbrac din piata, cu toate ca sun licentiatã în drept, sunt jurist intr-o firma si castig bine. Nu simt ca m-as injosi intr-un fel ca blugii mei sunt cu 50 de lei si nu cu 200 lei sau ca fusta mea, acelaºi model ca in moll, este 30,00 lei si nu 300,00 lei, doar pt o eticheta, de multe ori falsa, pusa pe banta ei.
sunt_doar_eu
Postat pe 23 Martie 2010 17:20
De la: sunt_doar_eu, la data 2010-03-23 17:20:33cred ca fiecare are dreptul sa traiasca dupa cum simte. Faptul ca el e un vanzator de bilete nu inseamna ca este mai prejos si ca nu are sentimente si ca nu este sincer. Iar chestia cu hainele mi se pare de o superficialitate crasa. Daca ajungem sa ne ghidam in viata dupã sintagma ca haina face pe om, atunci nu e de mirare ca traim in societatea in care traim. Iar partea cu interesul e valabilã atat la femei , cat si la barbati, si, desi sunt femeie, trebuie sã recunosc ca sunt mult mai multe femei care merg dupa interes si calca in picioare pe toata lumea.â
Nu tin nici cu barbatii, dar nu cred ca putem judeca un om dupa locul de munca sau dupa cum se imbraca. Si chiar si eu ma imbrac din piata, cu toate ca sun licentiatã în drept, sunt jurist intr-o firma si castig bine. Nu simt ca m-as injosi intr-un fel ca blugii mei sunt cu 50 de lei si nu cu 200 lei sau ca fusta mea, acelaºi model ca in moll, este 30,00 lei si nu 300,00 lei, doar pt o eticheta, de multe ori falsa, pusa pe banta ei.
ma bucur ca exista si oameni nu modesti ci realisti cu ocazia asta cred ca mi-am facut o pila poate-mi pui si mie o pila sa ma angajez ca sofer ca sunt somer
cristalslefuit
Postat pe 23 Martie 2010 18:30
^ De ce nu te duci la concurs de cine stie castiga ca sa faci ceva util cu toata cultura aia?
Kathara
Postat pe 23 Martie 2010 19:04
De la: Kathara, la data 2010-03-23 19:04:48^ De ce nu te duci la concurs de cine stie castiga ca sa faci ceva util cu toata cultura aia?
era doar o parodie scumpisorule si pentru cultura ta generala de regula la asemenea jocuri cartile sunt facute adica mai explicit pentru tine in spatele culiselor e ceva care pe tine te depaseste nu mai pune si tu botu la tot ce se scrie pe aici sau mai intai dezvolta frazele si pe urma dai cu chifteaua-n branza
cristalslefuit
Postat pe 24 Martie 2010 18:15
De la: EKaterina, la data 2010-03-16 12:05:26 eu am citit, insa, (pe la pag 2-3 parca) despre faptul ca acest baiat nici nu se sinchiseste sa vrea mai mult de la viata... DECI..?

La naiba, de ce esti atat de cruda ? Nu conteaza ca vrea sa ramana un parazit toata viata, ea daca il iubeste va accepta situatia, i se va alatura la scuipat seminte in fata blocului si vor face 5-6 copii sa traiasca de pe urma alocatiei..big deal !
Summer_
Postat pe 26 Martie 2010 10:49
Nu sunt cruda...doar realista..
Nu mai am 20 de ani (cand totul pare posibil, cand vezi ceea ce vrei sa vezi si nu realitatea..)
Vorbesc din cruda mea experienta....Chiar vreau sa dau un sfat realist, care sa o si sa-l ajute, pentru ca ambii ar suferi din nepotriviri...
EKaterina
Postat pe 27 Martie 2010 11:26
NU CONTEAZA CE E. DRAGOSTEA E MARE DACA EA ARE CEVA PT EL NU MAI CONTEAZA CE FUNCTIE ARE EL. CU TOATE CA IN VREMURILE DE AZI. VIATA E GREA. DRAGOSTEA TRECE PRIN STOMAC. ASTA AR TREBUI SA FIE UN SUBIECT PT TOTI. BRAVO EI O RESPECT FIINDCA NU TINE CONT DE SITUATIA LUI MATERIALA CINSTE EI. CAM RAR OAMENI IN ZIUA DE AZI.
kudika152443
Postat pe 27 Martie 2010 11:35
Dacã pe ea nu o deranjeazã... Poate cã a descoperit dincolo de aspect ºi haine, ceva ce o atrage. Dacã nu e iubire, atracþia sexualã trece în câþiva ani.
Ana_Armanca
Postat pe 27 Martie 2010 15:20
De la: EKaterina, la data 2010-03-27 11:26:04Nu sunt cruda...doar realista..
Nu mai am 20 de ani (cand totul pare posibil, cand vezi ceea ce vrei sa vezi si nu realitatea..)
Vorbesc din cruda mea experienta....Chiar vreau sa dau un sfat realist, care sa o si sa-l ajute, pentru ca ambii ar suferi din nepotriviri...

Te cred..era o ironie postarea mea de mai sus ;)
Summer_
Postat pe 27 Martie 2010 16:22
De la: Summer_, la data 2010-03-27 16:22:14

hahaha mor de ras jura-te ca tu nu ai mancat niciodata seminte fie in fata blocului ,fie pe o tentativa de canapea uitandu-te la vre-o telenovela
cristalslefuit
Postat pe 27 Martie 2010 16:40

sti ce-mi place mie cel mai mult si mai mult la o femeie? ca stie sa ne minta frumos culmea e ca ele cred mai tot timpul ca noi le-am crezut asta apropo de ironiii scuza-mi directia dar asa sunt eu nu vorbesc cu subiecte tacite
cristalslefuit
Postat pe 27 Martie 2010 16:42

apropo era sa uit daca ai de gand sa ma vizitezi ma poti gasi si pe hi5 si pe face-buck din greseala am postat si pe taghet
cristalslefuit
Postat pe 27 Martie 2010 16:44
De la: kudika109846, la data 2010-03-27 16:42:39

sti ce-mi place mie cel mai mult si mai mult la o femeie? ca stie sa ne minta frumos culmea e ca ele cred mai tot timpul ca noi le-am crezut asta apropo de ironiii scuza-mi directia dar asa sunt eu nu vorbesc cu subiecte tacite

Decat sa iti pierzi timpul postand pe aici, mai bine iti cauti o slujba, corect ?
Summer_
Postat pe 27 Martie 2010 17:07
are sa-i treaca...
totul e sa nu fie prea tarziu!
diferentele,mai ales din pct. de vedere al educatiei,
duc la racirea relatiei---dar inca este cald in sufletul lor!
faptul ca iti pasa de ce i se intampla e lucru mare...esti o prietena adevarata!
kudika118048
Postat pe 27 Martie 2010 20:39
Ciudati,macar sa-i gaseasca si lui un job mai bun..se iubesc ei,dar totusi ea imbracata super si el vai de capu lui,nu da bine.Poate tipul sta din interes cu ea,iar ea simte asta si de aceea nu-i cumpara nimic..sau eventual face proe,sa vada mai sta cu ea daca ea nu-i face cadouri..ciudati:D
cami_goanga10
Postat pe 27 Martie 2010 21:22
poate oamenii sunt atrasi unul de altul..asta e cu totul altceva..pana la iubire.. ha ha!!! am observat ca toti ati sarit pt ca domnishoara care a postat a zis ca prietena ei are bani si fat-frumosul prietenei nu are si a mai spus ceva asemanator de haine..ca tipa are tzoale de x milioane si el nu...de ce sariti asa?? are dreptate fata..diferentele sunt enorme, iar in timp se va ajunge doar la distrugere!! la ce e buna toata chestia asta? doamne cum nu se gandesc unele femei la consecintze. fata draga, vbeste cu prietena ta si incearca sa-i deschizi ochii..ar trebui sa fie destul de matura si sa nu se supere ca ii dai niste sfaturi..daca vrea sa le asculte bine, daca nu e problema ei...va trage consecintele mai tarziu!! p.s. nu cred in basme!!!!!!!!!
deliutzaa
Postat pe 28 Martie 2010 15:47
De la: kudika109846, la data 2010-03-24 18:15:13
De la: Kathara, la data 2010-03-23 19:04:48^ De ce nu te duci la concurs de cine stie castiga ca sa faci ceva util cu toata cultura aia?
era doar o parodie scumpisorule si pentru cultura ta generala de regula la asemenea jocuri cartile sunt facute adica mai explicit pentru tine in spatele culiselor e ceva care pe tine te depaseste nu mai pune si tu botu la tot ce se scrie pe aici sau mai intai dezvolta frazele si pe urma dai cu chifteaua-n branza

O parodie? Cred ca vrei sa spui sarcasm. La cultura ta ma mir ca faci greseli elementare.

Nu-i nevoie de explicitare, ca am participat in tineretea mea la cateva.
Kathara
Postat pe 29 Martie 2010 23:06
De la: Kathara, la data 2010-03-29 23:06:25

O parodie? Cred ca vrei sa spui sarcasm. La cultura ta ma mir ca faci greseli elementare.

spre surprinderea ta chiar am revenit spre surprinderea alteia chiar vroiam sa nu mai postez deoarece cu exceptia unora si a altora mi-am dat seama ca unii chiar nu merita sa li se faca nici pomana ,in ceea ce priveste postatul tau pe aciulea cu tot cu citat cred ca daca ai citi de la inceput si pana la sfarsit ti-ai da seama ca unii dintre noi nu fac altceva decat parodii la mintile ascutite a unora cum ai fi si tu "culta intrernetului" ince priveste exprimarea mea studiaza si tu dex-ul si vezi ce inseamna parodie si ce reprezinta sarcasmul nu de altceva dar crede-ma ca nu am de gand sa fac dintr-un subiect de pareri diferite de pe aciulea, cateva lectii de morfologie cu tine. nu uita "culta internetului" cum i-am zis uneia nu fac altceva decat sa-ti spun si tie nu mai pune botul la tot ce se scrie pe net .Iar ca incheiere sper sa ma lasati sa nu mai postez ca pe bune unora ni se face greatza de unele ca tine
cristalslefuit
Postat pe 30 Martie 2010 16:33
De la: Kathara, la data 2010-03-29 23:06:25

apropo de "TINERETEA TA"scuza-mi agresivitatea textuala presupun ca femeile de varsta ta nu sunt obisnuite cu asa ceva
cristalslefuit
Postat pe 30 Martie 2010 16:35
bag de seama ca topicul asta a incetat sa mai prezinte interes
e mai mult un teren minat
lucky_29
Postat pe 30 Martie 2010 22:54
si mie mi se pare ca acest subiect a devenit un conflict al orgoliilor. In ceea ce priveste asa zisele experiente pe aceasta tema, eu cred ca nereusita relatiilor respective a fost rezultatul neadaptarii la situatie ºi la plecatul urechii la ce spune x si y cu privire la relatie. Eu sunt absolventa de studii superioare si provin dintr-o familie de intelectuali, iar sotul meu are doar studii medii si provine dintr-o familie de tarani, efectiv. Eu pot spune ca sunt cat de cat cizelata, iar sotul meu este un baiat de cartier, dar credeti-ma ca atata timp cat unei persoane nu ii este rusine cu persoana pe care si-a ales-o, atata timp cat primeazã intelegerea intre cele douã persoane, atata timp cat nu pleci urechea la ce spune unul sau altul ca vai doamne cum poti umbla cu el sau ea, nu vezi ca nu are scoala sau nu vezi cum vorbeste, nu vezi cum se imbraca sau din ce mediu provine, totul poate fi frumos intre acele persoane. Iar atata timp cat nu esti convins ca poti face fata atacurilor unor persoane snoabe si proaste si fatarnice, pe care le intereseaza exteriorul si nu interiorul, pt ca de la mijloc se impute orice lucru, atunci nici nu pleca pe acelasi drum cu persoana respectiva. Îmi place sa cred ca sunt o persoana pe care niciodata nu a interesat-o ce spun ceilalti despre ea, am avut intotdeauna curajul sa spun celor din jur ca mama alta nu mai face si daca ma accepta ,ma accepta asa cum sunt, o persoana directa, poate prea directa, cam fara diplomatie cand e vorba sa-mi spun punctul de vedere, onesta ºi care, atunci cand am acceptat cererea sotului meu, m-am gandit la el si la mine, la faptul ca ne completam, la faptul ca suntem deosebit de frumosi cand ne certam, la faptul ca ne intereseaza sa intemeiem o familie pe termen nelimitat, pana cand moartea ne ve desparti, ºi ca ceea ce conteaza suntem noi doi si fetita noastra si atat.
sunt_doar_eu
Postat pe 31 Martie 2010 10:06
De la: Shhh, la data 2010-02-27 20:42:17sigur. ea e proasta rau el e profitor

sa faca si dumnealui ceva sa ajunga la nivelul dansei, pentru a nu fi judecati gresit .
kudika084929
Postat pe 31 Martie 2010 17:25
De la: kudika084929, la data 2010-03-31 17:25:32

sa faca si dumnealui ceva sa ajunga la nivelul dansei, pentru a nu fi judecati gresit .

sa se cultive pentru a fi acceptata de tine si de apartaenenta aceluiasi grup de prieteni, sa faca un efort daca o merita cu adevarat .
kudika084929
Postat pe 31 Martie 2010 17:26

s-ar putea mai cunosc cazuri de femei pagubite de barbati, sclave si conceptie ceausista care nu i-au nici o masura,ca femeia acum nu mai e subjugata, s-a emancipat, are drepturi egale, fara discriminare, am scris un caz despre un nenorocit si v-as mai putea scrie multe, mitocan si nenorocit, te tine fara bani si nici la toaleta nu ma lasa fara a-mi oferi conditii, complici cu legea, merita hulit in public, o haita de nebuni .
kudika084929
Postat pe 31 Martie 2010 17:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt bisexuala 65 De la: zinaceabunasinebuna 6 Februarie 2012 18:05
parintii lui nu sunt de acord cu mine... 6 De la: kudika_pudika 23 August 2011 17:57
ajutorrrrrrr 35 De la: kudik04 28 Octombrie 2009 00:00
Ajutor!!! 5 De la: anybody 10 August 2009 15:56
O iubire imposibila 118 De la: Gabriela_Culea 14 Septembrie 2009 21:44