Setari Cookie-uri

ea- manager, el- vanzator stradal

degeaba ai 2 facultati...........la ce gandire ai...
kudika010569
Postat pe 14 Martie 2010 19:22
O relatie nu inseamna ca trebuie sa si ramai definitiv cu persoana respectiva,timpul va decide daca cei doi se inteleg su nu.oricum in privinta studiilor ea il poate influenta pozitiv,exista licee cu frecventa redusa(daca e cazul) si facultati cu frecventa redusa,poate evolua si el daca asta e problema....
kudika50ani
Postat pe 14 Martie 2010 19:23
ce oameni de doi lei...cu subiecte de doi lei...
ciupy_84
Postat pe 14 Martie 2010 19:26
clase sociale??/deja imi vine sa vomit
nu traim in vremurile strabunicilor...wake up girl!!!!!!!!
kudika042484
Postat pe 14 Martie 2010 19:26
tu...eu zic ca este posibil asa ceva...este posibil ca el chiar sa o iubeasca pe ea...dar tu ca prietena ei il poti observa mai bine si sa vezi daca ti se pare ceva ciudat,daca se comporta asa cum ar trebui cu ea...iar daca ceva nu e in regula nu ii spune neaparat...mai intai afla sigur ca sa nu te inseli si sa ai dovezi ...dar daca iti dai seama ca pe el nu il intereseaza doar banii sau ca urmareste ceva anume....atunci sa stii ca,chiar este posibil asa ceva...am mai vazut cazuri...

dar cel mai important este ca se iubesc si ea este fericita alaturi de el...ce o sa se intample pe viitor nu stim nici unul(ma refer daca o sa se desparta)...asa ca putem macar sa traim bine si frumos clipa...
argint_viu
Postat pe 14 Martie 2010 19:27
De la: Marlanski, la data 2010-03-14 16:56:15Offf...ma mir in fiecare zi ...... dar cel mai tare ma bucura cand vad ca e atat de multa lume proasta ... si nu oricum....ci mult mai proasta decat mine:)
Oricum stimata d-na/d-ra oricat de doamna esti trebuie sa intelegi ca ala chiar te iubeste..te iubeste pentru cat de proasta esti....ca esti desteapta pe domeniul tau..sa vizi parfumuri etc mirosi frumos dar pute prostia pe tine..si sunt convins ca daca te-ai indragostit si de un vanzator de la bingo...ca esti si de o frumusete iesita din comun...:) sau poate noi ceilalti nu avem "bingotele" pe care ti-l doresti matale:))..

Oricum sa fiu cinstit cu tine....:) sunt seful baiatului care vinde bilete la bingo:) sa treci pe la noi pe la sediu sa iti dam un premiu de consolare...ca doar e luna martie si trebuie sa fim draguti cu toate doamnele si donisoarele indiferent de cum arata...
Dar ca sa fie mai usor pentru tine..poti veni cu o punga pe figura...ne facem ca nu te cunoastem:))
Apropo...stai linistita...am vazut si poze cu tine goala:)) ...

raluk_hbl
Postat pe 14 Martie 2010 19:29
ai sa ramai uimita,caci chiar exista clase sociale,si acum si inainte de 1989 le-am simtit pe pielea mea tipul din mertan cu manelele date la maxim e din aceeasi clasa sociala cu patronul unei firme oarecare chiar taraba cu legume de la piata,dar si-a luat mercedes masina oamenilor bogati(asa zice seful meu-propitar de mertan)si ei cred ca au evoluat pe scara sociala
utad
Postat pe 14 Martie 2010 19:30
De la: gabissa83, la data 2010-03-14 17:52:12am aceeasi dilema..pe care o ai tu..numai ca eu sunt persoana in cauza:)

Si ea e, doar ca nu ati avut rabdare sa cititi primele 2-3 pagini...ca recunoaste ca e si ipocrita, si snoaba si proasta!
raluk_hbl
Postat pe 14 Martie 2010 19:32
ai scris "scoala profesionala" de parca din cauza asta o batea el, ca terminase doar o astfel de scoala. Nu e asta motivul... cred ca pui prea mult accent pe clasele sociale.
Binchen
Postat pe 14 Martie 2010 19:47
asa se va termina......................o experienta...........
kudika107643
Postat pe 14 Martie 2010 20:07
problemele nu le vor pune hainele, mediul in care isi desfasoara fiecare dintre ei viata..pregatirea.......ssi faptul ca nu au aceleasi principii de viata........
kudika107643
Postat pe 14 Martie 2010 20:11
Da, se poate si o astfel de iubire dar nu va avea viata lunga! Cel mai sigur ea se va trezi la realitate si o va deranja la un moment dat statutul lui sau educatia. Posibil sa-si dea el cu stangul in dreptul intr-un anumit moment si acest lucru o va trezi pe prietena ta. Din pacate o facultate in plus nu se vede dar o pozitie sociala conteaza intr-o relatie. Poti sa ai facultate si sa fi vanzator sau sa nu ai si sa conduci o afacere de milioane. Asta se poate! Dar mediul in care iti desfasori activitatea de zi cu zi conteaza.....anturajul, preocuparile comune, etc. Rabdare si tutun!!!
kudika118030
Postat pe 14 Martie 2010 20:15
mah fato u care esti asa grijulie pt prietena ta laso mai moale ca prietena ta e mare e vaccinata stie sasi poarte singurika de grija si daca e sa greseasca stie si ea nu-i trebuie ajutoru nimanui si sincer iti zic parca ai fi de pe timpu lu nea niku tu veziti de treaba ta si laso pe ea in pace ca nu are rost si poate o sa ti se intample si tie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps: inimi nui poti comanda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca lasateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
adyblondutzu
Postat pe 14 Martie 2010 20:30
Prietenie inseamna sa accepti omul asa cum este cu bune si rele.
Vezi, ca in numele unor intentii bune, pe care cred sincer ca le ai, risti sa te transformi in judecator si sa vrei sa impui niste standarde, prietenei tale, pe care, tu le crezi ca fiind general valabile, sigure si de neschimbat.

Daca baiatul maine se hotaraste sa isi infiinteze o firma, si incepe sa castige la fel de bine ca si ea si poate chiar mai bine ce te faci? Atunci ce sfat ii mai dai ?

Nu crede ca diferentele sociale se pot aprecia la diferenta de trei salarii sau de servici , sau ca ea se imbraca de la Mall, etc.

Imi pare rau sa iti spulber visele dar totul se schimba in lumea asta inclusiv clasele de care faci tu atata caz.
Dar din pacate pentru tine cred ca o vei simti pe propria piele, tinand cont de mentaliattea pe care o ai.

Sa fii iubita!!
motzko
Postat pe 14 Martie 2010 20:31
Wow.. incearca sa citesti toate comentariile pana sa iti dai cu parerea
Binchen
Postat pe 14 Martie 2010 20:32
De la: bumpp, la data 2010-02-27 22:08:57de fiecare data spune ca este multumit. pentru ce sa se streseze ca mine, sa se speteasca la munca, de ce sa vrea mai mult de la un job, pentru ce cariera, atata vreme cat pe el nu-l intereseaza asa ceva si ca e este multumit fara aceste batai de cap. se simte liber si nu vrea sa fie un sclav al societatii.

Spuneai mai devreme ca "prietena ta"... care esti tu... e foarte posibil ca in viitor sa se si casatoreasca cu acest baiat... la cat de mult se iubesc.
Din asta pot intelege ca iti doresti sa va casatoriti.
Daca prietenul tau, pentru un serviciu bun si venituri suplimentare, nu poate suporta anumite rigori si vede din asta ca "devine sclavul societatii"... crezi ca va suporta viata in doi si rigorile unei casnicii, sau nu va dori sa devina "sclavul unei femei"... sau al acestei institutii: casnicia...
Poate merita sa te intrebi pana unde duce acest spirit boem...
LoredanaStg
Postat pe 14 Martie 2010 20:41

eu o sustin.....stiind k minciuna are piciorushe scurte,totul e ok pana la proba contrarie......my opinion
mada_puiutza18
Postat pe 14 Martie 2010 20:45
De la: Lucia38, la data 2010-03-14 17:33:02
De la: kudika109846, la data 2010-03-14 16:47:40tara arde si babele se cracaneaza in cuvinte ca din vise sunt numai erotice, mie imi vine sa plang de fericire eu am 25 de ani si prietena mea are aproape 40 vi se pare normala relatia mea sau ea e interesata de situatia mea?

da, este cu siguranta interesata de... situatia ta, pe o scara de la 10 la 25...
sincer incepe sa-mi placa chiar ma distreaza rau de tot felul diferit de a gandii de la individ la individ. cred ca in baa acestor pareri s-ar putea face si un studiu de caz eventual a se scrie si-un roman vedeti aici e problema grava felul de cum gandesc femeile nu ca as avea ceva impotriva acestui sex frumos primul lucru la care s-ar gandi ar fi "situatia" ,indiferent ca e barbat sau femeie. poate ca aici se scrie parerea unei singure femei adica a prietenei dar cea in cauza daca si-ar da si ea cu parerea pe-aciulea cred ca v-ar spune ca pana acum nimeni nu i-a oferit ceea ce-i ofera acest barbat si orice femeie si-ar dori. si anume :sinceritatea lui fata de ea, dragostea iubirea alintarea mangaierile poate ca ii ocupa si majoritatea timpului ei liber ceea ce multe femei se plictisesc singure in casa asteptan sa le vina jumatatea sau poate chiar le-ar lua somnul dupa ultima telenovela din programul tv.
deci pe langa faptul ca nu e frumos sa vorbim despre o persoana care nu e prezenta, eu merg pe ideea ca aceasta femeie primeste acea satisfactie acel licar de fericire,acel oftat de placere, pe care multe femei si le-ar dori numai ca altele sunt prea inhibate sau prea snoabe sau prea ingamfate si mai sigur au nasul prea carn ca sa fie pe sus
cristalslefuit
Postat pe 14 Martie 2010 21:45
De la: tavi85, la data 2010-03-14 17:25:55
De la: kudika109846, la data 2010-03-14 16:47:40tara arde si babele se cracaneaza in cuvinte ca din vise sunt numai erotice, mie imi vine sa plang de fericire eu am 25 de ani si prietena mea are aproape 40 vi se pare normala relatia mea sau ea e interesata de situatia mea?

tu esti interesat de experienta ei ?!
sincer ma face sa rad afirmatia . adevarul e ca fraza de mai sus mentionata de mine era un apropo la subiectul deschis de persoana X culmea e ca respectiva nu a venit cu nici un comentariu la anumite polemici ale tertelor care si-au dat parerea pe aciulea. sunt destul de batran iar la capitotul experienta ................oricum te saliu
cristalslefuit
Postat pe 14 Martie 2010 21:52
Ori va renunta ea sa se imbrace cu haine scumpe ca sa fie la nivelul lui ori el va face eforturi sa fie la nivelul elegantei ei.Daca nu vor aplica una din cele doua solutii, in viitor vor aparea divergente intre ei.Daca se iubesc cu adevarat vor face acest compromis.
Ginditi-va ca nu haina face pe om.
Problema lor nu este insa intolitul ci nivelul lor financiar.Inteleg ca ea are bani la greu in vreme ce el nu prea.O relatie de cuplu cladita pe o astfel de temelie nu va avea durabilitate din nefericire.Inevitabil, in timp, vor aparea discutii pe tema banilor.
blanch
Postat pe 14 Martie 2010 21:57
De la: kudika053272, la data 2010-03-14 14:00:56Eu sunt intr-o asemenea situatie; nu manager, dar exista diferente; eu lucrez in hr, recrutare si selectie, el este sofer.Am terminat psihologia,master... etc, asa ca ma pricep cat de cat la oameni (inclin sa cred). El liceul. La inceput nu am dat mari sanse, avand prejudecati inoculate...dintotdeauna cred, de catre familie.Dar el cu rabdare si dragoste m-a facut sa imi schimb total parerea despre lume. Este un barbat foarte inteligent, atent si perspicace. Si are ceea ce se numeste inteligenta sociala; imi respecta intimitatea si libertatea, si eu la fel. Si cand suntem impreuna, seara, nu existam decat "noi". Eu am 28 de ani, nu sunt o pustoaica si am mai avut relatii pana la el. Sunt o femeie atragatoare si asta mi se confirma in fiecare zi; asa ca treaba cu "nu ma vrea nimeni altcineva" nu tine. Pur si simplu am ajuns sa il iubesc, sa fiu nerabdatoare sa fiu seara in bratele lui; este un om cu care pot sa vorbesc orice , oricand , si restul lumii nu mai conteaza. Ma respecta ca om, are grija de mine, este atent la ceea ce imi doresc, fara ca eu sa "bat din picior", pur si simplu intelege.Si mi-a dat deja cateva lectii de viata pe care eu am crezut ca le-am invatat deja din carti. Asa ca .... se poate.
felicitari ai toata admiratia mea parca-i semana cu o prietena de-a mea geanina
cristalslefuit
Postat pe 14 Martie 2010 21:57
STI CE ESTE AMUZANT IN TOATA RELATAREA TA,CU MII DE SCUZE PROSTIA DE CARE DAI DOVADA.SUNT LACATUS-MECANIC LA O UZINA DE VAGOANE IAR SOTIA MEA ESTE MEDIC,SI TOTUSI SUMTEM IMPREUNA DE 25 DE ANI,IAR SPRE DEZAMAGIREA TA NU AVEM DE GAND SA NE DESPARTIM
mirceapif
Postat pe 14 Martie 2010 22:08
Este posibil ca el sa profite de ea. Sa aiba grija! Oricum va face ce vrea ea. Dupa......... mai vorbim.
kudika099948
Postat pe 14 Martie 2010 22:09
nu o sã mergã niciodatã......nu are cum....fiecare are alte valori la care se raporteazã..........deocamdatã e doar atracþia..............cãnd ea se va stinge,,,,,,,,,,totul e fum
kudika088394
Postat pe 14 Martie 2010 22:41
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

o pierzi de prietena daca te bagi, lasa garda mai jos.la luat de barbat?vede si singura, daca ea are tot, ii lipseste jumatatea, poate e bun la suflet, se completeaza unul pe altul.ii tin hainele de firma de foame, e un om, bine ca nu sta acasa, pe cealalta lume toti suntem la fel.daca ea face pe masculul si el e mai femeie, LAS-O IN VOIA EI DACA O IUBESTI, NU O CRITICA!
kudika084929
Postat pe 14 Martie 2010 22:55
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

o pierzi de prietena daca te bagi, lasa garda mai jos.la luat de barbat?vede si singura, daca ea are tot, ii lipseste jumatatea, poate e bun la suflet, se completeaza unul pe altul.ii tin hainele de firma de foame, e un om, bine ca nu sta acasa, pe cealalta lume toti suntem la fel.daca ea face pe masculul si el e mai femeie, LAS-O IN VOIA EI DACA O IUBESTI, NU O CRITICA!
kudika084929
Postat pe 14 Martie 2010 22:55
pai spune pe fata ca tu esti cea in cauza... nu te judeca nimeni. mai repede te judeca lumea daca te ascunzi dupa deget.

2 la mana: in viata daca nu risti nu castigi. si daca gresesti in privinta lui, asta e.. din greseli invatam.

3 . nu conteaza banii intr-o relatie doar daca esti ahtiata dupa bani si nu poti traii fara fite si impresii.

eu cunosc pe cineva... ea are salar de mii de euro, el e gestionar si pentru aia sunt casatoriti de multi ani (23) si nu se cearta de la bani niciodata. stiu sigur.

ADDICTED_TO_LOVE
Postat pe 14 Martie 2010 23:02
De la: raluk_hbl, la data 2010-03-14 19:29:55
De la: Marlanski, la data 2010-03-14 16:56:15Offf...ma mir in fiecare zi ...... dar cel mai tare ma bucura cand vad ca e atat de multa lume proasta ... si nu oricum....ci mult mai proasta decat mine:)
Oricum stimata d-na/d-ra oricat de doamna esti trebuie sa intelegi ca ala chiar te iubeste..te iubeste pentru cat de proasta esti....ca esti desteapta pe domeniul tau..sa vizi parfumuri etc mirosi frumos dar pute prostia pe tine..si sunt convins ca daca te-ai indragostit si de un vanzator de la bingo...ca esti si de o frumusete iesita din comun...:) sau poate noi ceilalti nu avem "bingotele" pe care ti-l doresti matale:))..

Oricum sa fiu cinstit cu tine....:) sunt seful baiatului care vinde bilete la bingo:) sa treci pe la noi pe la sediu sa iti dam un premiu de consolare...ca doar e luna martie si trebuie sa fim draguti cu toate doamnele si donisoarele indiferent de cum arata...
Dar ca sa fie mai usor pentru tine..poti veni cu o punga pe figura...ne facem ca nu te cunoastem:))
Apropo...stai linistita...am vazut si poze cu tine goala:)) ...

tu ce pana mea ai cu fata... lasa fata in pace... are si ea o dilema si vrea sa scape de ea..

ce te f pe tine grija cum arata sau ce face.??

voi astia (gen MARLANSKI) care vorbiti aiurea despre viata si persoana altcuiva.... vedeti prima data paiul din ochii altora dar barna din ochii vostri nu o vedeti. daca viata altora e mai interesanta ca a voastra nu-i mai barfiti aiurea, ocupati-va voi timpul cu ceva mai bun. lasati invidia deoparte.
ADDICTED_TO_LOVE
Postat pe 14 Martie 2010 23:12
hai sa fim seriosi....care e problema ta? deci mie nu imi vine sa cred ca se mai fac diferente de clase sociale.... da-ti-o incolo de treaba...frate traim in 2010....stii cum se poate intoarce roata?? sa presupunem prin absurd....el e vanzator la bingo da? acum au si ei voie sa joace... sa presupunem prin absurd ca ar castiga.... stii cum s-ar intoarce roata? dar e doar o ipoteza... oricum sunt de acord cu ce a zis iris_4_ever : dai dovada de snobism....si cum....
atata timp cat baiatul asta are un loc de munca, munceste cinstit, si te asigur ca nu e usor sa lucrezi in conditiile in care lucreaza ei....stau afara si in frig, si in ploaie, si in ninsoare samd... e un loc de munca cinstit, da? nu da in cap nimanui... totusi... te gandesti ca ai putea ORICAND ajunge intr-o asemenea situatie? te gandesti ca ai putea sa ajungi intr-o situatie grava? tu faci caz din asta... de ce sa le strici lor fericirea...? de ce sa iti strici tu relatia de prietenie cu ea si sa ii strici si povestea asta, care ar putea ajunge ceva si mai frumos de cat este?
nu stiu.....eu una sunt de parere ca nu stii ce inseamna sa iubesti... pentru ca iubirea e neconditionata....bine....sunt constienta ca ai mai auzit asta....dar nu cred ca ai inteles.....asa ca te sfatuiesc sa o lasi sa se bucure de relatia care o are.....
IrinaCristina
Postat pe 14 Martie 2010 23:36
De la: anastasia_m, la data 2010-03-14 18:05:01
De la: andreuzza, la data 2010-03-14 18:00:26

SI CARE E PROBLEMA TA PANA LA URMA DRAGA MEA??? DACA ERA INVERS, DACA AR FI AVUT EL BANI SI EA NU, AR FI FOST OK, NU-I ASA??? CARE-I DIFERENTA? IMPORTANT E CA EI SE IUBESC, ASA CA NU MAI FI INVIDIOASA PE IUBIREA LOR SI LASA-I IN PACE, DACA VA DURA BINE DACA NU NIMENI NU VA AVEA NIMIC DE PIERDUT, E LUCRU MARE SA FI FERICIT IN ZIUA DE AZI, IAR DACA EA E LAS-O SA FIE SI FII ALATURI DE EA- E IMPORTANT(DACA TOT E PRIETENA TA CEA MAI BUNA). TE PUP SI SA FI IUBITA!

ffff corect!!!!!!!!!

te-ai nascut proasta sau ai devenit pe traseu?
Daca ai fi citit de la inceput ai fi aflat ca prietena ei este EA!!!
dominatorix
Postat pe 15 Martie 2010 00:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o iubire diferita de fiecare data 13 De la: MaraDonna 13 Octombrie 2009 19:44
Sã continui sau nu? 3 De la: loredana_1630 7 Decembrie 2016 11:52
e oare imposibil??Cum sa o fac sa inteleaga ca eu imi doresc tot dar nu reusesc? 68 De la: prozatos 30 Octombrie 2010 13:20
mai citeste lumea in ziua de azi?mai scrie cineva vreun roman? 19 De la: chibritzel 17 Septembrie 2009 08:24
conteaza parerea lor dar prea mult strica 9 De la: kudika_947757 29 Decembrie 2013 20:47