Setari Cookie-uri

ea- manager, el- vanzator stradal

De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

ai dreptate e cam dubios, stai pe aproape de prietena ta, sa nu sufere, fara a-i interzice ca de aia face asa, vezi in ce situatii il pui ca ea sa realizeze cu cine umbla, ca se zice :
spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti!
kudika084929
Postat pe 31 Martie 2010 18:01
De la: kudika084929, la data 2010-03-31 18:01:58
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

ai dreptate e cam dubios, stai pe aproape de prietena ta, sa nu sufere, fara a-i interzice ca de aia face asa, vezi in ce situatii il pui ca ea sa realizeze cu cine umbla, ca se zice :
spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti!

pana la urma mai e si badaran dumnealui, sa o respecte ca atare, asta nu e iubire dar mai trebuie sa fi si rational sa traiesti, cu o gandire mai evoluata cum e ea.
kudika084929
Postat pe 31 Martie 2010 18:05

invita-i te rog pe amandoi cu tine cand ii vezi in grupul vostru , ca prietena ta sa realizeze asta, poate se solutioneaza cazul .
kudika084929
Postat pe 31 Martie 2010 18:14
De la: kudika109846, la data 2010-03-30 16:33:24
De la: Kathara, la data 2010-03-29 23:06:25
De la: kudika109846, la data 2010-03-24 18:15:13
De la: Kathara, la data 2010-03-23 19:04:48^ De ce nu te duci la concurs de cine stie castiga ca sa faci ceva util cu toata cultura aia?
era doar o parodie scumpisorule si pentru cultura ta generala de regula la asemenea jocuri cartile sunt facute adica mai explicit pentru tine in spatele culiselor e ceva care pe tine te depaseste nu mai pune si tu botu la tot ce se scrie pe aici sau mai intai dezvolta frazele si pe urma dai cu chifteaua-n branza

O parodie? Cred ca vrei sa spui sarcasm. La cultura ta ma mir ca faci greseli elementare.

Nu-i nevoie de explicitare, ca am participat in tineretea mea la cateva.
spre surprinderea ta chiar am revenit spre surprinderea alteia chiar vroiam sa nu mai postez deoarece cu exceptia unora si a altora mi-am dat seama ca unii chiar nu merita sa li se faca nici pomana ,in ceea ce priveste postatul tau pe aciulea cu tot cu citat cred ca daca ai citi de la inceput si pana la sfarsit ti-ai da seama ca unii dintre noi nu fac altceva decat parodii la mintile ascutite a unora cum ai fi si tu "culta intrernetului" ince priveste exprimarea mea studiaza si tu dex-ul si vezi ce inseamna parodie si ce reprezinta sarcasmul nu de altceva dar crede-ma ca nu am de gand sa fac dintr-un subiect de pareri diferite de pe aciulea, cateva lectii de morfologie cu tine. nu uita "culta internetului" cum i-am zis uneia nu fac altceva decat sa-ti spun si tie nu mai pune botul la tot ce se scrie pe net .Iar ca incheiere sper sa ma lasati sa nu mai postez ca pe bune unora ni se face greatza de unele ca tine

Eu n-am inteles nimic, mai cumpara si mataluta un punct, o virgula, pe ici pe colo ca ince priveste exprimarea esti viridia.
Kathara
Postat pe 1 Aprilie 2010 11:24
nu inteleg care e problema ta.....de ce te bagi in viata altora???nu ai si tu problemele tale care sa te solicite?fiecare isi face viata asa cum doreste!!!!!!tie ti-ar place sa intre altii cu picioarele in viata ta???!!!daca el ar fi fost interesat material,DEJA si-ar fi schimbat garderoba pe banii ei,pana acum....fiecare experienta din viata are importanta ei.....las-o in pace,daca e o femeie desteapta,va sti sa discearna si singura intre bine si rau......in astfel de situatii,cel mai bine este sa stai deoparte,altfel iti creezi dusmani
dcd
Postat pe 1 Aprilie 2010 16:15
De la: kudika084929, la data 2010-03-31 17:54:27
De la: Shhh, la data 2010-02-27 20:42:17sigur. ea e proasta rau el e profitor

s-ar putea mai cunosc cazuri de femei pagubite de barbati, sclave si conceptie ceausista care nu i-au nici o masura,ca femeia acum nu mai e subjugata, s-a emancipat, are drepturi egale, fara discriminare, am scris un caz despre un nenorocit si v-as mai putea scrie multe, mitocan si nenorocit, te tine fara bani si nici la toaleta nu ma lasa fara a-mi oferi conditii, complici cu legea, merita hulit in public, o haita de nebuni .
e pentru prima data cand sunt intr-utotul de acord cu o persoana de sex feminin intrebarea mea e care e diferenta dintre femei pagubite de barbati si barbati pagubiti de femei daca tot zici ca drepturile sunt egale intre femei si barbati corect din partea ta ar fi fost sa dai si exemplul negativ de femei profitoare saracind sau falimentand barbatii oare alea cum s-or numi culmea e ca pe unii dintre noi si aici fac referire la acei barbati folositi nu ne doare de ceea ce pierdem pe cand pe voi, femeile, a-ti fi in stare sa deveniti asasine in serie daca a-ti pagubite si un fir de ata dar subiectul era altul vad ca sariti din lac in putz
cristalslefuit
Postat pe 1 Aprilie 2010 16:47
"O vreme, cât o sã vã iubiþi, tu ai sã uiþi cã el a fost strungar ºi el are sã uite cã tu eºti intelectualã. Pe orizontalã, se uitã multe lucruri. Dar oamenii mai stau ºi vertical. ªi n-are sã treacã multa vreme, ºi-n timp ce el are sã uite probabil mai departe cã tu eºti intelectualã, tu ai sã-þi aduci aminte tot mai des cã el nu este intelectual. Ileana Vulpescu în Arta conversaþie

Scurt si la obiect!
Si, Doamne, cat de adevarat!!!
siscela
Postat pe 2 Aprilie 2010 20:34
Iubirea...poate indragostirea, de cele mai multe ori este vorba de foc...hormoni...orbire...de altfel psihologii considera "indragostirea" o stare alterata a EU-lui... Important este ce ramane dupa ce trece "indragostirea".
Iubirea e mult mai mult decat indragostirea, e o constructie, responsabila, frumoasa, pe termen lung. Uneori indragostirea se transforma in iubire, de multe ori nu.

Pentru personajele in discutie, pattern-ul care este foarte puternic in Romania, si nu numai, cum ca barbatul de regula castiga mai mult, poate fi cu mai multa scoala etc, poate sa le dauneze destul de mult. Exista sanse daca el se mobilizeaza si isi manifesta iubirea nu doar prin declaratii si emotii, cat si prin dovezi mai cosistente ca se merita unul pe celalalt.... oricum e important ca fata respectiva sa nu se grabeasca cu mariajul, sa mai astepte.
CIBELA
Postat pe 7 Aprilie 2010 18:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
olla 25 De la: anamaria_brunetik 10 Septembrie 2009 16:52
EU ,CRISTINA 1 De la: kudika325558 8 Mai 2011 11:47
eu romanca-el turc.Sunt eu prea exagerata? 13 De la: printesaaaa_x 18 Ianuarie 2011 20:44
cand 1+1 este egal cu 3! 345 De la: mara_andrei 27 Mai 2011 01:04
ce sa aleg? iubirea sau parintii? 23 De la: simonycik 16 Septembrie 2009 19:14