Mai multe
| atunci ajuto si pune l la incerkare...p iubitul ei;) | ||
|
papusikaaa20 Postat pe 15 Martie 2010 00:43 |
||
|---|---|---|
| Cine incearca sa inteleaga fenomenele hormonale aparute la speciile vii, trebuie sa fie ori nebun ori filozof. Ca societatea umana traieste dupa niste cutume, cateodata foarte nedrepte, asta este. Dar sa faci un subiect de gandire de cine cu cine si-o trage, esti inca la stadiul de vita. Adica acea fiinta pe care se chinuie astia ce conduc lumea, sa transforme omul. In vita. Vedeti ca multi aveti deja tabla la ureche. Nu va impiedica atunci cand va pieptanati?! | ||
|
addodas Postat pe 15 Martie 2010 02:00 |
||
De la: addodas, la data 2010-03-15 02:00:15Cine incearca sa inteleaga fenomenele hormonale aparute la speciile vii, trebuie sa fie ori nebun ori filozof. Ca societatea umana traieste dupa niste cutume, cateodata foarte nedrepte, asta este. Dar sa faci un subiect de gandire de cine cu cine si-o trage, esti inca la stadiul de vita. Adica acea fiinta pe care se chinuie astia ce conduc lumea, sa transforme omul. In vita. Vedeti ca multi aveti deja tabla la ureche. Nu va impiedica atunci cand va pieptanati?! zi, ca zici bine!!! |
||
|
|
||
|
ADDICTED_TO_LOVE Postat pe 15 Martie 2010 02:03 |
||
|
parerea mea : NICIODATA studiile facultatilor n-or sa bata scoala vietii. NICIODATA nu vei stii ce poate sa-ti rezerve o relatie sau o casnicie. poti sa te iubesti cu un om din afara clasei tale sociale sau cu un om din aceeasi clasa sociala. trebuie sa le incerci pe amandoua si vei stii ca amandoi pot sa raneasca, dar nu neaparat din aceleasi motive.fericirea e fericire cand o traiesti doar tu cu el, in cuibusorul vostru, asta conteaza, cred eu...pt ca pana la urma, important e ce amintiri frumoase adunam de-a lungul vietii si nu lucrurile materiale. incearca sa adaugi viata la ani si nu ani la viata... oricum, totul e o loterie.... si ce-ti da Cel de Sus, aia trebuie sa duci.... si lasa lucrurile sa decurga normal, faptul ca deja ai intrebari pe care ti le pui,inseamna ca nu esti pregatita sa infrunti ceea ce-ti poate aduce viitorul: fericire, sau nu..... bafta pe mai departe. |
||
|
gugutzi Postat pe 15 Martie 2010 02:47 |
||
|
sunt 2 variante in acest caz: 1.el profita; 2.chiar se iubesc.. eu sunt de 5 ani de zile cu un baiat care este un fel de baietas de cartier. eu am fost crescuta toatal altfel si acum sunt la facultate ultimul an si el abia a terminat profesionala si urmeaza un seral ptr a echivala cu liceul..a trebuit sa fie putin impins de la spate...deci intre noi diferentele erau destul de mari si era vorba si de bani..timp de 3-4 ani eu am avut bani si el nu prea apoi a inceput sa mai faca sie l rost din boxe si muzica,dar totusi se pare k nu a fost un profitor..... Sa sti ca sunt exceptii si ar trebui sa iesi cu prietena ta la o cafea si sa vorbesti cu ea serios,sa o intrebi de relatia cu acel baiat,adica ce face cu el,unde merg impreuna,etc...si apoi sa tragi o concluzie care sa incerci sa o impartasesti intr-un mod care sa nu o faca sa se supere..... si am avut prietene care au zis ca profita la inceput si apoi dupa ce am discutat cu ele si le-am facut constinta cu el,apoi au tras alte concluzii.. |
||
|
Ryana_21 Postat pe 15 Martie 2010 03:03 |
||
| FRATILORRRR CUNOSC UN TIP CARE A FOST CASATORIT CU O PSHIHOTERAPEUT EL FIIND ZIDAR ...AU IESIT AMANDOI DIN RELATIE DUPA 2 ANI DE DRAGOSTE ...CONCLUZIE:DIFERENTELE SOCIALE ISI VOR SPUNE INTODEAUNA CUVANTUL PUNCT | ||
|
kudika090855 Postat pe 15 Martie 2010 07:47 |
||
|
Si cum zice fetelor o vorba din popor acolo unde este cap mult este si prostie .Ca doar nu ati vrea ca in acest caz cutia craniana sa fie plina de inteligenta .Da vad fata mea ca toti iti dau sfaturi si te fac cu ou si otet pe aici da nu te intreaba numeni cum ai ajuns tu asa un manager important in intreprinderea ta.Ca sincera sa fiu chiar ar fi un caz de studiat .Nu de alta da aci pe forum ati ajuns toate manageri da una scrie meneger alta maneger se scrie manager si vine din engleza .Asa ca daca nu stiti cum se scrie numele functiei imi pot imagina diverse scenarii .Fie firma este a lu tata fie ati ajuns in functie cu fustele in cap Eu iti spun un lucru demonstrat de cercetatori : iubirea este chimie pura .Dar tu singura iti accepti destinul si ce vei face in viata .Se poate in felul urmator sa te casatoresti cu el si sa il aduci la nivelul tau adica liceu facultate niste post universitare acolo ca sunt bani destui ,copii si asa dupa 20 de ani de munca tu ajunsa cu fata flescaita de oboseala de copii etc sa iti dea cu piciorul in partea dorsala si sa isi gaseasca alta sau sa traiti pina la batrinete fericiti realizati etc Daca firma este a lu tata este simplu il iei de la bilete face studii si il pui acolo pentru inceput un sef de birou , etc director(scuze manager) si iti e dator vindut toata viata. Bine ca pe urma traieste cu toate fetele si fetitele sau mai bine zis tot ce are bikini prin spatele tau si te considera toata lumea cu jumeri in urechi si ochelari de cal ca nu vezi si auzi nimic asta este alta carte . Pina la urma asta este viata o telenovela continua .De ce nu te uiti si tu la Gossip Girl sa vezi si tu cum e viata ca fara suparare in filmul asta asa este filmul bate viata (nu viata bate filmul).Realitate crunta .Acolo vezi posibile scenarii ale vietii care te asteapta Nu mai sta pe ginduri daca esti manager.Fa un studiu de caz cu cercetatori de la firma dale subiectul asta si cerele concluzia finala . Bagati mintile in cap si ai grija ce iti doresti de la viata ............................................. |
||
|
geodezia Postat pe 15 Martie 2010 08:08 |
||
| nu contaza bani sau hainele de milioane ,conteaza faptul ca io trage bine si fate e multumita asta conteaza la voi in rest totul este nul . | ||
|
kudika135061 Postat pe 15 Martie 2010 08:28 |
||
o relatie nu sta neaparat in partea financiara daca iubesti pe cineva nu conteaza ce statut are daca este director sau vanzator de bilete,,iubirea sta in sufletul omului
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 15 Martie 2010 08:47 |
||
De la: kudika090855, la data 2010-03-15 07:47:15FRATILORRRR CUNOSC UN TIP CARE A FOST CASATORIT CU O PSHIHOTERAPEUT EL FIIND ZIDAR ...AU IESIT AMANDOI DIN RELATIE DUPA 2 ANI DE DRAGOSTE ...CONCLUZIE:DIFERENTELE SOCIALE ISI VOR SPUNE INTODEAUNA CUVANTUL PUNCT nu e obligatoriu... pr mea cea mai buna( si nu, nu e vb de mine), e director la o firma, iar sotul ei e gestionar. sunt casatoriti de 23 de ani, si nu s-au certat in viata lor de la bani....sunt fericiti impreuna ca si pana acum. ASA CA HAI SA NU VB DE CLASELE SOCIALE CA NU MAI TRAIM PE VREMEA LU BUNICA. stiti a caror relatii de genu (clase sociale diferite)nu vor merge?? a celor care cred ca banul, fitzele si impresiile conteaza cel mai mult in viata. |
||
|
ADDICTED_TO_LOVE Postat pe 15 Martie 2010 08:48 |
||
|
de ce oare am banuit ca prietena ta esti tu???!!!! draga mea,eu am doua facultati si cateva firme..sunt frumoasa,desteapta si mai am calitati....destule.am fost casatorita cu 2 barbati intelectuali,din familie,,de firma,,::))care nu mi-au oferit nimic pe plan afectiv decat durere si deziluzii.cu ultimul am un copil,are 7 ani si il cresc singura.sunt fericita .... dar fericirea mea e datorata si unei relatii pe care o am de 2 ani cu un sofer de taxi.el imi iubeste copilul,ma adora,ma idolatrizeaza si nu pot sa nu recunosc,mi-a daruit si material si sexual ceea ce niciun barbat din inalta societate pe care ii aminteam n-a facut-o. asa ca....nu te ingrijora,gestoneaza iubirea voastra sa nu fii dezamagita si traieste intens fiecare clipa.cumpara-i si lui haine de firma, invata-l manierele....distrati-va si cat va tine va tine.iubirea si respectul nu se cumpara cu fitze si toale gucci.daca vrei sa mai vorbim,intra pe ID donibutnaru.pwp |
||
|
mandria_tzarii Postat pe 15 Martie 2010 09:00 |
||
| Totul se termina acolo unde nivelul de educatie incepe sa-si spuna cuvantul (nu statutul social, sunt lucruri diferite, sunt oameni de conditie modesta care au o educatie impecabila). Acesta se va vedea intotdeauna si va face diferenta. La inceput e frumos ca arde scanteia dar dupa ce se stinge si ea se simte mai bine la teatru in compania colegilor licentiati si el la colt la o bere.... nu mai e nicio fericire. Poate povestea nu e completa si el e vanzator doar de nevoie si are o perioada mai grea cum avem toti .... | ||
|
mahchind Postat pe 15 Martie 2010 09:23 |
||
|
cam asa ceva......fratele meu a fost doar cu seralul...ea facultate in franta....sunt de 10 ani impreuna deja,,,,intre timp el a terminat o facultate...au si cun copil impreuna...deci daca se vrea....se poate! nu s-a pus deloc problema intre ei ca ea are mai multa scoala si el nu. iar facultatea a facut-o ulterior pentru el si nu pt ca ea avea terminata facultatea in franta si se simtea inferioara ei ! cred ca tine cel mai mult de caracter si de ce vrei sa faci mai departe! sunt multi cu facultate si defapt nu au nimik in cap...o fac degeaba...mai bine asa |
||
|
bibi2180 Postat pe 15 Martie 2010 09:46 |
||
|
probabil ca de la orizontala....problema se vede distorsionat.Ar fi bine sa se ridice putin, sa iasa cu el "in lume", cu prietenii ei,sa se gandeasca putin cum ar arata o viata in care ea plateste totul, intretinere, vacante etc si vei vedea s-ar indrepta lucrurile.In definitiv, fiecare si-o face cu mana lui....! |
||
|
kudika072027 Postat pe 15 Martie 2010 09:54 |
||
| eu cred k e posibila o asemenea iubire...adik ,domane iarta-ma cum ai putea sa nu iubesti o asememea femeie???dar....ea?dc il iubeste?ori arata ametitor de bine,ori chiar poate are nevoie de oftalmolog | ||
|
ancutzzzica Postat pe 15 Martie 2010 09:58 |
||
|
Eu is studenta in anul 3(Businee),el lucreaza in constructii(amenajari int si ext),suntem de 3 ani si jumatate impreuna...Vrem sa ne casatorim.Ar trebuie sa renunt la el doar pt k el nu a avut aceleasi oportunitati si sanse ca si mine.Nu pre cred...si dak e sa vb serios el e mult mai inteligent ,mai cu picioarele pe pamant,ma sustine si imi spune k trebuie sa evoluez,imi vrea binele si nu mi-ar gresi cu nimic. Nu as vrea sa fiu cu cineva cu facultate dar sa nu ne intelegem sau sa fie un nesimtit k mai sunt si astfel de oameni,prefer ce avem noi:iubire,intelegere,liniste! |
||
|
maya_dada Postat pe 15 Martie 2010 10:02 |
||
| ESTE TARE INTERESANT SUBIECTUL.INTR-O SITUATIE ASEMANATOARE AM FOST SI EU ...SI NU O DATA. INTR-ADEVAR DIFERENTELE SOCIALE PUN CAPAT LA UN MOMENTDAT IN MULTE DIN CAZURI.SPRE EX EU M-AM DESPARTIT TOCMAI PE ACEST MOTIV SI NU O DATA.LA INCEPUT TOATE BUNE SI FRUMOASE DAR MAI TARZIU ,ACESTI BAIETI DEVIN FRUSTRATI SI SE VAD IN IMPOSIBILITATEA DE A MERGE MAI DEPARTE.DE FIECARE DATA S-A TERMINAT LA FEL.CRED IN IUBIRE SI MAI CRED CA NU TOATE ACESTE RELATII SE BAZEAZA PE INTERES DAR,OAMENII GANDESC DIFERIT IAR UNII NU VOR SA FACA ANUMITE COMPROMISURI CA SA FIE BINE.SUNT SI CAZURI FERICITE SI MA BUCUR SA AUD ASTA DAR DIN PACATE NU A FOST SI IN CAZUL MEU.ASA CA DIN EXPERIENTA VIN SI SPUN INCA O DATA : DIFERENTELE SOCIALE ISI SPUN CUVANTUL , MAI DEVREME SAU MAI TARZIU.... | ||
|
kudika090476 Postat pe 15 Martie 2010 10:19 |
||
| CU SIGURANTA NU VA MERGE....SI EU AM AVUT O RELATIE DE 1 AN CU UN OM INFERIOR MIE SI NU A FACUT ALTCEVA DECAT SA MA IMPIEDICE SA MA DEZVOLT...PRIMELE 4-5 LUNI SUNT DE VIS, APOI INCEPE ''DISTRACTIA'' (GELOZII, CERTURI, SCANDAL--TOATE DIN CAUZA JOB-ULUI)..... | ||
|
pissy_love_23 Postat pe 15 Martie 2010 10:21 |
||
| este posibil sa fie o dragoste adevarata, ii doresc totusi sa nu fi dat peste un excroc. Eu nu cred ca este neaparat sa aiba meserii beton amandoi, intelegerea si respectul unul fata de altul este cea mai importanta. Decat sa ai un unul la nivelul tau sau mai sus si sa ai scandal in casa tot timpul, sa nu-ti tihneasca nimic, mai bine asa si sa fie liniste, dragoste, si de ce nu si "potrivire de caracter". | ||
|
kudika123276 Postat pe 15 Martie 2010 10:24 |
||
|
Dragostea nu tine cont de varsta, de salarii, de categorii sociale........... E foarte posibil ca un om care isi traieste fiecare zi din viata, sa aduca bucuria de a trai in sufletul unei persoane care are totul si nu se mai bucura de nimic. |
||
|
kudikaramonika Postat pe 15 Martie 2010 11:11 |
||
|
nu te certa cu ea si nici n-o mai intraba, ci incearca sa-i fi alaturi orice ar fi nu va intelege ca el este sau nu un profitor cauta sa o asculti cu calm nu merita sa sti sa strici o prietenie pentru amaratul ala poate cine stie ea va avea nevoie de tine la un moment dat |
||
|
anca3168 Postat pe 15 Martie 2010 11:25 |
||
| Poate functiona numai daca si el vrea sa se ridice. Cum aici nu e cazul, nu aveti nicio sansa, nu te teme, te vei trezi curand,. | ||
|
Kathara Postat pe 15 Martie 2010 11:51 |
||
| e posibil ca acum dragostea sa fie mare. dar cand se va mai sterge, atunci vor iesi la iveala valurile negre ale sufletului fiecaruia. foarte putine cazuri ajung departe in timp cu asa diferente de mari intre ei. si, de regula, tipul e cel care se complexeaza, cu atat mai mult cu cat ea va vrea sa-l aduca la nivelul ei, mai mult ca sigur. sau se va cobori la nivelul lui, pana isi va da seama dupa un timp, cat de proasta a fost ca a facut compromisul asta. | ||
|
kudika056747 Postat pe 15 Martie 2010 12:23 |
||
|
Acum e indragostita si nu vede diferentele dintre ei, deci nu are rost sa te certi cu ea pt ca nu o sa inteleaga. Mai asteapta sa se duca fluturasii... |
||
|
kudika142290 Postat pe 15 Martie 2010 12:29 |
||
|
pentru putin timp...va deveni greu la un moment dat...cand se duce pasiunea! |
||
|
kudika029449 Postat pe 15 Martie 2010 12:30 |
||
|
subiectul asta nu cred ca se rezuma numai la bani, la cum se imbraca unul si celalat; intrebarea e ce lucruri au in comun, ce fac impreuna? iese ea la bere in fata blocului sau el la cafenea? nu se stie cat timp va trece pana cand unul sau celalalt o sa vada ca in afara de iubire (care probabil acum e o mare atractie fizica) nu mai e nimic altceva care sa-i lege. da-i timp prietenei tale sa descopere singura ca iubirea trece si dupa ea raman doar lucruri pe care iti place sa le faci impreuna cu partenerul; pana atunci oricine vorbeste degeaba. iti spun din experienta, eu m-am casatorit cu un astfel de om, l-am intretinut si tinut acasa pt ca nu avea chef sa munceasca, i-am gadilat orgoliul de barbat ca m-am gandit ca asa e frumos sa faci ca femeie.... asta pana cand am devenit mama (copilului lui) si mi-am dat seama ca daca eu pot sa ma injosesc si sa ma umilesc (si aici nu e vorba de clase sau de bani, e vorba de rolul fiecaruia in cuplu), copilul meu nu merita asa ceva |
||
|
kudika139700 Postat pe 15 Martie 2010 12:49 |
||
| cand incepi o relatie sentimentala...iti intrebi partenerul cu ce vine el in aceasta relatie. ?! te gandesti mai intai ce iti poate oferi matrial ...treci peste faptul ca ii adori zambetul si te face sa te simti fericita...?! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 15 Martie 2010 12:55 |
||
|
e normal sa iti faci griji pt ea ,dar asta nu inseamna ca tb sa te amesteci in viata ei, pana la urma e decizia ei,si dak e sa se termine relatia celor doi si ea sa sufere tb sa fii alaturi de ea.nu tb sa fii de acord cu deciziile ei,dar tb sa ii fii alturi |
||
|
monique09 Postat pe 15 Martie 2010 13:05 |
||
Ai fost geniala cu dezvaluirea!!!! Te-ai intrebat daca cumva tu esti cea care are problema si nu el. Asa, cu mintea ta de manager si hainele tale de x milioane in care ascunzi frustrari care nu o sa-ti permita niciodata sa fii fericita, te-ai gandit la asta? Probabil ai fost prea procupata sa fi cu picioarele pe pamant si ai uitat sa dai drumul neuronilor din zgarda. Si apropos, cand postezi un asemenea topic pe un forum nu te astepta sa fie toti cu hugs and kisses Si inca ceva - exista termeni precum inteligenta emotionala sau sociala la care tu te incadrezi la oligofreni. Deci oare sa se simta si el nasol ca umbla cu tine? |
||
|
putinkova Postat pe 15 Martie 2010 13:55 |
||
|
Buna, am inceput sa citesc pe forumul aceste pt k mi s-a parut interesanta conversatia. Nu vroiam sa ma bag, sa-mi zic parerea, dar chiar nu mai pot sa tin in mine. CE ARE DAK EL NU ARE FACULTATE??? Eu am facultate, 2 mastere SI TOT CASTIG MAI PUTIN K PRIETENUL MEU CARE NU ARE FACULTATE!!! si nu numai k castig mai putin, ce el este persoana care ma ajutat sa-mi platesc studiile (masterul l-am facut in Madrid unde si lucrez - si credeti-ma un master aici ii zeci de mii de euro dak vrei sa faci unu klumea). Si uite k ne intelegem, peste un an ne casatorim si niciodata nu sa pus problema de cine are mai multe facultati sau cine castiga mai mult. Eu am vrut sa invatat si asta am facut, lui nu i-a placut k si mie scoala si inca nu a facut-o. That´s it!!! Asta nu inseamna k nu ma iubeste sau nul iubesc.....Amandoi muncim si ne luptam zilnic sa avem tot ce vrem si sa ne facem viata cat mai frumoasa si usoara. Nu conteaza cum faci asta, k manager sau vanzator. Conteaza sa o faci. But then again, ii parerea mea........ Sper sa va fi ajutat cu ceva commentul meu. Va pup. |
||
|
dalia_2006 Postat pe 15 Martie 2010 14:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sã continui sau nu? | 3 | De la: loredana_1630 7 Decembrie 2016 11:52 |
| Concurs...Kudikuplu... | 1 | De la: coracora3869 20 Ianuarie 2009 10:01 |
| am nevoie de un sfat | 7 | De la: Biank_kudika 24 Decembrie 2009 03:25 |
|
|
||
| IUBESC ALT BAIAT | 17 | De la: Rafinata 19 Iunie 2009 16:26 |
| E posibil sa il iubesc? | 74 | De la: elfuletz5 10 Iunie 2009 08:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.