Setari Cookie-uri

ea- manager, el- vanzator stradal

nu vad unde este problema...atata timp cat e fericita...de ce ar iubi unul cu bani...care sa o faca nefericita....
Tiffani
Postat pe 15 Martie 2010 14:41
Ciao

Sunt in situatia ta dar eu am considerat mereu ca diferenta sociala nu e importanta. Inainte sa ies cu el frecventam un om de afaceri care s-a dovedit a fi o persoana superficiala care tot ce avea de oferit erau banii. Iubitul meu lucreaza intr-un santier si nu pentru ca nu ar fi o persoana inteligenta ci doar pentru ca pentru el nu a exista acel cineva, asa cum pentru mine sau tine banuiesc, a fost cineva acolo sa ne ajute cu finantarea studiilor sau cu o vorba care sa ne dea impulsul necesar pentru a ne ridica din punct de vedere social si financiar.
Tie ce iti spunde inima? Te intereseaza asa mult parerea oamenilor? Sfatul meu e sa evaluezi raportul nu din punct de vedere material ci din perspectiva a ceea ce te face sa simti. Spuneai ca are anumite chestii care te deranjeaza: bautul cu baietii in fata blocului. Ai atins argumentul cu el? Cum a reactionat? S-a enervat, a fost dispus sa schimbe ceva? Ok e vinzator, e multumit de asta, ar schimva ceva daca ai fi dispusa sa-l ajuti? Cit de bine comunici cu el, cit de atent e la nevoile tale? E disponibil, ii sare repede tandara, e egoist cu tine?

Asta tre sa te intrebi ca sa gasesti raspunsurile. Fa ti o lista cu pro si contra relatiei. Pe mine ma ajuta mereu.Vezi de ce parte trage balanta. Si nu uita un lucru nimeni nu e suficient de bun pentru parintii nostri.

Sper sa ti fi fost de folos. ai grija de tine
amelinda_00
Postat pe 15 Martie 2010 14:44
O femeie poate schimba un barbat daca barbatul ii permite sa il schimbe; si ti-o spun tot din proprie experienta. Dupa 6 ani de mariaj nu am reusit sa imi fac sotul sa evolueze sa se maturizeze suficient incat sa vrea mai mult de la viata. Desi m-am chinuit 6 ani nu am reusit...asa ca i-am pus capat.
Niciodata nu m-am simtit superioara pt ca eu eram 'mare manager' si el muncitor, ca eu aveam facultate si el profesionala Avea oricum mai multa cultura generala decat mine. Ideea e ca l-am iubit si am acceptat sa ma casatoresc cu el fara sa imi pese de rahaturile astea gen clase sociale sau alte tampenii.
Nu m-a interesat nimic dar am sperat ca in timp se va maturiza,ca va face niste eforturi pt mine, ca va face niste schimbari si ca nu ma va lasa sa plec si ca isi va da seama ca nu vrea sa ma piarda.Desi pana in ultimul moment mi-a spus ca ma iubeste nu a incercat nici o secunda sa ma opreasca, sa se schimbe ,desi ii spuneam ce ma doare si ce as vrea,a lasat totul sa moara in ciuda eforturilor mele.
Conteaza prea putin clasa sociala si scolile,astea conteaza numai in ochii celorlalti.poate sa fie samanta rea din orice clasa sociala ar proveni.
ancaaurora_busu
Postat pe 15 Martie 2010 15:11
dragostea e oarba las ca se dezmeticeste ea
lupu_70
Postat pe 15 Martie 2010 15:27
De la: lupu_70, la data 2010-03-15 15:27:14dragostea e oarba las ca se dezmeticeste ea

Dragostea poate uneori sa fie magie. Dar magia poate fi uneori… doar o iluzie
ancaaurora_busu
Postat pe 15 Martie 2010 15:31

dragostea e oarba.....cum zicea cineva pe aici.......ce conteaza banii,sau ca ea se imbraca de fimra,nu asta o face om..........si un vanzator poate iubi si oferi multa dragoste..........cu timpul poate sa nu mai fie vanzator daca asta e problema......bautul in fata blocului cu baietii e acum cand sunt in gasca, pustani(ma rog cred ca nu mai pustan),dar nu va ramane asa o vesnicie.......................si sunt sigura ca nu va ramane nici ea cu el o vesnicie daca nu va fi multumita de el.....
atata timp cat acum ii este bine ...e ok......las-o .......daca va fi ceva va vedea ea........
dani_pisi
Postat pe 15 Martie 2010 15:49
Se poate ! Si o femeie de succes are nevoie de dragoste, de un moment in care sa uite de tot si toate.
Fii linistita nu il ia la o sedinta de marketing si nici nu-l prezinta prietenilor cu staif. Isi bucura doar sufletul, desi este constienta ca este pentru o perioada de timp......
Alice007
Postat pe 15 Martie 2010 16:44

Greu de spus , prea putine elemente , ar fii posibil daca el constientizeaza diferenta si il stimuleaza in caz contrar v-a intervenii rutina si despartirea , in timp ea isi va da seama ca traiesc in lumi diferite .E prematur sa ma pronunt , poate e o toana de moment .Eu sunt mai mult cu combinatiile astrologice , daca as stii date de nastere as putea sa fac posibilitati de compatibilitati , daca ai datele astea intra pe privat si-ti pot da relatii.
banalulanonim
Postat pe 15 Martie 2010 16:47
nu cred ca fazele cu astrele sunt intodeauna adevarate adica uitate la sagetator si pesti sa vezi ce compatibilitati sunt si sincer eu si sotu meu ne intelegem de minune si avem si copil asa ca nus ce sa zic dar cine stie poate ai si u dreptate dar in fine se iubesc si cu asta basta nu conteaza sincer parerea mea eu le doresc tot binele din lume si sa se inteleaga bine mult noroc in viata
diana_camelia
Postat pe 15 Martie 2010 17:00
De la: raluk_hbl, la data 2010-03-14 19:29:55
De la: Marlanski, la data 2010-03-14 16:56:15Offf...ma mir in fiecare zi ...... dar cel mai tare ma bucura cand vad ca e atat de multa lume proasta ... si nu oricum....ci mult mai proasta decat mine:)
Oricum stimata d-na/d-ra oricat de doamna esti trebuie sa intelegi ca ala chiar te iubeste..te iubeste pentru cat de proasta esti....ca esti desteapta pe domeniul tau..sa vizi parfumuri etc mirosi frumos dar pute prostia pe tine..si sunt convins ca daca te-ai indragostit si de un vanzator de la bingo...ca esti si de o frumusete iesita din comun...:) sau poate noi ceilalti nu avem "bingotele" pe care ti-l doresti matale:))..

Oricum sa fiu cinstit cu tine....:) sunt seful baiatului care vinde bilete la bingo:) sa treci pe la noi pe la sediu sa iti dam un premiu de consolare...ca doar e luna martie si trebuie sa fim draguti cu toate doamnele si donisoarele indiferent de cum arata...
Dar ca sa fie mai usor pentru tine..poti veni cu o punga pe figura...ne facem ca nu te cunoastem:))
Apropo...stai linistita...am vazut si poze cu tine goala:)) ...

DECI DRAGA LASA-L DRACU IN PACE CA-SI BATE JOC DE TINE!!!!!
lucky_29
Postat pe 15 Martie 2010 17:05
Se poate numi si iubire. Depinde ce ii ofera el, cu siguranta la ceva ce ea tanjeste de mult , nu a avut parte. Din femeia fitoasa a devenit o melancolica, o visatoare. Trebuie lasata singura sa-si dea seama daca alaturi de el poate avea un viitor, daca el este cel ce-i poate oferi golul din launtrul ei, sau este doar ceva de care se agata acum dupa o dezamagire.II urez succes.
scorpions
Postat pe 15 Martie 2010 17:28
Pe mine ma uimeste faptul ca ne intrebi pe noi ! ! Tu esti precum Toma necredinciosul : desi ai vazut cu ochii tai, tot nu esti in stare sa crezi ! !
Normal ca este posibil si se poate si mai mult decat atat : daca ar ramane invalid , spre exemplu, crezi ca nu l-ar mai iubi? Sau, Doamne fereste, ramane ea invalida ! Viata rezerva surprize majore, si mai ales infatuatilor si celor mandri de viata lor ! De obicei acestia sunt smeriti de Dumnezeu atunci cand le este lumea mai draga! Si inteleg ca sunt simpli trecatori prin viata si administratori a ceea ce au primit !
Eu stiu un caz al unui tip dorit de foarte multe femei care s-a indragostit de o tipa invalida. Nu i-a fost MILA , a IUBIT-O ! S-a casatorit cu ea si la vreun an si ceva dupa asta, ea a murit. Am inteles ca nu a putut s-o inlocuiasca pe ea cu nimeni altcineva ! Nu stiu ce va face pe viitor, dar din punctul meu de vedere este un exemplu!
Dar niste minti inguste si niste inimi ca ale lui Grinch care a furat Craciunul, nu au cum sa inteleaga ! Si drept dovada, primesc ceea ce merita : persoane care doar profita de pe urma lor !
kudikaroxi
Postat pe 15 Martie 2010 17:52
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

intrebare: e posibila o asemenea iubire?

kudika087343
Postat pe 15 Martie 2010 18:03
va mai dau o varianta decat cea pe care o expune " fetele de bine" adica vezi doamne ea manager si el vanzator stradal. dar daca tipul arata super tare si "prietena" nu e decat geloasa???? si simplul sofer al lui columbeanca acum e model si cad pe spate toate managerile care se duc pe la prezentari si in cluburi! asa ca nu mai fiti asa fitoase, ca mai materialiste sunteti voi femeile!!
kudika087343
Postat pe 15 Martie 2010 18:11
De la: bumpp, la data 2010-02-27 21:01:35si, da. cunosc si cazuri in care ea cu facultate, el doar cu o scoala profesionala. se iubeau, s-au casatorit si acum ea isi ia saptamanal batuta ca "te crezi prea desteapta?"
da, mandria primeaza intotdeauna in fata iubirii. si cum altfel se poate demonstra "superioritatea" decat prin pumni si sfinti, mame si organe genitale...

Si domni cu facultate isi bat nevestele ,nu asta ar fi un punct de vedere ca sa fii om nu-ti trebuie facultate ( zic eu )
valivieru96
Postat pe 15 Martie 2010 18:40
moama s-au umplut deja 13 pagini de pareri pro sau contra
miss_darine
Postat pe 15 Martie 2010 18:44
De la: utad, la data 2010-03-14 19:30:18ai sa ramai uimita,caci chiar exista clase sociale,si acum si inainte de 1989 le-am simtit pe pielea mea tipul din mertan cu manelele date la maxim e din aceeasi clasa sociala cu patronul unei firme oarecare chiar taraba cu legume de la piata,dar si-a luat mercedes masina oamenilor bogati(asa zice seful meu-propitar de mertan)si ei cred ca au evoluat pe scara sociala

Nu-i carutza ca mertzanu ...dar cu ea isi castiga banu
yneedlove
Postat pe 15 Martie 2010 19:01
De la: miss_darine, la data 2010-03-15 18:44:37 moama s-au umplut deja 13 pagini de pareri pro sau contra

drept dovada ca lumea este FORTE OCUPATA si are PREOCUPARI IMPORTANTE.....
yneedlove
Postat pe 15 Martie 2010 19:04
hm,..nu ii dau nici o sansa relatiei..;acum inca este valul amorului ..peste un timp se vor obisnui mai mult unul cu celalalt si atunci sa te tii nenica!!!
pacat ..
stelya
Postat pe 15 Martie 2010 19:26
imi pare rau pentru tine ca nu ai cnoscut dragostea adevarata. probabil ca el ii ofera ceva ce tu nu vezi si nu ai cum sa intelegi. eu m-am maritat cu un baiat care era opusul meu, plus ca e si gras , iar eu sunt miss. dar ma face fericita, ma iubeste, ma face sa rad, pentru ca am suferit prea mult din dragoste si ccel mai important ma iubest. si eu castig mai bine decat el, dar eu cu banii mei fac ce vreau eu, el cu banii lui face ce vrem amandoi, mai mult eu ;)
katalina_calin
Postat pe 15 Martie 2010 19:44
nu exista dragoste adevarata;))))
papusikaaa20
Postat pe 15 Martie 2010 19:56
De la: papusikaaa20, la data 2010-03-15 19:56:58nu exista dragoste adevarata;))))

daca tu nu crezi in ea, nu inseamna ca nu exista
vocea_inimii
Postat pe 15 Martie 2010 19:58
Te intreb eu. E posibila astfel de intrebare?
Lasa intrebare nu se discuta despre dragoste. Sau relatiile inseamna doar material? Daca el o scurgea de bani se imbraca de firma, nu? Sau nu. Sotul meu mi-a ascuns 10 ani ca are liceul pentru ca eu sunt contabila. A luat bacul la seral si pe ascuns. Nu stiu cat il macina complexul asta dar imi pare ca ma iubeste ca acum 15 ani si nu am pus nici o data in balanta studiile lui sau salariul (putin inferior) noi formam un cuplu fericit si eu castig in continuare mai bine ca el. asta nu inseamna ca il intretin. sunteti mult prea materialiste sau poate complexate in privinta castigului. si daca el ar fi castigat triplu "ar fi fost posibila o asemenea iubire"? iubire=salariu? sau nu inteleg problema ta. vorbesti de iubire sau de o relatie la rece? sau doar iti vine greu sa nu mai ai cu cine sta la barfe? ti-a furat prietena?
ps: care ai un venit mai mare ca al meu? da-mi numarul de telefon ca divortez si te iubesc cu nabadai
(te iuby sotiorul meu care castigi mai putin ca mine si ma faci sa fiu fericita)
malascusalfa
Postat pe 15 Martie 2010 20:37
Cunosc pe cineva la Arad, ea medic veterinar bine cunoscuta in oras si bine cotata.El,sotul( azi ) este zugrav.L-a cunoscut cand zugravea grajdurile la ferma la care lucra atunci.Au un copil dar a fost crescut de bunici din partea mamei.E adevarat ca din fata educata si cu mult bun simt este acum mahala.Se cunoaste transformarea.Cine o cunostea inainte poate sa faca diferenta azi. Plus ca ea a primit o mostenire de la bunica( o ditamai vila) si omului ii place la nebunie situatia,. Numai ca ea azi recunoaste ca nu era ptr ea acest om.Nu stiu daca prietene ta va recunoaste intr-o zi ca acest om nu e ptr ea?Sa speram ca va fi curand. Cand va iesi intre cunostiintele ei cu el sa i se atraga atentia.Asa a patit Smaranda si s-a izolat de toti.Nu mai are prieteni si nici macar cunostiinte.Sotul e foarte gelos(nu zice ca nu stie sa abordeze o discutie).
LumiTaf
Postat pe 15 Martie 2010 21:23
HELLO!!!!

PROBABUL ESTE POSIBIL STII ZICALA "DRAGOSTEA E OARBA" SPER SA FIE DRAGOSTE SI NU O MARE "TEAPA"!!!!!!!
iulllya
Postat pe 15 Martie 2010 21:29
De la: bumpp, la data 2010-02-27 20:40:07prietena mea cea mai buna s-a indragostit. e manager vanzari, brand renumit, mall, fitze, haine de firma, etc.
el vinde bilete bingo in cartierul in care stam. sunt de 2 luni impreuna, se iubesc, etc.
pe ea n-o mai recunosc. a devenit dintr-o "infipta cu picioarele bine in pamant", dura, "doamna", intr-o visatoare care se maimutareste la telefon cu "pui", "iubi".
ea se imbraca in rochite, pantofi, mereu aranjata, el in blugi, adidasi. ea in haine de x milioane, el de la piata. ei ii place sa citeasca, sa iasa la cafea, lui ii place sa bea bere cu baietii in fata blocului.

am incercat s-o intreb daca n-o deranjeaza lucrul asta, ca sunt foarte diferiti, ca are salariul de 3 ori mai mare, ca poate el doar profita...ea s-a suparat ingrozitor, ne-am certat...

nici intr-o mie de ani ..hai sa fim seriosi..doamna si vagabondul nu rezista in zilele noastre
ionelaela
Postat pe 15 Martie 2010 21:35
spune-i ca asa ceva este imposibil si va iesi foarte ranita din aceasta relatie.e clar ca el vrea doar sa profite de starea financiara si ca ea este acum in'al noualea cer'' si nu gandeste corect.Succces
baby_chitzi
Postat pe 15 Martie 2010 23:41
apropos! mai sunteti impreuna??
gugutzi
Postat pe 16 Martie 2010 02:33
atunci cand vrei poti rasturna muntii din loc
GYPSI
Postat pe 16 Martie 2010 08:53
eu v-as pune sa invatati sociologie si psihologie , veti afla cu siguranta ce diferenta este intre ce vor oamenii sa para si ce sunt ei cu adevarat , apropo de tinuta sobra a prietenei respective .
Nu te mai mira de gestul prietenei , imaginea noastra sociala este doar in aparenta rationala , in realitate suntem condusi doar de sentimente , dorinte , afecte . Ei ii lipsea sentimentul dragostei si tocmai asta a lovit-o acum . Cati nu-si doresc cu adevarat sa fie in locul prietenei tale , nu recunosc ca deh sunt ,, rationali '' si in societate trebuie sa arati asa .
sm_miky67
Postat pe 16 Martie 2010 09:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire dincolo de kilograme 18 De la: kudika055844 1 August 2009 12:37
am nevoie de cateva pareri, pls... 14 De la: elle26 28 Iulie 2009 11:34
sa dau sau nu cartile pe fata? 50 De la: capsunik_luv 11 Decembrie 2009 23:12
DRAGOSTE SAU MILA 10 De la: catalina69 26 Octombrie 2009 11:45
relatie ciudata 52 De la: Micaell 9 Februarie 2012 12:01