Setari Cookie-uri

Ajutor..am fost batuta..

am trecut printr'o experienta asemanatoare... doar ca nu a fost doar odata.. in orice caz.. iti zic sa il uiti si sa iti gasesti pe cineva care sa te merite si sa te respecte.. si da chiar este adevarat.. daca a dat odata va da si a doua oara. Deci fugi!!
Cherry_Jully
Postat pe 15 Mai 2010 12:04
DOAMNE...FUGI DRAGA MEA SI NU TE MAI UITA IN SPATE!!!!EU SUNT DE SPECIALITATE PSIHOLOG SI VORBESC SI DIN PERSPECTIVA FEMEII DIN SOCIETATEA ASTA PREA CRUDA!!!!!

VIOLENTA DOMESTICA ISI ARE RADACI MULT MAI ADANCI..PANA LA URMA VEI AFLA DACA NU RENUNTI, CA ESTE O BOALA SI PE CARE DIN DORINTA DE A O TRATA CUMVA DIN EXTERIOR VEI ACCEPTA CONTINUITATEA ACESTEI RELATII.DIN MILA SI POATE CUM ZICI TU IUBIRE CA LA 20 DE ANI..TRECATOARE CUM AS ZICE EU, NU TREBUIE SA SUPORTI ASA CEVA, TREBUIE SA AI PERSONALITATE , PUTERE, RESPECT DE SINE, PRESTANTA SI ATITUDINE!!! ASA CA O FEMEIE CARE TU INCEPI SA DEVII, PUTERNICA SI INCREZATOARE IN PROPRIILE ATU-URI SI CALITATI!!!
ACEST INDIVID DACA A INDRAZNIT SA RIDICE TONUL LA TINE SI MAI ALES A SIMTIT NEVOIA SA TE LOVEASCA SI .....DRAGA MEA UN GEST ATAT DE JOSNIC SI INCALIFICABIL, UMILITOR MENIT SA-TI DEGRADEZE INCREDEREA IN SINE POTE VOIT DIN PARTEA LUI, ASTA IAR IZVORAND DIN POATE INVIDIE PE FRUMUSETEA TA, GELOZIE FATA DE PERSOANELE CARE POATE TE APRECIAZA CU ADEVARAT SI-TI RECUNOSC CALITATILE CHIAR SI PE STRADA, ORGOLIU MASCULIN...SA TE SCUIPE????????
TE ROG VEZI-TI DE VIATA TA, CARIERA TA PROFESIONALA SI LUPTA CA TU SA FII MEREU O PERSOANA CARE PRIN COMPORTAMENT SI ATITUDINE SA FII RESPECTATA!!!!!!
TE PUP CU DRAG psh. LAURA ZANCU din TM
Lauralee
Postat pe 15 Mai 2010 12:59
deci clar daca a dat in tine o data va mai da de cate ori se va imbata sau va avea chef sa te bata , parerea mea indeparteaza raul de la radacina esti tanara frumoasa si lumea e plina de barbati care vor sti sa te respecte si sa se poarte cu tine cum meriti trebuie sa fii ferma si sa i spui sa te lase in pace , nu traiesti cu parintii lui
lance_topi
Postat pe 15 Mai 2010 13:03
ceea ce spui tu este ingrozitor ,eu am 14 ani sunt mai tanara decat tine poate ma consideri un copil dar asta este iti dau sfatul meu:Nu te impaca cu el pt scuze k iti zik poate el cand e treaz se comporta frumos dar cand pune bautura in gura e o bestie ,degeaba iti promite marea cu sarea dar tot un pahar de vin sau altcva va bea si nu se va putea oprii pana kand se va imbata groaznic iar atunci vei patii cv mult mai rau . Asa ca daca nu mergi la politie makar NU TE IMPAKA CU EL.Ce face alcoolul din oameni Doamne sfinte ajuta'ne.
Romantic_Girl
Postat pe 15 Mai 2010 13:09
Pentru ce a fãcut el, nu poate fi vorba de o a doua șansã. Fii mulțumitã cã ai scãpat cu viațã dupã primul "tratament" aplicat ºi fii convinsã cã data viitoare poate vei scãpa pe cealaltã lume. Trebuie sã þii la viaþa ta. Prietena ta care þi-a spus cã dupã prima bãtaie urmeazã a doua ºi apoi a nu ºtiu câta, are mare dreptate. Din pãcate, tu chiar trebuia sã-i faci ºi plângere la poliþie, fapta lui este prevãzutã ca infracþiune, dupã ce ajungeai în þarã sau chiar atunci în Bulgaria sau unde s-a întâmplat trebuia sã mergi la medic pentru certificat medico-legal. Gândeºte-te cã ori dacã se împacã cu tine, ori în caz contrar, dacã-ºi va face o altã prietenã, va proceda la fel. Din pãcate, urmãtoarei i se vor înºira diverse despre culpa ta în relaþie, iar aceea va fi de-a dreptul sideratã cum de ai lãsat sã-þi scape un bãiat "aºa de bun". Dacã tu nu ai fãcut nimic ca fapta lui sã rãmânã fãrã nicio consecinþã, ºi alte fete vor pãþi la fel ca tine, sau poate mai rãu, ºi crede-mã, niciuna nu meritãm. Astfel de oameni nu meritã sã le fie o persoanã aproape. ªi mai gândeºte-te cã am evoluat mult de la evul mediu, aºa încât niciun bãrbat, dacã te respectã, nu ar permite sã te înjoseºti ºtergându-l undeva. Ai toatã viaþa înainte ºi nu toþi bãrbaþii sunt la fel. Sigur vei gãsi persoana care sã þinã la tine ºi sã te ºi respecte. Aºa cã vezi-þi de viaþa ta, eºti tânãrã ºi nu meritã.
flory1971
Postat pe 15 Mai 2010 13:36
Fato dragã, dacã e la teologie, te-ai ars, plânge cã ºi-a pierdut parohia. Alt motiv te asigur, în mod real nu existã, ºi nici înainte nu cred cã a fost altceva din partea lui. Iar când îi va pica un tronc o altã p.....ã, o sã scape de tine doar îngropându-te, cã de divorþat nu ºtiu dacã ar putea.
flory1971
Postat pe 15 Mai 2010 13:45
ori cat de multa iubire ar exista intre tine si el sa stii ca el nu te iubeste din moment ce te bate un asa om nu ar trebui iubit stiu ce simti da divorteaza cat inca copii sunt inca normali sa nu vada cum te bate ca vor fi traumatizati din cauza asta chiar daca cu ei nu are treba daca bea divorteza ca un om caruia ii place acest viciu nu se v-a lasa de el pana cand nu v-a murii ...
kudika084081
Postat pe 15 Mai 2010 13:57
dupa parerea ta ce e de facut? normal ca acel om nu merita sa ii mai oferi o sansa..adica sa fim seriosi....nu dai intr-o persoana pana nu mai poti si apoi vii ca idiotul sa iti ceri scuze...niki nu pot sa cred ca exista asa ceva....daca l-ai ierta ai fi cea mai mare fraiera...esti tanara si ai toata viata inainte,nu se merita sa iti strici viata pt un barbat..si cele 2 prietene ale tale au dreptate : DACA A DAT O DATA VA MAI FI SI O DATA VIITOAre! u ce vrei? sa jungi in coma la spital? crezi ca merita un "NIMIK" sa faci asta pt el sau din cauza lui? NU NU NU NU NU nikiodata,baieti sunt o gramada ,e plina lumea de ei
steffy91
Postat pe 15 Mai 2010 14:41
incearca sa il uiti daca a ajuns sa iti faca asa ceva nu te merita....... sper sa treci peste ce tia facut poate vi cu un raspuns sa imi zici ce ai mai facut oricum sper sa fie bine
angel_discount115_yahoo_com
Postat pe 15 Mai 2010 16:45
SPUNE-I,,ADIO"
doar daca te respecti pe tine ca persoana,
daca vrei sa duci o viata de cosmar acorda-i inca o sansa.
bafta
aditza1970
Postat pe 15 Mai 2010 17:19
De la: Tazmanian, la data 2010-05-08 14:46:04probabil a doua oara iti va baga un pepen in c...r, o sa iti dea palme la subrat, o sa te gadile, apoi o sa te stranga de gat cu o soseta pana iti iesi ochii din orbite, apoi sa te plezneasca peste bot cu cardul visa, o sa puna cainii pe tine, apoi o sa te bage cu capul in wc, dupa care o sa te lege de masina si o sa te tarasca prin oras de abia astepti cred
auuuuuu mama ce sadism
playboy
Postat pe 15 Mai 2010 18:09
De la: Lauralee, la data 2010-05-15 12:59:08DOAMNE...FUGI DRAGA MEA SI NU TE MAI UITA IN SPATE!!!!EU SUNT DE SPECIALITATE PSIHOLOG SI VORBESC SI DIN PERSPECTIVA FEMEII DIN SOCIETATEA ASTA PREA CRUDA!!!!!

VIOLENTA DOMESTICA ISI ARE RADACI MULT MAI ADANCI..PANA LA URMA VEI AFLA DACA NU RENUNTI, CA ESTE O BOALA SI PE CARE DIN DORINTA DE A O TRATA CUMVA DIN EXTERIOR VEI ACCEPTA CONTINUITATEA ACESTEI RELATII.DIN MILA SI POATE CUM ZICI TU IUBIRE CA LA 20 DE ANI..TRECATOARE CUM AS ZICE EU, NU TREBUIE SA SUPORTI ASA CEVA, TREBUIE SA AI PERSONALITATE , PUTERE, RESPECT DE SINE, PRESTANTA SI ATITUDINE!!! ASA CA O FEMEIE CARE TU INCEPI SA DEVII, PUTERNICA SI INCREZATOARE IN PROPRIILE ATU-URI SI CALITATI!!!
ACEST INDIVID DACA A INDRAZNIT SA RIDICE TONUL LA TINE SI MAI ALES A SIMTIT NEVOIA SA TE LOVEASCA SI .....DRAGA MEA UN GEST ATAT DE JOSNIC SI INCALIFICABIL, UMILITOR MENIT SA-TI DEGRADEZE INCREDEREA IN SINE POTE VOIT DIN PARTEA LUI, ASTA IAR IZVORAND DIN POATE INVIDIE PE FRUMUSETEA TA, GELOZIE FATA DE PERSOANELE CARE POATE TE APRECIAZA CU ADEVARAT SI-TI RECUNOSC CALITATILE CHIAR SI PE STRADA, ORGOLIU MASCULIN...SA TE SCUIPE????????
TE ROG VEZI-TI DE VIATA TA, CARIERA TA PROFESIONALA SI LUPTA CA TU SA FII MEREU O PERSOANA CARE PRIN COMPORTAMENT SI ATITUDINE SA FII RESPECTATA!!!!!!doamne cata dreptate are fata asta
TE PUP CU DRAG psh. LAURA ZANCU din TM
playboy
Postat pe 15 Mai 2010 18:14
Mare adevar spui !!! Si el si parintii sunt interesati,,,, pentru ca... daca nu esti casatorit,... nu poti profesa !!!!
Doamne...,dar ce preot va deveni ...,iar cand va merge cu crucea... la Boboteaza ...cum va rezista sa nu bea ???
Lasa-l,fata draga,caci cu asa om... nu ajungi bine!!! Intrebarea este ;de ce se face preot ??? Caci nu-l iubeste nici pe Dumnezeu ...nici pe el insusi...altfel nu s-ar degrada in halul asta...iar iubirea fata de tine este ...inexistenta...dependenta pura...sau nici el nu mai stie cand bea ....!!!!!!
Daca l-ai fi dat la Politie ...si aflau cei de la Teologie ... mai ajungea popa ...la "Pastile cailor "..deci acesta-i adevaratul motiv pentru care parintii si el ...incearca sub orice forma sa te
''INDULCEASCA"...si nu altceva !!! Foloseste-ti mintea si nu te lasa pacalita ,chiar daca esti tanara !!!!
Ca sa fii preot adevarat trebuie sa ai un caracter foarte puternic,caci probleme de suflet au multe enoriase si ...ispite sunt cu duiumul......si la indemana.....!!!
Nu lacomi la banii lui.. si la prosperitatea care te asteapta ...caci nu-ti aduce fericirea !!!!!!!!!!!!!!
kudika133347
Postat pe 15 Mai 2010 18:40


Tu vb serios ? il iubesti , cred ca pe bruta asta doar parintii lui si poate d-zeu il mai iubeste , fugi ca si cand l-ai fii vazut pe ala negru si cu coarne , habar nu ai ce te-ar astepta maine si eu m-am imbatat la viata mea , dar eu sunt haios , sa dau intr-o femina ? niciodata , cineva spunea ca ultimul argument al celui care nu mai are argumente este...forta.
Daca te mariti ai idee cate izmene iti baga in gura ca sa nu tipi ? bucura-te ca a avut la indemana sutrienul tau , ca da izmenele erau purtate mai multe zile , ii simtea-i aroma mai bine.Cateodata mi-e sila ca sunt contemporan cu unii care poarta ceva ca si mine , dar nu arata decat unei femei .
banalulanonim
Postat pe 15 Mai 2010 21:27
nu te mai gandi la el,off inca un aspirant la preotie cred ca 95% din preoti sunt psihopati.Din cate vad ca povestesti cum te_a batut parca descrii un scenariu dintr_un film de groaza, ce groaza mai bine zis horor,mai bine fugi cat te tin picioarele si nu te mai gandi la el sigur cine da o data mai da si a 2 oara gaseste un baiat bun care sa te merite.deci capul sus si privirea inainte.pupici si sper sa ramana un vis urat la care sa nu te mai gandesti.Flori
kudika058254
Postat pe 15 Mai 2010 22:02
In concluzie, te desparti de el! Daca totusi n-o faci cat mai repede, fii pe faza pt urmatoarea cafteala, tine minte ca treaba cu legitima aparare este in vigoare... poate scapi de el definitiv, intelegi ce vreau sa spun, nu-i asa?!
darksukkubus69
Postat pe 15 Mai 2010 22:46
De la: Caprioara1890, la data 2010-05-08 14:54:21si va rog sa nu mai faceti misto..ca si-asa e destul de greu..poate n-ati trecut prin asta si nu stiti ce inseamna..

fugi cat vezi cu ochii de un asemenea specimen...ma si mir ca mai poti scrie ca-l iubesti dupa o asemenea bataie..m-a apucat frica doar citind
tematoare
Postat pe 16 Mai 2010 01:55
Am cunoscut un barbat care cind se intilnea cu baietii ai umplea de sfaturi.Printre multele era si acela ca pe nevasta trebuie sa o trosnesti din cand in cand ca sa stie cine e sefu.Culmea e ca punea in aplicare ceea ce spunea.Cel putin o data pe luna rupea o usa in care o arunca pe nevasta sau mai stiu si eu ce alte mobile.Aia nu mai iesea din casa din cauza vanatailor.Spunea tuturor ca divorteaza, ca il lasa dar nu s-a indurat nici in ziua de azi.Il slugareste ca pe un pasa turcesc iar el o denigreaza ca pe o masea stricata.Daca asta doresti e alegerea ta.Dar te asigur ca poti trai si in normalitate cu respect si pretuire si nu in ultimul rind iubire.
blanch
Postat pe 16 Mai 2010 03:26
buna, dute la un psihoterapeut, iar daca este si el deacord incercati o terapie de cuplu.
Nu astepta schimbari radicale peste noapte, dar orice fel de schimbare in bine sau in rau este posibila, suntem oameni ne adaptam si ne inbunatatim abilitatile.
Este irelevant ce se spune pe forum, decizia iti apartine si trebuie sa ti-o asumi.
Succes
dominatorix
Postat pe 16 Mai 2010 03:56
Trebuie sa fii smintit la creier daca accepti un om care te abuzeaza.
Daca il iubesti, iti meriti soarta asa ca nu cere ajutoru nimanui. Ajutorul de care ai nevoie este in miinile tale.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TREZESTE_TE la realitate pina nu va fi prea tirziu.
alincami
Postat pe 16 Mai 2010 04:46
"sunt un copil,n-am mai trecut prin asa ceva..nici nu stiu ce sa fac..de vorbit nu mai vorbesc cu el,dar ma cauta..plange la telefon..nu stiu...ne facusem atatea planuri impreuna,urma sa ne mutam impreuna..si brusc a cazut tot.."


cu toata pregatirea voastra...psihologi, avocati, mamici sau ce mai sunteti ...o simpla analiza de text..."de vb nu mai vb cu el, dar el ma cauta , plange la tel "...nu sunt profa d romana dar ...fitzi putin pe faza ceva nu miroase bine ori fata abereaza. ca sa nu imi spuna mie ca raspunde la telefon si asculta cum se boceste boul ala care cica ii da in freza
DRkay
Postat pe 16 Mai 2010 05:33
Nu vreau sa te sperii dar daca te intorci, data viitoare,caci va exista ,nu-l va opri nimic sa te elimine fizic!
Esti tanara,poti gasi un om civilizat. Lasa-l!
si daca mai ai probleme,suna 112!
Sincerly
Claudiu Frantz.
clodnavy
Postat pe 16 Mai 2010 05:34
Un lucru!

Paraseste-l ACUM! Si cauta un alt baiat..sau femeie..orice!

Ciao!
kudika063666
Postat pe 16 Mai 2010 05:49
Dar ai si tu grija de unde l-ai ales...acuma tu ai spus ca ai 20 de ani..daca e asa..inseamna ca si tu umbli pe unde nu trebuie....

Incearca sa schimbi un pic anturajul..


Si mai este ceva! Nu este nici o rusine..sa fi singura...la fel nu e nici o rusine sa nu faci sex..

Decat asa...totusi esti o persoana nu o VITA!

kudika063666
Postat pe 16 Mai 2010 05:51
DACA TE VEI REIPACA, PROBABIL VEI SFARSI CA MULTE ALTE, MOARTA DIN CAUZA VIOLENTEI. SFATUL MEU E SA IL LASI! DACA NU VEI AVEA CEA MAI GROAZNICA VIATA.....
VIATA E PREA SCURTA, NU SE MERITA
MONICH_78
Postat pe 16 Mai 2010 07:36
daca omul a facut la betie asta , chiar e prost cind bea , un sfat sunt barbat , LASA-L MAMI , dute in lume ai 20 de ani doamne , asta nu este viata chiar daca il iubesti , ...sa bagi sosete in gura la o persoana etc ,,,,,,,,,, offfff e greu , vrea si el sa para barbat , sa se puna cu un barbat , SFATUL MEU , LASAL , NU TE MERITA DACA TE BATE , CIND IUBESTI NU SPUI CUVINTE GRELE NU LOVESTI ,ARE UN CARACTER VIOLENT , DAR CE SA MAI VORBIM DE DRAGOSTE DIN PARTEA LUI , SAI FIE RUSINE AS VREA SA IL INTILNESC SA VAD BARBATUL ASTA IN OCHI , DAR CRED CA DE FAPT NU ESTE BARBAT DECIT CIND BEA UN BARBAT BETIV ,
kudika095712
Postat pe 16 Mai 2010 07:47
Cred ca nu este normal ce ti se intampla dar poti face un singur lucru si anume daca vrei sa continui cu el trebuie sa mearga la un psiholog si sa stabiliti o regula , daca depaseste 3 beri atunci tu ai plecat si il lasi acolo indiferent unde sunteti.
Daca face asta pt.tine inseamna ca te iubeste daca nu atunci cred ca trebuie sa-ti recosideri iubirea pe care i-o porti , pt.ca trebuie sa-i explici ca esti o fiinta umana si nu mai concepi sa dea in tine NICIODATA.
pantegrus
Postat pe 16 Mai 2010 08:27
De la: MSK, la data 2010-05-15 09:49:424 ani? Uite o femeie care tine la tavaleala.

Nu stiu ce sa zic eu de popa asta al tau batausi. Cred ca aerul din Bulgaria e devina. Daca vrei sa te impaci cu el, urmeaza acesti pasi:

1. Nu va mai duceti in Bulgaria... violenta e o boala pe cale virala(sau alcoolica), iar, locuitorii acestei tari(numiti bulgari), sufera in proportie de 90% de ea.
2. Ascunde-i bautura. Incearca sa-l tii cat mai departe de orice inseamna alcool. Daca vrei poti sa-i implantezi un dispozitiv electric cu telecomanda si de fiecare data cand se apropie de alcool ii dai un soc de vreo 200W.
3. Ia lectii de box. Daca totusi e beat si vrea bataie, atunci bateti-va parte in parte. Incearca sa nu-i spargi sticla de bere in cap totusi.
4. Asigura-te ca mereu poarta sosete si chiloti curati. Daca preferi, poti cauta detergenti cu arome: vanilie, capsuni, ciocolata... poate chiar saorma.
5. Pune-l sa se spele de cel putin 10 ori pe zi pe dinti. Pentru o respiratie proaspata. Ai putea sa incerci varianta gumei Five, dar daca aterizeaza in par... e mai greu de scos.
6. Invata "Tatal Nostru" si "Vesnica Pomenire"... nu se stie cand ai putea avea nevoie de ele.

Sau mai simplu: lasa-l in plata Domnului. Sunt si alte femei carora le sta bine fardate. De ce sa fii egoista?

RUY_BLAS
Postat pe 16 Mai 2010 08:30
Fugi cat poti...e un animal!
kudika041931
Postat pe 16 Mai 2010 08:44
Iubita mea ,am o virsta si-mi permit sa-ti spun ca de obicei in viata eu em dat a doua sansa ,dar in situatia ta NUUUUUUUUUU E O BESTIE daca a facut toate astea sigur va recidiva si fereasca dumnezeu de mai rau. Promisiunile sunt de prisos ,cum ai putea sa te mai lasi iubita ,sarutata de asa un om (daca pot sa-i mai spui om )fara sa-ti fie frica ca va recidiva, iarta-ma dar daca te iubesti si respecti renunta esti tinara si viata sigur mai are multe lucruri bune pentru tine. NU ARE ROST MERGI MAI DEPARTE. Iti doresc tot binele din lume si putere sa renunti (daca fata mea ar pati asa ceva ,nu stiu de ce as fi capabila ) Eu consider ca orice problema se rezolva discutind ,de asta avem grai ,si nu suntem animale,se zice ca suntem o specie superioara ,sa dovedim asta.
Renunta sa nu ajungi mai tirziu sa fi nevoita sa fugi din calea lui cu doi copii de git si ei traumatizati,stiu ca e greu dar mergi mai departe
kudika091279
Postat pe 16 Mai 2010 09:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
m-a parasit iubita 1 De la: kudika404106 23 Mai 2011 13:44
ce sentiment urat, simt ca m-am injosit asa de tare 279 De la: kudika376625 10 August 2015 22:21
Am nevoie de un sfat urgent!!! 35 De la: m_user 13 Noiembrie 2009 09:40
A fost iubire sau ce a fost? 16 De la: yumalai 2 Mai 2009 15:56
dupa atata timp.... 44 De la: fantasyblue 20 Iulie 2009 15:20