Setari Cookie-uri

Oare sa fie nehotarata?

De la: dragon_fly88, la data 2010-07-08 17:30:08
imi pare rau..dar tu cine mai esti?
hai clarra.. ..
as fi foarte politicoasa si impartiala...
daca stiu ca nu e joc de culise
asa e...ma bag in laptele tau?
ntz ntz ntz..sa-mi fie rusine doar ca nu-mi e
nu am blana..dar dhe..poate ai tu?

mai, tu tot nu esti gata sa-ti vezi de treaba ta ;))
vezi bine ca te lasasem in pace, credeam ca te-au linistit si ceilalti.. dar se vede ca tu ai o problema. Te-as sfatui sa ti-o rezolvi pana una alta. Sau..te pot ajuta cu ceva? :)
clarra
Postat pe 9 Iulie 2010 01:19
De la: clarra, la data 2010-07-09 01:19:55
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-08 17:30:08
imi pare rau..dar tu cine mai esti?
hai clarra.. ..
as fi foarte politicoasa si impartiala...
daca stiu ca nu e joc de culise
asa e...ma bag in laptele tau?
ntz ntz ntz..sa-mi fie rusine doar ca nu-mi e
nu am blana..dar dhe..poate ai tu?

mai, tu tot nu esti gata sa-ti vezi de treaba ta ;))
vezi bine ca te lasasem in pace, credeam ca te-au linistit si ceilalti.. dar se vede ca tu ai o problema. Te-as sfatui sa ti-o rezolvi pana una alta. Sau..te pot ajuta cu ceva? :)

eu nu stiam unde era topicul..
vad inca ca esti top pe topic, prompta la raspuns..si la atac..
ai cumva si alte conturi?
nu ma pasionezi..doar sa lasi topicul si pt altii-chiar raspunzi mai mult decat cel cu pbma..
nu am eu pbme..
vad ca esti afectata de inundatii
dragon_fly88
Postat pe 9 Iulie 2010 01:25
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-09 00:57:46
De la: JustMe1, la data 2010-07-09 00:51:55 Eh.. la un moment dat tot o voi vedea cu altul, de asta sper sa treaca cat mai mult timp fara sa o vad ca sa elimin orice urma a ceea ce insemna ea pentru mine . Poate pana isi face ea prieten reusesc eu sa-mi fac pe cineva si cu siguranta nu voi fi afectat, sau macar voi fi afectat mai putin.

eh, acum nu faceti intrecere cu "cine gaseste repede un inlocuitor"..
sa zicem ca sambata ai vedea-o cu altul..
viata nu asteapta(de fapt timpul)...
ce faci? treci indiferent? o saluti? te intrebi cum de e cu altul asa repede?
intb, ca nu stiu

Bineinteles ca o salut, acum doar nu intorc capul in alta parte si nu cred ca m-as intreba cum de este cu altul. Poate la mine nu a vazut ce avea ea nevoie sa vada, poate nu a simtit ce avea nevoie sa simta, poate a crezut ca nu voi reusi sa o fac fericita, who knows??? Sa ma intreb acum ce am facut sau ce n-am facut de am pierdut-o ar fi inutil , chimia dintre noi nu mai exista si cred ca cea mai mare vina o am eu insa omul din greseli invata si sper ca data viitoare sa fiu pe faza :D
JustMe1
Postat pe 9 Iulie 2010 20:02
De la: clarra, la data 2010-07-09 01:11:21
De la: JustMe1, la data 2010-07-09 00:51:55 Eh.. la un moment dat tot o voi vedea cu altul, de asta sper sa treaca cat mai mult timp fara sa o vad ca sa elimin orice urma a ceea ce insemna ea pentru mine . Poate pana isi face ea prieten reusesc eu sa-mi fac pe cineva si cu siguranta nu voi fi afectat, sau macar voi fi afectat mai putin.

Stai linistit, nu cred ca se va afisa prea curand cu cineva.
Si daca vei reusi s-o uiti, poate este pentru ca pur si simplu nu a fost sa fiti impreuna.

Cred ca daca va intalnii pe cineva care sa-i placa nu va ezita sa se afiseze cu el. Sper, totusi, sa faca o alegere potrivita pentru ea. Indiferent de ce alege nu prea mai conteaza pentru mine pt ca nu o sa-i spun niciodata ca a ales bine sau nu. Ea stie cel mai bine ce are de facut si cum ar trebui sa fie barbatul care o poate face fericita.
JustMe1
Postat pe 9 Iulie 2010 20:07
triste cazurile astea... ma bucur ca m-am fortificat din puncte de vedere sentimental fata de ele
leo_
Postat pe 9 Iulie 2010 20:55
De la: leo_, la data 2010-07-09 20:55:03triste cazurile astea... ma bucur ca m-am fortificat din puncte de vedere sentimental fata de ele

:) La fel credeam si eu pana acum... da` tot patitu-i priceput :P
JustMe1
Postat pe 9 Iulie 2010 21:13
De la: JustMe1, la data 2010-07-09 21:13:14
De la: leo_, la data 2010-07-09 20:55:03triste cazurile astea... ma bucur ca m-am fortificat din puncte de vedere sentimental fata de ele

:) La fel credeam si eu pana acum... da` tot patitu-i priceput :P

da, se poate intampla...
leo_
Postat pe 10 Iulie 2010 20:22
ii bun ca va consolati unul pe altul acum ;))
vezi mai 'leo'.. ce s-ar fi facut 'george' fara tine? (-esti pretios-) :))
clarra
Postat pe 10 Iulie 2010 20:36
De la: JustMe1, la data 2010-07-09 20:02:03
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-09 00:57:46

eh, acum nu faceti intrecere cu "cine gaseste repede un inlocuitor"..
sa zicem ca sambata ai vedea-o cu altul..
viata nu asteapta(de fapt timpul)...
ce faci? treci indiferent? o saluti? te intrebi cum de e cu altul asa repede?
intb, ca nu stiu

Bineinteles ca o salut, acum doar nu intorc capul in alta parte si nu cred ca m-as intreba cum de este cu altul. Poate la mine nu a vazut ce avea ea nevoie sa vada, poate nu a simtit ce avea nevoie sa simta, poate a crezut ca nu voi reusi sa o fac fericita, who knows??? Sa ma intreb acum ce am facut sau ce n-am facut de am pierdut-o ar fi inutil , chimia dintre noi nu mai exista si cred ca cea mai mare vina o am eu insa omul din greseli invata si sper ca data viitoare sa fiu pe faza :D

asta e bine, ca o saluti...si nu o injuri...glumesc, chestia asta tine de educatie, nu neaparat de datoria salutului
poate exista alte explicatii pt care a luat decizia asta...
de fericit, in ce sens?
poti face simplu un om fericit, atunci cand il apreciezi asa cum e..nu sa-i modifici ganduri, stari, perceptii..
dragon_fly88
Postat pe 11 Iulie 2010 17:27
Esti un pampalau...de aceea nu si-a pierdut fata vremea....
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 18:15
www.mariefecte.blogspot.com
Am scris cateva idei despre diete, nutritie, psihoteste si alte lucruri care sper sa va ajute si sa vi se para interesante.

Sper sa participati si la sondaj pentru a satisface cat mai mult nevoie voastre. Multumesc si ma scuzati de deranj.
chic_sindy
Postat pe 11 Iulie 2010 18:19
Am scris cateva idei despre diete, nutritie, psihoteste si alte lucruri care sper sa va ajute si sa vi se para interesante.

Sper sa participati si la sondaj pentru a satisface cat mai mult nevoie voastre. Multumesc si ma scuzati de deranj.
chic_sindy

chic_sindy
De la: kudika226898, la data 2010-07-11 18:15:47Esti un pampalau...de aceea nu si-a pierdut fata vremea....

de ce or scrie altii despre ce nu cunosc?
leo_
Postat pe 11 Iulie 2010 19:58
De la: kudika226898, la data 2010-07-11 18:15:47Esti un pampalau...de aceea nu si-a pierdut fata vremea....

Ms, ms ... da` nu trebuia sa te deranjezi..
JustMe1
Postat pe 11 Iulie 2010 21:20
De la: JustMe1, la data 2010-07-11 21:20:12

Ms, ms ... da` nu trebuia sa te deranjezi..

clarra
Postat pe 11 Iulie 2010 22:14

imi pare rau ca ti-o spun asa direct dar ea deja ti-a dat raspunsul: reactia ei la faptul ca i-ai spus clar ca o placi si ca vrei o relatie cu ea. nu e deloc nehotarata, e doar neinteresata si nu vrea sa ti-o spuna in fata pt ca situatia ii convine: se stie admirata si dorita de tine, asta ii hraneste orgoliul, o face sa se simta puternica, a mai facut o victima. de ce i-a zis acelei fete sa te lase-n pace ? nu pt ca te vrea ci doar din egoism, imaturitate si instinct al teritoriului. tu esti baiatul bun care sta dupa ea, o vrea, o asteapta, e acolo orice ar fi. nu vrea sa-si piarda pozitia privilegiata si nu se gandeste ca iti face rau, nu conteaza, ea se simte bine. din pacate nici macar prieten nu iti e, cu un prieten esti sincer, comunici, ai curaj si-ti asumi alegerea si adevarul, il respecti, nu vrei sa il faci sa sufere. daca chiar avea sentimente pt tine iti spunea sau macar iti arata cumva atunci cand ai deschis subiectul, dar cred ca pt ea e doar un joc al seductiei si al orgoliului. sper insa sa gresesc. iti recomand sa vezi situatia obiectiv si sa nu mai interpretezi lucrurile prin prisma a ceea ce vrei tu sa vezi, ci sa le iei exact asa cum sunt. crede-ma ca jocurile de genul asta le fac si femeile si barbatii. in plus, cand e sa fie, totul curge asa de simplu si firesc incat nu ai dubii ci simti, dincolo de intrebari, logica si ratiune, ca persoana aceea e "the one" iar confirmarea vine odata cu starea aceea de siguranta, liniste si caldura :) [/quote]

Mare dreptate ai... m-am apucat sa recitesc toate postarile voastre si abia acum, gandind la rece, imi dau seama ca ai avut dreptate :D Ce sa-i faci?! Asa este dragostea... :) Daca va intrebati ce s-a mai intamplat, ei bine, nu multe... inca ma mai gandesc la ea si chiar ne mai intalnim cand si cand, n-am ratat nici-o ocazie sa-i arat cat de mult o plac, nu stiu daca am facut bine sau nu.... insa o vad tot mai rece :( dar m-am obisnuit cu ideea ca intre noi nu poate fi nimic. Sunt in continuare singur, cred ca astept sa faca ea primul pas in a-si face o relatie ca apoi sa-mi vad si eu linistit de treaba mea. Am fugit de ea o perioada, ii spusesem ca-mi place de ea si ca nu vreau sa mai ies cu ea... a inceput sa rada ca si cum nu ma credea. Apoi timp de o sapt m-a sunat sau mi-a dat mesaje in fiecare seara sa vada daca ies si am gasit diferite pretexte pt a o evita. Acum cred ca am ajuns unde am vrut si anume sa nu se mai poate ca si cum ar dori ceva de la mine dar in acelasi timp sa fuga. Sufar putin ca o vad asa rece dar cred ca este mai bine pt mine ...
JustMe1
Postat pe 4 August 2010 20:03
.
JustMe1
Postat pe 4 August 2010 20:04
.
JustMe1
Postat pe 4 August 2010 20:05
De la: JustMe1, la data 2010-08-04 20:03:16

imi pare rau ca ti-o spun asa direct dar ea deja ti-a dat raspunsul: reactia ei la faptul ca i-ai spus clar ca o placi si ca vrei o relatie cu ea. nu e deloc nehotarata, e doar neinteresata si nu vrea sa ti-o spuna in fata pt ca situatia ii convine: se stie admirata si dorita de tine, asta ii hraneste orgoliul, o face sa se simta puternica, a mai facut o victima. de ce i-a zis acelei fete sa te lase-n pace ? nu pt ca te vrea ci doar din egoism, imaturitate si instinct al teritoriului. tu esti baiatul bun care sta dupa ea, o vrea, o asteapta, e acolo orice ar fi. nu vrea sa-si piarda pozitia privilegiata si nu se gandeste ca iti face rau, nu conteaza, ea se simte bine. din pacate nici macar prieten nu iti e, cu un prieten esti sincer, comunici, ai curaj si-ti asumi alegerea si adevarul, il respecti, nu vrei sa il faci sa sufere. daca chiar avea sentimente pt tine iti spunea sau macar iti arata cumva atunci cand ai deschis subiectul, dar cred ca pt ea e doar un joc al seductiei si al orgoliului. sper insa sa gresesc. iti recomand sa vezi situatia obiectiv si sa nu mai interpretezi lucrurile prin prisma a ceea ce vrei tu sa vezi, ci sa le iei exact asa cum sunt. crede-ma ca jocurile de genul asta le fac si femeile si barbatii. in plus, cand e sa fie, totul curge asa de simplu si firesc incat nu ai dubii ci simti, dincolo de intrebari, logica si ratiune, ca persoana aceea e "the one" iar confirmarea vine odata cu starea aceea de siguranta, liniste si caldura :)

Mare dreptate ai... m-am apucat sa recitesc toate postarile voastre si abia acum, gandind la rece, imi dau seama ca ai avut dreptate :D Ce sa-i faci?! Asa este dragostea... :) Daca va intrebati ce s-a mai intamplat, ei bine, nu multe... inca ma mai gandesc la ea si chiar ne mai intalnim cand si cand, n-am ratat nici-o ocazie sa-i arat cat de mult o plac, nu stiu daca am facut bine sau nu.... insa o vad tot mai rece :( dar m-am obisnuit cu ideea ca intre noi nu poate fi nimic. Sunt in continuare singur, cred ca astept sa faca ea primul pas in a-si face o relatie ca apoi sa-mi vad si eu linistit de treaba mea. Am fugit de ea o perioada, ii spusesem ca-mi place de ea si ca nu vreau sa mai ies cu ea... a inceput sa rada ca si cum nu ma credea. Apoi timp de o sapt m-a sunat sau mi-a dat mesaje in fiecare seara sa vada daca ies si am gasit diferite pretexte pt a o evita. Acum cred ca am ajuns unde am vrut si anume sa nu se mai poate ca si cum ar dori ceva de la mine dar in acelasi timp sa fuga. Sufar putin ca o vad asa rece dar cred ca este mai bine pt mine ...[/quote]

--------------------------------------------------------

man tipa te considera ca ai valoare sociala mica.pierzi teren in ochii ei si ai ignorat sfaturile pe care ti le-am dat. de asta se raceste (acum vezi de ce le-am contrazis pe fete care sustineau ca nu mai poate ea dupa tine dar ca e afectata de fostii. sanse insa ai dar trebuie sa arati ca tu esti cel care controleaza). de asta a ras. stie ca ea te controleaza. de ce nu iti faci tu doua si nu defilezi pe sub fereastra ei un pic cu ele? sa vada ca lumea nu se intoarce in jurul ei si o poti inlocui la prima ocazie. la momentul actual ea stie ca are o rezerva in tine, deci nu are rost sa te cucereasca ci doar sa te tina pe aproape ca sa isi creasca increderea in ea (valoarea sociala - pentru ca multe femei considera ca au valoare sociala mare daca stau dupa fundul lor 100 de barbati, fapt fals pentru ca pot avea o valoare 0. In lipsa de 100 e bun si unul).

In alta ordine de idei asigura-ti sex in mod regulat. cu asta ne controleaza ele pe noi. cand avem sex din alta parte devenim independenti, adica devenim barbati, nu mai suntem influentati de emotii. cand esti influentat de emotii esti mai mult femeie decat barbat si e logic sa nu ii placa o femeie.
leo_
Postat pe 6 August 2010 03:02
De la: leo_, la data 2010-08-06 03:02:00
De la: JustMe1, la data 2010-08-04 20:03:16

--------------------------------------------------------

man tipa te considera ca ai valoare sociala mica.pierzi teren in ochii ei si ai ignorat sfaturile pe care ti le-am dat. de asta se raceste (acum vezi de ce le-am contrazis pe fete care sustineau ca nu mai poate ea dupa tine dar ca e afectata de fostii. sanse insa ai dar trebuie sa arati ca tu esti cel care controleaza). de asta a ras. stie ca ea te controleaza. de ce nu iti faci tu doua si nu defilezi pe sub fereastra ei un pic cu ele? sa vada ca lumea nu se intoarce in jurul ei si o poti inlocui la prima ocazie. la momentul actual ea stie ca are o rezerva in tine, deci nu are rost sa te cucereasca ci doar sa te tina pe aproape ca sa isi creasca increderea in ea (valoarea sociala - pentru ca multe femei considera ca au valoare sociala mare daca stau dupa fundul lor 100 de barbati, fapt fals pentru ca pot avea o valoare 0. In lipsa de 100 e bun si unul).

In alta ordine de idei asigura-ti sex in mod regulat. cu asta ne controleaza ele pe noi. cand avem sex din alta parte devenim independenti, adica devenim barbati, nu mai suntem influentati de emotii. cand esti influentat de emotii esti mai mult femeie decat barbat si e logic sa nu ii placa o femeie.

Hai ca esti tare :)) Uite am sa incerc si asta (spre dezamagirea Clarei) ca oricum nu mai am nimic de pierdut ... chiar sunt curios de reactia ei :) Sper sa n-am ghinionul sa-si faca vreun iubit inainte sa apuc eu sa defilez cu cineva :D
JustMe1
Postat pe 6 August 2010 19:08
De la: JustMe1, la data 2010-08-06 19:08:54
Hai ca esti tare :)) Uite am sa incerc si asta (spre dezamagirea Clarei) ca oricum nu mai am nimic de pierdut ... chiar sunt curios de reactia ei :) Sper sa n-am ghinionul sa-si faca vreun iubit inainte sa apuc eu sa defilez cu cineva :D

pai sunt singur ca daca iesi la disco intr-o seara iei macar 25 de numere de telefon. din 25 sa nu ramai macar cu una este imposibil.
leo_
Postat pe 7 August 2010 16:41
Blon2utza
Postat pe 10 August 2010 21:34
Blon2utza
Postat pe 10 August 2010 21:34
lol... la asemenea comentarii trebuie sa dai un "Raportez abuz de limbaj"
leo_
Postat pe 11 August 2010 21:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire imposibila? de ce ma doare atat de tare... 510 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:45
confuza.... 10 De la: yumalai 17 Februarie 2010 08:02
dr eugen anghelescu 6 De la: dienuscha 10 Mai 2010 19:31
o speranta numita iubire 9 De la: nico_dana2006 22 Martie 2009 19:38
violenta intr-un cuplu.... 19 De la: ania18 12 Noiembrie 2009 17:01