Mai multe
| Doamne ce-mi faci ?! Nu exista actuala, ma refeream la nehotarata care intre timp s-a hotarat si spunea ca nu-si doreste nimic de la mine si tot pe ea n-o mai sun iar in momentul de fata sunt singur cuc si asa voi mai sta o perioada . | ||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 20:07 |
||
|---|---|---|
asa........mai merge dupa lungi lupte seculare..am inteles..pai..de la inceputul topicului...cale lunga.. si f multe raspunsuri d-ale clarrei de ocolit..doar nu stateam sa mai vad si alte rasp..ti-am rasp la inceput..apoi...cand am pierdut firul..aveam nevoie de explicatii vezi? acum e ok asa. poate nu e prea ok..ca e vara si hormonii sunt spre alte drumuri, dar e mai bn ca nu exista stres-nu ca ar trebui pai..noh..acu' suntem clari singura cuca sunt si eu la mine a fost mai complicat
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 20:13 |
||
| Cum ar fi viata fara complicatii ? Plictisitoare ! | ||
|
|
||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 21:18 |
||
De la: dragon_fly88, la data 2010-06-29 20:13:45asa........mai merge Fetito, ti-am explicat care-i treaba in ceea ce ma priveste acum vreo 2 pag in urma; ce nu ti-e clar, vrei sa-ti desenz? Nu stiu de ce, dar pari sa te descurci tu cat de cat cu romana..cam cum ma descurc eu cu japoneza. Daca ai chef sa pui umarul sa-l ajuti pe 'George' cu un sfat ceva, bine de bine.. daca nu, iar bine de bine. Poate tot iese o treaba. :) |
||
|
clarra Postat pe 29 Iunie 2010 21:38 |
||
De la: clarra, la data 2010-06-29 21:38:36De la: dragon_fly88, la data 2010-06-29 20:13:45asa........mai merge ntz ntz ntz cam mica distanta si vezi ca nu-s fetita si nici cum ma iei tu..esti cam posesiva..pt cineva care nu-l stie pe "george"..ciudat stiu romana..doar ca tu nu ma intelegi ca esti spooky si mia-m zis parerea si cu tine si cu topicul.. poate nu vreau sa-ti raspund tie... si nu poti desena moama ce periculosa esti noh stai lina..nu-ti fur justme..care esti tot tu-asta ca dai de banuit.. poate dak ai scrie ceva mai civilizat..as zice..nu am scuturi tu pe mine de umar.. nu te cunosc..raspund cum vreau si nu ti-oi citi numa' postarile tale.. citest just me.. si dak esti tot el..sa-ti fie de bine.. dak nu..ai cam luat-o pe aratura
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 21:45 |
||
| Dragon_fly nu am nici-o legatura cu Clarra, nu suntem una si aceeasi persoana, te asigur eu de asta. Nu o cunosc personal cum nu te cunosc nici pe tine si nici nu intentionez sa cunosc personal pe cineva de pe acest forum sau de pe altul. Este prima data cand postez pe un forum o problema din dragoste si probabil v-a fi si ultima data. Nu vad de ce va certati, cred ca ar fi cazul sa dati dovada de putina maturitate. | ||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 22:15 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-06-29 22:15:56Dragon_fly nu am nici-o legatura cu Clarra, nu suntem una si aceeasi persoana, te asigur eu de asta. as fi matura dak si-ar da seama ca e topicul tau.. tu esti chior????? nu vezi cat la suta raspunde??? din paginile astea..87% e umplut de ea.. nu ma pasioneaza cearta.. si nu-mi place cum vb asa..ca nu ma lua numa' pe mine pot sa ma zbarlesc nasol nu imi vb mie(scris cel putin ) cum vrea ea "fetito"..si alte explicatii d-ale ei.....poate ar tb sa vezi... ma vait aiurea..in fine..vezi ca e topicul tau..nu al ei.. deja m-am plictisit am vrut sa te ajut..am ramas in urma cu detaliile pt ca ti-a raspuns in locul tau sau ii lua pe toti la rost. dar..tot eu tb sa fiu matura...poate nu-s fetita aia..dar nici pres asa..ca..mai slabeste-ma.... peste juma de ora raspunde ea..?sau cum? deja m-am plictisit...am vrut sa te ajut..in fine |
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 22:25 |
||
| :) Fiecare este liber sa scrie de cate ori vrea pe forum si nu m-am luat de niciuna dintre voi, spuneam doar ca nu e cazul sa va certati. Nu ii iau apararea Clarrei si nici tie de altfel si cred ca mesajul meu de mai devreme a fost cat se poate de impartial. | ||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 22:32 |
||
da,mesajul tau a fost foarte impartial,numai ca dragon fly se cam baga ca musca in lapte. Eiii, ce sa faci?asa sunt unele daca nu se zbarleste blana pe ele nu le e bine... Dar sa le lasam pe fete in pace....Cred ca e foarte inteleapta decizia ta de-a sta deoparte o vreme si mult mai importanta cea de-a ramane singur deocamdata-astfel va avea certitudinea ca sentim tale sunt puternice,esti hotarat si stii ce vrei.Poate dupa o vreme te abordeaza EA pe tine!!!!!!! Acum intrebarea este cum ai reactiona tu intr-o astfel de situatie? (Sincera sa fiu la cat de orgoliosi ii stiu eu pe lei,reactia ta n-ar fi una tocmai ok-cel putin pt EA.)
|
||
|
kudika186632 Postat pe 30 Iunie 2010 17:27 |
||
De la: kudika186632, la data 2010-06-30 17:27:15 da,mesajul tau a fost foarte impartial,numai ca dragon fly se cam baga ca musca in lapte. Cum as reactiona in situatia in care m-ar aborda ea pe mine?? Nu stiu! Oricum, nu cred ca m-ar aborda vreodata, doar daca i s-ar parea ca as fi alt om. Ai dreptate, sunt ffffff orgolios iar in momentul de fata invat sa mai las deoparte si orgoliul, macar cand este cazul :D. |
||
|
JustMe1 Postat pe 30 Iunie 2010 20:27 |
||
|
daca va certati asa puteti sa faceti si ring pentru ca ma pricep sa vand bilete si ies repede pe profit, parol. oameni buni, george a inteles ca e terminat capitolul cel putin pentru moment. voi sunteti singurele care nu intelegeti. nu o mai dati cu chestii ca il iubeste si etc etc. nu asa se comporta o femeie indragostita. asta v-o spune si un copil de 16 ani. |
||
|
leo_ Postat pe 30 Iunie 2010 23:42 |
||
De la: leo_, la data 2010-06-30 23:42:13daca va certati asa puteti sa faceti si ring pentru ca ma pricep sa vand bilete si ies repede pe profit, parol. oameni buni, george a inteles ca e terminat capitolul cel putin pentru moment. voi sunteti singurele care nu intelegeti.: ...oportun...afacerist...oltean...
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 1 Iulie 2010 09:56 |
||
De la: leo_, la data 2010-06-30 23:42:13 nu asa se comporta o femeie indragostita. asta v-o spune si un copil de 16 ani. ce stii tu.. ;)) |
||
|
clarra Postat pe 1 Iulie 2010 14:41 |
||
De la: clarra, la data 2010-07-01 14:41:14De la: leo_, la data 2010-06-30 23:42:13 nu asa se comporta o femeie indragostita. asta v-o spune si un copil de 16 ani. Daca este indragostita si se comporta in felul asta inseamna ca este o fraiera. Nu ai cum sa fii indragostit de cineva si sa-l refuzi. Ii este frica sa nu sufere??? Pai daca sta si viseaza la cai verzi pe pereti nu sufera? Ce o sa se intample cand o sa ma vada cu alta de mana? P.S. La fel ca si leo cred ca este un capitol incheiat si nu cred ca mai are rost sa ma mai gandesc cum sa o cuceresc. A fost alegerea ei iar daca a avut vreun sentiment fata de mine, cu siguranta nu o sa mai aiba daca nu ne vom mai vedea. |
||
|
JustMe1 Postat pe 1 Iulie 2010 19:15 |
||
George draga a iubi insemna a suferi.Oricum sufera-ca nu e cu tine si are sentim pt tine sufera,iar daca e cu tine se gandeste daca nu va suferi.( Si eu cred ca ii e frica sa nu care cumva sa fii si tu ca fostii-aia cu 2 clase mai mult ca trenul.Si ii e frica pt ca intotdeauna inceputurile rel sunt roz,diafane,pasionante pana isi vara asta coada si ceva tot se intampla de se isca o suparare si uite suferinta). Bine asta nu da dreptul nimanui sa tot stea in cumpana,ca doar daca nu risti,nu castigi. In cazul vostru daca nu te implici si nu iubesti n-ai de unde stii cum e mai bine.Si eu tot cred ca te iubeste...cine stie poate ca retragerea ta din peisaj va fi benefica rel-numai sa nu se cada in cealalta extrema-ochii care nu se vad ,se uita.Esti sigur ca stie care sunt sentim tale?Sau au palit intre timp? Nu de alta,dar altfel nu imi explic cum de o numesti fraiera? Eu cred(cel putin sper) ca un barbat care iubeste o femeie cu adevarat nu vb urat la dresa ei niciodata(nici daca la ranit,nici daca l-a dezamagit.Eu cred ca un barbat care iubeste nu suporta ca se vorbeste urat de EA in prezenta lui de catre ale persoane,nu sa mai vb el personal asa,nu? Eiii acum fara suparare,nu vreau sa-ti fac morala,dar...... cand citesti nu suna frumos cuvantul,deloc...... (nici macar in gand)_
|
||
|
kudika186632 Postat pe 1 Iulie 2010 23:39 |
||
De la: kudika186632, la data 2010-07-01 23:39:04 George draga a iubi insemna a suferi.Oricum sufera-ca nu e cu tine si are sentim pt tine sufera,iar daca e cu tine se gandeste daca nu va suferi.( Si eu cred ca ii e frica sa nu care cumva sa fii si tu ca fostii-aia cu 2 clase mai mult ca trenul.Si ii e frica pt ca intotdeauna inceputurile rel sunt roz,diafane,pasionante pana isi vara asta Mai, nu am vb urat despre ea, si eu daca sufeream fara ca ea sa stie ca am sentimente fata de ea tot fraier ma numeam. Iar daca se gandeste ca oricum va suferii inseamna ca trebuie sa stea toata viata singura pt ca asa este mai "safe" . Tot va suferii si asa pt ca se va simtii neimplinita dar macar nu va suferii din cauza cuiva ci din cauza ei. Viata inseamna sa ne asumam riscuri. Suferi, iubesti, daruiesti, muncesti, intrun cuvant "traiesti". |
||
|
JustMe1 Postat pe 2 Iulie 2010 00:50 |
||
De la: clarra, la data 2010-07-01 14:41:14De la: leo_, la data 2010-06-30 23:42:13 nu asa se comporta o femeie indragostita. asta v-o spune si un copil de 16 ani. pai avand in vedere ca femeile se comporta de regula asa si nu barbatii si faptul ca am cam cateva zeci de evenimente asemanatoare la activ (cateva inseamna cateva, nu 2-3 si nu 50-100 - fac precizarea asta pentru ca unii am observat ca nu inteleg sensul cuvantului) cred ca in treaba asta am in cel mai rau caz cam de 3-4 ori mai multa experienta decat o femeie. de ce? 1) pentru ca, repet, femeile se comporta in felul asta. un barbat iti zice ca nu il intereseaza si sa nu il mai deranjezi 2) orice barbat, nu doar eu, are cateva experiente de genul asta (cine spune ca nu, ori nu a avut niciodata o prietena, ori e mr univers) si orice barbat care a invatat sa depaseasca momentul respectiv poate da sfaturi mai bine decat o femeie. 3) barbatii nu impart femeile in femei cu care se culca si femei cu care nu se culca decat daca alea sunt chiar groaznice, fata de femei care isi tin bine "registrul" cu iubitii si prietenii. mai vrei? iti mai spun, dar mi-e lene sa invat o femeie despre ceva ce nu cunoaste. e ca si cum as invata un orb sa vada. da si tu un google pe keywords "relatia one it is" si informeaza-te. |
||
|
leo_ Postat pe 2 Iulie 2010 09:06 |
||
| George, ce mi se pare ciudat este ca, desi noi stim din practica faptul ca lucrurile astea nu duc la nimic, ele chiar cred ca asta e dragoste. cred ca o parte din prietenii mei nu vor dormi cateva nopti ca sa isi dea seama de mecanismul respectiv. pe tema asta ar iesi o lucrare superfaina de psihologia sexelor. | ||
|
leo_ Postat pe 2 Iulie 2010 09:17 |
||
De la: leo_, la data 2010-07-02 09:17:22George, ce mi se pare ciudat este ca, desi noi stim din practica faptul ca lucrurile astea nu duc la nimic, ele chiar cred ca asta e dragoste. cred ca o parte din prietenii mei nu vor dormi cateva nopti ca sa isi dea seama de mecanismul respectiv. pe tema asta ar iesi o lucrare superfaina de psihologia sexelor. Leo, scuza-ma.. dar chiar trebuie sa-ti spun: "besh!" - e cel mai nimerit cuvant care-mi vine in minte dupa ce am citit toate 'sfaturile' tale. Tu nu poti gandi mai profund de o superficialitate banala. As vrea sa cred ca exista baieti intre baieti. |
||
|
clarra Postat pe 3 Iulie 2010 11:21 |
||
De la: clarra, la data 2010-07-03 11:21:31De la: leo_, la data 2010-07-02 09:17:22George, ce mi se pare ciudat este ca, desi noi stim din practica faptul ca lucrurile astea nu duc la nimic, ele chiar cred ca asta e dragoste. cred ca o parte din prietenii mei nu vor dormi cateva nopti ca sa isi dea seama de mecanismul respectiv. pe tema asta ar iesi o lucrare superfaina de psihologia sexelor. nu, gresit, eu pot gandi foarte profund problema ta este ca tu tratezi totul dupa logica ta. stii, o abordare logica asupra unui lucru nu este singura abordare logica existenta, ci doar abordarea ta logica. deci in mod normal fata de acelasi lucru pot fi 1, 2, 3 sau n abordari la fel de logice si care sa duca la rezultate diferite. asta nu e ceva iesit din comun. ceva iesit din comun sunt oamenii ca tine care cred ca abordarea lor logica e si cea mai normala. eu ti-am aratat doar o alta abordare logica, pe care tu nu ai acceptat-o ci ai respins-o ca fiind anormala. tocmai de asta nu vei gasi acei baieti intre baieti. pentru faptul ca fiecare vine cu abordarea lui, iar tu nu esti pregatita sa vezi tot puzzle-ul ci doar piesa ta. |
||
|
leo_ Postat pe 3 Iulie 2010 16:40 |
||
leo draga parca topicul era despre cu totul altceva....,iar tu ai ajuns pe alte taramuri,cu muuuult mai departe.Si inca ceva mai filozofule exista liberul arbitru,asa ca fiecare e liber sa aiba o anumita logica sau abordare....nu mai acuza atat. Vazand unde s-a ajuns fata de inceputul topicului eu personal il abandonez pt ca nu ii mai vad rostul si m-am saturat de criticile tale.(prea ai impresia ca le stii pe toate,dar din pacate te inseli amarnic.)
|
||
|
kudika186632 Postat pe 4 Iulie 2010 23:45 |
||
De la: kudika186632, la data 2010-07-04 23:45:44 (prea ai impresia ca le stii pe toate,dar din pacate te inseli amarnic.) sau din fericire
|
||
|
clarra Postat pe 5 Iulie 2010 15:50 |
||
De la: kudika186632, la data 2010-07-04 23:45:44 leo draga parca topicul era despre cu totul altceva....,iar tu ai ajuns pe alte taramuri,cu muuuult mai departe.Si inca ceva mai filozofule exista liberul arbitru,asa ca fiecare e liber sa aiba o anumita logica sau abordare....nu mai acuza atat. pai rost nu mai are topicul de cand s-a luat o decizie, insa nu ai fost tu atenta. |
||
|
leo_ Postat pe 6 Iulie 2010 09:38 |
||
De la: kudika186632, la data 2010-06-30 17:27:15 da,mesajul tau a fost foarte impartial,numai ca dragon fly se cam baga ca musca in lapte. imi pare rau..dar tu cine mai esti? hai clarra.. ..as fi foarte politicoasa si impartiala... daca stiu ca nu e joc de culise asa e...ma bag in laptele tau? ntz ntz ntz..sa-mi fie rusine doar ca nu-mi e nu am blana..dar dhe..poate ai tu?
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 8 Iulie 2010 17:30 |
||
De la: leo_, la data 2010-06-30 23:42:13daca va certati asa puteti sa faceti si ring pentru ca ma pricep sa vand bilete si ies repede pe profit, parol. oameni buni, george a inteles ca e terminat capitolul cel putin pentru moment. voi sunteti singurele care nu intelegeti. imi pare rau, nu ma cert.. spectacolul s-a amanat...probleme cu inundatiile trebuie sa-si faca casele la loc si nu pot veni
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 8 Iulie 2010 17:32 |
||
| in caz ca va intrebati ce se mai intampla cu mine.... inca mai am sentimente ptr ea insa am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu-si doreste nimic de la mine. Nu ne-am vazut de vreo 2 sapt si deja ma simt mult mai bine. Sper sa mai treaca o perioada pana ne vom revedea ca nu cumva sa-mi trezesca vreun suspin :D. Nu am mai vb nici la tel si nici mesaje nu ne-am dat. Cred in continuare ca am luat o decizie inteleapta, pana la urma, "dragoste cu sila nu se poate" :P | ||
|
JustMe1 Postat pe 9 Iulie 2010 00:40 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-07-09 00:40:30 in caz ca va intrebati ce se mai intampla cu mine.... inca mai am sentimente ptr ea insa am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu-si doreste nimic de la mine. Nu ne-am vazut de vreo 2 sapt si deja ma simt mult mai bine. Sper sa mai treaca o perioada pana ne vom revedea ca nu cumva sa-mi trezesca vreun suspin :D. Nu am mai vb nici la tel si nici mesaje nu ne-am dat. Cred in continuare ca am luat o decizie inteleapta, pana la urma, "dragoste cu sila nu se poate" :P ma bucur pt tine.. si impartial iti zic drum bun si sa nu faci apoplexie cand o vei vedea cu altul..stiu ca leii nu suporta ca cineva e mai iubit si altfel decat ei, cand pierd ceva
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 9 Iulie 2010 00:44 |
||
| Eh.. la un moment dat tot o voi vedea cu altul, de asta sper sa treaca cat mai mult timp fara sa o vad ca sa elimin orice urma a ceea ce insemna ea pentru mine . Poate pana isi face ea prieten reusesc eu sa-mi fac pe cineva si cu siguranta nu voi fi afectat, sau macar voi fi afectat mai putin. | ||
|
JustMe1 Postat pe 9 Iulie 2010 00:51 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-07-09 00:51:55 Eh.. la un moment dat tot o voi vedea cu altul, de asta sper sa treaca cat mai mult timp fara sa o vad ca sa elimin orice urma a ceea ce insemna ea pentru mine . Poate pana isi face ea prieten reusesc eu sa-mi fac pe cineva si cu siguranta nu voi fi afectat, sau macar voi fi afectat mai putin. eh, acum nu faceti intrecere cu "cine gaseste repede un inlocuitor".. sa zicem ca sambata ai vedea-o cu altul.. viata nu asteapta(de fapt timpul)... ce faci? treci indiferent? o saluti? te intrebi cum de e cu altul asa repede? intb, ca nu stiu
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 9 Iulie 2010 00:57 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-07-09 00:51:55 Eh.. la un moment dat tot o voi vedea cu altul, de asta sper sa treaca cat mai mult timp fara sa o vad ca sa elimin orice urma a ceea ce insemna ea pentru mine . Poate pana isi face ea prieten reusesc eu sa-mi fac pe cineva si cu siguranta nu voi fi afectat, sau macar voi fi afectat mai putin. Stai linistit, nu cred ca se va afisa prea curand cu cineva. Si daca vei reusi s-o uiti, poate este pentru ca pur si simplu nu a fost sa fiti impreuna. |
||
|
clarra Postat pe 9 Iulie 2010 01:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubirea mea | 27 | De la: circusprincess 1 Noiembrie 2010 14:39 |
| UN SFAT | 4 | De la: kudika361175 30 Martie 2011 19:29 |
| iubire....si atit... | 4 | De la: Diavolyta_ 3 Mai 2009 02:04 |
|
|
||
| Iubire imposibila din cauza parintiilor mei ! | 46 | De la: kudika326239 23 Iulie 2011 14:29 |
| Poate peste ceva timp voi zambi de "Acum" | 15 | De la: marco918 29 Iulie 2010 01:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.