Mai multe
|
Ma.. fata te iubeste, promit eu :P. Ma bucur mult ca o si respecti pe langa faptul ca o iubesti. Nu vreau sa par mai zeloasa decat 'prevede legea', dar.. chiar credeam in relatia asta si inca mai cred. In fine. [/quote]:)) Mersi pt gandurile bune dar uite ca eu nu cred ca ma iubeste, nici macar nu cred ca ma mai place si nu cred ca exista vreo fata pe lumea asta care sa iubeasca pe cineva si sa renunte inainte de a avea o relatie. Nu cred ca am speriat-o atat de tare incat sa nu vrea sa inceapa o relatie cu mine desi ma iubeste. Sunt o persoana pasnica, mai ridic si eu tonul cand este cazul . |
||
|
JustMe1 Postat pe 28 Iunie 2010 00:33 |
||
|---|---|---|
|
Just Me1 .... Parerea mea ii ca te place :X Poate ca ii e frica sa`ti arate sentimentele fata de tine .... ce`l mai bine ar fi sa vb cu ea....sa afli ce sentimente are ea...si ii impartasesti si sentimentele tale .... Moartea incercare nare .... succes cu fata .... :) eu zic ca tine la tine :) ehh...poate o sa ne povestesti cum a fost...sunteti sau nu atrasi aman2 unul de celalat :P |
||
|
kudika175792 Postat pe 28 Iunie 2010 00:47 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-06-28 00:33:02 :)) Mersi pt gandurile bune dar uite ca eu nu cred ca ma iubeste, nici macar nu cred ca ma mai place si nu cred ca exista vreo fata pe lumea asta care sa iubeasca pe cineva si sa renunte inainte de a avea o relatie. Nu cred ca am speriat-o atat de tare incat sa nu vrea sa inceapa o relatie cu mine desi ma iubeste. Sunt o persoana pasnica, mai ridic si eu tonul cand este cazul .[/quote] Ziceai vineri sau joi seara ceva de genu' ca s-a dus pe apa sambetei tot ce ai reusit sa faci/construiesti saptamana trecuta, datorita indiferentei pe care ti-a afisat-o ea in seara respectiva si a indiferentei cu care i-ai raspuns si tu. Primisei niste semnale din partea ei, sau la ce te refereai? Daca sa zicem, ca ea ti-ar da dintr-o data un semn.. te-ai face ca ploua, sau ai incuraja-o? (acum, dupa toate gandurile care-s in capul tau) Si ziceai ceva de ultima ei relatie care s-a terminat in decembrie.. ti-a povestit amanunte...se implicase mult in acea relatie, a avut ce suferi dupa?.. |
||
|
|
||
|
clarra Postat pe 28 Iunie 2010 01:23 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-06-28 00:33:02 :)) Mersi pt gandurile bune dar uite ca eu nu cred ca ma iubeste, nici macar nu cred ca ma mai place si nu cred ca exista vreo fata pe lumea asta care sa iubeasca pe cineva si sa renunte inainte de a avea o relatie. Nu cred ca am speriat-o atat de tare incat sa nu vrea sa inceapa o relatie cu mine desi ma iubeste. Sunt o persoana pasnica, mai ridic si eu tonul cand este cazul .[/quote] hm... nu o lua in sensul asta. crede-ma ca eu sunt stan patitu'. am la activ cel putin 20 de "relatii" de genul asta. dar toate in trecut. oricarui barbat i se intampla, pana si vedetelor. daca ai curiozitatea sa verifici internetul o sa vezi ca multi nu inteleg fenomenul asta la femei. vezi, noi aproape intotdeauna avem un obiectiv cand suntem prieteni cu femeile. de cele mai multe ori obiectivul este acela ca le indragim. daca nu ne place o fata nu putem fi prieteni cu ea. de asta si relatiile noastre de prietenie cu fetele la primul semn devin relatii romantice. femeile gandesc altfel, ele impart barbatii in prieteni si iubiti. diferenta dintre cele categorii este ca in timp ce cu iubitul face sex, prietenului nu ii accepta nici macar o atingere cu oarecare tenta sexuala si relatiile se racesc daca el incearca mai mult. deseori cu prietenul femeia discuta ce face cu iubitul, cum a parasit-o tipul X (de asta nu ti-as recomanda sa ceri detalii unei femei, e bine sa schimbi subiectul atunci cand aduce vb de fostul, de actualul etc), ce rochii si-ar lua. practic rolul prietenului este de duhovnic sau confident si decat sexul il deosebeste de o buna prietena. acum cum faci sa nu cazi in a doua categorie? pai e simplu de vorbit dar necesita practica. de asta iti puneam la un moment dat ca nu o poti avea pe ea pentru ca nu poti sa ai inca zece femei si te sfatuiam sa o apelezi dupa zece luni in care ai fost impreuna cu 10 femei. experienta era cuvantul cheie. termenii sunt simpli, inca de la inceput trebuie sa obisnuiesti femeia respectiva cu atingerile (nu ma refer la cele sexuale) pentru ca atingerile subcomunica intentia ta, iubit sau prieten. la intalniri privirea ta nu trebuie sa o scape pe a ei. limbajul nonverbal trebuie sa fie impecabil pentru ca ele citesc de 10 ori mai bine decat noi gesturile si au si ochii mai mari si vad mai bine decat noi orice e in jurul lor. ai putea sa citesti si cartea scrisa de David DeAngelo cu privire la comportamentele de care sunt atrase femeile. tu exact asta nu ai facut. ai creat putina atractie si nu ai stiut sa profiti de ea ca sa o cresti. spre norocul tuturor lucrurile astea se invata. si e bine sa le inveti, pentru ca e foarte bine ca femeile sa considere ca esti persoana care le face fericite. putini barbati reusesc cu adevarat. |
||
|
leo_ Postat pe 28 Iunie 2010 09:48 |
||
| si.. in vasta ta experienta... n-ai dat peste nici o fata care te-ar fi vrut si de prieten si de iubit sa inteleg? ;)) sau.. nu te-ai prins tu? :P | ||
|
clarra Postat pe 28 Iunie 2010 11:28 |
||
De la: clarra, la data 2010-06-28 11:28:43si.. in vasta ta experienta... n-ai dat peste nici o fata care te-ar fi vrut si de prieten si de iubit sa inteleg? ;)) sau.. nu te-ai prins tu? :P nu exista asa ceva, crede-ma. daca exista totul se asimileaza la categoria de iubit. chiar femeile spun des asta: exista lucruri pe care nu le poti discuta cu iubitul, le poti discuta doar cu prietenele. |
||
|
leo_ Postat pe 28 Iunie 2010 11:47 |
||
|
Ei nu mai fi tu asa extremist, dom'le. Eram si sigura ca asa o sa-mi raspunzi. Dar uite iti zic eu ca exista. Sa stii si tu, ca o fata se implica ceva mai mult intr-o relatie si adesea..ele vor mai mult decat sex. Ba unde mai pui ca se intampla sa fuga de o relatie care li s-ar parea ca ar inflori prea repede tot de teama asta: ca baiatul a vrut doar sex si-atat.. precum un catelus care alearga pe strazi dupa cateluse si face bietul de el cu care prinde Si asculta la mine, ca daca din diferite motive, fata intelege ca baiatul nu i-ar putea fi iubit.. si-l doreste macar de prieten, ca sa ii aline putin dorul acela nebun dupa el. Si cand il vede ca fuge si de o relatie de prietenie, ea nu mai poate spera la nimic :(. Orice fata care vrea o relatie serioasa cu un baiat, si-l doreste si de iubit dar si de prieten. In mintea noastra, de multe ori conceptele astea doua se leaga bine unul de altul.. dar tu nu vrei sa ma intelegi. E adevarat ca sunt lucruri care nu pot fi discutate cu un baiat ci cu o fata, dar asa-i si in cazul vostru; asta tine strict de caracteristicile fete-baieti. Crezi ca noi nu ne dam seama cand un baiat e plictisit de o conv care pt noi e interesanta? asa se intampla si la voi.. nu poti discuta foarte mult cu o fata despre fotbal si masini cum o fata nu poate discuta mult cu un baiat despre shopping si alte chestii. |
||
|
clarra Postat pe 28 Iunie 2010 12:16 |
||
De la: clarra, la data 2010-06-28 12:16:38Ei nu mai fi tu asa extremist, dom'le. problema intre femei si barbati e una destul de complexa uneori, dar se bazeaza pe mecanismul economiei de piata. dai ceva ca sa primesti ceva. voi nu intelegeti asta. pentru ca sa aiba mai mult decat sex o femeie trebuie sa ofere mai mult decat sex. daca se indeplineste conditia asta nu conteaza cand apare sexul, poate in prima zi, poate dupa 2 ani. femeile au multe deceptii si pentru ca folosesc sexul ca moneda de schimb. odata era ok, acum sexul e peste tot si gasesti destule femei care sa il ofere. orice lucru care nu e rar nu e moneda de schimb. de exemplu o prietena imi spunea la un moment dat ca un tip a parasit-o dupa un an si jumatate, imediat dupa ce s-a culcat cu ea. daca ea avea ceva in plus de oferit crezi ca ala era asa tampit sa o lasa? |
||
|
leo_ Postat pe 28 Iunie 2010 13:29 |
||
Pff... indiferent cat si ce are de oferit o fata, in general, scopul suprem al unui baiat este sexul: sa aiba inca una la activ si e multumit. Multora dintre noi ne e scarba de astfel de comportamente si ne ferim pe cat posibil. Poti sa zici tu ce-ai zice, cand tragi linia la final, totul este privit din prisma sexului .Normal ca a fost tampit si asa-s priviti majoritatea, pt ca asta e si realitatea. Eu am vazut atat de multe fete care iubeau nebuneste cate un baiat...ar fi fost in stare sa-si dea si viata pt el... si nemernicul, dupa ce obtinea ce dorea..o lasa si pleca la alta. Pana la urma..asta-i lupta: iti ofera sau nu. Asa-i, poti sa gasesti la orice colt de strada sex, dar e mai palpitant sa-l obtii mai greu, nu-i asa? ca nu se merita sa lupti chiar de prost pentru o batalie deja castigata.. iar pentru una pe care o consideri deja pierduta, iar nu mai lupti. ![]() Adevaru-i ca baietii care isi doresc mai mult decat sex de la o fata, stiu sa le demonstreze asta si-s gata sa lupte pana la capat, cu orice pret. Restul is nuli, egali cu zero. |
||
|
clarra Postat pe 28 Iunie 2010 13:49 |
||
De la: kudika175792, la data 2010-06-28 00:47:34Just Me1 .... :) am vb cu ea, stie f bine ce sentimente am fata de ea |
||
|
JustMe1 Postat pe 28 Iunie 2010 19:44 |
||
|
Ziceai vineri sau joi seara ceva de genu' ca s-a dus pe apa sambetei tot ce ai reusit sa faci/construiesti saptamana trecuta, datorita indiferentei pe care ti-a afisat-o ea in seara respectiva si a indiferentei cu care i-ai raspuns si tu. Primisei niste semnale din partea ei, sau la ce te refereai? Daca sa zicem, ca ea ti-ar da dintr-o data un semn.. te-ai face ca ploua, sau ai incuraja-o? (acum, dupa toate gandurile care-s in capul tau) Si ziceai ceva de ultima ei relatie care s-a terminat in decembrie.. ti-a povestit amanunte...se implicase mult in acea relatie, a avut ce suferi dupa?..[/quote] Ma refeream la faptul ca insepusem sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu vrea sa fim impreuna iar reintalnirea cu ea m-a dat un pic peste cap :D iar in legatura cu fosta ei relatie nu stiu foarte multe, habar n-am cat de mult se implicase, stiu doar ca-si dorea ceva mai mult de la relatia respectiva. Sa stii ca nu am intrat niciodata in detalii cu ea despre relatiile ei anterioare, nu a plans niciodata pe umarul meu si nu i-am dat niciodata nici-un sfat si nici n-a cerut. |
||
|
JustMe1 Postat pe 28 Iunie 2010 19:52 |
||
De la: clarra, la data 2010-06-28 13:49:21Pff... indiferent cat si ce are de oferit o fata, in general, scopul suprem al unui baiat este sexul: sa aiba inca una la activ si e multumit. Multora dintre noi ne e scarba de astfel de comportamente si ne ferim pe cat posibil. Poti sa zici tu ce-ai zice, cand tragi linia la final, totul este privit din prisma sexului pai eu ti-am explicat ca sexul este o necesitate a speciei, insa crede-ma ca daca tipa are ceva in plus de oferit nici noi nu trecem la alta care are mai putin de dat. e contrar legilor concurentei. nu stiu, unii chiar cred ca daca castigi sexul mai greu esti mai barbat, ai dreptate. nu ma pasioneaza pentru ca eu fac in pat cel putin la fel cat face si ea, ma asigur ca se simte bine si ea etc, deci pentru o partida nu raman dator cu nimic. eu m-am saturat de abordarea asta inainte de a o incepe. femeia care e cu mine trebuie sa stie ca sunt o fiinta care are unele necesitati la fel cum stiu si eu ca ea are unele necesitati. de la mine nu se poate obtine mai mult decat sex fara sex. nu de altceva dar printre putinele lucruri care nu le accept unei femei este sa fie slaba in pat si prefer sa stiu cat mai repede asta si nu cat mai tarziu ca sa nu pierdem amandoi timp degeaba cand am putea sa ne cautam un partener pe masura fiecare. barbatii sunt diferiti, unii cauta doar sex si pot sa iti dea mii de dovezi, pot astepta si ani de zile ca sa te paraseasca imediat dupa sex, altii cauta sex dar pleaca daca nu oferi, altii cauta mai mult decat sex si doar atat (aia au probleme), altii cauta si sex si mai mult decat sex (dar asa cum sunt eu nu isi pierd timpul decat daca persoana respectiva chiar e una la o mie din mai multe puncte de vedere), altii cauta doar sa se distreze, asta neimplicand sexul. acum tu stii cate femei nu se culca cu un barbat ca deh el inca nu merita, dar in ascuns fac cat pot cu ex-ul? eu nu practic si nici nu accept formele intermediare. in plus m-as simti lezat daca eu i-as oferi anumite clipe romantice pe care altii nu i le-au oferit iar ea nu imi ofera nimic in schimb. ar fi o relatie in care unul s-ar chinui si altul ar sta. |
||
|
leo_ Postat pe 28 Iunie 2010 19:57 |
||
|
Am o propunere: hai sa inchidem subiectul legat de sex si sa ne punem mintea la contributie sa vedem cu ce il mai putem ajuta pe 'George'.. Ia sa te vad, asa.. cu niste ultime sfaturi pentru el. :) |
||
|
clarra Postat pe 28 Iunie 2010 20:04 |
||
De la: leo_, la data 2010-06-28 09:48:40De la: JustMe1, la data 2010-06-28 00:33:02 hm... nu o lua in sensul asta. crede-ma ca eu sunt stan patitu'. am la activ cel putin 20 de "relatii" de genul asta. dar toate in trecut. oricarui barbat i se intampla, pana si vedetelor. daca ai curiozitatea sa verifici internetul o sa vezi ca multi nu inteleg fenomenul asta la femei. vezi, noi aproape intotdeauna avem un obiectiv cand suntem prieteni cu femeile. de cele mai multe ori obiectivul este acela ca le indragim. daca nu ne place o fata nu putem fi prieteni cu ea. de asta si relatiile noastre de prietenie cu fetele la primul semn devin relatii romantice. femeile gandesc altfel, ele impart barbatii in prieteni si iubiti. diferenta dintre cele categorii este ca in timp ce cu iubitul face sex, prietenului nu ii accepta nici macar o atingere cu oarecare tenta sexuala si relatiile se racesc daca el incearca mai mult. deseori cu prietenul femeia discuta ce face cu iubitul, cum a parasit-o tipul X (de asta nu ti-as recomanda sa ceri detalii unei femei, e bine sa schimbi subiectul atunci cand aduce vb de fostul, de actualul etc), ce rochii si-ar lua. practic rolul prietenului este de duhovnic sau confident si decat sexul il deosebeste de o buna prietena. acum cum faci sa nu cazi in a doua categorie? pai e simplu de vorbit dar necesita practica. de asta iti puneam la un moment dat ca nu o poti avea pe ea pentru ca nu poti sa ai inca zece femei si te sfatuiam sa o apelezi dupa zece luni in care ai fost impreuna cu 10 femei. experienta era cuvantul cheie. termenii sunt simpli, inca de la inceput trebuie sa obisnuiesti femeia respectiva cu atingerile (nu ma refer la cele sexuale) pentru ca atingerile subcomunica intentia ta, iubit sau prieten. la intalniri privirea ta nu trebuie sa o scape pe a ei. limbajul nonverbal trebuie sa fie impecabil pentru ca ele citesc de 10 ori mai bine decat noi gesturile si au si ochii mai mari si vad mai bine decat noi orice e in jurul lor. ai putea sa citesti si cartea scrisa de David DeAngelo cu privire la comportamentele de care sunt atrase femeile. tu exact asta nu ai facut. ai creat putina atractie si nu ai stiut sa profiti de ea ca sa o cresti. spre norocul tuturor lucrurile astea se invata. si e bine sa le inveti, pentru ca e foarte bine ca femeile sa considere ca esti persoana care le face fericite. putini barbati reusesc cu adevarat. [/quote] Nu experienta este problema la mine leo. Consider ca am destula experienta si daca iti mai aduci aminte, spuneam la un moment dat ca nu-mi explic cum de m-am indragostit inainte de a avea o relatie... ei bine, tocmai la asta ma refeream, ca am destula experienta si nu ma gandeam ca voi reusi vreodata sa ma mai indragostesc inainte de avea o relatie si tocmai de asta am postat aici... |
||
|
JustMe1 Postat pe 28 Iunie 2010 20:06 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-06-28 19:44:58De la: kudika175792, la data 2010-06-28 00:47:34Just Me1 .... Zi asa: "n-am avut sange sa-i zic in fata ca o iubesc.. doar i-am dat de inteles in mai multe moduri care mi s-au parut mie a fi edificatoare in acest sens; dar nu sunt sigur ca am vorbit pe limbajul ei". :) Si nu mi-ai raspuns: daca ea ti-ar face acum un semn, te-ai da defect sau i-ai raspunde? |
||
|
clarra Postat pe 28 Iunie 2010 20:07 |
||
|
Zi asa: "n-am avut sange sa-i zic in fata ca o iubesc.. doar i-am dat de inteles in mai multe moduri care mi s-au parut mie a fi edificatoare in acest sens; dar nu sunt sigur ca am vorbit pe limbajul ei". :) Si nu mi-ai raspuns: daca ea ti-ar face acum un semn, te-ai da defect sau i-ai raspunde?[/quote] :)) Ei bine, intradevar nu i-am spus in fata ca o iubesc si nici nu i-as spune vreodata asta fara sa fie o relatie la mijloc, si nu i-am dat de inteles ca o plac ci i-am spus ca o plac. Daca m-as da defect?! Probabil ca nu sau mai bine zis: Sigur ca nu! :D |
||
|
JustMe1 Postat pe 28 Iunie 2010 20:16 |
||
deci fata stie ca o placi...inceput bun ....dar eu totusi raman la chesti "vorbeste cu ea " iii cel mai convenabil ... desi in cazul asta ti`ar putea da un refuz sau poate lucrurile o sa merga din ce in ce mai bine ... :D Orcum ar fi cel mai bine sa incerci ... asa clarifici tot ... si nu stai sa te gandesti daca te place sau nu :) |
||
|
kudika175792 Postat pe 28 Iunie 2010 23:35 |
||
Nu prea inteleg de ce fetei ii e frica de o relatie cu tine,dar fii linistit:TE IUBESTE! Eu sunt sigura....Spune-i in fata: femeie te vreau,te iubesc!( desi stiu ca nu te lasa orgoliul,incearca s-ar putea sa ai parte de o surpriza-una placuta).
|
||
|
kudika186632 Postat pe 29 Iunie 2010 15:26 |
||
|
Leo te rog eu mult-nu mai vb despre sex.Nu de alta dar si mai mult intaresti in sufletul femeilor ideea ca toti barbatii vor doar sex.Si apropo nu exista femei slabe sau bune la pat,ci doar mai experimentate sau mai putin.Totul se poate invata-si aici tine de experienta,iubirea,rabdarea si devotamentul partenerului. Daca femeia are parte de un partener iubitor,calm,devotat si intelegator invata tot,se descopera pe ea si pe el in acelasi timp si ii ofera barbatului care a investit sentim in ea o pasiune sublima. Hai ca am deviat serios de la subiect ....
|
||
|
kudika186632 Postat pe 29 Iunie 2010 15:33 |
||
|
si iote cum topicul lui george e topicul clarrei si al lui leo "stie tot".. stai..ca o sa fiu atacata..macar de 2.. george..vezi..dak nu mai apuc sa vb cu tine, mesajul e cu 1 pag in urma..asta dak te-a pasionat una alta..si nu doar ce-ti place sa citesti in fine..acum imi fac testamentul..merg la notar
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 16:02 |
||
De la: dragon_fly88, la data 2010-06-29 16:02:41 Hmm... daca tu crezi ca e cazul.. multa bafta! ;)) |
||
|
clarra Postat pe 29 Iunie 2010 17:51 |
||
De la: kudika186632, la data 2010-06-29 15:33:06 Leo te rog eu mult-nu mai vb despre sex.Nu de alta dar si mai mult intaresti in sufletul femeilor ideea ca toti barbatii vor doar sex.Si apropo nu exista femei slabe sau bune la pat,ci doar mai experimentate sau mai putin.Totul se poate invata-si aici tine de experienta,iubirea,rabdarea si devotamentul partenerului. Daca femeia are parte de un partener iubitor,calm,devotat si intelegator invata tot,se descopera pe ea si pe el in acelasi timp si ii ofera barbatului care a investit sentim in ea o pasiune sublima. Merçi, kudi draga mea.. obosisem ;)) ..dar degeaba suntem noi sigure, daca 'George' nu e.. |
||
|
clarra Postat pe 29 Iunie 2010 17:59 |
||
De la: clarra, la data 2010-06-29 17:51:40De la: dragon_fly88, la data 2010-06-29 16:02:41 nha..ce am zis? cu cat esti platita sa dai replica la oricine ce posteaza???? pai..uite.ai si venit.. asa..ce nu inteleg????? esti cumva vreo tipa din alea..care se cred sefele topicului deschis de tipi? ca chiar raspunzi celor care lasa lui george(dak mai exista el..si nu oi fi tu? )si chiar sunt enervata.. vrei sa las altele????? clarra..esti...platita avocat sa vb in numele lui? e cumva vreo proprietate personala si nu stiam eu? lasa..virtual nu castigi nimic..dar lasa..ca dak au postat 3 fete..le dai peste barna..si il iei si pe leo la rost ca nu e de acord..si iote..e un topic facut pilaf.. si orgoliu ai..nu? hai..ia spune-mi ce nu inteleg?
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 18:04 |
||
De la: kudika175792, la data 2010-06-28 23:35:58 Situatia a fost clarificata, cred ca ai sarit cateva pagini... am discutat cu ea si nu-si doreste nimic mai mult de la mine iar decizia mea a fost de a sta o vreme cat mai departe de ea |
||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 18:49 |
||
|
pai..ia uimeste-ma george..dak tu ai fi cu o fata..ea s-ar vedea cu fostul la o petrecere, ea s-ar duce top la el si ar dansa(doar atat) cum ai reactiona? dak iti place tipa asta..nu faceai aia! e o chestie de principiu. normal ca-si apara teritoriul..esti culmea..l-a bagat pe altul sub nas..ca ea crede ca si ea a vrut ce ai facut tu(si nu cred ca se astepta la asta). ar cam trebui sa-i explici cum a fost de fapt treaba, cum ai scris pe forum(dak doar atat a fost..sa stii ca uneori..par mai mult decat crezi tu...)...si cam asta... se retrage..pt ca ea crede ca mai esti cu tipa ex..si iote cum te-ai bagat la mijloc..pt ca ai inceput sa dansezi cu ea.. sfatul meu.. e sa vorbesti deschis cu aman2.. cu ex-ca a fost o petrecere si un dans..-asta dak nu o pipaiai..ca nesi cu tipa care zici ca-ti place..deschis si onest..tb sa te lamuresti si pe tine ce vrei.. nu e frumos sa faci in ciuda..ca apoi pierzi si tu..[/quote] Cred ca asta este mesajul la care te referi. Am discutat cu ea referitor la ce s-a intamplat atunci si i-am explicat foarte clar ca nu mai am nici-o treaba cu fata aia si nici nu voi mai avea vreodata. Poate ca am vrut sa o fac geloasa insa n-am pipait pe nimeni ca nesimtitul mai ales de fata de ea. Nu sunt atat de dobitoc incat sa fac asemenea greseli, nu de alta dar nu as fi vrut sa interpreteze comportamentul meu ca pe al unui golan, mai ales ca este foarte posibil sa se fi pus in locul tipei si sa-si fi imaginat cu s-ar fi simtit daca as fi pipait-o pe ea.... singurul lucru pe care am incercat sa-l fac atunci a fost sa vad daca reactioneaza in vreun fel sau altul si nu mi-as fi permis sa o pipai pe cealalta. |
||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 19:02 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-06-29 19:02:33 Cred ca asta este mesajul la care te referi. Am discutat cu ea referitor la ce s-a intamplat atunci si i-am explicat foarte clar ca nu mai am nici-o treaba cu fata aia si nici nu voi mai avea vreodata. Poate ca am vrut sa o fac geloasa insa n-am pipait pe nimeni ca nesimtitul mai ales de fata de ea. Nu sunt atat de dobitoc incat sa fac asemenea greseli, nu de alta dar nu as fi vrut sa interpreteze comportamentul meu ca pe al unui golan, mai ales ca este foarte posibil sa se fi pus in locul tipei si sa-si fi imaginat cu s-ar fi simtit daca as fi pipait-o pe ea.... singurul lucru pe care am incercat sa-l fac atunci a fost sa vad daca reactioneaza in vreun fel sau altul si nu mi-as fi permis sa o pipai pe cealalta. [/quote] nu am zis ca ai fi pipait-o..insusi gestul de a te duce..sa vezi ce efect are..nu e ok da, ai facut-o geloasa..dar ai si ranit-o nu ai zis cum te-ai fi simtit tu...in locul ei.. indiferent ca nu ai pipait-o si altele..dansul cu o alat(ex) si nu cu ea..e putin aiurea. dak iti place de cineva, nu-i pui nervii si rabdarea la incercare nu asa e iubirea..nu asta inteleg eu poate.. ma bucur george..ca m-ai bagat in seama credeam ca e topicul clarrei.. acum..ce mai e nou?adica tipa de acum a inteles ca altele erau intentiile tale si ca a iesit altceva? eu una...te-as fi ascultat sa stiu de ce (si partea cu geloasa..si test..e prea..nu stiu..omul nu trebuie stors de nervi si rabdare-chit ca am repet) si apoi iti ziceam ca tb sa te gandesti cum si ce vrei-sigur ca nu vrei sa ai de-a face cu fosta...dar..de ce..? in fine...fii sincer si deschis cu tipa asta..ca nu merita teste si altele-si de fapt nimeni nu tb sa fie supus unor teste doar de dragul "ce sau cum reactioneaza". e ok asa?
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 19:12 |
||
|
nu am zis ca ai fi pipait-o..insusi gestul de a te duce..sa vezi ce efect are..nu e ok da, ai facut-o geloasa..dar ai si ranit-o nu ai zis cum te-ai fi simtit tu...in locul ei.. indiferent ca nu ai pipait-o si altele..dansul cu o alat(ex) si nu cu ea..e putin aiurea. dak iti place de cineva, nu-i pui nervii si rabdarea la incercare nu asa e iubirea..nu asta inteleg eu poate.. ma bucur george..ca m-ai bagat in seama credeam ca e topicul clarrei.. acum..ce mai e nou?adica tipa de acum a inteles ca altele erau intentiile tale si ca a iesit altceva? eu una...te-as fi ascultat sa stiu de ce (si partea cu geloasa..si test..e prea..nu stiu..omul nu trebuie stors de nervi si rabdare-chit ca am repet) si apoi iti ziceam ca tb sa te gandesti cum si ce vrei-sigur ca nu vrei sa ai de-a face cu fosta...dar..de ce..? in fine...fii sincer si deschis cu tipa asta..ca nu merita teste si altele-si de fapt nimeni nu tb sa fie supus unor teste doar de dragul "ce sau cum reactioneaza". e ok asa? [/quote]Cum m-as fi simtit? Probabil as fi avut un car de draci in momentul ala. Insa nu cred ca a fost tocmai o greseala pt ca atunci ea a crezut ca ma poate pierde si de asta a reactionat si a sarit imediat la gatul meu iar la alte teste nu am mai supus-o. De ce nu vrea acum sa mai aiba ceva de impartit cu mine? Habar n-am? Explicatiile ei mi se par puerile dar ce rost mai are sa despic firu-n patru daca ea nu doreste asta. A luat o decizie, eu m-am conformat, o ignor in continuare cat pot de mult si voi mai sta o perioada singur ca sa-i arat ca a insemnat ceva pt mine si nu a fost doar un moft sau vreo dorinta de a ma culca cu ea si atat. |
||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 19:29 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-06-29 19:29:24 Cum m-as fi simtit? Probabil as fi avut un car de draci in momentul ala. Insa nu cred ca a fost tocmai o greseala pt ca atunci ea a crezut ca ma poate pierde si de asta a reactionat si a sarit imediat la gatul meu iar la alte teste nu am mai supus-o. De ce nu vrea acum sa mai aiba ceva de impartit cu mine? Habar n-am? Explicatiile ei mi se par puerile dar ce rost mai are sa despic firu-n patru daca ea nu doreste asta. A luat o decizie, eu m-am conformat, o ignor in continuare cat pot de mult si voi mai sta o perioada singur ca sa-i arat ca a insemnat ceva pt mine si nu a fost doar un moft sau vreo dorinta de a ma culca cu ea si atat. [/quote] nu crezi ca poate nu voia chiar asa.. in fine.. dak esti singur..o mai suni? sau de fapt..nu cred dar dak ea nu apreciaza..?sa zicem ca nu se mai intoarce..pt ca a hotarat la nervi(desi..sincer..a fost destul de ok)...ce rost are? poate nu tb(poate..sigur nu tb) sa incerci reactii si teste.. a crezut ea ca te pierde? eu cred ca am pierdut firul..u de cine vb? de exa..de actuala?sau si actuala e ex? fir-ar..mi-s in ceata
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 19:41 |
||
| De actuala vorbesc ca doar ea mi-a scos peri albi. Si nu, nu o mai sun. Iar cu fosta (e fosta de cativa ani, am mai avut si alte relatii de atunci) nu ma vad decat o data sau maxim de doua ori pe an si atunci intamplator. | ||
|
JustMe1 Postat pe 29 Iunie 2010 19:54 |
||
De la: JustMe1, la data 2010-06-29 19:54:30De actuala vorbesc ca doar ea mi-a scos peri albi. Si nu, nu o mai sun. Iar cu fosta (e fosta de cativa ani, am mai avut si alte relatii de atunci) nu ma vad decat o data sau maxim de doua ori pe an si atunci intamplator. aahhhhhhhhhhha am inteles..si actuala e ex aproape.. pai..dak dupa ce ati vb deschis acre a fost chestia...si a zis nu..nu ar tb sa te agiti.. nu stiu ce sa zic..din prisma unei femei geloase..e altfel pai..bafta..si lasa..mai e timp.. ok..si faza cu nehotarata..ce mai e?
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 29 Iunie 2010 19:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce sa fac ? | 2 | De la: Slabimsanatos2011 2 Aprilie 2011 22:36 |
| ...eu balanta ..el leu..???!!! | 9 | De la: El_Angelo 9 Iunie 2009 12:11 |
| Cat tine o iubire la distanta? | 134 | De la: _dulcik_ 24 Iulie 2009 10:02 |
|
|
||
| iubirea adevarata nu are de-a face cu obsesia... | 1 | De la: kudika379923 30 Octombrie 2011 10:33 |
| relatie ciudata | 52 | De la: Micaell 9 Februarie 2012 12:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.