Mai multe
De la: ionelaela, la data 2010-08-09 00:30:07off, love ..dar nu poti sa bati din palme si gata vine o alta iubire ..uite toti trecem prin despartiri si nu toti gasim a 2 zi poate nici chiar dupa juma de an indiferent de pretentii pe cineva...toate trec usor importante sa nu mai fie el nicaieri:ganduri,inima sau chiar Ura ..INDIFERENTA plateste cel mai bine pt amandoi... |
||
|
love_is_precious Postat pe 9 August 2010 22:23 |
||
|---|---|---|
take care si capul sus
|
||
|
ionelaela Postat pe 10 August 2010 00:39 |
||
ceau love am revenit tot slaba dar neagra hai rizi un pic cu mine ma bucur ca incepi sa iti revii asa tot un pic pic mrss cammie80 sa deschis acum imi place love sau ofilit florile alea asai? uite acum iti trimit tuberoze mie imi plac mult au un miros de te face sa uiti de toate,mie imi plac mult astea tin mai mult nu se ofilesc asa repede
|
||
|
|
||
|
mari58 Postat pe 11 August 2010 12:12 |
||
am stat si am citit..si e nasol da..asa e dar exagerezi putin sincer..e nasol sa te trimita la plimbare dar daca vezi ca nu se mai poate la ce sa stai sa plangi dupa el?si el sa se distreze pe la mare cu alta.p bune motzko are mare dreptate le zice direct da le zice bine..nu esti chioara, schioapa etk.poti gasi orikand pe altcnv.si ai zis k nu iti mai place de nimeni k le gasesti defecte pai daca stai asa toti au ..cum ar arata tipul de barbat perfect pt tn?si nu imi spune ca ar fi ca el ,ca fostu..ca nu are rost tu pana akum nu ai mai avut iubiti? si daca ai avut si ei ti-au zis k esti mica? ai mai zis k cu el te-ai plimbat cu el te-ai culcat etk..lukrurile astea le-ai mai facut si cu altii presupun si o sa le mai faci ai sa vezi..nu e capat de drum.si inca o intrebare tu pana sa fi cu el nu ai mai iubit pe nimeni? ca pari ca o fetita deaia care deschide ochii la unu si gata, ala e unicul..ai sa treci peste. ai sa vezi.asteptam vesti
|
||
|
kudy18 Postat pe 12 August 2010 19:56 |
||
| Daca v ati despartit ,,,de ce te mai suna ,,..in viata asta nici un baiat nu merita sa suferi dupa el...IGNORE,,,cel mai bine ,,,si crede ma ca un baiat nu e atras numai de aspectul fizic,,ci de personalitatea ,,,companie....cu cat esti mai increzatoare in tine ,,ai mai multe sanse ,,,stii,,,atragi ceea ce esti ....so lasa deoparte prostia cu inaltimea si cu fostul ,,,ci enjoy ... | ||
|
vanessa1 Postat pe 21 August 2010 12:26 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-11 12:12:40ceau love am revenit tot slaba dar neagra Ms pentru flori Mari.. esti o dulce
|
||
|
love_is_precious Postat pe 25 August 2010 12:50 |
||
De la: kudy18, la data 2010-08-12 19:56:14am stat si am citit..si e nasol da..asa e dar exagerezi putin sincer..e nasol sa te trimita la plimbare dar daca vezi ca nu se mai poate la ce sa stai sa plangi dupa el?si el sa se distreze pe la mare cu alta.p bune motzko are mare dreptate le zice direct da le zice bine..nu esti chioara, schioapa etk.poti gasi orikand pe altcnv.si ai zis k nu iti mai place de nimeni k le gasesti defecte pai daca stai asa toti au ..cum ar arata tipul de barbat perfect pt tn?si nu imi spune ca ar fi ca el ,ca fostu..ca nu are rost 1. Nu astept barbatul perfect, ci astept pe cineva care sa imi atraga interesul, sa fie pe placul meu... si nu sunt pretentioasa, insa chiar toti pe care i-am intalnit dupa despartire sunt deplorabili..lucru ce m-a determinat sa-l apreciez pe fostul (nu pt modul in care s-a purtat dupa despartire, ci pt felul in care comportat in timpul relatiei).. 2. Ba da, am mai avut iubiti... si ei imi ziceau ca sunt mica, insa nu in sensul ca asta ar putea fi un motiv de despartire... 3. Am mai iubit un baiat inainte de fostul, insa nu cu aceeasi intensitate... |
||
|
love_is_precious Postat pe 25 August 2010 12:57 |
||
De la: vanessa1, la data 2010-08-21 12:26:10Daca v ati despartit ,,,de ce te mai suna ,,..in viata asta nici un baiat nu merita sa suferi dupa el...IGNORE,,,cel mai bine ,,,si crede ma ca un baiat nu e atras numai de aspectul fizic,,ci de personalitatea ,,,companie....cu cat esti mai increzatoare in tine ,,ai mai multe sanse ,,,stii,,,atragi ceea ce esti ....so lasa deoparte prostia cu inaltimea si cu fostul ,,,ci enjoy ... Desi sunt o tipa carismatica, sunt si o fire pesimista...inainte sa ma apuc de ceva, imi spun in gand: ,,Ma apuc dar sigur nu reusesc sa am succes." Se spune ca uneori ne atragem singuri raul...nu stiu cat de adevarat este, eu consider ca destinul nu il poti schimba, indiferent ca esti optimist sau pesimist. Deci nu prea cred in zicala ,,atragi ceea ce esti"... Multumesc
|
||
|
love_is_precious Postat pe 25 August 2010 13:04 |
||
1. posibil..totusi intr-un final o sa fie cnv si pt tine 2. pai vezi..daca ei te-au placut de ce nu te-ar place si altii? daca unu singur ti-a zis chestia asta si intr-un mod atat de nasol nu inseamna ca toti o vor face.nu trebuie sa devii complexata...si nu cred ca o sa se intample asta asa-i? 3.cum ai facut sa treci peste despartirea de acel baiat? chiar daca nu a fost iubire intensa...a fost.incearca sa faci acelasi lucru si acum. a si spuneai ca o sa pleci..acum ca te-ai intors cum e? ranile s-au mai vindecat? sau vezi lucrurile la aceasi intensitate?
|
||
|
kudy18 Postat pe 27 August 2010 17:13 |
||
De la: kudy18, la data 2010-08-27 17:13:391. posibil..totusi intr-un final o sa fie cnv si pt tine M-am mai vindecat, nu mai e chiar asa...insa nici indiferent nu imi e.. Adica imi pare foarte rau ca nu mai suntem impreuna si imi e tare dor de noi, insa m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa mai fie niciodata nimic..cu alte cuvinte, incerc sa ma resemnez.. Mai mult decat atat, m-a sunat zilele trecute si mi-a zis ca s-a impacat cu tipa dupa care umbla de cand ne-am despartit.. deci mai e loc de sperante?! clar nu. Nu stiu daca va fii cineva si pentru mine, deocamdata toti sunt lipsiti de caracter.. De exemplu, am cunoscut pe cineva (care pot spune ca mi-a starnit interesul), insa dupa cateva zile am aflat ca are prietena si ca vrea sa o paraseasca pentru mine.. saraca fata care sta cu un asemenea om.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 29 August 2010 17:28 |
||
| nu ti-a trecut...asa de mult de doare?! incearca sa nu mai discuti de el..asa ai sa-l uiti! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 29 August 2010 17:33 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-08-29 17:33:43nu ti-a trecut...asa de mult de doare?! incearca sa nu mai discuti de el..asa ai sa-l uiti! Posibil
|
||
|
love_is_precious Postat pe 29 August 2010 17:38 |
||
|
e bn daca ti-a mai trecut.asa e clar nu mai e loc de ce a fost.iar in legatura cu baiatul ala..e clar ca poate sa faca acest lucru oricum, daca ar fi in stare sa o paraseasca pt tine poate sa o lase pt oricine..saraca! dar la fel de bine ar putea sa faca acelasi lucru si cu tine..sa te lase pt alta oricand...deci clar nu merita! si de intalnit o sa intalnesti pe cineva clar.doar ca poate mai ai de asteptat...mai iesi si tu la o distractie undeva, calatoreste...la mare la munte,poate asa vei gasi pe cineva .poate persoana pe care o cauti nu e de la tine din oras ,poate pe undeva este si cineva care te asteapta.who knows!
|
||
|
kudy18 Postat pe 31 August 2010 17:11 |
||
De la: kudy18, la data 2010-08-31 17:11:47e bn daca ti-a mai trecut.asa e clar nu mai e loc de ce a fost.iar in legatura cu baiatul ala..e clar ca poate sa faca acest lucru oricum, daca ar fi in stare sa o paraseasca pt tine poate sa o lase pt oricine..saraca! De fiecare data cand incerc sa ma detasez de trecut, se intampla ceva si reapare.. Ma mai linistisem, incepusem o relatie cu altcineva, crezand ca asa il voi putea uita pe fostul.. pana cand...m-a sunat cumnata lui (a fostului), cu care nu mai discutasem de foarte mult timp...am vorbit multe, am povestit..si printre altele, mi-a zis si de relatia lui cu actuala.. se pare ca se inteleg foarte bine acum, exista o anumita atractie intre ei.. Ma bucur ca si-a gasit o fata buna, de treaba...insa doare rau.. Intre timp, m-am despartit si de baiatul cu care incepusem o relatie (ce a durat doar 2 zile), datorita faptului ca nu suntem compatibili.. avem conceptii diferite, idealuri diferite.. chiar nu ne potrivim. Asadar, din nou am ramas singura, cu mii de intrebari... Ce am facut sa merit toate astea? |
||
|
love_is_precious Postat pe 1 Septembrie 2010 19:28 |
||
|
tare melodramatica. am o prietena care a trecut peste in prima zi de despartire, s-a imbatat bine, si-a tras-o cu unu bun de la ea din clasa si ziua urmtoare era fresh, nici macar in limba dupa noua achizitie. dc unii oameni isi revin asa repede si altii sufera in tacere(public, pe kudika) atata timp? Pentru ca unii iubesc si altii nu. Destul de logic nu? Asta ca sa nu zic altceva de prietena ta asta e iubire la tine? eu cred ca e feelingu ala de catelus de prietena mea ce sa zic, nu se lamenteaza pe net N`are timp de lamentari, ca doar mai sunt destui colegi de clasa ... haaai ma de parca tu n-ai facut nicioadata ceva de genu o persoana educata cica nu face asa ceva.daca ne luam dupa asta majoritatea ar fi needucati daca i-am cunoaste putin mai in amanunt.dar cum aparentele inseala toti/toate se dau cuminti si niste persoane educate. sa fim seriosi
|
||
|
pinocchio Postat pe 2 Septembrie 2010 13:32 |
||
|
De fiecare data cand incerc sa ma detasez de trecut, se intampla ceva si reapare.. Ma mai linistisem, incepusem o relatie cu altcineva, crezand ca asa il voi putea uita pe fostul.. pana cand...m-a sunat cumnata lui (a fostului), cu care nu mai discutasem de foarte mult timp...am vorbit multe, am povestit..si printre altele, mi-a zis si de relatia lui cu actuala.. se pare ca se inteleg foarte bine acum, exista o anumita atractie intre ei.. Ma bucur ca si-a gasit o fata buna, de treaba...insa doare rau.. Intre timp, m-am despartit si de baiatul cu care incepusem o relatie (ce a durat doar 2 zile), datorita faptului ca nu suntem compatibili.. avem conceptii diferite, idealuri diferite.. chiar nu ne potrivim. Asadar, din nou am ramas singura, cu mii de intrebari... Ce am facut sa merit toate astea? Nu trebuie sa mai lasi trecutul sa iti ''invadeze'' prezentul.Daca lui ii merge bine in noua relatie de ce tie nu ti-ar merge la fel?nu acum..poate ca mai tarziu...cum ai avut rel asta scurta cu baiatul ala o sa mai ai si cu altii...si in cele din urma vei intalni jumatatea.intrebari fara raspuns.sincer nu are cne sa iti raspunda la ele.. lasa ca va iesi soarele si pe strada ta.
|
||
|
kudy18 Postat pe 2 Septembrie 2010 13:46 |
||
De la: kudy18, la data 2010-09-02 13:46:37De fiecare data cand incerc sa ma detasez de trecut, se intampla ceva si reapare.. Ma mai linistisem, incepusem o relatie cu altcineva, crezand ca asa il voi putea uita pe fostul.. pana cand...m-a sunat cumnata lui (a fostului), cu care nu mai discutasem de foarte mult timp...am vorbit multe, am povestit..si printre altele, mi-a zis si de relatia lui cu actuala.. se pare ca se inteleg foarte bine acum, exista o anumita atractie intre ei.. Ma bucur ca si-a gasit o fata buna, de treaba...insa doare rau.. De cateva luni tot astept sa vina soarele si pe strada mea Astazi m-am intalnit cu fostul in trafic (el nu m-a vazut ca intrase pe alta straduta)... imi batea inima ca si cum ar fi vrut sa iasa din piept...dar asta e...acum suntem doar 2 straini... Kudy18 iti multumesc pt sfaturi
|
||
|
love_is_precious Postat pe 2 Septembrie 2010 21:28 |
||
De la: cornfl, la data 2010-09-02 13:32:53tare melodramatica. am o prietena care a trecut peste in prima zi de despartire, s-a imbatat bine, si-a tras-o cu unu bun de la ea din clasa si ziua urmtoare era fresh, nici macar in limba dupa noua achizitie. dc unii oameni isi revin asa repede si altii sufera in tacere(public, pe kudika) atata timp? baai, domnisorica noastra sa fi facut asa ceva? nici in cele mai umede fantezii.la "roialitatea" ei...ce stim noi |
||
|
sycorax Postat pe 3 Septembrie 2010 15:51 |
||
|
De cateva luni tot astept sa vina soarele si pe strada mea Astazi m-am intalnit cu fostul in trafic (el nu m-a vazut ca intrase pe alta straduta)... imi batea inima ca si cum ar fi vrut sa iasa din piept...dar asta e...acum suntem doar 2 straini... Kudy18 iti multumesc pt sfaturi Nu ai pentru ce draguta.O sa vina el soarele Nu ne pierdem speranta nu? mi-a facut placere.Acum cred totusi ca cel mai bine ar fi sa lasi si topicu asta si poate asa uiti.hope yes!
|
||
|
kudy18 Postat pe 4 Septembrie 2010 16:59 |
||
| Asta nu e un motiv foarte serios sa se desp de tine pentru k dak el avea niste standarde asa kum tia zis nu ar fi st de la inceput. Si dak intr-adevar chiar are niste standarde, dar tear fi iubit nu ar mai fi contat ptr el acest aspect. Din cate ai sp cred k familia lui este de vina dak ziki k askulta foarte mult de ei si cred k ar trebui sa vb deschis cu el si sal intrebi dak parintii lui sunt adevarata problema. Lupta ptr dragostea ta si spunei k dak parintii lui vor ca el sa stea cu alta fata ...intreabal dak ii convine sa stea cu aceea fata cu care o sa fie nefericit si aceeasi intrebare sa io puna si parintilor. Si dak intr-adevar parintii lui il iubesk si ii vor binele sa fie de acord ku rel voastra. | ||
|
kudika319806 Postat pe 6 Septembrie 2010 15:51 |
||
De la: kudy18, la data 2010-09-04 16:59:43S Speranta moare ultima :d |
||
|
love_is_precious Postat pe 6 Septembrie 2010 20:51 |
||
De la: kudika319806, la data 2010-09-06 15:51:36Asta nu e un motiv foarte serios sa se desp de tine pentru k dak el avea niste standarde asa kum tia zis nu ar fi st de la inceput. Si dak intr-adevar chiar are niste standarde, dar tear fi iubit nu ar mai fi contat ptr el acest aspect. Din cate ai sp cred k familia lui este de vina dak ziki k askulta foarte mult de ei si cred k ar trebui sa vb deschis cu el si sal intrebi dak parintii lui sunt adevarata problema. Lupta ptr dragostea ta si spunei k dak parintii lui vor ca el sa stea cu alta fata ...intreabal dak ii convine sa stea cu aceea fata cu care o sa fie nefericit si aceeasi intrebare sa io puna si parintilor. Si dak intr-adevar parintii lui il iubesk si ii vor binele sa fie de acord ku rel voastra. Nu mai e cazul, au trecut vreo 4 luni de atunci. Iubeste pe alta si e iubit. Vorbim cam la 2-3 zile, insa amical. Nu va mai fii nimic niciodata, indiferent cat de mult as fi vrut eu. Multumesc pt sfat, o seara placuta iti doresc!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 6 Septembrie 2010 20:54 |
||
|
Cand amintirile s-au rupt In nopti de-acum trecute Am vrut s-o luam de la-nceput Dar ne-am uitat prea iute. Acuma zilele sunt ieri Si se tot duc departe In amintire prizonieri Tacerea ne desparte. Tu m-ai lovit si m-a durut Ale noptii repetare Dar n-a mai fost ca la-nceput Cand totul e uitare. Atatea jumatati se pierd Calcand in disperare Doar visul tau il mai dezmierd Si pier in valuri, mare. |
||
|
kudika023770 Postat pe 6 Septembrie 2010 21:05 |
||
De la: kudika023770, la data 2010-09-06 21:05:23Cand amintirile s-au rupt Foarte frumoase versurile ! Ion Vanghele nu? Multumesc
|
||
|
love_is_precious Postat pe 7 Septembrie 2010 13:48 |
||
| Eu cu partile mele stau inca bine.Sau pe aproape. | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Septembrie 2010 20:15 |
||
Ce motiv a inventat...........Sora mea are 1,55 inaltime.....se simte bine in pielea ei iar sotul ei spune mereu ca este femeia pe care si-a dorit=o......sunt multi barbati carora le plac scundele...asa ca mergi mai departe..succes
|
||
|
arpydia Postat pe 8 Septembrie 2010 20:01 |
||
De la: arpydia, la data 2010-09-08 20:01:10Ce motiv a inventat...........Sora mea are 1,55 inaltime.....se simte bine in pielea ei iar sotul ei spune mereu ca este femeia pe care si-a dorit=o......sunt multi barbati carora le plac scundele...asa ca mergi mai departe..succes Mersi Arpydia.. Mi`e greu sa merg mai departe...dar ma straduiesc.. Inca ma intreb cum a putut sa treaca peste tot atat de repede, inca ma intreb daca`si aminteste de mine uneori, inca mi`l imaginez alaturi de cealalta, inca va scriu cu ochii inlacrimati caci amintirile sunt inca atat de vii.. insa nimic din toate acestea nu ma vor opri sa sper ca poate voi fi si eu fericita candva.. O seara placuta tuturor! |
||
|
love_is_precious Postat pe 10 Septembrie 2010 23:24 |
||
|
eu am 1.70 iar cand imi pun tocuri(1ooo de ani) parca-s Calu`troian:))) ce n-as da sa fiu si eu mai mik de inaltime,eu il vad ca pe un defect,da`nah,fiecare cu fixatiile lui! |
||
|
kudika318477 Postat pe 11 Septembrie 2010 01:31 |
||
De la: kudika318477, la data 2010-09-11 01:31:01eu am 1.70 iar cand imi pun tocuri(1ooo de ani) parca-s Calu`troian:))) Asa se intampla de cand lumea: cei ce sunt scunzi ar vrea sa fie inalti, iar cei inalti ar dori sa fie scunzi; cei grasi ar da orice sa fie slabi, iar cei slabi ar fi fericiti daca s`ar ingrasa; cei ce au parul ondulat ar vrea sa`l aiba drept, iar cei cu parul drept ar dori sa`l aiba ondulat etc.. Cum spuneai si tu, fiecare cu fixatiile lui 1,53 m chiar e putin, dar asa m`a lasat Dumnezeu! Si el ar fi trebuit sa vada asta de la inceput...nu dupa 1 an si 7 luni...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 11 Septembrie 2010 10:00 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-09-11 10:00:58De la: kudika318477, la data 2010-09-11 01:31:01eu am 1.70 iar cand imi pun tocuri(1ooo de ani) parca-s Calu`troian:))) Hai no, stii ca nu de-aia s-a despartit de tine. Chiar asa ai inceput si topicul: "... motivul invocat....". Ti-am mai spus, asta nu-i motiv de complexe, nu esti singura micuta pe lumea asta, trebuie sa te impaci tu cu tine. Azi m-am intalnit cu niste prietene, ne-am strans 4 fete toate pana in 1,6 m si nici una nu avem probleme cu asta. Chestia e ca nu ai avut probleme adevarate si atunci tre sa iti faci si tu ganduri cu ceva :P. Sa te bucuri ca esti sanatoasa, frumoasa (pun pariu ) si sa iti vezi de ale tale.Uite, eu m-am operat de o luna. Asta e o problema intr-adevar. Si nu ma plang. Am fost si in concediu intre timp :D la Sulina. Asa ca, priveste si tu partea plina a paharului. |
||
|
Cammie80 Postat pe 11 Septembrie 2010 21:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ink il iubesc | 55 | De la: ionut_daniel 23 Februarie 2010 20:25 |
| M-a inselat cu fosta! | 50 | De la: Flowers 12 Mai 2011 20:48 |
| Sansa ta! | 1 | De la: kudika_12958 4 August 2012 15:16 |
|
|
||
| cat de usor va este sa spuneti adio unei relatii?! | 8 | De la: ionelaela 10 Octombrie 2009 01:10 |
| despartirea.un "rau" util? | 15 | De la: Rafinata 3 Iunie 2009 10:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.