Mai multe
De la: Cammie80, la data 2010-09-11 21:18:51De la: love_is_precious, la data 2010-09-11 10:00:58De la: kudika318477, la data 2010-09-11 01:31:01eu am 1.70 iar cand imi pun tocuri(1ooo de ani) parca-s Calu`troian:))) De ce te-ai operat? ce ai avut? imi pare rau... si iti doresc insanatosire grabnica.. Sa`ti povestesc... Weekend`ul acesta am fost la el la tara vreo 2 zile (si el nici macar nu stie)... M`a chemat cumnata lui sa stau acolo cu ea.. Nu pot sa descriu in cuvinte ce emotii am avut, stiindu`ma acolo dar intr`o alta postura de aceasta data..
|
||
|
love_is_precious Postat pe 12 Septembrie 2010 23:49 |
||
|---|---|---|
@ love ...uoff tot dupa el?? nu nu nu ! nu ai intalnit pe niciun altul? chiar mi-e greu sa cred...si el in tot timpul asta oare dedica macar o secunda din timpul lui "pretios" sa se gandeasca la tine ? |
||
|
ionelaela Postat pe 15 Septembrie 2010 00:02 |
||
ceau love te tuc de nu te vezi fato dal incolo nu te mai chinui nu a inceput lumea cu el si nici nu se termina cu el de ce teai dus acolo? sa invirti cutiul in rana? mintea si sufletul tau nu poate sa uite chiar daca vrea pt ca tu nu permiti asta, schimbati atitudinea
|
||
|
|
||
|
mari58 Postat pe 15 Septembrie 2010 13:15 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-09-15 00:02:31@ love ...uoff tot dupa el?? Am intalnit multi, insa nu sunt ceea ce trebuie (si nu te gandi ca sunt pretentioasa caci nu sunt). Nu stiu daca el dedica macar o ,,amarata" de secunda sa se gandeasca la mine, probabil ca nu. Probabil e fericit, tinand cont de faptul ca a incetat sa ma mai caute... Plus ca ultima daca cand m`a sunat, adica acum vreo 2 saptamani, a aflat ca imi facusem prieten si mi`a pus o gramada de intrebari referitoare la acest lucru, apoi a inceput sa`mi povesteasca cat de bine ii merge cu actuala (fara sa`l intreb eu ceva) ...si in loc sa ma strige ,,Luiza" caci asa ma numesc, m`a strigat ,,Ade" (pe ea o cheama Adelina) - nu stiu daca intentionat sau chiar a fost o greseala. De atunci, l`am mai sunat eu o singura data si a parut tare deranjat de apelul meu (nu mi`a zis asta, dar parea foarte rece, indiferent, plictisit). Nu mai am de gand sa`l caut, probabil nici el nu ma va mai cauta. Tu ce mai faci Ionelaela?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 15 Septembrie 2010 17:10 |
||
De la: mari58, la data 2010-09-15 13:15:17ceau love te tuc de nu te vezi fato Ai dreptate, am invartit cutitul in rana, am pus chiar si sare peste ea.. Mea culpa. Mai nou, a inceput cumnata lui sa ma caute in fiecare zi si nu prea inteleg de ce...caci initial nici ea nu prea m`a acceptat la ei in familie. Nu sunt rautacioasa si nu pot sa tin dusmanie pe nimeni, asa ca am vorbit cu ea ca si cum nu s`ar fi intamplat nimic. Insa inevitabil, prezenta ei imi aminteste de el. Probabil de asta am si acceptat prietenia aceasta.. Te pup si eu Mary si ne mai auzim. Imi pare rau ca nu suntem din acelasi oras deoarece mi`ar fi facut placere sa iesim la un suc, la o cafea.. este valabil si pt Cammie si Ionelaela..
|
||
|
love_is_precious Postat pe 15 Septembrie 2010 17:18 |
||
Of, of! Esti incurabila! De ce te-ai dus acolo daca ai stiut ca iti va trezi amintiri? De ce ti neaparat sa fii prietena uneia care nu te-a primit in familia ei? Numai asa, ca nu vrei sa-ti revii. PS: am avut colecistita (pietre la fiere). Acum sunt bine. Multumesc pentru urari. |
||
|
Cammie80 Postat pe 15 Septembrie 2010 19:27 |
||
De la: Cammie80, la data 2010-09-15 19:27:11Of, of! Esti incurabila! De ce te-ai dus acolo daca ai stiut ca iti va trezi amintiri? De ce ti neaparat sa fii prietena uneia care nu te-a primit in familia ei? Numai asa, ca nu vrei sa-ti revii. O sa incerc sa ma indepartez usor de cumnata sa...Nu`mi face bine prietenia cu ea si in plus, am senzatia ca ii spune lui numai lucruri neadevarate despre mine, doar ca sa scad si mai mult in ochii sai. Ma bucur ca acum esti bine, chiar ma intrebam de ce oare nu ai mai scris de mult... Iti doresc tot binele din lume si chiar daca nu te cunosc personal, pot trage concluzia (din putinele raspunsuri ale tale) ca ai un suflet de milioane!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 15 Septembrie 2010 20:02 |
||
poza mea de la avatar e cararea la cabana mea pe malul muresului acolo ma relaxez eu cu ciripitul pasarilor si cu muzica buna uitate la ea si imagineazti ca esti cu mine tiam trimis o melodie toate se platesc in viata cred ca ai ascultato acum iti trimit alta asculto http://www.youtube.com/watch?v=Q8BUYs522iw te tuc de nu te vezi iubita mea prietena virtuala
|
||
|
mari58 Postat pe 16 Septembrie 2010 19:48 |
||
De la: mari58, la data 2010-09-16 19:48:44poza mea de la avatar e cararea la cabana mea pe malul muresului acolo ma relaxez eu cu ciripitul pasarilor si cu muzica buna Mari iti multumesc pt melodii... Nu toate se platesc in viata, cum spune intr`un vers.. In general, tot celor ce fac rau le merge bine.. Eu ascult Hi`q - Te`am iubit dar tu... e foarte faina melodia, desi este veche. Te pup si eu si relaxare placuta
|
||
|
love_is_precious Postat pe 16 Septembrie 2010 21:13 |
||
asa spui tu acum pt ca esti suparata eu spun....bine faci bine primesti iar cei ce fac rau vor plati dar nu cind vrem noi ci doar atunci cind le va veni rindul la noi ploua te invit sa bem o cafea nu mai pot de somn
|
||
|
mari58 Postat pe 17 Septembrie 2010 16:52 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-09-15 17:10:35De la: ionelaela, la data 2010-09-15 00:02:31@ love ...uoff tot dupa el?? eu bine ..plang vara ..deh la mare oricum cuvintele noastre sunt de prisos..acum mai ramane sa-ti fim alaturi..nush daca stii si eu aveam o situatie asem..exceptand scuza tampita invocata de al tau..noi ne-am racit din cauza orgoliilor, dar asta vroiam sa-ti spun poate si tu o sa faci la fel intaia oara cand o sa vina el dupa tine poate din orgoliu o sa-l respingi, eu asa am facut ahm..si la noi era ciorba reincalzita..in fine cika el n-a rezistat fara ...eu aveam 1 an jumate cu el..dar tu dupa ce relatie plangi .. am uitat cat aveati impreuna? nu ca sa rascolesc trecutul , dar poate te ajuta sa intelegi ca in caz de este vorba de un timp surt nu prea trebuie sa conteze atat.
|
||
|
ionelaela Postat pe 19 Septembrie 2010 02:56 |
||
De la: mari58, la data 2010-09-17 16:52:39asa spui tu acum pt ca esti suparata eu spun....bine faci bine primesti Nu stiu... eu asa am observat.. Ar merge o cafea sa stii...indulcita cu miere
|
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Septembrie 2010 17:51 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-09-19 02:56:15De la: love_is_precious, la data 2010-09-15 17:10:35De la: ionelaela, la data 2010-09-15 00:02:31@ love ...uoff tot dupa el?? Ionelaela...sunt situatii diferite.. La mine nu o sa vina el inapoi, nu o sa am ocazia sa`l resping sau sa`l accept, din moment ce are pe alta si o iubeste. Am stat 1 an si 7 luni cu el...nu e un timp tocmai scurt nici la mine... |
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Septembrie 2010 17:56 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-09-19 02:56:15De la: love_is_precious, la data 2010-09-15 17:10:35De la: ionelaela, la data 2010-09-15 00:02:31@ love ...uoff tot dupa el?? Apropo... voi dupa cat timp v`ati impacat? te pup, numai bine
|
||
|
love_is_precious Postat pe 19 Septembrie 2010 17:59 |
||
@love..ouff vrei sa-ti creez sperante? ntz..ntz..ntz... un mic rezumat, dar clar diferit pentru ca despartirea nu a fost din aceeasi cauza..dupa 4 luni ne-am despartit prima oara..ne-am racit,rutina , orgolii..dar eu simteam ca nu s-a terminat totul si am continuat sa vbm...dupa 2 luni cred ca ne-am impacat, dar discutiile decurgeau altfel decat la voi..la el se simtea entuziastmul de vorbi cu mine iar eu din orgoliu il tineam la distanta sa mai sufere putin si sa lupte pt relatie..iar dupa aproape 9 luni cred ne-am despartit cam in aceeasi situatie numai ca de data asta el nu era sigur , nu stia daca iar e o faza a lui sau asta vrea.iar eu am terminat-o ..iar acum m-a cautat dupa 3 luni9in acest timp am mai vbt pe mail) dar i-am taiat-o scurt pt ca aveam pe altcineva...vezi tu si eu am simtit la momentul acela ca e persoana potrivita , dar daca aceasta persoana nu poate sa fie acolo pentru tine oricand si in orice circumstante( ca acum am racit-o din cazua stresului meu de la munca...asta ne-a terminat) inseamna ca nu a facut fata si eu am nevoie de un partener..eu una asa gandesc...poate te ajta sa privesti si tu altfel situatia
|
||
|
ionelaela Postat pe 20 Septembrie 2010 01:30 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-09-20 01:30:57@love..ouff vrei sa-ti creez sperante? ntz..ntz..ntz... Nu imi creezi sperante caci au trecut 5 luni de cand ne`am despartit, e prea mult timp, plus ca el are pe alta si a inceput sa o iubeasca (mi`am dat seama dupa felul in care vb despre ea si in plus, nici nu m`a mai cautat). Deci clar nu va mai fii nimic.. Acum mai tineti legatura?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Septembrie 2010 11:55 |
||
|
Parerea mea este ca nu trebuie sa suferi dupa cineva care nu te merita! O sa vina o zi cand o sa intalnesti persoana care te va iubi asa cum esti si nu va dori sa schimbe nimic la tine.Acela te va merita.Pune pret pe tine mai mult decat pe altii.Schimba ti atitudinea si ai sa atragi mai mult,dovedind ca esti o persoana puternica.complexele vin din slabiciune.Nu da voie nimanui sa te injoseasca si multumeste Domnului pentru ceea ce ai.Atunci cand tu te simti complexata, influentezi parerea celor din jur.Spune :ASA SUNT EU! daca va place ,ok....daca nu ...tot ok... schimba ti atitudinea si ti se va schimba orizontul!!!succes! |
||
|
ana_34 Postat pe 20 Septembrie 2010 13:31 |
||
| hmmm..atunci poate primesc si eu cateva raspunsuri....eu incerc un fel de "tratament"..scriu...de cateva zile pe un blog...poate asta ma ajuta sa inteleg ce simt..sa trec si eu mai departe..doar ca Vreau si Nu vreau sa trec mai departe... sper ca merg mai departe alaturi de ea..nu singur. Poate citit ce am scris pe blog: http://motatul.blogspot.com/ | ||
|
kudika322378 Postat pe 20 Septembrie 2010 14:34 |
||
De la: kudika322378, la data 2010-09-20 14:34:44hmmm..atunci poate primesc si eu cateva raspunsuri....eu incerc un fel de "tratament"..scriu...de cateva zile pe un blog...poate asta ma ajuta sa inteleg ce simt..sa trec si eu mai departe..doar ca Vreau si Nu vreau sa trec mai departe... sper ca merg mai departe alaturi de ea..nu singur. Poate citit ce am scris pe blog: http://motatul.blogspot.com/ Scrie,e bine sa scrii.Scrisul te elibereaza,atunci cand cuvintele nu isi au rostul.Pe moment e bine,dar trebuie sa inveti singur sa mergi mai departe.Si intr-o zi,cand te vei astepta mai putin,vei reusi.
|
||
|
straina Postat pe 20 Septembrie 2010 14:39 |
||
De la: straina, la data 2010-09-20 14:39:39De la: kudika322378, la data 2010-09-20 14:34:44hmmm..atunci poate primesc si eu cateva raspunsuri....eu incerc un fel de "tratament"..scriu...de cateva zile pe un blog...poate asta ma ajuta sa inteleg ce simt..sa trec si eu mai departe..doar ca Vreau si Nu vreau sa trec mai departe... sper ca merg mai departe alaturi de ea..nu singur. Poate citit ce am scris pe blog: http://motatul.blogspot.com/ Înþelepciunea este gândire care doboarã lucrurile inferioare pentru a înãlþa sufletul cãtre cele superioare.PLOTIN |
||
|
ana_34 Postat pe 20 Septembrie 2010 18:48 |
||
De la: ana_34, la data 2010-09-20 13:31:37Parerea mea este ca nu trebuie sa suferi dupa cineva care nu te merita! O sa vina o zi cand o sa intalnesti persoana care te va iubi asa cum esti si nu va dori sa schimbe nimic la tine.Acela te va merita.Pune pret pe tine mai mult decat pe altii.Schimba ti atitudinea si ai sa atragi mai mult,dovedind ca esti o persoana puternica.complexele vin din slabiciune.Nu da voie nimanui sa te injoseasca si multumeste Domnului pentru ceea ce ai.Atunci cand tu te simti complexata, influentezi parerea celor din jur.Spune :ASA SUNT EU! daca va place ,ok....daca nu ...tot ok... Stiu ca ai dreptate Ana....dar e asa de greu sa ma desprind de trecut... De fapt...mi`as dori ca el sa fie inca prezent in viata mea... E greu dar n`am ce face. Azi m`a cautat iar...ma lasa 3-4 zile apoi ma cauta... de ce?! Numai el stie. Probabil crede ca mi`a trecut. |
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Septembrie 2010 19:05 |
||
De la: kudika322378, la data 2010-09-20 14:34:44hmmm..atunci poate primesc si eu cateva raspunsuri....eu incerc un fel de "tratament"..scriu...de cateva zile pe un blog...poate asta ma ajuta sa inteleg ce simt..sa trec si eu mai departe..doar ca Vreau si Nu vreau sa trec mai departe... sper ca merg mai departe alaturi de ea..nu singur. Poate citit ce am scris pe blog: http://motatul.blogspot.com/ Continua sa scrii caci ai talent.. Nu stiu in ce masura te ajuta scrisul acum, insa peste ceva timp cand vei reciti, cu siguranta o sa te amuzi sau o sa vezi cat de naiv ai fost. Mult succes in a trece peste! Eu inca n`am reusit in totalitate.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Septembrie 2010 19:18 |
||
glumet baiat...ii trebuia o scuza k sa se desparta..asa sunt toti..lasi..le e frica sa spuna direct nu mai vreau sa fiu cu tn;al meu sa reitors al fosta..si cik a facuto doar k sa se razbune p ea....alta gluma
|
||
|
grace004829 Postat pe 20 Septembrie 2010 21:44 |
||
am tot citit ce ai scris si cand am vazut ca nu te mai cauta m-am bucurat sincer desi stiam cat de nasol te simti tu dar era spre binele tau , acum vad ca te cauta iar.omul asta parca nu vrea sa iti revi.nu am timp sa iti spun acum povestea mea cu prima iubire dar cand voi avea timp iti voi scrie, nu stiu daca te va ajuta cu ceva dar...cine |
||
|
witcher Postat pe 20 Septembrie 2010 22:00 |
||
| am uitat stie :) | ||
|
witcher Postat pe 20 Septembrie 2010 22:01 |
||
De la: witcher, la data 2010-09-20 22:00:41am tot citit ce ai scris si cand am vazut ca nu te mai cauta m-am bucurat sincer desi stiam cat de nasol te simti tu dar era spre binele tau , acum vad ca te cauta iar.omul asta parca nu vrea sa iti revi.nu am timp sa iti spun acum povestea mea cu prima iubire dar cand voi avea timp iti voi scrie, nu stiu daca te va ajuta cu ceva dar...cine Ma ajuta sa aud si alte povesti, asa ca ti`as fi recunoscatoare daca ai scrie ce ti s`a intamplat.. Multumesc Da, asa face...ma lasa 3-4 zile si apoi da cate un semn...ori pe mess ori la telefon...Iar eu bineinteles ca nu pot sa nu`i raspund. Nu sunt suficient de tare incat sa fac asta. |
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Septembrie 2010 22:29 |
||
De la: grace004829, la data 2010-09-20 21:44:37glumet baiat...ii trebuia o scuza k sa se desparta..asa sunt toti..lasi..le e frica sa spuna direct nu mai vreau sa fiu cu tn;al meu sa reitors al fosta..si cik a facuto doar k sa se razbune p ea....alta gluma Si prin razbunare arata ca ii pasa de ea... asa ca e o scuza tampita.
|
||
|
love_is_precious Postat pe 20 Septembrie 2010 22:35 |
||
|
Nu imi creezi sperante caci au trecut 5 luni de cand ne`am despartit, e prea mult timp, plus ca el are pe alta si a inceput sa o iubeasca (mi`am dat seama dupa felul in care vb despre ea si in plus, nici nu m`a mai cautat). Deci clar nu va mai fii nimic.. Acum mai tineti legatura? [/quote]daca ar fii dupa mine as opta sa nu..dar nefericirea face ca lucram in cadrul aceleasi companii..nu neaparat in acelasi loc, dar exista posibilitatea sa vbm o data la o luna, numa ca e mai des de o data la o luna din cauza "coincidentelor" ar prima oara cand ne-am despartit am mai pastrat leg si in afara de modul profesional ca asa am vrut eu...oricum daca ne-a impaca tot acolo ar fii deznodamantul ...viata chiar merge inainte!
|
||
|
ionelaela Postat pe 20 Septembrie 2010 22:54 |
||
De la: grace004829, la data 2010-09-20 21:44:37glumet baiat...ii trebuia o scuza k sa se desparta..asa sunt toti..lasi..le e frica sa spuna direct nu mai vreau sa fiu cu tn;al meu sa reitors al fosta..si cik a facuto doar k sa se razbune p ea....alta gluma really? las e putin spus ...cand o sa se maturizeze unii barbati
|
||
|
ionelaela Postat pe 20 Septembrie 2010 22:57 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-09-20 22:54:27 daca ar fii dupa mine as opta sa nu..dar nefericirea face ca lucram in cadrul aceleasi companii..nu neaparat in acelasi loc, dar exista posibilitatea sa vbm o data la o luna, numa ca e mai des de o data la o luna din cauza "coincidentelor" ar prima oara cand ne-am despartit am mai pastrat leg si in afara de modul profesional ca asa am vrut eu...oricum daca ne-a impaca tot acolo ar fii deznodamantul ...viata chiar merge inainte! [/quote]Da, ai dreptate.. Daca n`a mers de 2 ori...e evident ca nu ar merge nici a treia oara.. Take care!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Septembrie 2010 10:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Diverse.... | 10 | De la: cristiana_cris 12 Noiembrie 2009 12:17 |
| Am avut un vis | 33 | De la: Cristinell_Snickers_1 23 Aprilie 2013 14:19 |
| AJUTOR! VA IMPLOR! CITIT TOT! VA ROG MULT!! | 10 | De la: kudika_22408 5 Decembrie 2012 10:05 |
|
|
||
| ajutatima va rog sunt foarte confuza | 16 | De la: kudika_22856 5 Decembrie 2012 21:18 |
| Telenovela | 8 | De la: silky 4 Ianuarie 2011 15:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.