Mai multe
De la: thadoogback, la data 2010-10-14 19:23:37De la: love_is_precious, la data 2010-10-14 19:21:44offfff bn zi adresaDe la: thadoogback, la data 2010-10-14 19:14:37De la: love_is_precious, la data 2010-10-14 19:12:00bai dar mai terminate dute si ya ti altul si gataDe la: dark_eye, la data 2010-10-13 22:46:18am mai zis si eu...au mai spus si altii...atata timp cat TU permiti sa fi tratata ca o carpa asa o sa fi tratata...rupe cartela de tel...ai sa vezi ce bine te simti p'orma....mai bine decat ai crede.pe net ignore...etc etc.se poate...DACA VREI.dar ma indoiesc k ai sa faci asa...preferi sa iti plangi de mila dogule lasa fata in pace
|
||
|
dark_eye Postat pe 15 Octombrie 2010 11:48 |
||
|---|---|---|
|
La mine nu se gandeste normal. A reusit din nou sa ma faca sa ma simt atat de mica, atat de nesemnificativa... Dupa un an si 7 luni de relatie (timp in care m`a cunoscut destul de bine si stia clar ca a fost singurul) asta e parerea ce si`o face el... Atunci urmatorul (daca voi mai avea vreodata vreo relatie serioasa) ce`ar putea sa mai creada?! Iar m-ai uimit:)) ce semnifica pt tine'' singurul'' asta???ca nu inteleg unde bati cu el...? Si crezi ca pe el il doare ca a fost singurul daca te teferi la ce cred eu? cauta consolare si exact ai aratat, disperata..pac..te cunoaste destul de bine si incearca si el ca orice baiat poate iese ceva:)) si nu o iubeste paia dupa o saptamana cum crezi tu ...a fost doar atractie..poate era buna la pat cine stie:))da nu e nevoie sa iubesti pe cineva ca sa te culci cu el..si mai ales daca e una buna:>tu chiar il crezi ca nu s-a culcat cu nimeni?/:) si daca zici ca anonimatul te face sa vorbesti deschis..vorbeste deschis..nu baga vrajeli cum ca el a fost singurul etc:))sa fim seriosi;) si te pup Mary ca sa vezi ca nu sunt rau:)):* numai bine
|
||
|
pinocchio Postat pe 20 Octombrie 2010 21:39 |
||
De la: pinocchio, la data 2010-10-20 21:39:14La mine nu se gandeste normal. A reusit din nou sa ma faca sa ma simt atat de mica, atat de nesemnificativa... Dupa un an si 7 luni de relatie (timp in care m`a cunoscut destul de bine si stia clar ca a fost singurul) asta e parerea ce si`o face el... Atunci urmatorul (daca voi mai avea vreodata vreo relatie serioasa) ce`ar putea sa mai creada?! Nu bag vrajeli cum ca el a fost singurul... chiar asta e adevarul. Am doar 21 de ani (luna viitoare ii implinesc) si nu am nu stiu ce varsta inaintata incat sa fi avut foarte multe relatii. Cea mai serioasa a fost cu el. Nu am mai iubit pe nimeni asa cum l-am iubit pe el si nu sunt genul ala de fata careia sa-i placa aventurile. Da, chiar il cred ca nu s-a culcat cu nimeni.. Daca ar fi facut-o, sunt convinsa ca mi-ar fi spus. Iar in legatura cu tipa aia... au trecut 3-4 luni de cand se tot impaca si se cearta... deci e posibil sa fi ajuns sa o iubeasca. Mai ales ca samabata acum, merge la ziua ei si a zis ca e posibil sa se impace din nou... |
||
|
|
||
|
love_is_precious Postat pe 21 Octombrie 2010 12:30 |
||
|
buna seara... Am incercat sa citesc cat mai mult din sb deschis de tine. recunosc ca o parte din pagini doar le-am rasfoit. Am observat ca v-ati despartit din luna aprilie. Asta inseamna ca deja e jumatate de an. Tu crezi ca merita sa plangi dupa un barbat jumatate de an? Mai ales un barbat care te-a lasat asa? Tu meriti asta? Chiar ca te desconsideri!!! Eu cred ca flacaoasul asta e baiatul mamei care e atat de dependent si speriat de viata incat nu are nici un cuvant de spus despre viata lui (si e cam grav ca are totusi o varsta). ce viata ai fi avut tu langa un "papagal " ca el. sa presupunem ca tu erai "inalta" si ramaneati impreuna ...peste o perioada de timp era alta "mica problema " pe care o obsservau ai lui iubiti parinti o remarcau. Si atunci te lasa cu ochii in soare dupa 4 ani...si era mai grav. Nu se merita sa te uiti un moment in urma. Lupta! Asa cum ai luptat pt relatia cu el asa lupta acum pt tine. sa nu crezi ca nu te inteleg...si eu trec printr-o despartire foarte dureroasa. M-a lasat acum 2 luni jumatate cu ochii in soooooare si dupa aceea a facut tot posibilul sa ma faca sa inteleg ca nu mai insemn pt el nici cat negru sub unghie. cand eu ma dadeam cu capul de pereti si plangeam in perna el se iubea cu noua lui cucerire in vazul lumii iar dansa citez: "este o persoana cum nu am mai intalnit niciodata si nu credeam ca voi cunoaste" (deci net superioara mie) dar m-am ridicat si am mers mai departe. Ca imi e dor de el, ca inca ma mai doare...da asa e! Dar consider ca nu merita nici macar o secunda din gandurile mele, din viata mea, din visele mele...si tocmai de aceea sunt sigura ca in curand o sa simt vis a vis de el ce merita. Deci fii puternica si nu uita ca iubirea ta este acolo undeva...ai incredere si traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima pt ca o sa cunosti pe cineva care te va merita. |
||
|
ploidevise Postat pe 21 Octombrie 2010 20:40 |
||
De la: ianna05, la data 2010-10-21 20:40:44buna seara... Multumesc pentru sfaturile incurajatoare. Intr-adevar doar cine a trecut sau trece prin asa ceva, poate sa inteleaga ce-i in sufletul celui parasit.. Stiu foarte bine ca ai dreptate, stiu ca nu merita sa te uiti in urma dar...ce faci cand nebuna de inima se impotriveste? cum o contrazici? Pari o persoana puternica...eu nu prea sunt. Nu ma asteptam sa mi se intample asa ceva. Ne intelegeam prea bine. Asa ca singura intrebare care-mi vine in minte este: ,,De ce?". Mi-a placut foarte mult cum te-ai exprimat aici: ,,Lupta! Asa cum ai luptat pt relatia cu el asa lupta acum pt tine." Dar e foarte greu.. Poate s-ar mai fi vindecat rana daca n-as mai fi vorbit cu el. Dar nu pot. Cele 5 minute in care il aud, ma linistesc (pe moment, ce-i drept)...Nu vreau sa crezi ca ma complac in situatia asta (nimanui nu ii place sa stea sa sufere), insa mi-e greu sa ma desprind de trecut... tanjesc dupa clipele acelea ce ma faceau fericita... Voi de ce v-ati despartit? Si cat timp ati stat impreuna? A fost urat din partea lui ca ti-a vorbit asa... imi imaginez cat te-a durut sa-l auzi cum isi lauda actuala prietena. Imi pare rau ca ai simtit ce simt si eu... O seara placuta iti doresc... sau cel putin linistita :( |
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Octombrie 2010 00:07 |
||
|
Esti puternica...nu spune asta. sa stii ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce. Si nu stiu daca ai observat ...sunt oameni mai incercati de viata si altii mai scutiti de probleme. Eu, in clipele mele de disperare m-am gandit des ”de ce altele nu au nici un fel de probleme, sunt cu barbatul pe care il iubesc, sunt iubite iar in viata lor totul e roz...sau macar pe aproape????” De ce?? Stii de ce? pt ca unii dintre noi suntem nascuti pt a invata sa traim, sa traim viata cu un anumit sens, sa invatam, sa evoluam spiritual si apoi eventual sa devenim oameni mai buni. Sa stii ca fiecare obstacol are un sens. Eu nu pot sa iti spun sa rupi orice legatura cu el. Nu o vei face....sunt sigura ca o sa te convingi singura intr-un ounct. Tot ce pot sa iti spun e ca trebuie sa inveti ceva din asta. Altadata, cu altcineva sa nu mai faci aceleasi greseli pe care le faci acum. La mine si exul...ne-am despartit pt ca treceam printr-o perioada de certuri, tot dupa 1 an jumatate. De faft eu nu am avut parte de o despartire oficiala. Mie mi-a dat papucii printr-un email si un apel telefonic de 4 minute n care imi spunea ca nu ma mai iubeste in conditiile in care cu 1 sapt inainte ma iubea de nu mai putea. Dupa cateva zile am aflat ca el era cu altcineva (presupun ca de ceva timp) iar la 2 saptamani ca deja se mutase cu aia. Simteam cum imi arde inima in piept (suna diot si ireal dar asta simteam), am vrut sa mor, sa ma sinucid, apoi sa ma ingrop undeva sa nu mai aud de el si ea...sa fug sa nu mai simt nimic. Mi-e mila de mine cand ma gandesc la perioada aia..Si apoi...am inceput sa ma ridic, sa sper, sa ma iubesc, sa vad adevarul despre el, despre noi, sa vad unde am gresit eu, sa vreau sa traiesc, sa am incredere in mine ca pot sa trec peste, ca pot sa lupt si ca o sa reusesc. Cu el nu am mai vrb de atunci decat de 2 ori. Prima data imediat dupa si ultima oara acum o saptamana sau asa ceva si atunci la tel...El a ramas socat ca eu eram ff calma...el tipa...Nu stiu ce sa zic...daca ii pasa, daca ii parea rau, daca era ranit in orgoliu...dar adevarul pt mine e cam asa: nu m-a iubit indeajuns de mult sa lupte pt noi si la prima care i-a picat a plecat fara sa se uite in urma. Eu asta nu uit...si consider ca merit mai mult de la viata. Mereu ma gandesc: bine ca m-a lasat acum, asa, decat peste 1 an 2 cu copilul in fata usii..Pt ca viata mea, a ta, de abia a inceput...mai avem multe de trait si sunt situatii mult mai grave. Mai citeste si tu pe forum..sunt cazuri in care se despart dupa ani de zile, au copii, au averi de impartit, au o viata comuna..aia nu mai mor din asta...si merg mai departe |
||
|
ploidevise Postat pe 22 Octombrie 2010 00:42 |
||
De la: ianna05, la data 2010-10-22 00:42:20Esti puternica...nu spune asta. sa stii ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce. Si nu stiu daca ai observat ...sunt oameni mai incercati de viata si altii mai scutiti de probleme. Eu, in clipele mele de disperare m-am gandit des ”de ce altele nu au nici un fel de probleme, sunt cu barbatul pe care il iubesc, sunt iubite iar in viata lor totul e roz...sau macar pe aproape????” De ce?? Stii de ce? pt ca unii dintre noi suntem nascuti pt a invata sa traim, sa traim viata cu un anumit sens, sa invatam, sa evoluam spiritual si apoi eventual sa devenim oameni mai buni. Sa stii ca fiecare obstacol are un sens. Wow...cred ca esti prima persoana care nu ma ,,cearta" ca inca mai vorbesc cu el si care intelege ca nu pot sa nu fac asta...cel putin nu acum. Probabil o sa incep la un moment dat sa nu mai vad rostul discutiilor...dar mai e ceva pana atunci. Si eu ma intreb deseori: ,,De ce altele au tot ce-si doresc si sunt exact cu barbatul pe care il iubesc? Eu ce am facut sa nu merit toate astea? Cu ce l-am suparat pe Dumnezeu asa de tare?" Exact aceleasi stari pe care le-ai descris mai sus, le aveam si eu: imi doream sa fug undeva unde sa nu mai simt nimic, nu-mi doream sa mai traiesc.. Si da, ai dreptate...Ei nu ne-au iubit suficient de mult incat sa lupte pt noi... Si mie tot cam asa mi-a dat papucii...printr-un mesaj..si apoi printr-o scurta discutie pe mess... Nu a avut curaj sa vina sa-mi zica toate astea in fata si sa ma vada plangand...Si la mine s-a intamplat cam la fel, mi-a zis dupa o saptamana de la despartire ca va incerca sa stea cu una din fetele preferate de parintii lui...Diferenta e doar ca noi nu ne-am certat niciodata in timpul relatiei...ne era bine. Cred ca asta e si problema...poate daca nu m-as fi inteles cu el si mi-ar fi facut rau in timpul relatiei, nu as mai fi suferit acum atat de mult. Felicitari pentru taria de caracter de care ai dat dovada atunci cand ai vorbit cu el! Chiar esti o persoana puternica si rationala; mi-ar placea sa fiu asa...Gandind obiectiv, intr-adevar e mai bine acum decat mai tarziu...Mie mi-a zis si el: ,,Trebuia sa fac odata si-odata ce am facut acum si cu cat stateam mai mult timp impreuna, cu atat ne era mai greu sa ne despartim." Ti-ai facut o alta relatie? Sau cum ai reusit totusi sa rupi orice legatura cu el, chiar daca doare? Take care!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Octombrie 2010 11:58 |
||
|
de ce sa te cert...stiu ca nu e de gluma cu inima. Asa am fost si eu cand eram mai mica. Nu ca acum as fi ff mare :P. Doar ca dupa 2-3 despartiri cu drame, urlete si scancete...am ajuns la concluzia ca nu se poate asa, ca oricum ar fi viata merge inainte. El, fostul , a fost cea mai importanta relatie din viata mea si tocmai de aceea mi-am dat seama ca daca ma plafonez in suferinta si regrete o sa ma afecteze pe termen lung. Nici noi nu ne-am certat pana intr-un punct...apoia am inceput sa avem neintelegeri. Noi si eram genul de oameni care spuneam totul in fata...asa ca am inceput sa ne reprosam toate nimicurile. Apoi el a facut ce a facut. Am rupt legatura cu el si mi-a fost usor pt ca el sta in alt oras, mai exact in orasul unde locuiesc parintii mei. De atunci nu am mai fost acasa la ai mei pt ca pur si simplu am vrut sa evit...nu l-am cautat, nu l-am sunat, nu i-am dat mesaje, nu i-am scris pe mess, nu i-am scris mail-uri. Am stat ascunsa intr-un colt in speranta sa se linisteasca furtuna...din sufletul meu dar si de barfe care se crease in jurul despartirii noastre...pt ca s-a creat un adevarat circ :(...eu eram unul dintre personajele principale..dar nu eram acolo ... Cred ca nu am mai fost vorbita asa de lume toata viata mea :)) In fine...sa nu crezi ca mi-a fost usor sa nu ii dau nimic...cred ca am scris o mie de sms-uri pe care nu le-am trimis niciodata, zeci de mail-uri pe care le-am trimis pe o alta adresa de a mea si l-am verificat de 1 milion de ori pe imvisible (bine ...am exagerat) dar m-am chinuit un pic :P sa nu dau nimic. Acum nu sunt cu nimeni...sau sunt...in fine...ies cu cineva nu e nimic serios. Sa fiu sincera nu imi doresc neaparat o relatie....vreau mai intai sa aflu ce vreau de la viata, de la viitorul barbat de langa mine si apoi sa aleg. Mai ales ca am de unde... Pot sa iti recomand un site fff tare. pe mn m-a ajutat...o sa iti scriu mesaj sa nu sune a publicitate :P |
||
|
ploidevise Postat pe 22 Octombrie 2010 15:30 |
||
ceau love te pup nu te cert fetelor nu sunteti singure pe lume love raspuns la intrebarea... de ce? nu vei primi niciodata si spun asta pt ca ,citiva ani in urma am pierdut pe cineva drag mie in accident de masina avea 21 ani si atunci mereu am pus intrebarea.. de ce?asa ca bucurativa de viata si scoateti prostiile din cap, ca sa nu mai fiu,sa dispar viata e numai una si nu lasati sa treaca necajita
|
||
|
mari58 Postat pe 22 Octombrie 2010 17:34 |
||
De la: ianna05, la data 2010-10-22 15:30:03de ce sa te cert...stiu ca nu e de gluma cu inima. Asa am fost si eu cand eram mai mica. Nu ca acum as fi ff mare :P. Doar ca dupa 2-3 despartiri cu drame, urlete si scancete...am ajuns la concluzia ca nu se poate asa, ca oricum ar fi viata merge inainte. El, fostul , a fost cea mai importanta relatie din viata mea si tocmai de aceea mi-am dat seama ca daca ma plafonez in suferinta si regrete o sa ma afecteze pe termen lung. Nu mi-a aparut site-ul, cred ca moderatorii l-au sters pe motiv de publicitate...Poti sa-mi dai mesaj cu id-ul tau si imi zici pe mess cum se numeste? chiar m-ar interesa... La mine e prima despartire care ma doare si peste care nu pot trece... Desi am mai avut relatii pana acum (nu la fel de lungi si frumoase), nu am pus prea mult suflet asa ca nu am suferit... Ce fel de barfe s-au creat legate de despartirea voastra? Nu inteleg de ce se baga cate unii in viata celorlalti :( Anyway, ai procedat corect ca ai stat la distanta de el, te felicit inca o data pt tarie! Poate cel cu care iesi acum, merita mai mult...Mult succes si sper sa ne auzim pe mess!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Octombrie 2010 19:13 |
||
De la: mari58, la data 2010-10-22 17:34:54ceau love Mary imi pare rau pentru pierderea suferita... Asa este, raspunsul la intrebarea ,,De ce?" nu il voi afla niciodata... Poate asta merit. Eu ma simt cam singura...prieteni nu prea mai am...pana si admiratorii au disparut (asta ca sa fac haz de necaz).Te pup Mary...si stiu ca cei ce ma ,,certau" nu o faceau din rautate, ci din dorinta de a ma trezi la realitate... Dar parca e un cosmar ce nu se mai termina... |
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Octombrie 2010 19:19 |
||
lasa scumpo trece mai greu dar trece nu stiu daca ai citit povestea cu cuiele,iti spun un pic un cui batut lasa o gaura cind il scoti,acea gaura a ramas, in inima ta e o rana si cicatricea va ramine,unii se vindeca mai greu altii mai usor,si nu mai spuneca esti singura eeeeeee comedie dar ce eu sunt nimeni pup prietena mea virtuala
|
||
|
mari58 Postat pe 22 Octombrie 2010 19:29 |
||
|
ehee barfe...relatia noastra era destul de serioasa..o serie de persoane credeau chiar ca ne vom casatori si a picat ca un bolovan toata povestea cu despartirea si mai ales ca el are pe altcineva, persoana de altfel destul in cunoscuta in cercul respectiv. Mama luccreaza in aceeasi institutie cu el si iti dai seama ca auzea diverese zvonuri despre el si marea lui iubire ...In plus colegele mamei, care ma stiau de cand eram mica, erau numai chi si urechi...:)) Cireasa de pe tort a fost cand el nu a mai salutat-o pe mama si nush ce tampenia a facut cu aia d a aflat toata lumea. Iti dai seama ca eu am fost pusa la curent cu ce se vorbeste, ce face el, ce sa intampla...si aveam muulte surse. Atat de multe incat la un moment nu mai vroiam sa aud si am stat vreo 1 saptamana cu telurile inchise. dar eu...am o curiozitate...tu ce vrb cu baiatul ala la elefon? el are pe actcineva? tu ai...banuiesc ca nu....el de ce te suna?? Nu il intrebi? el ce crede despre asta? te considera amica? vrb cu tine pt ca se plictiseste? te ia la mishto? Eu nu pot intelege.... de ce nu incerci tu sa ii tai macaroana vreo 2 saptamani, sa nu ii mai raspunzi deloc, sa te faci inviszibila...sa vezi cum reactioneaza? |
||
|
ploidevise Postat pe 22 Octombrie 2010 20:36 |
||
|
Nu bag vrajeli cum ca el a fost singurul... chiar asta e adevarul. Am doar 21 de ani (luna viitoare ii implinesc) si nu am nu stiu ce varsta inaintata incat sa fi avut foarte multe relatii. Cea mai serioasa a fost cu el. Nu am mai iubit pe nimeni asa cum l-am iubit pe el si nu sunt genul ala de fata careia sa-i placa aventurile. Da, chiar il cred ca nu s-a culcat cu nimeni.. Daca ar fi facut-o, sunt convinsa ca mi-ar fi spus. Iar in legatura cu tipa aia... au trecut 3-4 luni de cand se tot impaca si se cearta... deci e posibil sa fi ajuns sa o iubeasca. Mai ales ca samabata acum, merge la ziua ei si a zis ca e posibil sa se impace din nou... Eu tot n-am inteles la ce te referi cu singurul? mi-am dat seama ca singurul pe care l-ai iubit si ca ai avut o relatie serioasa cu el, dar singurul la ce?ca il accentuezi ff tare.Multi inainte!Ai avut totusi relatii, nu imi poti spune ca ai avut doar una sau doua din cate am inteles.. ai avut mai multe.Poate nu la fel de serioase..dar totusi.E problema ta daca il crezi..asta nu o poate schimba nimeni da nu tre sa bagi mana in foc pt nimeni...si dc esti convinsa ca ti-ar fi zis? asa de tare il cunosti? asa de bn l-ai cun si atunci cand nici nu te gandeai ca te va lasa...?Iar la faza cu aventurile..sincer..nu bag mana in foc ca ma ard
|
||
|
pinocchio Postat pe 22 Octombrie 2010 21:20 |
||
De la: ianna05, la data 2010-10-22 20:36:41ehee barfe...relatia noastra era destul de serioasa..o serie de persoane credeau chiar ca ne vom casatori si a picat ca un bolovan toata povestea cu despartirea si mai ales ca el are pe altcineva, persoana de altfel destul in cunoscuta in cercul respectiv. Mama luccreaza in aceeasi institutie cu el si iti dai seama ca auzea diverese zvonuri despre el si marea lui iubire ...In plus colegele mamei, care ma stiau de cand eram mica, erau numai chi si urechi...:)) Cireasa de pe tort a fost cand el nu a mai salutat-o pe mama si nush ce tampenia a facut cu aia d a aflat toata lumea. Vorbim banalitati...despre facultate, despre munca lui, despre vreme, muzica, filme, haine, telefoane... De sunat nu ma mai suna prea des; pe mess intra pe mine de fiecare data cand sunt online... Saptamana trecuta l-am sunat si l-am chemat pe la mine, desi eram convinsa ca nu vine (ca il mai chemasem de cateva ori si nu a venit). Spre uimirea mea, a venit si ma pupa de parca i-as fi lipsit foarte mult. A doua zi, i-am zis ca ma simt aiurea ca ne-am purtat ca si cum am fi impreuna, insa de fapt nu suntem. Si mi-a zis ca stie ca l-am iubit, ca-l iubesc...si el la fel ca altfel nu ar fi venit si nu m-ar mai fi cautat...insa nu crede ca va mai exista relatia noastra vreodata. Si ca nici nu o sa mai vina la mine vreodata. Sambata a fost ultima oara. Eu nu am pe nimeni. Deocamdata nici el. A incercat sa stea cu fata propusa de parintii lui dar nu prea s-au inteles... S-au certat, apoi s-au impacat si acum sunt din nou certati cam de o luna.. Maine se duce la ziua ei si spera sa se impace din cate am inteles... Si la tine a fost urata situatia... Sa afli fara sa vrei, tot ce face el.. Si vrei sa spui ca actuala lui iubita face parte din grupul vostru de prieteni?! Apropo...el de ce te-a sunat saptamana trecuta? Oare incepe sa regrete ce a facut?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Octombrie 2010 22:08 |
||
De la: mari58, la data 2010-10-22 19:29:00lasa scumpo trece mai greu dar trece Rana va ramane acolo tot timpul si ori de cate ori voi auzi numele lui, va sangera... Ma simt singura asa, neavand o prietena cu care sa pot vorbi oricand despre orice...poate de asta imi e si atat de greu sa trec peste... te pup si eu Mary si ai grija de tine
|
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Octombrie 2010 22:45 |
||
De la: pinocchio, la data 2010-10-22 21:20:24Nu bag vrajeli cum ca el a fost singurul... chiar asta e adevarul. Am doar 21 de ani (luna viitoare ii implinesc) si nu am nu stiu ce varsta inaintata incat sa fi avut foarte multe relatii. Cea mai serioasa a fost cu el. Nu am mai iubit pe nimeni asa cum l-am iubit pe el si nu sunt genul ala de fata careia sa-i placa aventurile. Mi-a mai zis anumite lucruri despre el si relatia pe care a avut-o, desi stia ca ma doare. Asa ca asta ma face sa cred ca mi-ar fi spus si daca s-ar fi culcat cu cineva. Ca nu-i pasa ca ma doare. Nici nu iti cer sa ma crezi...Nu ne cunoastem si e normal sa nu bagi mana-n foc... O seara buna! |
||
|
love_is_precious Postat pe 22 Octombrie 2010 22:52 |
||
stii de ce trece mai greu? ...ca ti legatura cu"fat-frumos".de aia tine cosmarul tau.si chiar si tu recunosti asta dar tu nu si nu.crede'ma.am trecut prin chestii mult mai grave decat tine si m'am pus pe picioare in mai putin de 3 luni.nu am regrete.ce a fost a fost.iar trecutul e demult ingropat si cu crucea pe el.hai curaj!se poate!
|
||
|
dark_eye Postat pe 22 Octombrie 2010 23:05 |
||
|
am vazut ca te intrebi de ce Dumnezeu nu te lasa sa fii fericita langa baiatul ( ca barbat nu-l pot numi) pe care -l iubesti..dar de ce nu te gandesti ca poate El doreste ceva mai bun pentru tine.sentimentele celuilalt nu le putem controla , iar daca el a renuntat la tine, nu crezi ca e mai bine sa fii cu cineva care intr-adevar te iubeste? de ce nu gandesti asa.. nu stiu daca mai stii ca si eu iti povestisem ca am avut o relatie similara(despartirea nu s-a provocat asa ca la tine) in care tinand legatura cu el dupa prima despartire ne-am impacat in max 3 luni, dupa care iar ne-am despartit a doua oara cam in aceeasi perioada in care v-ati despartit voi, dar am hotarit sa nu mai tinem leg ca inainte pentru ca relatia asta nu merge( el se razgandeste prea usor de sentimente ...) iar acum mie mi-e bine, desi pe el il simt ca ma vrea inapoi eu am avut si alte relatii care nu au dus la mai mult, dar sunt sigura ca in timp voi intalni pe cel care ma merita, d-asta pe el nu-l mai vreau inapoi. poate te ajuta aceasta experienta..ca tare mult suferi in van .
|
||
|
ionelaela Postat pe 23 Octombrie 2010 00:25 |
||
|
first...scuza-ma pt greselile de ortografie din post-urile anterioare...scriam de la munca si de multe ori nu mai aveam timp sau atentie distributiva sa fiu atenta si la ce fac eu acolo ca sa iau bani si la ce scriam aici (desi cu gandul eram aici :P) apoi... Nu te supara ca iti zic dar el nu te mai iubeste.Sigur te-a iubit odata si te apreciaza pt ceea ce ai fost pt el dar acum nu cred ca mai simte mare lucru pt tine. Sunt dura dar eu sunt de parere ca e mai bine sa ii spui omului in fata. El considera asa cum e si normal, ca ai fost o etapa din viata lui. Nu inaltimea sau stiu eu ce aspect fizic fizic l-au determinat sa termine relatia ci faptul ca nu s-a mai simtit cum ar fi vrut in relatie. Poate vroia ceva nou, poate i s-a parut ca deja e prea mult, poate nu a mai vrut sa se mai impotriveasca parintilor. un barbat cand te vrea te cauta...te suna...umbla disperat dupa tine. El nu face asta si a realizat, probabil cand v-ati vazut ultima oara ca faptul ca mentine legatura cu tine nu iti face decat rau. De aici poti realiza ca inca mai tine la tine...tocmai pt ca vrea sa se indeparteze pt ca stie ca nu iti mai poate oferi ce vrei si considera ca e mai bine sa pastreze distanta si sa te lase sa treci peste. Si in primul rand...incearca tu sa treci peste. Gandul ca poti e primul...Chiar daca la inceput ti se pare ca te minti pe tine insati...gandurile astea pozitive trebuie sa ti le bagi bine in cap: sunt puternica, Dumnezeu ma iubeste, merit mau mult, merit o iubire mai mare decat ce a fost cu el, sunt importanta, ma iubesc eu indeajuns de mult incat sa depasesc etapa asta a vietii mele. gandeste asta...si in timp o sa crezi...Trebuie doar sa ai putina vointa. El o sa fie mereu acolo...in sufletul tau...Nu o sa il uiti. Nu o sa incetezi sa il iubesti: daca a fost iubire adevarata o sa ramana mereu acolo...o sa il iubesti ca pe o amintire...dar ti-am spus ...viata merge mai departe. Poate pare ca sunt puternica...as fi ipocrita sa spun ca nu ma consider asa dar crede-ma ca sunt un om care ma agat f mult de trecut, care ma schimb foarte greu ...de fapt urasc schimbarile. Sunt in zodia taurului si taurii asa sunt...mai greoi. Mi-a fost enorm de greu sa accept ca el nu va mai fi al meu dar acum consider in marea majoritate a timpului ca asa a fost sa fie si e mult mai bine pt mine asa. In ceea ce o priveste pe mimoza cu care e acum fostul meu. Nu ...nu e in grupul nostru de prieteni dar coincidenta a facut ca era cunoscuta din anumite motive...ma rog...e mai mult de explicat. Eu sincer, nu am vrut sa stiu cine e. Am aflat acum vreo 3 saptamani iar atunci mi s-a facut tot dosarul dumneaei...si in afara faptului ca are curu mai bombat ca mine, ceva mai multi bani (ai parintilor) si e genul ala de moldoveanca care tace si le face nu e cu nimic mai stralucita...ba chiar la toate capitolele in rest DEZAMAGIRE. Dar asta e... El m-a sunat...pt 30 ron pe care trebuia sa ii dau pe un abonament la un telefon. 30 ron!!!!! iti dai seama ca pretext ...M-a bagat initial in seama pe mess, am vrb un pic...ne-am ciondanit ca nah...mi-a urat o viata placuta, eu am iesit ca intarziam la munca (fara sa i mai zic nimic), apoi a inceput sa sune in disperare. Normal ca ne-am certat...in fine...el s-a certat. Eu i-am spus pe un ton f calm ca intre noi nu e loc de buna ziua pentru ce mi-a facut si inca nu stiu daca o sa am taria sa il iert niciodata. I-am spus ca am suferit ca un caine si ce a facut el dupa ce ne-am despartit m-a doborat de-a binelea. El tipa...cum ca el nu e vinovat...ca eu nu am inteles, ca a fost doar vina mea ca bla bla bla...raspunsul meu, pe un ton suav si calm a fost: ”tot tu te enervezi? de ce te enervezi tot tu?”..a fost haios. la finalul apelului el tipa si rasufla greu iar eu radeam:)) cred ca mi-am jucat cum nu se putea mai bine cartile...desi erau putine si slabe :P. adevarul e ca m-a durut ca nu m-a cautat niciodata...nu a dat nici un semn NICIODATA. M-am simtit ca un kkt (scuza-mi expresia) cand am flat ca el s-a mutat cu aia dupa 2 saptamani in timp ce cu mine cu a facut asta intr-un an jumatate. Ma durea sa stiu ca el strage pe altcineva in brate noaptea in timo ce eu adorm cu el in gand, plang, ma trezesc noaptea plangand, ma trezesc cu el in gand dimineata...Asta m-a ambitionat mult. In fine...sunt multe de spus. Pt mine despartirea asta a fostal doilea eveniment dureros din viata mea. |
||
|
ploidevise Postat pe 23 Octombrie 2010 00:33 |
||
iti voi oferi un suport moral virtual prin "pupicul" acela.te inteleg,e greu sa te desparti de cineva asa pam pam,cred ca toti de aici ti-au spus deja ca va trece.poate repet o idee...dar......o cauti cu lumarea.efectiv o cauti cu lumanarea si iti place cum te torturezi singura.raul ti-l faci tu.te complaci.numai bine! fa ceva nou,inscrie-te intr-o asociatie,intr-un club,schimba anturaj,fa chestii la care nu visai pana acum ca le vei face,cunoaste oameni noi! sau ramai acolo unde esti:) esti asa de tanara si ai atatea posibilitati la varsta aceasta!!!!!!!!!!! o zi minunata iti doresc! |
||
|
Stefana_Velisar Postat pe 23 Octombrie 2010 11:49 |
||
|
Dragelor...imi pare rau ca nu v-am mai raspuns, insa nu am stiut ce sa scriu... Nu am stiut cum sa ma mai justific. Acum, am sa incerc sa va raspund tuturor in acelasi mesaj in ordinea postarii.. Dark_eye: E ca un drog: daca il iau, ma simt minunat in ziua respectiva; daca nu, sunt deprimata si am numai ganduri negre... Plus ca de fiecare data cand ma hotarasc sa dispar, sa-l las sa se bucure de noua viata...ma cauta si-mi vorbeste frumos, ca si cand i-as lipsi. Ionelaela: Cum sa ma gandesc ca poate Dumnezeu doreste sa-mi scoata in cale pe cineva mai bun, cand vad ca toti pe care i-am cunoscut dupa aceasta despartire nu sunt ok? Am incercat sa cunosc si alti barbati, insa toti m-au mintit (fie erau implicati in alte relatii, fie incercau sa para ceea ce nu sunt). Poate nu ma invart in cercul potrivit. Dar ce pot sa fac? Apropo ma bucur ca iti este mai bine fara el... felicitari! Ianna05: Si eu cred ca m-a iubit si ca acum nu mai simte nimic, ci doar ma apreciaza pt ceea ce am fost. Banuiesc ca daca m-ar mai iubi, nu ar cauta sa-si faca alte relatii. Ma doare sa recunosc asta, dar cred ca este adevarat... Cu siguranta un barbat care te vrea, te cauta zilnic, te suna insistent (in limita bunului simt desigur)... Lucru pe care el categoric nu il face. Insa de ce un barbat care nu te vrea, totusi te cauta destul de mult?! De uitat nu il voi uita niciodata...clar.. A fost o experienta mult prea dura pt mine. Si chiar nu ma simt indeajuns de puternica si increzatoare in fortele proprii incat sa trec peste. In ceea ce priveste fosta ta relatie... ma bucur nespus ca nu te-ai lasat doborata de durere. Nici nu vreau sa imi imaginez cat de prost te-ai simtit stiind ca te-a inlocuit cu mare usurinta. Probabil va realiza candva ca a gresit...dar cu siguranta va fii prea tarziu iar tu vei fi vindecata. Stefana_Velisar: E greu sa te desparti de cineva cu care te-ai inteles de minune... In momentul de fata sunt confuza si nu prea vad posibilitatile de care imi vorbesti... Poate datorita suferintei pe care o indur de aproximativ o jumatate de an.. Ca sa nu mai spun ca acum in noiembrie va fii ziua mea si voi fi singura.. 2 ani a fost alaturi de mine iar acum...nu va fii nimeni acolo.. O zi placuta tuturor! |
||
|
love_is_precious Postat pe 31 Octombrie 2010 17:06 |
||
|
hihihi ...esti scorpion??? sau sagetator? |
||
|
ploidevise Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:43 |
||
|
oricum...nu e prb ca nu ai rasp..chiar vreau sa iti povestesc ceva... pfff...nu am cum acum ca's la munca later...
|
||
|
ploidevise Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:44 |
||
|
Zilele trecute l-am visat intr-o noapte. NU stiu de ce...dar l-am visat. Si a fost un vis atat de lung si de real incat chiar si dupa ce m-am trezit si am incercat sa ma linistesc si sa adorm la loc...l-am visat din nou. A fost ciudat rau. Dimineata nu m-am putut controla si am inceput sa plang. Nu ma puteam opri. Plangeam ca atunci cand m-a parasit. Am visat sfarsitul relatiei noastre...in alta decor...alta conjunctura...dar efectiv am simtit exact aceleasi lucruri din nou. Ca atunci. NU INTELEG DE CE?! Pt ca nu ma mai gandisem la momentele acelea de ceva timp... ...iti dai seama ca am avut o zi groaznica....si seara...noaptea de fapt...mi-a dat un sms. Dupa 3 luni in care cu exceptia momentului cand m-a cautat cu pretext ...ti-am spus...cei 30 ron...nu mi-a spus niimic. In noaptea aia mi-a dat un sms. Poate nu pare mult...dar crede-ma ca din partea unuia ca el e enorm. Imi spunea ca si el a suferit si ca spera sa fiu bine. M-a dat peste cap un pic situatia si m-a facut sa imi dau seama ca imi lipseste mai mult decat m-as fi gandit...si ma doare inca faptul ca stiu ca nu o sa il mai vad niciodata. |
||
|
ploidevise Postat pe 1 Noiembrie 2010 21:24 |
||
De la: ianna05, la data 2010-11-01 21:24:11Zilele trecute l-am visat intr-o noapte. NU stiu de ce...dar l-am visat. Si a fost un vis atat de lung si de real incat chiar si dupa ce m-am trezit si am incercat sa ma linistesc si sa adorm la loc...l-am visat din nou. A fost ciudat rau. Dimineata nu m-am putut controla si am inceput sa plang. Nu ma puteam opri. Plangeam ca atunci cand m-a parasit. @ IANNA ma simt bine sa stiu ca nu sunt singura cu situatii dintr-astea..si eu il visasem pe fostul , diferenta la mine a fost ca eu nu am mai vrut sa mai continuma asa, desi amandoi stiam ca ceva se rupsese..anyway..l-am visat ca il acceptasem inapoi, dar plangeam pentru ca stiam ca nu mai avem ce cauta impreuna si nu stiam cum sa-i spun, long story short... imediat dimineata mi-a dat un mail la munca la fel aparut in senin cu motive banale de disctuie , deci si cu visurile astea e ceva ciudat..tare rau imi pare sa va vad ca suferiti dupa 2 care nu merita cand mai sunt acolo vreo eliminand posibilitatile si cei cuplati cel putin 1 mil de barbati care merita mult mai mult...toti suferim , dar nu gasim oare momentul sa spunem :STOP? @ love OARE NU E TIMPUL PENTRU O SCHIMBARE? |
||
|
ionelaela Postat pe 1 Noiembrie 2010 21:33 |
||
|
E ceva ciudat cu visele astea. Si prietena mea a patit la fel. L-a visat pe fostu toata noaptea si dimineata cand s-a trezit avea un sms pe tel de la el ”te-am visat toata noaptea...” La mine credema ca a fost creepy. Eu l-am visat des in primele 2 - 3 saptamani dupa despartire. Dar consideram ceva normal pt ca ma si gandeam numai si numai la el. Stiam ca sunt chestii din subconstient care ma macina (ca eu nu prea cred in vise) si oricum nu imi aminteam prea bine...era confuz. Dar visul asta...a fost complet diferit de toate. Parca era real. Si ti-am spus...imi amintesc ca m-am trezit pe la 5 ...m-am uitat la ceas, am realizat ca e doar cosmar si nu traiesc din nou iadul ala...si m-am gandit ”irinaaa ...mai ai o ora jumate de dormit. Linisteste-te si baga capu in perna ca la munca nu iti sta bine zombie :P”...Apoi am continuat sa visez...desi nu imi doream dar nici nu puteam sa ma trezesc pt ca simteam ca traiesc in vis. pffff! Ti-am spus ca noaptea urmatoare mi-a dat un mesaj. Chiar nu m-as fi asteptat in veci sa imi dea ceva. Nici nu stiam ca are noul meu nr de tel pt ca dupa ce ne-am despartit mi l-am schimbat. Si app de suferinta. Crede-ma ca lupt. Dar dupa ce m-am cramponat ca disperata 1 luna de zile..cum sa fac sa nu ma mai doara...am realizat ca trebuie sa ma gandesc cum sa fac sa evoluez eu, sa invat ceva din asta, sa am mai multa grija de mine, sa devin mai frumoasa pe interior si exterior. Si metoda asta merge cel mai bine...ca durerea...se stinge in timp. Nu stiu daca o putem stopa noi. Noi putem macar sa o ignoram si sa ne gandim la altele. Acum ca ei nu mai exista sa investim toata energia pe care o investeam in relatie in noi insane. Dar uite ca mai apar si momente din astea care efectiv te pun pe ganduri...si te fac sa simtit ca totul s-a intamplat ieri. |
||
|
ploidevise Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:09 |
||
|
Ianna.. Sunt sagetator.. Anyway va fii o zi obisnuita, ca oricare alta...Nu va mai fii ceva frumos ca pana acum. Si faza cea mai dureroasa e ca nici nu mai stie exact cand e ziua mea...Nu e sigur daca e pe 24, pe 25 sau pe 26...Data pe care a stiut-o foarte bine timp de 2 ani :( Tu ce i-ai raspuns la sms? E posibil sa ii para si rau si sa doreasca sa se intoarca. Ca prea isi face aparitia in ultimul timp. Oricum nu prea cred ca visele au o semnificatie, eu pun totul pe seama subconstientului; probabil din cauza ca nu mi s-a intamplat niciodata sa visez ceva si sa se intample a doua zi.. . Si eu am noutati...In seara aceasta m-a anuntat ca va incerca sa stea cu alta fata (tot una pe care a cunoscut-o prin intermediul parintilor sai). Apoi si-a dat seama ca m-a intristat vestea foarte tare si m-a sunat insistent (caci eu ii tot ii inchideam),rugandu-ma sa nu mai fiu suparata pe el...De asemenea a mai zis ca poate e mai bine sa nu mai stim nimic unul de celalalt o perioada, ca nu ii place sa ma vada ca sufar. Sau, daca vorbim, sa nu ma mai supar cand aud ceva, caci totul s-a terminat, acum suntem cei mai buni prieteni si ar trebui sa reactionez ca la oricare amic de-al meu. Nu va putea uita ce a fost intre noi deoarece ne-am inteles foarte bine; ii va ramane totul in suflet. Acestea au fost cuvintele lui. Apoi incerca sa ma inveseleasca, facand tot felul de glume. De acum, o sa incerc sa il evit cat pot de mult; probabil nici el nu ma va mai suna vreodata. E greu sa stii ca nu il vei mai vedea niciodata :( Sper sa ii fie bine cu noua viata :( Ionelaela... Uite ca s-a produs si schimbarea de care ma intrebai...cu sau fara voia mea.. Nu cred ca voi mai vorbi vreodata cu el...iar de vazut nici atat nu sunt sanse. Intr-adevar toti suferim, doar ca avem metode diferite de a depasi momentele de acest gen. Sau curaj diferit de a accepta si infrunta realitatea.. Stii ce e cel mai greu de fapt? Sa te convingi pe tine insati ca vei trece peste si ca undeva in viitor te asteapta ceva mai bun...Dar cum sa faci asta cand simti ca te afunzi si mai rau in singuratate? Cand inima il vrea pe el? O seara placuta fetelor
|
||
|
love_is_precious Postat pe 1 Noiembrie 2010 23:36 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-11-01 23:36:02Ianna.. Sunt sagetator.. Anyway va fii o zi obisnuita, ca oricare alta...Nu va mai fii ceva frumos ca pana acum. Si faza cea mai dureroasa e ca nici nu mai stie exact cand e ziua mea...Nu e sigur daca e pe 24, pe 25 sau pe 26...Data pe care a stiut-o foarte bine timp de 2 ani :( Timpul vindeca ranile sufletului, crede-ma, la mine s-au vindecat de doua ori, rani fff adanci... |
||
|
anutzzaa Postat pe 2 Noiembrie 2010 01:38 |
||
De la: anutzzaa, la data 2010-11-02 01:38:46De la: love_is_precious, la data 2010-11-01 23:36:02Ianna.. Sunt sagetator.. Anyway va fii o zi obisnuita, ca oricare alta...Nu va mai fii ceva frumos ca pana acum. Si faza cea mai dureroasa e ca nici nu mai stie exact cand e ziua mea...Nu e sigur daca e pe 24, pe 25 sau pe 26...Data pe care a stiut-o foarte bine timp de 2 ani :( Cunosc atatea cazuri in care timpul nu a vindecat nimic.... De exemplu, am o prietena care a ramas ancorata in trecut desi sunt 6 ani de cand nu a mai vorbit cu respectivul. 6 ani!! Si spunea ca atat de greu ii este seara cand se pune in pat langa actualul ei prieten (cu care este de vreo 2-3 ani), gandindu-se la celalalt... Tine mult la iubitul ei si e constienta ca nu e corect fata de el (motiv pt care nu a pastrat legatura cu fostul), insa inima nu o poate controla...nu poate sa-i zica pe cine sa iubeasca si pe cine nu... Asa ca nu stiu ce sa zic...Cred ca asta depinde de fiecare persoana...de intensitatea sentimentelor si de puterea fiecareia/fiecaruia dintre noi de a uita... Sunt de parere ca o relatie trecuta se poate uita doar cu ajutorul uneia noi... Dar ca acest lucru sa functioneze, este necesar ca actualul sa fie mai bun (sau la fel de bun) ca fostul... Ceea ce mi se pare imposibil in momentul de fata...niciunul nu e la fel de bun ca el :( Tu cum ai reusit?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 2 Noiembrie 2010 10:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Chiar absolut toti barbatii inseala?! | 280 | De la: Miss_Y 15 Martie 2014 02:03 |
| mintita inselata...prea naiva am fost.... | 30 | De la: puiut_77 15 Februarie 2011 10:22 |
| Nas lung | 3 | De la: stem_29 14 Noiembrie 2010 21:16 |
|
|
||
| buna...am nevoie de un sfat,o parere..nu stiu ..ceva...urgent | 80 | De la: kyssa_25 4 Decembrie 2011 10:30 |
| Cum sa procedez? | 5 | De la: kudika_958750 18 Aprilie 2014 17:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.