Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

De la: love_is_precious, la data 2010-11-02 10:20:56
De la: anutzzaa, la data 2010-11-02 01:38:46
De la: love_is_precious, la data 2010-11-01 23:36:02Ianna.. Sunt sagetator.. Anyway va fii o zi obisnuita, ca oricare alta...Nu va mai fii ceva frumos ca pana acum. Si faza cea mai dureroasa e ca nici nu mai stie exact cand e ziua mea...Nu e sigur daca e pe 24, pe 25 sau pe 26...Data pe care a stiut-o foarte bine timp de 2 ani :(
Tu ce i-ai raspuns la sms? E posibil sa ii para si rau si sa doreasca sa se intoarca. Ca prea isi face aparitia in ultimul timp. Oricum nu prea cred ca visele au o semnificatie, eu pun totul pe seama subconstientului; probabil din cauza ca nu mi s-a intamplat niciodata sa visez ceva si sa se intample a doua zi.. .
Si eu am noutati...In seara aceasta m-a anuntat ca va incerca sa stea cu alta fata (tot una pe care a cunoscut-o prin intermediul parintilor sai). Apoi si-a dat seama ca m-a intristat vestea foarte tare si m-a sunat insistent (caci eu ii tot ii inchideam),rugandu-ma sa nu mai fiu suparata pe el...De asemenea a mai zis ca poate e mai bine sa nu mai stim nimic unul de celalalt o perioada, ca nu ii place sa ma vada ca sufar. Sau, daca vorbim, sa nu ma mai supar cand aud ceva, caci totul s-a terminat, acum suntem cei mai buni prieteni si ar trebui sa reactionez ca la oricare amic de-al meu. Nu va putea uita ce a fost intre noi deoarece ne-am inteles foarte bine; ii va ramane totul in suflet. Acestea au fost cuvintele lui. Apoi incerca sa ma inveseleasca, facand tot felul de glume.
De acum, o sa incerc sa il evit cat pot de mult; probabil nici el nu ma va mai suna vreodata. E greu sa stii ca nu il vei mai vedea niciodata :( Sper sa ii fie bine cu noua viata :(

Ionelaela... Uite ca s-a produs si schimbarea de care ma intrebai...cu sau fara voia mea.. Nu cred ca voi mai vorbi vreodata cu el...iar de vazut nici atat nu sunt sanse. Intr-adevar toti suferim, doar ca avem metode diferite de a depasi momentele de acest gen. Sau curaj diferit de a accepta si infrunta realitatea.. Stii ce e cel mai greu de fapt? Sa te convingi pe tine insati ca vei trece peste si ca undeva in viitor te asteapta ceva mai bun...Dar cum sa faci asta cand simti ca te afunzi si mai rau in singuratate? Cand inima il vrea pe el?

O seara placuta fetelor

Timpul vindeca ranile sufletului, crede-ma, la mine s-au vindecat de doua ori, rani fff adanci...

Cunosc atatea cazuri in care timpul nu a vindecat nimic.... De exemplu, am o prietena care a ramas ancorata in trecut desi sunt 6 ani de cand nu a mai vorbit cu respectivul. 6 ani!! Si spunea ca atat de greu ii este seara cand se pune in pat langa actualul ei prieten (cu care este de vreo 2-3 ani), gandindu-se la celalalt... Tine mult la iubitul ei si e constienta ca nu e corect fata de el (motiv pt care nu a pastrat legatura cu fostul), insa inima nu o poate controla...nu poate sa-i zica pe cine sa iubeasca si pe cine nu...
Asa ca nu stiu ce sa zic...Cred ca asta depinde de fiecare persoana...de intensitatea sentimentelor si de puterea fiecareia/fiecaruia dintre noi de a uita... Sunt de parere ca o relatie trecuta se poate uita doar cu ajutorul uneia noi... Dar ca acest lucru sa functioneze, este necesar ca actualul sa fie mai bun (sau la fel de bun) ca fostul... Ceea ce mi se pare imposibil in momentul de fata...niciunul nu e la fel de bun ca el :( Tu cum ai reusit?

A fost foarte greu, dar nu pt ca era el bun si il pierdusem, ci din contra, pt ca il iubisem foarte mult si aveam incredere in el si el m-a dezamagit profund. Trebuie sa te gandesti ca el te-a parasit pt un motiv stupid, cum ca esti prea scunda pt el. Daca te-ar fi iubit cu adevarat nu te-ar fi parasit, la asta trebuie sa te gandesti. Nu e ceva rusinos sa fii mai scunda iar daca te mai si intarata si iti povesteste cum sta el cu alta fata, mi se pare un lucru demn de tot dispretul. Gandeste din punctul altora de vedere, un baiat bun nu face toate lucrurile astea. Vei gasi la un moment dat un baiat cu adevarat bun, care sa te iubeasca pt ceea ce esti tu, fii sigura de asta. Cand spun asta merg pe principiul ca atunci "cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau"(Paulo Coelho), lucru fff adevarat!
anutzzaa
Postat pe 2 Noiembrie 2010 15:08
De la: anutzzaa, la data 2010-11-02 15:08:46
De la: love_is_precious, la data 2010-11-01 23:36:02Ianna.. Sunt sagetator.. Anyway va fii o zi obisnuita, ca oricare alta...Nu va mai fii ceva frumos ca pana acum. Si faza cea mai dureroasa e ca nici nu mai stie exact cand e ziua mea...Nu e sigur daca e pe 24, pe 25 sau pe 26...Data pe care a stiut-o foarte bine timp de 2 ani :(
Tu ce i-ai raspuns la sms? E posibil sa ii para si rau si sa doreasca sa se intoarca. Ca prea isi face aparitia in ultimul timp. Oricum nu prea cred ca visele au o semnificatie, eu pun totul pe seama subconstientului; probabil din cauza ca nu mi s-a intamplat niciodata sa visez ceva si sa se intample a doua zi.. .
Si eu am noutati...In seara aceasta m-a anuntat ca va incerca sa stea cu alta fata (tot una pe care a cunoscut-o prin intermediul parintilor sai). Apoi si-a dat seama ca m-a intristat vestea foarte tare si m-a sunat insistent (caci eu ii tot ii inchideam),rugandu-ma sa nu mai fiu suparata pe el...De asemenea a mai zis ca poate e mai bine sa nu mai stim nimic unul de celalalt o perioada, ca nu ii place sa ma vada ca sufar. Sau, daca vorbim, sa nu ma mai supar cand aud ceva, caci totul s-a terminat, acum suntem cei mai buni prieteni si ar trebui sa reactionez ca la oricare amic de-al meu. Nu va putea uita ce a fost intre noi deoarece ne-am inteles foarte bine; ii va ramane totul in suflet. Acestea au fost cuvintele lui. Apoi incerca sa ma inveseleasca, facand tot felul de glume.
De acum, o sa incerc sa il evit cat pot de mult; probabil nici el nu ma va mai suna vreodata. E greu sa stii ca nu il vei mai vedea niciodata :( Sper sa ii fie bine cu noua viata :(

Ionelaela... Uite ca s-a produs si schimbarea de care ma intrebai...cu sau fara voia mea.. Nu cred ca voi mai vorbi vreodata cu el...iar de vazut nici atat nu sunt sanse. Intr-adevar toti suferim, doar ca avem metode diferite de a depasi momentele de acest gen. Sau curaj diferit de a accepta si infrunta realitatea.. Stii ce e cel mai greu de fapt? Sa te convingi pe tine insati ca vei trece peste si ca undeva in viitor te asteapta ceva mai bun...Dar cum sa faci asta cand simti ca te afunzi si mai rau in singuratate? Cand inima il vrea pe el?

O seara placuta fetelor

Timpul vindeca ranile sufletului, crede-ma, la mine s-au vindecat de doua ori, rani fff adanci...

Cunosc atatea cazuri in care timpul nu a vindecat nimic.... De exemplu, am o prietena care a ramas ancorata in trecut desi sunt 6 ani de cand nu a mai vorbit cu respectivul. 6 ani!! Si spunea ca atat de greu ii este seara cand se pune in pat langa actualul ei prieten (cu care este de vreo 2-3 ani), gandindu-se la celalalt... Tine mult la iubitul ei si e constienta ca nu e corect fata de el (motiv pt care nu a pastrat legatura cu fostul), insa inima nu o poate controla...nu poate sa-i zica pe cine sa iubeasca si pe cine nu...
Asa ca nu stiu ce sa zic...Cred ca asta depinde de fiecare persoana...de intensitatea sentimentelor si de puterea fiecareia/fiecaruia dintre noi de a uita... Sunt de parere ca o relatie trecuta se poate uita doar cu ajutorul uneia noi... Dar ca acest lucru sa functioneze, este necesar ca actualul sa fie mai bun (sau la fel de bun) ca fostul... Ceea ce mi se pare imposibil in momentul de fata...niciunul nu e la fel de bun ca el :( Tu cum ai reusit?

A fost foarte greu, dar nu pt ca era el bun si il pierdusem, ci din contra, pt ca il iubisem foarte mult si aveam incredere in el si el m-a dezamagit profund. Trebuie sa te gandesti ca el te-a parasit pt un motiv stupid, cum ca esti prea scunda pt el. Daca te-ar fi iubit cu adevarat nu te-ar fi parasit, la asta trebuie sa te gandesti. Nu e ceva rusinos sa fii mai scunda iar daca te mai si intarata si iti povesteste cum sta el cu alta fata, mi se pare un lucru demn de tot dispretul. Gandeste din punctul altora de vedere, un baiat bun nu face toate lucrurile astea. Vei gasi la un moment dat un baiat cu adevarat bun, care sa te iubeasca pt ceea ce esti tu, fii sigura de asta. Cand spun asta merg pe principiul ca atunci "cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau"(Paulo Coelho), lucru fff adevarat!

Da, privind situatia intr-un mod obiectiv, ai perfecta dreptate. Nu e frumos ca-mi povesteste cum incearca el sa stea cu altele, mai ales ca stie ca ma doare. Chiar astazi am facut o intelegere si anume sa ramanem cei mai buni prieteni, insa 2 subiecte sa fie interzise: ceea ce a fost intre noi si relatiile lui cu alte fete.. In timpul relatiei nu m-a dezamagit cu absolut nimic, fapt ce ma face sa il apreciez foarte mult. Nu stiu daca ne-am despartit datorita inaltimii mele sau daca motivul a fost cu totul altul (parintii lui sau plictisul, dorinta de nou). Tot ce stiu este ca aceasta relatie a fost ceva deosebit pentru mine. Anutza, mi-as dori din suflet sa stiu ca exista in lumea asta un baiat si pentru mine, insa nu cred ca voi mai gasi vreodata pe cineva la fel de bun ca el. Chiar mi-e greu sa cred asta. Uneori am momente in care ma tem foarte tare ca nu voi mai avea un iubit niciodata, mi-e atat de frica de singuratate...
love_is_precious
Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:21
De la: anutzzaa, la data 2010-11-02 15:08:46

O seara placuta fetelor

Am uitat sa te intreb in mesajul anterior... De ce te-a dezamagit? Si cat ati stat impreuna? Imi cer scuze daca iti trezesc amintiri neplacute ...
love_is_precious
Postat pe 2 Noiembrie 2010 20:23
De la: ianna05, la data 2010-11-01 22:09:47E ceva ciudat cu visele astea. Si prietena mea a patit la fel. L-a visat pe fostu toata noaptea si dimineata cand s-a trezit avea un sms pe tel de la el ”te-am visat toata noaptea...”
La mine credema ca a fost creepy. Eu l-am visat des in primele 2 - 3 saptamani dupa despartire. Dar consideram ceva normal pt ca ma si gandeam numai si numai la el. Stiam ca sunt chestii din subconstient care ma macina (ca eu nu prea cred in vise) si oricum nu imi aminteam prea bine...era confuz.
Dar visul asta...a fost complet diferit de toate. Parca era real. Si ti-am spus...imi amintesc ca m-am trezit pe la 5 ...m-am uitat la ceas, am realizat ca e doar cosmar si nu traiesc din nou iadul ala...si m-am gandit ”irinaaa ...mai ai o ora jumate de dormit. Linisteste-te si baga capu in perna ca la munca nu iti sta bine zombie :P”...Apoi am continuat sa visez...desi nu imi doream dar nici nu puteam sa ma trezesc pt ca simteam ca traiesc in vis. pffff!

Ti-am spus ca noaptea urmatoare mi-a dat un mesaj. Chiar nu m-as fi asteptat in veci sa imi dea ceva. Nici nu stiam ca are noul meu nr de tel pt ca dupa ce ne-am despartit mi l-am schimbat.

Si app de suferinta. Crede-ma ca lupt. Dar dupa ce m-am cramponat ca disperata 1 luna de zile..cum sa fac sa nu ma mai doara...am realizat ca trebuie sa ma gandesc cum sa fac sa evoluez eu, sa invat ceva din asta, sa am mai multa grija de mine, sa devin mai frumoasa pe interior si exterior. Si metoda asta merge cel mai bine...ca durerea...se stinge in timp. Nu stiu daca o putem stopa noi. Noi putem macar sa o ignoram si sa ne gandim la altele. Acum ca ei nu mai exista sa investim toata energia pe care o investeam in relatie in noi insane.

Dar uite ca mai apar si momente din astea care efectiv te pun pe ganduri...si te fac sa simtit ca totul s-a intamplat ieri.

foarte frumos spus..evolutia..iar primul pas spre "vindecare" este ignoranta..mai mult de atat ce ar merita ceva daunator?
oricum nu mai exista cuvinte care sa nu faca parte dintr-un cliseu deja dezbatut pe orice topic de despartire,,,ASTA E! pff ..altceva totul bine?>
ionelaela
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:54
[ Ionelaela... Uite ca s-a produs si schimbarea de care ma intrebai...cu sau fara voia mea.. Nu cred ca voi mai vorbi vreodata cu el...iar de vazut nici atat nu sunt sanse. Intr-adevar toti suferim, doar ca avem metode diferite de a depasi momentele de acest gen. Sau curaj diferit de a accepta si infrunta realitatea.. Stii ce e cel mai greu de fapt? Sa te convingi pe tine insati ca vei trece peste si ca undeva in viitor te asteapta ceva mai bun...Dar cum sa faci asta cand simti ca te afunzi si mai rau in singuratate? Cand inima il vrea pe el?

O seara placuta fetelor [/quote]

imi pare rau daca si tie iti pare rau ca ati rupt legatura..stiu vorbe vorbe,,pff cred ca mie mi-ar fii ajuns in locul tau:DOM'LE IL VREAU INAPOI SI PUNCT! nu? dar mai ai o sansa de refacere deoarece si tu stii ca nu mai poate fii la fel..spun asta pentru ca la tine e si putin dificila situatia pentru ca a trecut atat timp ( acelasi timp ca despartire mea ) si el iti vorbeste de altele ..mi se pare rana pe sare si eu as avea multe de povestit in legatura cu fostul , ca se mai baga in seama ca mai face aluzii , bla bla ... neinteresant daca nu mai exista sentimente..asta e deznodamantul..daca si la tine va fii la fel nu stim , dar pana atunci de ce nu te bucuri de viata , nu? uite a fost halloweenul nu ai fost la vreo petrecere ceva cu prietenii? sigura asta ar fii o solutie ..esti tanara , frumoasa , bucura-te de viata
ionelaela
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:02

Uneori am momente in care ma tem foarte tare ca nu voi mai avea un iubit niciodata, mi-e atat de frica de singuratate...[/quote]

teama de singuratate? pfff nuuuu
love anunta-ma cand ajungi pe la mare te cupleaza fata una-doua ..si barbati de viata care stiu ce vor..nu mai gandi asa tu doar trebuie sa cunosti viata din alt punct e vedere :din punctul de vedere al ireversibilitatii:NU VEI MAI PUTEA TRAII MOMENTELE ASTEA! asa ca nu pierde timpul decat in folosul tau
ionelaela
Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:09
Divorturi, incredintari minori, majorare /reducere pensie de intretinere, partaje , rapid si ieftin.
Onorarii de criza lasati mesaj in e-mail trifugabriel@yahoo.com
praporgescu
Postat pe 3 Noiembrie 2010 08:58
ceau love te tuca fata de nu te vezi gata capul sus pieptul inainte ce a fost a fost,cei pierdut pierdut ramine,bucurate de fiecare clipa ca si cind ar fi ultima si daca tie frica de singuratate ridica bariera si atunci se va apropia cineva de tine
mari58
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:43
dragele si dragii mei, eu mor cand aud "sufar din dragoste", da toti suferim mai mult sau mai putin, dar sunt probleme mult mai grave decat astea, cum ar fi pierderea cuiva drag, sai imbolnavirea grava a cuiva drag, credetima suferintele din dragoste conteaza poate cel mai putin
visan_georgiana
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:49
De la: TIGRA, la data 2010-11-03 12:49:09dragele si dragii mei, eu mor cand aud "sufar din dragoste", da toti suferim mai mult sau mai putin, dar sunt probleme mult mai grave decat astea, cum ar fi pierderea cuiva drag, sai imbolnavirea grava a cuiva drag, credetima suferintele din dragoste conteaza poate cel mai putin

Ai dreptate ! Din dragoste nu se moare ! Mult zgomot pentru nimic zicea Un mare autor englez.
In loc sa lanceziti planganu-va de mila , traiti-va viata.Tineretea trece mult prea repede, profitati de surprizele vietii si nu mai scormoniti trecutul !

Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:53
De la: scorpio67, la data 2010-11-03 12:53:27
De la: TIGRA, la data 2010-11-03 12:49:09dragele si dragii mei, eu mor cand aud "sufar din dragoste", da toti suferim mai mult sau mai putin, dar sunt probleme mult mai grave decat astea, cum ar fi pierderea cuiva drag, sai imbolnavirea grava a cuiva drag, credetima suferintele din dragoste conteaza poate cel mai putin

Ai dreptate ! Din dragoste nu se moare ! Mult zgomot pentru nimic zicea Un mare autor englez.
In loc sa lanceziti planganu-va de mila , traiti-va viata.Tineretea trece mult prea repede, profitati de surprizele vietii si nu mai scormoniti trecutul !

sa sti , si eu am fost asa la un mom dat si acum stau si ma gandesc bai cat eram de proasta, sufeream din cauza unui idiot, pana cand m-am enervat si i-am dat flit definitiv. Pai daca iti amarasti zilele din astfel de probleme ce te faci in alte situatii. Tatal meu e destul de grav bolnav si gandul ca voi ramane fara el ma termina, asa ca suferintele astea din dragoste sunt rahaturi in comparatie cu altele.

visan_georgiana
Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:03
De la: TIGRA, la data 2010-11-03 13:03:37

sa sti , si eu am fost asa la un mom dat si acum stau si ma gandesc bai cat eram de proasta, sufeream din cauza unui idiot, pana cand m-am enervat si i-am dat flit definitiv. Pai daca iti amarasti zilele din astfel de probleme ce te faci in alte situatii. Tatal meu e destul de grav bolnav si gandul ca voi ramane fara el ma termina, asa ca suferintele astea din dragoste sunt rahaturi in comparatie cu altele.

NU se moare din dragoste si sunt si eu constienta ca sunt probleme mult mai mari de atat. Nu iau in considerare pierderea cuiva drag, pt ca asta e groaznic. In ziua de azi mai ales sunt oameni care au probleme mari. Sunt oameni care nu mai au locuri de munca si credite la banci de zeci de mii de euro (si sunt multi...:() sunt oameni care divorteaza, au copii, au o viata de impartit, sunt batrani care nu au ce manca, sunt parinti care nu isi permit sa isi mai trimita copii la scoala, sunt studenti care au renuntat la facultati pt ca nu mai au cu ce le plati. Astea sunt probleme. NU ca un idiot, sau doi...su hotarat ca sunt ei mai smecheri si isi baga P*** in sufletul unei femei pt ca asa a considerat el ca e mai bine. Oricum roata se intoarce...exista o karma. Si aici nu ma refer la faptul ca x sau y se va intoarce in genunchi ci ca Dumnezeu nu da cu paru si banuiesc ca stiti toate la ce ma refer.
Tigra, imi pare rau pt tatal tau...sincer.. Te inteleg. Crede-ma ca pt mine cel putin, tata este...sufletul meu. Este cel mai bun om pe care il cunosc si daca ar pati ceva...ufff...nici nu vreau sa ma gandesc. Si tatal meu are probleme de sanatate dar se mentine cu multe pastile...fff multe. Pe mine ma sperie asta ...nu stiu de ce...imi da un sentiment ciudat. De abia cand il vad ca ia de 3 ori pe zi cate un pumn de pastile realizez...si ma doare.
Ii doresc multa sanatate tatalui tau iar tie, sa fii puternica ca toate in viata se intampla cu un sens.
ploidevise
Postat pe 3 Noiembrie 2010 15:33
De la: ianna05, la data 2010-11-03 15:33:42

NU se moare din dragoste si sunt si eu constienta ca sunt probleme mult mai mari de atat. Nu iau in considerare pierderea cuiva drag, pt ca asta e groaznic. In ziua de azi mai ales sunt oameni care au probleme mari. Sunt oameni care nu mai au locuri de munca si credite la banci de zeci de mii de euro (si sunt multi...:() sunt oameni care divorteaza, au copii, au o viata de impartit, sunt batrani care nu au ce manca, sunt parinti care nu isi permit sa isi mai trimita copii la scoala, sunt studenti care au renuntat la facultati pt ca nu mai au cu ce le plati. Astea sunt probleme. NU ca un idiot, sau doi...su hotarat ca sunt ei mai smecheri si isi baga P*** in sufletul unei femei pt ca asa a considerat el ca e mai bine. Oricum roata se intoarce...exista o karma. Si aici nu ma refer la faptul ca x sau y se va intoarce in genunchi ci ca Dumnezeu nu da cu paru si banuiesc ca stiti toate la ce ma refer.
Tigra, imi pare rau pt tatal tau...sincer.. Te inteleg. Crede-ma ca pt mine cel putin, tata este...sufletul meu. Este cel mai bun om pe care il cunosc si daca ar pati ceva...ufff...nici nu vreau sa ma gandesc. Si tatal meu are probleme de sanatate dar se mentine cu multe pastile...fff multe. Pe mine ma sperie asta ...nu stiu de ce...imi da un sentiment ciudat. De abia cand il vad ca ia de 3 ori pe zi cate un pumn de pastile realizez...si ma doare.
Ii doresc multa sanatate tatalui tau iar tie, sa fii puternica ca toate in viata se intampla cu un sens.

multumesc, si tatalui tau asemenea multa sanatate ii doresc pt ca pana la urma asta este cea mai importanta
visan_georgiana
Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:06

Imi pare rau ca tatl tau este atat de bolnav.Iti urez sanatate pentru el si tie putere sa-i poti fi aproape si sa-l sustii.

Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:49
De la: ionelaela, la data 2010-11-03 00:09:15
Uneori am momente in care ma tem foarte tare ca nu voi mai avea un iubit niciodata, mi-e atat de frica de singuratate...

love anunta-ma cand ajungi pe la mare te cupleaza fata una-doua ..si barbati de viata care stiu ce vor..nu mai gandi asa tu doar trebuie sa cunosti viata din alt punct e vedere :din punctul de vedere al ireversibilitatii:NU VEI MAI PUTEA TRAII MOMENTELE ASTEA! asa ca nu pierde timpul decat in folosul tau [/quote]
pfff...eu nu imi fac griji din astea. eu stiu ca voi mai iubi si altadata. stiu ca va rasari soarele si pe strada mea. Totusi sunt constienta ca nu e chiar usor sa gasesti pe cneva compatibil.

si ma tot intreb de un lucru...cum a putut fostul meu sa sara de la una la alta asa...brusc. Mai ales cum a putut sa treaca de la tot ce a fost intre noi (si pot sa jur ca cel putin 10 luni a fost magic) la alta , despre care sa zica ca e femeia vietii lui tuturor...si bla bla bla. Cat noroc a putut sa aiba???? Adica cum o fi sa traiesti asa..iubire dupa iubire...???? sau cu aia nu fi iubire?
in fine...nu vreau sa va plictisesc...astea sunt niste ganduri ale mele aiurea...
ploidevise
Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:56
Uneori am momente in care ma tem foarte tare ca nu voi mai avea un iubit niciodata, mi-e atat de frica de singuratate...

love anunta-ma cand ajungi pe la mare te cupleaza fata una-doua ..si barbati de viata care stiu ce vor..nu mai gandi asa tu doar trebuie sa cunosti viata din alt punct e vedere :din punctul de vedere al ireversibilitatii:NU VEI MAI PUTEA TRAII MOMENTELE ASTEA! asa ca nu pierde timpul decat in folosul tau [/quote]

Principiul ireversibilitatii? Sincer, sper sa nu mai traiesc vreodata momentele astea! Sper sa nu mai sufar niciodata cum am suferit in ultimele 6 luni!
O sa incerc sa pierd timpul doar in folosul meu, in sensul ca ma voi concentra mai mult pe partea profesionala...
love_is_precious
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:54
De la: mari58, la data 2010-11-03 12:43:16ceau love te tuca fata de nu te vezi gata capul sus pieptul inainte ce a fost a fost,cei pierdut pierdut ramine,bucurate de fiecare clipa ca si cind ar fi ultima si daca tie frica de singuratate ridica bariera si atunci se va apropia cineva de tine

E ridicata dar se apropie doar cei ce nu au ce cauta acolo Te pup si eu Mary
love_is_precious
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:57

Sunt convinsa ca sunt probleme mult mai grave decat suferinta din dragoste. Imi pare nespus de rau pt tatal tau.
Insa cand nu te confrunti cu astfel de probleme mai grave (cum ar fi pierderea cuiva, imbolnavirea cuiva din familie etc), durerea cauzata de o despartire ti se pare nemarginita....ai impresia ca nu a mai trait nimeni asa ceva, ca altii nu au suferit atat si ca nu poate fi nimic mai rau si mai dureros decat asta... Asta e senzatia...
Sper ca tatal tau sa se faca bine...mult succes!
love_is_precious
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:04

Nu se moare dar nici bine nu se traieste Si ce faci daca viata nu-ti ofera nicio surpriza?
Te pup scorpiuto
love_is_precious
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:08
in viata vei deschide si vei inchide multe usi...trebuie sa stii doar cind e momentul prielnic.orice usa ramasa deschisa iti va crea probleme mai tirziu...mergind mereu in trecut , nu vei vedea niciodata clar viitorul
BEL_AMY1
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:16
De la: ianna05, la data 2010-11-04 09:56:18

love anunta-ma cand ajungi pe la mare te cupleaza fata una-doua ..si barbati de viata care stiu ce vor..nu mai gandi asa tu doar trebuie sa cunosti viata din alt punct e vedere :din punctul de vedere al ireversibilitatii:NU VEI MAI PUTEA TRAII MOMENTELE ASTEA! asa ca nu pierde timpul decat in folosul tau

pfff...eu nu imi fac griji din astea. eu stiu ca voi mai iubi si altadata. stiu ca va rasari soarele si pe strada mea. Totusi sunt constienta ca nu e chiar usor sa gasesti pe cneva compatibil.

si ma tot intreb de un lucru...cum a putut fostul meu sa sara de la una la alta asa...brusc. Mai ales cum a putut sa treaca de la tot ce a fost intre noi (si pot sa jur ca cel putin 10 luni a fost magic) la alta , despre care sa zica ca e femeia vietii lui tuturor...si bla bla bla. Cat noroc a putut sa aiba???? Adica cum o fi sa traiesti asa..iubire dupa iubire...???? sau cu aia nu fi iubire?
in fine...nu vreau sa va plictisesc...astea sunt niste ganduri ale mele aiurea...[/quote]

E foarte greu sa gasesti pe cineva compatibil.. De o jumatate de an (ca atat a trecut de atunci), parca nu imi place de nimeni, nu ma pot apropia de nimeni....si nici altii nu ma plac.
Plus ca de cateva zile nici nu ma pot odihni cum trebuie... Ma trezesc in fiecare noapte in jur de ora 3-4 cu gandul la el si....simt exact ce am simtit in ziua in care ne-am despartit... exact aceeasi durere (parca mi-ar lua cineva sufletul si mi l-ar taia in mii de bucatele). Apoi ma apuca plansul si nu mai pot dormi pana dimineata. Nu inteleg de ce se intampla asta in toiul noptii, mai ales ca uneori adorm la tv (deci nu ma gandesc la el inainte de a ma lua somnul).
Wow...aceeasi intrebare mi-o pun si eu. Cum poate sa treaca atat de usor de la o iubire la alta?! Mai ales daca prima a fost frumoasa. Si cu cealalta e iubire, ca altfel nu te-ar fi uitat pe tine. Te-ar fi regretat.
Nu ne plictisesti, cum poti sa spui asta? Probabil acestea sunt niste ganduri normale...le am si eu, le ai si tu, le au toti cei ce trec prin asta...
Iti doresc o seara linistita si o zi cat se poate de placuta maine...
love_is_precious
Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:19
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-04 18:16:42in viata vei deschide si vei inchide multe usi...trebuie sa stii doar cind e momentul prielnic.orice usa ramasa deschisa iti va crea probleme mai tirziu...mergind mereu in trecut , nu vei vedea niciodata clar viitorul

Foarte poetic ceea ce ai scris dar e mai greu de pus in practica. Cel putin din punctul meu de vedere.
love_is_precious
Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:23
alfredo bine spus hai love rizi un pic cu mine,uite lam pupat cred ca nu la durut cit pe lume ai vrea nu iti merg toate pe roate dar petrece cit se poate iar cind ti se inchide o usa se deschide un geam, asa e viata e ca un joc, asa ca hai sa ne jucam in ea
mari58
Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:39
De la: mari58, la data 2010-11-05 12:39:02alfredo bine spus hai love rizi un pic cu mine,uite lam pupat cred ca nu la durut cit pe lume ai vrea nu iti merg toate pe roate dar petrece cit se poate iar cind ti se inchide o usa se deschide un geam, asa e viata e ca un joc, asa ca hai sa ne jucam in ea

viata este un joc in care daca stii cum sa joci castigi, nu ai cum sa castigi mereu, in viata pierzi pana in ultimul moment al vietii, insa nu se stie niciodata cand castigi, asta e farmecul vietii, zambetul apare cand te astepti mai putin
ipahebirowtnod
Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:43
De la: love_is_precious, la data 2010-11-04 19:23:19
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-04 18:16:42in viata vei deschide si vei inchide multe usi...trebuie sa stii doar cind e momentul prielnic.orice usa ramasa deschisa iti va crea probleme mai tirziu...mergind mereu in trecut , nu vei vedea niciodata clar viitorul

Foarte poetic ceea ce ai scris dar e mai greu de pus in practica. Cel putin din punctul meu de vedere.

daca mereu vrei sa suferi vei suferi...daca vrei cu adevarat sa traiesti gasesti in tine forta necesara pentru a trai cu adevarat.nu spune ca nu poti ...poti spune ca nu stii ...dar eu cred ca mai degraba nu vrei...viata e o lupta fara sfirsit....si cum spunea cineva...crezi ca de cele mai multe ori ai cistigat... si ne bucuram dar de fiecare data in aceasta lupta noi pierdem pina la final.trebuie sa fim pregatiti sa pierdem...nu sa ne poticnim la prima palma primita din partea vietii...
BEL_AMY1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:53
bine spus alfredo baga la cap love,ai cazut ridicate alfredo ai un nume mia fost frica,am crezut ca esti un smecheras un mistocar,tiam urmarit postarile si mam inselat scuze
mari58
Postat pe 5 Noiembrie 2010 16:52
De la: mari58, la data 2010-11-05 12:39:02alfredo bine spus hai love rizi un pic cu mine,uite lam pupat cred ca nu la durut cit pe lume ai vrea nu iti merg toate pe roate dar petrece cit se poate iar cind ti se inchide o usa se deschide un geam, asa e viata e ca un joc, asa ca hai sa ne jucam in ea

La mine s-a inchis o usa dar si geamurile au ramas inchise... Poate se va deschide o usitza mai tarziu, nu stiu ce sa zic... te pup Mary, ai grija de tine
love_is_precious
Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:41
De la: ipahebirowtnod, la data 2010-11-05 12:43:55

viata este un joc in care daca stii cum sa joci castigi, nu ai cum sa castigi mereu, in viata pierzi pana in ultimul moment al vietii, insa nu se stie niciodata cand castigi, asta e farmecul vietii, zambetul apare cand te astepti mai putin

Uff...nu stiiiuuuu... Mi se pare o tragedie tot ce s-a intamplat... Am obiceiul asta de a potenta lucrurile negative... De cand ma stiu sunt o persoana pesimista. Inainte de a ma apuca sa fac un lucru, imi zic in gand: ,,Incerc dar sigur nu reusesc sa fac nimic". Nu am cum sa fiu alltfel caci nici viata nu prea mi-a oferit bucurii...In afara de clipele petrecute cu barbatul pe care il iubesc nebuneste (dar si pe alea le-am pierdut) si de faptul ca mi-a dat Dumnezeu inteligenta la scoala si o mama minunata, nu am avut niciun motiv de fericire. Absolut niciunul. Intotdeauna pun raul in fata, vad partea goala a paharului in loc sa o vad pe cea plina (daca o fi vreuna plina)... Tocmai de aceea, in aceste clipe, mi se pare totul colorat numai in nuante de gri si negru! Ce zambet sa mai apara? Nu mai sper ca o sa se intample asta..
Multumesc pentru sfat, iti sunt recunoscatoare.
love_is_precious
Postat pe 5 Noiembrie 2010 17:53
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-05 12:53:56
De la: love_is_precious, la data 2010-11-04 19:23:19

daca mereu vrei sa suferi vei suferi...daca vrei cu adevarat sa traiesti gasesti in tine forta necesara pentru a trai cu adevarat.nu spune ca nu poti ...poti spune ca nu stii ...dar eu cred ca mai degraba nu vrei...viata e o lupta fara sfirsit....si cum spunea cineva...crezi ca de cele mai multe ori ai cistigat... si ne bucuram dar de fiecare data in aceasta lupta noi pierdem pina la final.trebuie sa fim pregatiti sa pierdem...nu sa ne poticnim la prima palma primita din partea vietii...

Pt a putea trai linistit, fara griji si suparari, trebuie sa ai si o motivatie, un impuls.. Da, se pare ca nu castigam mereu, desi asa avem impresia uneori... Daca mi-ar fi zis cineva anul trecut pe vremea asta ca peste un an voi suferi, nu as fi crezut. E atat de imprevizibila viata! ..... O seara placuta
love_is_precious
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:04
De la: mari58, la data 2010-11-05 16:52:52bine spus alfredo baga la cap love,ai cazut ridicate alfredo ai un nume mia fost frica,am crezut ca esti un smecheras un mistocar,tiam urmarit postarile si mam inselat scuze

nu am de ce sa te scuz...in viata de zicu zi nu ai intilnit nume mai fistichii ? eu cred ca da...intentionat l-am ales...stiam la ce ma expun si cu ce ma voi confrunta...dar incerc sa le demonstrez "oamenilor"...ca niciodata nu e bine sa te iei dupa aparente. daca reusesc sau nu ramine de vazut...
BEL_AMY1
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt disperat va rog ajutati-ma 333 De la: kudika355503 24 Mai 2011 23:29
un sfat ori o parere 17 De la: guru_ion 7 Noiembrie 2011 16:43
despartire versus singuratate 23 De la: alabastra 19 Martie 2009 10:46
Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine, nu stiu ce sa mai fac.. 20 De la: pickard 6 Decembrie 2010 22:50
Tratat despre barbatii zgarciti 29 De la: catalina2089 12 Iunie 2015 17:49