Setari Cookie-uri

sufar prea mult :( ce sfat imi dati?

Da el are o problema nu tu e baiatul lui mamica e greu cu asemenea indivizi.Mai cunosc cazuri destule.Evorba de cumnatul meu nu face nimic fara mama.Daca te iubeste trebuie sa asculte de ce ii dicteaza inima daca are asa ceva.Crede ma nu ai nici o vina.
carabincatalinmanuel
Postat pe 29 Septembrie 2010 12:22
De la: carabincatalinmanuel, la data 2010-09-29 12:22:14Da el are o problema nu tu e baiatul lui mamica e greu cu asemenea indivizi.Mai cunosc cazuri destule.Evorba de cumnatul meu nu face nimic fara mama.Daca te iubeste trebuie sa asculte de ce ii dicteaza inima daca are asa ceva.Crede ma nu ai nici o vina.

Multumesc... insa nu ma mai iubeste...si nici inima nu cred ca mai are, avand in vedere comportamentul lui fata de mine...
S`a despartit din nou de fata aceea si m`a sunat sa ma intrebe cu cine mai sunt si sa`mi zica ca si el e singur (sa nu se intelegeaga gresit - nu batea apropuri la impacare)... A doua zi m`a cautat pe mess si mi`a spus ca nu s`a mai culcat cu niciuna de cand ne`am despartit noi si m`a intrebat daca am cumva vreo fata si pentru el... Nu am cuvinte sa spun cat ma pot durerea vorbele lui! Nu imi vine sa cred ca pot iubi un astfel de om! Ma rog la Dumnezeu sa nu ma mai caute niciodata caci daca o face, nu am puterea de a nu`i raspunde sau de a`mi schimba nr de telefon..
love_is_precious
Postat pe 30 Septembrie 2010 09:32
Din graba si din neatentie, am facut 2 greseli si as dori sa le corectez: ,,inteleaga" si ,,durea"
love_is_precious
Postat pe 30 Septembrie 2010 09:34
Nu trebuie sa ai putere ci vointa.Imi imaginez ca totul depinde de o jerpelita de cartela.In ce priveste inima lui fugea un caine cu ea in gura si cand a ajuns la colt, a pus-o jos si a ridicat piciorul din stanga spate.Asa fac cainii cand fluiera a paguba.
kudika023770
Postat pe 30 Septembrie 2010 21:21
De la: kudika023770, la data 2010-09-30 21:21:41Nu trebuie sa ai putere ci vointa.Imi imaginez ca totul depinde de o jerpelita de cartela.In ce priveste inima lui fugea un caine cu ea in gura si cand a ajuns la colt, a pus-o jos si a ridicat piciorul din stanga spate.Asa fac cainii cand fluiera a paguba.

M`a amuzat faza cu cainele. Intr`adevar, trebuie sa am vointa... muuulta vointa. Insa nu depinde totul de o cartela. Mai sunt si alte lucruri, precum: cateva adrese de e`mail, cativa prieteni comuni...
love_is_precious
Postat pe 3 Octombrie 2010 01:48
Sunt uimita !! Mai nou ma cauta destul de des ca sa`mi propuna sa ma culc cu el... Bineinteles ca am refuzat caci asa ceva nu concep, insa nu reusesc sa inteleg cum am putut sa decad atat de mult in ochii lui... A fost singurul din viata mea... De ce ma desconsidera asa? Sa fie oare din cauza ca m`am umilit atata timp cersindu`i un strop de atentie?! Chiar asa de disperata ma crede? Cum este posibil oameni buni? Si cum sa ii ,,tai" aceasta indrazneala? Cum sa procedez?!
love_is_precious
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:08
ceau love nori la orizont simplu, ii spui ca tu nu esti salteaua lui sa se duca acolo unde a ales,ii spui asa ....decit sa ma culc cu tine mai bine cu un vibrator macar ala nu ma tradeaza si nu imi raneste sentimentele fii tare chiar daca doare si ai vrea,ducaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mari58
Postat pe 8 Octombrie 2010 19:03
De la: love_is_precious, la data 2010-10-08 13:08:37Sunt uimita !! Mai nou ma cauta destul de des ca sa`mi propuna sa ma culc cu el... Bineinteles ca am refuzat caci asa ceva nu concep, insa nu reusesc sa inteleg cum am putut sa decad atat de mult in ochii lui... A fost singurul din viata mea... De ce ma desconsidera asa? Sa fie oare din cauza ca m`am umilit atata timp cersindu`i un strop de atentie?! Chiar asa de disperata ma crede? Cum este posibil oameni buni? Si cum sa ii ,,tai" aceasta indrazneala? Cum sa procedez?!

simplu, ii spui ca tu nu te culci cu cineva care nu te iubeste. si ca ai destui cu care ai putea face asta si care ar vrea sa fie cu tine, de ce ai face-o cu el care a zis singur ca nu te iubeste
dar sincer eu sa fiu in locul tau i-as spune scurt sa termine cu prostiile si nu mi-as mai face de lucru cu el deloc...
DayC
Postat pe 8 Octombrie 2010 20:04
De la: love_is_precious, la data 2010-10-08 13:08:37Sunt uimita !! Mai nou ma cauta destul de des ca sa`mi propuna sa ma culc cu el... Bineinteles ca am refuzat caci asa ceva nu concep, insa nu reusesc sa inteleg cum am putut sa decad atat de mult in ochii lui... A fost singurul din viata mea... De ce ma desconsidera asa? Sa fie oare din cauza ca m`am umilit atata timp cersindu`i un strop de atentie?! Chiar asa de disperata ma crede? Cum este posibil oameni buni? Si cum sa ii ,,tai" aceasta indrazneala? Cum sa procedez?!

Ma bucur ca nu ai cedat pe motiv ca il iubesti si cu speranta ca poate, poate..... Nu merita!!!!!
Cum au spus si alte fete, pur si simplu, daca i-o tai din scurt, va pricepe pana la urma ca nu inseamna nu.
Mda, si-a gasit varianta perfecta. Pentru el. La tine clar ca nu se gandeste.
Hai ca esti pe drumul cel bun
Cammie80
Postat pe 9 Octombrie 2010 13:53
De la: mari58, la data 2010-10-08 19:03:55ceau love nori la orizont simplu, ii spui ca tu nu esti salteaua lui sa se duca acolo unde a ales,ii spui asa ....decit sa ma culc cu tine mai bine cu un vibrator macar ala nu ma tradeaza si nu imi raneste sentimentele fii tare chiar daca doare si ai vrea,ducaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Asa e Mari Nici de`ar fi ultimul barbat de pe pamant, nu m`as culca cu el...E vorba de demnitatea mea. Oricum parere prea buna despre mine nu are, din moment ce a indraznit sa`mi propuna asa ceva... si sincer nu inteleg de ce. Sau poate stie ca`l mai iubesc si a crezut ca poate profita de asta la maxim...
love_is_precious
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:52
De la: DayC, la data 2010-10-08 20:04:53

simplu, ii spui ca tu nu te culci cu cineva care nu te iubeste. si ca ai destui cu care ai putea face asta si care ar vrea sa fie cu tine, de ce ai face-o cu el care a zis singur ca nu te iubeste
dar sincer eu sa fiu in locul tau i-as spune scurt sa termine cu prostiile si nu mi-as mai face de lucru cu el deloc...

I`am zis ca nu pot sa ma culc cu o persoana pentru care sunt un nimeni. Si a zis ca nu sunt un nimeni, si`a cerut scuze ca a deschis subiectul, insa a doua zi mi`a propus din nou Deci scuzele lui au fost inutile daca a doua zi a inceput iar..
love_is_precious
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:55
De la: Cammie80, la data 2010-10-09 13:53:08

Ma bucur ca nu ai cedat pe motiv ca il iubesti si cu speranta ca poate, poate..... Nu merita!!!!!
Cum au spus si alte fete, pur si simplu, daca i-o tai din scurt, va pricepe pana la urma ca nu inseamna nu.

Sunt constienta ca nu l`as putea recuceri pe calea aceasta. Stiu ca doar ne`am culca si atat. A doua zi am reveni la statutul de ,,straini". Sunt contienta de asta. Il iubesc, e adevarat...insa nu ma pot umili atat de rau doar pentru 1 ora petrecuta in compania lui.
Daca ar exista o lege ce mi`ar garanta ca asta e modalitatea prin care il pot recastiga, poate ca as face`o...din dorinta disperata de a fi cu el din nou (nu sunt ipocrita sa nu recunosc). Insa nu e. Si stiu ca pentru el as fi doar un... ,,obiect".
La mine nu se gandeste normal. A reusit din nou sa ma faca sa ma simt atat de mica, atat de nesemnificativa... Dupa un an si 7 luni de relatie (timp in care m`a cunoscut destul de bine si stia clar ca a fost singurul) asta e parerea ce si`o face el... Atunci urmatorul (daca voi mai avea vreodata vreo relatie serioasa) ce`ar putea sa mai creada?!
love_is_precious
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:08
Poti sa ii sugerezi sa se culce cu scroafa din cotet.In ce te priveste poti sa spui ca ai un pat de o singura persoana si ca stampila CTC nu este valabila decat pentru 60 de kg. In cel mai bun caz propunei sa se culce pe dusumea si sa stranga in brate pisica.Poti sa imprumuti ca recuzita un motan din vecini.Poate il zgarie.
kudika023770
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:32
Sunt uimita !! Mai nou ma cauta destul de des ca sa`mi propuna sa ma culc cu el... Bineinteles ca am refuzat caci asa ceva nu concep, insa nu reusesc sa inteleg cum am putut sa decad atat de mult in ochii lui... A fost singurul din viata mea... De ce ma desconsidera asa? Sa fie oare din cauza ca m`am umilit atata timp cersindu`i un strop de atentie?! Chiar asa de disperata ma crede? Cum este posibil oameni buni? Si cum sa ii ,,tai" aceasta indrazneala? Cum sa procedez?!

faptul ca iti cere ''indrazneala '' care zici tu nu inseamna c profita de tine,stie el de ce ..dupa un an te cunoaste destul de bine..acm daca tu vrei sa faci pe fata cuminte..trb ta .. dar fii mai deskisa pasarique. A fost singurul la ce?singurul cu care te-ai culcat?:)) ma faci sa rad..mai gandestete putin..nici nu nu crezi ce zici..da macar fi sincera si nu mintii lumea care incearca sa iti dea un sfat..
nu se poate,cata prostiiee pe netul asta,inadmisibil!si cata falsitate:))
pinocchio
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:48
De la: love_is_precious, la data 2010-10-10 15:08:15

Sunt constienta ca nu l`as putea recuceri pe calea aceasta. Stiu ca doar ne`am culca si atat. A doua zi am reveni la statutul de ,,straini". Sunt contienta de asta. Il iubesc, e adevarat...insa nu ma pot umili atat de rau doar pentru 1 ora petrecuta in compania lui.
Daca ar exista o lege ce mi`ar garanta ca asta e modalitatea prin care il pot recastiga, poate ca as face`o...din dorinta disperata de a fi cu el din nou (nu sunt ipocrita sa nu recunosc). Insa nu e. Si stiu ca pentru el as fi doar un... ,,obiect".
La mine nu se gandeste normal. A reusit din nou sa ma faca sa ma simt atat de mica, atat de nesemnificativa... Dupa un an si 7 luni de relatie (timp in care m`a cunoscut destul de bine si stia clar ca a fost singurul) asta e parerea ce si`o face el... Atunci urmatorul (daca voi mai avea vreodata vreo relatie serioasa) ce`ar putea sa mai creada?!

... pacat ca ai dat de un JEG ca asta ... meritai o viata frumoasa de la inceput ... si prostul ar fi putut avea o viata frumoasa ... decit sa ii dea in cap ca prostul si sa alerge cu limba scoasa pe la tot felul de alte jeguri ar fi fost muuuult mai cistigat cu o nevasta indragostita de el ...

marco918
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:55

ola amiga,
n-am mai intrat pe topicul asta ca am avut sperante de mai bine pt tine , dar in cazul de fata , in caz de forta majora...iti spun sa cauti in tine semnificatia cuv RESPECT, apreciaza cuvantul asta ca un templu pentru tine , si atunci fara vre-o remuscare trimite-l pe nenorocit unde ii este locul !!!
ionelaela
Postat pe 11 Octombrie 2010 02:18
De la: pinocchio, la data 2010-10-10 23:48:44Sunt uimita !! Mai nou ma cauta destul de des ca sa`mi propuna sa ma culc cu el... Bineinteles ca am refuzat caci asa ceva nu concep, insa nu reusesc sa inteleg cum am putut sa decad atat de mult in ochii lui... A fost singurul din viata mea... De ce ma desconsidera asa? Sa fie oare din cauza ca m`am umilit atata timp cersindu`i un strop de atentie?! Chiar asa de disperata ma crede? Cum este posibil oameni buni? Si cum sa ii ,,tai" aceasta indrazneala? Cum sa procedez?!

faptul ca iti cere ''indrazneala '' care zici tu nu inseamna c profita de tine,stie el de ce ..dupa un an te cunoaste destul de bine..acm daca tu vrei sa faci pe fata cuminte..trb ta .. dar fii mai deskisa pasarique. A fost singurul la ce?singurul cu care te-ai culcat?:)) ma faci sa rad..mai gandestete putin..nici nu nu crezi ce zici..da macar fi sincera si nu mintii lumea care incearca sa iti dea un sfat..
nu se poate,cata prostiiee pe netul asta,inadmisibil!si cata falsitate:))
........ hei pinochio esti rau nu suntem toti destepti,si pe net nu te baga nimeni cu forta e optiunea ta ceau love
mari58
Postat pe 13 Octombrie 2010 12:21
am mai zis si eu...au mai spus si altii...atata timp cat TU permiti sa fi tratata ca o carpa asa o sa fi tratata...rupe cartela de tel...ai sa vezi ce bine te simti p'orma....mai bine decat ai crede.pe net ignore...etc etc.se poate...DACA VREI.dar ma indoiesc k ai sa faci asa...preferi sa iti plangi de mila
dark_eye
Postat pe 13 Octombrie 2010 22:46
...... hei pinochio esti rau nu suntem toti destepti,si pe net nu te baga nimeni cu forta e optiunea ta ceau love

nu sunt rau mai.. asa e !bine ca nu suntem toti destepti:)) mai avem si noi de ce rade:))si da, nu ma forteaza nimeni sa ma uit la topicu asta da ma uit cum voi ii dati sfaturi aici si ea va minte:))in fine..fiecare face ce vrea..da am si eu cu ce sa ma amuz putin :)):P sincer si eu va pup
pinocchio
Postat pe 14 Octombrie 2010 00:16
hai pupama,pupamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mari58
Postat pe 14 Octombrie 2010 12:22
De la: kudika023770, la data 2010-10-10 16:32:33Poti sa ii sugerezi sa se culce cu scroafa din cotet.In ce te priveste poti sa spui ca ai un pat de o singura persoana si ca stampila CTC nu este valabila decat pentru 60 de kg. In cel mai bun caz propunei sa se culce pe dusumea si sa stranga in brate pisica.Poti sa imprumuti ca recuzita un motan din vecini.Poate il zgarie.

love_is_precious
Postat pe 14 Octombrie 2010 18:59
De la: marco918, la data 2010-10-10 23:55:21
De la: love_is_precious, la data 2010-10-10 15:08:15

... pacat ca ai dat de un JEG ca asta ... meritai o viata frumoasa de la inceput ... si prostul ar fi putut avea o viata frumoasa ... decit sa ii dea in cap ca prostul si sa alerge cu limba scoasa pe la tot felul de alte jeguri ar fi fost muuuult mai cistigat cu o nevasta indragostita de el ...

Poate va gasi pe alta care il va iubi la fel de mult si va fii la fel de indragostita. Nu stiu... Intr-adevar ar fi fost mai linistit cu o nevasta indragostita de el, insa asta nu e suficient.. pentru a se simti cu adevarat implinit, trebuie sa fie si el indragostit de ea.
love_is_precious
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:05
De la: ionelaela, la data 2010-10-11 02:18:57

ola amiga,
n-am mai intrat pe topicul asta ca am avut sperante de mai bine pt tine , dar in cazul de fata , in caz de forta majora...iti spun sa cauti in tine semnificatia cuv RESPECT, apreciaza cuvantul asta ca un templu pentru tine , si atunci fara vre-o remuscare trimite-l pe nenorocit unde ii este locul !!!

love_is_precious
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:07
De la: dark_eye, la data 2010-10-13 22:46:18am mai zis si eu...au mai spus si altii...atata timp cat TU permiti sa fi tratata ca o carpa asa o sa fi tratata...rupe cartela de tel...ai sa vezi ce bine te simti p'orma....mai bine decat ai crede.pe net ignore...etc etc.se poate...DACA VREI.dar ma indoiesc k ai sa faci asa...preferi sa iti plangi de mila

Ai dreptate in tot ce ai zis... Poate-mi merit soarta. Poate daca iti pui sufletul pe tava si iubesti sincer, esti luat de prost si umilit. Poate trebuie sa fii rece si nepasator, ca sa fii iubit. Sau cel putin, sa nu fii luat in ras.
....
love_is_precious
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:12
De la: love_is_precious, la data 2010-10-14 19:12:00
De la: dark_eye, la data 2010-10-13 22:46:18am mai zis si eu...au mai spus si altii...atata timp cat TU permiti sa fi tratata ca o carpa asa o sa fi tratata...rupe cartela de tel...ai sa vezi ce bine te simti p'orma....mai bine decat ai crede.pe net ignore...etc etc.se poate...DACA VREI.dar ma indoiesc k ai sa faci asa...preferi sa iti plangi de mila

Ai dreptate in tot ce ai zis... Poate-mi merit soarta. Poate daca iti pui sufletul pe tava si iubesti sincer, esti luat de prost si umilit. Poate trebuie sa fii rece si nepasator, ca sa fii iubit. Sau cel putin, sa nu fii luat in ras.
....
bai dar mai terminate dute si ya ti altul si gata
thadoogback
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:14
De la: pinocchio, la data 2010-10-14 00:16:06...... hei pinochio esti rau nu suntem toti destepti,si pe net nu te baga nimeni cu forta e optiunea ta ceau love

nu sunt rau mai.. asa e !bine ca nu suntem toti destepti:)) mai avem si noi de ce rade:))si da, nu ma forteaza nimeni sa ma uit la topicu asta da ma uit cum voi ii dati sfaturi aici si ea va minte:))in fine..fiecare face ce vrea..da am si eu cu ce sa ma amuz putin :)):P sincer si eu va pup

Nu am niciun motiv sa mint ca doar nu ma cunoaste nimeni. Din contra, anonimatul ma ajuta sa pot vorbi liber despre ceea ce simt.
Fiecare are dreptul la o opinie (fie ea si rautacioasa), asa ca nu incerc sa te conving. De fapt, nici n-as reusi.
O seara placuta!
love_is_precious
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:17

n-ai terminat fato cu suferinta?
size_back
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:18
De la: mari58, la data 2010-10-14 12:22:33hai pupama,pupamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Te pup eu Mari
love_is_precious
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:19
De la: thadoogback, la data 2010-10-14 19:14:37

....

Am incercat, crezand ca asa am sa-l pot uita mai usor....dar am dat peste tot felul de ciudati...
love_is_precious
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:21
De la: love_is_precious, la data 2010-10-14 19:21:44
De la: thadoogback, la data 2010-10-14 19:14:37

....

Am incercat, crezand ca asa am sa-l pot uita mai usor....dar am dat peste tot felul de ciudati...
offfff bn zi adresa
thadoogback
Postat pe 14 Octombrie 2010 19:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce nu reusec sa mai iubesc....? 14 De la: kudika051568 20 Iulie 2009 14:52
Ramai insarcinata fara relatii sexuale? 47 De la: kudika_9935 23 Iunie 2012 02:35
Mai merita ? 41 De la: kudika_970418 25 August 2014 22:41
cum il recuceresc ..? :( 40 De la: Diavolyta_ 4 Iulie 2009 23:03
ce sa fac?? 25 De la: alexya_my 6 August 2012 15:37