Mai multe
De la: mari58, la data 2010-08-04 18:41:33ceau love buna mari..pai am cam stat alaturi de fetita asta in suferinta atat ..si chiar nu mai stiu ce sa-i mai zic ma bucur ca razi la ideea mea..poate zambeste si ea acum
|
||
|
ionelaela Postat pe 4 August 2010 23:36 |
||
|---|---|---|
da ionela poate,, sper ca nu a uitat sa mai zimbeasca macar,doare al naibii pt ca noi punem suflet iar barbatii ne spun ce vrem noi sa auzim love capul sus privirea inainte stai dreapta si nu te lasa doborita sigur nu vei primi raspuns la acel.. de ce?
|
||
|
mari58 Postat pe 5 August 2010 10:55 |
||
De la: viogen26, la data 2010-08-03 20:01:51Nu mai suferi,nu merita,nu te merita. Stiu, ai dreptate..
|
||
|
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 11:48 |
||
De la: witcher, la data 2010-08-03 23:48:35hai sa iti spun eu cam cum gandeste el acum. a fost in limba dupa tipa respectiva ,ea nu a vrut sa fie cu el . el sufera acum si normal ca a gasit consolare in persoana ta ca doar stie ca esti disperata dupa el si cum esti singura care il asculta.... esti buna de moment pana isi revine. crezi ca daca tipa aia vroia sa fie cu el el mai vorbea cu tine ? nici gand, traia linistit cu ea si il durea in cot de tine , ca sa nu mai zic ca oricum nu prea ii pasa de sentimentele tale (daca i-ar pasa macar un pic ar avea bunul simt sa nu iti spuna tie toate lucrurile astea de tipa aia ca sa nu mai zic ca te-ar fi lasat in pace sa iti revi). Stiu ca ai foarte mare dreptate.. drept urmare, am decis sa nu mai vorbesc cu el, sa nu mai intru pe mess (ca acolo discutam noi de fapt)...sa nu mai stie nimic de mine niciodata. Aseara a umplut paharul...era invisible si intrat in vorba cu mine ca sa imi zica iar de tipa aia...ca nu mai are nicio treaba cu ea, ca el nu accepta ca ea sa mentina legatura cu fostul, ca are un stil de viata de te sperii, ca nu stie cand sunt impreuna si cand nu etc. I-am spus sa nu imi mai zica nimic de ea si ca tot ce mai vreau de la el este respect, daca sentimente nu mai sunt. S-a enervat, zicandu-mi sa pun si eu punct odata, sa nu mai vorbesc o perioada despre ceea ce a fost ca e destul de suparat. Deci ce ziceam eu despre sentimentele mele il lasa rece! el era preocupat de ce se intamplase intre el si fata aceea. Ce rost mai are sa discutam, atata timp cat eu sunt un nimeni in fata lui? Nici nu o sa observe ca am disparut din peisaj, evident. Sper doar sa fie fericit.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 12:02 |
||
De la: ionelaela, la data 2010-08-04 23:36:09De la: mari58, la data 2010-08-04 18:41:33ceau love Multumesc ionelaela. Am zambit si eu la comentariul tau. E dragut tot ce ai facut pentru mine atata timp.
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 12:05 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-05 10:55:58da ionela poate,, sper ca nu a uitat sa mai zimbeasca macar,doare al naibii pt ca noi punem suflet iar barbatii ne spun ce vrem noi sa auzim Nu mai caut niciun raspuns... O sa il uit cu orice pret! Aseara a fost ultima data cand am vorbit cu el...nu o sa mai vorbim niciodata.. Candva aveam o vorba: ,,Don`t wait for something you will never find". Asadar, am sa merg mai departe. Desi probabil voi deveni o tipa care nu va mai avea incredere in nimeni, poate chiar inabordabila. De fapt, nici nu ma vad in vreo relatie prea curand... uneori nici in viitor. Sper ca el sa fie fericit si sa-si gaseasca pe cineva care sa-l iubeasca la fel de mult ca mine. Sunt sigura ca asa va fii. Multumesc mary si tie pt atentie
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 12:13 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 12:13:53De la: mari58, la data 2010-08-05 10:55:58da ionela poate,, sper ca nu a uitat sa mai zimbeasca macar,doare al naibii pt ca noi punem suflet iar barbatii ne spun ce vrem noi sa auzim incepe prin a nu-i mai dori lui ex-ul fericirea. mai degraba da-l in flori. lucru care s-ar potrivi cel mai bine acum, este sa-ti pui in cap ca nu te bagi in relatie cateva luni. activa, cu prietenii, si atata tot. te repune pe picioare o perioada din asta. in plus, nu merita sa-ti pierzi increderea in ceilalti din cauza unui singur individ sau a unei relatii. urmatorul nu merita asta, da-i si lui sansa
|
||
|
Histria Postat pe 5 August 2010 16:27 |
||
De la: hystria1, la data 2010-08-05 16:27:23De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 12:13:53De la: mari58, la data 2010-08-05 10:55:58da ionela poate,, sper ca nu a uitat sa mai zimbeasca macar,doare al naibii pt ca noi punem suflet iar barbatii ne spun ce vrem noi sa auzim Nu mi-am pierdut increderea doar din cauza lui...ci din cauza tuturor. Am mai avut o relatie inainte, care s-a terminat urat: m-a inselat. Numai ca atunci nu am pus atat de mult suflet ca acum, nu m-am implicat, nu a fost atat de serios chiar daca a durat aproape la fel de mult. Si mai inainte, am avut o perioada in care toti ma lasau pentru fostele iubite! Cred ca undeva gresesc. Dar nu stiu unde caci niciunul nu mi-a zis, din contra toti au afirmat: ,,Esti cea mai de treaba fata pe care o cunosc, nu mi-ai facut absolut niciun rau, nu ai gresit cu nimic bla bla. Ramanem cei mai buni prieteni". Iar referitor la el...nu ii pot dori raul. Sper din suflet sa fie fericit. Sunt sigura ca va fii. |
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 16:48 |
||
asa scumpo dai ignor si de pe mess doare un pic dar asa macar nu mai stii nimic si ce nu stii nu te omoara invata sa traiesti pt tine,uitate dimineata ,in oglinda si multumeste pt o noua zi ,spuneti sunt frumoasa,sunt sanatoasa,poti trai si singura ce are?asa cum degetele de la mina nu sunt la fel asa sunt si oamenii,poate asta a fost inca o incercare in viata ta daca madalina intra cu un alt nume si vb virtual de durerea ei poate acum nu era la garsoniera de doi pe doi,hai la o inghetata de cioco vrei si virtual ce are hmmm e buna dar e multa si daca o pap singura miine nu mai vb
|
||
|
mari58 Postat pe 5 August 2010 18:24 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-05 18:24:45asa scumpo Da-mi si mie putin, asa de suparare Inca o incercare in viata mea? De ce atat de multe incercari? Cum pot doi oameni ce se iubeau si le era bine, sa devina doi straini? Cum poti iubi pe cineva cu care ai stat doar o saptamana si sa nu mai simti nimic pentru persoana ce ti-a fost alaturi aproape 2 ani? Cum e posibil asa ceva? Sunt eu nebuna de mi se pare absurd? |
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 18:54 |
||
nu esti nebuna hei,pina te doare ceva esti vie traiesti mrss pt companie la ingetata uite asculta medlodia asta http://www.youtube.com/watch?v=KPJdkHnS_Hw&NR=1 nu stiu daca o sa iti placa mie imi da putere cind sunt trista
|
||
|
mari58 Postat pe 5 August 2010 19:43 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-05 19:43:43nu esti nebuna hei,pina te doare ceva esti vie traiesti Ms frumos pt melodie.. nu stiu ce ar putea sa ma inveseleasca. Vad cum o gramada de oameni in jurul meu incearca sa-mi ridice moralul, chiar se chinuie, iar eu la fel, ma straduiesc, insa...ii simt lipsa. Nu degeaba se spune ca singura persoane care te poate ajuta atunci cand plangi, este chiar persoana pentru care plangi. |
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 20:05 |
||
| Oare o sa se intrebe ce s-a intamplat cu mine? Sau nici nu o sa remarce ca am disparut? Ii fac un bine daca il evit? Sau o sa il pun putin pe ganduri? | ||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 20:09 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 20:09:00Oare o sa se intrebe ce s-a intamplat cu mine? Sau nici nu o sa remarce ca am disparut? Ii fac un bine daca il evit? Sau o sa il pun putin pe ganduri? fata.... se vede treaba ca tu nu te-ai vindecat!!! nu mai spera !!!!si nu ti mai pune atatea intrebari ...NU MERITA!!!!!!!PUNCT!
|
||
|
anastasia_m Postat pe 5 August 2010 20:13 |
||
are balta peste
|
||
|
bombonik_babardik Postat pe 5 August 2010 20:18 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-08-05 20:13:39De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 20:09:00Oare o sa se intrebe ce s-a intamplat cu mine? Sau nici nu o sa remarce ca am disparut? Ii fac un bine daca il evit? Sau o sa il pun putin pe ganduri? Nici nu am zis ca m-am vindecat. Nici pe departe. Mai am.. Ms
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 20:50 |
||
De la: babyboomboom, la data 2010-08-05 20:18:54 Si tot e stricat (kidding)
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 20:51 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 20:51:54De la: babyboomboom, la data 2010-08-05 20:18:54 lasa ca poate ramai cu broscuta...de trei ori peste cap sa gata'i printul
|
||
|
anastasia_m Postat pe 5 August 2010 20:56 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-08-05 20:56:22De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 20:51:54De la: babyboomboom, la data 2010-08-05 20:18:54 Si daca ramane tot broscuta ce fac?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 August 2010 21:20 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 20:09:00Oare o sa se intrebe ce s-a intamplat cu mine? Sau nici nu o sa remarce ca am disparut? Ii fac un bine daca il evit? Sau o sa il pun putin pe ganduri? 1.normal ca o sa se intrebe, doar nu mai are fraiera (scuze) la care sa se planga . 2.nu conteaza daca i faci lui un bine sau nu , conteaza ca daca il eviti iti faci tie un bine. iar la intrebarea cum de e in limba duapa aia chiar daca a stat numai o saptamana este pentru ca e o relatie neconsumata,plus ca era obisnuit cu cineva care ii facea toate pe plac si uite ca a dat de una care o doare undeva de el in consecinta tipa face ce vrea ea nu ce vrea el si chestia asta probabil il atrage la ea. important este acum sa te gandesti la tine si sa incerci sa te distrezi chiar daca ti-e gandul la el, in timp iti va trece
|
||
|
witcher Postat pe 5 August 2010 23:02 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-08-05 12:13:53De la: mari58, la data 2010-08-05 10:55:58da ionela poate,, sper ca nu a uitat sa mai zimbeasca macar,doare al naibii pt ca noi punem suflet iar barbatii ne spun ce vrem noi sa auzim "sper ca el sa fie fericit!sa-si gaseasca pe altcineva .. " la naiba..sa sufere ca si el ca merita..pff ce conteaza ..acum si el sa fie un nimeni pt tine cea mai buna rezolutie si de mult asteptata..si raspunsul l-ai gasit in tine, si in ceea ce ai realizat ca simte ala.dai tu cu siguranta de unul mai bun.sau unul bun si punct....macar sa revii pa-ici cu un si=ubiect damn more happy ,am eu o propunere ... "sunt fericita prea mult.cum? hai sa va dau eu un sfat "
|
||
|
ionelaela Postat pe 6 August 2010 01:58 |
||
|
Mai copilut, cand ai sa incepi sa te gandesti la tine? Nu trebuie sa-i doresti lui nici binele, nici raul. Sper ca in curand sa vii sa ne spui ca te-ai trezit dimineata si pur si simplu ai avut chef sa iesi la plaja, sa citesti o carte si sa-ti aranjezi parul. N-ai mai stat pe mess in speranta ca apare sa iti mai zice 3 cuvinte. Uite aici: http://video.google.com/videoplay?docid=2487809410378933040# (fa abstractie de videoclipul tragic :D). |
||
|
Cammie80 Postat pe 6 August 2010 17:11 |
||
nu se deschide cammie80 spune ca nu e scris corect,mai punel odata sa vad ce e acolo mrss love tu ai fc ce tiam spus eu ia spune va doresc un sfirsit de saptamina frumos,la noi e furtuna na trece ea
|
||
|
mari58 Postat pe 6 August 2010 19:15 |
||
|
wow..ce de persoane sunt alaturi de mine. Va multumesc din suflet tuturor! nici nu stiu cum m-as putea revansa fata de voi, chiar mi-ati ridicat putin moralul. Acum, va voi raspunde tuturor in acelasi mesaj: 1. Witcher, probabil isi va da seama ca nu mai vreau sa fiu presul lui, doar ca asta nu il intereseaza prea mult. Are destul amici la care sa se planga, asa ca nu imi va simti lipsa. Iar in legatura cu tipa cealalta, mi se pare absurd sa iubesti atat pe cineva dupa numai o saptamana. Dar uite ca se poate. Ciudat... 2. Ionelaela, nu ma vad prea curand implicata in vreo relatie...sunt momente in care mi-e frica ca o sa raman singura, ca nu voi mai gasi pe nimeni cu care sa ma inteleg. Toti mi se par aiurea..(si chiar nu sunt pretentioasa). 3. Cammie, mi-ar face placere sa ma trezesc dimineata bucuroasa ca a inceput o noua zi, fericita ca am doar 21 de ani si pot face orice-mi doresc....dar din pacate toate-mi merg pe dos.. Mai nou a aparut o problema in familie si trebuie sa plec mai repede din Italia...nici nu gasesc bilet de avion (sunt exagerat de scumpe in perioada asta), totul e complicat.. parca nu mai ies din intunericul asta... 4. Mary am facut ce mi-ai spus, dar e greu rau, nici nu pot sa exprim in cuvinte cum ma simt acum... Si la mine e furtuna, dar in suflet! vremea de afara e placuta.. Va doresc un weekend frumos tuturor!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 6 August 2010 19:59 |
||
te pup scumpo,ai grija de tine,te va pretui atunci cind te va pierde atunci isi va da seama ce a avut linga el ne auzim marti plec la felix punele in vaza sa nu fii singura si ai grija de ele
|
||
|
mari58 Postat pe 6 August 2010 20:11 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-06 20:11:43te pup scumpo,ai grija de tine,te va pretui atunci cind te va pierde atunci isi va da seama ce a avut linga el Nu isi va da seama Mary...daca va avea o fata buna la suflet, ii va fii bine si nu se va gandi la mine, iar daca va avea una rea va fii prea preocupat de ce i se intampla si nu va sta sa se gandeasca la ce a pierdut.. Distractie placuta la Felix
|
||
|
love_is_precious Postat pe 6 August 2010 22:52 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-06 19:15:20nu se deschide cammie80 spune ca nu e scris corect,mai punel odata sa vad ce e acolo Era vorba de melodia: Carlos Santana ft. Steven Tyler - Just Feel Better http://video.google.com/videoplay?docid=2487809410378933040# |
||
|
Cammie80 Postat pe 8 August 2010 03:20 |
||
| din pura curiozitate...ce zodie esti? dar el? | ||
|
sycorax Postat pe 8 August 2010 14:30 |
||
|
off, love ..dar nu poti sa bati din palme si gata vine o alta iubire ..uite toti trecem prin despartiri si nu toti gasim a 2 zi poate nici chiar dupa juma de an indiferent de pretentii pe cineva...toate trec usor importante sa nu mai fie el nicaieri:ganduri,inima sau chiar Ura ..INDIFERENTA plateste cel mai bine pt amandoi... furtuni in sflet ? deci inca exista emotii...deci traiesti e de bine..furtuni in atmosfera e de rau..sper sa fie mai bine in partile voastre , dar si ain ale noastre..noi ne coacem aici
|
||
|
ionelaela Postat pe 9 August 2010 00:30 |
||
De la: sycorax, la data 2010-08-08 14:30:23din pura curiozitate...ce zodie esti? dar el? Eu sagetator, el capricorn... dupa parerea mea, nu are nicio importanta ce zodii suntem, nu prea cred in mult discutata compatibilitate dintre zodii.. |
||
|
love_is_precious Postat pe 9 August 2010 22:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cate compromisuri..... | 6 | De la: Mikky82 19 August 2011 00:11 |
| As dori un sfat."oare ma mai iubeste" | 23 | De la: oana84onutza 5 Februarie 2010 18:11 |
| il iubesc....dar nu stiu ce simte...nu ma mai vrea....dc aja dintr-o data dak ma iubea????? | 40 | De la: steffy91 18 Ianuarie 2012 23:11 |
|
|
||
| ce greu e...:( | 4 | De la: fante_de_dorobanti 27 Septembrie 2010 14:51 |
| problema it - installing a husband | 3 | De la: TIGRA 10 Decembrie 2010 14:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.