Setari Cookie-uri

fertilizare in vitro

legat de problema cuplului vostru, va fi necesar sa iti rezolvi anexita pe care o ai, pentru ca in caz de embriotransfer acolo se va declansa procesul inflamator care exista in trompa, daca nu ai facut o laparascopie probabil ca o sa-ti fie recomandata, iar in ce priveste problema sotului nu ai scris daca exista spermatozoizi sau nu, iar in ce priveste diabetul de tip II si sotul meu a avut si mai are, si totusi acesta nu a fost un impediment la reusita si sarcina a decurs normal fara nici o problema si fara riscuri pentru copii.
Referitor la adoptie, daca o sa ajungi acolo o sa pot sa-ti dau detalii si in aceasta privinta ca si noi am avut dosar si am ajuns pana in faza in care asteptam sa primim atestatul de intrunire a conditiilor de familie adoptatoare dar intre timp am ramas insarcinata si n-am mers mai departe, desi nu am renuntat definitiv la ideea de a si adopta un copil.
Sper ca am fost suficient de expliciva, am incercat sa folosesc mai putini termeni medicali sa fiu mai bine inteleasa, sper ca am atins intrebarile pe care le-ai pus si daca mai sunt intrebari, raspund cu placere.
Va doresc sa aveti parte de reusita.
crinam_healthy
Postat pe 16 Aprilie 2009 13:34
Iti multumesc Crinam, dar nu stim daca exista sau nu spermatozoizi. Pina in acest moment, probabil din cauza virstei, nu ne-am facut griji in ceea ce priveste conceperea unui copil. In urma cu aproape 3 ani, am hotarit ca ar fi momentul sa avem copii si am zis sa nu facem din asta un capat de lume. Ne-am trezit ca in aproape 1 an deja calculam zilele menstruatiei, aveam temperatura luata si semne rosii pe calendar. Apoi am inceput sa ne intrebam daca nu este ceva in neregula. Acum sintem in stadiul in care ne plimbam seara in parc, ne asezam pe o banca si privim copiii altor oameni. Nu mai lungim analizele, avem programare miercuri, dupa Paste (decizia asta a venit in urma cu 2 zile, dupa ce am avut acea senzatie ca toata lumea are copii, toate familiile sint fericite, parca sintem inconjurati de risete, dar noua ne lipsesc risetele, boacanele, momentele acelea pretioase).

Paste fericit tuturor!
andra13gabriela
Postat pe 16 Aprilie 2009 15:29
Multumesc pentru raspuns.La mine este problema mea , sotul a efectuat spermograma si rezultatul este bun.Iar eu nu reusesc sa raman insarcinata dupa primasarcina intrerupta in urma cu cinci ani si actualmente un diagnostic de sterilitate secundara si 6 sedinte de instilati fara succes. De aceea m-am hotarat pentru un FIV.
voicu_healthy
Postat pe 20 Aprilie 2009 11:20
De la: antonia_p, la data 2009-04-13 21:32:44http://www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea-artificiala-in-vitro/

Ce spune Biblia despre fecundarea artificialã “in vitro” ?

Fecundarea “in vitro” este fecundarea ovulului în afara organismului ºi este cea mai folositã metodã în cazul infertilitãþii. În traducere din limba latinã “in vitro” înseamnã “în sticlã” ºi se referã la eprubetele din sticlã în care sunt fecundate ovulele femeii. Prima datã au folosit aceastã metodã medicii din Anglia în anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevaleazã ovulul de la femeie. Sperma se obþine de la bãrbat, dar în multe cazuri, de la bãncile de spermã unde sãmânþa bãrbatului se pãstreazã congelatã. Medicii creazã un mediu pe care îl numesc “teren de culturã” ºi acolo provoacã fecundarea ovulului de cãtre spermatozoizi. Zigotul uman se pãstreazã la germinat ºi în termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat în uterul femeii în nãdejdea cã va supravieþui. Ce spune Biblia despre aceastã practicã? În mod direct nimic, pentru cã nimeni nu a folosit o astfel de metodã în vremurile când a fost înregistratã revelaþia lui Dumnezeu. Dar Biblia abordeazã foarte mult subiectul valorii vieþii umane ºi, privind la tot ce scrie Sfânta Scripturã, ne putem face concluzii clare în ce priveºte fecundarea “in vitro”.
Fecundarea artificialã aduce mai multã moarte decât viaþã

Doar în perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, în Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplicãrii metodei de fertilizare “in vitro” pe când 8.300 copiii au ajuns sã se nascã. De la momentul când spermatozoidul fecundeazã ovulul, de când apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a cãrui viaþã are exact aceeaºi valoare pe care o are viaþa fiecãrui din noi, cei care am ajuns sã ne naºtem ºi sã trãim pe acest pãmânt. Iatã o lege din Sfintele Scripturi care ne aratã valoarea fetusului:

Dacã se ceartã doi oameni, ºi lovesc pe o femeie însãrcinatã, ºi o fac doar sã nascã înainte de vreme, fãrã altã nenorocire, sã fie pedepsiþi cu o gloabã, pusã de bãrbatul femeii, ºi pe care o vor plãti dupã hotãrârea judecãtorilor. Dar dacã se întâmplã o nenorocire, vei da viaþã pentru viaþã, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mânã pentru mânã, picior pentru pircior, arsurã pentru arsurã, ranã pentru ranã, vânãtaie pentru vânãtaie. (Exodul 21:22-25)

Atât medicii cât ºi bãrbaþii ºi femeile care apeleazã la ajutorul acestei metode sunt conºtienþi din start cã merg la conceperea copiilor din care cei mai mulþi vor fi omorâþi. Sunt ei oare conºtinenþi ºi de faptul cã urmeazã sã dea socoteala pentru vieþile copiilor proprii omorâþi?
Fecundarea artificialã implicã omorul copiilor prin avort

Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creaþi mai mulþi embrioni în eprubetã. Astfel, medicii aplicã conceperea a mai mulþi embrioni (copiii) “de rezervã”, având în vedere cã va supravieþui 1 sau cel mult 2 din 10, adicã vor ajunge vii pânã la naºtere. Apoi, mai mulþi embrioni sunt transferaþi în uterul mamei, în speranþa cã cel puþin unul din ei se va implanta reuºit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple ºi apoi medicii recurg la aºa numitã “reducþia embrionarã” ceea ce înseamnã cã o parte din embrioni(copii) sunt eliminaþi (omorâþi), ca sã dea ºanse de supravieþuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort ºi este omor.
Fecundarea artificialã implicã tratament antiuman faþã de copiii proprii prin condamnare la închisoare

Ce om normal ar accepta sã-ºi trimitã copilul la închisoare? Nici nu poate cuiva sã-i treacã prin cap acest lucru. În pregãtire pentru însãmânþarea artificialã, medicii cautã sã obþinã un numãr mare de embrioni. Apoi, aceºti embrioni (oameni care au viaþã) o parte micã sunt transferaþi în uterul mamei, iar o altã parte vor fi pãstraþi ca ºi rezervã pentru un viitor tratament sau experienþã. Aceºti embrioni sunt pãstraþi în stare congelatã ºi pot fi þinuþi aºa pentru o lungã perioadã.
Fecundarea artificialã este o încercare de a schimba planul lui Dumnezeu

În Biblie este scris cã Dumnezeu este cel ce face pe o femeie sã nascã sau sã fie stearpã, adicã sã nu poatã naºte copii. Acelaºi lucru se aplicã ºi bãrbaþilor. De aceea, este bine sã realizãm lucrul acesta ºi sã primim atât copii cât ºi imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot în Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioadã de viaþã ºi apoi Dumnezeu le-a dat copii, aºa cum scrie în Cartea Psalmilor:

El dã o casã celei ce era stearpã, face din ea o mamã veselã în mijlocul copiilor ei. Lãudaþi pe Domnul! (Psalmul 113:9)

Când oamenii au aºteptat cu rãbdare pânã Dumnezeu a lucrat în vieþile lor ºi le-a dat copii, au avut doar bucurii ºi binecuvântãri. Aºa a fost în viaþa Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relateazã însã ºi cazuri când cineva a vrut sã ajute pe Dumnezeu ºi au recurs la o metodã de concepere a copilului în afara corpului femeii care fãcea parte din legãmântul de cãsãtorie, ceva similar fecundãrii “in vitro” ºi aceasta le-a adus suferinþe mari. Aºa a procedat Sara, care era sterilã ºi cãreia Dumnezeu i-a fãgãduit cã va avea un fiu. Iatã ce a fãcut ea:

ªi Sarai a zis lui Avram: “Iatã, Domnul m-a fãcut stearpã; intrã, te rog, la roaba mea, poate cã voi avea copii de la ea.” Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, ºi a dat-o de nevastã bãrbatului sãu Avram, dupã ce Avram locuise ca strãin zece ani în þara Canaan. El a intrat la Agar, ºi ea a rãmas însãrcinatã. Când s-a vãzut ea însãrcinatã, a privit cu dispreþipe stãpânã-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai târziu au venit multe alte probleme ºi de la Agar, ºi de la Ismael care s-a nãscut ºi problemele de atunci s-au extins pânã în ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna când vrem sã-L ajutãm pe Dumnezeu cu “invenþiile” noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu însã ºi-a þinut promisiunea ºi Sarai a nãscut un copil al ei, din trupul ei, care a moºtenit fãgãduinþele lui Dumnezeu. În cazul Sarei însã, ea nu a omorât pe nici unul din copiii ei.

Când oamenii în disperare dupã copii acceptã pentru a avea unul sã-ºi omoare mulþi alþi copii ai lor, pãcatele acestea nu vor rãmâne nepedepsite. Iar însãmânþarea artificialã nu poate fi fãcutã fãrã a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt în stare de embrioni.
Fecundarea artificialã implicã cel mai sãlbatic genocid

În Marea Britanie, în perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost creaþi prin fertilizare artificialã, 237.000 au fost distruºi, iar 48.000 au fost donaþi pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile când embrionii ce erau în surplus au fost folosiþi pentru obþinerea produselor cosmetice. Când i-am spus soþiei mele aceasta, ea a spus: “Nici fasciºtii nu au procedat în felul acesta…”. De altfel, este bine cunoscut cã fasciºtii în lagãrele de concentrare cãutau sã foloseascã totul în economia lor: cenuºa oamenior arºi o foloseau ca ºi îngrãºãminte minerale pentru a creºte varzã, pãrul îl foloseau pentru a face perne, din piele de oameni fãceau mãnuºi ºi din grãsimea lor sãpun. Am vãzut aceste produse la muzeul rãzboiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificialã sã doarmã liniºtit când ºtie cã o parte din copii lui vor fi congelaþi sau distruºi, sau donaþi pentru cercetãri, sau utilizaþi pentru obþinerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la toþi cei vinovaþi de crima “in vitro”

Cea mai cunoscutã de oameni din cele zece porunci este “Sã nu ucizi!”. Dumnezeu mai spune despre valoarea vieþilor acelor copii care au fost omorâþi ca ºi rezultat al experimentului fecundãrii “in vitro”:

Cãci voi cere înapoi sângele vieþilor voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; ºi voi cere înapoi viaþa omului din mâna omului, din mâna oricãrui om, care este fratele lui. Dacã varsã cineva sângele omului, ºi sângele lui sã fie vãrsat de om; cãci Dumnezeu a fãcut pe om dupã chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

În Republica Moldova procedura de însãmânþare artificialã se efectuazã cum pretind specialiºtii “cu succes” de 10 ani ºi cuplurile plãtesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare conºtienþi medicii ºi pãrinþii care apeleazã la aceastã metodã despre valoarea vieþii copiilor proprii pe care îi supun la experimente ºi apoi îi omoarã? Sunt ei oare conºtienþi de faptul cã vor da socoteala înaintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu în Biblie, tot aºa ºi Biserica condamnã aceastã practicã a morþii.
ªi care este soluþia pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

Sã înfieze copiii orfani. Astfel vor salva vieþile ºi viitorul orfanilor ºi nu vor da naºtere copiilor proprii pentru a-i omorâ pe cei mai mulþi. Iatã ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curatã ºi neîntinatã, înaintea lui Dumnezeu, Tatãl nostru, este sã cercetãm pe orfani ºi pe vãduve în necazurile lor, ºi sã ne pãzim neîntinaþi de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta în acest context înseamnã a fi implicat deplin în viaþa cuiva care are nevoie sã fie sprijinit, sã fie ajutat. Primul în aceastã listã este trecut orfanul ºi cel ce are milã de orfan ºi îl ajutã, îl sprijinã, îl ridicã, dã dovadã de o adevãratã credinþã în Dumnezeu. O foarte frumoasã mãrturie vor avea înaintea lui Dumnezeu ºi înaintea oamenilor cei ce au milã de orfani, care îi înfiazã ºi apoi le dau un viitor ºi o nãdejde. Dumnezeu sã ne ajute sã privim la valoarea vieþii umane tot aºa cum o priveºte El.


Felicitãri! Subscriu!
vieru_cezar_iasi
Postat pe 20 Mai 2009 02:31
Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni umani!

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din clipa concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte.
Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, zigotul posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei. Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.
Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã ! Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

Recomand douã bloguri foarte interesante:

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase ca omul este om din momentul concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative la avort. Mãrturii ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnatoare.

Alt blog foarte interesant :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog gãsiþi: Înregistrãri video cu miracole. Videoclipuri. Legãturi cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conþin posturi TV on-line ºi posturi de radio). Cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator). Articole. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care ofera servicii caritative, etc.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora. Chiar meritã.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 20 Mai 2009 04:03
buna.numele meu este mariana.sunt din olt. am cunoscut un baiat si am ramas insarcinata.el acunoscut pe altcineva.am ramas singura,parintii nu au vrut sa ma ajute sa am copilul si am facut avort.problema este cum pot sa aflu daca mai pot sa am copii.nu am mai avut nici un prieten.de 2ani sunt singura si mie teama sa cunosc pe altcineva,ca poate se intampla sa nu mai am copii.as vrea sa merg la un doctor bun .daca poti sa ma ajuti
mariana2009
Postat pe 27 Mai 2009 10:57
Nu te dezcuraja,si eu am uter retrovers si am ramas gravida in prima luna dupa casatorie. Daca nu ai alte probleme nu trebuie sa-ti faci griji.Succes!
healthy000236
Postat pe 3 Iunie 2009 23:48
Dupa Paste ne-a fost amanata programarea de 2 ori, asa ca am decis sa schimbam doctorul si am facut programare la Giulesti, dar pe 1 iulie. Ieri am fost sunata pentru o modificare a programarii, pe data de 7 iulie....
In momentul de fata pur si simplu nu mai calculam nimic, nu ne mai stresam, plecam 2 saptamani din tara, ne relaxam si lasam totul "cum o vrea Dumnezeu" pana cand va veni si data asta de 7 iulie. Chiar sper sa fie ultima modificare, caci din aprilie tot asteptam sa ajungem la un consult!


...cat despre postarile anterioare, cu ceea ce spune Dumnezeu prin intermediul Bibliei, prin ceea ce considera anumiti useri despre fertilizarea in vitro, am un singur comentariu: VA ROG SA VA DESCHIDETI UN ALT TOPIC!!! UNUL PENTRU SECTANTI!!!

Voi nu sunteti crestini, caci interpretati ceea ce cititi in Biblie dupa bunul plac. Eu am prieteni care sunt preoti si niciunul, absolut niciunul nu va spune unui cuplu care nu poate avea copii sa nu incerce fertilizarea in vitro, ba din contra, ii vor indruma spre doctor si-i vor sfatui sa nu-si piarda speranta.
Despre asta sunt de fapt discutiile la acest topic: DESPRE SPERANTA UNOR CUPLURI DE A AVEA COPII!
andra13gabriela
Postat pe 4 Iunie 2009 15:25
De la: andra13gabriela, la data 2009-06-04 15:25:32
...cat despre postarile anterioare, cu ceea ce spune Dumnezeu prin intermediul Bibliei, prin ceea ce considera anumiti useri despre fertilizarea in vitro, am un singur comentariu: VA ROG SA VA DESCHIDETI UN ALT TOPIC!!! UNUL PENTRU SECTANTI!!!

Voi nu sunteti crestini, caci interpretati ceea ce cititi in Biblie dupa bunul plac. Eu am prieteni care sunt preoti si niciunul, absolut niciunul nu va spune unui cuplu care nu poate avea copii sa nu incerce fertilizarea in vitro, ba din contra, ii vor indruma spre doctor si-i vor sfatui sa nu-si piarda speranta.
Despre asta sunt de fapt discutiile la acest topic: DESPRE SPERANTA UNOR CUPLURI DE A AVEA COPII!



Acestea sunt interpretarile Bisericii Crestine Ortodoxe si nicidecum ale vreunei secte. Si atata vreme cat prin fertilizarea in vitro sunt ucisi embrioni umani (vieti umane), este absolut evident ca nu este o practica acceptata de biserica, pentru ca inseamna CRIMA. Viata incepe la momentul conceptiei. Topicul aceste nu este despre speranta, ci despre cum sa iti ucizi proprii copii.
antonia_p_
Postat pe 4 Iunie 2009 15:35
Mi se pare normal sa se faca tot posibilul pentru a trata infertilitatea, insa nu la nivelul la care se ajunge la distrugerea unor vieti umane. Una este sa tratezi si alta sa ucizi.
antonia_p_
Postat pe 5 Iunie 2009 09:48
De la: antonia_p_, la data 2009-06-05 09:48:33Mi se pare normal sa se faca tot posibilul pentru a trata infertilitatea, insa nu la nivelul la care se ajunge la distrugerea unor vieti umane. Una este sa tratezi si alta sa ucizi.
lasa-ne bisericoaso sa traim linistiti...cam ce idee va faceti voi astia care tot sustineti cu asa frenezie niste idei care nu se mai potrivesc demult cu civilizatia actuala...unii se chinuie de peste 2000 de ani sa crestineasca lumea si nu au reusit,crezi tu si cu vieru ca veti schimba parerile oamenilor sustinand cu asa frenezie niste concepte foarte invechite??? te inseli amarnic daca asta crezi...cine va da dreptul sa judecati voi faptele si deciziile altor oameni???
4Life
Postat pe 5 Iunie 2009 10:13
De la: TF_, la data 2009-06-05 10:13:07lasa-ne bisericoaso sa traim linistiti...cam ce idee va faceti voi astia care tot sustineti cu asa frenezie niste idei care nu se mai potrivesc demult cu civilizatia actuala...unii se chinuie de peste 2000 de ani sa crestineasca lumea si nu au reusit,crezi tu si cu vieru ca veti schimba parerile oamenilor sustinand cu asa frenezie niste concepte foarte invechite??? te inseli amarnic daca asta crezi...cine va da dreptul sa judecati voi faptele si deciziile altor oameni???



Si tie cine iti da dreptul sa intoxici forumul cu reclamele la produse tale? Ar trebui sa platesti administratorilor pentru ca iti permit sa faci propaganda asta. Reclama costa bani grei prin alte parti. Cine iti da dreptul sa ne bagi noua pe gat astfel de produse? Aici este un topic despre fertilizare in vitro, fiecare isi spune parerea, care poate fi pro sau poate fi contra. Si aduce agrumente. A aduce agrumente pentru o parere contra nu inseamna a judeca.
antonia_p_
Postat pe 5 Iunie 2009 11:54
De la: antonia_p_, la data 2009-06-05 11:54:40
De la: TF_, la data 2009-06-05 10:13:07lasa-ne bisericoaso sa traim linistiti...cam ce idee va faceti voi astia care tot sustineti cu asa frenezie niste idei care nu se mai potrivesc demult cu civilizatia actuala...unii se chinuie de peste 2000 de ani sa crestineasca lumea si nu au reusit,crezi tu si cu vieru ca veti schimba parerile oamenilor sustinand cu asa frenezie niste concepte foarte invechite??? te inseli amarnic daca asta crezi...cine va da dreptul sa judecati voi faptele si deciziile altor oameni???



Si tie cine iti da dreptul sa intoxici forumul cu reclamele la produse tale? Ar trebui sa platesti administratorilor pentru ca iti permit sa faci propaganda asta. Reclama costa bani grei prin alte parti. Cine iti da dreptul sa ne bagi noua pe gat astfel de produse? Aici este un topic despre fertilizare in vitro, fiecare isi spune parerea, care poate fi pro sau poate fi contra. Si aduce agrumente. A aduce agrumente pentru o parere contra nu inseamna a judeca.
vino cu argumente,nu ataca persoane...asta este alta treaba...
4Life
Postat pe 5 Iunie 2009 18:09
De la: TF_, la data 2009-06-05 18:09:58vino cu argumente,nu ataca persoane...asta este alta treaba...



Am adus argumente si detalii, insa se pare ca nu le-ai citit. Cei care se simt atacati nu suporta sa vada alte puncte de vedere decat cele proprii. Argumentul esential este ca, prin intermediul acestei proceduri, sunt distrusi embrioni umani, adica vieti umane.
antonia_p_
Postat pe 6 Iunie 2009 12:15
De la: TF_, la data 2009-06-05 10:13:07
De la: antonia_p_, la data 2009-06-05 09:48:33Mi se pare normal sa se faca tot posibilul pentru a trata infertilitatea, insa nu la nivelul la care se ajunge la distrugerea unor vieti umane. Una este sa tratezi si alta sa ucizi.
lasa-ne bisericoaso sa traim linistiti...cam ce idee va faceti voi astia care tot sustineti cu asa frenezie niste idei care nu se mai potrivesc demult cu civilizatia actuala...unii se chinuie de peste 2000 de ani sa crestineasca lumea si nu au reusit,crezi tu si cu vieru ca veti schimba parerile oamenilor sustinand cu asa frenezie niste concepte foarte invechite??? te inseli amarnic daca asta crezi...cine va da dreptul sa judecati voi faptele si deciziile altor oameni???


Dar ce-ar fi sã ne laºi tu?

NU fertilizãrii in vitro! Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni umani!

ªi nu susþinem idei învechite! Poruncile lui Dumnezeu ºi valorile morale sunt universale ºi eterne !

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din clipa concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte.
Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, zigotul posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei.
Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.
Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã ! Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

ªi nu judecãm, ci sfãtuim de bine ! În plus, þine cont de dreptul la exprimare !
vieru_cezar_iasi
Postat pe 7 Iunie 2009 00:34
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-06-07 00:34:45
De la: TF_, la data 2009-06-05 10:13:07
De la: antonia_p_, la data 2009-06-05 09:48:33Mi se pare normal sa se faca tot posibilul pentru a trata infertilitatea, insa nu la nivelul la care se ajunge la distrugerea unor vieti umane. Una este sa tratezi si alta sa ucizi.
lasa-ne bisericoaso sa traim linistiti...cam ce idee va faceti voi astia care tot sustineti cu asa frenezie niste idei care nu se mai potrivesc demult cu civilizatia actuala...unii se chinuie de peste 2000 de ani sa crestineasca lumea si nu au reusit,crezi tu si cu vieru ca veti schimba parerile oamenilor sustinand cu asa frenezie niste concepte foarte invechite??? te inseli amarnic daca asta crezi...cine va da dreptul sa judecati voi faptele si deciziile altor oameni???


Dar ce-ar fi sã ne laºi tu?

NU fertilizãrii in vitro! Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni umani!

ªi nu susþinem idei învechite! Poruncile lui Dumnezeu ºi valorile morale sunt universale ºi eterne !

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din clipa concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte.
Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, zigotul posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei.
Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.
Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã ! Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

ªi nu judecãm, ci sfãtuim de bine ! În plus, þine cont de dreptul la exprimare !
nu trebuie sa te superi ca oamenii nu tin cont de sfaturile tale...asta denota ca nu au nevoie de acele sfaturi...in plus,tine cont de dreptul la libera exprimare !
4Life
Postat pe 7 Iunie 2009 16:50
Antonia draga am si eu o intrebare ai copii?Daca ai roagate lui Dumnezeu sa nu treaca nici o data prin ce trecem noi.
healthy001117
Postat pe 8 Iunie 2009 21:48
Buna fetelor,am si eu o intrebare la voi peste cateva luni mai precis in sept urmeaza sa incep procedurile pt fiv la gilesti.Poate cineva sa imi spuna si mie ce implica acest tratament,daca cineva a facut fiv cu prof Marinescu si dr Anca Moisa?Cum a decurs totul banuiesc ca trebuie facute o gramada de hartii, de investigatii? va multumesc
luciana_healthy
Postat pe 15 Iulie 2009 16:05
Buna,
Iti doresc mult noroc si reusita la fiv-ul pe care te pregatesti sa-l faci. Informatii despre fiv gasesti la sfarsitul paginii 1 de pe acest forum, nu vreau sa ma repet. Daca dupa ce citesti ai alte intrebari iti raspund cu mare placere.
Eu am facut fiv la Cluj, si am reusit la a 3-a incercare gemeni.
crinam_healthy
Postat pe 17 Iulie 2009 08:49
Antonia mi se pare o aberatie ce spui.Noi suntem toate disperate si stresate si tu vii cu un mesaj de genul acesta.
Inseamna ca nu stii ce inseamna sa iti doresti un copil,nu stii cat de mult te marcheaza ,ramaii mutilat pe viata.
Daca nu intelegi nu critica as vrea sa vad ce ai face in aceasta situatie.
Nu doresc la nimeni.Ce intra Dumnezeu?
Avem liberul arbitru, avem voie sa alegem, nu suntem pe timpul inchizitiei.
Sunt indignata de mesajul tau nu ne ajuti spunand lucrurile acelea.
CLAUDIA35
Postat pe 17 Iulie 2009 12:24
De la: CLAUDIA35, la data 2009-07-17 12:24:05Antonia mi se pare o aberatie ce spui.Noi suntem toate disperate si stresate si tu vii cu un mesaj de genul acesta.
Inseamna ca nu stii ce inseamna sa iti doresti un copil,nu stii cat de mult te marcheaza ,ramaii mutilat pe viata.
Daca nu intelegi nu critica as vrea sa vad ce ai face in aceasta situatie.
Nu doresc la nimeni.Ce intra Dumnezeu?
Avem liberul arbitru, avem voie sa alegem, nu suntem pe timpul inchizitiei.
Sunt indignata de mesajul tau nu ne ajuti spunand lucrurile acelea.


Pentru CLAUDIA35

Degeaba eºti indignatã, pentru cã Antonia are dreptate, fie cã îþi place sau nu.

Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni umani!
De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supravieþuit pânã la naºtere, conform unui studiu european din 1984 ºi un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia cã numai 5% din 4500 de embrioni au supravieþuit naºterii .

Nu e vorba de a fi pe timpul inchiziþiei. Poruncile lui Dumnezeu ºi valorile morale sunt universale ºi eterne !

Iar liberul arbitru trebuie sã-l folosim pentru a face alegeri bune, nu alegeri rele.
"Libertatea de a ucide nu este o libertate adevãratã, ci o tiranie care reduce fiinþa umanã la sclavie." (Papa Benedict al XVI – lea)

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din momentul concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte. Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, ovulul fecundat (zigotul) posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei.
Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.
Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã ! Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

Iatã un articol interesant despre reproducerea asistatã:
http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Poþi intra pe blogul urmãtor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio); cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Poþi intra ºi pe blogul urmãtor :

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din momentul concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora. Chiar meritã.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 19 Iulie 2009 17:00
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-19 17:00:24
De la: CLAUDIA35, la data 2009-07-17 12:24:05Antonia mi se pare o aberatie ce spui.Noi suntem toate disperate si stresate si tu vii cu un mesaj de genul acesta.
Inseamna ca nu stii ce inseamna sa iti doresti un copil,nu stii cat de mult te marcheaza ,ramaii mutilat pe viata.
Daca nu intelegi nu critica as vrea sa vad ce ai face in aceasta situatie.
Nu doresc la nimeni.Ce intra Dumnezeu?
Avem liberul arbitru, avem voie sa alegem, nu suntem pe timpul inchizitiei.
Sunt indignata de mesajul tau nu ne ajuti spunand lucrurile acelea.


Pentru CLAUDIA35

Degeaba eºti indignatã, pentru cã Antonia are dreptate, fie cã îþi place sau nu.

Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni umani!
De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supravieþuit pânã la naºtere, conform unui studiu european din 1984 ºi un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia cã numai 5% din 4500 de embrioni au supravieþuit naºterii .

Nu e vorba de a fi pe timpul inchiziþiei. Poruncile lui Dumnezeu ºi valorile morale sunt universale ºi eterne !

Iar liberul arbitru trebuie sã-l folosim pentru a face alegeri bune, nu alegeri rele.
"Libertatea de a ucide nu este o libertate adevãratã, ci o tiranie care reduce fiinþa umanã la sclavie." (Papa Benedict al XVI – lea)

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din momentul concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte. Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, ovulul fecundat (zigotul) posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei.
Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.
Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã ! Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

Iatã un articol interesant despre reproducerea asistatã:
http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Poþi intra pe blogul urmãtor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio); cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Poþi intra ºi pe blogul urmãtor :

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din momentul concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora. Chiar meritã.
asta crede ca se imbogateste din programul de afiliere de la google...ce idei strabme au unii...
4Life
Postat pe 19 Iulie 2009 17:08
Eu am facut de 3 ori vitro si nu am facut nici o crima, am obtinut de fiecare data 2 embrioni si a 3 oara s-au implantat amandoi cu toate ca eu imi doream acest lucru si prima data la fel de mult, asa ca pastrati-va ideile si convingerile pentru voi si daca nu doriti sa faceti acest lucru nu o faceti.
De fiecare data imi doream sa obtin cat de multi embrioni, asa imi maream sansele de reusita si cu siguranta nu îi aruncam ci îi congelam pentru o alta incercare.
Poate nu stiti ca in realitate chiar dacã se obtin un numar prea mare de ovule nu toate se fecundeaza sau se dezvolta, sau nu se implanteaza dar aceste lucruri nu se întâmplã cã aºa vrem noi, aºa cã pânã la a cataloga acest lucru crima este o cale foarte lungã, chiar nu meritã sã umpleþi forumurile cu ideile voastre pentru ca cele hotarate sa facã aceste lucruri rãmân la fel de ferme in alegerea lor.
Fetelor luptati pentru realizarea visului vostru ca merita ºi nu mai dati curs opiniilor contra, neripostand la mesaje n-o sa va mai intalniti cu ele, fiecare gandeste cum crede si nu inseamna ca gandeste si bine dar e convingerea lor si n-au decat sa o pastreze in continuare.
crinam_healthy
Postat pe 20 Iulie 2009 09:26
Crina, suntem extraordinar de dezamagiti de Spitalul Giulesti. Ni s-a amanat programarea, apoi, in ziua si la ora programarii, nu era prezenta doamna doctor in spital. Am asteptat pe la usi, ni s-a spus sa stam linistiti si nu a venit nimeni. Am pierdut aproape 3 luni pentru a fi lasati sa asteptam fara niciun fel de explicatie. Acum, o luam de la capat!
andra13gabriela
Postat pe 20 Iulie 2009 15:58
Imi pare rau de ce ti s-a intâmplat, e urât ºi inuman sã se întâmple acest lucru. Si eu am avut o tentativã de Giuleºti dar am renunþat foarte repede la ea din cauzã cã nu mi-a plãcut cum am fost tratatã. Nu vreau sã intru in amãnunte. Poþi sã alegi altã clinicã pentru vitro sau dacã nu schimbã medicul
crinam_healthy
Postat pe 22 Iulie 2009 08:13
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania. Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
kudika028076
Postat pe 3 August 2009 21:46
De la: TF_, la data 2009-07-19 17:08:33
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-07-19 17:00:24
De la: CLAUDIA35, la data 2009-07-17 12:24:05Antonia mi se pare o aberatie ce spui.Noi suntem toate disperate si stresate si tu vii cu un mesaj de genul acesta.
Inseamna ca nu stii ce inseamna sa iti doresti un copil,nu stii cat de mult te marcheaza ,ramaii mutilat pe viata.
Daca nu intelegi nu critica as vrea sa vad ce ai face in aceasta situatie.
Nu doresc la nimeni.Ce intra Dumnezeu?
Avem liberul arbitru, avem voie sa alegem, nu suntem pe timpul inchizitiei.
Sunt indignata de mesajul tau nu ne ajuti spunand lucrurile acelea.


Pentru CLAUDIA35

Degeaba eºti indignatã, pentru cã Antonia are dreptate, fie cã îþi place sau nu.

Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni umani!
De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supravieþuit pânã la naºtere, conform unui studiu european din 1984 ºi un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia cã numai 5% din 4500 de embrioni au supravieþuit naºterii .

Nu e vorba de a fi pe timpul inchiziþiei. Poruncile lui Dumnezeu ºi valorile morale sunt universale ºi eterne !

Iar liberul arbitru trebuie sã-l folosim pentru a face alegeri bune, nu alegeri rele.
"Libertatea de a ucide nu este o libertate adevãratã, ci o tiranie care reduce fiinþa umanã la sclavie." (Papa Benedict al XVI – lea)

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din momentul concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte. Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, ovulul fecundat (zigotul) posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei.
Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.
Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã ! Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

Iatã un articol interesant despre reproducerea asistatã:
http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Poþi intra pe blogul urmãtor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio); cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Poþi intra ºi pe blogul urmãtor :

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din momentul concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora. Chiar meritã.
asta crede ca se imbogateste din programul de afiliere de la google...ce idei strabme au unii...


PENTRU TF:

EU NU CªTIG NICI UN BAN DIN FAPTUL Cà AM BLOGURI, FOARTE SINCER ÎÞI SPUN! FAC ASTA PUR ªI SIMPLU DIN CONªTIINÞÃ, PENTRU A RÃSPÂNDI ADEVÃRUL! CREZI Cà DACà TU UMBLI DUPà PROFIT CU RECLAMA TA LA PRODUSE, TOÞI FAC LA FEL? UITE Cà NU!
vieru_cezar_iasi
Postat pe 5 August 2009 01:46
De la: crinam, la data 2009-07-20 09:26:02Eu am facut de 3 ori vitro si nu am facut nici o crima, am obtinut de fiecare data 2 embrioni si a 3 oara s-au implantat amandoi cu toate ca eu imi doream acest lucru si prima data la fel de mult, asa ca pastrati-va ideile si convingerile pentru voi si daca nu doriti sa faceti acest lucru nu o faceti.
De fiecare data imi doream sa obtin cat de multi embrioni, asa imi maream sansele de reusita si cu siguranta nu îi aruncam ci îi congelam pentru o alta incercare.
Poate nu stiti ca in realitate chiar dacã se obtin un numar prea mare de ovule nu toate se fecundeaza sau se dezvolta, sau nu se implanteaza dar aceste lucruri nu se întâmplã cã aºa vrem noi, aºa cã pânã la a cataloga acest lucru crima este o cale foarte lungã, chiar nu meritã sã umpleþi forumurile cu ideile voastre pentru ca cele hotarate sa facã aceste lucruri rãmân la fel de ferme in alegerea lor.
Fetelor luptati pentru realizarea visului vostru ca merita ºi nu mai dati curs opiniilor contra, neripostand la mesaje n-o sa va mai intalniti cu ele, fiecare gandeste cum crede si nu inseamna ca gandeste si bine dar e convingerea lor si n-au decat sa o pastreze in continuare.


Pentru crinam:

A se împiedica implantarea embrionului este tot crimã. Omul este om din momentul concepþiei!
În plus, datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni umani, pânã supravieþuieºte unul !

Ceea ce postez nu sunt simple pãreri sau opinii. Dupã cum am arãtat ºi pe bloguri, este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este om din momentul concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte. Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, ovulul fecundat (zigotul) are un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. Toate trãsãturile trupului omenesc sunt programate în codul genetic. Codul genetic este tiparul genetic complex al dezvoltãrii umane ºi conþine: sexul copilului, culoarea pãrului ºi a ochilor, înãlþimea, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, chiar ºi firele de pãr. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei.
Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.

Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã. Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI ! Numai Dumnezeu e stãpânul vieþii. Nu avem dreptul sã ne atingem de viaþã în nici un fel. Dumnezeu vrea sã se nascã orice copil care s-a conceput. Sufletul copilului este creat de Dumnezeu în momentul concepþiei, deci nici un copil nu se concepe din întâmplare, ci din voinþa lui Dumnezeu. Viaþa vine de la Dumnezeu ºi trebuie primitã ca un dar al sãu. Pãrinþii sunt doar colaboratori ai lui Dumnezeu în transmiterea vieþii, nu stãpâni ai vieþii. Nu existã dreptul la moarte, existã numai dreptul la viaþã !

Iatã un articol interesant despre reproducerea asistatã:
http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Poþi intra pe blogul urmãtor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio); cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Recomand ºi blogurile urmãtoare :

http://www.augustincezar.blogspot.com/

Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din clipa concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare. Argumente cã multe dintre metodele aºa – zis « contraceptive » sunt de fapt avortive (avorturi timpurii). Argumente cã toate metodele artificiale de contracepþie sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi sunt ºi pãcate, chiar dacã soþii ar avea motive care ar putea pãrea justificate pentru a le folosi. Când existã un motiv justificat de a evita concepþia, existã o alternativã : metodele naturale de planificare familialã bazate pe abstinenþa periodicã (abstinenþa în perioada fertilã a ciclului). Metodele naturale nu sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi nu sunt pãcate dacã se recurge la ele dupã cãsãtorie ºi din motive justificate, nu din egoism. Dacã se recurge la aceste metode din egoism ºi nu dintr-un motiv justificat, atunci devin pãcate ºi aceste metode naturale.

Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio) ; cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 5 August 2009 02:47
De la: andra13gabriela, la data 2009-07-20 15:58:55Crina, suntem extraordinar de dezamagiti de Spitalul Giulesti. Ni s-a amanat programarea, apoi, in ziua si la ora programarii, nu era prezenta doamna doctor in spital. Am asteptat pe la usi, ni s-a spus sa stam linistiti si nu a venit nimeni. Am pierdut aproape 3 luni pentru a fi lasati sa asteptam fara niciun fel de explicatie. Acum, o luam de la capat!


Asteptati la usi ca sa va ucideti copii cu buna stiinta. Mai bine v-ati opri. Sunt atatea femei sarace care doresc sa avorteze. Ati putea infia un copil. Ati salva o viata. Insa in loc de asta preferati sa va omorati copiii.
antonia_p_
Postat pe 5 August 2009 15:46
draguta ai copii,roagate lui Dumnezeu sa nu trebuiasca in veci sa stea la usii,sa-si* ucida copiii*.Sa-ti fie rusine pentru ca judeci niste oameni necajiti.Acest forum este ptr.cei cu probleme nu ptr.a critica
healthy001117
Postat pe 5 August 2009 17:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma poate ajuta cineva? 4 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 7 August 2010 11:06
Acneea si problemele ginecologice 4 De la: 3 Februarie 2014 02:03
cum sa il fac sa ma iubeasca din nou 23 De la: kudika226898 31 Octombrie 2011 08:20
Secretie sange la san 8 De la: maria1931 25 Februarie 2010 21:27
Buna 2 De la: healthy003235 5 Februarie 2010 23:49