Mai multe
|
Buna fetelor ce mai faceti? Andra tu cum esti?Ai reusit sa decongelezi copilasii si sa-i iei acasa cu tine si sa-i pastrezi in burtica noua luni sa creasca si sa se dezvolte sanatos? Healthy 001561 eu merg la dr Albu de la spitalul MEDLIFE,insa nu am auzit sa faca fiv cu ovul donat,stiu ca la spitalul giulesti exista banca de donatori si cred ca fac si fiv cu asa ceva .Incearca si intra pe forumul ¨despre copii¨ la sectiunea fertilizare in vitro cu dr albu dragos si acolo este o fata care doreste sa doneze ovule poti sa iei legatura cu ea si sa discutati mai multe. Eu de maine incep si stimularea cu menopur 150mg ,am fost la prima ecografie si am avut 13 foliculi ,progesteron 0,2si estradionul 19,vineri merg din nou la analize si monitorizare si va tin la curent. V-am pupacit si bafta tuturor |
||
|
luciana_healthy Postat pe 20 Aprilie 2010 22:34 |
||
|---|---|---|
|
Din pacate, nici de data asta nu am rezultat pozitiv: bhcg 1,20. Acum fac pauza cel putin 3 luni, dar deja am decis sa aleg fie Sibiul, caci are cele mai multe reusite in tara, fie Ungaria. Succes Luciana! Am auzit numai de bine de Dr. Albu. Cu Ovul donat am auzit ca este la Medlife (du-te la Grivita, la Materno-fetala) si la Giulesti! |
||
|
andra13gabriela Postat pe 26 Aprilie 2010 11:09 |
||
| Andra imi pare tare rau,dar nu dispera iti spune o persoana care sa zicem asa o alearga anii din urma si care la randu ei nu vrea sa renunte.Bafta multa si vreau sa aud lucruri numai de bine de la tine.Te pup. | ||
|
|
||
|
healthy001958 Postat pe 26 Aprilie 2010 22:18 |
||
|
Andra,imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta,insa te rog frumos NU RENUNTA!Incearca sa treci cat mai repede peste perioada asta nefasta,mobilizeaza-te si ia-o de la inceput pt ca bucuria de a avea un copil merita orice sacrificiu Eu nu am vesti bune sa va dau ,dr mi_a oprit tratamentul pt ca sotului meu i-a iesit spermocultura proasta (spermocultura facuta cu masaj prostatic)Pt doua luni luam antibiotice pt a nimici enterococus coli si un streptococ si apoi daca totul va fii in regula undeva in iulie cred ca vom relua procedurile pt fiv Bafta fetelor care sunt in focuri Iona tn nu ne mai spui nimic?Sper ca nu ai renuntat? Pupici
|
||
|
luciana_healthy Postat pe 6 Mai 2010 19:34 |
||
Va multumesc fetelor, acum e mai bine, ne-am revenit...a fost mai dureros de data asta decat prima data, dar speram sa se uite Dumnezeu si spre noi. Acum am inceput demersurile pentru Budapesta, unde dorim sa facem cu blastociti. Avem programare in iulie. Pana atunci luam tratament homeopat pentru sotului care-s cam lenesi si pentru trompele mele infundate, ne rugam sa apara vreo minune pe cale naturala si gratis si prestam, ca rau n-are cum sa ne fie Luciana, se pare ca vom fi in tratament in aceeasi perioada. Sper sa fie cu noroc de data asta! |
||
|
andra13gabriela Postat pe 7 Mai 2010 17:20 |
||
| Buna, Anemona ma numesc, am 41 ani si as vrea sa fac fertilizare in vitro cu ovule donate. Asta e singura mea speranta de a mai avea un copil. Ce ma sfatuiti? As vrea sa gasesc o donatoare de ovule in Romania. Daca aveti si alte solutii sau daca stiti de unde as putea sa iau ovule v-as fi foarte recunoscatoare. Va multumesc. | ||
|
Anemona_healthy Postat pe 2 Iunie 2010 18:45 |
||
| Caut donatoare de ovule cu varsta sub 28 ani. Ofer pret bun. Telefon contact 0745613369. Mail : marcesa2000@yahoo.com | ||
|
Anemona_healthy Postat pe 2 Iunie 2010 19:09 |
||
| Anemona, poti incerca la MedLife Grivita (la Materno-Fetala), la Sibiu, la clinica Polisano sau in Ungaria, la clinica Kaali. Succes! | ||
|
andra13gabriela Postat pe 3 Iunie 2010 16:21 |
||
| Multumesc, la clinica Polisano din sibiu am fost, am incercat dar nu au banca de ovule. Mi au spus sa vin cu donatoare de ovule si se rezolva. De asemenea am vorbit cu gyongyi de la clinica Kaali din Ungaria si nu au nici acolo banca de ovule. Deci, singura mea speranta ar fi sa gasesc o donatoare de ovule, impreuna cu care sa merg la o clinica de FIV, sa faca donatoarea tratament hormonal dupa care sa-i recolteze ovule si sa mi le implanteze mie. Voi stiti si alte solutii??? | ||
|
Anemona_healthy Postat pe 3 Iunie 2010 16:42 |
||
| Apropo : A facut cineva FIV cu ovule donate - luate de la o donatoare din Romania? Cum a fost si cam ce ar trebui sa stiu inainte de a face acest lucru? Va multumesc! | ||
|
Anemona_healthy Postat pe 3 Iunie 2010 22:38 |
||
De la: Anemona, la data 2010-06-03 22:38:43Apropo : A facut cineva FIV cu ovule donate - luate de la o donatoare din Romania? Cum a fost si cam ce ar trebui sa stiu inainte de a face acest lucru? Va multumesc! |
||
|
healthy001561 Postat pe 4 Iunie 2010 09:37 |
||
De la: healthy001561, la data 2010-06-04 09:37:48De la: Anemona, la data 2010-06-03 22:38:43Apropo : A facut cineva FIV cu ovule donate - luate de la o donatoare din Romania? Cum a fost si cam ce ar trebui sa stiu inainte de a face acest lucru? Va multumesc! Si eu sunt in aceasi situatie imi trebuie donatoare de ovul, dar medicul m-a sfatuit sa aplez la o ruda de gr. I(sora) sunt sansele mai mari. Eu o sa incerc in Ungaria am auzit ca sunt sansele mult mai mari. Fetele care au facut fiv cu ovul donat spuneti-ne si noua mai multe detalii |
||
|
healthy001561 Postat pe 4 Iunie 2010 09:50 |
||
| Da, astazi am vazut si eu ca in Ungaria nu este legala donarea ovulelor. In Cehia, insa, este cu siguranta. Uita-te la discutia lui "mami_vreau", din link-ul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152882&whichpage=3 ... sper sa nu deranjez moderatorii pentru ca am indicat un link din alt forum! | ||
|
andra13gabriela Postat pe 4 Iunie 2010 15:13 |
||
| Daca stie cineva care a facut FIv cu ovule donate, cam care sunt riscurile de orice categorie, in cazul in care Faci FIV cu ovule donate de la o donatoare care nu ti-e ruda si care se ofera sa-ti dea ovule contra cost? Adica, ma refer la persoanele de sex feminin care dau anunturi pe net ca doneaza ovule contra unor sume de bani. Prezinta aceste persoane garantie, de regula?,Sau vin ulterior, dupa efectuarea FIV ului, cu pretentii neintemeiate sa-si revendice copilul tau, mai vor si alti bani, etc, etc? Cam la ce sa te astepti in aceasta situatie? | ||
|
Anemona_healthy Postat pe 7 Iunie 2010 12:38 |
||
|
Mai fetelor sunteti culmea cu ovulele donate, sincer nu va inteleg. Nu mai bine infiati un copil si il cresteti, de ce sa apelezi la ovule donate, pt ce? Si mai oferiti bani, parca cumparati cate jumate de copil. Chiar sunteti ciudate, inteleg daca nu aveti uter si vreti copilul vostru sa cauti mama surogat,dar cu ovule donate .... chiar nu inteleg.
|
||
|
alina682 Postat pe 8 Iunie 2010 14:01 |
||
| DACA TE-AI AFLA IN SITUATIA NOASTRA NU CRED CA AI MAI VORBI ASA. MULTUMESTEI LUI DUMNEZEU DACA ESTI SANATOASA SI POTI FACE BEBELE TAU SI NU TRECI PRIN CE TRECEM NOI. | ||
|
healthy001561 Postat pe 8 Iunie 2010 15:51 |
||
| Sincer ma aflu in situatia voatra, de aceea mi-am permis sa comentez, nici noi nu putem sa avem copilul nostru pe cale naturala, dar asta e, nu cerem mai mult de cat viata are de oferit. Si asta nu ma impiedica cu nimic sa cresc copii, poate nu am sa pocreez, dar sa fiu mama o sa fiu, dar nici nu ma gandesc sa fac din visul de a fi mama intr-o obsesie de a fi gravida. | ||
|
alina682 Postat pe 9 Iunie 2010 08:06 |
||
De la: healthy001561, la data 2010-06-08 15:51:54DACA TE-AI AFLA IN SITUATIA NOASTRA NU CRED CA AI MAI VORBI ASA. MULTUMESTEI LUI DUMNEZEU DACA ESTI SANATOASA SI POTI FACE BEBELE TAU SI NU TRECI PRIN CE TRECEM NOI. noi suntem intr-o situatie asemanatoare dar suntem de parere ca nu merita "sa trecem prin ce treceti voi" daca asa a fost sa fie... si chiar am vrut multi copii si nu am facut niciodata nimic impotriva de ce sa tin neaparat sa am copii?!? cele care nu pot avea se straduiesc sa aiba, iar ele care pot avea ii avorteaza aceeasi atitudine! |
||
|
kabbalist Postat pe 9 Iunie 2010 08:53 |
||
| Daca insinuezi ca noi am fi avut avorturi mai intai si pe urma nu mai putem avea copii, sa stii ca in ceea ce ma priveste nu este adevarat. Nu am facut nici un avort insa cu toate astea nici copii nu am putut avea pana in prezent. Ti s-a mai spus ,mai sus, fii fericita ca esti sanatoasa din acest punct de vedere si multumeste-i lui Dumnezeu in fiecare zi, norocoaso! | ||
|
Anemona_healthy Postat pe 9 Iunie 2010 11:55 |
||
| Buna,scriu si eu de ceva timp pe acest forum si urmaresc de mai mult timp ,acest forum si sincer nu inteleg ce cauti aici???imi cer scz daca nu te inteleg,dar e un forum in care,in mare parte incercam sa ne impulsionam una pe alta ,k viata merge mai departe,k trebuie sa fim tari si sa ne o continuam si tu ce faci?Sfaturi de genul care dai tu incearca sa dai prietenilor tai,cunostintelor tale care chiar cred k sant ok,eu una cred k nu sant ok si de aceea nu vreau sa le vad scrise aici.Daca chiar vrei sa scrii ceva ,canalizeaza te pe alte lucruri,nu ai nimerit forumul pe care trebuie sa te aflii,sincer..... | ||
|
healthy001958 Postat pe 9 Iunie 2010 16:48 |
||
e un msg ptr Kabbalist,cel de mai sus,sper k numele nu ti se trage de la Kabbala,adik de la religia respectiva.
|
||
|
healthy001958 Postat pe 9 Iunie 2010 16:51 |
||
De la: Anemona, la data 2010-06-09 11:55:15Daca insinuezi ca noi am fi avut avorturi mai intai si pe urma nu mai putem avea copii, sa stii ca in ceea ce ma priveste nu este adevarat. Nu am facut nici un avort insa cu toate astea nici copii nu am putut avea pana in prezent.nu insinuam asta (banuiesc ca la mesajul meu te referi) de ce te-ai gandit mai intai la insinuari? spuneam doar ca noi nu am reusit sa avem copii cu toate ca am vrut copii si nu am evitat niciodata o sarcina (anticonceptionale, calendar...) |
||
|
kabbalist Postat pe 9 Iunie 2010 20:53 |
||
De la: healthy001958, la data 2010-06-09 16:48:10Buna,scriu si eu de ceva timp pe acest forum si urmaresc de mai mult timp ,acest forum si sincer nu inteleg ce cauti aici???imi cer scz daca nu te inteleg,dar e un forum in care,in mare parte incercam sa ne impulsionam una pe alta ,k viata merge mai departe,k trebuie sa fim tari si sa ne o continuam si tu ce faci?Sfaturi de genul care dai tu incearca sa dai prietenilor tai,cunostintelor tale care chiar cred k sant ok,eu una cred k nu sant ok si de aceea nu vreau sa le vad scrise aici.Daca chiar vrei sa scrii ceva ,canalizeaza te pe alte lucruri,nu ai nimerit forumul pe care trebuie sa te aflii,sincer.....exact asta faceam si eu : va impulsionam k viata merge mai departe,k trebuie sa fim tari si sa ne-o continuam ...fara sa ne agatam de visuri imposibile sau cat mai greu de realizat si nu pentru ca nu ar merita sa visam la copii dar sa nu ne facem din asta un tel in viata daca apar copii, bine daca nu, la fel! cine are, sa-i traiasca; cine, nu, sa nu-si doreasca! spune despre copii intelepciunea populara cat despre numele kabbalist, l-am ales pentru ca forumul nu mi-a permis nicio varianta pe care am propus-o pe baza de Maria Kabbalah este la origine filosofie iudaica (asa cum legionarii arhanghelului Mihail au derivat din Crestinismul ortodox, tot asa Religia actuala Kabala a derivat din Kabbalah iudaica) |
||
|
kabbalist Postat pe 9 Iunie 2010 21:11 |
||
|
buna ma numesc mihaela si am de ani sant din bistrita actualmente locuesc in spania si am si eu aceiasi problema am facut trei incecari de in vitro si nu am ramas aici in spaniaacum sant iar cu tratamentu pentru o alta in cercare as dori sami spuneti la ce clinica din romania ati fost ca nu am idee sant clinici private in romania si nimic de asa ceva ca aici sant la o clinica de stat nu ma costa nimic dar la una privata costa foarte mult aici ma puteti indruma la una din romania.Multumesc |
||
|
kudika326758 Postat pe 23 Octombrie 2010 01:57 |
||
|
draguta,intreaba preotii care vb despre adoptii cite cupluri reusesc sa duca la bun sfirsit o adoptie fara sa aiba pile |
||
|
kudika188891karm_n Postat pe 1 Noiembrie 2010 23:53 |
||
De la: kabbalist, la data 2010-06-09 21:11:18 ... cu mii de scuze ... ''intelepciunea'' la care faci referire a aparut odata cu activistii sovietici prin ''45 ... era un tip nou de ''intelepciune'' prin care se incerca creearea omului nou si a societatii multilateral dezvoltate ... se ''banuia'' ca mai putini romani vor fi mai fericiti ... intr-o tara mai mica ... bineinteles ... |
||
|
marco918 Postat pe 2 Noiembrie 2010 00:00 |
||
De la: marco918, la data 2010-11-02 00:00:14poate ca daDe la: kabbalist, la data 2010-06-09 21:11:18 totusi, e crestineste sa accept planul pe care Dumnezeu il are cu mine iar Crestinismul este ceva mai vechi decat ''intelepciunea sovietica'' important este pacea sufleteasca altfel, nemultumirile vor fi aceleasi chiarn obtinand cu copilul mult visat aparitia unui copil nu rezolva, ci doar amana confruntarea cu tine insati |
||
|
kabbalist Postat pe 3 Noiembrie 2010 09:23 |
||
| .... | ||
|
kudika_938475 Postat pe 20 Octombrie 2013 18:33 |
||
| mda..cred ca cea care nu este documentata esti chiar tu..in primul rand, embrionii care spui tu ca nu ajung sa se maturizeze sunt embrioni care nu ar ajunge la maturizare nici daca procesul ar fi cel natural. in al doilea rand legea adoptiei este destul de complicata pentru a fi accesibila tuturor. In plus nu inteleg cu ce drept trebuie sa judeci oamenii care-si doresc un copil si fac tot ce le sta in putinta pentru a obtrine acest lucru? Oare nu in biblie scrie " cresteti si va inmultiti". Din moment ce aceste proceduri dau in anumite cazuri randament si au un final fericit..adica pot fi adusi copii pe lume cu ajutorul unor metode diferite decat cele naturale..oare acest lucru nu se intampla tocmai pentru ca Dumnezeu vrea sa se intample..cred ca nimic nu este intamplator..si orice sarcina este un miracol de la divinitate indiferent de mijlocul prin care s-a ajuns la ea. Cine suntem noi sa judecam niste oameni pentru simplu fapt ca isi doresc un lucru minunat: un copil. Copii sunt o binecuvantare. Cred ca este mult mai intelept sa nu judecam astfel de lucruri. Ce spui de persoanele care dau nastere a zeci de copii care ajung sa fie abandonati in spitale si chiar in gunoi..cred ca aceste fapte da, sunt de judecat! | ||
|
kudika_938475 Postat pe 20 Octombrie 2013 18:45 |
||
|
Buna ziua! Citesc de mult comentariile voastre..Am vrut sa ma deconectez putin de toate gandurile acestea..stiti cum este dupa un esec...A fost dureros , fiind primul Fiv nici nu ne-a trecut prin cap ideea ca vom avea parte de o dezamagire.Dupa esecul din august ne-am hotarat ca in luna septembrie sa facem embriotransferul cu omuletii de zapada..la inceput am fost putin descurajata pentru ca auzisem tot felul de lucruri legate de faptul ca acestia pot fi afectati in urma decongelarii si prin urmare calitatea lor sa fie inferioara. Totusi..speranta moare ultima..si am simtit ca este de datoria mea sa incerc..si sa am incredere. Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu anumite informatii, voi cele care aveti mai mult experienta in acest domeniu. Eu fac embriotransferul cu omuletii congelati la Sibiu, la dr Ispasoiu. Fiind din alt oras, comunic cu cei de la clinica telefonic( cu asistenta) si din cauza asta nu pot sa pun atat de multe intrebari la telefon. Ma lamuresc in momentul in care ma duc la consultatii. Luna aceasta trebuia sa fac embriotransferul , am luat femoston insa in ziua 20 a cm am intrerupt tratamentul deoarece endometrul meu nu era destul de gros si dr a spus sa ne oprim si sa iau pastilele albe pentru a veni cm. In prima zi a cm trebuia sa sun sa vedem cand incep un nou tratament mai sever pentru a mi se induce menopauza. Asa am inteles. Astazi, fiind prima zi a cm am sunat si asistenta mi-a spus sa fac o injectie cu diphereline in ziua 21 a cm si atunci sa incep sa iau si medrol 8 mg..o pastila dimineata, una la a.m. Am intrebat cand sa sun dupa ce fac injectia pentru a ma programa la ecografie si mi-a spus ca in prima zi a ciclului menstrual urmator. PFFFF..problema si nelamurirea mea este urmatoarea..eu credeam ca voi face embriotransferul luna aceasta si ceea ce nu inteleg este de ce fac injectia luna aceasta dar embriotransferul luna viitoare..adica cm urmator. Din cate am inteles aceasta injectie iti induce menopauza..si atunci cum imi va mai veni menstruatia? A trecut cineva prin schema aceasta de tratament inainte de embriotransferul cu fet? Stiu ca m-am intins cam mult si m-am pierdut in amanunte dar as fi recunoscatoare daca m-ar lamuri o persoana care este in cunostinta de cauza. Va imbratisez ! Fie ca acest sfarsit de an sa fie cu noroc ! |
||
|
kudika_938475 Postat pe 20 Octombrie 2013 18:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| laparoscopie | 10 | De la: healthy002115 2 Octombrie 2009 22:13 |
| remedii naturiste-col uterin | 7 | De la: bastiuta 27 Octombrie 2009 16:51 |
| virusul hepatic C se transmite si pe cale sexuala? | 37 | De la: vivianapopescu 14 Martie 2013 19:18 |
|
|
||
| ptr mamici | 15 | De la: kudika_2008 22 Octombrie 2012 14:43 |
| unde gasim incaltaminte de calitate la preturi rezonabile? | 1 | De la: sophiae07 16 Septembrie 2009 18:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.