Mai multe
|
Ciao fetelor.sunt noua pe aici.in leg cu fertilizarea in vitro eu acum am inceput procedura.e totul ok la sot si la mine dpdv al ovulatiei. Am ajuns sa apelez la aceasta procedura in urna a 2sarcini extrauterine in urna carora am ramas farà trompe.eu am apelat la clinica Polisano din sibiu in urma recomandarii unei cunostinte care avea aceeasi prob ca a mea plus prob si la sot dar acum e graviduta cu gemeni. Chiar dc e un pic incomod avand in vedere ca sunt din Cj am ales aceasta clinica pt ca mi-a fost recomandata de mai multe pers. la mine costui è de 2500 euro aprox plus analize care le pot face la mine in oras.va mai tin la curent cu demersurile pe parcurs cu speranta ca va pot Ancuta cu ceva. Va doresc multa sanatate si noroc |
||
|
MinaCo Postat pe 16 Aprilie 2014 23:32 |
||
|---|---|---|
| Eu incerc cu clinica Polisano Sibiu . Intra pe net .stiu de ea de la o prietena care a facut acelasi lucru si è ok. Mult noroc | ||
|
MinaCo Postat pe 17 Aprilie 2014 21:09 |
||
| Buna, fetelor! Din pacate aud tot mai des de problema fertilitatii si mi se pare dificil pentru o femeie sa nu poata avea un bebe.Din fericire, medicina a evoluat foarte mult si m am gandit ca daca pot ajuta in acest sens, de ce sa nu o fac, asa ca am luat hotararea sa donez ovule. Am 27 ani, studenta la facultatea de medicina, fara antecedente patologice sau familiale. Va las email ul meu: nadeshiko.email@yahoo.com. Puteti sa ma intrebati orice si va raspund cu drag! | ||
|
|
||
|
Nadja_Birladeanu_1 Postat pe 28 Iunie 2015 14:18 |
||
|
Hello! Am si eu nevoie de ajutorul vostru! Cred ca am scris zeci de mesaje si am dat o gramada de telefoane despre acest lucru, dar vreau sa va intreb si pe voi dragele mele, cum sta treaba cu fertilizarea in vitro? Chiar nu vreau sa arunc banii de pomana si vreau sa am parte de cele mai bune servicii. Sa stiu ca am facut tot ce am putut. Eu nu prea ma pricep la termenii medicali si as vrea sa imi recomandati un doctor foarte bun sau o clinica care poate sa imi explice si sa se priceapa calumea la aceste prceduri! Ma intereseaza sa fie de la noi din tara. Din cate m-am informat si mi s-a povestit, cei de la Gynera au cea mai mare rata de succes la FIV si au cei mai buni embriologi din tara, certificati international, am vazut pe site-ul lor ca au primit multe premii si ma gandesc ca nu intamplator. Exista persoane care au facut FIV la ei? Cum sunt? Iar de rezultate ce imi puteti spune? Multumesc! |
||
|
kudika_971733 Postat pe 21 Iulie 2015 16:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| imi doresc enorm un bebe | 3 | De la: kudika515446 28 Martie 2014 12:28 |
| am o intrebare:( | 4 | De la: healthy006555 2 Octombrie 2009 20:24 |
| un sfat va rog! | 8 | De la: ela_angel 23 August 2011 15:01 |
|
|
||
| Infectie vaginala | 61 | De la: kudika_1022471 19 Ianuarie 2017 13:21 |
| scurgeri maroni | 7 | De la: GeorgianaBB 28 Ianuarie 2012 14:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.