Setari Cookie-uri

Ce sa fac sa slabesc (sanator)?!

De la: cornne, la data 2010-01-09 00:07:23eu te sfatuiesc sa iei otet de mere cate 2 linguri inainte de fiecara masa princpala,cu o lingurita de miere si diluate amandoua in putina apa. am auzit reteta asta de la cineva care s-au vazut asa zisele roade. si plus ca e sanatos suta la suta, contine minerale. nu incerca reteta cu nemancatul si nedormitul ca te ingrasi la lo, plus ca pui inca cateva in plus. sau daca tosi uiti si nu te poti tine bine de reteta ce am recomandato., ppoti incerca capsule din concentrat de otet de mere. eu asta fac acum, am comandat prn posta capsulele, din cauza ca otetul il mai uit, dar capsulele o sa fie altfel cu ele. de gust, nui rau otetul daca ai adaugat si miere, din experienta spun. dar miere de albne sa fie, nu din magazine, ca e conbinata cu zahar.


si apoi te internezi in spital cu ulcer si slabesti garantat.. otetul pe stomacul gol asta produce: ulcer!
camiflorea
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:21
De la: mery, la data 2010-01-11 15:44:26 Buna!
Am 41 de ani,1,74inaltime si 96 kg.Problema este ca nu pot face efort deoarece sunt operata la inima de 9 luni,am probleme cu tiroida{gusa nodulara cu hipotiroidie) sunt polialergica si mai sunt si la menopauza.Din cauza numeroaselor diete am facut ulcer,l-am tratat iar acum am o gastrita nenorocita din cauza careia nu pot manca fructe si legume crude.Mai am si lipsa de calciu,nu stiu din ce cauza organismul meu nu asimileaza calciul.Am avut perioade cand faceam saptamanal caderi de Ca.si chemam salvarea.Am urmat o dieta data de endocrinologul meu si nu am dat jos nici-un kg,chiar nu stiu ce sa mai fac,lumea zice ca din nesimtire te ingrasi,ca mananci mult si orice.Eu nu mananc o paine intr-o saptamana si sunt atenta la ce mananc dar nu reusesc sa slabesc si sufar ingrozitor cand se fac "glume" pe seama persoanelor supraponderale.Am trei operatii chirurgicale si dupa fiecare am pus 7-8 kg.Poate mai sunt persoane cu probleme asemanatoare care au reusit sa le rezolve sau sa treaca mai usor peste ele sau poate cineva ma pot ajuta cu sfaturi utile.
Va multumesc!



Cat timp ai urmat dieta recomandata de endocrinolog? Absorbtia calciului e dependenta de functionarea tiroidei. Important e sa ai rabdare si incredere.. Operatia la inima de ce ai facut-o? Banuiesc ca iei tratament si pentru asta.. In concluzie, orice terapie ai incerca trebuie ajustata in functie de ce alte tratamente mai urmezi. Eu, daca as fi in locul tau, nu as incerca nimic fara sfatul specialistului. As putea sa iti ofer sprijin moral, daca vrei sa stai de vorba cu cineva, cauta-ma!
camiflorea
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:27
trebuie s arenunti la piine, la paste fainoase, la grasimi saturate si la dulcirui a consumi mai multe fructe, cel putin 2 litri de apa pe zi si supe ! iti doresc sa ai putere si vointa sa faci acest lucru desi eu sunt de parere ca cine te place te place orisum !
Aproape_eu
Postat pe 21 Ianuarie 2010 13:32
Salut......Nu consum grasimi,mananc o data de 2 ori pe zi.Supa "rolton"este buna.Ce fructe as putea consuma?
alexandra082571
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:25
P.S >Sunt bune bananele sau ele ma ingras?
alexandra082571
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:30
M-am ingrasat 1 kg si nu mananc excesiv, fac baie in fiecare zi la temperatura de 49 grade C,abdomene de 2 ori pe zi, dimineata si seara, nu am mancat paine aproape deloc, o felie la cateva zile,nu mananc nimic prajit,cartofi fierti sau piure, carne fiarta,cate 2 mandarine si 1 banana pe zi, beau apa minerala, mai si alerg dar nu in fiecare zi!
Deci inainte sa ma apuc de regim aveam 87,5 kg, iar acum dupa 2 saptamani de la regim am 89kg, care ar fi problema?
De 6 luni am aceasi greutate de 87,5 Kg , iar acum mam apucat sa slabesc si in loc sa slabesc m-am ingrasat!
Deci voi ce credeti?
alexandra082571
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:36
Diagnosticul a fost:regurgitrare valvulara(mitrala si tricuspida)severa si insufcienta cardiaca NYHA III iar operatia a constat in plastie valva mitrala prin inlocuirea cordajelor...,anuloplastie mitrala cu inel....,anuloplastie tricuspidiana de vega.Pe langa tratamentul de inima mai iau euthyrox,omeran,debridat,antihistaminic(am intoleranta la histamina si am facut soc anafilactic de doua ori)si antiinflamator.
Dieta am tinut-o inainte de operatie,la indemnul cardiologului insa nu este o dieta personalizata.Dureaza 14 zile iar endocrinologul meu o recomanda tuturor pacientilor supraponderali.In urma cu ceva timp am tinut o alta dieta de 14 zile impreuna cu o prietena in urma careia eu am pus 200g.iar prietena mea a slabit 7Kg.Gastroenterologul mi-a interzis sa mananc fasole,mazare,broccoli,varza murata,castraveti,conopida,legume si fructe crude.La mezeluri fac alergie,la branzeturile fermentate si la anumite tipuri de peste de asemenea.Situatia mea este mai complicata,dar,adevarat,cine te place,te place oricum,in vara acestui an implinesc 21 ani de casnicie iar baiatul meu,pe care l-am nascut la risc,face 20.La mine e vorba in primul rand de sanatate,unei inimi bolnave grasimea-i mai lipseste.Totusi,vorba aceea "speranta moare ultima",sa speram si noi ca va fi bine,ca ne vom putea uita in oglinda si ne va placea ce vom vedea.
mery_healthy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:00
remodelare corporala-dar un program care ti se potriveste nu asa aiurea trb sa primesti niste sfaturi la salonul unde te duci
nicolaeflotentina76
Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:39
nu prea am auzit ca se poate slabi sanatos ...majoritatea pt un rezultat bun ajung sa faca foamea de buna voie...de obicei se spune ca te ingrasi daca poftesti asa ca nu mai pofti...nu-ti mai face toate poftele ci mananca doar ce trebuie organismului pt a nu pierde vitaminele necesare...o sa fie greu inceputul dar daca ai ambitie poti sa ajungi la greutatea care ti-o doresti...tu iti cunosti corpul si doar tu poti sti ce anume poti manca ...eu am incercat si am reusit doar cu abstinenta....nu e usor sa vezi tot ce iti place pe masa si totusi sa spui ca nu totul e pt tine ...ai nevoie de multa ambitie
sunlight_healthy
Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:41
alexandra, eu iti recomand un job full time la care sa faci si ore suplimentare. sau daca nu, e bun si unul full time si unul part time, eventual cel part time intr-un restaurant, sa faci km cu farfurii in mana in cateva luni vei fi de nerecunoscut
nu mi se pare real ce program de viata ai.



eleain
Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:51
poti sa-ti recomand cu mare placere un program personalizat de alimentatie si nutritie sanatos pe nevoile organismului tau cu produse naturale avizate de ministerul sanatatii cu care eu am slabit 22 kg in 4 luni acum trei ani si de atunci imi mentin greutatea cu usurinta, si daca te intereseaza iti dau numar de telefon sa vb. ca sa ti se faca o evaluare de alimentatie si nutritie si un program personalizat pentru nevoile organismului tau
healthy011732
Postat pe 26 Ianuarie 2010 13:08
De la: mery, la data 2010-01-22 15:00:22 Diagnosticul a fost:regurgitrare valvulara(mitrala si tricuspida)severa si insufcienta cardiaca NYHA III iar operatia a constat in plastie valva mitrala prin inlocuirea cordajelor...,anuloplastie mitrala cu inel....,anuloplastie tricuspidiana de vega.Pe langa tratamentul de inima mai iau euthyrox,omeran,debridat,antihistaminic(am intoleranta la histamina si am facut soc anafilactic de doua ori)si antiinflamator.
Dieta am tinut-o inainte de operatie,la indemnul cardiologului insa nu este o dieta personalizata.Dureaza 14 zile iar endocrinologul meu o recomanda tuturor pacientilor supraponderali.In urma cu ceva timp am tinut o alta dieta de 14 zile impreuna cu o prietena in urma careia eu am pus 200g.iar prietena mea a slabit 7Kg.Gastroenterologul mi-a interzis sa mananc fasole,mazare,broccoli,varza murata,castraveti,conopida,legume si fructe crude.La mezeluri fac alergie,la branzeturile fermentate si la anumite tipuri de peste de asemenea.Situatia mea este mai complicata,dar,adevarat,cine te place,te place oricum,in vara acestui an implinesc 21 ani de casnicie iar baiatul meu,pe care l-am nascut la risc,face 20.La mine e vorba in primul rand de sanatate,unei inimi bolnave grasimea-i mai lipseste.Totusi,vorba aceea "speranta moare ultima",sa speram si noi ca va fi bine,ca ne vom putea uita in oglinda si ne va placea ce vom vedea.
Nutrisan
Postat pe 26 Ianuarie 2010 14:04
Daca medicul v-a interzis alimentele pe care le citati, cu ce v-a sfatuit sa le inlocuiti!? Daca nu v-a prescris nimic, are doar diploma, cunostinte nu prea. dar oricum nu ar fi singurul. Mai amuntea cineva, in cazul dumneavoastra cu un complex de afectiuni va trebuie o nutritie personaliyata in urma unui consult strict pe problemele dumneavoastra. Ultimele afirmatii, denota resemnare, ceea ce nu e de loc bine pentru santatatea dumneavostra. nu este vorba numai de aspect, ci de kg in plus pe care trebuie sa le care organismul, efortul pe care il face inima deja bolnava, trebuind sa pompeze mai mult sange, decat la o greutate normala, nu mai vorbesc de celelete aspecte strict fiziologice, dar si impactul asupra psihicului. Nu sunt putini cei care prin simpla privire va fac sa va simtiti oarecum mai stanjenita. Cautati-ma si va pot da solutii, insa numai in urma unei consultatii on line, in urma careia va accept ori nu. Vanyarea unor adjuvante nu e scopul, ci doar rezultatele obtinute de dumneavoastra.
Nutrisan
Postat pe 26 Ianuarie 2010 14:14
am slabit aprox.20 de kg in 2 luni.
1. ma saturasem sa nu gasesc masurile hainelor care imi placeau.
2. ma saturasem sa-mi spuna unii ca sunt "plinuta"
3. m-am trezit intr-o zi si efectiv mi-am propus ca trebuie sa ajung la 55 Kg.
4. Intotdeauna micul dejun.Mananci pana te saturi!
5.Niciodata nu lipseste pranzul-mananci ce vrei.Dar iti pui mancare in farfurii mai micute.
6.Intotdeauna lipseste desertul-prajituri, frisca, etc.
7.recomandabil o ciocolata daca simti nevoia de ceva dulce care sa fie amaruie.
8.renunti la ciocolata calda, 3 in unu si alte astfel de produse.mai bine cafea.
9.Cel mai important-NU MAMANCI NIMIC DUPA ORA 6 seara.Daca simti ca ti-e foame, iti recomand pufuletii(Gusto, simpli).O punga.
10.Nu manca mere sau citrice-provoaca senzatia de foame.poti manca o banana.
11.Mergi mai mult pe jos.
12.Iti recomand o crema anticelultica de la elmiplant.Gel pt drenaj.te masezi dupa fiecare dus(picioare, bust, abdomen).
Eu una m-am obisnuit cu acest program.si am 53 de kg.nu e greu deloc.trebuie doar sa vrei;) mult succes!
adelynnee
Postat pe 26 Ianuarie 2010 14:57
beti ceai verde..2 cani pe zi.efect garantat!
colega de deasupra are perfecta dreptate. de la 65 kg in numai o luna am ajuns la 56.este greu prima saptamana,dupa aceea organismul se obisnuieste.
mananc o singura data ,dimineata...masa buna...plus o ciocolata si da,se slabeste si cu dulciuri.
daca n as manca dulce cred ca as cadea pe strada.
fructele nu mi plac,ma abtin de la fast food uri (cu toate ca as putea manca o masa la fast food) si tot nu s ar pune. de ce?ceaiul verde luat de la plafar face minuni.trust me!
healthy009401
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:05
buna, iti recomand o cura sigura cu produse naturiste, in 27 zile slabesti pana la 9 kg, plus de asta va trebui sa combini cu vitamine si minerale pentru ca la nunta sa nu fii 'sleita de puteri'. Daca vrei sa vorbim scrie-mi pe georgya_b@yahoo.com
georgya_b
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:23
De la: georgya, la data 2010-01-26 22:23:14buna, iti recomand o cura sigura cu produse naturiste, in 27 zile slabesti pana la 9 kg, plus de asta va trebui sa combini cu vitamine si minerale pentru ca la nunta sa nu fii 'sleita de puteri'. Daca vrei sa vorbim scrie-mi pe georgya_b@yahoo.com
vrajeala....ia spune aici care sunt acele produse minune ??? poti slabi 8-10 kg daca vrei in cca 30 zile numai cu o dieta si cu putin sport...asadar plata produselor voastre minune devine inoportuna....
4Life
Postat pe 26 Ianuarie 2010 23:02
De la: 4Life, la data 2010-01-26 23:02:13
De la: georgya, la data 2010-01-26 22:23:14buna, iti recomand o cura sigura cu produse naturiste, in 27 zile slabesti pana la 9 kg, plus de asta va trebui sa combini cu vitamine si minerale pentru ca la nunta sa nu fii 'sleita de puteri'. Daca vrei sa vorbim scrie-mi pe georgya_b@yahoo.com
vrajeala....ia spune aici care sunt acele produse minune ??? poti slabi 8-10 kg daca vrei in cca 30 zile numai cu o dieta si cu putin sport...asadar plata produselor voastre minune devine inoportuna....
mai degraba mesajul tau este inoportun.
ene_m_gabriel
Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:43
De la: alexandra082571, la data 2010-01-13 22:18:44 Mai Ene!!!

Eu cred k tu vorbesti in liniutze sau in semne




nu-l baga in seama.acest domn ene apare peste tot si comenteaza aiurea.se crede mare destept, iar pe ceilalti niste ignoranti.
healthy006968
Postat pe 15 Martie 2010 15:37
Draga Mery daca iti doresti cu adevarat sa slabesti dar sanatos incearca cu produsele naturiste de la FOREVER caci sunt foarte bune.Eu si familia mea le folosim si ne simtim foarte bine.Daca doresti mai multe detalii scrie-mi pe emailul meu si iti promit ca te voi ajuta.Adresa mea este ion.dana@yahoo.com Astept sa ma contactezi.O seara placuta.
ion_dana
Postat pe 15 Martie 2010 17:45
Incearca cu produse naturiste pe baza de aloe vera de la FOREVER LIVING .Poti intra pe saitul lor sa vezi despre ce produse este vorba.Eu folosesc aceste produse si sunt foarte bune .Pentru mai multe detalii daca doresti scrie-mi pe emailul meu:ion.dana@yahoo.com
ion_dana
Postat pe 15 Martie 2010 18:13
De la: alexandra082571, la data 2010-01-22 00:36:13M-am ingrasat 1 kg si nu mananc excesiv, fac baie in fiecare zi la temperatura de 49 grade C,abdomene de 2 ori pe zi, dimineata si seara, nu am mancat paine aproape deloc, o felie la cateva zile,nu mananc nimic prajit,cartofi fierti sau piure, carne fiarta,cate 2 mandarine si 1 banana pe zi, beau apa minerala, mai si alerg dar nu in fiecare zi!
Deci inainte sa ma apuc de regim aveam 87,5 kg, iar acum dupa 2 saptamani de la regim am 89kg, care ar fi problema?
De 6 luni am aceasi greutate de 87,5 Kg , iar acum mam apucat sa slabesc si in loc sa slabesc m-am ingrasat!
Deci voi ce credeti?


cate abdomene de doua ori pe zi? apa minerala mareste aciditatea si favorizeaza mentinerea tesutului adipos... trebuie sa ai mai multe mese pe zi, la 3-4 ore, ca fructe mai indicate ar fi merele nu foarte dulci, dieta e mai buna cu legume decat cu proteina animala pt ca, la fel ca si apa minerala, mareste aciditatea organismului... iar cel mai indicat ar fi sa mergi totusi la nutritionist, sa iti recomande o dieta personalizata...
camiflorea
Postat pe 16 Martie 2010 21:54
De la: mery, la data 2010-01-22 15:00:22 Diagnosticul a fost:regurgitrare valvulara(mitrala si tricuspida)severa si insufcienta cardiaca NYHA III iar operatia a constat in plastie valva mitrala prin inlocuirea cordajelor...,anuloplastie mitrala cu inel....,anuloplastie tricuspidiana de vega.Pe langa tratamentul de inima mai iau euthyrox,omeran,debridat,antihistaminic(am intoleranta la histamina si am facut soc anafilactic de doua ori)si antiinflamator.
Dieta am tinut-o inainte de operatie,la indemnul cardiologului insa nu este o dieta personalizata.Dureaza 14 zile iar endocrinologul meu o recomanda tuturor pacientilor supraponderali.In urma cu ceva timp am tinut o alta dieta de 14 zile impreuna cu o prietena in urma careia eu am pus 200g.iar prietena mea a slabit 7Kg.Gastroenterologul mi-a interzis sa mananc fasole,mazare,broccoli,varza murata,castraveti,conopida,legume si fructe crude.La mezeluri fac alergie,la branzeturile fermentate si la anumite tipuri de peste de asemenea.Situatia mea este mai complicata,dar,adevarat,cine te place,te place oricum,in vara acestui an implinesc 21 ani de casnicie iar baiatul meu,pe care l-am nascut la risc,face 20.La mine e vorba in primul rand de sanatate,unei inimi bolnave grasimea-i mai lipseste.Totusi,vorba aceea "speranta moare ultima",sa speram si noi ca va fi bine,ca ne vom putea uita in oglinda si ne va placea ce vom vedea.


mergi totusi si la un nutritionist, pt sanatatea ta trebuie sa slabesti, ca sa nu supui inima la eforturi suplimentare.. cei care te iubesc te vor cat mai multa vreme prin preajma...
camiflorea
Postat pe 16 Martie 2010 21:56
De la: ion_dana, la data 2010-03-15 18:13:04Incearca cu produse naturiste pe baza de aloe vera de la FOREVER LIVING .Poti intra pe saitul lor sa vezi despre ce produse este vorba.Eu folosesc aceste produse si sunt foarte bune .Pentru mai multe detalii daca doresti scrie-mi pe emailul meu:ion.dana@yahoo.com
naturiste cu adaosuri de conservanti de sinteza !
International_Networkers_Team
Postat pe 16 Martie 2010 21:59
De la: lavinia_datcu, la data 2010-03-16 21:59:54
De la: ion_dana, la data 2010-03-15 18:13:04Incearca cu produse naturiste pe baza de aloe vera de la FOREVER LIVING .Poti intra pe saitul lor sa vezi despre ce produse este vorba.Eu folosesc aceste produse si sunt foarte bune .Pentru mai multe detalii daca doresti scrie-mi pe emailul meu:ion.dana@yahoo.com
naturiste cu adaosuri de conservanti de sinteza !
intrebare simpla,vreau raspuns logic:unde scrie ca sunt de sinteza?
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Martie 2010 23:05
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-03-16 23:05:55
De la: lavinia_datcu, la data 2010-03-16 21:59:54
De la: ion_dana, la data 2010-03-15 18:13:04Incearca cu produse naturiste pe baza de aloe vera de la FOREVER LIVING .Poti intra pe saitul lor sa vezi despre ce produse este vorba.Eu folosesc aceste produse si sunt foarte bune .Pentru mai multe detalii daca doresti scrie-mi pe emailul meu:ion.dana@yahoo.com
naturiste cu adaosuri de conservanti de sinteza !
intrebare simpla,vreau raspuns logic:unde scrie ca sunt de sinteza?
ene_m_gabriel
Postat pe 17 Martie 2010 08:24
De la: alexandra082571, la data 2010-01-22 00:36:13M-am ingrasat 1 kg si nu mananc excesiv, fac baie in fiecare zi la temperatura de 49 grade C,abdomene de 2 ori pe zi, dimineata si seara, nu am mancat paine aproape deloc, o felie la cateva zile,nu mananc nimic prajit,cartofi fierti sau piure, carne fiarta,cate 2 mandarine si 1 banana pe zi, beau apa minerala, mai si alerg dar nu in fiecare zi!
Deci inainte sa ma apuc de regim aveam 87,5 kg, iar acum dupa 2 saptamani de la regim am 89kg, care ar fi problema?
De 6 luni am aceasi greutate de 87,5 Kg , iar acum mam apucat sa slabesc si in loc sa slabesc m-am ingrasat!
Deci voi ce credeti?



trebuie sa mananci putin si des ( ca la diabet).
ai voie sa mananci: lactate, carne de pui, vita sau peste fiarta sau la gratar,
salate, fructe ( fara banane si struguri ), orice mancare gatita cu ulei ( totul fiert nu prajit), supe de pui legume.bei apa plata nu minerala.

nu ai voie sa mananci:carnati, sarmale, mezeluri( tot ce este pe baza de carne tocata) carne de porc, paste fainoase, dulciuri( si inghetata intra aici), cipsuri, snaksuri, produse fast food.Fara sucuri din comert si apa minerala.Daca vrei sucuri mai bine iti faci acasa din fructe.

Mananca ce ti-am spus si vei slabi ( dar in timp).

healthy006968
Postat pe 17 Martie 2010 15:56
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-03-17 08:24:18
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-03-16 23:05:55
De la: lavinia_datcu, la data 2010-03-16 21:59:54
De la: ion_dana, la data 2010-03-15 18:13:04Incearca cu produse naturiste pe baza de aloe vera de la FOREVER LIVING .Poti intra pe saitul lor sa vezi despre ce produse este vorba.Eu folosesc aceste produse si sunt foarte bune .Pentru mai multe detalii daca doresti scrie-mi pe emailul meu:ion.dana@yahoo.com
naturiste cu adaosuri de conservanti de sinteza !
intrebare simpla,vreau raspuns logic:unde scrie ca sunt de sinteza?
hai bre ce dracu iti ia atata timp,invidioasa mai esti si prost documentata(sa vezi acum cat de repede raspunde)?
ene_m_gabriel
Postat pe 17 Martie 2010 21:31
De la: Ely_80, la data 2010-01-07 15:11:09
De la: alexandra082571, la data 2010-01-06 23:07:12Salut ce sa fc sa slabesc in cel mai scurt timp!!!Am 88kg si vreau sa ajung max pana la 75kg,pana in luna aprilie.


Va rog sa ma ajutati!!!


Buna incerca sa faci miscare multa si in casa, nu stiu chiar daca ti se pare copilaresc saritul cordei te va ajuta, sau alergatul pe loc, urca scarile daca ai ocazia nu mai urca cu liftul, bea multe lichide, apa plata, ceai verde, compot-uri neindulcite sau cu un pik de miere, manaca carne slaba, pui, peste, vita, salate dar acrite cu zeama de lamaie fara sare. Mai poti trage un ochi si pe aici sa iti mai faci cateva idei http://www.sfatulmedicului.ro/articole-despre/Diete-de-slabit
Bafta! si mai ne auzim
marianaczavar
Postat pe 14 Aprilie 2010 06:31
Buna Alexandra, daca imi doresti cu adevarat sa fii ajutata scrie-mi pe adresa de mail mariana_czavar@yahoo.com, si am sa te ajut
marianaczavar
Postat pe 14 Aprilie 2010 06:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dorm foarte putin 29 De la: healthy005961 20 Martie 2010 21:20
boli ale dintilor 2 De la: camiflorea 15 Mai 2010 20:45
dureri de picioare... 26 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 10:22
Tinctura de soc 52 De la: mhteodora 2 Octombrie 2016 14:29
rana pe col 5 De la: gaby_scumpyk 23 Februarie 2010 14:18