Mai multe
De la: leo_, la data 2010-08-24 16:33:31De la: kudika171801, la data 2010-08-21 20:41:03De la: anaxor12, la data 2010-08-02 19:44:34de mult timp incerc sa inteleg care sunt motivele pt care barbatii inseala..si nici pana acum n am inteles...eu n am fost inselata..sau cel putin n am aflat.. in prezent am o relatie de aproape 2ani..si in afara de o discutie cu o tipa din alt oras pe care am vazut o pe messengerul prietenului..n am aflat nimic..Sunt nenumarate motve. Dar sa fiu mai pe scurt sa nu plctisesc, ati vazut desigur pe centurile marilor orase fete care ofera servici xxx participantilor la trafic,pe acestea le numesc ( rapandule ) ele ofac pentru as cumpara ceva de mincare caci marea parte din bani leo salta escroci de pesti acele borituri zis oameni.Dar ce vedeti pe centura nu este decit o mica parte ce este in interiorul ei este marea afacere secsuala de aicea se sting milioane de euro. Daca sar legaliza prostitutia sar putea pune otaxa pe venit si ar mai esi ceva bani la venitul bugetar dar sa acesti bani ajung in miinile unor oameni de afaceri adica ( mafioti ) Am spus toate acestea in idea ca atunci nu ar mai fi atitea divorturi. Acuma in final sunt sigur ca sunt mai multe femei care isi inseala parteneru. ... ai dreptate ... dar multi vad doar partea ''frumoasa'' ... partea in care mentalitatile lor de maimutze sint ''protejate'' si doar femeia este cea care ''decide'' pentru ca devine brusc ''emancipata'' ... si cum e usor sa santajezi femeile e la fel de usor sa produci gramezi de prostituate ar caror singura sansa va fi sa ... produca ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 August 2010 16:51 |
||
|---|---|---|
De la: marco918, la data 2010-08-24 16:51:18dar barbatii de ce nu pot sa produca..?De la: leo_, la data 2010-08-24 16:33:31De la: kudika171801, la data 2010-08-21 20:41:03De la: anaxor12, la data 2010-08-02 19:44:34de mult timp incerc sa inteleg care sunt motivele pt care barbatii inseala..si nici pana acum n am inteles...eu n am fost inselata..sau cel putin n am aflat.. in prezent am o relatie de aproape 2ani..si in afara de o discutie cu o tipa din alt oras pe care am vazut o pe messengerul prietenului..n am aflat nimic..Sunt nenumarate motve. Dar sa fiu mai pe scurt sa nu plctisesc, ati vazut desigur pe centurile marilor orase fete care ofera servici xxx participantilor la trafic,pe acestea le numesc ( rapandule ) ele ofac pentru as cumpara ceva de mincare caci marea parte din bani leo salta escroci de pesti acele borituri zis oameni.Dar ce vedeti pe centura nu este decit o mica parte ce este in interiorul ei este marea afacere secsuala de aicea se sting milioane de euro. Daca sar legaliza prostitutia sar putea pune otaxa pe venit si ar mai esi ceva bani la venitul bugetar dar sa acesti bani ajung in miinile unor oameni de afaceri adica ( mafioti ) Am spus toate acestea in idea ca atunci nu ar mai fi atitea divorturi. Acuma in final sunt sigur ca sunt mai multe femei care isi inseala parteneru. |
||
|
kudika029282 Postat pe 24 August 2010 19:10 |
||
De la: kudika029282, la data 2010-08-24 19:10:44dar barbatii de ce nu pot sa produca..?[/quote] ba da, produc eu, vino tu cu banii :)) |
||
|
|
||
|
leo_ Postat pe 25 August 2010 02:48 |
||
De la: marco918, la data 2010-08-24 16:51:18 poporul asta e creat pe un fundament gresit, acela de a scoate bani cat mai usor si daca se poate pe spinarea altora. in loc sa se ofere voluntari de exemplu sa curete parcurile de hartii ca sa nu mai fie nevoie de servicii de salubritate (deci sa faca economii la bugetul de stat) se gandesc cum sa inventeze prostitutie si droguri legalizate. in primul rand ca legalizarea prostitutiei reprezinta un pas spre decaderea unui popor din punct de vedere al moralitatii. eu nu stiu pentru ce le trebuie prostitutie legalizata. exista n femei care vor sex si il ofera gratis. trebuie doar sa platesti cateva iesiri in oras si sa spui cateva cuvinte oarecum inteligente. pentru cei care nu pot face asta exista si destule prostituate "ilegale" la colt de strada sau in ziare. ce le-o mai trebui, preturi mai mari din impozitarea lucrurilor astora? |
||
|
leo_ Postat pe 25 August 2010 02:54 |
||
De la: anutzzaa, la data 2010-08-02 20:00:55Daca un barbat inseala nu e din cauza femeii, sunt femei frumoase inselate, femei care au acordat atentie multa si iubire multa barbatului, motivele sunt strict legate de el. Un barbat te poate insela iar un altul poate sa te ADORE si sa nu te insele NICIODATA! aha!
|
||
|
pickard Postat pe 26 August 2010 10:41 |
||
De la: pickard, la data 2010-08-26 10:41:34De la: anutzzaa, la data 2010-08-02 20:00:55Daca un barbat inseala nu e din cauza femeii, sunt femei frumoase inselate, femei care au acordat atentie multa si iubire multa barbatului, motivele sunt strict legate de el. Un barbat te poate insela iar un altul poate sa te ADORE si sa nu te insele NICIODATA! la ce te gandesti la cum sa repari scurgerea?
|
||
|
yumy Postat pe 26 August 2010 10:48 |
||
yumi...si tu doamneeee doar la pompa de desfundat iti sta gindul...
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 26 August 2010 17:16 |
||
|
am intrat pe forum la voi pt ca ma regasesc si nici eu nu stiu de ce sotul m-a inselat am fost distrusa si mai sunt inca duar ca nu vreau sa vada cei din jur am 30 de ani 2 copii minunati casa masina o afacere bunisoara si ma inselat dobitocul cu o prietena care nu m-as fi gandit in veci , a si recunoscut am sufletul faramat . nu am avut batai si ce e mai urat in viata mea dar simt ca desi i-am mai dat o sansa nu pot sa trec peste |
||
|
dreia_raluk Postat pe 3 Septembrie 2010 22:16 |
||
De la: dreia_raluk, la data 2010-09-03 22:16:41am intrat pe forum la voi pt ca ma regasesc si nici eu nu stiu de ce sotul m-a inselat am fost distrusa si mai sunt inca duar ca nu vreau sa vada cei din jur am 30 de ani 2 copii minunati casa masina o afacere bunisoara si ma inselat dobitocul cu o prietena care nu m-as fi gandit in veci , a si recunoscut am sufletul faramat .daca te-a inselat nu trebuie sa il ierti pentru ca va repeta gresala |
||
|
kudika029282 Postat pe 4 Septembrie 2010 20:58 |
||
De la: dreia_raluk, la data 2010-09-03 22:16:41am intrat pe forum la voi pt ca ma regasesc si nici eu nu stiu de ce sotul m-a inselat am fost distrusa si mai sunt inca duar ca nu vreau sa vada cei din jur am 30 de ani 2 copii minunati casa masina o afacere bunisoara si ma inselat dobitocul cu o prietena care nu m-as fi gandit in veci , a si recunoscut am sufletul faramat . ai facut cea mai mare greseala dandui o a doua sansa ! |
||
|
fata_healthy Postat pe 5 Septembrie 2010 21:12 |
||
| Descopera de ce are nevoie barbatul de langa tine,ofera-i si in felul asta nu te va insela! | ||
|
Barbie30 Postat pe 5 Septembrie 2010 21:15 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-08-05 21:46:45De la: Barbie30, la data 2010-08-02 20:46:45Exista barbati care inseala asa cum exista si femei care inseala,motivele difera de la caz la caz. Ce gandire analitica ai. Mai rar. Ce meserie ai? |
||
|
ilovethisgame Postat pe 6 Septembrie 2010 10:14 |
||
De la: dreia_raluk, la data 2010-09-03 22:16:41am intrat pe forum la voi pt ca ma regasesc si nici eu nu stiu de ce sotul m-a inselat am fost distrusa si mai sunt inca duar ca nu vreau sa vada cei din jur am 30 de ani 2 copii minunati casa masina o afacere bunisoara si ma inselat dobitocul cu o prietena care nu m-as fi gandit in veci , a si recunoscut am sufletul faramat . eu zic sa tii familia unita, mai ales ca spui ca in afara de asta e un sot bun. oricine mai greseste. si tie ti se putea intampla. |
||
|
leo_ Postat pe 7 Septembrie 2010 09:57 |
||
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-06 10:14:32adevaratele motive pentru care insala barbatii sunt acelea ca ei sant niste curvari inraiti care se simt bine atunci cand pot sa faca femeile sa sufere..tocmai de acea trebuie aspru pedepsiti si nu iertati asa cum fac unele fraiere care cred ca pot sa schimbe ceva daca ii iarta..dar ei din nou vor insela pentru ca nu se pot abtine sa nu isi bata joc de o femeie..tocmai de acea trebuie fugit de asemenea specii infecte de barbatiDe la: miss_darine, la data 2010-08-05 21:46:45De la: Barbie30, la data 2010-08-02 20:46:45Exista barbati care inseala asa cum exista si femei care inseala,motivele difera de la caz la caz. |
||
|
kudika029282 Postat pe 7 Septembrie 2010 10:25 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-09-05 21:15:42Descopera de ce are nevoie barbatul de langa tine,ofera-i si in felul asta nu te va insela! si daca nu poti sa-i oferi tot ce doreste??? |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 7 Septembrie 2010 10:28 |
||
De la: kudika029282, la data 2010-09-07 10:25:27De la: ilovethisgame, la data 2010-09-06 10:14:32adevaratele motive pentru care insala barbatii sunt acelea ca ei sant niste curvari inraiti care se simt bine atunci cand pot sa faca femeile sa sufere..tocmai de acea trebuie aspru pedepsiti si nu iertati asa cum fac unele fraiere care cred ca pot sa schimbe ceva daca ii iarta..dar ei din nou vor insela pentru ca nu se pot abtine sa nu isi bata joc de o femeie..tocmai de acea trebuie fugit de asemenea specii infecte de barbatiDe la: miss_darine, la data 2010-08-05 21:46:45De la: Barbie30, la data 2010-08-02 20:46:45Exista barbati care inseala asa cum exista si femei care inseala,motivele difera de la caz la caz. tare mi-e teama ca vei fugi pana... vei ramane singura si o sa ii vrei si pe aia de care fugi... |
||
|
leo_ Postat pe 7 Septembrie 2010 16:21 |
||
|
Buna dragilor, am intrat intamplator pe topingul asta, dar as vrea sa va spun un lucru, barbatii nu recunosc ca inseala, ei spun ca isi „tin casa”, oricum asta difera de la caz la caz, asa ca.......resemnativa, care vrea sa va insele o face chiar de sunteti Pamela Anderson. |
||
|
kudika086066 Postat pe 7 Septembrie 2010 16:52 |
||
De la: kudika086066, la data 2010-09-07 16:52:09Buna dragilor, am intrat intamplator pe topingul asta, dar as vrea sa va spun un lucru, barbatii nu recunosc ca inseala, ei spun ca isi „tin casa”, oricum asta difera de la caz la caz, asa ca.......resemnativa, care vrea sa va insele o face chiar de sunteti Pamela Anderson. pe pamela anderson as insela-o si eu
|
||
|
pickard Postat pe 7 Septembrie 2010 16:57 |
||
| NU AU NEVOIE DE MOTIVE PENTRU ASA CEVA....NU TI-AI DAT SEAMA PANA LA VARSTA ASTA? CHESTIA E CA DEPINDE IN MARE PARTE DE FEMEIA DE LANGA EL, DACA E PROASTA SI II PERMITE ORICE, CLAR VA FACE CE VREA CU EA PRINTRE CARE SI INSELATUL :P DACA E UNA MAI DATA DRACU (ASA CA MINE) IL TII PE JAR PANA-TI VINE IN GENUNCHI SA IL LASI SA TE SARUTE O DATA ;) STII VORBA AIA, FEMEIA ARE LACATUL SI CHEIA, IAR CAND VREA SI O DUCE CAPUL, FACE CE VREA CU BARBATUL :P | ||
|
eyo_grl Postat pe 9 Septembrie 2010 12:27 |
||
De la: eyo_grl, la data 2010-09-09 12:27:04NU AU NEVOIE DE MOTIVE PENTRU ASA CEVA....NU TI-AI DAT SEAMA PANA LA VARSTA ASTA? CHESTIA E CA DEPINDE IN MARE PARTE DE FEMEIA DE LANGA EL, DACA E PROASTA SI II PERMITE ORICE, CLAR VA FACE CE VREA CU EA PRINTRE CARE SI INSELATUL :P DACA E UNA MAI DATA DRACU (ASA CA MINE) IL TII PE JAR PANA-TI VINE IN GENUNCHI SA IL LASI SA TE SARUTE O DATA ;) STII VORBA AIA, FEMEIA ARE LACATUL SI CHEIA, IAR CAND VREA SI O DUCE CAPUL, FACE CE VREA CU BARBATUL :P cata siguranta pe tine! cat eriosm pur! de parca poti controla tot timpul lui. |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 9 Septembrie 2010 12:30 |
||
De la: kudika151469, la data 2010-08-07 06:29:55BARBATII INSALA PENTRUCA SUNT NISTE BOII io-te d-le, nu-mi trecea prin cap ca lumea e de fapt un mare grajd....hmmmmmmm
|
||
|
miss_darine Postat pe 9 Septembrie 2010 12:48 |
||
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-06 10:14:32 maturator sef ocazional, debarasator
|
||
|
miss_darine Postat pe 9 Septembrie 2010 12:50 |
||
De la: silviu_m74, la data 2010-09-09 12:52:01De la: eyo_grl, la data 2010-09-09 12:27:04NU AU NEVOIE DE MOTIVE PENTRU ASA CEVA....NU TI-AI DAT SEAMA PANA LA VARSTA ASTA? CHESTIA E CA DEPINDE IN MARE PARTE DE FEMEIA DE LANGA EL, DACA E PROASTA SI II PERMITE ORICE, CLAR VA FACE CE VREA CU EA PRINTRE CARE SI INSELATUL :P DACA E UNA MAI DATA DRACU (ASA CA MINE) IL TII PE JAR PANA-TI VINE IN GENUNCHI SA IL LASI SA TE SARUTE O DATA ;) STII VORBA AIA, FEMEIA ARE LACATUL SI CHEIA, IAR CAND VREA SI O DUCE CAPUL, FACE CE VREA CU BARBATUL :Pce mila imi e de ala de-l ai acasa!!! si-a luat telecomanda saracul.... Mai are pentru el botnita si lesa!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 9 Septembrie 2010 14:21 |
||
De la: eyo_grl, la data 2010-09-09 12:27:04NU AU NEVOIE DE MOTIVE PENTRU ASA CEVA....NU TI-AI DAT SEAMA PANA LA VARSTA ASTA? CHESTIA E CA DEPINDE IN MARE PARTE DE FEMEIA DE LANGA EL, DACA E PROASTA SI II PERMITE ORICE, CLAR VA FACE CE VREA CU EA PRINTRE CARE SI INSELATUL :P DACA E UNA MAI DATA DRACU (ASA CA MINE) IL TII PE JAR PANA-TI VINE IN GENUNCHI SA IL LASI SA TE SARUTE O DATA ;) STII VORBA AIA, FEMEIA ARE LACATUL SI CHEIA, IAR CAND VREA SI O DUCE CAPUL, FACE CE VREA CU BARBATUL :P si o sa iti mearga pana se plictiseste sau pana incepe el sa te tina pe jar. |
||
|
leo_ Postat pe 10 Septembrie 2010 11:58 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-09-09 14:21:11???mai mai...rele mai suntetiDe la: silviu_m74, la data 2010-09-09 12:52:01De la: eyo_grl, la data 2010-09-09 12:27:04NU AU NEVOIE DE MOTIVE PENTRU ASA CEVA....NU TI-AI DAT SEAMA PANA LA VARSTA ASTA? CHESTIA E CA DEPINDE IN MARE PARTE DE FEMEIA DE LANGA EL, DACA E PROASTA SI II PERMITE ORICE, CLAR VA FACE CE VREA CU EA PRINTRE CARE SI INSELATUL :P DACA E UNA MAI DATA DRACU (ASA CA MINE) IL TII PE JAR PANA-TI VINE IN GENUNCHI SA IL LASI SA TE SARUTE O DATA ;) STII VORBA AIA, FEMEIA ARE LACATUL SI CHEIA, IAR CAND VREA SI O DUCE CAPUL, FACE CE VREA CU BARBATUL :Pce mila imi e de ala de-l ai acasa!!! si-a luat telecomanda saracul.... |
||
|
bbbbbb Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:28 |
||
De la: bbbbbb, la data 2010-11-18 11:28:57De la: Barbie30, la data 2010-09-09 14:21:11???mai mai...rele mai suntetiDe la: silviu_m74, la data 2010-09-09 12:52:01De la: eyo_grl, la data 2010-09-09 12:27:04NU AU NEVOIE DE MOTIVE PENTRU ASA CEVA....NU TI-AI DAT SEAMA PANA LA VARSTA ASTA? CHESTIA E CA DEPINDE IN MARE PARTE DE FEMEIA DE LANGA EL, DACA E PROASTA SI II PERMITE ORICE, CLAR VA FACE CE VREA CU EA PRINTRE CARE SI INSELATUL :P DACA E UNA MAI DATA DRACU (ASA CA MINE) IL TII PE JAR PANA-TI VINE IN GENUNCHI SA IL LASI SA TE SARUTE O DATA ;) STII VORBA AIA, FEMEIA ARE LACATUL SI CHEIA, IAR CAND VREA SI O DUCE CAPUL, FACE CE VREA CU BARBATUL :Pce mila imi e de ala de-l ai acasa!!! si-a luat telecomanda saracul.... noi sau tipa de mai sus? Diferenta e ca noi glumim da ea chiar face ceea ce zice
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:30 |
||
|
Draga mea, sunt mai multe motive pentru care barbatii fac asta. In primul rand pentru ca ei au o problema cu ei. Nu sunt multumiti de ei, fie sunt complexati fie faptul ca le da o alta femeie atentie ii face sa se simta mai barbati. Sunt slabi si cedeaza in fata unei femei, sunt in prag de a se casatori si vor sa stie ca femeia cu care urmeaza sa isi petreaca viata este cu adevarat cea la care viseaza. Mai mult cad in jurul lor prieteni care asta fac si aparea acea contagiune si concurenta intre barbati, o fac din curiozitate si motivele pentru care fac asta pot continua. Cert este ca barbatii genetic asa sunt construiti. Cand spui sex spui barbat. Ei functioneaza difrit de noi femeile. Asa sunt si daca poti accepta asta poti intelege de ce ei inseala mai mult decat femeile. Nicoleta Leahu, Psiholog relatiidecuplu.ro/blog |
||
|
kudika109274 Postat pe 18 Noiembrie 2010 16:32 |
||
De la: kudika109274, la data 2010-11-18 16:32:42Draga mea, sunt mai multe motive pentru care barbatii fac asta. In primul rand pentru ca ei au o problema cu ei. Nu sunt multumiti de ei, fie sunt complexati fie faptul ca le da o alta femeie atentie ii face sa se simta mai barbati. Sunt slabi si cedeaza in fata unei femei, sunt in prag de a se casatori si vor sa stie ca femeia cu care urmeaza sa isi petreaca viata este cu adevarat cea la care viseaza. Mai mult cad in jurul lor prieteni care asta fac si aparea acea contagiune si concurenta intre barbati, o fac din curiozitate si motivele pentru care fac asta pot continua. Cert este ca barbatii genetic asa sunt construiti. Cand spui sex spui barbat. Ei functioneaza difrit de noi femeile. Asa sunt si daca poti accepta asta poti intelege de ce ei inseala mai mult decat femeile.dar de cuvantul divertisment-distractie nu ai auzit... siguranta ca nu se va afla acolo unde iti pasa.. siguranta ca esti bun..??? |
||
|
bbbbbb Postat pe 18 Noiembrie 2010 17:23 |
||
De la: kudika109274, la data 2010-11-18 16:32:42In primul rand pentru ca ei au o problema cu ei. Nu sunt multumiti de ei, fie sunt complexati fie faptul ca le da o alta femeie atentie ii face sa se simta mai barbati. Sunt slabi si cedeaza in fata unei femei, sunt in prag de a se casatori si vor sa stie ca femeia cu care urmeaza sa isi petreaca viata este cu adevarat cea la care viseaza. perfect adevarat si pentru femei, din contra la femei se poate aplica de-a lungul vietii, cel putin in 3-6 zile pe luna. De la: kudika109274, la data 2010-11-18 16:32:42Mai mult cad in jurul lor prieteni care asta fac si aparea acea contagiune si concurenta intre barbati, o fac din curiozitate si motivele pentru care fac asta pot continua. perfect adevarat si pentru femei De la: kudika109274, la data 2010-11-18 16:32:42Cert este ca barbatii genetic asa sunt construiti. Cand spui sex spui barbat. Ei functioneaza difrit de noi femeile. Asa sunt si daca poti accepta asta poti intelege de ce ei inseala mai mult decat femeile. Si cand spui femeie ...nu spui sex? faptul ca va "reprimati" dorintele si nu le afisati public asta nu inseamna ca nu exista iar faptul ca barbatii inseala mai mult decat femeia, e relativa. e ca si cum ai spune ca barbati mint mai mult decat femeia, ceea ce nu e adevarat, noi fiind fapturi logice de dam mai usor de gol cand mintim, spre deosebire de femeie care ridica "minciuna" la rang de arta (in acelasi mod in care barbatii fac culturism si se mandresc cu asta) |
||
|
battleofwits Postat pe 18 Noiembrie 2010 17:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| JOCUL TREI | 144 | De la: kudika_10590 6 Iulie 2012 22:34 |
| Parintii!!~X( | 16 | De la: kudika342617 30 Ianuarie 2014 06:42 |
| AMOR | 13 | De la: kudika318477 24 Septembrie 2010 21:57 |
|
|
||
| e rau sa iubim? | 36 | De la: TiaDalma 11 Aprilie 2008 15:32 |
| Buna | 6 | De la: micasirea 17 Noiembrie 2010 16:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.