Setari Cookie-uri

AM NEVOIE DE UN SFAT

De la: kudika416887, la data 2011-08-04 17:11:52Ceau :
Pasul 1 : Cand te intalnesty cu el pe strada instrambate la el,nul saluty,te maghiezi urat.
Pasul2 :Te duci cu el la intalnire ii vorbesty urat de instrambi la el faci mofturi , el sp cva tu nu esty de acord cu el, te imbraci urat,te machiezi urat,nu te speli pe dinty,nu te piepteny,nu te parfumezy,vb foarte urat, daca te intreaba ce vrem sa comandam sp pizza cand deja a comandat pizza sp ca nu mai vrei,sy cand plecaty akasa sy daca te intreaba daca te conduce u sp ca nu si pleci.
Pasul3 :Iti schimbi nr de tel si daca te intreaba daca ii dai nr de tel sp ca nu.
Pasul4 :Sy daca ay scapat de el nui spui sotului tau nimika , sy daca nuty merge va trb say spui sotului tau adevaru sy va face el cunva.
Pasul5 :Daca iti merge cum tyam sp ii sp daca ii sp sotului tau il sp si u la sotya ta
BAFTA!!!??

Doamneeee......... asta e maxima!!! Ma prapadesc de ras in fata calculatorului. Mai fata cati ani ai???
mady2308
Postat pe 12 August 2011 16:49
poti schimba cartela si asa poti fi mai linistita ca nu te va mai deranja si poti tine si telefonul deschis.iubeste-ti barbatul si nu il lasa pt nimic in lume daca si el te iubeste pt ca in ziua de azi nimeni nu mai vrea o rel serioasa si toti isi bat joc.si in legatura cu fostul nu iti mai face griji deoarece ignoranta ta o sa il faca sa te lase in pace dar schimba cartela.poop
adytza_adytza
Postat pe 13 August 2011 11:38
schimba ti cartela de telefon.ce e asa mare problema.dar eu cred k si pe tine te mananca.
gina39graz
Postat pe 16 August 2011 18:04
Cand ai inceput sa vorbesti cu el la telefon, ti s-a parut ceva normal? Acum ti se pare ceva ciudat ca vrea altceva? Pine-te in situatia sotului, daca ar face el asa ceva, tu cum ai reactiona....?! Ce lucruri atat de interesante ai de discutat despre copii? Astea sunt niste motive invocate.....Spune mai bine ca a aparut rutina, obisnuinta si vrei sa dai o....pata de culoare vietii printr-o mica aventura, chipurile nevinovata. Sta in decizia si puterea ta de a intrerupe la timp totul....Altfel, s ar putea ca pierzi tot ce ai cladit iar fostul sa-ti intoarca spatele.....Stii vorba aceea, cine alerga dupa 2 iepuri.....
kudika061718
Postat pe 16 August 2011 19:38
De la: kudika061718, la data 2011-08-16 19:38:50 Cand ai inceput sa vorbesti cu el la telefon, ti s-a parut ceva normal? Acum ti se pare ceva ciudat ca vrea altceva? Pine-te in situatia sotului, daca ar face el asa ceva, tu cum ai reactiona....?! Ce lucruri atat de interesante ai de discutat despre copii? Astea sunt niste motive invocate.....Spune mai bine ca a aparut rutina, obisnuinta si vrei sa dai o....pata de culoare vietii printr-o mica aventura, chipurile nevinovata. Sta in decizia si puterea ta de a intrerupe la timp totul....Altfel, s ar putea ca pierzi tot ce ai cladit iar fostul sa-ti intoarca spatele.....Stii vorba aceea, cine alerga dupa 2 iepuri.....

????????????
dreamer6062
Postat pe 18 August 2011 15:27
schimba-ti numarul de telefon!
Corina_Finelli_1
Postat pe 18 August 2011 20:41

armin_van_buren
Postat pe 19 August 2011 14:32
daca chiar vrei sa scapi de el schimbati numarul...:) si gt nu mai are cum sa dea de tn sau explikai ca tu nu vrei sati inseli sotu ca nare rost sa va certati amand2 cu parteni de viata... ca daca na mers odata nu cred ca merge si a 2 oara??ce faceti dupa regretati amand 2...? daca vrea sa discutati propunei sa iesiti amand2 cu familia uh cu sotul tau si copilul tau el cu sotia si copilul lui si gt...poate asa intelege...:) mai sty...sper sa te ajute sfatu meu..:)!
kudika081436
Postat pe 19 August 2011 19:52
Oameni buni, am citit sute de sfaturi care i-au fost date, dar intrebarea mea este: a facut ceva in sensul asta? ca vad ca nu mai raspunde.

Sau este o povestioara si prostii de noi dam sfaturi cu duiumul.
Pana la urma ce s-a mai intamplat?
Poate sa spuna cineva?
Sau chiar ea? Ce a facut ?
KUDICA10311
Postat pe 20 August 2011 22:47
Kudika 31290 poate ne raspunzi si noua ce ai facut......ce zici?
KUDICA10311
Postat pe 20 August 2011 22:49
Te mananca pielea si nu ai cu ce te scarpina?
kidokido
Postat pe 21 August 2011 02:46
daca tu crezi ca nu mai ai nimic pentu el ai facut foarte bine ca nu iai mai raspuns la avansuri ,dar daca mai ai ceva pentu el.... ....,incearca sa afli daca vrea ceva serios sau numai o aventura....dar ATENTIE ca ai putea sa perzi o familie din cauza unui joc deal lui!ceea ce ai sa faci depinde de inteligenta si sufletul tau!
SULYSULY10_YAHOO_RO
Postat pe 21 August 2011 11:09
..parerea mea este ca ar trebuii sa rupi legatura cu el si sa ii spui tot sotului tau.o sa inteleaga pt ca are incredere in tine..si macar asa sti ca nu poate sa ti se intample nimic,pt ca ai jumatatea ta de partea ta!
kudika0310
Postat pe 22 August 2011 21:57
se pare ca este destul de serioasa treaba, mai ales ca tu esti si casatorita, dar eu cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu sotul tau, de indata ce i-ai explicat deja acelui individ ca nu vrei nimic cu el, dar nu a inteles,

daca sotul te iubeste, va intelege, la urma urmei nu ai facut nimic rau, ai dat niste sfaturi despre bebe, si cand el a vrut mai mult, tu ai refuzat

ai putea sa incerci sa iti schimbi si numarul de telefon, dar asta ar fi o solutie temporara:)
kudika423448
Postat pe 22 August 2011 22:22
FACI BINE CA NU II MAI RASPUNZI LA TELEFON PENTRU CA NU MAI ARE NICI UN ROST SA REANCALZITI CIORBA AR AVEA PREA MULTI OAMENI DE SUFERIT INCLUSIV NOU NASCUTI NEVINOVATI. EVITA SA II MAI DAI UN SEMN DACA TII LA CE AI, DACA VREI SA ITI RESPECTI FAMILIA.
kudika190114
Postat pe 23 August 2011 07:11
Explica-i omului ca asta se numeste hartuire si ca pentru tine fericirea familiei tale este mult mai importanta decat un flirt. Daca nu pricepe incearca sa-l ameninti: "o sun pe nevasta-ta" sau "vrei sa faci cunostinta cu pumnii sotului meu? "

Bafta multa si tine-te tare.

kisa77
Postat pe 23 August 2011 08:43
te rog sa ma scuzi nu am citit pana la capat va rog stimata doamna sa imi prezint scuzele nu am stiut ca sunteti casatorita
radzy07
Postat pe 24 August 2011 18:18
toate-n viata se fac cu rabdare.ofera mai multa libertate ca sa-l poti verifica mai usor
kudika420743
Postat pe 28 August 2011 20:03
Asa am patit si eu, i-am spus de doua ori de propuneri de iesire la o cafea si imi striga si acum dupa 15 ani !!
mandy02
Postat pe 29 August 2011 22:50
Cred ca ar trebui ignorat total. Ameninta-l ca daca nu-si vede de treaba lui, o sa-i spui si sotiei lui, asta daca nu cumva te are la mana cu ceva
kudika422803
Postat pe 31 August 2011 08:54
Nu sunt de acord sa-i spuna sotului ei. Nu se stie ce fire este si nici ce va iesi dupa "discutia" dintre ei. Tot ea este cea care poate elimina conflictul, asta daca nu cumva l-a incurajat un pic mai mult (in amintirea trecutului)
kudika422803
Postat pe 31 August 2011 08:58
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-04 15:38:45Degeaba ii dati sfaturi. Fata nu vrea sfaturi. Fata vrea sa flirteze cu fostul. Daca nu vroia sa faca asta nu vorbea la telefon cu fostul de la inceput.
kudika429020
Postat pe 1 Septembrie 2011 08:31
De la: kudika429020, la data 2011-09-01 08:31:54
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-04 15:38:45Degeaba ii dati sfaturi. Fata nu vrea sfaturi. Fata vrea sa flirteze cu fostul. Daca nu vroia sa faca asta nu vorbea la telefon cu fostul de la inceput.
[/quote PERFECT DEACORD CU TINE
kudika429020
Postat pe 1 Septembrie 2011 08:32
individul are o problema. Spune-i sotului tau poate-l lamureste el.
Gelico
Postat pe 1 Septembrie 2011 08:48
Buna! Eu te sfatuiesc sa nu-i spui sotului tau ,mai ales dac e genul de sot ,,gelos",,posesiv" sau nu te intelege pentru ca ar intelege gresit situatia si ti-ar spune ca tu ai cautat-o(daca ai avea un sot ca al meu). Mai bine amnenita-l ca ii spui sotului tau si sotiei lui,oricum ai scapa de el dar sotul tau sa nu stie.poate ca ar intelege gresit
iulianaely
Postat pe 1 Septembrie 2011 14:53
Buna!
Parerea mea este sa-i zici sotului tau cum au decurs lucrurile,mai bine sa afle de la tine decat sa afle de la fostul tau prieten(poate intr-o zi va intalniti intamplator pe strada chiar cand esti cu sotul tau) si nu cred ca e mai bine.
Iar daca nu te-ai vazut(intalnit)pana acum cu fostul prieten,il poti suna sa-i spui sa inceteze cu sunatul...
..etc,fiind si sotul tau de fata cand porti aceasta conversatie cu el.
Multa bafta!
Medusa
Postat pe 2 Septembrie 2011 22:30
draga mea...cred ca te inteleg...am avut si eu o astfel de experienta...eu l-am numit psihopat...si nu vreau sa te sperii dar e tare greu sa scapi de un astfel de om....daca chiar tii la familia ta,parerea mea e k nu ai gresit cu nimik ca ai vb cu el despre copii,dar ar fi cazul sa-i spui sotului tau sincer despre asta....daca te ascunzi si tii telu inchis nu faci decat sa-i dai de banuit si ai sa pierzi...fii deschisa si zi-i tot pt ca nu ai gandit altceva ....erau simpre discutiii....eu asta am facut si sa stii ca m-am linistit si totul a revenit la normal...bineinteles ca atunci cand a sunat a raspuns sotul meu care a inteles si stie ca nu as face nimik rau care sa ne strice linistea....ai incredere ca va fi bine...fii sigura pe tine ca nu ai gresit cu nimik..poate doar ca l-ai bagat in seama dar psihopatii de genul lui interpreteaza alt ceva....mult succes...
simona_savin
Postat pe 4 Septembrie 2011 16:01
De la: Barbie30, la data 2010-09-03 10:58:07
De la: kudika116751, la data 2010-09-02 19:33:38si eu am nevoie d un sfat....Am fost in Italia...O luna de zile minunata, nebuna din toate punctele de vedere...Acolo l-am cunoscut pe EL cea mai frumoasa intamplare...ne-am indragostit unul de celalalt, dar marea problema e distanta eu aici in Romania, el acolo in Italia, ce sa fac? Sa continui relatia cu el sau nu?Il iubesc atat de mult desi la inceput eram ca apa si uleiul...il iubesc asa cum e cu toate defectele lui...Ce sa fac???Sunt disperata...El e viata mea....

Crezi ca o sa reziste relatia la distanta? El ce parere are?

Nu ai de unde sa stii daca nu incerci . Ce ai de pierdut ?
mariachi
Postat pe 4 Septembrie 2011 18:18
De la: mariachi, la data 2011-09-04 18:18:45
De la: Barbie30, la data 2010-09-03 10:58:07
De la: kudika116751, la data 2010-09-02 19:33:38si eu am nevoie d un sfat....Am fost in Italia...O luna de zile minunata, nebuna din toate punctele de vedere...Acolo l-am cunoscut pe EL cea mai frumoasa intamplare...ne-am indragostit unul de celalalt, dar marea problema e distanta eu aici in Romania, el acolo in Italia, ce sa fac? Sa continui relatia cu el sau nu?Il iubesc atat de mult desi la inceput eram ca apa si uleiul...il iubesc asa cum e cu toate defectele lui...Ce sa fac???Sunt disperata...El e viata mea....

Crezi ca o sa reziste relatia la distanta? El ce parere are?

Nu ai de unde sa stii daca nu incerci . Ce ai de pierdut ?
Nu pierde nimic doar demnitatea siiii implicit ....dreptul la respect !!!!
cristinxxx
Postat pe 4 Septembrie 2011 20:45
nu ii mai rasp si pov sotului tau!
kudika430962
Postat pe 5 Septembrie 2011 05:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Special pentru ziua indragostitilor ! 45 De la: ipahebirowtnod 8 Februarie 2011 09:59
CE ATI INVATAT DIN ANUL CARE TOCMAI SE SCURGE? 61 De la: erikahd2008 11 Ianuarie 2010 10:53
O DATA DACA TE-A INSELAT SI IL IERTI E CORECT? 109 De la: andra_ale 14 Iulie 2010 07:45
Oare pt mine este prea tarziu?... 97 De la: kudika161238 30 Iulie 2010 09:37
pentru corporatistii din Pipera 1 De la: TIGRA 19 Ianuarie 2011 21:56