Mai multe
| schimbati nr de tel si spunei sotului tau tot sa rezolvati impreuna daca nu ii spui tot se va afla si va fi si mai rau | ||
|
kudika430994 Postat pe 5 Septembrie 2011 09:44 |
||
|---|---|---|
| schimbati nr de tel si spunei sotului tau tot sa rezolvati impreuna daca nu ii spui tot se va afla si va fi si mai rau | ||
|
kudika430994 Postat pe 5 Septembrie 2011 09:44 |
||
| Buna sunt ramona am 20 de ani sunt balanta EL este scorpion.am citit compatibilitatea intre zodii si ma cam pus pe ganduri deoarece spune k o sa sfarseasca tris.mie cam teama sa nu fac un pas gresit deoarece mam certat cu ai mei pt el.ne facem niste planuri dar sunt cam nedumerita.datimi si mie un sfat.Va multumesc | ||
|
|
||
|
kudika433471 Postat pe 7 Septembrie 2011 17:56 |
||
De la: kudika433471, la data 2011-09-07 17:56:26Buna sunt ramona am 20 de ani sunt balanta EL este scorpion.am citit compatibilitatea intre zodii si ma cam pus pe ganduri deoarece spune k o sa sfarseasca tris.mie cam teama sa nu fac un pas gresit deoarece mam certat cu ai mei pt el.ne facem niste planuri dar sunt cam nedumerita.datimi si mie un sfat.Va multumesc Da ce o fi asa greu sa deschizi un topic??La naiba nici macar nu are legatura cu ce e aici... |
||
|
bea79 Postat pe 8 Septembrie 2011 16:10 |
||
Mai Bine i-ai spune sotului tau ! Si el va rezolva toata situatia:d acum fa cum vrei ..;-) ...si nu ii bai raspunde la apeluri respectivului ..........
|
||
|
any9able Postat pe 8 Septembrie 2011 16:50 |
||
| vezi ce spune inima barbati sunt cam parsivi si zpun am avuto pe aia ,pe aia, pe aia si cam atit vezi CE SPUNE INIMA | ||
|
norm Postat pe 12 Septembrie 2011 20:04 |
||
| BUNA Am vazut ca ai nevoie de un sfat tot ce iti pot spune eu e ca si eu sunt casatorita am si eu un baiat sincer eu nu las insela niciodata pe sotul meu .Daca il iubesti cu adevarat si tii cu adevarat la familia ta nu ii mai raspunde fostului si nu mai sta de vorba cu el intelege ca ai o familie si daca esti fericita continua cu familia pe care o ai.Sunt persoane care nu sunt fericite au copii dar sunt impreuna pentru copii lor nu pentru ca se mai iubesc incearca sa vezi cat de mult iti iubesti familia apoi te decizi singura ce ai de facut.pop............. | ||
|
RAMONA_BRUNETTE Postat pe 13 Septembrie 2011 18:47 |
||
|
Nu stiu daca ti-ai rezolvat problema sau nu , insa iti pot da un sfat: De obicei nasterea unui copil , desi este asteptat si iubit de ambii parti, schimba total viata parintilor, acestia nemaiputand sa faca impreuna lucruri care le faceau placere inainte , din vari motive ( oboseala, lispa de timp, prea multe responsabilitati, faptul ca copilul este pe primul loc, etc). Datorita acestui lucru te-as sfatui sa analizezi care au fost motivele pentru care ai inceput o discutie , fie ea chiar telefonica cu un fost iubit si sa fii convinsa esti fericita si ca te simti iubita in relatia pe care o ai in prezent. Daca relatia cu sotul tau s-a racit sau s-a schimbat dupa nasterea copilului, e de preferat sa nu ii spui sotului tau ceea ce ai patit, s-ar putea sa risti si sa ai parte de un scandal sau sa nu iti inteleaga motivele pentru care ai reinceput sa vorbesti cu un fost iubit. Eu as solicita blocarea apulurilor de la respectivul numar de telefon. - daca relatia ta este ok aveti incredere unul in celalalt si cel mai importan , relatia voastra se bazeaza pe incredere si comunicare, spune-i ce s-a intamplat si gasiti impreuna o solutie . Iti doresc sa faci o alegere buna . Bafta multa |
||
|
gabrielaghm Postat pe 15 Septembrie 2011 15:15 |
||
| Voi nu v-ati saturat sa spuneti aceleasi lucruri la topicul asta??? In 16 pagini am citit acelasi lucru: "nu-i mai raspunde, blocheaza, spune-i sotului.... Credeti ca nu a inteles ce tre sa faca dupa primele mesaje??? | ||
|
ilumax_76 Postat pe 15 Septembrie 2011 15:25 |
||
|
Cand m-am casatorit eram insarcinata..credeam k e iubirea vietii mele cu toate ca in sufletul meu aveam indoieli, probabil din cauza varstei, din cauza putinului timp petrecut impreuna, graba venirii unui copil ..apoi certurile si neintelegerile, diferentele dintre noi m-am facut sa-mi amplific indoielile legate de casatorie, de vesnicie..de iubire chiar. Si culmea era ca nu ma vedeam langa un alt barbat, nu stiam unde poate exista un altul care sa invete sa ma cunoasca, sa ma iubeasca, sa ma faca fericita si totusi..intr-o seara de mai l-am vazut, cand nu ma asteptam l-am intalnit si de atunci mi-a revenit optimismul, pofta de viata, ma simt frumoasa si dorita. Prin natura meseriilor trebuie sa ne vedem o data pe saptamana iar asta se intampla de 4 luni, luni ce mi le-am petrecut gandindu-ma cu ar fi daca..as avea curaj sa marturisesc ca m-am indragostit, curaj sa risc ..dar ma gandesc la copil inante de a ma gandi la mine si mi-e teama sa il las sa creasca fara tatal lui zi de zi sau ..mai grav fara mine si eu fara el (dupa amenintarile sotului care nu banuieste nimic dar de fapt stim amandoi ca existenta copilului e singurul lucru ce ne leaga) Fara prea multe detalii..ne-am aporopiat in ultima luna, am devenit chiar prieteni dar pt mai mult..e nevoie de mai mult curaj pt ca mi-e teama, daca nu va functiona relatia,daca va fii doar o relatie fizica intre noi si apoi m-am indragosti si mai mult, daca faptul ca am un copil il va indeparta in timp, daca si daca..? Cum sa destram familia si in acelasi timp cum sa traiesc o viata care nu e in totalitate a mea, cum sa fac sa-mi cresc si copilul in armonie , sa ma si distrez( am 23 ani), sa iubesc asa cum as vrea s-o fac?? |
||
|
kudika419608 Postat pe 16 Septembrie 2011 13:22 |
||
De la: kudika419608, la data 2011-09-16 13:22:29 Cand m-am casatorit eram insarcinata..credeam k e iubirea vietii mele cu toate ca in sufletul meu aveam indoieli, probabil din cauza varstei, din cauza putinului timp petrecut impreuna, graba venirii unui copil ..apoi certurile si neintelegerile, diferentele dintre noi m-am facut sa-mi amplific indoielile legate de casatorie, de vesnicie..de iubire chiar. da esti divortata? daca esti singura si-ti cresti copilasul nu vad ce impediment ai avea in a te indragosti sunt o gramada de femei divortate si recasatorite .........eu am o colega la servici care s-a recasatorit dupa 7 ani de la divort avea un copil de 4 ani iar acum sunt bine mersi fericiti impreuna si au mai facut un copilas impreuna.deci unde-i problema? important este ca acel barbat sa-ti accepte si sa-ti iubeasca copilul daca nu se va apropia de copil atunci ve-ti avea probleme
|
||
|
piscolino Postat pe 16 Septembrie 2011 13:35 |
||
|
buna ziua! o mare prostie ai facut vorbind cu el, eu nu cred ca va renunta si sincer vinovata esti tu! imi pare rau sa spun asta dar daca priversti realitatea ai sa realizezi ca ..... barbatii ca si femeile urmaresc ceva!!!!! si tu te-ai jucat putin cu el! in cazuri foarte rare exista prietenii dupa sex. imi cer scuze pt dezamagire, dar cum iti iubesti sotul vorbind cu fostul iubit? daca el ar fi vb pe ascuns cu fosta iubita ai fi fost de acord? |
||
|
neo38 Postat pe 18 Septembrie 2011 15:28 |
||
|
fruntea sus viata merge inainte iar zodiacul nu inseamna si realitatea, daca exista comunicare si intelegere intre voi va fi ok! o zi minunata |
||
|
neo38 Postat pe 18 Septembrie 2011 15:37 |
||
| Odaaaa..ce isi mai respecta sotul...are 3 ani incat sa nu-si fii dat seama ca vorbitul asta la tel nu face bine???Iti dai tu seama ce problema mare ca nu stie cum sa scape de el acum!!??:)))Simplu:schimba nr de tel. | ||
|
kudika340363 Postat pe 19 Septembrie 2011 12:24 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-09-15 15:25:20Voi nu v-ati saturat sa spuneti aceleasi lucruri la topicul asta??? In 16 pagini am citit acelasi lucru: "nu-i mai raspunde, blocheaza, spune-i sotului.... Credeti ca nu a inteles ce tre sa faca dupa primele mesaje???impusca-l...e ceva nou ?
|
||
|
Indiana_Jones Postat pe 19 Septembrie 2011 12:27 |
||
De la: Indiana_Jones, la data 2011-09-19 12:27:54De la: ilumax_76, la data 2011-09-15 15:25:20Voi nu v-ati saturat sa spuneti aceleasi lucruri la topicul asta??? In 16 pagini am citit acelasi lucru: "nu-i mai raspunde, blocheaza, spune-i sotului.... Credeti ca nu a inteles ce tre sa faca dupa primele mesaje???impusca-l...e ceva nou ? Parca suna altfel !
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 19 Septembrie 2011 12:30 |
||
| Singura diferenta intre noi doua este k tu ai un copil si mai multi ani in casnicie decat mine.... in rest....Acelasi lucru l-am patit si eu si nu stiam ce sa fac.Imi era frica sa nu pierd ceea ce am cladit pana acum...Mi-am luat inima in dinti si i-am spus sotului meu(cu exceptia faptului k nu i-am spus ca am vb de mai multe ori cu ex-ul ci doar o data -din greseala-)...La urmatorul apel a raspuns sotul meu si l-a calmat(iti inchipui cum).Mi-a spus k am facut bine k i-am spus ,k el nu suporta minciuna si daca afla ca vb cu ex-ul se termina totul intre noi k el nu vrea sa traiasca in trecut...Azi se fac 2 luni de atunci si EX-UL NU A MAI SUNAT... Multa bafta si tie!!! | ||
|
aly23 Postat pe 20 Septembrie 2011 17:10 |
||
De la: ilumax_76, la data 2011-09-19 12:30:59pare mai eficientDe la: Indiana_Jones, la data 2011-09-19 12:27:54De la: ilumax_76, la data 2011-09-15 15:25:20Voi nu v-ati saturat sa spuneti aceleasi lucruri la topicul asta??? In 16 pagini am citit acelasi lucru: "nu-i mai raspunde, blocheaza, spune-i sotului.... Credeti ca nu a inteles ce tre sa faca dupa primele mesaje???impusca-l...e ceva nou ?
|
||
|
Indiana_Jones Postat pe 20 Septembrie 2011 17:20 |
||
buna eu cred ca tia facut pèlacere sa te sune deoarece el suna si tu vorbeaicu el avea pretextu cu bebe lui dar nu e frumos fata de sot dacati iubesti familia asa de mult nu trebuia sa intinzi vorba ciao sa fie invatatura de minte toti gresim dar poti sa eviti daca vrei paaaa
|
||
|
kudika438159 Postat pe 21 Septembrie 2011 10:46 |
||
| Buna Ramona! nu stiu daca chiar trebuie sa te iei dupa compatibilitatea intre zodi...stii cum e fiecare padure are uscaturile ei! Sunt milioane de oameni in zodia balanta si in zodia scorpion (eu sunt zodia scorpion :D ) asa ca asta nu inseamna ca e valabila pt toti! Lupta pt relatai ta atat timp cat crezi ca merita! Si nu uita...nu-ti pierde niciodata demnitatea si respectul! ;) Mult succes! | ||
|
picatura_de_ploaie1 Postat pe 24 Septembrie 2011 19:59 |
||
| Buna te inteleg perfect cum te simti fustrata ca te tot cauta si nu stii ce sa ii faci. Trec si eu prin aceiasi faza ca tine ,dar eu m-am hotarat sa ii pun capat povestii cred ca ti-ar folosi si tie iei taurul de coarne si ii spui clar sa inteleaga ca ce a fost mai demult nu mai exista s-a terminat sa te lase in pace si sa nu mai sune ca nu are rost sa isi vada de viata lui ,daca nu pricepe da-i sa vb sotul tau cu el ca se clarifica lucrurile ,de continua sa sune nu ii mai raspunde si schimba-ti numarul . La mine bine ca nu a aparut inainte de a ma casatori , de incearca sa ma mai caute vreodata eu il bat de fata cu toti ca uneori omul nu pricepe cu frumosul sa termine si trebe sa ii areti si partea rea ca sa termine ,daca tii cu adevarat la familia ta si pur si simplu la linistea ta . | ||
|
gdeia Postat pe 1 Octombrie 2011 11:15 |
||
| adevar,adevar,adevar | ||
|
cgturism Postat pe 2 Octombrie 2011 19:12 |
||
| poti sa raspunzi la tel. si sa-l faci sa inteleaga ca daca n-a fost sa fie atunci, demult, nu mai poate fi acum cand aveti responsabilitati si sunteti fericiti fiecare alaturi de altcinrva.daca nici atunci nu se potoleste, poti sa-i spui ca vei lua masuri si vei discuta cu sotia sa (chiar daca nu ai intentia asta !).fi sigura ca decat sa infrunte un scandal mai bine prefera sa se potoleasca! eventual poti sa-l ameninti ca iei legatura si cu parintii lui, socrii..... | ||
|
kudika442733 Postat pe 4 Octombrie 2011 08:44 |
||
| sub diverse pretexte actualului sot schimba-ti cartela de telefon . Spunei sotului ca ai dori din motive simple sa iti skimbi nr de tel apoi da un sms cu noul nr doar prietenilor si celor pe care nu doresti sa-i uiti. E FOARTE SiMPlu | ||
|
kudika422281 Postat pe 4 Octombrie 2011 09:26 |
||
|
de ce sa se apuce de plans pe la usi straine . vremea s-a dus de mult iar sfatul cu sunat sotia sau soacra doar o pers neinteligenta il poate da. Vai in ce lume am ajuns sa traiesc |
||
|
kudika422281 Postat pe 4 Octombrie 2011 09:29 |
||
De la: simona_savin, la data 2011-09-04 16:01:24draga mea...cred ca te inteleg...am avut si eu o astfel de experienta...eu l-am numit psihopat...si nu vreau sa te sperii dar e tare greu sa scapi de un astfel de om....daca chiar tii la familia ta,parerea mea e k nu ai gresit cu nimik ca ai vb cu el despre copii,dar ar fi cazul sa-i spui sotului tau sincer despre asta....daca te ascunzi si tii telu inchis nu faci decat sa-i dai de banuit si ai sa pierzi...fii deschisa si zi-i tot pt ca nu ai gandit altceva ....erau simpre discutiii....eu asta am facut si sa stii ca m-am linistit si totul a revenit la normal...bineinteles ca atunci cand a sunat a raspuns sotul meu care a inteles si stie ca nu as face nimik rau care sa ne strice linistea....ai incredere ca va fi bine...fii sigura pe tine ca nu ai gresit cu nimik..poate doar ca l-ai bagat in seama dar psihopatii de genul lui interpreteaza alt ceva....mult succes... |
||
|
kudika422281 Postat pe 4 Octombrie 2011 09:31 |
||
| mi s`a intamplat si miee.. eu zic sa iti schimbi nr d telefon eu asa am facut . | ||
|
alessiax62 Postat pe 7 Octombrie 2011 13:55 |
||
DRAGA FATA,TU NE MAI DAI VREUN RASPUNS!?NOI NEAM BATUT CAPU CU TINE SA-TI DAM TOT FELUL DE SFATUR,DAR TU NIMIC! AR TREBUI SA NE SPUI CEAI FACUT SI CEAI REZOLVAT CU NEBUNU SI DACA NAI AVUT PROBL CU SOTU. .........................................................................................................................................FINIS................................................................................................................................ THE END............................................................................................................SFIRSIT!!!!!! |
||
|
Titanika Postat pe 14 Octombrie 2011 18:45 |
||
| CULTIVATA ? | ||
|
Indiana_Jones Postat pe 14 Octombrie 2011 19:45 |
||
| Analizeaza singura ce te-a facut in primul rand sa vorbesti cu el ,de la inceput,dupa ce te-ai casatorit.Vvezi ce simti cu adevarat fata de el si fata de situatia in care esti.Poate ca fara sa iti dai seama ai cautat comunicare si intelegere in alta parte decat in caminul tau.Poate ca nu mai atat de mult timp sa discuti cu sotul tau ,poate ca postura in care va aflati voi acum,cea de mama si tata ,a venit prea repede dupa iubit-iubita si simti nevoia sa mai ai ceea ce ai avut. Incearaca sa analizezi motivele care te-au determinat sa lungesti discutiile cu fostul amic si incearca sa vorbesti mai mult cu sotul nu numai despre casa,copil ci despre voi ca indragostiti,oameni care s-au casatorit ca sa continue dragostea si sa o implineasca printr-o uniune completa. | ||
|
mystyk Postat pe 15 Octombrie 2011 11:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mi se intampla din nou. Nu imi vine a crede ca iar | 49 | De la: andel1984 3 Septembrie 2010 11:05 |
| epilator laser ptr indepartarea definitiva a parului | 1 | De la: kudika029311 8 Ianuarie 2011 18:25 |
| Nu stiu ce s-a intamplat.. | 10 | De la: Adelyna84 15 Aprilie 2011 17:32 |
|
|
||
| Buna Seara | 12 | De la: kudika_5985 27 Aprilie 2012 00:39 |
| l-am inselat si cum sa il intorc? | 141 | De la: Eva32 12 Mai 2011 03:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.