Setari Cookie-uri

AM NEVOIE DE UN SFAT

Daca intr/adevar ai un mariaj reusit ,casnicie nu merita .......si apoi trebuie sa ia putina demnitate si tu ....eu sunt orgolioasa ...nu mi/as intina imaginea familiei mele ....pt doua trei partide de sex !
consider ca sotul tau te satisface ...la acest capitol ...
DECI NU MERITA !!
pa
kudika017877
Postat pe 2 Decembrie 2010 21:52
scumpa mea este simplu rupe cartela si ii spui sotului ca ai rupto din greseala,iti scimbi numarul si ai scapat
big_girls_don_t_cry
Postat pe 3 Decembrie 2010 18:55
dc tu cu adevarat nu ti doresti nimic de la acest om,explica i ce inseamna pt tine casnicia si familia si poate l vei face sa se simta prost fata de sotia si copilul sau,dc nici asa nu merrge ignora l ,este sg lucru pe kre l ai putea face,k daca ar afla sotul tau sunt sigura k n ar iesi bine deloc,
sper sa ti mearga bn si sa ti fie de ajutor sfaturile noastre
pop
niky_nicoleta08
Postat pe 9 Decembrie 2010 16:40
ce mai buna metoda e sa uiti de trecut si sa treci la vitor ,nu asculta ce iti spune el ,poate vrea sa iti tradeze familia asa ca ai grija pupicii.
kudika338446
Postat pe 10 Decembrie 2010 16:01
eu i-as spune sotului meu..acum depinde ce iti doresti tu cu adevarat..dar daca intre voi doi, tub si sotul tau exista comunicare, eu nu as mai ezita.
calugarita5
Postat pe 11 Decembrie 2010 13:11
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE.
AM INCERCAT SA-I EXPLIC CA NU AM NEVOIE DE ASA CEVA,CA NU IAS FACE SOTULUI UNA CA ASTA SI NU VREAU SA AUD DE ASA CEVA.SPUNINDI TOATE ASTEA AM OBSERVAT CA NU AM FACUT DECAT SA-L INTARAT PT CA MA SUNA MAI DES SAU IMI TRIMITE MESAJE SI IMI SPUNE CA MA IUBIT MA IUBESTE,NU MA UITAT,PT CA NU POATE SI SI-AR MAI DORI MACAR UN SARUT DIN PARTEA MEA.AM INCETAT SAI MAI RASPUND SI IMI TIN TEL MAI MULT INCHIS,NU STIU CUM SA FAC SA-L FAC SA INTELEAGA CEEA CE IAM MAI SPUS DE N ORI

Omul are nevoie de o evadare din monotonie si te doreste la asternut
Daca vrei asa ceva ai drumul liber,daca nu ignora-l si nu-ti mai crea probleme singura pentru ca parca prevad ca maine poimaine revii cu un topic in care te plangi ca vrea barbatu sa se desparta de tine ca a aflat ca vorbesti cu fostul ca vorbesti cu el,chiar de la el.

Uite asa isi face omul probleme cand nu le are.
Daca nu ai nevoie de ele,scapa de ele.
bya_bo
Postat pe 11 Decembrie 2010 13:18
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE.
AM INCERCAT SA-I EXPLIC CA NU AM NEVOIE DE ASA CEVA,CA NU IAS FACE SOTULUI UNA CA ASTA SI NU VREAU SA AUD DE ASA CEVA.SPUNINDI TOATE ASTEA AM OBSERVAT CA NU AM FACUT DECAT SA-L INTARAT PT CA MA SUNA MAI DES SAU IMI TRIMITE MESAJE SI IMI SPUNE CA MA IUBIT MA IUBESTE,NU MA UITAT,PT CA NU POATE SI SI-AR MAI DORI MACAR UN SARUT DIN PARTEA MEA.AM INCETAT SAI MAI RASPUND SI IMI TIN TEL MAI MULT INCHIS,NU STIU CUM SA FAC SA-L FAC SA INTELEAGA CEEA CE IAM MAI SPUS DE N ORI

Buna, spui ca are si el bebe, presupun ca are si o sotie. Din moment ce a ales-o pe ea pentru casatorie , nu are ce sfaturi sa-ti mai ceara tie. Trebuie sa ne punem si in pielea altora, sa nu-i ranim prin actiunile noastre. Tu trebuie sa te gandesti, ca prin simplul fapt ca vorbesti cu el, reprezinti o ispita iar prin prezenta ta daunezi sotiei lui. Nu cred ca ti-ar face placere sa stii ca sotul tau sta de vorba cu fosta despre cum isi ingrijeste copilul.
Faci foarte bine ca nu ii mai raspunzi, ai putea sa-i spui o data clar, ca nu esti interesata sa provoci suferinta altora si sa nu indrazneasca sa te mai sune.
Poti fi sigura, un astfel de individ te-ar desconsidera imediat ce te-ai lasa induplecata de el. Poate ti-ar propune chiar o aventura, cate filme, romane si situatii, nu au fost de genul?
Din punct de vedere psihologic, sunt sigura, ca face acest lucru din razbunare. El poate sa-ti fure fericirea si sa te corupa dovedindu-si ca inca poate sa-si domine fosta partenera, nu doar sotia.

Si eu am ramas prietena cu fostul meu iubit si vorbim la telefon, pentru ca m-a rugat de mai multe ori sa nu-i inchid. Doar simplul fapt ca m-as decide sa ma casatoresc ii provoaca neliniste si suparare, cu toate ca el a fost cel care a pus capat relatiei. E doar un simplu exemplu cum barbatii vor sa te domine, chiar daca nu mai esti cu ei. Sunt barbati slabi fara personalitate, nu iti apreciaza calitatile cat timp esti intr-o relatie cu ei, ci doar cand te-au pierdut, cand apartii altui barbat. Sa fie mai bun e ce are vecinul , oare??
MillaXo
Postat pe 13 Decembrie 2010 03:51
Mai sufletel...cand o sa cresti tu mare o sa-ti dai seama ca nimic nu este intamplator.Toate au un scop,trebuie doar sa fii atenta si sa cauti adevarul despre ceea ce ti se intampla.Singurul meu sfat ar fi acela de a nu asculta nici un sfat...asculta-ti inima.....lasa orgoliile.Gaseste-ti adevarul tau...Gandeste-te ca nu exista adevar pe jumatate....tu esti singura care trebuie sa gasesti raspunsul...el se afla in tine si tu esti cea care il vede...trebuie doar sa-l doresti....ADEVARUL
Toate balacarelile de care ai avut parte , ca raspuns la mesajul tau ,nu sunt decat pareri,mai mult sau mai putin obiective,lansate de oameni mai mult sau mai putin indreptatiti....tu esti cea mai buna prietena a ta...nu exista dualitate decat daca noi dorim asta...Incearca sa ti intrebi sufletul...el stie adevarul....si cand il vei fi gasit,incearca sa-l prezinti ratiunii....cu rabdare o sa inteleaga....iti doresc curaj...asta iti trebuie...curaj sa accepti adevarul tau...oricare ar fi ala...gaseste-l
fabriela
Postat pe 13 Decembrie 2010 08:54
Daca iti iubesti sotul ar fi bine sa-I spui de fostul tau iubit. Nu este o solutie sa-l eviti pe fostul pt ca exista riscul sa-si dea seama de ceva.De exemplu -reactia ta cand suna telefonul sau ce motiv ai sa-ti ascunzi telefonul.
Ai putea sa-ti pierzi sotul.
kudika338519
Postat pe 13 Decembrie 2010 19:08

Draga mea,
In primul rand nu trebuia sa accepti de la inceput jocul acesta. Te-ai casatorit, ti-ai facut un rost, ai un sot, un copil sanatos, inteleg printre randuri ca si reusit si pentru care, te implici extrem de mult. Foarte frumos pana aici. Daca un barbat este ''fostul'' pai lasa-l sa fie la propriu fostul. Te joci cu viata ta de familie, cu cea a copilului tau, cu siguranta ta...inclusiv cu cea emotionala. Nu stiu exact daca vrei sa scapi din moment ce ai intrat in acest joc periculos. Daca si sotul tau ar face la fel, ce-ai zice?
Daca nu mai vrei sa-l vezi, nu-l mai vezi si gata. Daca te egreseaza verbal sau insista, spune-i sotului tau, apeleaza la parinti, la prieteni si pune-l la punct dar, nu uita ca si tu ai o mare parte de vina pentru ca aceste luncruri se intampla. Sper sa-ti fie invatatura de minte si acum, in prag de sarbatori sa te gandesti ce poti pune mai bun pe masa pentru familia ta, cum sa impodobesti bradul cu sotul si copilul vostru, ajuta-l pe cel mic sa ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun si lasa pustiului visele de adolescenta intarziata. Ai o familie, vin sarbatorile, se apropie nasterea Domnului si tu te gandesti la un posibil amant.
Sa nu-mi spui ca sunt dur, ai cerut o parere, eu ti-am spus-o pe a mea si ea se fundamenteaza pe 24 de ani de casnicie, pe 2 copii mari si pe foarte mult devotament fata de familie. Celelalte sunt iluzii, vise, romane, poze frumoase si...ATAT. Daca te vei focusa pe familia ta, din toate puncetele de vedere, altcineva nu va mai avea loc in unuversul vostru si nici n-o sa-ti dai seama cand a disparut aceasta problema. Tu te agiti degeaba, vezi-ti de familie si totul va fii cum nu se poate mai bine. Sarbatori Fericite!
gigi_oprea
Postat pe 14 Decembrie 2010 14:45
Pentru inceput,ar trebui sa vb cu sotul tau sa ii explici situatia.El poate asta urmarea inca de la inceput.Trebuia sa ii spui sotului tau inca de la inceput de faptul ca pastrezi legatura cu fostul.Ai gresit,dar nu mai continua.Gestul tau e bun ca nu mai pastrezi legatura cu el,dar vorbeste si cu consoarta ta si spune-i cum stau lucrurile ca sa nu fie luat prin surprindere.Daca te iubeste,te va intelege si va trece peste si pune-l pe el sa raspunda la telefon ca sa se potoleasca fostul tau.Daca vezi k nu reusesti,atunci schimba-ti nr de tel.Daca nu va afla sotul tau de la tine,sigur a-2-a oara nu va mai avea incredere.Fii curajoasa si asuma-ti faptele tale,iar el daca e suficient de matur va intelege.Tu pe viitor vei avea aceasta fapta ca invatatura de minte si iti va fi mai greu sa ii castigi increderea,dar cred k e m bn,decat sa se ajunga la mai rau.Bafta.
doar_yngeras01
Postat pe 18 Decembrie 2010 03:00
De la: doar_yngeras01, la data 2010-12-18 03:00:12Pentru inceput,ar trebui sa vb cu sotul tau sa ii explici situatia.El poate asta urmarea inca de la inceput.Trebuia sa ii spui sotului tau inca de la inceput de faptul ca pastrezi legatura cu fostul.Ai gresit,dar nu mai continua.Gestul tau e bun ca nu mai pastrezi legatura cu el,dar vorbeste si cu consoarta ta si spune-i cum stau lucrurile ca sa nu fie luat prin surprindere.Daca te iubeste,te va intelege si va trece peste si pune-l pe el sa raspunda la telefon ca sa se potoleasca fostul tau.Daca vezi k nu reusesti,atunci schimba-ti nr de tel.Daca nu va afla sotul tau de la tine,sigur a-2-a oara nu va mai avea incredere.Fii curajoasa si asuma-ti faptele tale,iar el daca e suficient de matur va intelege.Tu pe viitor vei avea aceasta fapta ca invatatura de minte si iti va fi mai greu sa ii castigi increderea,dar cred k e m bn,decat sa se ajunga la mai rau.Bafta.

:)))))))))))))))))))))))))) de ce dai sfaturi pe care tu nu le-ai urma?sa treaca peste?dupa ce si-a pus-o cu altul?mori de suferinta o viata decat sa uiti intamplarea asta.gandeste-te ca sotul ei apoi de fiecare data cand va face dragoste,sex sau prostii cum vrei sa ii zici , ii va aparea imaginea cu ea facand sex cu altul.tu ai reusi sa traiesti asa chiar si daca ai iubi?sau viata ta s-ar transforma intr-un iad de ganduri naucitoare? maturitatea asotului ar fi urmatoarea.sa-i dea doua in fund ei si sa o trimita la pascut.asa ea isi va asuma responsabilitatea.o responsabilitatea pt ceva rau facut inseamna dupa tine sa treci usor peste?sau sa suferi de pe urma lucrurilor care vor veni in urma acestui pacaT? uite indragosteste-te si tu fa 2 copii ,afli ca sotul tau te inseala si si-o pune tare tare si mult mai deosebit decat cu tine de vreo 2 ani si apoi treci peste:)))

Ma amuza pesoanele astea care dau sfaturi de genu.si le mai si cred.probabil ori esti o persoana falsa si fara moral in ea si poate trece peste ori ai probleme mari:DNU SE TRECE PESTE! doar in filmele cu alejandro a-ti vazut asa ceva.
extravagant
Postat pe 18 Decembrie 2010 12:12
Adevarul e ca tu inteleg de ce te-a mancat pe tine in C** sa te conversezi cu el? E ciudat ca sotul nu a aaflat de concersatii pana acum (deci nu ai spus toata povestea) si tu clar nu prea stii ce vrei de la viata.
daca vrei familie si stii ce inseamna bebele ala pt tine si familia ta da-i ignore domnului si o zi buna. cat crezi ca o sa te mai sune????? O luna , doua...si se plictiseste si renunta. Bine...acum nu prea imi dau seama daca tu vrei pe bune sa renunte sau nu...
ploidevise
Postat pe 18 Decembrie 2010 17:48
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-03 10:46:45

Saraca de tine. Ce angelica esti. Vorbesti ca un copil de 5 ani care crede in mos craciun

Nici nu te gandeai cand ai inceput sa vorbesti cu el sub diferite pretexte ca o sa fie magar si o sa vina cu propuneri indecente. Nu Nu Nu. Te gandeai ca pur si simplu vrea un sfat sincer si nu are la cine sa apeleze.

Daca vroia asa ceva va intalneati toti 4 si discutati 5 zile despre copii.

Saracuta de tine. Cum ai picat tu in capcana unui pervers. Si tu vroiai sa faci numai fapte bune. Sa ajuti oamenii de pe pamant care au nevoie de sfaturi legate de copii.

Ce-mi plac parasutele care vin si povestesc cum de fapt ele sunt niste victime

heheee..kta dreptate!! sunt de ac parere...mai bine de atat nu se poate relata! o asemenea "corectitudine"...intalnesti la tot pasul..mai scutiti ne!!!!
meramy
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:41
in primul rand spunei si sotului tau ,sunt sigur ca va intelege ;in al doilea rand daca nu vrei sa-i spui sotului vezi ca in meniu majoritatea telefoanelor au optiunea de restrictionare a apelurilor nedorite (sau se mai numeste si ,,lista neagra'') ;de acolo ai optiunea sa adaugi in aceasta lista neagra (sa restrictionezi) orice persoana din lista de telefon sau orice numar de telefon care chiar daca nu il ai in agenda ,dar sfatul meu este sa vorbesti si cu sotul si sa-i spui ce si cum s-a intamplat, sunt sigur ca va aprecia gestul tau.
LacrimaIngerului
Postat pe 27 Decembrie 2010 23:30
buna,eu zic sa-ti anunti sotul,nu se stie niciodata....si gandeste-te familia ta merita mult,nu strica totul cu o aventura.
Georgiana62002
Postat pe 28 Decembrie 2010 14:52
pana la urma are sa se sature sa te caute,bine faci ca ti tel inchis,nu ii mai da nici un semn ca sa nu mai aibe de ce sa se agate.
esti o fata cuminte
kudika344450
Postat pe 28 Decembrie 2010 19:22
De la: kudika344450, la data 2010-12-28 19:22:49pana la urma are sa se sature sa te caute,bine faci ca ti tel inchis,nu ii mai da nici un semn ca sa nu mai aibe de ce sa se agate.
esti o fata cuminte

e pe dracu.tu crezi ca asa usor e? crezi ca e greu sa afli o adresa?si vine la usa bate si apoi desteapta asta care nu a vorbit cu sotul ei ca ei impreuna sa ia masuri impotriva aluia daca ea e atat de ...angelica. nu i-a spus sotului pt ca sigur a calcat stramb si se teme ca se va afla.in alta situatie ce te intereseaza pe tine de fostul?imediat ziceai sotului ala umbla cu doua trei amenintari sa nu te mai caute si tu spuneai la fel ba din contra sa afle si femeia celuilalt ce barbat prost are acasa .procedai cel mai bn asa.biata femeie care e cu el nu stie nimic si va ajunge sa isi vada viata distrusa daca va afla prea tarziu.ce gen de femei care cica au mai trecut prin viata.nu se gandesc ca distrug vieti daca umbla cu minciuni.Cred ca o mananca rau de tot pt ca daca fostul s-a obsedat de ideea ca o vrea inapoi o cauta si acasa nu doar la tel.da na daca pana aici va vine mintea sa dati sfaturi

zi mai bn sa se duca cu umilinta in fata sotului sa recunoasca tot si ce va iesi va iesi dar nu va trai cu constiinta incarcata toata viata sau situatia ar putea degenera in ceva mult mai grav..poate vreun caz de stirile pro tv.
extravagant
Postat pe 29 Decembrie 2010 11:37

Saraca de tine. Ce angelica esti. Vorbesti ca un copil de 5 ani care crede in mos craciun

Nici nu te gandeai cand ai inceput sa vorbesti cu el sub diferite pretexte ca o sa fie magar si o sa vina cu propuneri indecente. Nu Nu Nu. Te gandeai ca pur si simplu vrea un sfat sincer si nu are la cine sa apeleze.

Saracuta de tine. Cum ai picat tu in capcana unui pervers. Si tu vroiai sa faci numai fapte bune. Sa ajuti oamenii de pe pamant care au nevoie de sfaturi legate de copii.

ce rele mai sunteti unele femei..da ai dretatate ,nu trebuia sa raspunda la telef sa nu vb cu el deloc!!!!si daca ea vorbeste cu el ,normal ca intre prieteni,ce are??????
Mor cand aud pe unii,ca nu domne ce sa vorbeasca ea cu un barbat!!!!!!!eeee uite e o simpla prietenie,chiar dak ea ,de exemplu a considerat o prietenie,si el avea alt gand...
Si inca ceva,e foarte usor ,sa ii zica sotului,cum o sfatuiti multe!!!Dar ea probabil cere ajutor,un sfat ceva,numai ca sa nu afle sotul!!!ea stie ce reactie poate sa aiba!!si cum ea nu a facut nimic rau,vrea sa termine fara sa se mai deschida subiectul intre ea si sotul ei.
EA vrea un sfat,numai ca sa nu afle sotul!!!ea stie ce reactie poate sa aiba!!si cum ea nu a facut nimic rau,vrea sa termine fara sa se mai deschida subiectul intre ea si sotul ei.
Ca daca el o fii genul
CE ai tu de vb k el?
UNde ai pomenit sa vorbeasca o femeie maritata cu copil,cu barbati la telefon???!!!!!
Fetelor e o simpla prietenieee,poate EA chiar asa considera o simpla prietenie,cu toate ca el nu gandeste asa.
Uite,si eu sunt marittata si am o fetita de 8 luni.Sotul meu e genu asta,ca ce sa vb eu ca unu sau cu altu...dar el stie ca continui sa vorbesc cu un barbat ca si cu o femeie!!!!ma refer la dialoguri normale,nu pe ascuns...dar el tot nu e de acord cu asta,,si eu tot continui asa..pt ca asa sunt EU,vb cu toata lumea la fel.Si el o tine pe al lui,ca ce il intereseaza pe ala, una alta despre mine si tot asa...De aia poate o inteleg si pe EA.Si eu am avut momente de astea,cand vb cu cineva si nu stiam cum sa ii zic sotului,cum sa il iau.Cu toate ca nu am facut nimic rau,doar vorbeam ca si cum vorbesc cu o prietena,dar cum incepea el,si vorbea ,ca ce am de vorbit cu ala,de ce si de ceeee....ajungea sa ma faca sa ma simt vinovvata ptr nimic.Asa CA ,SFATUL meu,e sa il suni Pe acel barbat,si ii zici CLAR SA NU TE MAI SUNE,ca nu ii vei mai raspunde,!!!!ori iti schimbi numaru de telefon..cu orice pretext.E mai bine asa,daca sotul are gamdirea asa.Altfel nu o vei scoate la capat cu sotul tau!!!Daca stii ca te va intelege,ii spui tot cum a fost..DAr dupa cate vad el nu stie de timpul asta cat ai vb k EL,nu cred ca te-ar intelege asa usor.Vorbeste cu EL clar si spuune-i sa nu te mai deranjeze si punct!!!!!!!!daca nu merge asa iti schimb nr de telefon si gata!!!si stai linistita..te-am pupattttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alissya
Postat pe 29 Decembrie 2010 11:52
De la: alissya, la data 2010-12-29 11:52:38...
Uite,si eu sunt marittata si am o fetita de 8 luni.Sotul meu e genu asta,ca ce sa vb eu ca unu sau cu altu...dar el stie ca continui sa vorbesc cu un barbat ca si cu o femeie!!!!ma refer la dialoguri normale,nu pe ascuns...dar el tot nu e de acord cu asta,,si eu tot continui asa..pt ca asa sunt EU,vb cu toata lumea la fel....

eu astept ziua cand o sa incepa si el sa vorbeasca cu diverse domnisoare ...in special in jurul varstei 35-40 de ani ...
battleofwits
Postat pe 29 Decembrie 2010 11:59
De la: dusmanu_lu_Celina, la data 2010-11-24 07:25:56eu cred ca daca raspunsul tau ar fi fost dur ,rece si transant ar fi renuntat .cred de asemenea ca iconstient prin cuvinte ,ce tie ti se pareau o joaca l-ai incurajat .
hai ,mai !cum sa nu renunte daca i-ai spus clar nu ????
ce o fi vreun psiho ?

o fii
alissya
Postat pe 29 Decembrie 2010 12:09
De la: battleofwits, la data 2010-12-29 11:59:08
De la: alissya, la data 2010-12-29 11:52:38...
Uite,si eu sunt marittata si am o fetita de 8 luni.Sotul meu e genu asta,ca ce sa vb eu ca unu sau cu altu...dar el stie ca continui sa vorbesc cu un barbat ca si cu o femeie!!!!ma refer la dialoguri normale,nu pe ascuns...dar el tot nu e de acord cu asta,,si eu tot continui asa..pt ca asa sunt EU,vb cu toata lumea la fel....

eu astept ziua cand o sa incepa si el sa vorbeasca cu diverse domnisoare ...in special in jurul varstei 35-40 de ani ...
heyyy nu m-am explicat bineee...!!!??va dau un exemplu...suntem mai multi fete ,baieti..vorbim..toti intre noi,da????dupa ce plecam ma intreaba..ce vorbeam cu ala?dc nu stiu ce..si tot asa.....respectul intre noi e lege!!!dar cum sa iti zic,e ff geloss probabil,cum vorbeste el asa vorbesc si eu cu tata lumea!!!!cu ce gresesc????????????
alissya
Postat pe 29 Decembrie 2010 16:03
pai , fetita , de ce iai raspuns la telefon de atatea ori si ai conversat cu el ? e clar ca si tie iti place si iti fce placere sa vb cu el ..doar e vorba de 4 luni :))..daca nu iti pasa , ii raspundeai o singura data ..ascultai ce are de spus..apoi ii inkideai si Larevederci ! :))..acum ai intrat in belea..tiai facuto cu mana ta ;) si eu zic ca cel mai bne e sai zici sotului tau..care cu sigurantsa se va infuria cand va afla ca e vba de 4 luni :|..si ca tu pna acum nu iai spus nimic..insa daca te iubeste te va ierta .;) si ti-as sugera sa.i dai telefonul tau cva timp sal potoleasca pe gagikutsu tau :> a ? ce zici ;;)
kudika049282
Postat pe 29 Decembrie 2010 18:18
pai , fetita , de ce iai raspuns la telefon de atatea ori si ai conversat cu el ? e clar ca si tie iti place si iti fce placere sa vb cu el ..doar e vorba de 4 luni :))..daca nu iti pasa , ii raspundeai o singura data ..ascultai ce are de spus..apoi ii inkideai si Larevederci ! :))..acum ai intrat in belea..tiai facuto cu mana ta ;) si eu zic ca cel mai bne e sai zici sotului tau..care cu sigurantsa se va infuria cand va afla ca e vba de 4 luni :|..si ca tu pna acum nu iai spus nimic..insa daca te iubeste te va ierta .;) si ti-as sugera sa.i dai telefonul tau cva timp sal potoleasca pe gagikutsu tau :> a ? ce zici ;;)
kudika049282
Postat pe 29 Decembrie 2010 18:19
De la: alissya, la data 2010-12-29 11:52:38

ce rele mai sunteti unele femei..da ai dretatate ,nu trebuia sa raspunda la telef sa nu vb cu el deloc!!!!si daca ea vorbeste cu el ,normal ca intre prieteni,ce are??????
Mor cand aud pe unii,ca nu domne ce sa vorbeasca ea cu un barbat!!!!!!!eeee uite e o simpla prietenie,chiar dak ea ,de exemplu a considerat o prietenie,si el avea alt gand...
Si inca ceva,e foarte usor ,sa ii zica sotului,cum o sfatuiti multe!!!Dar ea probabil cere ajutor,un sfat ceva,numai ca sa nu afle sotul!!!ea stie ce reactie poate sa aiba!!si cum ea nu a facut nimic rau,vrea sa termine fara sa se mai deschida subiectul intre ea si sotul ei.
EA vrea un sfat,numai ca sa nu afle sotul!!!ea stie ce reactie poate sa aiba!!si cum ea nu a facut nimic rau,vrea sa termine fara sa se mai deschida subiectul intre ea si sotul ei.
Ca daca el o fii genul
CE ai tu de vb k el?
UNde ai pomenit sa vorbeasca o femeie maritata cu copil,cu barbati la telefon???!!!!!
Fetelor e o simpla prietenieee,poate EA chiar asa considera o simpla prietenie,cu toate ca el nu gandeste asa.
Uite,si eu sunt marittata si am o fetita de 8 luni.Sotul meu e genu asta,ca ce sa vb eu ca unu sau cu altu...dar el stie ca continui sa vorbesc cu un barbat ca si cu o femeie!!!!ma refer la dialoguri normale,nu pe ascuns...dar el tot nu e de acord cu asta,,si eu tot continui asa..pt ca asa sunt EU,vb cu toata lumea la fel.Si el o tine pe al lui,ca ce il intereseaza pe ala, una alta despre mine si tot asa...De aia poate o inteleg si pe EA.Si eu am avut momente de astea,cand vb cu cineva si nu stiam cum sa ii zic sotului,cum sa il iau.Cu toate ca nu am facut nimic rau,doar vorbeam ca si cum vorbesc cu o prietena,dar cum incepea el,si vorbea ,ca ce am de vorbit cu ala,de ce si de ceeee....ajungea sa ma faca sa ma simt vinovvata ptr nimic.Asa CA ,SFATUL meu,e sa il suni Pe acel barbat,si ii zici CLAR SA NU TE MAI SUNE,ca nu ii vei mai raspunde,!!!!ori iti schimbi numaru de telefon..cu orice pretext.E mai bine asa,daca sotul are gamdirea asa.Altfel nu o vei scoate la capat cu sotul tau!!!Daca stii ca te va intelege,ii spui tot cum a fost..DAr dupa cate vad el nu stie de timpul asta cat ai vb k EL,nu cred ca te-ar intelege asa usor.Vorbeste cu EL clar si spuune-i sa nu te mai deranjeze si punct!!!!!!!!daca nu merge asa iti schimb nr de telefon si gata!!!si stai linistita..te-am pupattttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

`ai ca asta e la mintea gainii,e clar ca femeia a avut si alt tip de relatii cu fostul,nu doar ''telefonice'',probabil n-a zis sa nu-i sara cineva in cap,au facut-o alti si asa da`mi`te....
Au avut o ''aventura'' nu i-a placut si acum vrea sa-i puna capac si nu mai scapa de el,sigur o si ameninta.
Ar putea sa-i spuna sotului,dar stie ca atunci poate izbugnii un scandal,se stie ca barbatii sunt gelosi,posesivi cand vine vorbe de ''propietatea''lor,si atunci din razbunare ''amantul''ar divulga cateva intimitati care i-ar distruge si casnicia si fata,de aceea incearca sa-l indeparteze suptil din trio.

Eu chiar nu cred ce spune ea,sunt convinsa 100% ca intre ei a fost o altfel de relatie...
kudika318477
Postat pe 31 Decembrie 2010 02:22
An Nou Fericit!! Tuturor!
sirsof
Postat pe 1 Ianuarie 2011 09:48
Fato! Coboara cu picioarele pe pamant!! Lasa ::aventurile:: !!Amantul te vrea pt, o ora! Sotul pt. o viata! Cu ;amicul;; este bine pt, ca el nu participa zilnic la problemele vietii!
Copilul crezi ca; va fi iubit de el???? Niciodata!!!!!!!!! Daca; sotul tau ar vb, la""""tel."""" cu fosta ,cum ti ar place???Se pare ca;n ai un loc de munca;; in vreme ce ai timp de aventuri:::pe telefon:: Parerea mea ca femeie este ca ::esti o nerusinata::!!
sirsof
Postat pe 1 Ianuarie 2011 09:55
De la: kudika318477, la data 2010-12-31 02:22:50
De la: alissya, la data 2010-12-29 11:52:38
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Iti iubesti sotul '""destul de mult"""???????????????? Nuuuuuuuuuuuuuu, fff mult!! Sunteti casatoriti, amandoi acu ce mai vrei???!!!
Sa sufere toti copiii pt, nesimtirea vs???!!
Ce prietenie,, a ti avea voi in vreme ce a ti pus punct amandoi relatiei???!! Soar sa fiti ;;;amanti;; nu prieteni!

Ca daca el o fii genul
CE ai tu de vb k el?

`ai ca asta e la mintea gainii,e clar ca femeia a avut si alt tip de relatii cu fostul,nu doar ''telefonice'',probabil n-a zis sa nu-i sara cineva in cap,au facut-o alti si asa da`mi`te....
Au avut o ''aventura'' nu i-a placut si acum vrea sa-i puna capac si nu mai scapa de el,sigur o si ameninta.
Ar putea sa-i spuna sotului,dar stie ca atunci poate izbugnii un scandal,se stie ca barbatii sunt gelosi,posesivi cand vine vorbe de ''propietatea''lor,si atunci din razbunare ''amantul''ar divulga cateva intimitati care i-ar distruge si casnicia si fata,de aceea incearca sa-l indeparteze suptil din trio.

Eu chiar nu cred ce spune ea,sunt convinsa 100% ca intre ei a fost o altfel de relatie...
sirsof
Postat pe 1 Ianuarie 2011 10:01
exact...nu-i mai raspunde la telefon deloc
kudika347207
Postat pe 2 Ianuarie 2011 20:07
exact ignor
kudika347207
Postat pe 2 Ianuarie 2011 20:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
amanta 49 De la: steffy91 30 Decembrie 2009 22:00
probleme cu ochii 4 De la: crysa_tm 29 Septembrie 2010 11:26