Mai multe
| Ignoranta este cel mai bun lucru..............si schimbati nr de telef...........cauta o promotie la telef mobila .......ca un alibi fata de sot | ||
|
kudika342164 Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:03 |
||
|---|---|---|
|
Daca iti iubesti sotul cum afirmi lasa/l in pace !! nu/ti murdari familia ...pana la urma te vei intoarce spasita la el ...la sotul tau ...si nu merita ...ti/o spun sincer ... nu trebuie sa dai curs dorintelor lui de a te avea in pat ...deci pt .tine copilul tau si nu in ultimul rand pt sotul tau nu merita ..sa te injosesti ...sa intini relatia care se chiama familie ... |
||
|
kudika017877 Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:56 |
||
| Draga Kudika 312910, este clar ca trebuie sa ignori un om ,caruia i-ai explicat ca nu ai motive sa-ti inseli sotul , iar el, in loc sa se retraga politicos , a devenit insistent. Este un om bolnav, poate chiar rau intentionat , invidios pe linistea si armonia din familia ta. Ignora-l fara nici un drept de apel. | ||
|
|
||
|
kudika344521 Postat pe 4 Ianuarie 2011 00:54 |
||
| In toata incercarea ta ,de a dezlega acest mister,am vaga impresie ca tu nu-ti iubesti sufient sotul,,ci doar frica destramarii familiei ,iti creaza impresia ca esti fericita.Daca nu ar fi in acest mod,nu ai curioasa de convorbiri secrete fata de sufletul pereche,si nu ai fi lasa,ci ai discuta deschis cu cel pe care-l numesti sot,asta daca calitatea de sot este depasita de ceea ce scrie in actele matrimoniale.Tratand fenomenul in plan energetic,se pare ca acea persoana,fost iubit,sau cunostinta,are putere asupre psihicului tau ,fiind negativist,si sta de forma in casnicia lui,,pentru ca la un alt maine va cocheta cu alta,interesandu-l mai mult corpul decat tantrismul ca fenomen al iubirii. Sfatul meu este ,sa pui mana pe telefon ,sa-l suni i sa-i explici destul de clar ,ca n u esti de vanzare,ca ai o lume a ta creata ,si sa-l trimiti la o plimbare lunga,sa-i intre mintile in cap,,asta daca-l mai are ,si nu-l foloseste ca sa nu-i ploua in gat.,iar daca nu ai putere ,cere ajutor.Eu raspund pe mesinger la NBMarcu.Sa fi iubita si ai grja de familia pe care ti-ai creat-o. | ||
|
nbm Postat pe 6 Ianuarie 2011 05:07 |
||
| felicitari, asa sa faci, ignora-l ptr ca dk ii vei da apa la moara nu vei face decat sa distrugi tot ceea ce ai realizat pana acum: familia ta. ignora-l in continuare ptr ca nu merita si dk te-ar iubi asa cum sustine te-ar lasa in pace macar din respect ptr ai lui....oricum, tu veze-ti de viata ta si lasa-l pe individ sa faca ce pofteste cu a lui | ||
|
kudika021451 Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:37 |
||
| draga mea,greseala lui este ca te pretuieste mai multacum,cand nu mai esti a lui.vrei sa faci aceeasi greseala?vrei sa-ti pretuiesti sotul dupa ce-l pierzi?nu e cazul sa cazi in capcana care ti se intinde.ai grija de ingerasul tau si de familia ta. | ||
|
angela1972 Postat pe 6 Ianuarie 2011 20:45 |
||
| draga mea,greseala lui este ca te pretuieste mai multacum,cand nu mai esti a lui.vrei sa faci aceeasi greseala?vrei sa-ti pretuiesti sotul dupa ce-l pierzi?nu e cazul sa cazi in capcana care ti se intinde.ai grija de ingerasul tau si de familia ta. | ||
|
angela1972 Postat pe 6 Ianuarie 2011 20:45 |
||
|
1.spune-io individului ca nu doresti aventura...ca sotul te satisface cum nu a facut-o nimeni,2spunei ca l-ai pus la curent pe sotul tau cu discutiile voastre,de la bun inceput pana acum,,,si sotul tau se distreaza,de fapt.de prostia individului,,,,3.Explica-i ca poate cauta relatii extraconjugale pe net,,,,sunt nshpe mii de site-uri unde poate gasi ce vrea.....COCOSELUL lui.. doara sa-l tina punga si cocoselul,,,4.spunei-i ca ti-ar place" un swing in 4 tu cu sotul tau si el cu sotia lui,,,,sa vezi ce va zice.....BAFTA |
||
|
enigma62 Postat pe 6 Ianuarie 2011 20:54 |
||
| Indiferenta doare cel mai tare ! Daca nu ii mai dai atentie,poate odata si odata se satura sa te tot caute.Faci bine ca tii telefonul inchis.Gandeste'te ca poti avea probleme si cu sotul,si cu copilul.Daca iti iubesti sotul cu adevarat poti trece usor,cu putina rautate si indiferenta,cum spuneam.:* | ||
|
stefanna01 Postat pe 7 Ianuarie 2011 10:16 |
||
|
Eu sunt convinsa ca respectivul nu ti-e chiar indiferent de vreme ce ati ajuns la discutii telefonice, mai mult sau mai putin cu subiectul "bebe"...Probabil el este exact evadarea de care, cine stie, poate ai nevoie, pt ca altfel, F SIMPLU ai fi rezolvat problema fara a mai cere sfaturi celor de aici...Gandeste-te un pic, de fapt, ce vrei de la el? de ce i-ai raspuns pana acum? doar din complezenta?! Cred ca vei fi uimita de ce vei descoperi in momentul in care gasesti raspunsul la aceste intrebari, judecand la rece... Ma insel oare?!
|
||
|
floaredecolt26 Postat pe 7 Ianuarie 2011 14:57 |
||
| pui nu cred ca te va uita si nu uita daca are copil mic atentia actualei sotii este indreptate spre copil iar el se simte neglijat atita tot cind sotia lui va simti ca ceva nu este in regula cu el sii acorda atentia cuvenita te va lasa iar si iti distrugi si ce ai deja asa ca lasa dracu vrajeala si hotarastete ca vei face multa lume sa sufere pa pa unu patit | ||
|
viorelss_1 Postat pe 8 Ianuarie 2011 09:55 |
||
|
nu mai raspunde la telefon si ai grija de familia ta ! gandeste`te la copilul tau ! si la cei 4 ani petrecuti impreuna cu sotul tau |
||
|
kudika198172 Postat pe 8 Ianuarie 2011 20:35 |
||
| nu risca o viata fericita si linistita de familie, pentru niste clipe care te vor bantui toata viata. schimba-ti numarul de telefon,dar mai inainte spune-i sotului tau ce s-a intamplat cu adevarat, si asa scapi de el. | ||
|
wild_me Postat pe 9 Ianuarie 2011 08:10 |
||
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE....Salut!draguta...ai primit atatea ,sfaturi,pareri,opini...dar, nu mai vad nici un raspuns la problema din partea ,Ta...cum, te-ai descurcat in continuare???...cum, au evoluat lucrurile,spre bine s-au spre mai rau???
|
||
|
Sibel_16 Postat pe 11 Ianuarie 2011 09:35 |
||
| Daca chiar nu te intereseaza persoana respectiva si daca iti iubesti sotl,precum spui,eu in locul tau l-as da pe sot la telefon,ca sa-i taie tot elanul de barbat macho.Stiindu-te poate ca o data ai simtit ceva pt el si poate chiar i-ai si aratat,o zice ca ai ramas aceeasi.Arata-i ca ce afost in trecut nu mai este . | ||
|
dodot_mihaela Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:03 |
||
go for it,what are you waiting
|
||
|
kudika228362 Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:43 |
||
| ....draga mea....barbatul asta,fostul....se comporta ca si cand te-ar avea cu ceva la mana...nu trebuia sa accepti sa vorbesti cu el din prima....acum depinde si ce ati vorbit...el e destul de obraznic, daca insista...ca sa-i spui sotului situatia e cam riscant, e cu doua taisuri, depinde ce fel de om e....fii cat mai categorica alfel lucrurile pot lua o intorsatura urata....depinde si de ceea ce vrei tu, asta e alta parte....dar scuzele mele, ce fel de barbat(las!!!!) se foloseste de ceva..., ca sa ajunga sa "puna mana pe tine", sau sa ajunga la tine???? sau e foarte sigur ca "pici"????? daca tu pui stop categoric....ma indoiesc sa mai insiste...si schimba numarul, e cel mai bine....dar nu inainte sa-l avertizezi ca o sa afle si sotia lui si sotul tau, in cazul in care nu se potoleste....bafta!!!! | ||
|
ella_sufletel Postat pe 13 Ianuarie 2011 13:07 |
||
|
Iubita mea ,nu te cunosc dar as vrea sa ti dau un sfat ,chiar daca vin cu el un pic prea tarziu Nu te baga......ignoral ,sms nu i raspunde ,incearca sa te indepartezi De ce? Pentru ca o sa te indragostesti, ai avut sentimente e un fost, cu tine si barbatul tau poate e monotonie acum in relatie cu un bebe mic cu munca,tu cu treburi in casa nopti pierdute Fostul tau la fel, cu viata de bebe cu nevasta lui care nu l mai baga in seama Nu te baga nici la o cafea , decat daca esti sigura ca nu simti nimic pentru fostu daca nu ti mai place ca barbat , daca nu te mai atrage , pentru ca altfel o sa ti complici un pic viata O sa inteleaga fostu daca tu vorbesti clar si simplu: nu vreau sa ma nimic cu tine |
||
|
cleopatra1 Postat pe 13 Ianuarie 2011 14:29 |
||
|
Buna , parerea mea este ca ar trebui sa-i spui ca-si vada de familia lui nu sa destrame familii iar pe tine are cine sa te iubeasca sotu si copilu care nu te vor lasa la greu .... eu am fost inselat de fosta si un prieten si eu am ramas cu baiatu de la 2,5 ani si l- am crescut singur cu rabdare si cu aj lui d-zeu .... gindeste ca copilu are nevoie de dragoste ... bafta si ai grija de familia ta ... |
||
|
ursuclaudiu Postat pe 14 Ianuarie 2011 20:01 |
||
|
Buna,sau ciao......iti spun doar ca nu e asa de grav, e doar italia ,romania......asculta daca barbatul te iubeste o sa vina macar o data la max 2 saptamani sa te vada, apoi te cheama el la italia, Toate astea daca te iubeste si el si nu ai fost sau esti o aventura ,sti cum sunt italieni un pic cam alunecosi Dupa ce va dati seama ca va iubiti ,trebuie sa lasi timpul sa treaca ,poti sa te muti cu el in italia Crede ma astfel de lucruri nu sunt asa de grave precum facem noi sa para Prietena mea e deja de 6 ani cu prietenul ei italian ,are un baietel si altul pe drum......locuieste in italia de 4 ani, primi 2 de relatie a fost inainte inapoi cu avionul, deci si el si ea,in special el Iubirea e ceva frumos daca e impartasita Mult noroc |
||
|
cleopatra1 Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:46 |
||
|
Iubita un sfat scurt si simplu amenintal ca o sa o suni pe nevasta sa .......o sa fie speriat si o s ateblase in pace Asta daca si tu vrei........ |
||
|
cleopatra1 Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:48 |
||
| decizia o iei numai tu nu trebuie sa-si dea cu parerea lumea,eu unul a-s continua asa mai cu perdea si in timp te hotarasti tu,si stai linistita ca nu esti singura in situatia asta.salut GEORGE | ||
|
kudika354967 Postat pe 18 Ianuarie 2011 22:51 |
||
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. depinde f mult ce simti TU ....Crezi ca ai sentimente pentru el?Crezi ca poti vorbi cu sotul tau despre asta?! Pentru ca daca chiar nu simti nimic i-ai spune sotului si nu te-ai mai ascunde,,,,,,,,,de fapt ce vrei ?ce te deranjeaza?te suna in continuare pentru ca nu esti tu destul de clara.......gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.. |
||
|
psiholog Postat pe 24 Ianuarie 2011 08:22 |
||
| am patit-o si eu dar nu i-am spus sotului pt k ractiona urat in schimb fostului i-am zis k nu vreau sa am nimic cu el pt k nu vreau sa tradez increderea pe care sotul o are in mine si sa nu mai insiste ce a fost a fost | ||
|
VICNICO2010 Postat pe 24 Ianuarie 2011 08:29 |
||
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-03 10:46:45De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. mai rau de atat se putea ?:))) |
||
|
onlyone123456789 Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:03 |
||
|
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor ati discutat aceasta problema(si oricare alta...!!!) cu parintele duhovnic ? E adevarat, ca trebuie sa fie "iscusit", dar, sunt convinsa ca daca il cautam cu cu nadejde il vom gasi...Doamne-Ajuta! |
||
|
carmen965 Postat pe 26 Ianuarie 2011 08:34 |
||
| buna sunt un tip de 30 de ani si sfatul meu ar fi sa vb cu sotu tau dar e cu doua taisuri | ||
|
VALI_POPA2002 Postat pe 26 Ianuarie 2011 11:55 |
||
|
Totul depinde doar de tine!!! Dak esti o familista inraita ca sa zic asa,iti iubesti cu adevarat sotul,ti se ofera tot ce-ti doresti din toate punctele de vedere(intelegere,prietenie,sinceritate,dragoste) si tot ce tre` sa ofere un barbat sotiei si ea lui,atunci accelereaza cat poti de tare si pune frana in ceea ce-l priveste pe fostu`... Vorbeste cu sotul tau,explica-i situatia(daca crezi ca te poate intelege), daca iti este teama sa vb cu el pt ca te poate intelege gresit si-ti poate reprosa anumite chestii sau te va acuza ca ai fi facut si altceva in afara de banalele discutii pe care spui ca le-ai avut cu fostul, schimba-ti nr de tel, gasesti tu o scuza si uita tot... Parerea mea,cum "spuneam" mai sus, de tine depinde tot! Peace and love! |
||
|
Kavasaki Postat pe 26 Ianuarie 2011 13:15 |
||
eu nu inteleg de ce deschid oamenii topice demult inchise si uitate
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 26 Ianuarie 2011 13:25 |
||
| buna numele meu este maria si am 24 ani ...ma simt incapabila de a lua o decizie singura si de aceea va scriu..am un bun prieten de ceva timp, amic , care s a indragostit de mn , cu trecerea timpului ..nu imi place din pct de ved fizic , in schimb se poarta nespus de bn si are un suflet bun...as vrea sa intreb p cineva care poate sa imi vb din propria experienta ,daca e bn sa ma ,,combin ,, cu el sau nju ,..avand in vedere ca ii apreciez doar interiorul ...dar doar atat...sunt un pic dezamagita deoarece in trecut am privit mai mult fizicul si nu am avut satisfactii f mari dar si sa stau cu cineva doar pt interior mi se pare cam complicat ..c ma sfatuiti? | ||
|
17492 Postat pe 26 Ianuarie 2011 19:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vi se pare normal? | 24 | De la: kudika369746 9 Noiembrie 2013 14:22 |
| O DATA DACA TE-A INSELAT SI IL IERTI E CORECT? | 109 | De la: andra_ale 14 Iulie 2010 07:45 |
| need an advice :( | 42 | De la: Eva32 2 Iulie 2011 01:50 |
|
|
||
| cealalta femeie | 22 | De la: r_girl 7 Mai 2009 14:06 |
| M-am indragostit de un tip care e obsedat de o alta tipa | 17 | De la: kudika409507 12 August 2011 21:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.