Mai multe
| selecteaza optiunea din tel- nr restrictioant pentru a nu te mai putea apela si cu asta basta | ||
|
Masochi Postat pe 25 Aprilie 2011 23:30 |
||
|---|---|---|
| cred ca cel mai bine ar fi sa iti schimbi numarul de telefon si sa incerci sa uiti aceasta etapa din viata ta!pentru ca si tu ai gresit si oarecum i-ai dat sperante..trebuia sa te gandesti ca nu te cauta fara un scop anume..intre o femeie si un barbat nu prea exista prietenie..mai ales cand intre ei sa intamplat ceva..trecutul nu-l putem schimba in schimb de viitor putem avea grija!cred ca cel mai bine ar fi sa iti schimbi nr si sa uiti pentru ca daca discuti cu sotul tau o sa isi piarda increderea in tine daca o sa-i povestesti..si poate o sa creada ca sa intamplat ceva mai mult intre tine si fost sau ca inca il mai iubesti de ai acceptat sa vb cu el sau ca poate vb si cu alti barbati!asta e parerea ta multa bafta si sunt convinsa ca o sa iei cea mai buna decizie!te pup | ||
|
alyceee Postat pe 27 Aprilie 2011 13:27 |
||
| TREBUIE SA VORBESTI CU EL......DACA TU ESTI SIGURA CA NU VREI SA AI NIMIC CU EL SPUNEI ASTA EXPLICA-I CA NU POTI IESI CU EL ASTA FIIND DOAR DORINTA LUI . SPUNE-I CA TE POATE PIERDE SI CA PRIETENA DACA MAI CONTINUA ASA ,FA-L SA INTELEAGA CA GRESESTE SI CA TU ESTI DESTUL DE FERICITA ASA CUM ESTI. ESTE BN DEASEMENEA CA I INCEPUT SA-L EVITI ACUM TE CAUTA CA-CI SIMTE CA TE PIERDE SI NU ISI DORESTE ASTA. ADU-I AMINTE CA ARE UN COPIL SI O SOTIE CARE NU MERITA ASTA.. TREBUE SA COMUNICI CU EL SI DACA NU INTELEGE SPUNEI CA AI CREZUT CA SUNTETI AMICI SI CA TE POATE INTELEGE DAR ACUM INTELEGI CA EL NU TE IUBESTE SI CA TU NU ESTI O AVENTURA PT NIMENI .......DACA EL VREA DOAR EVADARE TU VREI SA TRAIESTI FERICITA IN LUMEA CE TI-AI ALES-O | ||
|
|
||
|
kudika374626 Postat pe 27 Aprilie 2011 16:21 |
||
gandeste-te bine,fii sincera cu tine si raspunde pe nerasuflate la intrebarea ce iti doresti cu adevarat?Nu ai avea nevoie de un sfat daca ai stii sa raspunzi la intrebarea asta,dar nimeni nu poate raspunde in locul tau la intrebare asa ca nu mai pleca urechea la binevoitoare ale altora,asculta-te pe tine!
|
||
|
kudika384573 Postat pe 27 Aprilie 2011 19:54 |
||
| ai raspuns cu inima/foloseste mintea in familie/esti tanara ocaziile se vor repeta/sotul poate simti orice modificare/succes de lunga durata! meveu | ||
|
meveu Postat pe 29 Aprilie 2011 08:41 |
||
|
buna, eu zic ca cel mai bine ar fii sa/i explici sotului tau si sa rezolve el problema asta cu el .poate asa vei scapa mai repede si sotul tau va intelege.nu vei mai fii stresata si sa stai cu frica ca poate afla si vei avea probleme.daca esti sincera si nu ascunzi mai mult ai de castigat in viata.eu stiu din propria experienta.multa bafta in continuare si multa fericire. |
||
|
kudika384991 Postat pe 29 Aprilie 2011 08:49 |
||
| Eu cred ca nu trebuie sa spui nimic sotului, daca vrei sa traiesti in liniste mai departe | ||
|
kudika383648 Postat pe 1 Mai 2011 10:48 |
||
offffffff..... in timp isi va da seama ca nu il vrei. Tu continua sa il ignori, explica-i frumos ca nu vrei si ca tii la familia ta. Si pentru orice eventualitate vb cu sotul tau... sa nu fie gelos sau sa ii spuna cv aiurea fostul! ai grija de bebe si de fam ta
|
||
|
dyzzuk04 Postat pe 3 Mai 2011 22:08 |
||
| parerea mea ar fi sa-i spui adevaru sotului dupa care ar trebui sa-ti ei inima in dinti si sa-i spui in fata obsedatu-lui ca nu-l doresti ca sa-i arati ca nu fugi de el ,daca iti merge mintea poti sa-l inregistrezi ,ca fara dovezi nu faci nimic,se poate intoarce razboiul asupra ta ,ca el poate sa zica ca tu il doresti.Cu dovezi adica (asu in maneca) poti sa faci multe de ex. intrunire de familiie ,fam.ta cu a lui si sa dovedesti realitatea.Ce se va intampla cu fam lui ,,,maroc ,suporta conseciitele.Daca nu vrea sa inteleaga ,exista autoriitati si poti sa-l bagi la santaj de fam.Consulta un avocat¿? serios.Este in mijloc fam. ta, lupta ptr ia.Asta este viata de acum ,sa se trzeasca prostii de ce au pierdut in urma.SUCCES | ||
|
kudika388044 Postat pe 4 Mai 2011 13:44 |
||
|
a trecut ceva timp de cand a fost postat primul mesaj, nu s-a rezolvat? Banuiesc ca sotul nu stie nimic, ti-ai schimbat numarul si toate merg asa cum ti-ai dorit. |
||
|
kudika392468 Postat pe 4 Mai 2011 19:43 |
||
| Buna, daca iti iubesti sotul si nu vrei sa il pierzi vorbestei cu sinceritate despre ce sa intamplat. si scimbati cartela. dar sotul tai ia placea sa stie ce se intampla si mai ales sa afle de la tine. nu te speri si daca il iubesti ai incredere in el, si mai ales in tine, nu te panica. mult succes. | ||
|
kudika396737 Postat pe 5 Mai 2011 13:31 |
||
| TU stii ce este cel mai bine pentrui tine si familia ta dar sa nu uiti nicioadata ca INIMA are si ea saraca ceva de spus.Eu atat am avut de spus..acum te las pe tine sa te gandesti la ce ti-am spus.Te pupic..ai grrija de tine si de fam ta. | ||
|
mellyana Postat pe 5 Mai 2011 22:50 |
||
| schimba nr de telelefon , uita'l si vezi de famililie si de viata ta cel mai bn :) | ||
|
kudika369026 Postat pe 7 Mai 2011 21:27 |
||
|
Buna Am citit ce ai scris si cateva din raspunsurile primite. In ziua de azi oamenii cred ca e bine sa mai si inseli ca sa scapi de monotonie. Eu cred ca oamenii au uitat de respect si de incredere si au uitat sa iubeasca cu adevarat o femeie. Tot ce am spus acuma nu are nici o legatura cu ce ai scris. Depinde cat de bine iti cunosti sotul. Daca e un barbat care nu poate intelege atunci ar fi bine sa nu ii spui. Mai sunt si alte alternative. Poti sa ii spui ca o prietena de a ta e in aceasta situatie si ii ceri sfatul lui ca barbat. Consider ca noi femeile stim cum sa facem ca sa nu stricam ceva. O alta solutie ar fi sa iti schimbi numarul de telefon cu pretextul ca e un obsedat care te suna si nu te lasa in pace. Mai pe scurt il minti si rezolvi problema asa sau incerci sa ii arati adevarul. Depinde foarte mult de tine si de felul in care esti tu. Ori il poti ameninta pe domnul curajos. Barbatii in general nu prea fac fata situatiei in care femeia are mai multa grija de copil decat de el prin urmare ei cauta o evadare. Poti sa il ameninti ca poti afla care e numarul de telefon al sotiei sau adresa si sa ii distrugi familia. Suna cam dastric. Solutii sunt depinde de tine si cum ai fost invatata ca e mai bine. Succes |
||
|
kudi_mad Postat pe 8 Mai 2011 00:16 |
||
| Se mai spune,ca daca sotul nu stie de ce isi bate nevasta,ea stie sigur de ce ia bataie,sa intelegi ca exceptiile confirma regula.Daca te consideri o exceptie e foarte bine,atunci sa nu m-ai permiti niciodata nici macar un deget,dar o palma! | ||
|
Carlasv Postat pe 9 Mai 2011 13:55 |
||
ar fi mai bine sa schimi numaru de tel familia ie mai importanta si oricum barbati nu mai sunt ca inaite asa ca tine bine de sotul tau daca te face fericita
|
||
|
kudika400706 Postat pe 9 Mai 2011 16:01 |
||
|
Vand Panasonic Epilator 5 in 1, in cutie, cu accesorii originale. Epilator double disc, utilizare uscata & umeda cu spuma - tehnologie cu discuri, latime dubla pentru viteza crescuta de epilare. - 48 de pensete - Contine Protectie epilare fina. Pret: 240 lei. 0752034044 |
||
|
Fausta_grace Postat pe 9 Mai 2011 17:39 |
||
Schimba numarul de telefon.Ai o familie frumoasa, renunta la aceasta persoana.Ce a fost in trecut a fost.Acum fiecare e pe drumul lui.Asta daca esti hotarata sa faci acest pas.Cand vrei ceva se poate,
|
||
|
camy66 Postat pe 9 Mai 2011 21:58 |
||
| stii care ar fi cea mai buna solutie la probl asta ?? sa schimbi nr de tel sau sa l denunti ........si nu cred k te ar mai deranja.....sau cel putin nu prea curand......genul asta de oameni nu renunta usor dk nu te impui un pik in fata lor..... | ||
|
ovidio Postat pe 10 Mai 2011 04:22 |
||
|
Sfatul meu este sa ii aduci la cunostinta sotului tau despre cele intamplate. El nu te va acuza de infidelitate pentru ca nu ai facut decat sa porti discutii telefonice pur amicale, doar ca situatia a degenerat si ca tipul iti face avansuri. El va sti cum sa procedeze pentru a solutiona aceasta problema. Nu trebuie sa ii mai raspunzi la telefon, mesaje, etc. Ignoranta il va face sa inceteze. Mult succes! |
||
|
poeta26 Postat pe 10 Mai 2011 13:27 |
||
iubita,eu sunt o femeie nu exagerat caci este putin spus...de geloasa,si am ajuns sa cred ca sunt paranoica...dar citind ceea ce ai scris,ce vreau sa te intreb este sotul tau stie despre micile voastre convorbiri?? ,si sfatul meu este schimbati nr de telefon este cel mai usor posibil,iar daca sotul stie sau nu,rau ai facut de la bun inceput ca te-ai apropiat din nou de un fost iubit de-al tau!!!este de stiut ca pana la urma o va spune,ca vrea din nou ceva chiar si pe ascuns.imi cer scuze dar este adevarul.
|
||
|
kudika401055 Postat pe 10 Mai 2011 15:02 |
||
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-03 10:46:45De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. Maaaama, ce i-ai zis-o! Cam asa gandeam si eu, dar nu stiam sa pun in cuvinte. |
||
|
kudika387663 Postat pe 10 Mai 2011 15:34 |
||
mno am citit. Imi plac raspunsurile mult. Dar nu stiu care i-a inchis gura, ca din 09.08.2010 nu a mai scris nimic. Probabil a cerut o parere, nu un sfat. Ceva de genul: "da draga, cum sa nu! pupati-va, ca va sta bine!" Da mno...n-o fo ce-o vrut ea.
|
||
|
Bagheta_magica Postat pe 12 Mai 2011 14:43 |
||
|
baiu ii ca si io m-am prostit odata si am dat nur de telefon lu unu. Si ala o inceput sa sune ca si asta. Pina la un moment dat, cand i-am zis ca daca ma mai suna ii amintesc ca are mama si e in viata.....bine...m-am exprimat mai plastic... Dar nu m-a mai sunat de atunci. Eu asa am rezolvat. Si m-am invatat minte: Don't talk to strangers! |
||
|
Bagheta_magica Postat pe 12 Mai 2011 15:20 |
||
| Daca a devenit insistent si nu mai poti scapa de el cel mai bine este sa ii spui sotului tau ca sa nu se ajunga la ceva mai grav.Spune-i ca ati vorbit diverse dar ca el insista ca te iubeste , gasesti tu o formula.u da vrabia din mana pe cioara de pe gard si gandeste-te la copil..Tentatia a aparut poate din cauza rutinei etc nu te blama insa nu e prea tarziu inca sa te redresezi | ||
|
theoanna74 Postat pe 17 Mai 2011 10:22 |
||
|
BUNA! MA NUMESC MARIAN SI CRED CA INTREBAREA TA E DACA TU MAI SIMTI CEVA PTR EL?PROBABIL CA NU STI CE SIMTI..CUMVA TE MAI ATRAGE TIPUL,SAU IDEEA CA TE MAI IUBESTE INCA TE FACE SA TE SIMTI BINE. SINGURA MODALITATE SA STI CUM STAI TU FATA DE PROBLEMA TA E SA IESITI SI SA VEZI CE SIMTI LA MOMENTUL ALA FATA DE EL.EL CLAR CA O SA INCERCE SA TE SEDUCA REPEDE,O SA TE IA CU AMINTIRI,LUCRURI FRUMOASE PE CARE LE-ATI FACUT,EVITIND SA VORBEASCA DE MOTIVELE PTR CARE V-ATI DESPARTIT.DACA TE SIMTI ATRASA DE EL INSEAMNA CA IL MAI IUBESTI,DACA SIMTI DOAR ATRACTIA FIZICA INSEAMNA CA SOTUL TAU NU ITI OFERA CEEA CE TU ITI DORESTI SI SUBCONSTIENTUL TAU INCA MAI CAUTA PLACEREA NEIMPLINITA. ESTI PE GHEATA SUBTIRE,AI MARE GRIJA.DACA TE CULCI CU EL SI PE URMA VREI SA RENUNTI SA NU DEVINA MAI INSISTENT DECIT ACUM SI SA NU-TI CREEZE PROBLEME IN FAMILIE,SAU DACA ITI PLACE SI TE INDRAGOSTESTI DIN NOU DE EL TE RACESTI FATA DE SOT SI O SA SIMTA. CRED CA CEL MAI CORECT E SA RENUNTI LA ASA ZISA COLABORARE ACUM CIT NU SE INTIMPLA NIMIC.TOATA POVESTEA ASTA DUCE SPRE HAOS VIATA TA. NU O SA MAI AI LINISTE SUFLETEASCA,O SA AI CIND REMUSCARI FATA DE SOT,CIND SENTIMENTE DE VINOVATIE FATA DE TINE. NU AI NEVOIE DE ASTEA CIND AI BEBE. ASTA E PAREREA MEA.SPER SA TE AJUTE.. BAFTA SI POATE MA ANUNTI CE DECIZIE AI LUAT. NU UITA BARBATII SE LAUDA CU CUCERIRILE LOR..MAI ALES CEI INSURATI! |
||
|
marian_tudor Postat pe 18 Mai 2011 20:46 |
||
AM TRECUT SI EU PRIN ASTA ADR EU AM TAIAT CRACA INAINTE SA CREASCA!!!DECI TE INTELEG.... VORBESTE CU SOTUL TAU SI SUNT CONVINSA CA VEI REUSI!!! BAFTA MULTA |
||
|
SIMO_LAZAR Postat pe 18 Mai 2011 22:57 |
||
| Buna, mda cam asa se intampla de obicei. Le DAI APA LA MOARA, SI EI INTELEG ALTCEVA. Greseala nr 1, nu trebuia sa ii raspunzi. Greseala nr. 2, trebuia sa ii spui sotului despre el. Acum , eu asta as face, mi-as lua inima in dinti, i-as spune exact ce ne-ai povestit noua aici, si...atata timp cat nu s-a intamplat nik, lasa-l pe sotul tau sa il puna la pct. Normal nu ar mai suna. Eu asa as face. Succes. | ||
|
corinaxgym Postat pe 23 Mai 2011 08:28 |
||
| Cum sa-i spuna sotului ?... gresit total..... | ||
|
deiaandreea84 Postat pe 25 Mai 2011 08:56 |
||
| schimba-ti numarul de telefon.nu rani persoanele din jurul tau si nu incerca sa-ti cladesti fericire pe nefericirea altora,sa destrami un camin,este un pacat de neiertat mai ales fiind si copii la mijloc.sunt mama a 2 baieti si stiu ce vb.copii te judeca mai devreme sau mai tarziu si nu-i durere mai mare. | ||
|
ramo1979 Postat pe 25 Mai 2011 12:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sint derutata ce sa fac vreau un sfat | 15 | De la: marco918 14 Octombrie 2011 13:08 |
| dati-va o parere | 102 | De la: valy90 10 Noiembrie 2010 13:51 |
| mai exista dragoste? | 154 | De la: Flowers 1 Mai 2011 20:17 |
|
|
||
| sfaturi | 10 | De la: kiss_my_ass 6 August 2013 15:48 |
| ''dragoste pe internet'' | 89 | De la: _dulcik_ 28 Martie 2009 09:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.