Mai multe
nu mai raspunzi la telefoane, mergi la nevasta-sa sau da-l in judecata pentru hartuire!!Macar amentinta-l cu astea !! |
||
|
covelu Postat pe 24 Februarie 2011 09:19 |
||
|---|---|---|
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. |
||
|
gabriel32 Postat pe 24 Februarie 2011 15:20 |
||
|
Rredirectioneaza apelul de la el catre un alt nr necunoscut o sa sune pana se satura asta daca nu cumva te are cu ceva mai grav la mana si nu te cauta personal sau chiar intentioneaza sa-ti faca rau,sau inchide apelurile care vin cu nr lui. asta este primul pas dupa care ar fi bine sa ii povestesti si sotului cumva ce sa intamplat nu neaparat cu lux de amanunte insa sa stie la ce se asteapta daca cumva tipul are elte intentii |
||
|
|
||
|
morenita Postat pe 26 Februarie 2011 00:41 |
||
|
PROBLEMA ESTE DESTUL DE DELICATA, INSA TREBUIE SA INSISTI SI SA-L CONVINGI CA INSISTENTELE LUI, SUNT DE PRISOS. FAPTUL CA ACEST DOMN INSISTA, ESTE FOARTE CONVINS CA PRIN ACEASTA INSISTENTA VA REUSI, SA VA FACA SA CEDATI LA RUGAMINTEA LUI SI SA VA INTALNITI. TOTUSI ESTE FOARTE POSIBIL, SA CREADA FOARTE SIGUR, CA CE A FOST MAI POATE FI SI IN PREZENT. INDICAT ESTE SA VA DESCHIDETI TELEFONUL, SI SA INCERCATI, SA CONTINUATI SA-L RESPINGETI CU DESAVARSIRE PANA SE PLICTISESTE. NU INCERCATI SUB NICI O FORMA SA PURTATI VREUN DIALOG CU EL, CAT DE SCURT AR PUTEA FI EL. FOARTE SIGUR, EL A FOST INCURAJAT, DIN PRIMA DATA CA NU L-ATI RESPINS, SI TOTUSI ATI CONTINUAT PE PARCURS SA PURTATI DISCUTII CU ACESTA, IN DIFERITE PROBLEME CAT DE NESEMNIFICATIVE AR FI FOST ACESTEA. EL ESTE CONVINS IN MINTEA LUI, CA MAI AVETI INCA CEVA PENTRU EL, DAR VA ESTE TEAMA SA VA INTALNITI CU EL. CEL MAI POTRIVIT REMEDIU ESTE SA NU-I MAI RASPUNDETI, BA CHIAR SA-L INFRUNTATI CU INVERSUNARE. GABRIEL. |
||
|
gabriel32 Postat pe 26 Februarie 2011 05:35 |
||
| Spunei sa te lase in pace alfel ai sa-i spui sotului tau . | ||
|
kudika372102 Postat pe 27 Februarie 2011 15:04 |
||
| Cel mai usor e sa dam sfaturi. DRAGA mea numai tu singura te poti ajuta pentru ca tu stii cum sta situatia. Tu stii ce fel de om este fostul tau prieten. UN SFAT din sufletul meu ,,AI MARE GRIJA DE TINE SI FAMILIA TA,, Te pup, crestere mare si sanatoasa la bebe, multa fericire si intelegere cu sotul tau. Indreapta-ti inima si minte catre familia ta, ea este cea mai de PRET! | ||
|
rubyn Postat pe 3 Martie 2011 15:29 |
||
pai daca va iubiti asa mult..si aveti increre unul in altul ca nu cva veti insela si puteti rezista amandoi fara a fi unul langa celalt..dar cel mai important INCREDEREA DE A NU VA INSELA. at da ar trebui sa ramaneti impreuna..desigur disanta incet incat va spulbera dragostea dar mai bn se spuera singura din cauza distanteti decat sa cauti tu so spulberi am facut greseala asta
|
||
|
kudika376068 Postat pe 12 Martie 2011 23:49 |
||
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE. draga mea...asa sunt toti barbatii...eu zic sa iti schimbi nr de telefon si ai rezolvat problema.unii barbati, pe langa siguranta familiei isi cauta si aventuri tot printre femeile maritate ca sa nu ii faca probleme in casnicie,gen santaj.pt sotu meu cat am fost casatoriti in ultima parte a casniciei nici macar nu existam,iar dupa divort nu am mai scapat de el, deci eram mai buna pepostul de amanta decat de sotie, chear daca el dupa divort avea pe una si care astepta si copil de la el. |
||
|
Alina_Sweet Postat pe 14 Martie 2011 11:32 |
||
De la: morenita, la data 2011-02-26 00:41:44Rredirectioneaza apelul de la el catre un alt nr necunoscut o sa sune pana se satura asta daca nu cumva te are cu ceva mai grav la mana si nu te cauta personal sau chiar intentioneaza sa-ti faca rau,sau inchide apelurile care vin cu nr lui. si daca nu are abonament sa il poata redirectiona ce sfat ii mai dai???
|
||
|
ad__83 Postat pe 14 Martie 2011 11:39 |
||
De la: covelu, la data 2011-02-24 09:19:30
|
||
|
ad__83 Postat pe 14 Martie 2011 11:40 |
||
sal, ;)) am citit combinatia ta ,,cea mai mare greseala posibila este ca l ai bagat in seama pe exul..dc totusi nu ti ai pierdut familia ..adca actualul sot ..tinete de ea ..si uita trecutul..am trecut prin astea si acma dau sfaturi ..pa ;
|
||
|
kudika374769 Postat pe 14 Martie 2011 16:23 |
||
| parerea mea este sa-i raspunzi la intalnire, dar nu cum te gandesti. Stabiliti ora , data si locul unde sa va intalniti, numai ca ii faci o mica SURPRIZA, i-al pe SOTUL tau cu tine, asta daca nu este scandalagiu (daca este atunci nu are rost sa aplici aceasta sugestie), daca este o persoana intelegatoare va stii cum sa-l faca sa nu ii mai trebuiasca mici evadari cu tine. Eu am facut-o cu sotia mea asa si de atunci respectiva ma respecta foarte mult. Bafta | ||
|
cocancl Postat pe 15 Martie 2011 06:12 |
||
De la: ad_83, la data 2011-03-14 11:40:11De la: covelu, la data 2011-02-24 09:19:30 Cu amenintarile isi face ei mai mult rau, nu ai de unde sa stii cum este persoana cealalta |
||
|
cocancl Postat pe 15 Martie 2011 06:14 |
||
|
Daca ai nevoie de sfatul unui psiholog, blogul meu iti sta la dispozitie: http://psihologanastasiaprodan.blogspot.com |
||
|
anastasia_prodan Postat pe 16 Martie 2011 14:53 |
||
buna !ma numesc iulia si eu is casatorita si am copil eu in locul tau i-as explica sotului tau ce sa intamplat de la inceput si mias schimba numarul de telefon parerea mea e ca ai facut o alegere buna refuzandu-l
|
||
|
kudika136937 Postat pe 16 Martie 2011 22:58 |
||
| am citit mesajul tau, si sincera sa fiu, nu inteleg de ce femeile din ziua de azi nu mai pun pret atat de mult pe familie.Ai un sot bun care te iubeste si te respecta(cel putin asa dai tu de inteleles), in acest context.Gandeste-te ca nu se merita sa iti distrugi familia pentru altcineva...pentru ca s-ar putea sa regreti enorm aceasta decizie.La ora actuala sunt foarte multe femei care traiesc cu barbati care nu stiu ca au o familie, iar abuzurile din aceste relatii sunt cele care le distrug familiile.Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca esti o persoana destul de norocoasa ca are langa ea un sot in adevaratul sens al cuvantului, care e pentru familia ta, lucru pe care ar trebui sa il constientizezi.Parerea mea este sa-i spui acelui individ clar si raspicat in fata sa te lase in pace, si sa isi vada de viata lui.Rupe orice legatura cu el, pentru ca nu se merita.bafta | ||
|
cristinahapy Postat pe 17 Martie 2011 13:57 |
||
dute dupa el....simplu
|
||
|
cristinahapy Postat pe 17 Martie 2011 14:02 |
||
| presupun ca sotul tau nu stie ca ai mai vbit cu fostul. din moment ce tu nu vrei nimic cu el, cel mai bine ar fi sa-i spui sotului tau care e situatia, ca ai mai vbit cu el dar ca din pacate situatia a scapat putin de sub control. si eventual daca tipul nu te crede pe tine ca tu chiiiar nu vrei nimic cu el, roaga-ti sotul sa-i aminteasca chestia asta. eu cred ca cel mai bine este sa fii sincera cu cel de langa tine, pe care tu il iubesti. nu se merita sa-ti risti casnicia pentru o iluzie din trecut. | ||
|
winky_winky42 Postat pe 17 Martie 2011 21:02 |
||
| FELICITARI ! NOI OAMENII NE TRANSMITEM GANDURI BUNE S-AU RELE ..KIAR DK UNI BARBATI,S-AU FEMEI CASATORITI(E)..AU FARA PIC DE JENA ARCURI/ARPALETE/ IN MAINILE LOR ..UITA K.ZEUL IUBIRI A LASAT DOAR O SINGURA SAGEATA PT.FIECARE BARBAT SI FEMEIE ... NU EXISTA ALCEVA MAI FRUMOS PE ACEST PAMANT CA FAMILIA !!!!!!! DORESTETI DIN SUFLET K VEI SKPA DE EL... I G N O R A L .. SI SKIMBATZI NR.TEL SI VA FI OK.. AI S TE CONVINGI. TIE SI FAM.TALE VA DORESC SANATATE FERICIRE SI NOROC ! | ||
|
MANGOBOX_38 Postat pe 21 Martie 2011 01:19 |
||
|
sunt de acord cu dat telefonul tau sotului pt o zi , dar trebuie sa ii spui daca nu inceteaza cu mesajele si telefoanele.Atata timp cat ai o casnicie fericita si un copil superb nu vad de ce ai da cu piciorul la tot ce ai pt o noapte de nu stiu ce pentru ca sigur alceva nu vrea, parerea mea ar fi sa te gandesti bine la ce ai si ce poti pierde intr-o secunda si sfatul meu blocheaza toate apelurile si mesajele de la el ITI DORESC O CASNICIE FERICITA BAFTA |
||
|
honey_31 Postat pe 21 Martie 2011 11:46 |
||
| Incearca sa discuti cu sotul tau....Schimba ti numarul de telefon.....copii sunt totul!! | ||
|
Angi38 Postat pe 21 Martie 2011 14:09 |
||
| sallll......nu te mai intereseaza alte relatii daca esti casatorita. cine doreste aventura poate sa NU SE CASATOREASCA SI SA UMBLE CU CINE DORESTE, NU ?...OK , CRED K M AI INTELES...POOOP | ||
|
costel8 Postat pe 25 Martie 2011 15:15 |
||
|
nu sunt deacord sa vada sotul tau dinmoment ce ai vorbit atata timp cu fostu i-ai crea un disconfort si o neincredere ,treaba e simpla daca vrei sa scapi de el procedeaza astfel; umilestel si spunei ca ti-a fost greata de el si ai stat cu el mai mult din mila care nu a putut dura la nesfarsit |
||
|
kudika380461 Postat pe 31 Martie 2011 15:23 |
||
| daca tu chiar ti cu adevarat la sotul tau ar fi bine sa ii spui,sa infrunti situatia,pt ca mai tarziu tipul asta poate sa te santajeze....oricum rupe legatura cu omul asta si nu.l lasa sa iti distruga familia,mai ales ca ai copil .... | ||
|
oana_mihaela_m Postat pe 5 Aprilie 2011 23:10 |
||
cel mai bine este ca sa-i spui sotului destre tip si sa ia el decizia merge la politie , ii zice ceva de mama sau de tara adorata sau il invita la o cafea cu nevasta si copil ca sa va cunoastei
|
||
|
cuvatov Postat pe 14 Aprilie 2011 11:06 |
||
daca nu vroiai nimic de la el nu vorbeai la tel cu el ti a placut jocul atunci nu te ai gandit la sotul
|
||
|
kudika385674 Postat pe 21 Aprilie 2011 14:12 |
||
| surveyhead? | ||
|
geo_refinantat Postat pe 22 Aprilie 2011 20:14 |
||
| iesiti la o cafea dar in patru, adica tu cu sotul si el cu sotia | ||
|
aanca17 Postat pe 23 Aprilie 2011 16:18 |
||
| da,ignoranta este cea mai buna alegere!felicitari! | ||
|
kudika019355 Postat pe 25 Aprilie 2011 13:53 |
||
| Eu daca m-as afla in situatia ta,si iubindu-mi sotul,asa cum spui si tu ca il iubesti,nu i-as ascunde toata treaba asta :).Ascunzand-i anumite lucruri nu faci decat sa inrautatesti lucrurile,mai ales ca spuneai de fostul ca e mai insistent de cand i-ai "taiat elanul".Intr-un final toate ies la iveala,asa ca draga mea,vorbeste deschis cu sotul tau;ferindu-te de el,sa nu-l faci sa sufere probabil,poti inrautati treaba.Sa nu ajungeti intr-un final sa fi considerata tu cea vinovata.Gandeste-te foarte bine ce vrei sa faci si alege varianta cea mai buna.Good luck :* | ||
|
nNeka Postat pe 25 Aprilie 2011 19:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce e oare intre noi...? | 36 | De la: sniperica 8 Februarie 2010 17:04 |
| trairi | 21 | De la: albastrea14 22 Ianuarie 2015 13:14 |
| ce parere aveti a fi cu cineva pe care nul iubesti? | 177 | De la: Cocktail 24 Mai 2010 16:36 |
|
|
||
| sint derutata ce sa fac vreau un sfat | 15 | De la: marco918 14 Octombrie 2011 13:08 |
| vreau sfaturi dati cu parerea cati mai multi | 53 | De la: craciun852007 12 Iunie 2012 17:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.