Setari Cookie-uri

AM NEVOIE DE UN SFAT

frumusetea-i trecatoare
bombonik_babardik
Postat pe 26 Ianuarie 2011 20:02
De la: 17492, la data 2011-01-26 19:59:14buna numele meu este maria si am 24 ani ...ma simt incapabila de a lua o decizie singura si de aceea va scriu..am un bun prieten de ceva timp, amic , care s a indragostit de mn , cu trecerea timpului ..nu imi place din pct de ved fizic , in schimb se poarta nespus de bn si are un suflet bun...as vrea sa intreb p cineva care poate sa imi vb din propria experienta ,daca e bn sa ma ,,combin ,, cu el sau nju ,..avand in vedere ca ii apreciez doar interiorul ...dar doar atat...sunt un pic dezamagita deoarece in trecut am privit mai mult fizicul si nu am avut satisfactii f mari dar si sa stau cu cineva doar pt interior mi se pare cam complicat ..c ma sfatuiti?

viata este complicata e normal ca la varsta asta sa te atraga un fizic debordant, dar care nu intotdeauna este insotit si de-un suflet bun...gandeste-te asa...nu vreau sa ma falesc cu iubitul meu in fata prietenelor, ci imi doresc un suflet care sa rezoneze cu al meu
miss_darine
Postat pe 26 Ianuarie 2011 20:05
De la: miss_darine, la data 2011-01-26 20:05:52
De la: 17492, la data 2011-01-26 19:59:14buna numele meu este maria si am 24 ani ...ma simt incapabila de a lua o decizie singura si de aceea va scriu..am un bun prieten de ceva timp, amic , care s a indragostit de mn , cu trecerea timpului ..nu imi place din pct de ved fizic , in schimb se poarta nespus de bn si are un suflet bun...as vrea sa intreb p cineva care poate sa imi vb din propria experienta ,daca e bn sa ma ,,combin ,, cu el sau nju ,..avand in vedere ca ii apreciez doar interiorul ...dar doar atat...sunt un pic dezamagita deoarece in trecut am privit mai mult fizicul si nu am avut satisfactii f mari dar si sa stau cu cineva doar pt interior mi se pare cam complicat ..c ma sfatuiti?

viata este complicata e normal ca la varsta asta sa te atraga un fizic debordant, dar care nu intotdeauna este insotit si de-un suflet bun...gandeste-te asa...nu vreau sa ma falesc cu iubitul meu in fata prietenelor, ci imi doresc un suflet care sa rezoneze cu al meu

mimi_ca29
Postat pe 26 Ianuarie 2011 20:10
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-04 15:38:45Degeaba ii dati sfaturi. Fata nu vrea sfaturi. Fata vrea sa flirteze cu fostul. Daca nu vroia sa faca asta nu vorbea la telefon cu fostul de la inceput.
Undercover11
Postat pe 27 Ianuarie 2011 15:20
daca nu-ti placea nu se ajungea aici ... si eu sunt femeie si am lucrat intr-un mediu numai cu barbati si am stiut sa-i pun la respect ...cu toate ca am avut avansuri si unul dintre ele chiar insistent ... pt ca se credea macho, daca te-a mancat acum scarpina-te ... cel mai importan este daca sotul tau stia ca el te suna ... chiar si pentru sfaturi ... sa stii ca comunicarea e cea mai importanta, daca sotul tau nu stie de telefoane sau stie de o parte dintre ele ... de putine, undeva in subconstientul tau ai sperat asta si ti-a placut, dar acum ti-e teama de ceea ce s-ar putea intampla pentru ce ti-e frica de viitor, temandu-te sa pierzi ceva frumos pe care poate ai acum, fiidu-ti teama sa dai vrabia din mana pe cea de pe gard. cel mai bine e sa vb cu sotul tau, pentru ca o sa fie mai rau daca afla din alta parte, putand afla de la el si poate nu tocmai ce trebuie putand inflori, apoi punand la indoiala ceea ce o sa-i spui tu. daca e omul care trebuie nu o sa-ti scoata ochii mai tarziu asa cum am citit pe aici... trebuia sa te gadesti la copil inainte sa te complaci in situatia asta ... iar sfaturile se cer de mame de regula ...
valitecuci
Postat pe 30 Ianuarie 2011 07:08
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE.
AM INCERCAT SA-I EXPLIC CA NU AM NEVOIE DE ASA CEVA,CA NU IAS FACE SOTULUI UNA CA ASTA SI NU VREAU SA AUD DE ASA CEVA.SPUNINDI TOATE ASTEA AM OBSERVAT CA NU AM FACUT DECAT SA-L INTARAT PT CA MA SUNA MAI DES SAU IMI TRIMITE MESAJE SI IMI SPUNE CA MA IUBIT MA IUBESTE,NU MA UITAT,PT CA NU POATE SI SI-AR MAI DORI MACAR UN SARUT DIN PARTEA MEA.AM INCETAT SAI MAI RASPUND SI IMI TIN TEL MAI MULT INCHIS,NU STIU CUM SA FAC SA-L FAC SA INTELEAGA CEEA CE IAM MAI SPUS DE N ORI

Tu ori nu stii exact ce vrei si apelezi aici ca sa gasesti indrumare ori ai deja ceva pregatit dar simti nevoia sa t-i se confirme ca ceea ce vrei sa faci e bine. Nu te condamn insa nu uita ca in asemenea situatii fiind direct vizata de acel fost trebuie sa iei initiativa si sa pui piciorul in prag. Daca nu v-a intelege de vb buna atunci cred ca o sa fie cazul sa porti o discutie deschisa cu sotul tau (ceea ce ar fi trebuit sa faci demult) iar el v-a stii ce masuri sa i-a impotriva ''intrusului'', in calitate de cap al familiei voastre. Va doresc mult succes!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 08:40
Buna...sfatul meu este sa porti o dicutie serioasa cu sotul tau,prin sinceritate si incredere reusiti sa depasiti cumpana care acum e mica, dar prin tacere se adanceste si vei deveni vinovata ,complice sau ca ai alimentat conversatiile cu el....deci iti spun din experienta un gelos mai intai e gelos ca toti ceilalti apoi devin posesivi...orgoliosi si in sfarsit poate deveni bolnav,paranoic...au in sange gena asta si iubire nu prea au cat spune, ca de aici apare modul posesiv pe care si-l manifesta ..si insistentele cu telefoanele poate deveni o obsesie, fa-te mult mai explicita, si asta chiar de fata cu sotul tau cand mai suna este o dovada mult mai mare ca vrei ajutorul lui, intr-o casnicie trebuie sa fie incredere daca nu iti acorda incredere acum ???????cand va fi alaturi de tine ?cand vor fi copii mai marisori si vor suferii ..oricum sunt lucruri care nu le poti ascunde si fostul va continua cu telefoanele si tot va iesi ceva urat,in special vei avea comportamentul schimbat incerci sa nu te acapareze problema dar sotul tau poate simti schimbarea si va crede altceva si apare nelinistea si va disparea comunicarea dintre voi......astept vesti bune ..numai bine si succes.
kudika359832
Postat pe 1 Februarie 2011 11:25
Sa inteleg ca pana acuma s-au mintit cu nerusinare unul pe altul ?
kudika023770
Postat pe 1 Februarie 2011 16:34
LASA_L IM PACE ...nu-ti strica casnicia ..nu merita !
kudika017877
Postat pe 1 Februarie 2011 23:25
Fata incearca(daca nu cumva a facut-o) sa-i ''puna coarne sotului'' cu nimeni altul decat fostul ei prieten!!Se pare ca asta-i noul trend in materie de moda ptr barbati ...'' CORNITELE ''......sunt pe val...
Undercover11
Postat pe 2 Februarie 2011 16:18
Draga mea,
Este evident si explicit ceea ce urmareste acest barbat insa e mai important sa iti raspunzi tie insati ce doresti. Pentru ca discutiile acestea au avut cu o siguranta si o motivatie la nivelul tau, constienta sau subconstienta . Oare te-a facut sa te simti din noi curtata, placuta si dorita? Oare este emotia de mult uitata de tine a unui secret al tau si numai al tau? Ciar si nevinovat acest secret. Barbatii dau si primesc semnale, acest barbat a dat semnale cautandu-te iar tu i-ai raspuns acestor semnale , sunteti intr-o complicitate si se pare ca pe el il atrage din ce in ce mai mult.
Dar pe tine?
Daca nu exista nimic in tine in afara ce cele scrise mai sus de mine( si crede-ma ca descoperirea acestor dorinte in tine este perfect normala si firesca ) si aceasta persoana mai mult decat hartuire telefonica nu are cu ce sa te derajeze schimba-ti numarul .
Indrazneste sa te consideri diferita si sa fii mandra de tot ceea ce simti si faci!
Cu prietenie,
LORY S
Lory_Style
Postat pe 2 Februarie 2011 17:49
parerea mea e ca tu,daca iti iubesti familia si nu vrei sa te certi cu el sau sa te desparti...barbatul care te cauta sa aiba ignor total de la tine...nu se merita o aventura si dupa sa ramai si nefericita si fara familie...tu gandeste-te bine..ai destui ani..esti matura..
emus
Postat pe 3 Februarie 2011 13:26
NU DA PASAREA DIN MANA PENTRU CEA DUPA GARD.POATE VREA DECAT SA TE MAI AIBE DOAR ODATA . MULTE ISI DORESC O FAMILE UNITA. DACA NU A STIUT SA APRECIEZE CE A AVUT CAND A AVUT NU ARE ROST.ITI UREZ BAFTA SI SA ITI TRAIASCA FAMILIA SA TE BUCURI DE EA POATE MA VEI LASA SA STIU SI EU CE DECIZIE AI LUAT
.
GABRYELLA_08
Postat pe 4 Februarie 2011 07:26
miroase a corniteeee!!!!!
puiut_77
Postat pe 8 Februarie 2011 15:47
Buna..¡¡¡am j eo nevoie de un sfat...veau daca se poate sami raspundeti j mie la o intrebare....am nijte prieteni care-mi sunt prieteni ei fiind cuplu,ea care imi este cea mai buna prietena mia povestit k atunci cand fac sex el nu rezista mult...ea a fst virgina iar viata lor sexuala nu a inceput de foarte mult timp,au facut'o pana aqm de 3ori iar el nu poate sa reziste mult cu ea...ia povestit k cu altele nu avea nicio problema,rezista dar cu ea......j vrea sa jtie cauza...cn ar putea sa imi spuna motivul.....asp sfaturile voastre...bye bye
kudika359002
Postat pe 9 Februarie 2011 17:04
Frumushik13
Postat pe 9 Februarie 2011 19:08
De la: Frumushik13, la data 2011-02-09 19:08:07
si comentariul pe cand?
puiut_77
Postat pe 11 Februarie 2011 11:06
salut! stiu ca o gramada de lume ''bombardeaza'' cu mesaje de acest gen cu inscrieri la diferite firme de cosmetice,nici eu n-am crezut pana nu m-am convins...........m-am inscris si eu si acum sunt foarte multumita......sincer,imi fac comanda numai pt mine(oricum imi cumparam de la altii f multe produse) si rar la prieteni ca nu prea are lumea bani......dar se merita.....le iei mai ieftin ca in magazine...daca esti interesat/a...intra aici:http://ladys.ro/a/TAdPp3fO
elenaalina
Postat pe 13 Februarie 2011 03:53
buna numele meu este maria si am 24 ani ...ma simt incapabila de a lua o decizie singura si de aceea va scriu..am un bun prieten de ceva timp, amic , care s a indragostit de mn , cu trecerea timpului ..nu imi place din pct de ved fizic , in schimb se poarta nespus de bn si are un suflet bun...as vrea sa intreb p cineva care poate sa imi vb din propria experienta ,daca e bn sa ma ,,combin ,, cu el sau nju ,..avand in vedere ca ii apreciez doar interiorul ...dar doar atat...sunt un pic dezamagita deoarece in trecut am privit mai mult fizicul si nu am avut satisfactii f mari dar si sa stau cu cineva doar pt interior mi se pare cam complicat ..c ma sfatuiti?

buna Maria, sa stii ca ai dreptate: e complicat sa creezi o relatie cu o persoana care nu intra in tiparele de frumusete dictate de societatea in care traim. insa trebuie sa gindesti logic, caci aici e vorba de fericirea ta si nu de cit de mult o sa te accepte societatea pe tine si pe partenerul tau. societatea are standarte superficiale: de obicei pune accent mare si supraevalueaza lucruri ca aspectul fizic, banii, educatia, familia si subapreciaza grosolan aspecte esentiale ale omului cum ar fi: legatura emotionala dintre 2 persoane, sentimentele, iubirea, altruismul, credinta in sine etc.
eu nu te sfatui ca neaparat trebuie sa incepi o relatie cu barbatul de care vorbeai (asta ar suna absurd ca eu nici nu cunosc persoana respectiva), raspunsul la intrebarile tale il cunosti doar tu si daca cauti in sufletul tau, ignorind in acelasi timp presiunile sociale, o sa gasesti un raspuns. Success
adiora
Postat pe 13 Februarie 2011 07:16
De la: adiora, la data 2011-02-13 07:16:10 buna numele meu este maria si am 24 ani ...ma simt incapabila de a lua o decizie singura si de aceea va scriu..am un bun prieten de ceva timp, amic , care s a indragostit de mn , cu trecerea timpului ..nu imi place din pct de ved fizic , in schimb se poarta nespus de bn si are un suflet bun...as vrea sa intreb p cineva care poate sa imi vb din propria experienta ,daca e bn sa ma ,,combin ,, cu el sau nju ,..avand in vedere ca ii apreciez doar interiorul ...dar doar atat...sunt un pic dezamagita deoarece in trecut am privit mai mult fizicul si nu am avut satisfactii f mari dar si sa stau cu cineva doar pt interior mi se pare cam complicat ..c ma sfatuiti?
De ce crezi ca te poate sfatui cineva-n sensul asta? In relatii, nu poti copia experienta unora sau a altora. Nu stiu ce intelegi tu prin ”a te combina”, insa singura persoana care stie ce-i mai bine ptr tine, esti chiar tu indiferent cat de greu ti-ar fi sa vezi acum o solutie la problema ta. Si ar mai fi un aspect: pana nu incerci o relatie cu cineva, nu ai de unde sa stii ce ar putea iesi indiferent cate cazuri similare ai cunoaste ptr simplul fapt ca fiecare dintre noi suntem unici.
puiut_77
Postat pe 14 Februarie 2011 11:46
voi ce spuneti despre un om pe care-l iubesti si el face totul ca casasecreada caesti nebuna
kudika183384
Postat pe 15 Februarie 2011 06:57
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE.
AM INCERCAT SA-I EXPLIC CA NU AM NEVOIE DE ASA CEVA,CA NU IAS FACE SOTULUI UNA CA ASTA SI NU VREAU SA AUD DE ASA CEVA.SPUNINDI TOATE ASTEA AM OBSERVAT CA NU AM FACUT DECAT SA-L INTARAT PT CA MA SUNA MAI DES SAU IMI TRIMITE MESAJE SI IMI SPUNE CA MA IUBIT MA IUBESTE,NU MA UITAT,PT CA NU POATE SI SI-AR MAI DORI MACAR UN SARUT DIN PARTEA MEA.AM INCETAT SAI MAI RASPUND SI IMI TIN TEL MAI MULT INCHIS,NU STIU CUM SA FAC SA-L FAC SA INTELEAGA CEEA CE IAM MAI SPUS DE N ORI

parerea mea ar fi sa nu-i spui sotului tau nimic,pentru ca peste ani si ani acesta nu va uita si va avea tot timpul o indoiala in privinta ta,incearca sa rezolvi singura problema,ameninta-l jigneste-l zi ceva ce il deranjeaza si asa se va satura si te va lasa in pace....
loredanayonella
Postat pe 16 Februarie 2011 09:39
De la: kudika183384, la data 2011-02-15 06:57:22voi ce spuneti despre un om pe care-l iubesti si el face totul ca casasecreada caesti nebuna

ca esti nebuna daca mai stai cu el...
BEL_AMY1
Postat pe 16 Februarie 2011 09:49
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-16 09:49:24
De la: kudika183384, la data 2011-02-15 06:57:22voi ce spuneti despre un om pe care-l iubesti si el face totul ca casasecreada caesti nebuna

ca esti nebuna daca mai stai cu el...

idem!Altfel ajungi sa te cauti la psihiatru.
puiut_77
Postat pe 16 Februarie 2011 11:11
sa nu te lasi prada unui barbat care este gelos pe caznicia ta ,daca te iubea nu te lasa la altu sau acum a vazut ce a pierdut
kudika361175
Postat pe 19 Februarie 2011 00:16
cel mai bun sfat: Nu asculta de ce de pe kudika.

considera te sfatuita

rockk
Postat pe 19 Februarie 2011 00:17
Fetelor intrati pe noul blog al surorii mele si comandati-va costume de baie crosetate. Veti arata super!

http://iuliacollection.blogspot.com/

Sora mea e fashion designer si are deja multe comenzi pt diverse ocazii si cu diverse materiale, fiind cunoscuta pe baza originalitatii si creativitatii ei. Puteti sa va imaginati design-uri unice crosetate sau alte materiale pentru diverse ocazii... Va garantez cu costumele ei de baie veti fi cele mai frumoase vara asta
Ce parere aveti va plac?
MillaXo
Postat pe 19 Februarie 2011 17:19
ilovethisgame, esti foarte "dragut" si nu ai gresit niciodata in viata.. Cred ca esti din ala de pus la icoane,nu?! LASA-NE!!!!
Kudika312910 nu a gresit foarte mult sa zicem, a vb la tel cu el, ok, nu e bine deloc, dar o mustra constiinta si nu vrea sa mai faca pas gresit, de aia cere un sfat, ca nu se "imputa" treaba si ce drept ai tu sa o numesti "parasuta"???

Yolka
Postat pe 20 Februarie 2011 14:51
Kudika312910, da-l pe ignore ca ai familie, asta conteaza in viata,atat!! Si schimba-ti nr de tel, sa nu mai intervina in viata ta! Ciao si Bafta!

Yolka
Postat pe 20 Februarie 2011 14:52
A-ti iubi sotul inseamna dragoste desavarsita prin respect,incredere reciproca,comunicare permanenta lipsita de secrete ce-ti pot aduce prejudicii vinovate.Sunt convinsa ca ai stiut ce fel de om a fost celalalt barbat,"acel cineva" de care ai fost nevoita sa te desparti candva din motive concrete.Si totusi.....acel om langa care nu ai realizat nimic....acel pasager neserios s-a intors in viata ta cu o alta fata dar cu acelasi suflet bicisnic.Desi are o familie construita pe anumite interese (?!)nu reprezinta nimic pentru el mai mult decat un statut social.Tu esti o femeie slaba daca ti-ai permis sa crezi ca un astfel de om se poate corija printr-o casatorie si sa te lasi abordata intr-o prietenie care nu a exitat niciodata.Cat despre iubirea lui pentru tine
s-ar rezuma la cateva descarcari sexuale dintr-o curiozitate tipica masculilor "mereu in calduri".Nu vrei sa recunosti in sinea ta un adevar al trairii interioare care nu-ti da pace si uiti ca acum esti mama si sotie ,ca ai responsabilitati fata de familia ta .Nu stiu cat stie sotul tau de aceasta situatie aparuta din vina ta exclusiva......banuiesc ca nu stie mai nimic.S-ar putea ca sa fi chiar santajata daca stie prea multe detalii despre tine(adresa,cunostinte comune,etc.) dar sper sa nu se intample asta.Schimba numarul de telefon gasind ceva plauzibil pentru ca esti in stare.....din moment ce ti-ai permis o reluare a relatiei fie ea chiar conversationala.Nu te mintii cu pasi mici ci ia o hotarare definitiva.
Deyra
Postat pe 23 Februarie 2011 11:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nev de parerea voastra fetelor!!!! 16 De la: valy90 21 Octombrie 2010 20:01
666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA 4071 De la: contessyna 22 Noiembrie 2011 14:32
Fostul.... 25 De la: kudika_936128 29 Septembrie 2013 00:12
Sa fiu sau nu cu el??? 28 De la: yna_cris22 1 Februarie 2009 15:15
UN SFAT 7 De la: mimi_ca29 17 Martie 2011 16:34