Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

In sfarsit un coleg care nu a uitat de etica profesionala!! Felicitari! Asta ii spuneam si eu acum cateva zile si cel mai mult ma bucura ca a inteles cum trebuie sa procedeze! Mult succes ii doresc in continuare!!!
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 01:18
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 01:18:47In sfarsit un coleg care nu a uitat de etica profesionala!! Felicitari! Asta ii spuneam si eu acum cateva zile si cel mai mult ma bucura ca a inteles cum trebuie sa procedeze! Mult succes ii doresc in continuare!!!

La ce coleg te referi????
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 07:18
Cu riscul sa fac putina publicitate la niste publicatii si sa imi aud vorbe de la anumite persoane care au comentat acest topic afirm ca existe foarte multe ''casnice'' (ca sa nu folosesc termeni mai jignitori) care dupa o ''sesiune'' de spart seminte in fatza blocului cu vecinele si niste lectura pasionanta din colectiiile complete de ''Povestea MEA'' si ''Intamplari adevarate'', s-au trezit peste noapte ca au abilitatea si cunostintele necesare sa intervina in problemele conjugale indiferent de gravitatea si complexitatea situatiei in discutie. Mi-e groaza sa mai mentionez ca aceste distinse doamne si domnisoare se cred capabile sa dea sfaturi si sa judece (nu stiu in ce fel si cu ce drept). Doamne fereste de asa ajutor de ''nadejde'' si atâta ''bunavointã....
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 07:34
Neata dragi prieteni, am lipsit un pic din peisaj si pentru ca iar am ramas in urma voi incerca sa va raspund la toti pe cat de mult posibil....a fost un domn care se mira ca pot sa tin acest subiect si nu ma enervez, da fac acest lucru pentru ca stiu ca parerile sunt impartite...daca cineva este sau nu de acord cu mine, asta nu inseamna ca acea persoana stie ce e mai bine pentru mine sau lucrurile asa voi fi, eu am postat asta pentru ca am nevoie de cat mai multe pareri si incerc sa invat cate ceva bun de la fiecare dintre voi si din nou va multumesc ca imi sunteti alaturi
Dar, sa trecem la oile noastre...eu nu sunt o distractie pentru el, o distractie tine putin si te plictisesti repede, noi mai avem putin si facem un an si nu este un lucru de lauda...multi dintre voi sunteti de parere sa-l las din mai multe motive, dar sa va spun un secret: acum el trece printr-o perioada destul de dificila, este putin deprimat datorita unor probleme pe care le are el si pe care le avem impreuna...ei, spuneti-mi voi acum....cum as putea eu sa-l pararsesc pe omul asta cand mi-a fost alaturi tot timpul, care m-a ajutat sa trec peste toate supararile, care mi-a oferit sprijin si pe care-l iubesc enorm???? Dragii mei, in momentul de fata el este persoana cea mai importanta din viata mea, eu daca il parasesc acum la ai mei nu ma pot intoarce si nu ca ne-am certat sau altceva, doar ca nu mai vreau, aici am alte oportunitati si aici este cel pe care-l ador si mai e o chestie...stiti vorba aia: ''Mai bine sa-ti para rau in viata de ceva ce ai facut, decat de ceva ce nu ai facut''
Cat despre sotia lui, va asigur ca nu mai e vorba de dragoste intre ei, poate de obisnuinta si mi-e mila de ea pentru ca este o femeie extraordinara, dar nici ea nu cred ca-l mai iubeste pentru ca nu face nimic ca sa-si salveze casnicia, iar eu...nici atat nu o pot ajuta pentru ca stiu ca suna deplasat, dar...ii iubesc barbatul si as fi in stare sa-mi dau si viata pentru el....
Stiu ca este pacat in fata Domnului si chiar intentionez sa merg la un preot, la psiholog nu merg pentru ca nu am bani, dar va asigur ca este foarte eficient, poate voi confundati psihologul cu psihiatrul si nu e acelasi lucru...
Recunosc ca sunt derutata, dar nu pentru ca m-as indoi de el ci pentru ca am ajuns in situatia asta si fara sa-mi dau seama m-am trezit in bratele unui om cu care vreau sa-mi impart viata cu sau fara act, cu sau fara verigheta pe degetul lui....deocamdata...nu vreau sa-i cer nimic, nu pot sa fiou atat de egoista sa bat din picior si sa-i spun sa divorteze, pentru ca nu e ok...presiunea niciodata nu e buna asupra nici unui om...
V-am spus ca si eu imi ies din pepeni cateodata si tip la el sau ii fac rautati, dar...e ceva normal intr-o relatie si-l apreciez ca el se poate controla in prezenta mea si ca ma suporta asa cum sunt si credeti-ma ca sunt o persoana foarte foarte dificila si ii multumesc pentru asta...
Nu mai generalizati ca daca e casatorit inseamna ca nu ma iubeste sau ca daca nu divorteaza isi iubeste sotia....nu avem de unde sa stim ce este in sufletul lui, doar el stie adevarul, insa sentimentele se simt. Sunt atatea cazuri in care s-au despartit, dar la fel de multe sunt si cazurile in care el a divortat...
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 07:43
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 07:34:39Cu riscul sa fac putina publicitate la niste publicatii si sa imi aud vorbe de la anumite persoane care au comentat acest topic afirm ca existe foarte multe ''casnice'' (ca sa nu folosesc termeni mai jignitori) care dupa o ''sesiune'' de spart seminte in fatza blocului cu vecinele si niste lectura pasionanta din colectiiile complete de ''Povestea MEA'' si ''Intamplari adevarate'', s-au trezit peste noapte ca au abilitatea si cunostintele necesare sa intervina in problemele conjugale indiferent de gravitatea si complexitatea situatiei in discutie. Mi-e groaza sa mai mentionez ca aceste distinse doamne si domnisoare se cred capabile sa dea sfaturi si sa judece (nu stiu in ce fel si cu ce drept). Doamne fereste de asa ajutor de ''nadejde'' si atâta ''bunavointã....

Deci m-ai facut sa rad copios, dar ai uitat de nelipsitele telenovele si acum voi fi si eu putin rea cu aceste sotii, doamne sau domnisoare care au impresia ca lor li se fura barbatii de langa ele, dar voi va ganditi oare ca barbatul respectiv nu face parte din decorul din casa? sau ca nu va este proprietate personala? sau ca pur si simplu, voi ca si femei nu stiti sa-l tineti langa voi? Haideti sa va dau niste exemple plauzibile la ce am spus mai devreme: multe dintre voi dupa ce va maritati uitati sa mai fiti femei, nu va mai machiati, nu va mai aranjati, nu va mai pasa de voi, nu mai vreti sa iesiti din casa la petreceri sau terase, va limitati la niste vizite primite sau facute si atat si asta de ce oare???? Pentru ca aveti un act in mana...FELICITARI stimate doamme tineti-o tot asa si apoi sariti-ne noua (amantelor) in cap ca noi suntem vinovate, dar v-ati gandit ca vinovatia poate va apartine??? Si cel mai grav uitati de EL ca exista, va limitati la ai gati ceva, si asta fara sa-l consultati, nu-l mai alintati, nu-l mai imbratisati cand are nevoie, nici macar nu observati cand e suparat sau il preocupa ceva, il neglijati complet (pentru ca voi aveti alte activitati mult mai importante, cele care le-a enumerat romi mai devreme) si asta de ce??? Din nou pentru ca sunteti niste doamne si noi niste femei usoare...va FELICIT din nou...
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 08:02
puiule , stii tu cum se zice : cainele nu se duce dupa catea daca ea nu ridica coada
tu nu faci altceva decat sa-ti cauti scuze. mai vorbim cand si daca vei ajunge de cealata parte a baricadei, in postura de femeie cascatorita si sotul tau mult iubit va lucra " de noapte " prin gradina alteia
tonim69
Postat pe 2 Februarie 2011 08:17
Drept in inima le-ai lovit. Pardon care inima. Scriu numa' prostii!!! Deci... Intr-adevar acest specimen de persoane (denumite in continuare doamne si don'soare pentru a nu le leza si mai rau decat sunt...) merita toata aprecierea si lauda noastra pentru ca s-au straduit din rasputeri sa obtina mult râvnitul Certificat de Casatorie (denumit in continuare ''act'' pentru ca nu are semnificatie pentru unele) dar au pierdut din vedere niste aspecte:
1. Barbatul nu e o proprietate ci o fiinta umana asa cum cum nici ''actul'' nu e un talon de masina.
2. Barbatul nu poate fi cucerit prin vizionarea excesiva de programe gen ''romance'' (telenovele suna prea urat).
3. In sfera activitatilor ce implica relatia de casnicie, categoric nu-si au locul:
- bârfa cu țațele de la bloc în timp ce mâncarea arde pe aragaz;
- confuzia intre ''Bine ai venit, dragul meu!'' si ''La ora asta vii acas' nenorocitule?'';
- sucitoarea ca obiect de ''masaj'' violent;
- tigaia folosita drept piaptan pentrut barbat, etc;
4. Casatoria este doar inceputul casniciei nicidecum ''luna de miere'' (a se citi ''lenea'' in loc de ''luna'') pentru tot restul vietii.
5. Ultimul cuvant al barbatului in casa nu trebuie sa fie mereu: ''Da, draga am inteles!''.

Actu' de casatorie este dovada legalizarii relatiei voastre si se elibereaza de catre ofiterul starii civile. Daca apar manifestari neplacute adresati-va psihologului sau psihiatrului. In caz de ''intoxicatie'' grava apelati urgent la un avocat.
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 08:35
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 08:35:15Drept in inima le-ai lovit. Pardon care inima. Scriu numa' prostii!!! Deci... Intr-adevar acest specimen de persoane (denumite in continuare doamne si don'soare pentru a nu le leza si mai rau decat sunt...) merita toata aprecierea si lauda noastra pentru ca s-au straduit din rasputeri sa obtina mult râvnitul Certificat de Casatorie (denumit in continuare ''act'' pentru ca nu are semnificatie pentru unele) dar au pierdut din vedere niste aspecte:
1. Barbatul nu e o proprietate ci o fiinta umana asa cum cum nici ''actul'' nu e un talon de masina.
2. Barbatul nu poate fi cucerit prin vizionarea excesiva de programe gen ''romance'' (telenovele suna prea urat).
3. In sfera activitatilor ce implica relatia de casnicie, categoric nu-si au locul:
- confuzia intre ''Bine ai venit, dragul meu!'' si ''La ora asta vii acas' nenorocitule?'';
4. Casatoria este doar inceputul casniciei nicidecum ''luna de miere'' (a se citi ''lenea'' in loc de ''luna'') pentru tot restul vietii.
5. Ultimul cuvant al barbatului in casa nu trebuie sa fie mereu: ''Da, draga am inteles!''.

Actu' de casatorie este dovada legalizarii relatiei voastre si se elibereaza de catre ofiterul starii civile. Daca apar manifestari neplacute adresati-va psihologului sau psihiatrului. In caz de ''intoxicatie'' grava apelati urgent la un avocat.

foarte tare!
vezi ca ti-am cerut prietenia asta nu inseamna ca am bucurii la tine ci ca imi plac oamenii de orice sex daca sunt spirituali si inteligentzi
ca sa inteleaga si cei care prefera doar femei in lista lor de prieteni doar pentru a nu lasa loc de interpretari nepotrivite! o prostie dupa parerea mea
pickard
Postat pe 2 Februarie 2011 08:40
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 07:43:18Neata dragi prieteni, am lipsit un pic din peisaj si pentru ca iar am ramas in urma voi incerca sa va raspund la toti pe cat de mult posibil....a fost un domn care se mira ca pot sa tin acest subiect si nu ma enervez, da fac acest lucru pentru ca stiu ca parerile sunt impartite...daca cineva este sau nu de acord cu mine, asta nu inseamna ca acea persoana stie ce e mai bine pentru mine sau lucrurile asa voi fi, eu am postat asta pentru ca am nevoie de cat mai multe pareri si incerc sa invat cate ceva bun de la fiecare dintre voi si din nou va multumesc ca imi sunteti alaturi
Dar, sa trecem la oile noastre...eu nu sunt o distractie pentru el, o distractie tine putin si te plictisesti repede, noi mai avem putin si facem un an si nu este un lucru de lauda...multi dintre voi sunteti de parere sa-l las din mai multe motive, dar sa va spun un secret: acum el trece printr-o perioada destul de dificila, este putin deprimat datorita unor probleme pe care le are el si pe care le avem impreuna...ei, spuneti-mi voi acum....cum as putea eu sa-l pararsesc pe omul asta cand mi-a fost alaturi tot timpul, care m-a ajutat sa trec peste toate supararile, care mi-a oferit sprijin si pe care-l iubesc enorm???? Dragii mei, in momentul de fata el este persoana cea mai importanta din viata mea, eu daca il parasesc acum la ai mei nu ma pot intoarce si nu ca ne-am certat sau altceva, doar ca nu mai vreau, aici am alte oportunitati si aici este cel pe care-l ador si mai e o chestie...stiti vorba aia: ''Mai bine sa-ti para rau in viata de ceva ce ai facut, decat de ceva ce nu ai facut''
Cat despre sotia lui, va asigur ca nu mai e vorba de dragoste intre ei, poate de obisnuinta si mi-e mila de ea pentru ca este o femeie extraordinara, dar nici ea nu cred ca-l mai iubeste pentru ca nu face nimic ca sa-si salveze casnicia, iar eu...nici atat nu o pot ajuta pentru ca stiu ca suna deplasat, dar...ii iubesc barbatul si as fi in stare sa-mi dau si viata pentru el....
Stiu ca este pacat in fata Domnului si chiar intentionez sa merg la un preot, la psiholog nu merg pentru ca nu am bani, dar va asigur ca este foarte eficient, poate voi confundati psihologul cu psihiatrul si nu e acelasi lucru...
Recunosc ca sunt derutata, dar nu pentru ca m-as indoi de el ci pentru ca am ajuns in situatia asta si fara sa-mi dau seama m-am trezit in bratele unui om cu care vreau sa-mi impart viata cu sau fara act, cu sau fara verigheta pe degetul lui....deocamdata...nu vreau sa-i cer nimic, nu pot sa fiou atat de egoista sa bat din picior si sa-i spun sa divorteze, pentru ca nu e ok...presiunea niciodata nu e buna asupra nici unui om...
V-am spus ca si eu imi ies din pepeni cateodata si tip la el sau ii fac rautati, dar...e ceva normal intr-o relatie si-l apreciez ca el se poate controla in prezenta mea si ca ma suporta asa cum sunt si credeti-ma ca sunt o persoana foarte foarte dificila si ii multumesc pentru asta...
Nu mai generalizati ca daca e casatorit inseamna ca nu ma iubeste sau ca daca nu divorteaza isi iubeste sotia....nu avem de unde sa stim ce este in sufletul lui, doar el stie adevarul, insa sentimentele se simt. Sunt atatea cazuri in care s-au despartit, dar la fel de multe sunt si cazurile in care el a divortat...

Ce strans ne tinem de lantul care ne tine robi !!!!!
Daca ai sti cat de bine te inteleg si-n acelasi timp imi dau seama ca orice ti s-ar spune nu te vei opri.
Imi pare rau pentru ca suferi si vei suferi, la fel si cei de langa tine, toti.
Folosim de multe ori iubirea drept scut, drept scuza pentru faptele noastre gresite.Si ce daca el are probleme cu sotia, si ce daca el te iubeste, si ce daca tu il iubesti, NU TREBUIE SA FITI AMANTI.De aici trebuie inceput.Nu-i bine si nu vei avea nici liniste si nici o casnicie fericita cu el.
Daca il iubesti cu adevarat, renunta la el, asa ii vei face cel mai mare bine.Doi orbi nu se pot calauzi unul pe celalalt.
Stiu ca te gandesti ca daca il lasi acum, totul se sfarseste si il vei pierde.Dar daca nu e sa fi cu acest baiat, daca nu acesta este acel EL pe care il astepti, chiar daca acum ti se pare altfel???
Si daca este sa fie el, indiferent unde va veti afla, unul la un capat al pamantului, altul la celalalt capat, tot va veti gasi.
Nu forta si nu mai da exemplu pe altii, care nu stiu cum s-au despartit, s-au casatorit apoi cu amantele, etc, etc.Stii tu ce regrete le bantuie sufletele, ce necazuri le apasa vietile ? Nu te baga in noroi mai adanc, petele se sterg greu, iar unele raman toata viata.Remuscarile si parerile de rau iti pot face viata un cosmar.
Nu este totul sa fi cu acest barbat, la ora actuala pentru tine asta e scopul suprem, nu mai exista nimic altceva, ori asta e o mare pacaleala.Casnicia este un drum dificil, iar dragostea dintre parteneri este doar o componenta, exista multi alti factori care leaga.Sunt atatea pasiuni si iubiri ajunse chiar celebre si totusi cei doi nu au reusit sa ramana impreuna.Chestia asta cu marea dragoste, au trait fericiti, bla, bla,bla, cu tot alaiul asta de povesti sunt pentru reviste, filme si telenovele...

Sufletul omului este fragil si delicat, de aceea trebuie un doctor priceput.
Mergi la un preot, nu mai amana, oricat de greu iti este, te rog din suflet.
Si inca ceva, ca sa lamurim si chestiunea asta, preotul este doar un intermediar intre tine si Dumnezeu.
Dar trebuie sa mergem in fata lui si sa spunem tot ce ne apasa,tot ce am gresit, asta e voia lui Dumnezeu, asta e primul pas si altul nu.
Ai sa vezi ca atunci cand vei vrea sa mergi la preot un milion de ganduri te vor inunda si vor incerca sa te faca sa renunti, sa nu te lasi, mergi acolo, fie doar pentru o discutie la inceput, dar fa pasul asta.Amanarea nu are rolul decat sa te tina legata de intunericul in care te chinuiesti.
Multi luam lucrurile astea in ras, le consideram "pentru babe"....Stiu asta, am facut la fel...Iar a-L cunoaste pe Dumnezeu nu exclude viata cotidiana, nici pomeneala, poti sa bei un pahar, te poti intalni cu prietenii, poti iesi in discoteca, etc, etc, dar face multa lumina, aduce limpezire si mai multa liniste sufleteasca.Cine nu-si doreste liniste si pace sufleteasca???
Roaga-te, asa cum poti si cum te pricepi, roaga-te pentru o rezolvare a situatiei tale...Si vorbeste cu un preot...
Incearca, nu ai nimic de pierdut, nu?
contesina
Postat pe 2 Februarie 2011 08:50
De la: tonim69, la data 2011-02-02 08:17:53puiule , stii tu cum se zice : cainele nu se duce dupa catea daca ea nu ridica coada
tu nu faci altceva decat sa-ti cauti scuze. mai vorbim cand si daca vei ajunge de cealata parte a baricadei, in postura de femeie cascatorita si sotul tau mult iubit va lucra " de noapte " prin gradina alteia

Eram sigura ca imi veti sari in cap ...nu caut scuze absolut deloc, este adevarul pur si te sfatuiesc sa citesti tot...eu cand am facut dragoste cu el stiam ca este un barbat liber ca pasarea cerului, si inca ceva: noi nu avem o relatie bazata pe sex...plus ca nu am actul in mana, in schimb ma comport ca o femeie maritata, ii gatesc, spal (la mana chiar ca nu am masina de spalat automata ca stau cu chirie), fac curat si printre altele am grija si de el, app...mi-am gasit si un job dar nu miros a mancare, am unghiile ingrijite mereu si sunt o femeie careia ii place sa arate bine....cat despre lucratul de noapte, stati voi linistita ca o amanta il va simti imediat pentru ca ii pasa, fata de o sotie, care ma repet..are alte activitati, iar daca va dori sa se duca la alta eu ii dau voi, nu voi considera ca m-a inselat, ci doar a comparat...dupa experienta pe care o am in prezent chiar voi sti cum sa procedez cu barbatul meu fie el sau altul pe viitor si voi fi mult mai fericita decat multe dintre voi
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 08:51
De la: tonim69, la data 2011-02-02 08:17:53puiule , stii tu cum se zice : cainele nu se duce dupa catea daca ea nu ridica coada

Daca nu suntem altceva decat animale (citez: cainele si cateaua) atunci nu imi pot inchipui cum putem scrie cu labutzele noastre pe tastatura...
De aia casniciile unora sunt esuate pentru ca uita ca sunt totusi fiinte umane si se inchipuie caini dar asta nu e problema mea. Nu e problema ''catelei'' (sa ma ierte moderatorul acestui topic ca vorbesc asa) ca ''animalul'' care o miroase sub coditza nu e al ei. Problema e a adevaratei ''cãțele'' de-acasa care n-a vrut sau n-a reusit sã ''ridice coada'' la momentul potrivit, astfel incat ''cainele'' (ciudat animal barbatul ãsta ) sa nu mai fie nevoit sa-si caute ''fericirea'' (ii puteti atribui mai multe sensuri aici) sub alta ''coditza'' mult mai intelegatoare si iubitoare.
Si apropos... Sunt ferm convins (pun si pariu chiar) ca moderatorul acestui topic nu isi doreste sa ajunga vreodata in postura de (citez) ''femeie cãscãtoritã''...
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 08:56
De la: pickard, la data 2011-02-02 08:40:47
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 08:35:15Drept in inima le-ai lovit. Pardon care inima. Scriu numa' prostii!!! Deci... Intr-adevar acest specimen de persoane (denumite in continuare doamne si don'soare pentru a nu le leza si mai rau decat sunt...) merita toata aprecierea si lauda noastra pentru ca s-au straduit din rasputeri sa obtina mult râvnitul Certificat de Casatorie (denumit in continuare ''act'' pentru ca nu are semnificatie pentru unele) dar au pierdut din vedere niste aspecte:

foarte tare!
vezi ca ti-am cerut prietenia asta nu inseamna ca am bucurii la tine ci ca imi plac oamenii de orice sex daca sunt spirituali si inteligentzi
ca sa inteleaga si cei care prefera doar femei in lista lor de prieteni doar pentru a nu lasa loc de interpretari nepotrivite! o prostie dupa parerea mea

Pickard...te bati cu pumnul in piept ca l-ai adugat pe romi, dar de mine de ce nu ai zis? Ti-e rusine ca ai ''catele'' ca prietene si vrei sa maschezi asta???
Ms frumos de add
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 09:03
Ma duc sa aduc un os din gradina numa' pentru noi... Ham Ham. Restu' n-au decat sa crape de ciudã si sa ''latre' in continuare...
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 09:06
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 08:56:51

Daca nu suntem altceva decat animale (citez: cainele si cateaua) atunci nu imi pot inchipui cum putem scrie cu labutzele noastre pe tastatura...
De aia casniciile unora sunt esuate pentru ca uita ca sunt totusi fiinte umane si se inchipuie caini dar asta nu e problema mea. Nu e problema ''catelei'' (sa ma ierte moderatorul acestui topic ca vorbesc asa) ca ''animalul'' care o miroase sub coditza nu e al ei. Problema e a adevaratei ''cãțele'' de-acasa care n-a vrut sau n-a reusit sã ''ridice coada'' la momentul potrivit, astfel incat ''cainele'' (ciudat animal barbatul ãsta ) sa nu mai fie nevoit sa-si caute ''fericirea'' (ii puteti atribui mai multe sensuri aici) sub alta ''coditza'' mult mai intelegatoare si iubitoare.
Si apropos... Sunt ferm convins (pun si pariu chiar) ca moderatorul acestui topic nu isi doreste sa ajunga vreodata in postura de (citez) ''femeie cãscãtoritã''...

Mai bine ''cateusa nastrusnica'' decat ''femeie casatorita''
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 09:07
''Cãscãtorita'' ai vrut sa zici...
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 09:08
Pickard...te bati cu pumnul in piept ca l-ai adugat pe romi, dar de mine de ce nu ai zis? Ti-e rusine ca ai ''catele'' ca prietene si vrei sa maschezi asta???
Ms frumos de add

scuze matzule! ma bucu pentru ca sunt prieten si cu tine
pickard
Postat pe 2 Februarie 2011 09:17
De la: pickard, la data 2011-02-02 09:17:47Pickard...te bati cu pumnul in piept ca l-ai adugat pe romi, dar de mine de ce nu ai zis? Ti-e rusine ca ai ''catele'' ca prietene si vrei sa maschezi asta???
Ms frumos de add

''Love is in the air''. Pardon ''love-ul'' in haita, sau deja ati uitat ca suntem caini?
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 09:21
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 09:21:18
De la: pickard, la data 2011-02-02 09:17:47Pickard...te bati cu pumnul in piept ca l-ai adugat pe romi, dar de mine de ce nu ai zis? Ti-e rusine ca ai ''catele'' ca prietene si vrei sa maschezi asta???
Ms frumos de add

''Love is in the air''. Pardon ''love-ul'' in haita, sau deja ati uitat ca suntem caini?

Sau in cusca, ca aia e casa cateilor
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 09:40

FOARTE FRUMOS
_Cryssa_
Postat pe 2 Februarie 2011 10:01
Ms frumos de add

io nu mai vreau sa fiu pretena cu tine!
vitamina_c
Postat pe 2 Februarie 2011 10:31

Tonim69, acum am realizat eu de unde-ti veni tie ideea cu animalele astea...de la nikul meu, deci eu sunt o mtaza, nu o catea...oare ma confuzi? zau asa...tot cu blana e... nici nu puteam sa ma astept la mai mult de la tine si app...eu daca ma voi marita vreodata nu voi fi ''femeie casCatorita'' ci ''femeie casatorita''
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 10:36
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 10:36:59

Tonim69, acum am realizat eu de unde-ti veni tie ideea cu animalele astea...de la nikul meu, deci eu sunt o mtaza, nu o catea...oare ma confuzi? zau asa...tot cu blana e... nici nu puteam sa ma astept la mai mult de la tine si app...eu daca ma voi marita vreodata nu voi fi ''femeie casCatorita'' ci ''femeie casatorita''

si pisica are coada!
vitamina_c
Postat pe 2 Februarie 2011 10:38
De la: vitamina_c, la data 2011-02-02 10:38:23

si pisica are coada!

Hahaha...ce m-ai facut sa rad, deci tot cu animale ne asociezi si tu...cata inteligenta, inseamna ca sotul sau viitorul va fi motan???? Poti sa o folosesti ca un alint ca poate ii va placea, decat ''caine''...mai bine ''motanel''
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 10:51
De unde am plecat si unde am ajuns....
ATENTIE!!!!! mai bine schimbam numele subiectului si punem asa: ''Sotii contra amante?'' Vreti? Va surade ideea? HA?????
matzu_2005
Postat pe 2 Februarie 2011 10:54
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 10:51:29

si pisica are coada!

Hahaha...ce m-ai facut sa rad, deci tot cu animale ne asociezi si tu...cata inteligenta, inseamna ca sotul sau viitorul va fi motan???? Poti sa o folosesti ca un alint ca poate ii va placea, decat ''caine''...mai bine ''motanel''

Noroc la mârlit....
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 10:54
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 10:51:29

si pisica are coada!

eu nu te asociez cu nimic! sunt curioasa tu cu ce te asociezi?
vitamina_c
Postat pe 2 Februarie 2011 10:57
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 10:54:21De unde am plecat si unde am ajuns....
ATENTIE!!!!! mai bine schimbam numele subiectului si punem asa: ''Sotii contra amante?'' Vreti? Va surade ideea? HA?????

nimic nou sub soare!!! eu as zice "care iese invingatoare"?
vitamina_c
Postat pe 2 Februarie 2011 10:58
De la: vitamina_c, la data 2011-02-02 10:58:05
De la: matzu_2005, la data 2011-02-02 10:54:21De unde am plecat si unde am ajuns....

Clar amanta v-a iesi intotdeauna invingatoare! Nu e logic?
Barbatul (cu amanta) nu risca atatea pentru nevasta lui cum o face pentru amanta...
R0MW4LD
Postat pe 2 Februarie 2011 11:01
De la: R0MW4LD, la data 2011-02-02 11:01:54
De la: vitamina_c, la data 2011-02-02 10:58:05

Clar amanta v-a iesi intotdeauna invingatoare! Nu e logic?
Barbatul (cu amanta) nu risca atatea pentru nevasta lui cum o face pentru amanta...

la ce fel de risc te referi? ca se intalneste cu ea pe "furis"? hmmmmmmmmm, in conceptia ta asta se numeste a risca?
vitamina_c
Postat pe 2 Februarie 2011 11:06
deci problema nu e ,ca este casatorit!ci ca nu mai au bani de cheltuit,draga mea lasal si fugi cat vezi cu ochii,sau ce astepti? sati faca si tie un copil ca si la nevastasa si apoi sa cunoasca alta naiva pe net si....,asa ai sa ajungi .mai bine te desparti ,nu te leaga nimic de el ,ai sal uiti si cautati unul neinsurat ca e mai bine.
loredana29
Postat pe 2 Februarie 2011 11:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor! 7 De la: yrtdssdd 19 Iunie 2009 15:34
ajuta-ti-ma!! 5 De la: Spendsense 18 August 2010 10:04
Indragostita ! 8 De la: Elly_Whitesoul 1 August 2011 17:49
secretul varvatilor puternici 8 De la: GYPSI 6 Martie 2010 20:28
ajutor mam indragostit prea tare 76 De la: Pudika416607 9 Septembrie 2011 21:08