Mai multe
De la: valitecuci, la data 2011-01-30 09:12:28Doamne ... cum sa renunti la tot pentru o bucata de p...? cat de naiva ai putut fi? stiu ca nu vrei sa fii judecata dar totusi ... sa renunti la tot ... nu merita nimeni ... mai ales ca nici el nu vrea sa renunte la ... familia lui ... se cearta cu sotia? si ? asta nu motiv sa te muti si sa renunti la tot ... fetelor ... viata e prea scurta ca sa avem timp de asa ceva ... nu ne lasa sa ne dezmeticim, ea merge inainte ... si gandeste-te ca daca il lasa nu il lasa de bun ... intoarce-te acasa la parinti ca nimeni in afara de ei nu te vor intelege vreodata, pentru ei esti cel mai de pret ... niciodata sa nu renunti la familie pentru oricine ... daca te complaci in situatia asta ... deschide ochii ... ca timpul trece si te trezesti ca ajungi la 40 de ani femeie nemaritata fara sa ai o situatie satisfacatoare si sa nu mai poti face nimic ... renunta acum cat mai poti, ca poate viata o sa iti ofere ceva pe care ai putea sa ratezi din neatentie ... altii si-ar dori sa aiba o familie care sa le fie alturi la nevoie ... dar mai e si cealalta parte ... poate asta iti doresti de la viata, dar gandeste-te inainte de a fi prea tarziu ... si gandeste-te ca iti poate face si tie ce ii face nevestei ... de acord |
||
|
domudomuchua Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:25 |
||
|---|---|---|
| nu vreau sa te dezamgesc,dar e putin probabil ca el sa-si paraseasca sotia.. barbatii evita deciziile grele,sunt mai comozi din fire.. Trebuie sa iei tu atitudine si sa faci ceva,indicat ar fi sa-ti cauti pe altcineva,daca nu vrei locul 2 din viata lui.. | ||
|
dika Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:40 |
||
| nu este un capat de tara ca esti amanta unui barbat insurat.multe femei sunt amante dar nu vor sa recunoasca. Cu ani in urma am fost si eu amanta si acum ii sunt sotie.TREBUIE SA STI CE VREI DE LA VIATA.DACA TU VREI SA-TI PETRECI SARBATORILE DE IARNA SI REVELIONUL SINGURA CREDE-MA CA SUNT CELE MAI DEPRIMANTE MOMENTE.EU NU CRED CA TI-AI DORI LANGA TINE UN BARBAT IMATUR CARE NU POATE SA IA NICI-O DECIZIE .IA ATITUDINE CA ALTFEL SA-AR PUTEA SA-TI TREACA CEI MAI FRUMOSI ANI ASTEPTANDU-L PE EL INTR-O CAMERA CU CHIRIE PENTRU AI DA PORTIA DE SEX ZILNICA. | ||
|
|
||
|
kudika357069 Postat pe 30 Ianuarie 2011 15:21 |
||
|
Buna! Am citit povestea ta si ai dreptate nu poti comanda inimii. Singurul lucru care ti-l recomand eu, este sa nu renunti la viata ta, nu ai precizat daca te-ai angajat in Bucuresti sau stai acasa doar pentru el. Gaseste-ti un job si nu te lasa intretinuta de el, fa-ti prietene si iesi la o cafea cel putin o data pe saptamana, iar in ceea ce priveste relatia cu el dupa ce i-ai descoperit atatea defecte ai vrea totusi sa-ti petreci restul vietii cu el? dar sa iei in calcul ca va sta numai cu tine. In cazul asta l-ai accepta? acasa cand sunteti impreuna te ajuta la treburile casnice sau dupa 2 ani de convietuire descoperi ca esti doar menajera si amanta pentru el? Nu te poate ajuta nimeni, tu singura trebuie sa-ti pui ordine in viata, orice greseala se repara. Si daca consideri ca esti destul de matura sa-ti intemeiezi o familie , sa ai copii nu mai pierde timpul. Succes |
||
|
kudika313320 Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:22 |
||
|
@ babylaura Atita vreme cit societatea noastra accepta relatiile in afara casatoriei, nu vad cum s-ar putea gasii vinovatul intr-un amantalc Sa nu dam vina pe amante/i,socrii,bani pt nepasarea sotilor,vorbim de oameni maturi,in toata firea nu de iubiri infantile ca la 15ani.Femeile care ajung in situatia asta sunt de multe ori niste victime,foarte echilibrate daca poate suporta o asfel de situatie,grea,dureroasa,blamata etc....Oamenii astia mai au si alte treburi nu doar sa faca sex toata ziua. In situatia de fata intre el si sotie exista doar un act,atat.Acel act pentru care multi fac atata tam-tam,In spatele lui ar trebui sa existe legatura sufleteasca,asta-i cea mai importanta.Cand ea dispare ambii sunt liberi sa faca ce doresc,exact cum am spus si mai sus...''atata vreme cat societatea..........'' |
||
|
kudika313344 Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:42 |
||
| Ati va fii foarte greu sa renunti la el....... dar va venii o zii in care trebuie sa te gandesti ca ai si tu dreptul la o vita si o relatie ok, de un om care sa fie doar al tau.Crede ma te inteleg perfect. Nu te poate ajuta nimeni , tu singura trebuie sa faci ceea ce simti , dar gandeste te ca poate peste catva timp ati va parea rau ca ti ai pierdut timpul cu el.......... | ||
|
flory_75 Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:49 |
||
Tu sigur esti o frustrata......... nu ti mai pierde vremea pe aici , cauta un program de desene animate ,poate ti va fii mai bine
|
||
|
flory_75 Postat pe 30 Ianuarie 2011 17:11 |
||
De la: kudika064904, la data 2011-01-30 12:11:54Oau Buna, nu m-ai jugnit, fiecare cu parerea lui, insa nu ai citit tot...nu ma indragostesc repede deloc, dupa o relatie de 5 ani am fost singura 8-9 luni si nu pentru ca nu-mi doream pe cineva langa mine ci pentru ca nu puteam sa ma indragostesc...urmatorul a fost el. Tin sa te contrazic putin, faptul ca e casatorit in fata lui Dumnezeu (stiu ca este un pacat de moarte ce facem noi) nu inseamna ca trebuie sa ramana langa o sotie pe care nu o iubeste si se cearta mereu, gandeste-te putin la copil in ce mediu va trai cu scandaluri si certuri, e ok asa? Iti spun eu ca nu, orice copil suferca cand parintii se cearta... Nu vreau sa-l conditionez eu sa divorteze, eu traiesc o adevarata poveste de dragoste cu el si daca va vrea sa o faca...sa o faca pt EL, nu pentru MINE |
||
|
matzu_2005 Postat pe 30 Ianuarie 2011 17:15 |
||
De la: flory_75, la data 2011-01-30 17:11:22Tu sigur esti o frustrata......... nu ti mai pierde vremea pe aici , cauta un program de desene animate ,poate ti va fii mai bine Flory, cati dintre noi nu ne uitam la desene animate si acum mari? Oameni buni...sa te uiti la programe pentru copii, inseamna ca esti frustrat????? |
||
|
matzu_2005 Postat pe 30 Ianuarie 2011 17:17 |
||
De la: kudika313320, la data 2011-01-30 16:22:26Buna! Am citit povestea ta si ai dreptate nu poti comanda inimii. Singurul lucru care ti-l recomand eu, este sa nu renunti la viata ta, nu ai precizat daca te-ai angajat in Bucuresti sau stai acasa doar pentru el. Gaseste-ti un job si nu te lasa intretinuta de el, fa-ti prietene si iesi la o cafea cel putin o data pe saptamana, iar in ceea ce priveste relatia cu el dupa ce i-ai descoperit atatea defecte ai vrea totusi sa-ti petreci restul vietii cu el? dar sa iei in calcul ca va sta numai cu tine. In cazul asta l-ai accepta? acasa cand sunteti impreuna te ajuta la treburile casnice sau dupa 2 ani de convietuire descoperi ca esti doar menajera si amanta pentru el? Buna, nu ma intretine el, am spus ca am ceva economii, nu mi-am gasit inca job, am fost la cateva interviuri, dar nu mi-a placut ce mi s-a oferit, cat despre ieisit, da ies, ma duc la sora lui f des, sta aproape de mine, stau cu cea mica (ea e divortata si are o fetita de 8 ani anproape), imi face bine sa stau cu copii, ii ador...cat despre ajutatul in casa, nu am decat o singura camera si fac eu curat, dar pe cand lucram...venea in lipsa mea acasa si gaseam luna, mai sunt zile cand imi gateste el, sau daca gatesc eu sta langa mine, ma mai ajuta la una alta sau imi tine companie, din puctul asta de vedere e foarte ok...eu il mai si alint si cateodata il mai servesc cu cate ceva bun direct in pat ca mi-e drag si-mi place sa fac chestii de genul asta
|
||
|
matzu_2005 Postat pe 30 Ianuarie 2011 17:22 |
||
De la: The_King, la data 2011-01-30 11:38:23De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 09:42:31 in plus a mai avut un raspuns: ''Daca te-as pupa in f..d zi de zi te-ai plictisi de mn...'' Cum explicati lucrul asta? Pai...poate nu vrea sa ma piarda, cat despre incredere...nu stiu, el spune ca are, cu toate ca la inceput avea niste gesturi urate, gen: imi umbla in telefon, in calculator, etc...acum s-au rarit lucrurile astea...de un lucru sunt sigura....el nu ma iubeste cum il iubesc eu pe el, intotdeauna intr-o viata in 2 unul iubeste mai mult ca altul... Frica lui vine de undeva...inainte sa se casatoreasca a avut o relatie de cativa ani buni, se iubeau, totul era ok si s-au mutat impreunau si surpriza...a prins-o cu altul in casa in care locuiau impreuna si acum ii e teama sa iubeasca din nou cu tot sufletul... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 30 Ianuarie 2011 17:30 |
||
| Povesti asemanatoare sunt multe,te vei ruga k cineva oricine sa-ti spuna sa faci orice dar apsolut orice numa sa-ti fie bine sa te simpti comfortabil in pielea ta pt k nu te vei mai regasi la un moment dat.inceark sa schimbi ceva orice risk sa-i vezi reactiile.coopii conteaza dar eu cred k cel mai mult conteaza sa ai coloana vertabrala sa poti sta drept in fata tuturor mai ales a ta.El se complace iar tie nu-ti displace. | ||
|
crissdia Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:32 |
||
|
LASA-L SI VEZI-TI DE VIATA TA!!! DA, IL IUBESTI DAR GANDESTE-TE CA ORICUM FAPTUL E CONSUMAT.... ai DISTRUS o familie.... nu incerca sa te consolezi..cu chestii de genul:"oricum se cearta mereu cu sotia lui sau ca nu o mai iubeste"... vreau sa te intreb ceva? mai poti trai asa in minciuna? mai poti dormi noaptea? nu cred ca ai 50 de ani si nu mai poti gasi pe nimeni!!!! trebuie doar sa vrei.... dar din ce ai scris te complaci in situatia asta mizerabila....
|
||
|
elenit_ Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:36 |
||
De la: elenit_, la data 2011-01-30 18:36:07LASA-L SI VEZI-TI DE VIATA TA!!! DA, IL IUBESTI DAR GANDESTE-TE CA ORICUM FAPTUL E CONSUMAT.... ai DISTRUS o familie.... nu incerca sa te consolezi..cu chestii de genul:"oricum se cearta mereu cu sotia lui sau ca nu o mai iubeste"... Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:11 |
||
Dute la viata,orasul care o aveai,uita nai ce face.!Iti vei gasi pe cineva demn de tine>>>>. Iti place viata asta sa fii roata de rezerva????? a?,,,,,cred ca nu!!si fii sigura ca nu si va lasa sotia ca e normal ,nu?asa ca vezi ti de viata ta
|
||
|
kudika139586 Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:50 |
||
Daca de lasat nu il lasi de casatorit nu te casatoresti cu el mai bine la calugarie
|
||
|
mysulica Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:51 |
||
| in viata sunt lucruri pe care nu le putem controla,ele doar se simt......dragostea e unul dintre ele.nu e usor sa fii coarda a doua a viorii,dar cand iubesti iei tot ce poti si nimic nu te poate convinge ca gresesti....poate chiar nici nu e o greseala.daca voi va iubiti si relatia cu sotia oricum e compromisa....nu renunta.dar macar sa fii fericita si el sa merite sacrificiul tau | ||
|
tudor_mihaela Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:52 |
||
|
"Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor..." Nu e doar o scuza de-a lui? Cunosc o persoana care tot ca tine spunea, dar este de la 18 ani (acum are 30) cu acel barbat, copiii lui sunt la casele lor, dar tot n-a divortat. Poate lui ii este mai comod asa. |
||
|
Kamitzu_15 Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:08 |
||
|
scapa cat mai poti, uita si gata. Niciodata nu iese ceva bun din astfel de relatii. Fii draguta si lasa-l. Sa sufere cat mai putina luma. Noi femeile ne mintim prea mult ca ne iubeste. Nu exista astfel de dragoste cand e un copil la mijloc. Fugi si lasa-i in pace oricum ar fi tu esti cea vinovata. Poti trai cu asemenea povara? |
||
|
kudika089581 Postat pe 30 Ianuarie 2011 21:20 |
||
De la: babylaura, la data 2011-01-30 04:19:33 Nu ca as tine partea cuiva dar, sti cum spune americanu' :"It takes two to tango". Eu cred ca daca el isi va parasi familia ptr ea, vorbim deja de 4 persoane condamnate insa vina nu ii poate apartine numai ei! |
||
|
cristalnou Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:02 |
||
|
draga mea, lasa mila deoparte, in primul rand trebuie sa te gandesti la tine!!!! si, daca iti era mila de ea si nu vroiai sa distrugi o familie, ieseai din ecuatie de cand ai aflat ca e casatorit;) parerea mea e ca te-ai agatat de el, de el, probabil aveai nevoie de atentia unui barbat la inceput .... apoi a devenit o necesitate prezenta lui in viata ta. ideea e ca nu va divorta, odata ce ai aceptat situatia asa, si te-ai mutat in buc pentru el, nu o va face. putini sunt cei care divorteaza pentru amante, si daca stai si te gandesti chiar daca o va face vei trai cu frica ca vei ramane in locul sotiei cu un copil de crescut si el va lucra din nou noaptea, de aceasta data in bartele alteia sfatul meu, fii putin egoista, gandeste-te la tine, la binele tau ...barbati sunt pe lumea asta, si mai buni si mai rai dar cert ca sunt multi SINGURI!! |
||
|
wildredroses22 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:28 |
||
| DACA NU II POTI CERE SA DIVORTEZE INSEAMNA CA NU IL IUBESTI CU ADEVARAT!!! ATUNCI CAND IUBESTI UN BARBAT SI SIMTI CA TE APUCA NEBUNIA CAND NU ESTI CU EL, CREDE-MA PE CUVANT, ITI FOLOSESTI TOT ARSENALUL DIN DOTARE!!! NU MAI CONTEAZA ATUNCI CA TU NU O SA II CERI NICIODATA DIVORTUL!!! DACA L-AI IUBI SI L-AI VREA CU ADEVARAT, I-AI BLOCA TELEFONUL CU MESAJE SA DIVORTEZE DE AIA, CREDE-MA!!! AR DIVORTA DOAR SA AIBA LINISTE, SA NU MAI AUDA!!! | ||
|
kudika344248 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:33 |
||
|
"draga mea, lasa mila deoparte, in primul rand trebuie sa te gandesti la tine!!!! si, daca iti era mila de ea si nu vroiai sa distrugi o familie, ieseai din ecuatie de cand ai aflat ca e casatorit;) parerea mea e ca te-ai agatat de el, de el, probabil aveai nevoie de atentia unui barbat la inceput .... apoi a devenit o necesitate prezenta lui in viata ta. ideea e ca nu va divorta, odata ce ai aceptat situatia asa, si te-ai mutat in buc pentru el, nu o va face. putini sunt cei care divorteaza pentru amante, si daca stai si te gandesti chiar daca o va face vei trai cu frica ca vei ramane in locul sotiei cu un copil de crescut si el va lucra din nou noaptea, de aceasta data in bartele alteia sfatul meu, fii putin egoista, gandeste-te la tine, la binele tau ...barbati sunt pe lumea asta, si mai buni si mai rai dar cert ca sunt multi SINGURI!!" NIMIC MAI FALSSSSSSSSSS!!! MAI UITA-TE SI TU IN JURUL TAU, FOARTE MULTI ISI LASA NEVESTELE IN ZIUA DE ASTAZI, DACA AMANTELE STIU CE TREBUIE SA FACA!!! NUMAI CA EA NU A STIUT CUM TREBUIE PROCEDAT!!! VEZI, EXACT CUM AI SPUS, SA FIE PUTIN EGOISTA SI SA SE GANDEASCA LA BINELE EI!!! DACA IL VREA CU ADEVARAT SA FACA IN ASA FEL INCAT SA IL DIVORTEZE PE ALA SI DUPA ACEEA CREDE-MA, ARE EXPERIENTA EI SI EL NU AR MAI LUCRA TURE DE NOAPTE!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:38 |
||
|
"Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor..." "Nu e doar o scuza de-a lui? Cunosc o persoana care tot ca tine spunea, dar este de la 18 ani (acum are 30) cu acel barbat, copiii lui sunt la casele lor, dar tot n-a divortat. Poate lui ii este mai comod asa." DACA TE-AI HOTARAT CA VREI UN BARBAT, NIMIC NU MAI CONTEAZA!!! RECURGI LA ORICE PENTRU A-L AVEA!!! STAI DE LA 18 LA 30 DE ANI CU UNU FARA SA TE IA DE NEVASTA??? DACA LUI II E COMOD, SA IL FACI TU IN ASA FEL INCAT SA NU II MAI FIE COMOD!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:42 |
||
De la: kudika344248, la data 2011-01-30 23:33:05DACA NU II POTI CERE SA DIVORTEZE INSEAMNA CA NU IL IUBESTI CU ADEVARAT!!! ATUNCI CAND IUBESTI UN BARBAT SI SIMTI CA TE APUCA NEBUNIA CAND NU ESTI CU EL, CREDE-MA PE CUVANT, ITI FOLOSESTI TOT ARSENALUL DIN DOTARE!!! NU MAI CONTEAZA ATUNCI CA TU NU O SA II CERI NICIODATA DIVORTUL!!! DACA L-AI IUBI SI L-AI VREA CU ADEVARAT, I-AI BLOCA TELEFONUL CU MESAJE SA DIVORTEZE DE AIA, CREDE-MA!!! AR DIVORTA DOAR SA AIBA LINISTE, SA NU MAI AUDA!!! Si uite asa se construieste o relatie sanatoasa si un inceput bun de drum prin forta si presiune |
||
|
evelyne15 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:42 |
||
De la: kudika344248, la data 2011-01-30 23:42:02"Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor..." ca tot vorbeai in alt subiect despre consditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o casatorie: respect, dragoste, intelegere comunicare... |
||
|
evelyne15 Postat pe 30 Ianuarie 2011 23:45 |
||
|
citesc si nu incetez sa ma minunez .... victime ,blesteme ,da in ce vremuri traim??...azi nu se mai pune problema asa .daca o relatie nu mai merge ,si acolo la ael acasa sigur nu mai merge ,elegant si de bun simt pentru cei doi soti ,in interesul lor si al copiilor ,acel act ar trebui rupt ,si fiecare pe drumul lui . in cazul tau ,,,tu singura hotarasti daca e bine sau rau ,, te simti iubita??te simti dorita??apreciata??...il simti ca vine acasa de dragul tau sia l relatiei voastre?? ..ii simti in priviri cand se uita la tine placerea ca te vede?? daca da ,atunci fi fericita .o multime din doamnele care se intrec sa te judece si dau cu pietre au uiatt cum e sa te simti asa . capul sus ,nu asculta rautatile lor ,acea casnicie nu ai stricat o tu ,era deja moarta tu incearca doar sa nu ajungeti si voi ..la un moment dat sa uitati sa fiti fericiti ,sa va iubiti si sa va daruiti unul altuia clipe frumoase .viata e scurta si nedreapta de ce sa nu va bucurati de aceste clipe iar copii ,va spun din experienta sufera mai mult cand parintii nu se mai iubesc si isi platesc la infinit polite decat atunci cand au curaj sa spuna stop unei relatii care nu mai merge ... |
||
|
cl2010 Postat pe 31 Ianuarie 2011 00:06 |
||
|
"citesc si nu incetez sa ma minunez .... victime ,blesteme ,da in ce vremuri traim??...azi nu se mai pune problema asa .daca o relatie nu mai merge ,si acolo la ael acasa sigur nu mai merge ,elegant si de bun simt pentru cei doi soti ,in interesul lor si al copiilor ,acel act ar trebui rupt ,si fiecare pe drumul lui . in cazul tau ,,,tu singura hotarasti daca e bine sau rau ,, te simti iubita??te simti dorita??apreciata??...il simti ca vine acasa de dragul tau sia l relatiei voastre?? ..ii simti in priviri cand se uita la tine placerea ca te vede?? daca da ,atunci fi fericita .o multime din doamnele care se intrec sa te judece si dau cu pietre au uiatt cum e sa te simti asa . capul sus ,nu asculta rautatile lor ,acea casnicie nu ai stricat o tu ,era deja moarta tu incearca doar sa nu ajungeti si voi ..la un moment dat sa uitati sa fiti fericiti ,sa va iubiti si sa va daruiti unul altuia clipe frumoase .viata e scurta si nedreapta de ce sa nu va bucurati de aceste clipe iar copii ,va spun din experienta sufera mai mult cand parintii nu se mai iubesc si isi platesc la infinit polite decat atunci cand au curaj sa spuna stop unei relatii care nu mai merge ..." PERFECT ADEVARATTTTTTTTTTTT!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 31 Ianuarie 2011 00:21 |
||
|
"citesc si nu incetez sa ma minunez .... victime ,blesteme ,da in ce vremuri traim??...azi nu se mai pune problema asa .daca o relatie nu mai merge ,si acolo la ael acasa sigur nu mai merge ,elegant si de bun simt pentru cei doi soti ,in interesul lor si al copiilor ,acel act ar trebui rupt ,si fiecare pe drumul lui . in cazul tau ,,,tu singura hotarasti daca e bine sau rau ,, te simti iubita??te simti dorita??apreciata??...il simti ca vine acasa de dragul tau sia l relatiei voastre?? ..ii simti in priviri cand se uita la tine placerea ca te vede?? daca da ,atunci fi fericita .o multime din doamnele care se intrec sa te judece si dau cu pietre au uiatt cum e sa te simti asa . capul sus ,nu asculta rautatile lor ,acea casnicie nu ai stricat o tu ,era deja moarta tu incearca doar sa nu ajungeti si voi ..la un moment dat sa uitati sa fiti fericiti ,sa va iubiti si sa va daruiti unul altuia clipe frumoase .viata e scurta si nedreapta de ce sa nu va bucurati de aceste clipe iar copii ,va spun din experienta sufera mai mult cand parintii nu se mai iubesc si isi platesc la infinit polite decat atunci cand au curaj sa spuna stop unei relatii care nu mai merge ..." PERFECT ADEVARATTTTTTTTTTTT CEEA CE AI SPUS!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 31 Ianuarie 2011 00:21 |
||
| cel mai bine este sa termini aceasta relatie ca nu ai sa ajungi nicaieri | ||
|
jean31 Postat pe 31 Ianuarie 2011 01:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| oare ma iubeste in adanul inimii lui | 31 | De la: mimi_ca29 7 Decembrie 2010 08:27 |
| Alexandra | 7 | De la: cami_goanga10 8 Aprilie 2010 00:43 |
| I AM SUCIT MINTILE UNUI BARBAT INSURAT.... | 73 | De la: scorpio67 20 August 2009 10:28 |
|
|
||
| sunt bisexuala | 65 | De la: zinaceabunasinebuna 6 Februarie 2012 18:05 |
| am nevoie de cateva pareri, pls... | 14 | De la: elle26 28 Iulie 2009 11:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.