Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

De la: Kamitzu_15, la data 2011-01-30 21:08:03"Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor..."

Nu e doar o scuza de-a lui?
Cunosc o persoana care tot ca tine spunea, dar este de la 18 ani (acum are 30) cu acel barbat, copiii lui sunt la casele lor, dar tot n-a divortat. Poate lui ii este mai comod asa.

Nu e o scuza de-a lui, nici eu nu aveam incredere in ce spunea si ma gandeam ca are o relatie ok si eu le-o stric, insa devenind prietena cu sora lui...am aflat mai multe chestii, printre care si faptul ca viata lor este un calvar...el a calcat-o in picioare din orice punct de vedere, iar ea nu vrea sa-l lase...
matzu_2005
Postat pe 31 Ianuarie 2011 03:08
De la: kudika344248, la data 2011-01-30 23:33:05DACA NU II POTI CERE SA DIVORTEZE INSEAMNA CA NU IL IUBESTI CU ADEVARAT!!! ATUNCI CAND IUBESTI UN BARBAT SI SIMTI CA TE APUCA NEBUNIA CAND NU ESTI CU EL, CREDE-MA PE CUVANT, ITI FOLOSESTI TOT ARSENALUL DIN DOTARE!!! NU MAI CONTEAZA ATUNCI CA TU NU O SA II CERI NICIODATA DIVORTUL!!! DACA L-AI IUBI SI L-AI VREA CU ADEVARAT, I-AI BLOCA TELEFONUL CU MESAJE SA DIVORTEZE DE AIA, CREDE-MA!!! AR DIVORTA DOAR SA AIBA LINISTE, SA NU MAI AUDA!!!

Exista dragoste cu presiuni??? Eu zic ca nu...daca l-as cicali la cap sa divorteze mai rau as face, am o prietena care a facut asta si nu s-a ajuns nicaieri decat la scandaluri si certuri, etc...DA, il vreau doar pentru mine, dar sa ia el decizie, asta este dragoste, cand il lasi pe el sa aleaga si nu dai dovada de egoism...el nu o face din mai mute motive: are un copil, poate nu are incredere in mine, poate nu e pregatit sa faca un pas atat de important acum sau poate ii e bine asa
matzu_2005
Postat pe 31 Ianuarie 2011 03:18
De la: kudika344248, la data 2011-01-30 23:42:02"Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor..."

"Nu e doar o scuza de-a lui?
Cunosc o persoana care tot ca tine spunea, dar este de la 18 ani (acum are 30) cu acel barbat, copiii lui sunt la casele lor, dar tot n-a divortat. Poate lui ii este mai comod asa."

DACA TE-AI HOTARAT CA VREI UN BARBAT, NIMIC NU MAI CONTEAZA!!! RECURGI LA ORICE PENTRU A-L AVEA!!! STAI DE LA 18 LA 30 DE ANI CU UNU FARA SA TE IA DE NEVASTA??? DACA LUI II E COMOD, SA IL FACI TU IN ASA FEL INCAT SA NU II MAI FIE COMOD!!!

Clar, la-s mirosi imediat daca pleaca prin vecini
matzu_2005
Postat pe 31 Ianuarie 2011 03:20
si eu traiesc o situatie asemanatoare, acum nu am timp sa scriu dar mai tarziu iti voi povesti mai mult
hohote
Postat pe 31 Ianuarie 2011 06:50
De la: hohote, la data 2011-01-31 06:50:47si eu traiesc o situatie asemanatoare, acum nu am timp sa scriu dar mai tarziu iti voi povesti mai mult

chiar asteptam detalii picante! cum ar fi:daca ati pus-o la prima intalnire, daca dupa aceea te-a mai cautat, etc
pickard
Postat pe 31 Ianuarie 2011 06:57
De la: pickard, la data 2011-01-31 06:57:28
De la: hohote, la data 2011-01-31 06:50:47si eu traiesc o situatie asemanatoare, acum nu am timp sa scriu dar mai tarziu iti voi povesti mai mult

chiar asteptam detalii picante! cum ar fi:daca ati pus-o la prima intalnire, daca dupa aceea te-a mai cautat, etc

Serios? ce gluma buna ai putut sa rad, deci...m-ai lasat fara cuvinte...vezi ca scrie mai sus...documenteaza-te si apoi poti sa te apuci de scris....na!! ca sa fiu si eu rea cu voi
matzu_2005
Postat pe 31 Ianuarie 2011 07:03
Buna. Nu te descuraja si nu pune la suflet toate comentariile celor ce nu au trecut prin asta. Din propie experienta i-ti pot spune ca daca va iubiti cu adevarat, continua si nu te gandi la urmari. Puteti trece peste asta impreuna. Intrebarea e daca el e pregatit pentru asa ceva, daca te iubeste cu adevarat, daca nu este unul care vine doar cu pretextul ca nu o iubeste doar ca sa ''aventuresca'' putin.....si altele. Daca esti sigura ca e adevarat ceea ce spune,continua chiar daca el nu divorteaza. se poate sa traiesti dragostea adevarata .Sunt diferite motive ca un barbat sa nu divorteze.
kudika343177
Postat pe 31 Ianuarie 2011 08:05
De la: matzu_2005, la data 2011-01-31 07:03:40
De la: pickard, la data 2011-01-31 06:57:28

Serios? ce gluma buna ai putut sa rad, deci...m-ai lasat fara cuvinte...vezi ca scrie mai sus...documenteaza-te si apoi poti sa te apuci de scris....na!! ca sa fiu si eu rea cu voi

vai ce rea esti!!
daca nu ma cunosti iti spun eu ca nu ma documentez decat superficial, intai tai si pe urma masor intai trag cu pistolul si pe urma zic STAI!
iti va trebui mult timp ca sa deduci cand glumesc,, cand fac misto, cand vorbesc serios dar nu-ti va fi imposibil,pentru ca spun eu uneori
pickard
Postat pe 31 Ianuarie 2011 09:08
De la: matzu_2005, la data 2011-01-31 03:08:36
De la: Kamitzu_15, la data 2011-01-30 21:08:03"Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor..."

Nu e doar o scuza de-a lui?
Cunosc o persoana care tot ca tine spunea, dar este de la 18 ani (acum are 30) cu acel barbat, copiii lui sunt la casele lor, dar tot n-a divortat. Poate lui ii este mai comod asa.

Nu e o scuza de-a lui, nici eu nu aveam incredere in ce spunea si ma gandeam ca are o relatie ok si eu le-o stric, insa devenind prietena cu sora lui...am aflat mai multe chestii, printre care si faptul ca viata lor este un calvar...el a calcat-o in picioare din orice punct de vedere, iar ea nu vrea sa-l lase...

el a calcat-o in picioare din orice punct de vedere, iar ea nu vrea sa-l lase...[/quote]......si ce ce-ti doresti?? sa fi urmatoarea calcata in picioare?????.....nu ca tu esti mai deosebita....si cu tine nu va face asa.......Da tu intelegi ca un barbat cand nu mai are nimic cu sotia lui nici 10 copiii nu-l mai tin langa ea......da tu stai linistita si astepti si privesti cum el si cu sotia lui isi mai dau o sansa...cum se muta ei singuri...ce sa-ti mai zic....vei intelege mai tarziu si-ti vei spune tu singura ca ai fost o idioata, nu eu spun asta, tu iti vei spune....chiar daca ramai cu el, pt ca ai sa vezi ca marele premiu nu e chiar atat de valoros defapt, incat sa merite atata efort....chiar daca renunti la un moment dat la el, pt ca ai asteptat atat si ca ai sacrificat atat de multe pt el sauuuu totusi ai sa fi fericita cu el pana la adanci batraneti ca in povestile nemuritoare
.............................................
evelyne15
Postat pe 31 Ianuarie 2011 12:58
te-ai pus vreodata in postura sotiei lui ? poate ei au probleme in casnicie , dar tu le amplifici , cred ca ar trebuii sa ii lasi sa isi rezolve problemele , sau ve-i fii o eterna amanta care distruge o casnicie .Nu mai sunt barbati disponibili ?
banalulanonim
Postat pe 31 Ianuarie 2011 13:55
De la: banalulanonim, la data 2011-01-31 13:55:39 te-ai pus vreodata in postura sotiei lui ? poate ei au probleme in casnicie , dar tu le amplifici , cred ca ar trebuii sa ii lasi sa isi rezolve problemele , sau ve-i fii o eterna amanta care distruge o casnicie .Nu mai sunt barbati disponibili ?[/quot

aceeasi intrebare as vrea sa ti o pun eu ,,,,,,tie ....
te ai pus vreodata in postura unei sotii care se leaga de un act si de niste vise care s au dus si nu are puterea sa inteleaga ...ca .asta e ,nu mai e iubita ,nu mai e dorita ,,ce rost are sa si inchida viata langa un tip care CINCI ANI a trait o poveste de dragoste cu alta
ce sansa sa mai dai unei astfel de relatii?????

mai merita ???
cl2010
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:00
De la: kudika343177, la data 2011-01-31 08:05:28Buna. Nu te descuraja si nu pune la suflet toate comentariile celor ce nu au trecut prin asta. Din propie experienta i-ti pot spune ca daca va iubiti cu adevarat, continua si nu te gandi la urmari. Puteti trece peste asta impreuna. Intrebarea e daca el e pregatit pentru asa ceva, daca te iubeste cu adevarat, daca nu este unul care vine doar cu pretextul ca nu o iubeste doar ca sa ''aventuresca'' putin.....si altele. Daca esti sigura ca e adevarat ceea ce spune,continua chiar daca el nu divorteaza. se poate sa traiesti dragostea adevarata .Sunt diferite motive ca un barbat sa nu divorteze.
Maesteeeeeeeeeeeeee neata buna ,peste ce sa treaca?Nu intelegi ca tipul e o fetita care se ascunde dupa fusta nevesti,el daca nu a fost instare sa divorteze pina acum si sa o ia de nevasta nu o va face niciodata,ea o sa stea o viata sa ii asculte minciunile si cand se trezeste e batrana.Trezestete copila ca lumea musteste de barbati ,o fi si al tau pe undeva
kudika337129
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:07
De la: matzu_2005, la data 2011-01-31 03:20:10
De la: kudika344248, la data 2011-01-30 23:42:02"Nu eu sunt cea care am DISTRUS...relatia lor e terminata si epuizata demult timp...sta cu ea de dragul copilului...si da, acum dorm foarte bine, la inceput am avut remuscari, dar acum nu mai am tocmai pentru ca am realizat ca nu eu am fost ''boala'' casniciei lor..."

"Nu e doar o scuza de-a lui?
Cunosc o persoana care tot ca tine spunea, dar este de la 18 ani (acum are 30) cu acel barbat, copiii lui sunt la casele lor, dar tot n-a divortat. Poate lui ii este mai comod asa."

DACA TE-AI HOTARAT CA VREI UN BARBAT, NIMIC NU MAI CONTEAZA!!! RECURGI LA ORICE PENTRU A-L AVEA!!! STAI DE LA 18 LA 30 DE ANI CU UNU FARA SA TE IA DE NEVASTA??? DACA LUI II E COMOD, SA IL FACI TU IN ASA FEL INCAT SA NU II MAI FIE COMOD!!!

Clar, la-s mirosi imediat daca pleaca prin vecini

Vad ca fiecare intelege ce vrea ...

Nu asta era ideea. Persoana la care m-am referit este o verisoara de-a mea care a primit cel mai bun sfat de la prietenul meu:

Cand relatia nu mai merge divortezi! Daca spui ca stai pentru copii te minti singur. Eu am divortat acum 7 ani si nu am avut nevoie de o alta femeie ca sa-mi dau seama ca relatia este DISTRUSA. Oricum dupa divort mi-am vazut copiii mai des decat decat cand era casatorit pentru ca am profitat de putinul timp pe care il aveam ca sa-l petrec cu ei, pentru ca atunci cand eram inca casatorit plecam cat mai devreme si veneam cat mai tarziu din cauza neintalegerilor cu mama lor.

Si oricum nu un act face o relatie sa mearga.
Kamitzu_15
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:07
decat m-am uitat la titlu si nu mai pot de ras nici nu am mai citit x=ce scrie acolo ca sigur esti din acele femei care viata lor inseamna numai barbat,copii si casa si culmea l-ai gasit dar este un obstacol ESTE INSURAT!!!!!1haha
euanca
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:14
Daca erai fericita,nu cred ca mai cereai sfaturi.

1. Sa presupunem ca te-ai indragostit , dupa care ai aflat ca-i insurat si nu ai mai putut renunta,dar te-ai indragostit de un "EL",pe care nu l-ai mai recunoscut atunci cand v-ati mutat impreuna,pentru ca era cu totul altfel,asta spui tu,atunci de ce-ai mai ramas,pentru ca tu de fapt iubeai un alt om
2. Spui ca sotia stie ca el lucreaza de noapte,asta presupune ca el dimineata ajunge acasa la ea si ramane acolo pana seara,cand se presupune ca pleaca la serviciu,Individul acesta lucreaza? sau se plimba intre doua case?
3. Daca eram in locul tau m-as fi mutat impreuna doar in ziua in care ar fi divortat,asa mutandu-te de la inceput de ce ar face-o acum,doar merge si cu doua
4. Chiar daca ei nu se inteleg ,faptul ca exista un copil ii va tine impreuna toata viata,se merita sa-ti sacrifici tineretea pt. un individ care din cate inteleg nici cu tine nu e multumit,probabil vrea mai mult
5. Sa-ti lasi familie,casa,prieteni,serviciu,pentru cineva,inseamna ca acela este capabil sa le suplineasca ,el se pare ca nu poate,si-atunci ce te retine?
6.Separa-te de el si uita-l ca s-ar putea la un moment dat sa mai apara si alte amante,chiar si cand iubim nu trebuie sa ne lasam umiliti doar pt. simplu fapt ca iubim
ginutaperianu
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:15
sunt de acord cu stem29,ar trebui sa-l lasi sa-si rezolve problemele de acasa....de unde stii ca peste cativa ani nu iti va fave si tie acelasi lucru?dar sa ai si un copil cu el....eu sunt si mama si sotie,iar la o femeie ca tine nu stiu ce as fi in stare sa-ti fac..............................sunt atatia barbati in lumea asta,de ce umbli dupa cei casatoriti?e un proverb...:DACA CATEAUA NU RIDICA COADA NICI CAINELE NU DA DIN EA:...cand o sa fii sotie si mama ai sa vezi altfel lucrurile,dar nu sapa groapa altuia ca o sa pici singura in ea draga....esti tanara cauta-ti dragostea in alta parte............
chryssy23
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:43
Desi sunt sotie de 20 de ani,si nu amanta,doamne fereste sa se-ntample vreodata,chestia cu coada ridicata m-a racait.Draga mea cand un caine,gaseste o coada ridicata la el in curte,crede-ma ca nu sare parleazul in curtea vecina dupa cateaua de acolo.
N-am inteles niciodata cum o amanta reuseste sa strice o casa,daca eu as afla intr-o zi m-as intreba in primul rand ce n-a gasit la mine si a gasit la ea.In ziua in care ne casattorim ne luam langa noi un suflet nu o mobila,si spunem pana cand moartea ne va desparti acelei fiinte de la momentul respectiv cu caracterul si comportamentul de atunci,in momentul in care unul dintre noi deraiaza,pentru ca gata i-am facut un copil,am acte,de ce trebuie sa mai fiu si draguta si atenta,prima persoana care-i va iesi in cale si va poseda calitatile de care noi ne-am debarasat il va cuceri,este firesc sa fie asa.Sotile inselate sau sotii inselati daca ar fi curiosi sa cunoasca amantii sau amantele,de cele mai multe ori vor vedea ca acei indivizi(de) ori poseda calitatile fizice pe care le-au avut ei insisi la un moment dat,ori caracterul si pe care intre timp si l-au schimbat.
De asemenea chiar daca amanta ar renunta nu inseamna ca el sotul brusc ar incepe sa ma iubeasca pe mine,amanta ar suferi,el deasemenea desi ar fi in casa cu mine,s-ar gandi la ea,iar eu sotia inselata,as suferi si eu,parerea mea e ca atunci cand doi oameni nu se mai iubesc reuseste sa intre un al-III-a,altfel e imposib.
ginutaperianu
Postat pe 31 Ianuarie 2011 21:17
Stimate doamne, lasati aceasta copila sa traiasca fericita, din cate vad majoritatea care te judeca aici sunt casatorite si nu pot sa inteleaga ca exista viata si dupa casatorie... viata continua neiertator si dupa acel act, daca uitam sa-i facem fericiti vor cauta si in alta parte ce le lipseste sau ce au uitat sa traiasca. Cu totii suntem melancolici, si ne dorim sa traim cat mai frumos, pentru ca o viata avem... Doar ca noi, femeile, avem in general mult mai multe prejudecati, iar ei sunt diferiti...
Draga mea, daca tu te simti femeie cu el, te face fericita, esti implinita, asculta-ti inima..... Poate asa va fi, poate intr-adevar iti irosesti tineretea cu el si apoi te va lasa... ITi spun sincer conteaza in viata fiecare clipa de fericire.... Oricare ar fii pretul pe care-l platesti sau il vei plati mai tarziu eu cred ca traiesti niste clipe magnifice.
Si acum un sfat pentru domanele care traiesc intr-o relatie de dragul relatiei, si nu stiu sa intretina vie acea flacara care i-a unit. Hai sa fim cinstite cu noi si sa reaprindem flacara iubirii care ne-a unit. Stiti, iubirea e o Taina, pentru cei care nu o traiesc si lumina dn ochi si suflet pentru cei care o traiesc.
Daca am aprecia un pic mai mult ce avem si am trai la maxim fiecare clipa, am fi total schimbati.
Si eu sunt casatorita si am un copil, si primul impuls a fost s-o judec, insa nu vedeti cu cata admiratie vorbeste despre el, cu cata iubire... Cate vb despre barbatii nostri la fel dupa casatorie ???
Dupa casatorie avem impresia ca ne apartine, ca putem sa-i controlam si depasim granita libertatii lor, uitam sa fim fericite si sa-i facem fericiti.

Cred ca mariajul inseamna uciderea pasiunii. Casatoria e o fortareata, cei care sunt inauntru vor sa iasa si cei care sunt afara vor sa intre.
NU te va face mai fericita acel act, traieste-ti la maxim iubirea si fiecare clipa de pasiune alaturi de el. Stiu ce inseamna sa iubesti fiecare cm din corpul celuilalt, sa iubesti fiecare cuvant, fiecare gest, fiecare respiratie, intr-un cuvant TOTUL, dar cred ca odata cu casatoria uitam sa mai traim aceste bucurii, care ne inalta sufletele. Dar e bine sa realizam pana nu e prea tarziu ca sa nu ne pierdem casniciile, si nu neaparat casniciile, ci persoanele dragi, pentru ca noi ne-am casatorit cu ei din iubire, din acelasi motiv pentru care si aceasta fata face multe sacrificii. NU esti mai presus decat nevasta-sa, si ei la randul lor s-au iubit poate la fel, sau poate chiar mai mult, fiecare iubire este unica in felul ei..... Doar ca au uitat sa aprecieze fiecare clipa traita impreuna, nu poti sa judeci pe nimeni pentru certurile lor, pentru ca nevasta-sa nu se cearata singura, ei amandoi se cearta, amandoi tipa, amandoi gresesc.... Incearca sa realizezi ca EL strica cel mai mult, ea munceste, tu faci sacrificii pt el, iar el ce face ????????? Nu munceste, si ia bani de la tine.
Doar cu acest aspect nu pot sa fiu de acord ( nu pot sa cred ca-i dai salariu, sau mai bine spus nu pot sa cred ca accepti asa ceva )... trimite-l la munca, munceste si tu si strange bani.... Tu indiferent daca vei ramane cu el sau nu, vei avea un viitor, vei face un copil cu el sa nu, dar caruia trebuie sa-i oferi multe lucruri, vei avea nevoie de o pensie, de o viata libera... ce faci vei depinde de cineva, pentru ca daca nu lucrezi la tinerete sa strangi, la 40 ani fara experienta nimeni nu te va mai angaja...
Ar fi multe de spus, insa eu te sfatuiesc sa-ti traiesti viata la maxim, dar sa fi precauta si realista, nu vei trai doar cu iubire... tu va trebui mai devreme sau mai tarziu sa vb cu familia ta... nu-ti rata viitorul fara sa-ti cladesti propria cariera, sa ai proprii bani...
kudika332791
Postat pe 31 Ianuarie 2011 21:34
De la: kudika332791, la data 2011-01-31 21:34:07Stimate doamne, lasati aceasta copila sa traiasca fericita, din cate vad majoritatea care te judeca aici sunt casatorite si nu pot sa inteleaga ca exista viata si dupa casatorie... viata continua neiertator si dupa acel act, daca uitam sa-i facem fericiti vor cauta si in alta parte ce le lipseste sau ce au uitat sa traiasca. Cu totii suntem melancolici, si ne dorim sa traim cat mai frumos, pentru ca o viata avem... Doar ca noi, femeile, avem in general mult mai multe prejudecati, iar ei sunt diferiti...
Draga mea, daca tu te simti femeie cu el, te face fericita, esti implinita, asculta-ti inima..... Poate asa va fi, poate intr-adevar iti irosesti tineretea cu el si apoi te va lasa... ITi spun sincer conteaza in viata fiecare clipa de fericire.... Oricare ar fii pretul pe care-l platesti sau il vei plati mai tarziu eu cred ca traiesti niste clipe magnifice.
Si acum un sfat pentru domanele care traiesc intr-o relatie de dragul relatiei, si nu stiu sa intretina vie acea flacara care i-a unit. Hai sa fim cinstite cu noi si sa reaprindem flacara iubirii care ne-a unit. Stiti, iubirea e o Taina, pentru cei care nu o traiesc si lumina dn ochi si suflet pentru cei care o traiesc.
Daca am aprecia un pic mai mult ce avem si am trai la maxim fiecare clipa, am fi total schimbati.
Si eu sunt casatorita si am un copil, si primul impuls a fost s-o judec, insa nu vedeti cu cata admiratie vorbeste despre el, cu cata iubire... Cate vb despre barbatii nostri la fel dupa casatorie ???
Dupa casatorie avem impresia ca ne apartine, ca putem sa-i controlam si depasim granita libertatii lor, uitam sa fim fericite si sa-i facem fericiti.

Cred ca mariajul inseamna uciderea pasiunii. Casatoria e o fortareata, cei care sunt inauntru vor sa iasa si cei care sunt afara vor sa intre.
NU te va face mai fericita acel act, traieste-ti la maxim iubirea si fiecare clipa de pasiune alaturi de el. Stiu ce inseamna sa iubesti fiecare cm din corpul celuilalt, sa iubesti fiecare cuvant, fiecare gest, fiecare respiratie, intr-un cuvant TOTUL, dar cred ca odata cu casatoria uitam sa mai traim aceste bucurii, care ne inalta sufletele. Dar e bine sa realizam pana nu e prea tarziu ca sa nu ne pierdem casniciile, si nu neaparat casniciile, ci persoanele dragi, pentru ca noi ne-am casatorit cu ei din iubire, din acelasi motiv pentru care si aceasta fata face multe sacrificii. NU esti mai presus decat nevasta-sa, si ei la randul lor s-au iubit poate la fel, sau poate chiar mai mult, fiecare iubire este unica in felul ei..... Doar ca au uitat sa aprecieze fiecare clipa traita impreuna, nu poti sa judeci pe nimeni pentru certurile lor, pentru ca nevasta-sa nu se cearata singura, ei amandoi se cearta, amandoi tipa, amandoi gresesc.... Incearca sa realizezi ca EL strica cel mai mult, ea munceste, tu faci sacrificii pt el, iar el ce face ????????? Nu munceste, si ia bani de la tine.
Doar cu acest aspect nu pot sa fiu de acord ( nu pot sa cred ca-i dai salariu, sau mai bine spus nu pot sa cred ca accepti asa ceva )... trimite-l la munca, munceste si tu si strange bani.... Tu indiferent daca vei ramane cu el sau nu, vei avea un viitor, vei face un copil cu el sa nu, dar caruia trebuie sa-i oferi multe lucruri, vei avea nevoie de o pensie, de o viata libera... ce faci vei depinde de cineva, pentru ca daca nu lucrezi la tinerete sa strangi, la 40 ani fara experienta nimeni nu te va mai angaja...
Ar fi multe de spus, insa eu te sfatuiesc sa-ti traiesti viata la maxim, dar sa fi precauta si realista, nu vei trai doar cu iubire... tu va trebui mai devreme sau mai tarziu sa vb cu familia ta... nu-ti rata viitorul fara sa-ti cladesti propria cariera, sa ai proprii bani...

Mare dreptate ai in TOT ceea ce ai spus...hai sa vin cu cateva completari...eu am incercat sa vorbesc cu el despre casnicia lui si am incercat sa vad unde este ''buba'', chiar el ma intreba la un moment dat ca eu vreau sa-l imapac cu sotia??? DAAA...daca eu pentru asta sunt in viata lui, as face-o cu mare placere pentru ca nimic in viata nu e intamplator si poate el e karma mea, dar deja intram in altfel de discutii...el mi-a spus ca ea tipa mereu, i-am spus sa incerce sa vorbeasca calm, sa-si aduca aminte ca si-a dorit sa o ia de nevasta ca ii era draga pe vremuri, el spune ca ea greseste si ca ea nu poate sa-si schimbe nici atitudinea si nici comportamentul fata de el...ea pe de alta parte, ii spune surorii lui ca el e vinovat ca nu face nimic toata ziua, ca vrea masa pusa si nu orice fel de mancare, ca o judeca ca nu e curat in casa (ceea ce face si cu mine, dar el glumeste doar pe tema asta), ea a uitat ca el este un caracter vesel, ii place sa traiasca frumos, in armonie si in glume....eu sunt constienta ca amandoi sunt vinovati si asta i-am spus si lui, dar...nici unul din ei nu vor sa faca compromisuri, au uitat sa mai lase unul de la altul...el cand pleaca de la mine arata impecabil, nu-l las sa plece cu fire de par sau alte chestii sa o fac sa sufere cumva, pentru ca sincer chiar imi este mila de ea, la un moment dat ii spunea surorii lui ca ea ar vrea sa-l lase, dar nu poate, va dati seama cat e de grav ca o femeie sa fie ''dependenta'' de un barbat si aici nu ma refer material ci psihic...el este o fire mai rece dupa cum am spus, dar daca stii cum sa-l iei si cum sa discuti cu el, se poate schimba si iti poti da seama de ce are in interiorul lui...asta daca mai poti si nu ai orbit din alte motive: gelozie, ranchiuna, suparare, etc...
Inainte era nemultumita ca el nu lucreaza, ei bine acum ''lucreaza'' si sa nu credeti ca mie imi place situatia asta, dar fac asta pentru ca doar asa putem sa petrecem foarte mult timp impreuna, daca nu...ne-am vedea cand si cand si as fi ca o amanta comuna...nu va ganditi ca mie mi-e bine, ma simt ca si cum ''as plati'' un barbat sa stea langa mine, insa o fac pentru ca stiu ca si el isi doreste foarte mult sa fie langa mine...si mai e o chestie...asta e pentru sotii, ca o parere: O AMANTA POATE SA-L APROPIE DE SOTIE DACA INCA MAI EXISTA SENTIMENTE INTRE EI!!!! sa nu uitati asta si sa nu-i neglijati niciodata pentru ca barbatii sunt ca niste copii...au nevoie de foarte multa afectiune...
El a venit cu sugestia ca se simte prost in situatia asta si vrea sa faca ''ceva'' din care sa poata sa-si permita singur salariul si sa ma ajute si pe mine, insa de asta are nevoie din nou de sprijinul meu financiar si o voi face pentru ca este o idee foarte buna si apreciez ca initiativa a venit din partea lui...cat despre mine...imi caut un job si chiar am fost chemata la cateva interviuri, insa nu am fost multumita de ce mi s-a oferit...nu pot sa plec de la o functie destul de mare pe care am avut-o la vanzatoare de cosmetice sau bilete de pariuri, as considera ca am facut degeaba o facultate si m-am chinuit degeaba, pentru ca nu am avut o viata usoara si o familie instarita, am lucrat ca ospatarita ca sa pot sa-mi platesc facultatea si munceam 18 ore pe zi si am invatat si am intrat la buget apoi...am fost ambitioasa si de asta acum am pretentii de la mine...
Astazi am avut o cearta cu el, am reactionat exact ca sotia lui, am tipat, am jignit si nu e ok...m-a rugat sa ma controlez si sa nu mai am reactii de astea urate, dar...am atatea griji pe cap si sunt singura aici si el e singurul pe care pot sa ma razbun...stiu ca nu procedez bine, dar nu mai am putere....stiu ca el se va intoarce, eu nu fac nici un pas chiar daca sunt vinovata si stiti de ce? pentru ca sunt a doua...
matzu_2005
Postat pe 1 Februarie 2011 05:14
M-am exprimat gresit....din cauza grijilor nu vreau sa ma razbun ci sa ma descarc...asta ca sa nu-mi sariti in cap, am vrut sa ma completez
matzu_2005
Postat pe 1 Februarie 2011 05:21
De la: matzu_2005, la data 2011-02-01 05:21:45M-am exprimat gresit....din cauza grijilor nu vreau sa ma razbun ci sa ma descarc...asta ca sa nu-mi sariti in cap, am vrut sa ma completez

imi fac autocritica! ignorant cum sunt eu acum am vazut ca tu esti initiatoarea subiectului credeam ca esti doar o simpla comentatoare ca si mine!
chiar ca ar trebui sa ma documentez putin inainte de a-mi da cu parerea sau cu verdictele
oricum ma mir ca dupa ce ai deschis un asemenea topic te-ai si tinut de el! eu eram obisnuit cu fetitzele stresate care dupa ce deschid topice cand sunt nervoase le lasa balta
pickard
Postat pe 1 Februarie 2011 06:46
Draga mea, depinde cum te privesti tu, daca tu crezi ca ai o relatie speciala prin prisma timpului petrecut cu el si nu prin prisma sentimentelor si trairilor, este intr-adevar o problema. Mai mult timp nu inseamna o iubire mai mare, ci poate tocmai motivul cerurilor si a frustrarilor. Tu ai o relatie speciala cu el datorita sentimentelor si nu a timpului.
Sa nu crezi ca acea femeie nu simte relatia voastra, poate asta este o parte din sursa problemelor si a frustrarilor lor. Schimba rolurile pentru o clipa, si inchipuie-ti, ca acum cand tu tipi, el in loc sa reactioneze calm si sa te linisteasca ar pleca la alta... Probleme sunt si intr-o relatie si vor continua si intr-o casnicie.... nu difera problemele, tentatiile, resentimentele, numai ca daca esti suficient de matur reusesti sa reactionezi cu calm si sa pastrezi inca vie flacara iubirii. Gandeste-te ca poate si ea se simte frustrata ca in loc sa discute calm si sa fie sinceri unul cu celalalt, el imediat fuge de responsabilitati, si se refugiaza in bratele tale...
Dar asta sunt convinsa ca o sti si tu, esti constienta de acest lucru. Insa e posibil ca lucrurile sa fie foarte avansate in sens negativ, si totul sa fie iremediabil intre ei, insa nu ezita sa constati care sunt greselile lor si sa incerci sa nu le faci, si sa judeci la rece daca chiar merita tot ce-i oferi.
Aceiasi neliniste pe care o traiesti tu zi de zi, poti s-o traiesti normal si dupa casatorie... Casatoria nu inseamna siguranta, sau mai bine spus, garantia ca acea persoana o sa te iubesca ca-n prima zi pana la moarte. Toti suntem schimbatori....

Ca doua persoane sa comunice telefonic, e foarte important ca una sa sune si cealalta sa raspunda...
Trebuie sa-i si permita ei sa fie deschisa, sau invers...
Tu trebuie sa nu uiti ca toate lucrurile au un inceput si un sfarsit, cu cat e mai frumos inceputul cu atat e mai dureros sfarsitul, dar toate aceste lucruri le vei trai pe propia piele... INsa merita traita fiecare clipa de iubire si fericire...

Cred ca cea mai mare problema a ta si voastra in general este ca va pierdeti increderea in voi si in sentimentele voastre. Uitati sa mai aveti incredere in celalalt, serviciul nu inseamna timp pierdut, ci o viata independenta, o gandire rationala, o iubire poate mai mult apreciata, doruri mai mari si poate mai profunde...
Gandeste-te ca daca lucrati si va intalniti mai rar o sa apreciati mai mult fiecare clipa traita impreuna, fiecare minut de fericire...

Singurul sfat pe care ti-l dau din tot sufletul este sa lucrezi si el sa se angajeze... fa-ti propriul viitor, lucrurile se schimba...

kudika332791
Postat pe 1 Februarie 2011 10:01
De la: pickard, la data 2011-01-25 09:56:01
De la: 4Life, la data 2011-01-25 09:45:52bla,bla,bla....la psiholog cu tine, nu pe forum...aici iti vor da rechinii sfaturi care mai de care mai hazlii...

te-a muscat pe tine vreun rechin

Imi pot da cu presupul vis-a-vis de locul muscaturii???
puiut_77
Postat pe 1 Februarie 2011 14:31
Traieste-ti viata .......nu pleca urekile in stanga si-n dreapta si incearca sa iei o decizie care sa nu te afecteze in viitor....e clar ca o iubeste pe ea / nu pe tine ....doar se foloseste de tine sa-si spuna off-urile cat de naspa este sotia in pat si cat de zdrentasoara esti tu(scuza-mi expresia) esti tanara frumoasa ai viatza inainte .... d c te legi cu unul care marea lui dragoste este Sotia si Copilul......? incearca sa gasesti o solutie!!!! o dragoste se uita cu alta. Succes
andrei80
Postat pe 1 Februarie 2011 16:16
De la: andrei80, la data 2011-02-01 16:16:02Traieste-ti viata .......nu pleca urekile in stanga si-n dreapta si incearca sa iei o decizie care sa nu te afecteze in viitor....e clar ca o iubeste pe ea / nu pe tine ....doar se foloseste de tine sa-si spuna off-urile cat de naspa este sotia in pat si cat de zdrentasoara esti tu(scuza-mi expresia) esti tanara frumoasa ai viatza inainte .... d c te legi cu unul care marea lui dragoste este Sotia si Copilul......? incearca sa gasesti o solutie!!!! o dragoste se uita cu alta. Succes
Gresit !Fiecare dragoste are ceva al ei.Nici una nu seamana cu cealalta si niciodata nu poti sa uiti ce ai iubit la unul si ce ai iubit la altul.Sa fim bine intelesi,daca nu sant prea multi sa le pierzi sirul.
kudika337129
Postat pe 1 Februarie 2011 18:32
......iti pot da un singur sfat.......stai bine si analizeaza din toate punctele de vedere situatia si ia o decizie cat mai repede in binele tau........o relatie cu un barbat casatorit nu duce nicaieri....o sa-ti pierzi multi ani din viata si o sa regreti intr-un tarziu....iti spun asta pt.ca am avut o relatie (daca se poate numi o relatie) cu un barbat casatorit timp de 12 ani de zile....binenteles m-am lasat la mana mea,tarziu dar totusi la timp....analizeaza si ia o decizie.....bafta.
amy_lia
Postat pe 1 Februarie 2011 18:39
eu am un copil dintr-o casnicie esuata.sotia lui stie,are si el un copil de varsta mea.vezi cat de cidata este viata?mi-a fost greu.am trecut prin multe.dar iubirea invinge orice obstacol
eu_daneza
Postat pe 1 Februarie 2011 18:50
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 17:15:07
De la: kudika064904, la data 2011-01-30 12:11:54Oau ...seamana cu o poveste dintr-o telenovela..m-ai socat enorm.
Bineinteles sfatul meu este sa te opresti cat mai poti.
Ceea ce as face eu ar fi sa-i spun ca ori divorteaza, ori ma despart de el.
Desi nu stiu cum poti "iubi" un barbat atat de egoist care, macar daca nu din respect pentru sotia lui cu care a trait atatia ani, macar din respect pentru copilul pe care il are cu ea , nu trebuia sa isi insele partenera de viata pe care a ales-o in fata bisericii.
In plus, sa zicem ca chiar il iubesti desi el este asa de egoist pentru ca pana la urma si tu esti egoista daca ai facut rau atator oameni ca sa fi cu el, dar daca chiar il iubesti nu inteleg cum poti suporta ca el seara se duce in casa lui si a sotiei lui care habar n-are ca el are o amanta!
Decat sa continui asa desparte-te de el pentru ca relatia asta nu duce nicaieri si gaseste-ti alt iubit(daca vrei) ca din cate am inteles te indragostesti destul de repede.
Daca el(desi ma indoiesc pentru ca el nu te iubeste, daca te-ar iubi nu s-ar purta asa cu tine) te alege pe tine in fata sotiei lui, cred ca sti ca si copilul si sotia v-ar uri pe tine si pe el si cu toata dreptatea - adica cred ca iti dai seama ca in toata povestea asta copilul si sotia sunt victimele, desi ei doi nu se mai intelegeau asta nu-i da dreptul lui sa-si ia o amanta-
E in regula ca il iubesti, nu-i nimic rau cu asta dar ceea ce faci tu e adulter iar asta este cu totul o alta poveste.
Asa ca daca chiar il iubesti ori casatoreste-te cu el(daca vrea), ori desparte-te de el si in orice caz va trebui sa suporti consecintele faptelor tale.
P.S. si parintii mei sunt divortati si tatal meu are acum o alta iubita cu care ma inteleg bine, desi relatia dintre mine si el s-a cam distantat, dar acum daca ar fi sa aleg n-as vrea ca ei doi sa se impace pentru ca imi place viata mea de acum.
...cam asta e...scuze daca te-am jignit dar mi-am oferit parerea mea sincera, iti urez noroc.

Buna, nu m-ai jugnit, fiecare cu parerea lui, insa nu ai citit tot...nu ma indragostesc repede deloc, dupa o relatie de 5 ani am fost singura 8-9 luni si nu pentru ca nu-mi doream pe cineva langa mine ci pentru ca nu puteam sa ma indragostesc...urmatorul a fost el. Tin sa te contrazic putin, faptul ca e casatorit in fata lui Dumnezeu (stiu ca este un pacat de moarte ce facem noi) nu inseamna ca trebuie sa ramana langa o sotie pe care nu o iubeste si se cearta mereu, gandeste-te putin la copil in ce mediu va trai cu scandaluri si certuri, e ok asa? Iti spun eu ca nu, orice copil suferca cand parintii se cearta...
Nu vreau sa-l conditionez eu sa divorteze, eu traiesc o adevarata poveste de dragoste cu el si daca va vrea sa o faca...sa o faca pt EL, nu pentru MINE

Dupa parerea mea tu te gandesti numai la el fara sa iti pese de restul lumii, de parintii tai, de prietenii tai care probabil ca(daca stiu de relatia voastra) sunt foarte ingrijorati pentru tine si nu-ti pasa nici de tine, de situatia ta -care cred eu ca e mult mai grava decat a lui-. Chiar trebuie sa sacrifici atata pentru un barbat, sa ranesti si alti oameni pentru el(si ma refer la oamenii apropiati tie) savarsind un act care este si ilegal, si imoral si un pacat? Gandeste-te mai mult la viitorul tau. Chiar merita?
Daca spui ca va iubiti atat de mult de ce nu vrea sa se casatoreasca cu tine? Ar trebui sa nu se mai planga atata de problemele sale si aiba putin respect si fata de tine.
Din cate am inteles el e foarte gelos - ceea ce mi se pare foarte inregula. Dar si tu ar trebui sa te arati putin geloasa. El deja pare nesigur pe dragostea ta si tu incercand sa il ajuti sa se impace cu sotia lui nu mi se pare in regula. Incearca sa-i spui cat de mult te doare ca el este al altcuiva si ca vrei sa te iubeasca numai pe tine. Mie personal imi place cand un baiat e gelos si consider ca gelozia e o forma a iubirii. La tine nu exista nici un pic gelozie, ci doar sacrificiu iar la el invers. Tu ai facut multe pentru el, cred ca si el ar trebui sa faca ceva PENTRU TINE.
Cat despre copii, crede-ma nu este deloc asa. cunosc mii de copii(incluzandu-ma pe mine dupa cum am mai spus) ar caror parinti s-au despartit si n-au nici o problema cu asta. Copii. mai ales cei de la o varsta frageda se obisnuiesc foarte usor, iar cei mari in zilele noastre deja sunt interesati de alte lucruri ca sa le mai pese cu cine umbla parintii lor. Parintii mei s-au despartit cand aveam 7 ani si se certau de ceva timp, desi nu in fata mea. daca ii vedeam certandu-se poate plangeam atunci dar a doua zi deja uitam. deja acum nu mi i-asi putea imagina impreuna.
domudomuchua
Postat pe 1 Februarie 2011 18:57
De la: matzu_2005, la data 2011-02-01 05:14:34
De la: kudika332791, la data 2011-01-31 21:34:07Stimate doamne, lasati aceasta copila sa traiasca fericita, din cate vad majoritatea care te judeca aici sunt casatorite si nu pot sa inteleaga ca exista viata si dupa casatorie... viata continua neiertator si dupa acel act, daca uitam sa-i facem fericiti vor cauta si in alta parte ce le lipseste sau ce au uitat sa traiasca. Cu totii suntem melancolici, si ne dorim sa traim cat mai frumos, pentru ca o viata avem... Doar ca noi, femeile, avem in general mult mai multe prejudecati, iar ei sunt diferiti...

Mare dreptate ai in TOT ceea ce ai spus...hai sa vin cu cateva completari...eu am incercat sa vorbesc cu el despre casnicia lui si am incercat sa vad unde este ''buba'', chiar el ma intreba la un moment dat ca eu vreau sa-l imapac cu sotia??? DAAA...daca eu pentru asta sunt in viata lui, as face-o cu mare placere pentru ca nimic in viata nu e intamplator si poate el e karma mea, dar deja intram in altfel de discutii...el mi-a spus ca ea tipa mereu, i-am spus sa incerce sa vorbeasca calm, sa-si aduca aminte ca si-a dorit sa o ia de nevasta ca ii era draga pe vremuri, el spune ca ea greseste si ca ea nu poate sa-si schimbe nici atitudinea si nici comportamentul fata de el...ea pe de alta parte, ii spune surorii lui ca el e vinovat ca nu face nimic toata ziua, ca vrea masa pusa si nu orice fel de mancare, ca o judeca ca nu e curat in casa (ceea ce face si cu mine, dar el glumeste doar pe tema asta), ea a uitat ca el este un caracter vesel, ii place sa traiasca frumos, in armonie si in glume....eu sunt constienta ca amandoi sunt vinovati si asta i-am spus si lui, dar...nici unul din ei nu vor sa faca compromisuri, au uitat sa mai lase unul de la altul...el cand pleaca de la mine arata impecabil, nu-l las sa plece cu fire de par sau alte chestii sa o fac sa sufere cumva, pentru ca sincer chiar imi este mila de ea, la un moment dat ii spunea surorii lui ca ea ar vrea sa-l lase, dar nu poate, va dati seama cat e de grav ca o femeie sa fie ''dependenta'' de un barbat si aici nu ma refer material ci psihic...el este o fire mai rece dupa cum am spus, dar daca stii cum sa-l iei si cum sa discuti cu el, se poate schimba si iti poti da seama de ce are in interiorul lui...asta daca mai poti si nu ai orbit din alte motive: gelozie, ranchiuna, suparare, etc...
Inainte era nemultumita ca el nu lucreaza, ei bine acum ''lucreaza'' si sa nu credeti ca mie imi place situatia asta, dar fac asta pentru ca doar asa putem sa petrecem foarte mult timp impreuna, daca nu...ne-am vedea cand si cand si as fi ca o amanta comuna...nu va ganditi ca mie mi-e bine, ma simt ca si cum ''as plati'' un barbat sa stea langa mine, insa o fac pentru ca stiu ca si el isi doreste foarte mult sa fie langa mine...si mai e o chestie...asta e pentru sotii, ca o parere: O AMANTA POATE SA-L APROPIE DE SOTIE DACA INCA MAI EXISTA SENTIMENTE INTRE EI!!!! sa nu uitati asta si sa nu-i neglijati niciodata pentru ca barbatii sunt ca niste copii...au nevoie de foarte multa afectiune...
El a venit cu sugestia ca se simte prost in situatia asta si vrea sa faca ''ceva'' din care sa poata sa-si permita singur salariul si sa ma ajute si pe mine, insa de asta are nevoie din nou de sprijinul meu financiar si o voi face pentru ca este o idee foarte buna si apreciez ca initiativa a venit din partea lui...cat despre mine...imi caut un job si chiar am fost chemata la cateva interviuri, insa nu am fost multumita de ce mi s-a oferit...nu pot sa plec de la o functie destul de mare pe care am avut-o la vanzatoare de cosmetice sau bilete de pariuri, as considera ca am facut degeaba o facultate si m-am chinuit degeaba, pentru ca nu am avut o viata usoara si o familie instarita, am lucrat ca ospatarita ca sa pot sa-mi platesc facultatea si munceam 18 ore pe zi si am invatat si am intrat la buget apoi...am fost ambitioasa si de asta acum am pretentii de la mine...
Astazi am avut o cearta cu el, am reactionat exact ca sotia lui, am tipat, am jignit si nu e ok...m-a rugat sa ma controlez si sa nu mai am reactii de astea urate, dar...am atatea griji pe cap si sunt singura aici si el e singurul pe care pot sa ma razbun...stiu ca nu procedez bine, dar nu mai am putere....stiu ca el se va intoarce, eu nu fac nici un pas chiar daca sunt vinovata si stiti de ce? pentru ca sunt a doua...

NU, NU, NU, NU !
Nu te amagi, ca-ti este mila de sotia lui, ca faci acum pe consilierul matrimonial, nu te amagi ca faci o fapta crestineasca, pentru ca incerci , poate subconstient, sa-ti adormi constiinta care-ti spune clar ca nu faci bine.Indiferent de motivatiile pe care le aduci - iubire, casnicia aproape distrusa, etc, etc, nu este in regula sa fi amanta.Restul sunt doar vorbe, vorbe, vorbe....
Din nici un punct de vedere fapta ta si a lui nu este scuzabila, nici moral, nici etic, nici crestinesc...

Povestea ta mi-a amintit de o prietena care a trait o drama asemanatoare.S-a culcat cu el , apoi dupa un timp i-a spus ca e casatorit, insa a fost tarziu, deja lucrurile devenisera serioase.
Avea un copil el, iar cu sotia nu mai avea nici o treaba, intelegi tu, cel putin asa sustinea el (asta e greu de verificat).Ea era o sotie model, avea grija de copil si atat.El umbla, ba ici , ba colo, cu cate o afacere.El sustinea ca vrusese de mai multe ori sa divorteze, dar din pricina copilului nu putuse.
A fost dragoste mare intre el si amanta.Si ea l-a ajutat cu bani, la un moment dat.Insa prietena mea nu a mai suportat sentimentul de vina ca poate era o piedica in impacarea dintre doi soti.E greu sa traiesti cu gandul ca ai destramat o familie, ca ai despartit un copil de tatal lui.Atunci a pus piciorul in prag : "ori divortezi, ori s-a terminat".Era iesirea dintr-o situatie mult prea apasatoare, care a durat ceva ani.El a promis ca va divorta, chiar a intentat actiunea si.....s-a razgandit "de dragul copilului".
Atunci ea s-a tinut de cuvant, a pus capat relatiei, chiar daca i s-a sfasiat sufletul.
Au urmat scene, el plangand, implorand, etc, etc, aproape un an, daca tin bine minte.Ea nu s-a razgandit, a inteles ca ar fi ramas amanta pentru totdeauna.
Nici in ziua de azi nu cred ca el a divortat...

Ce e de facut in cazul tau ??? Ar fi bine sa ai taria sa pui capat, sa pleci acasa si sa te vindeci.Sa-l lasi singur sa-si rezolve problemele.E datoria lui si nu a ta.Tu ai datoria sa te vindeci pe tine.Si apoi, nu-ti fa ganduri, Dumnezeu are grija de toti.Cine esti tu sa crezi ca-i poti rezolva problemele vietii? El trebuie sa indrepte propriile-i greseli, asa cum trebuie sa faci si tu cu tine.Nu incerca sa salvezi sufletul altora si de al tau sa nu te ocupi.Sufletul tau si pacatele tale sunt prioritatea ta, apoi....vei sti.Impaca-te cu parintii, impaca-te cu tine.Nu-i buna deloc dependenta asta a ta de el, e obsesie, e o nebunie ce te orbeste.In acelasi timp, te inteleg, nu suntem ingeri, iar eu nici pe departe.
Un duhovnic iti va fi de mare folos.
Ai incredere, roaga-te, roaga-te mult si Dumnezeu va sti sa vindece ranile si sa aduca rezolvari pe care nici un om nu le vede si nici tu nu te vei astepta.Vei descoperi lucruri pe care, in momentul asta de ratacire, nu ai cum nici sa le zaresti, nicidecum sa le intelegi.
Nu cauta raspunsuri de la oameni, nu sunt la ei.

contesina
Postat pe 1 Februarie 2011 21:47
BUNA;nu te cunosc dar in primul rand ti-as raspunde tot cu o intrebare. Te-ai gandit ,ca sigur vei avea si tu o familie dc ti se va intampla lafel cum este?? Eu nu cred ca nu-si mai iubeste sotia ,nu ar fi durat atat si ar fi divortat. PT ei amantele sunt distractii de moment dar se vor intoarce acsa cu siguranta ati spun,dc intradevar te iubea lasa totul pt tine. dar nu este iubire si este ceva de moment .Stai putin si gandeste daca a-i fi in locul sotiei lui ,cum ti-ar fi.? Este pacat de tine ,de timpul pierdut,pe barbati ai conduc ------ nu capul [mintea,constinta] sa stii mai rar barbati adevarati.Ai grija cum ti sa mai spus sa nu faci si un copil ca nu suferi numai tu ci si un suflet nevinovat. Ati complici viata prea mult ,acum este devreme si bine sa pui stop.Am vazut 2 cazuri asemanatoare si cu final urat. Si cazuri din ambele ipostaze si amanta si sotie am vazut .asa ca parerea mea mai bine acum decat mai tarziu;incearca sa iesi ,sa cunosti ,sa te distrezi ,nu ai dc sa-i ceri voie ,nu esti a lui asa te consideri tu dar el sigur nu.Sigur ati spun dc sotia lui,ar afla intr-o zi [ca te asigur ca nu stie]el sigur nu va recunoaste.eu in locul tau nu as mai continua nici 1 ora as pune punct,iar punandu-ma in cealalta ipostaza de sotie dc as afla [si eu fiind la randul meu sotie de 11ani si 4 copii]as renunta fara vreo remuscare[clar nu ma merita si nu este pt mine]Sa incercam sa ne facem respectate respectandu-ne noi.Eu nu te condamn deloc se poate intampla orcui dar incerca sa faci ceva pt tine este kiar ff devreme si bine acum sa pui punct.SI lasa psihologi ca adevarat doar bani vor ,stai in preajma prietenilor fa ceti place ,stai langa parintii tai ,familie si primul psiholog pt tine esti tu singura.Nu esti pierduta deloc singura, esti mai puternica ,ca el si dai tu exemplu de viata, sa-si respecte familia si sotia si in acelasi timp femeile.Nu suntem sclavele lor.cum ei vor ceva nou poate si femeile vor toti avem maini ,picioare,inima suntem lafel si femei si barbati dar se pare ca femeile au mai mult respect fata de partenerul de viata de familie ,copii.Mulata putere .,pt a fi pe deplin fericita.dc vrei sa mai vb lasami adresa ta aici .si ati spun ceva si ai sa te convingi ca nu este pt tine si nu ca psiholog ci ca experienta de viata.te pup si fi tare.Nu asculata nici de barfe de nimic doar tu stii ce este in sufletul tau nimeni nu stie.Incerca doar sa fii tare si mai tarziu ai sa fii multumita de ceea ce ai facut te asigur.daca el este pt tine nimeni nu va skimba asta kiar si peste 3 ani kiar mai mult sau mai putin va veni si va fi [doar al tau]e o mare satisfactie si liniste sufleteasca sa sti ca nu-l impparti cu nimeni, fi tare si mult noroc in viata.
vicky_sarah2000
Postat pe 2 Februarie 2011 01:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este greu si totusi ..... 9 De la: hapciucalipta 29 August 2009 15:55
o alta dilema in dragoste 36 De la: sirghea 7 Februarie 2010 12:27
ce pot sa fac? 6 De la: cleoafrica 23 Iulie 2009 17:17
este foarte rece,cred ca vrea sa ne despartim 79 De la: AdrianaR 25 Ianuarie 2011 22:33
Iubire interzisa... 21 De la: maria91 23 August 2012 21:10