Mai multe
Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte !
|
||
|
crysis Postat pe 28 Ianuarie 2011 17:29 |
||
|---|---|---|
De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte ! Vorbesti serios, Crysis? Intreb pt. ca ti-am citit commentul pe un topic....blestemai o femeie infidela( amanta).
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 28 Ianuarie 2011 17:34 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-01-28 15:27:57De la: hystria1, la data 2011-01-28 15:19:28 Nu mai radeti de baiatul ala cu ''Nu stiu de astea''...este bolnav, are o boala rara, el gandeste ca un copil saracul...si toata lumea il judeca si rade de el...vedeti cum criticam si judecam fara sa gandim? Si eu am facut haz de el si acum imi pare rau... |
||
|
|
||
|
matzu_2005 Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:21 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-01-28 18:21:14De la: vitamina_c, la data 2011-01-28 15:27:57De la: hystria1, la data 2011-01-28 15:19:28 bine ca-ti faci autocritica!
|
||
|
pickard Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:24 |
||
De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte ! Multumesc de sfat...asta am facut pana acum, am trecut prin multe dificultati si totusi am trecut peste ele, sa speram ca va fi bine si de acum inainte |
||
|
matzu_2005 Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:27 |
||
De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte ! imi vine greu sa cred ca esti femeie... sau oscilezi ? |
||
|
Histria Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:42 |
||
De la: hystria1, la data 2011-01-28 18:42:38De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte ! Da, ai dreptate, oscilez...acum zic una si fac alta...imi vine sa ma bat singura...crede-ma ca de nu stiu cate ori am zis ca o termin cu el si cand venea ma topeam toata si nu puteam sa fac asta...e super greu, crede-ma |
||
|
matzu_2005 Postat pe 28 Ianuarie 2011 19:05 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-01-28 11:46:05 pai poate asa ma dumiresc si eu ce si cum... ne ajuti?
|
||
|
cezar_blue_eyes Postat pe 28 Ianuarie 2011 19:11 |
||
|
Mi conteaza acum ca e insurat sau nu??? Te-ai mutat cu el....bla..bla...bla...dar nici tu nu sti ce vrei....ba te plangi ca nu divorteaza,ba ai luat-o precum babele din sant cu ''destramatul familiei''(care familie?!?!?!?!?!?) Cred si eu ca familie este aia unde oamenii sunt legati sufleteste nu printr-un act.... Nu vezi ca nu stie de capu`lui?Pe nevasta n-o lasa definitiv,ca daca se plictiseste de tine,sau il lasi tu sa aiba unde sa traga......adica la proasta(nevasta-sa) Ce am obesrvat la femeile din Romanik,prefera sa fie inselate....fara nr..fara nr...fara nr....dar nu parasite....omG,atunci e dezatru....... .......... O fi p`aici vreo femeie care si-a lasat sotul pe motiv de ifidelitate???Noooooooo,cred...... |
||
|
Editzu Postat pe 28 Ianuarie 2011 22:43 |
||
Ai idee cati barbati insurati divorteaza pentru amanta?!?>!.....eu cred ca in medie 1%!.motivele lor sunt diverse.Cred ca trebuie sa revii cu picioarele pe pamant si sa iti vezi de viata ta.Totul depinde de alegerile pe care le faci in viata la un moment dat....ar trebui sa incepi sa te cunosti pe tine intai si apoi sa incerci sa il intelegi pe el. Apropo.....nu cred ca vei gasi o rezolvare a problemei tale aici, rezolvarea e in tine, in sufletul tau...stabileste un contact cu sufletul tau si toate se vor rezolva!! Go for it!
|
||
|
MyMatza Postat pe 28 Ianuarie 2011 22:43 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-01-28 19:05:59De la: hystria1, la data 2011-01-28 18:42:38De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte ! te cred.. toti facem asa in momente dificile. toti trecem prin asta. cand o sa se termine, daca se va mai intampla, o sa vezi ce limpede o sa vezi si cat de usor o sa hotarasti.. dar acum, din experienta personala (chiar daca nu similara) iti spun ca te asteapta niste momente dificile care nu se vor termina cum iti doresti. fii numai tare sa treci prin ele si sa ramai cu capul sus. |
||
|
Histria Postat pe 28 Ianuarie 2011 23:07 |
||
|
@ My Matza.........da`tu de unde sti? Ai facut un sondaj???? Aminteste-ti putin de istorie,cati barbati si-au parasit sotiile pt.amante?Vreo 80%,daca vrei iti dau si 20,30exemple Motivul pt.care oamnii parasesc este pt.ca si-au gasit pe altcineva,din ce am citit.... Romanu generalizeaza in funcie de situatia lui,la asta si superstitii noi suntem asi. Dar sa revin la oile noastre.....Un barbat nu paraseste sotia stict pt.amanta ,`ai ca suna si ciudat.....In primul rand o face pt EL...ar fi penibil sa credem strict* in asta... Barbatul nu-i o manioreta sa poata fi influentat,asa cum credeti voi ,in situatiile astea....DOAR in situatile astea.....Pt ca daca v-ar da un pumn,nu v-ati invinovatii pe voi ca poate l-ati provocat ci pe EL. Daca barbatul are o sotie demna de lasat....o lasa ''pentru''amanta......daca are o sotie care nu merita lasata,traieste cu amandoua pana..........D-zeu cu mila...... |
||
|
Editzu Postat pe 28 Ianuarie 2011 23:39 |
||
|
||
|
Editzu Postat pe 28 Ianuarie 2011 23:40 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc Vezi-ti de viata ta! Risti sa suferi ingrozitor mai tarziu! Gandeste-te asa: daca-si lasa, intr-un final, familia si ramane cu tine, exact ce anume iti poate garanta ca dupa ce-i faci si tu 1,2 copilasi, nu va paraseste si pe voi, pentru ca "s-a indragostit"? Cunosc caz in care o tanara, aflata in situatia ta, l-a divortat pe om, care avea un baietel, a ramas gravida cu "iubirea vietii ei", era in maternitate dand nastere fiului lor cand e, s-a dus sa sarbatoreasca evenimentul intr-un restaurant unde si-a gasit urmatoarea jumatate de care s-a indragostit nebuneste. A venit tipa acasa cu bebe si la nici o luna de la nastere, el a plecat cu "jumatatea lui" din restaurant! Imagineaza-ti prin ce a trecut fata asta: singura cu un bebe mic, depresia postpartum. Copilul lor este in clasa a doua acum, el il viziteaza cam de doua ori pe an si asta pentru ca ea reuseste sa il puna in situatia in care sa nu poata evita intalnirea cu copilul sau. Iar ea nu si-a revenit nici in ziua de azi! Daca vrei sa te distrezi cu el fa-o dar nu ii distruge casa, asta nu-ti garanteaza fidelitatea, dragostea, viata lui alaturi de tine! |
||
|
cristalnou Postat pe 29 Ianuarie 2011 06:07 |
||
Daca tu accepti situatia asta de amanta este decizia ta nu...asa ca nu este bine dar nici rau,mergi inainte ci-o iesi...
|
||
|
cocoboos_yahoo_es Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:19 |
||
|
||
|
ellyaisha Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:31 |
||
| Buna!vreau sa iti spun ca si eu am trecut printr-o experienta identica cu a ta, cu mici retusuri si crede-ma cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e SA RENUNTI LA EL cat mai repede....daca o vei lungi asa vei ajunge intr-un sanatoriu deoarece va fi din ce in ce mai rau...barbatii de genu stiu exact ce sa iti spuna ca sa te faca mereu sa ramai cu ei deoarece el vede in tine antidotul de care are nevoie ca sa mearga mai departe in viata, deoarece probabil nu e suficient de barbat incat sa divorteze si alta varianta mai buna decat divortul esti tu....crede-ma,tot timpul vei fi"CEALALTA", a cincea roata de la caruta,nu cred ca iti doresti asta pt tine,insa daca asta e idealul tau in viata at ramai cu el.......stiu ca ti-e f greu sa renunti, sa te intorci la viata pe care o aveai inainte,dar crede-ma nu mai ai multe pana sa incepi sa te strici de cap pe bune(asta daca nu cumva s-a intamplat deja)..gandeste-te ca si daca vreodata va dori sa divorteze(lucru de care ma indoiesc mai ales ca ai spus ca are si un copil) la fel va face si cu tine....la un moment dat nu va veti mai intelege iar el va fugi sa-si caute din nou antidotul,adica pe alta cu care istoria voastra se va repeta....esti dispusa sa risti???la asta cred ca ar trebui sa te gandesti f bine.....sunt convinsa ca vei intalni alti tipi,poate nu mai buni decat el,dar cel putin nu insurati....si eu am crezut la fel cand l-am intalnit pe X,ca totul va fi numai lapte si miere si ca el va divorta,iar noi vom putea fi ok....ei bine,el chiar vroia sa divorteze iar at a fost momentul in care m-am gandit daca voi putea sa accept o viata ca el are un alt copii pe langa cei pe care probabil ii va avea cu mine si ca tot timpul vor fi replici de genu "copilul meu" si "copii nostri"....crede-ma,nu vrei asa ceva pt tine...chiar daca vei simti ca se rupe ceva in tine,RENUNTA cat inca mai ai posibilitatea sa iti gasesti pe altcineva cu care sa ai tu familia ta....si nu uita,toti barbatii sunt la fel,atat ca ambalajul difera.... | ||
|
storm_gly Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:41 |
||
De la: storm_gly, la data 2011-01-29 11:41:38Buna!vreau sa iti spun ca si eu am trecut printr-o experienta identica cu a ta, cu mici retusuri si crede-ma cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e SA RENUNTI LA EL cat mai repede....daca o vei lungi asa vei ajunge intr-un sanatoriu deoarece va fi din ce in ce mai rau...barbatii de genu stiu exact ce sa iti spuna ca sa te faca mereu sa ramai cu ei deoarece el vede in tine antidotul de care are nevoie ca sa mearga mai departe in viata, deoarece probabil nu e suficient de barbat incat sa divorteze si alta varianta mai buna decat divortul esti tu....crede-ma,tot timpul vei fi"CEALALTA", a cincea roata de la caruta,nu cred ca iti doresti asta pt tine,insa daca asta e idealul tau in viata at ramai cu el.......stiu ca ti-e f greu sa renunti, sa te intorci la viata pe care o aveai inainte,dar crede-ma nu mai ai multe pana sa incepi sa te strici de cap pe bune(asta daca nu cumva s-a intamplat deja)..gandeste-te ca si daca vreodata va dori sa divorteze(lucru de care ma indoiesc mai ales ca ai spus ca are si un copil) la fel va face si cu tine....la un moment dat nu va veti mai intelege iar el va fugi sa-si caute din nou antidotul,adica pe alta cu care istoria voastra se va repeta....esti dispusa sa risti???la asta cred ca ar trebui sa te gandesti f bine.....sunt convinsa ca vei intalni alti tipi,poate nu mai buni decat el,dar cel putin nu insurati....si eu am crezut la fel cand l-am intalnit pe X,ca totul va fi numai lapte si miere si ca el va divorta,iar noi vom putea fi ok....ei bine,el chiar vroia sa divorteze iar at a fost momentul in care m-am gandit daca voi putea sa accept o viata ca el are un alt copii pe langa cei pe care probabil ii va avea cu mine si ca tot timpul vor fi replici de genu "copilul meu" si "copii nostri"....crede-ma,nu vrei asa ceva pt tine...chiar daca vei simti ca se rupe ceva in tine,RENUNTA cat inca mai ai posibilitatea sa iti gasesti pe altcineva cu care sa ai tu familia ta....si nu uita,toti barbatii sunt la fel,atat ca ambalajul difera.... Dar voi ,de ce credeti ca exista prejudecatile,legi scrise ori nescrise, pe care cu atata "ardoare" le criticati uneori, de ce intotdeauna va credeti mai destepte(ti) decat "tipare" care se pierd in ceata timpului...acestea actioneaza preventiv, un fel de vaccin in cazul bolilor virale...desi cea mai sigura imunitate o primesti trecand prin boala. |
||
|
kudika195501 Postat pe 29 Ianuarie 2011 11:57 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 09:39:22Buna, cu riscul de a fi judecata vreau sa va povestesc putin despre marea mea problema...am avut o relatie de 5 ani cu un baiat pe care l-am iubit, urma sa ne casatorim, dar s-a sfarsit totul inaintea acelui eveniment si pentru ca sufeream enorm am hotarat sa ies sa cunosc tipi poate totusi iese ceva, insa nu reuseam sa trec peste...trecuse mai bine de jumatate de an si eu tot singura eram inconjurata de multi prieteni si....l-am cunoscut pe EL pe net, un baiat neinteresant la prima vedere, insa...acum urmeaza povestea mea: el din capitala, eu dintr-un oras mai mic, s-a rugat de mine mult timp sa ne vedem si eu nu aveam chef, insa...intr-o seara i-am spus sa vina la mine sa ne cunoastem...era o nebunie, insa ne-am cunoscut si initial nu l-am placut, dar am tinut legatura, am vorbit mult la telefon si pe mess, ne-am mai vazut si uite asa m-am indragostit nebuneste....m-am dus la el dupa inca o luna unde am facut si dragoste, asta mi-a pus capac, insa aveam in suflet o tristete pe care nu o puteam descrie sau intelege, la putin timp am aflat ca ESTE CASATORIT si are si un copil...am suferit enorm, am vrut sa pun punct insa el a insistat foarte mult (cum fac toti barbatii casatoriti...ca nu o iubeste, ca ei nu fac sex, etc) si fara sa-mi dau seama m-am trezit ca fiind AMANTA..relatia noastra a inceput sa evolueze in sensul ca am inceput sa-i cunosc prietenii, o parte din rude si am ajuns sa renunt la tot: familie, prieteni, un job foarte bun si m-am mut in Bucuresti, sa locuim impreuna (sotia lui stie ca el lucreaza de noapte)...acum sora lui imi este prietena, este singurul meu sprijin si refugiu in afara de el...acum au inceput adevaratele probleme, ne descurcam foarte prost cu banii, m-am lovit cu capul de 1000 de defecte ale lui, dar il accept asa pentru ca il iubesc foarte mult...ideea este urmatoarea: el este alt om fata de cum il stiam eu si ciudat totusi il iubesc enorm...se cearta mereu cu sotia, insa nu vrea sa divorteze, dar nici eu nu-i voi cere asta vreodata, oscileaza cu mine...azi imi spune ca tine la mine, iar maine vine suparat si deprimat ...simt ca cedez psihic, insa nu pot sa pun punct sau poate nu vreau......am nevoie de niste sfaturi si nu de reprosuri sau critici pentru ca si eu am criticat-o pe o prietena de-a mea care era amanta si i-am spus ca eu niciodata nu voi fi cu un barbat insurat, insa se pare ca nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viata...tin sa precizez ca am trecut prin foarte multe piedici, eu le consideram incercari sau poate semne sa punem punct, dar....tot impreuna suntem...ce sa fac?? mi-e mila de sotia lui, dar ma gandesc si la mine, nu vreau sa destram o familie, dar nu se mai poate numi asa...sunt foarte confuza :( de aceea am nevoie de niste sfaturi va rog...va multumesc Aceeasi poveste, alti dobitoci in ecuatie.Deja sunteti plictisitor de proaste.
|
||
|
Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:35 |
||
| Nu este sotia lui vinovata,nici macar tu nu esti ......DAR !!!!!!! tu puteai sa iesi din aceasta situatie fara iesire,decit intr-un singur moment al relatiei voastre:atunci cind ti-a spus ca este insurat!!!!!!!Atunci ,cu putina vointa puteai sa renunti.Sfatul meu:traiesti intr-o minciuna care o sa te coste mai tirziu....Nesimtitul cel mai mare este EL,nu tu ,nu nevasta lui.SI ....sa stii un lucru:nici un barbat nu-si lasa nevasta.El e fericit cu tine atita timp cind in sufletul lui are nevasta acasa,si casa acasa.Asa gindesc ei!Pot sa-ti spun un mic secret:am vorbit din postura nevestei!Intr-un astfel de triunghi conjugal nimeni nu mai e fericit cu nimeni.PENTRU UN BARBAT INSURAT CASA E UNA,AMANTELE POT FI MAI MULTE.... | ||
|
kudika227120 Postat pe 29 Ianuarie 2011 14:43 |
||
|
SI EU SUNT FEMEIE SI SUNT DE ACEEASI PARERE CU EA O VIATA AVEM, SI DE O IUBIRE ,,PATIMA ,, NU AI PARTE DE PREA MULTE ORI IN VIATA |
||
|
kudika052133 Postat pe 29 Ianuarie 2011 15:09 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-28 17:34:35Da, VORBESC SERIOS ! N-ai inteles nimic mimi_ca29 ! Erau situatii TOTAL DIFERITE ! In prima situatie era vorba despre o" ....." care era constienta de dragostea sotului ei si care-i dovedise mereu fidelitate in toti anii de convietuire ! Tragi-comic era faptul ca si ea il iubea pe el si nici nu-i trecea prin cap ca ar fi vrea sa divorteze. Vroia pur si simplu...sex !... Deci e cu totul altceva !.. Deci e normal sa ma exprim la adresa ei in prima ipostaza cu termenul de "taratura" cand ptr ceva "pur animalic" , risti sa-ti pierzi o casnicie care se intemeiaza si se "pastreaza" foarte greu ! Asa ca e bine sa citim cu atentie randurile comentariilor inainte de a-ti da cu parerea !De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte !
|
||
|
crysis Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:24 |
||
De la: crysis, la data 2011-01-29 19:24:53De la: mimi_ca29, la data 2011-01-28 17:34:35Da, VORBESC SERIOS ! N-ai inteles nimic mimi_ca29 ! Erau situatii TOTAL DIFERITE ! In prima situatie era vorba despre o" ....." care era constienta de dragostea sotului ei si care-i dovedise mereu fidelitate in toti anii de convietuire ! Tragi-comic era faptul ca si ea il iubea pe el si nici nu-i trecea prin cap ca ar vrea sa divorteze. Vroia pur si simplu...sex !... Deci e cu totul altceva !.. Deci e normal sa ma exprim la adresa ei in prima ipostaza cu termenul de "taratura" cand ptr ceva "pur animalic" , risti sa-ti pierzi o casnicie care se intemeiaza si se "pastreaza" foarte greu ! Asa ca e bine sa citim cu atentie randurile comentariilor inainte de a-ti da cu parerea !De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte ! |
||
|
crysis Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:25 |
||
De la: crysis, la data 2011-01-29 19:24:53De la: mimi_ca29, la data 2011-01-28 17:34:35Da, VORBESC SERIOS ! N-ai inteles nimic mimi_ca29 ! Erau situatii TOTAL DIFERITE ! In prima situatie era vorba despre o" ....." care era constienta de dragostea sotului ei si care-i dovedise mereu fidelitate in toti anii de convietuire ! Tragi-comic era faptul ca si ea il iubea pe el si nici nu-i trecea prin cap ca ar fi vrea sa divorteze. Vroia pur si simplu...sex !... Deci e cu totul altceva !.. Deci e normal sa ma exprim la adresa ei in prima ipostaza cu termenul de "taratura" cand ptr ceva "pur animalic" , risti sa-ti pierzi o casnicie care se intemeiaza si se "pastreaza" foarte greu ! Asa ca e bine sa citim cu atentie randurile comentariilor inainte de a-ti da cu parerea !De la: crysis, la data 2011-01-28 17:29:03Numai urmandu-ti inima si instinctul va putea fi desfacut " Nodul Tau Gordian" !.. Eu sunt de parere ca urmandu-ti inima NU FACI NICI UN PACAT !... In fata unei IUBIRI ADEVARATE si PATIMASE toti si toate trebui sa se dea la o parte ! adulterul e adulter fie ca implica doar latura sexuala si atat mai mult daca pui si patima |
||
|
kudika195501 Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:30 |
||
| Draga mea este inutil sa ti pierzi timpul alaturi de o persoana de felul asta;gandeste te ca viata ta se trece intre vizitele lui iar atunci cand ai nevoie de un sfat sau o mangaiere e posibil sa nu l ai alaturi fiindca el e ..cu sotia.El are o viata normala de familie cu tot ce presupune asta rau sau bun iar tu..ai ramasitele.Nici un barbat nu merita atata sacrificiu.Gandeste te si la tine si incheie aceasta relatie. Nu merita sa ramai pe dinafara ptr el.Succes | ||
|
kudika138362 Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:00 |
||
Multi dintre voi spun sa-l las, altii spun sa continui...ieri am facut o criza ca aveam nevoie de el si el nu e aici (e plecat la parintii lui cateva zile) si m-am hotarat sa-l las, insa azi cand m-a sunat m-am topit din nou...chiar imi vine sa ma bat singura...ma sunase de 12 ori si nu i-am raspuns pt ca dormeam si nu am auzit tel, era ingrijorat, ce ma bucur...sa vada si el cum e cand vrea sa vb cu mn si nu poate...cat despre copilul lui nu as face diferenta intre ai nostrii si ai lui, pentru ca, copii nu au nici o vina, insa nu cred ca se va ajunge atatat de departe...eu obosesc pe zi ce trece in aceasta relatie, cu toate ca il iubesc foarte mult sincera sa fiu nu stiu cat voi mai rezista , probabil pentru ca nu-i reprosez nimic si tin in mine suparararile care vor decclansa o mare furtuna la un moment dat...
|
||
|
matzu_2005 Postat pe 30 Ianuarie 2011 00:54 |
||
| of...of...e greu, nu-mi place sa dau sfaturi, dar cred ca ar cam trebui sa pui piciorul in prag, ce-o fi o fi....stiu ca nu e usor...dar daca tu esti cea mai importanta, crede-ma al tau va fi.....mai bine taceam... | ||
|
kudika195501 Postat pe 30 Ianuarie 2011 01:00 |
||
| ...si pe viitor..nu tine supararile in tine...nu va fi nici o parte castigata, in primul rand ca le aduni in tine, iar al 2-lea ca cel de langa tine nu va stii ce se intampla. | ||
|
kudika195501 Postat pe 30 Ianuarie 2011 01:03 |
||
povestea sigur e scrisa la misto.....probabil sa faca nitel misto de neveste care vor sarii sa-si apere cauza;)))Probabil sunt si amante p`aici cu sutele dar care nu se baga sa nu-i sara vre-o gospodina disperata in cap cu d`alea de la 1700 Daca intradeva vrei un sfat,mai ales intr-o situatie ca asta,nu-l cauta printre oameni... Crezi ca se va gasii vreo femeie sa-ti spuna sa lupti pt.el?Niciodata,poate doar una care a trecut prin asta si stie ce inseamna.....si chiar asa nu te-ar ajuta,fiecare vorbeste din experienta lui......dar nimic nu se aseamana........sunt mil de oameni cu infatisari diferite,asa si situatii,niciuna nu se potriveste cu cealalata..... |
||
|
Editzu Postat pe 30 Ianuarie 2011 02:07 |
||
|
Nu mai cred in subiecte deastea.....da`in fine.... Oicum stie cineva ce va fi?! Alaltaiei citeam despre Jugaru care a divortat pt amanta,Ieri citeam despre Arpad Paszkany ca divortat pt.amanta lui de 3ani,astazi citesc despre Claudiu Saftoiu,se astepta cineva?Maine se hotaraste poate si iubitul lui Naomy Cambel sa faca pasul...mai asteapta |
||
|
kudika318477 Postat pe 30 Ianuarie 2011 03:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ...In postura de amanta..e bine sau nu sa duci la capat o astfel de relatie?!ufff..:(( | 165 | De la: Christinne 5 Iunie 2012 21:13 |
| il iubesc pe fostul meu iubit... | 51 | De la: kudika320047 6 Septembrie 2010 14:44 |
| FEMEI OPERATE LA PIEPT DE CANCER | 11 | De la: Summer_ 25 Martie 2010 18:54 |
|
|
||
| Iubire sau obsesie ?!.. | 129 | De la: kudika127260 31 Octombrie 2011 07:43 |
| sa raman sau nu? | 10 | De la: cami_goanga10 8 Aprilie 2010 01:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.