Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

tie nu ti-e rusine sa desparti o familie?blestemato ,nu vezi ca nu se leaga de tine deloc,urasc femeile care despart familii,ori iti va merge prost cu el,ori nu se va lega de tine definitiv niciodata,sa-ti fie rusine
babylaura
Postat pe 30 Ianuarie 2011 04:19
As vrea sa fie doar o poveste sau un vis din care sa ma trezesc...sincer mi-as dori asta, dar nu e asa...si daca voi considerati ca sunt blestema, nenorocita si asa mai departe doar pt ca iubesc...asa o fi...stiu ca nu e barbatul meu, dar cum am mai explicat ei nu aveau o casatorie fericita...nu eu m-am bagat intre ei, eu habar nu aveam si e greu sa renunti la cineva cand tu esti deja implicat si cand il vezi si pe el ca sufera cand vrei sa fugi...offf, am spus imi e mila de ea si sper ca niciodata sa nu afle de mine, dar in cercul asta vicios...toti 3 avem o vina: eu ca stau cu el in situatia in care este, ea ca-l accepta asa si el ca face asta...
Cat despre tinutul supararilor in mine, da o fac ca sa-i fie lui bine, pentru ca vreau sa-l vad fericit, iar daca fericirea lui ar fi in alta parte as accepta asta...atat imi doresc...sa fie fericit; si el face la fel cu mine, nu-mi spune cand sunt lucruri foarte grave decat atunci cand nu mai poate sa gaseasca o solutie de unul singur si sa stiti ca apreciez faptul ca ma protejeaza oarecum....cateodata simt ca fericirea lui nu e langa mine, cateodata insa am impresia ca eu sunt universul lui...in afara de cel mic..
Am vazut ca a scris cineva ca ii e teama sa nu-l las si eu daca divorteaza...DA, foarte adevarat, el este un om foarte dificil si constientizeaza asta si m-a intrebat odata daca l-as putea suporta asa tot restul vietii, plus ca are o cunostinta de genul care si-a facut amanta, au fost impreuna vreo 2 ani si dupa ce a divortat si s-au mutat impreuna amanta l-a lasat dupa doar o luna si ce credeti? acum locuieste cu sotia...e normal asa ceva??? MAi e ceva ciudat...atunci cand a vrut sa divorteze...eu ma intrebam daca ma vad cu el peste 10 ani...nu puteam sa-mi imaginez asta pt ca ma simteam vinovata, insa cu fostul meu iubit cu care urma sa ma casatoresc...puteam sa ma vad si peste 30 ani, app...am vorbit cu fostul meu iubit la tel, vreo 4 ore, nici el nu e fericit, are o relatie, dar...i-am povestit actualului care nu e al meu, zambea, dar nu era zambetul lui...
Faptul ca am scris aici este ca ma exteriorizez si mai aflu si ceva bun de la voi, e prima data cand fac asta si chiar daca unii din voi ma criticati sau ma judecati nu-mi pare rau pentru ca stiu ca merit asta...oricum va multumesc si chiar imi sunteti de mare ajutor, mai ales cand ma simt singura va am pe voi
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:40
Sunt de parere ca fiecare raspunde in viata pentru ceea ce face. Nu e vina ta ca te-ai indragostit de cine nu trebuia. Nu e de condamnat ci din contra, de compatimit. Trebuie sa fii sincera si sa iei cea mai potrivita decizie pentru tine. Daca continui sa te pacalesti suferinta iti va creste pe masura trecerii timpului. Indiferent de decizia pe care o vei lua asigura-te ca vor avea cat mai putine persoane de suferit aici incluzandu-te si pe tine. Mult succes!!!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:51
Si sa nu uiti un aspect important, poate cel mai important... Nimeni nu te poate intelege mai bine prin ceea ce treci decat tu insati. E bine ca-ti doresti sa te exteriorizezi pentru ca asta ajuta, sfaturi insa nu-ti recomand sa primesti ci doar sa asculti pareri. Am trecut printr-o situatie asemanatoare si stiu bine ce spun. Inca odata, MULT SUCCES!!!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 05:55
Laura draga, cu riscul de a te jigni, am impresia ca tu vorbesti acum din povestiri... Sau in cel mai rau caz (si mai degraba as crede) vorbeste gelozia aia bolnavicioasa si posesiva din tine! Nu poti proprietarul unui om. Daca ai cunoaste natura sentimentelor umane ai avea cunostinta despre notiunea de ''inevitabil''. Sper ca n-am jignit cu nimic e doar opinia mea si trateaz-o ca atare.
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 06:00
De la: R0MW4LD, la data 2011-01-30 05:51:10Sunt de parere ca fiecare raspunde in viata pentru ceea ce face. Nu e vina ta ca te-ai indragostit de cine nu trebuia. Nu e de condamnat ci din contra, de compatimit. Trebuie sa fii sincera si sa iei cea mai potrivita decizie pentru tine. Daca continui sa te pacalesti suferinta iti va creste pe masura trecerii timpului. Indiferent de decizia pe care o vei lua asigura-te ca vor avea cat mai putine persoane de suferit aici incluzandu-te si pe tine. Mult succes!!!

De mare ajutor mi-ai fost...nu m-am gandit la chestia cu decizia mea si suferinta tuturor persoanelor implicate...deci: daca ma despart de el nu voi suferi decat eu si el si cu timpul ne vom uita, suferinta va trece, in schimb, daca raman cu el: va suferi copilul in primul rand cand va creste, sotia, parintii nostrii care vor avea un soc (aici vreau sa subliniez un lucru foarte important pe care l-am omis si anume: daca raman cu el si el va divorta mi-e teama de familia lui, multi ma vor judeca si ma vor cataloga ca o femeie de moravuri usoare care l-a luat de langa copil, tatal lui stie ceva ceva, nu tot, dar stie, insa mama lui este o persoana foarte dificila si nu stiu cum va reactiona, plus parintii mei care nu ar fi de acord sub nici o forma...)
Credeti-ma ca e foarte greu sa iei o decizie intr-o astfel de situatie, mi se rupe sufletul, dar am impresia ca totul mai tarziu sau mai devreme duce in aceeasi directie, insa...stiti de ce mi-e foarte frica? Voi ramane mereu cu indoiala aceea in suflet ca ''daca nu renuntam?'', pentru ca sora lui imi spune ca ei oricum vor divorta mai devreme sau mai tarziu, sa am rabdare, el nu e genul de om sa faca prisiuni, asa este si-l aprreciez pentru asta...tot sora lui mi-a spus sa-l las pe el sa rupa aceasta relatie chiar daca voi suferi mai mult, pentru ca abia atunci nu voi ramane cu regrete in suflet...si asta este adevarat, insa anii trec si eu ce fac? Nu-mi pare rau de ce-am facut pentru ca am trait clipe minunate cu el, dar pana cand sa ma multumesc cu firimituri????? Simt ca o iau razna....
Oricum multumesc mult de parere, cu toate ca-l pot considera un sfat :)
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 07:27
Eu am un principiu in viata: un lucru poate fi mai regretabil atunci cand nu l-ai facut decat in cazul in care l-ai facut! Stiu ca ai ipoteza unui viitor alaturi de el insa nu uita un aspect! In cazul vostru tu esti femeia, el e barbatul. Pune-i in vedere cele doua variante inevitabile: ori isi asuma pe deplin responsabilitatea ca si viitor cap de familie ori pune-ti capat relatiei asa cum e ea in acest moment fara ca sa va mai cauzati suferinta unul altuia. In functie de deznodamantul deciziilor lui tu vei avea urmatoarele variante:
1. Iti asumi si tu partea ta de responsabilitate si impreuna cu el treceti peste toate barierele oferindu-va sprijin reciproc.
2. Accepti suferinta sufleteasca TEMPORARA si faci ceea ce stii ca ar fi cel mai bine (desi poate nu simti asta) si pui capat relatiei.
3. Continui aceasta dulce amagire care curand va deveni extrem de amara, si ve-i agrava si mai rau situatia.
Ar trebui sa vorbiti deschis unul cu celalalt pentru ca daca ve-ti lasa dupa voia sortii ve-ti avea si mai mult de suferit ca acum!!!
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 07:54
daca il iubesti,traieste clipa,nu renunta.este destul de greu,nu-l poti vedea de cate ori simti nevoia,dar fii fericita .si nu asculta la comentariile celorlalti.eu sunt trecuta prin asa ceva,iubesc un barbat casatorit de 11 ani,si sunt foarte fericita pt ca si el ma iubeste.viata merita traita
eu_daneza
Postat pe 30 Ianuarie 2011 08:03
De la: eu_daneza, la data 2011-01-30 08:03:29daca il iubesti,traieste clipa,nu renunta.este destul de greu,nu-l poti vedea de cate ori simti nevoia,dar fii fericita .si nu asculta la comentariile celorlalti.eu sunt trecuta prin asa ceva,iubesc un barbat casatorit de 11 ani,si sunt foarte fericita pt ca si el ma iubeste.viata merita traita

Daneza ai foarte mare dreptate insa ea spunea la un moment ca s-a saturat de ''firimituri''! Tocmai ciuguleala asta o face nefericita. Banuiesc ca isi doreste totul sau nimic. Din cate am inteles eu situatia nu mai e asa roz si trebuie luata o decizie. Sa speram ca orice decizia ar lua sa-i aduca numai satisfactii.
In privinta ta pot spune Daneza, draga ca esti o femeie foarte norocoasa si ati stiut amandoi ce anume v-a doriti exact. Insa in privinta iubirii sunt foarte retinut. Stii de ce? N-a avut timp 11 ani sa-ti demonstreze cat de mult te iubeste? De ce nu e al tau 100%.
Repet sunt doar opinii de-ale mele. Luati-le ca atare.
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 08:11
Doamne ... cum sa renunti la tot pentru o bucata de p...? cat de naiva ai putut fi? stiu ca nu vrei sa fii judecata dar totusi ... sa renunti la tot ... nu merita nimeni ... mai ales ca nici el nu vrea sa renunte la ... familia lui ... se cearta cu sotia? si ? asta nu motiv sa te muti si sa renunti la tot ... fetelor ... viata e prea scurta ca sa avem timp de asa ceva ... nu ne lasa sa ne dezmeticim, ea merge inainte ... si gandeste-te ca daca il lasa nu il lasa de bun ... intoarce-te acasa la parinti ca nimeni in afara de ei nu te vor intelege vreodata, pentru ei esti cel mai de pret ... niciodata sa nu renunti la familie pentru oricine ... daca te complaci in situatia asta ... deschide ochii ... ca timpul trece si te trezesti ca ajungi la 40 de ani femeie nemaritata fara sa ai o situatie satisfacatoare si sa nu mai poti face nimic ... renunta acum cat mai poti, ca poate viata o sa iti ofere ceva pe care ai putea sa ratezi din neatentie ... altii si-ar dori sa aiba o familie care sa le fie alturi la nevoie ... dar mai e si cealalta parte ... poate asta iti doresti de la viata, dar gandeste-te inainte de a fi prea tarziu ... si gandeste-te ca iti poate face si tie ce ii face nevestei ... sa auzim de bine
valitecuci
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:12
ma bucur ca au aparut si persoane care judeca la rece aceasta situatie ,,,,la inceput nu era decat rautate si acreala ...poate erau doar sotii care sunt inselate pentru ca au uitat de mult ca acela de langa ele e om ,,barbat ...si nu doar sot pe care ai reusit sa pui ,,labutza>>si care doar pentru ca la un moment dat te-a iubit si te-a luat de nevasta este condamnat sa traiasca o viata lipsita de afectiune ,
cunosc o multime de cazuri cand doar pt ca sunt neveste si nu amanta doamnele cred ca li se cuvine dragostea lor si nu i mai ofera bietului om nimic din ceea ce sufletul lui are nevoie.Poate daca ar avea acasa ce are nevoie nu ar mai simti nevoia sa si complice viata cu o relatie in afara ...
sunt multi tpi care raman legati de maini si de picioare intr o relatie care ii macina doar de dragul copilului ,,doar din responsabilitate ,,,dar ,,,oare nu sunt si oameni in afara de tati si soti???
in rest ,imi pare rau de el ,de tine ,de suferinta voastra ,,,,,dar viata e ciudata si de multe ori nedreapta
cl2010
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:13
De la: R0MW4LD, la data 2011-01-30 08:11:06
De la: eu_daneza, la data 2011-01-30 08:03:29daca il iubesti,traieste clipa,nu renunta.este destul de greu,nu-l poti vedea de cate ori simti nevoia,dar fii fericita .si nu asculta la comentariile celorlalti.eu sunt trecuta prin asa ceva,iubesc un barbat casatorit de 11 ani,si sunt foarte fericita pt ca si el ma iubeste.viata merita traita

Daneza ai foarte mare dreptate insa ea spunea la un moment ca s-a saturat de ''firimituri''! Tocmai ciuguleala asta o face nefericita. Banuiesc ca isi doreste totul sau nimic. Din cate am inteles eu situatia nu mai e asa roz si trebuie luata o decizie. Sa speram ca orice decizia ar lua sa-i aduca numai satisfactii.
In privinta ta pot spune Daneza, draga ca esti o femeie foarte norocoasa si ati stiut amandoi ce anume v-a doriti exact. Insa in privinta iubirii sunt foarte retinut. Stii de ce? N-a avut timp 11 ani sa-ti demonstreze cat de mult te iubeste? De ce nu e al tau 100%.
Repet sunt doar opinii de-ale mele. Luati-le ca atare.

Cred ca m-ai inteles un pic gresit...el isi petrece foarte mult timp cu mine, aproape zilnic, mai putin 1,2 maxim 3 zile pe saptamana nu ne vedem, in schimb vorbim des si asa mai departe, insa eu dau dovada de egoism...cand il vad ca pleaca parca se sfarseste lumea, pana si el a observat ca devin agitata si nu pot explica asta pentru ca stiu ca peste cateva ore va veni din nou...simt ca ma sufoc fara el, dupa ce petrecem toata noaptea impreuna, si nu dormim, stam la povesti, cand iese pe usa pun mana pe telefon si il sun pana ajunge acasa...cateodata ma gandesc ca-l sufoc....idee e alta, el are schimbari de atitudine cu mine, de exemplu: azi ma ia in brate, ma alinta, sta cu mine, radem, glumim, pe cand maine...vine suparat si sta la calculator, cand incerc sa discut cu el imi raspunde cu DA sau NU, am impresia ca ma neglijeaza si parca nu exist in casa asta, am incercat sa discut cu el aceatsa problema si mi-a spus ca are probleme si acolo si aici, ca e racit, ca e stresat, ca e deprimat si ca nu poate sa fie in fiecare zi ok si in plus a mai avut un raspuns: ''Daca te-as pupa in f..d zi de zi te-ai plictisi de mn...'' Cum explicati lucrul asta? Diferenta intre noi este de doar 5 ani, ceea ce nu mi se pare enorm de mult...mereu imi spune ca ii e teama sa nu ma plictisesc de el, poate am gresit si eu cand i-am povestit de fosta relatie unde tipul imi facea toate mofturile si la un moment dat ca mi se urcase la cap si ma comportam ca o nenorocita, probabil acum platesc pentru asta.
Daneza, am o intrebare pentru tine: cum de ai fost atat de puternica sa rezisti 11 ani lanaga un barbat casatorit? Sotia lui stie de voi? Tu nu-ti doresti un copil? Sau deja aveti unul? Al meu se gandea ca ar fi bine sa-mi faca un copil sa-mi dea ocupatie ca sa nu fug de langa el, dar nu accept acest lucru...ar fi prea mult.
O alta chestie care ma nemultumeste, in momentul in care s-a pus problema unui copil eu i-am spus clar ca nu ii ofer un copil decat daca va divorta si se va casatori cu mine (a fost singura data cand l-am conditionat), raspunsul lui a fost foarte clar: el vrea un copil de la mine, va divorta, dar nu se va mai insura niciodata...de atunci imi repeta ca el nu se va mai casatori niciodata incontinuu, i-am spus ca daca el nu a avut o casnicie fericita, asta nu inseamna ca, casatoria este iadul pe pamant, i-am spus ca pe mn nu ma leaga de el un act, pentru ca vorba aia ''actul nu e gard de fier'', dar ganditi-va ca orice femeie isi doreste sa fie mireasa si sotie, sa aiba un statut in societate, nu spun ca vreau sa ma marit maine,dar nici sa stau langa un om toata viata asa...nici caine, nici ogar, plus ca ma ingrozeste gandul ca nu o sa ma mai pot opri si voi ajunge amanta pe ani grei...
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:42
Concluzia la ceea ce ai spus e ca el se comporta firesc data fiin situatia de fata. Trebuie sa ai in vedere faptul ca pe el notiunea de casatorie il dezgusta. Nu vrea sa repete istoria si cu tine. Dovada faptului ca te iubeste e ca e dispus sa divorteze. Nu-i poti cere insa sa se si casatoresca cu tine. E prea mult pentru el. Pentru el certificatul de casatorie nu e tocmai o ''hartie'' ci simbolul unei poveri grele alaturi de persoana de care e ''legat'' in acte. Deci daca el e dispus sa faca asta pentru tine atunci si tu trebuie sa faci pentru el (inafara faptului ca-l iubesti) si anume sa fii altruista si empatica cu el. Dupa cum m-i l-ai descris e genul de persoana care isi interiorizeaza de cele mai multe ori trairile si mai ales problemele. Aspectul de varsta nu intra in calcul, sau cel putin nu pana la o diferenta mai mare de 20 de ani
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:54
si eu am fost indragostita de un barbat insurat si eu am crezut fff mult in spusele lui dar toti sunt la fel spun ca sotiile nu-i accepta sa faca dragoste(este o minciuna) de ceva timp m-am convins ca era un NEMERNIC , chiar a avut nemernicia sa-mi posteze nr. de tel pe net la matrimoniale asta numai ca sa iasa bine in ochii sotiei oricum o plang si pe aceea pentru ca toata viata o sa fie inselata de acest maniac bolnavAm avut o perioada grea dar este bine ca mi-am dat seama ca este un NEMERNIC !!!!!!
gogosik_2006
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:03
De la: gogosik_2006, la data 2011-01-30 10:03:08si eu am fost indragostita de un barbat insurat si eu am crezut fff mult in spusele lui dar toti sunt la fel spun ca sotiile nu-i accepta sa faca dragoste(este o minciuna) de ceva timp m-am convins ca era un NEMERNIC , chiar a avut nemernicia sa-mi posteze nr. de tel pe net la matrimoniale asta numai ca sa iasa bine in ochii sotiei oricum o plang si pe aceea pentru ca toata viata o sa fie inselata de acest maniac bolnavAm avut o perioada grea dar este bine ca mi-am dat seama ca este un NEMERNIC !!!!!!

Din comentariile de mai sus reiese clar ca el nu prea are de gand sa se targuiasca cu nevasta (asta daca am inteles eu bine). La ei sunt probleme de alta natura cred. Le e greu sa se hotarasca.
In privinta ta gogosik draga imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asta, dar ala numai barbat nu era ce ti-a facut asta. E ''modul de operare'' al unui pusti sau al unui om necopt la minte. Un barbat adevarat nu se preteaza la grozaviile ce le-ai amintit.
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:13
De la: R0MW4LD, la data 2011-01-30 09:54:49Concluzia la ceea ce ai spus e ca el se comporta firesc data fiin situatia de fata. Trebuie sa ai in vedere faptul ca pe el notiunea de casatorie il dezgusta. Nu vrea sa repete istoria si cu tine. Dovada faptului ca te iubeste e ca e dispus sa divorteze. Nu-i poti cere insa sa se si casatoresca cu tine. E prea mult pentru el. Pentru el certificatul de casatorie nu e tocmai o ''hartie'' ci simbolul unei poveri grele alaturi de persoana de care e ''legat'' in acte. Deci daca el e dispus sa faca asta pentru tine atunci si tu trebuie sa faci pentru el (inafara faptului ca-l iubesti) si anume sa fii altruista si empatica cu el. Dupa cum m-i l-ai descris e genul de persoana care isi interiorizeaza de cele mai multe ori trairile si mai ales problemele. Aspectul de varsta nu intra in calcul, sau cel putin nu pana la o diferenta mai mare de 20 de ani

Ce frumos vorbesti....chiar ma simt mai bine de cand vorbesc cu tine, da ai dreptate pentru el casatoria chiar este o povara, nu vreau sa ma marit acum, dar mi-as dori sa o fac...el rade de mine spune ca-mi cumpara 5 rochii de mireasa daca asta ma face fericita ..in sfarsit am ras si eu....da, ai dreptate, el nu se exteriorizeaza ca mine, nu spune cuvinte mari, dar cand o face o face bine de...nu stiu daca stii senzatia ca parca simti ca spune adevarul...este foarte profund si imi demontreaza ca tine la mine prin unele fapte care care conteaza mai mult decat vorbele...cat despre divort...nu se pune problema sa o faca acum curand, nu stiu daca ai citit de la inceput, dar el locuieste cu socrii cu care nu are o relatie foarte buna si in curand se va muta cu sotia in apartamentul lor, in care s-a rugat de mine 2 luni sa ne mutam acolo, dar nu am putut sa fac asta din bun simt, sora lui mi-a spus ca dupa ce el a cerut divortul, ea a insistat sa mai dea o sansa casniciei si se pare ca el a acceptat asta..iti dai seama ca nu mi-a cazut chiar bine, dar timpul le rezolva pe toate, cum am spus si mai sus, daca el va fi fericit eu voi fi multumita, desi parerea mea eu nu cred ca vor rezista nici asa...
O alta chestie importanta, el cand m-a cunoscut pe mine era un fustangiu ''o data si gata'', faptul ca eu nu m-am culcat cu el de la primile intalniri si ca am vorbit foarte mult, ne-am cunoscut ceva mai bine l-au atras ca un magnet, mi-a si spus ca daca m-ar fi avut de prima data nici nu ma mai cunostea, eram inca una pe lista...cand m-am mutat aici am stat cu teama ca va face si cu mn la fel si va umbla din floare-n floare, ce pot sa-ti spun? ma suparam la inceput cand ii suna telefonul (cel de care nu stie sotia) sau cand vorbea pe mess cu diferite domnisoare, insa apoi am inteles ca o face sa ma supere pe mine (la noi in casa e razboiul mistourilor, care pe care!!!) si am inceput sa nu mai dau importanta, a vrut sa facem schimb de numere de telefon, in sensul ca sa-mi lase cartela lui si nu am acceptat, pentru ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba parte de intimitatea si spatiul lui si acum am si parola de la mess ca tot el mi-a dat-o, de o saptamana, dar ma crezi ca nu ma tenteaza sa verific absolut nimic? Am inteles ca lui ii plac lucrurile interzise asa ca nu-i interzic nimic si mi-a zis ca sunt foarte geloasa, dar apreciaza ca nu-l controlez si ca am incredere in el...acum sa fim seriosi, ar fi culmea sa-si insele si amanta dar nu exclus, glumeam
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:20
De la: cl2010, la data 2011-01-30 09:13:11ma bucur ca au aparut si persoane care judeca la rece aceasta situatie ,,,,la inceput nu era decat rautate si acreala ...poate erau doar sotii care sunt inselate pentru ca au uitat de mult ca acela de langa ele e om ,,barbat ...si nu doar sot pe care ai reusit sa pui ,,labutza>>si care doar pentru ca la un moment dat te-a iubit si te-a luat de nevasta este condamnat sa traiasca o viata lipsita de afectiune ,
cunosc o multime de cazuri cand doar pt ca sunt neveste si nu amanta doamnele cred ca li se cuvine dragostea lor si nu i mai ofera bietului om nimic din ceea ce sufletul lui are nevoie.Poate daca ar avea acasa ce are nevoie nu ar mai simti nevoia sa si complice viata cu o relatie in afara ...
sunt multi tpi care raman legati de maini si de picioare intr o relatie care ii macina doar de dragul copilului ,,doar din responsabilitate ,,,dar ,,,oare nu sunt si oameni in afara de tati si soti???
in rest ,imi pare rau de el ,de tine ,de suferinta voastra ,,,,,dar viata e ciudata si de multe ori nedreapta

Foarte frumos...''oare nu sunt si oamnei in afara de tati si soti?'' asa e, asta mi-a spus si el cand am vrut sa renunt la el...ca e si el om si are dreptul sa iubeasca....
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:23
Vorba din popor:
Amanta tine casnicia.

Barbatii divorteaza ft rar pt o amanta, iar daca in cele din urma o fac, amanta devine sotie, dar isi dau seama ca le lipseste ceva....Ce?.....O amanta.............. pe care o vor gasi cit de repede.
Cerc vicios, n-ai ce face.............
kudika321455
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:43
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 10:20:39
De la: R0MW4LD, la data 2011-01-30 09:54:49Concluzia la ceea ce ai spus e ca el se comporta firesc data fiin situatia de fata. Trebuie sa ai in vedere faptul ca pe el notiunea de casatorie il dezgusta. Nu vrea sa repete istoria si cu tine. Dovada faptului ca te iubeste e ca e dispus sa divorteze. Nu-i poti cere insa sa se si casatoresca cu tine. E prea mult pentru el. Pentru el certificatul de casatorie nu e tocmai o ''hartie'' ci simbolul unei poveri grele alaturi de persoana de care e ''legat'' in acte. Deci daca el e dispus sa faca asta pentru tine atunci si tu trebuie sa faci pentru el (inafara faptului ca-l iubesti) si anume sa fii altruista si empatica cu el. Dupa cum m-i l-ai descris e genul de persoana care isi interiorizeaza de cele mai multe ori trairile si mai ales problemele. Aspectul de varsta nu intra in calcul, sau cel putin nu pana la o diferenta mai mare de 20 de ani

Ce frumos vorbesti....chiar ma simt mai bine de cand vorbesc cu tine, da ai dreptate pentru el casatoria chiar este o povara, nu vreau sa ma marit acum, dar mi-as dori sa o fac...el rade de mine spune ca-mi cumpara 5 rochii de mireasa daca asta ma face fericita ..in sfarsit am ras si eu....da, ai dreptate, el nu se exteriorizeaza ca mine, nu spune cuvinte mari, dar cand o face o face bine de...nu stiu daca stii senzatia ca parca simti ca spune adevarul...este foarte profund si imi demontreaza ca tine la mine prin unele fapte care care conteaza mai mult decat vorbele...cat despre divort...nu se pune problema sa o faca acum curand, nu stiu daca ai citit de la inceput, dar el locuieste cu socrii cu care nu are o relatie foarte buna si in curand se va muta cu sotia in apartamentul lor, in care s-a rugat de mine 2 luni sa ne mutam acolo, dar nu am putut sa fac asta din bun simt, sora lui mi-a spus ca dupa ce el a cerut divortul, ea a insistat sa mai dea o sansa casniciei si se pare ca el a acceptat asta..iti dai seama ca nu mi-a cazut chiar bine, dar timpul le rezolva pe toate, cum am spus si mai sus, daca el va fi fericit eu voi fi multumita, desi parerea mea eu nu cred ca vor rezista nici asa...
O alta chestie importanta, el cand m-a cunoscut pe mine era un fustangiu ''o data si gata'', faptul ca eu nu m-am culcat cu el de la primile intalniri si ca am vorbit foarte mult, ne-am cunoscut ceva mai bine l-au atras ca un magnet, mi-a si spus ca daca m-ar fi avut de prima data nici nu ma mai cunostea, eram inca una pe lista...cand m-am mutat aici am stat cu teama ca va face si cu mn la fel si va umbla din floare-n floare, ce pot sa-ti spun? ma suparam la inceput cand ii suna telefonul (cel de care nu stie sotia) sau cand vorbea pe mess cu diferite domnisoare, insa apoi am inteles ca o face sa ma supere pe mine (la noi in casa e razboiul mistourilor, care pe care!!!) si am inceput sa nu mai dau importanta, a vrut sa facem schimb de numere de telefon, in sensul ca sa-mi lase cartela lui si nu am acceptat, pentru ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba parte de intimitatea si spatiul lui si acum am si parola de la mess ca tot el mi-a dat-o, de o saptamana, dar ma crezi ca nu ma tenteaza sa verific absolut nimic? Am inteles ca lui ii plac lucrurile interzise asa ca nu-i interzic nimic si mi-a zis ca sunt foarte geloasa, dar apreciaza ca nu-l controlez si ca am incredere in el...acum sa fim seriosi, ar fi culmea sa-si insele si amanta dar nu exclus, glumeam

Nu spune nimeni cu nu ai sanse sa te casatoresti cu el. Pur si simplu trebuie ca macar o perioada dupa divortul lui sa-i oferi o alta viata, adica tot ce i-a lipsit in casnicia lui. In scurt timp nu v-a mai privi casataria cu ochi asa de pesimisti. Dar de tine depinde cat de mult reusesti sa-i schimbi aceasta impresie...
R0MW4LD
Postat pe 30 Ianuarie 2011 10:52
De la: kudika321455, la data 2011-01-30 10:43:06Vorba din popor:
Amanta tine casnicia.

Barbatii divorteaza ft rar pt o amanta, iar daca in cele din urma o fac, amanta devine sotie, dar isi dau seama ca le lipseste ceva....Ce?.....O amanta.............. pe care o vor gasi cit de repede.

Nu este o regula...daca stii cand sa-l alinti si cand sa-l certi, nu se va intampla asta...
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:01

Nu spune nimeni cu nu ai sanse sa te casatoresti cu el. Pur si simplu trebuie ca macar o perioada dupa divortul lui sa-i oferi o alta viata, adica tot ce i-a lipsit in casnicia lui. In scurt timp nu v-a mai privi casataria cu ochi asa de pesimisti. Dar de tine depinde cat de mult reusesti sa-i schimbi aceasta impresie...[/quote]

Ai dreptate...mi-a facut foarte bine sa discut cu tine, ma gandeam serios sa pun punct, dar pana la urma daca stau si ma gandesc mai bine, eu chiar sunt fericita langa el...de ce sa nu merg mai departe? orice relatie are piedicile si riscurile ei...si eu ma voi risca sa fiu fericita alaturi de el. DA, voi merge mai departe
Multumesc mult pentru parerile tale, mi-ai fost de mare ajutor
Va voi tine la curent cu ce urmeaza
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:08
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 11:01:33
Amanta tine casnicia.

Nu este o regula...daca stii cand sa-l alinti si cand sa-l certi, nu se va intampla asta...

Nu este o regula nici sa ramana cu tine.Te va inlocui si pe tine cu o alta amanta cu toata stiinta ta de a-l alinta cand trebuie .Sa te vad atunci.Cand furi dragostea altcuiva , viata va avea grija sa iti intoarca gestul asta rau cand iti va fi lumea mai draga.Amageste-te in continuare.

Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:19
De la: babylaura, la data 2011-01-30 04:19:33 tie nu ti-e rusine sa desparti o familie?blestemato ,nu vezi ca nu se leaga de tine deloc,urasc femeile care despart familii,ori iti va merge prost cu el,ori nu se va lega de tine definitiv niciodata,sa-ti fie rusine

Lura, nu eu ii despart, ei au o casnicie destramata inainte de a ma cunoasca pe mine, nu cred ca era cazul sa ma jignesti...IL IUBESC ENORM, as face orice pt el, daca faptul ca iubesc un pentru tine inseamna ca sunt blestemata, imi pare rau, dar eu de azi nu ma mai simt asa si voi lupa pentru dragostea mea...nu ai de unde sa stii tu ce-o sa se intample pentru ca nu esti Mama Omida sau ghicitoare in stele si nu ai nici un drept sa ma jignesti...putem sa vorbim civilizat si nu ca la piata, pentru ca eu nu vreau sa intru in polemici cu nimeni
O zi buna
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:25
De la: scorpio67, la data 2011-01-30 11:19:26
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 11:01:33
Amanta tine casnicia.

Nu este o regula nici sa ramana cu tine.Te va inlocui si pe tine cu o alta amanta cu toata stiinta ta de a-l alinta cand trebuie .Sa te vad atunci.Cand furi dragostea altcuiva , viata va avea grija sa iti intoarca gestul asta rau cand iti va fi lumea mai draga.Amageste-te in continuare.

Ce va mai place sa judecati si sa preziceti viitorul...eu nu am furat nimic nimanui, intelege-ti va rog ca intre ei nu a fost dragoste niciodata, cand iubesti RESPECTI persoana de langa tine nu o inseli, sau o faci la modul de aventura si distractie si atat, noi locuim impreuna...ti se pare tie ca un barbat care si-ar iubi sotia si-ar risca familia pt o amanta? Din partea lui a venit propunerea sa ma mut cu el, pentru ca daca eram o simpla joaca puteam sa ne vedem la 2 saptamani cum am facut-o jumatate de an...Ganditi asa pentru ca nu ati fost puse in fata faptului implinit si nu va judec, pentru ca acum 1-2 ani la fel gandeam si eu...''niciodata sa nu spui niciodata'' in viata...Nu o fac din rautate crede-ma, o fac pentru ca amandoi de dorim sa fim impreuna, iar daca va fi sa nu ramana cu mine, asta e viata, voi suferi, voi merge mai departe, dar macar nu am regrete
matzu_2005
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:36
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 09:42:31 in plus a mai avut un raspuns: ''Daca te-as pupa in f..d zi de zi te-ai plictisi de mn...'' Cum explicati lucrul asta?

eu cred ca cu raspunsul asta vrea sa zica ca ii e frica sa nu te piarda, cu alte cuvinte ca nu are incredere in tine si asta pentru mine inseamna c nu te iubeste cu adevarat... deci aplica o tactica cu tine adica din cand in cand e intentionat rece ca tu sa fii afectata si sa te agatati de el mai mult .. numai in opinia mea, daca ar fi dragoste sincera s-ar purta constant cu tine, de ce i-ar fi frica si nu ar profita din plin de toate momentele impreuna cu tine ?
Histria
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:38
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 11:08:43
Nu spune nimeni cu nu ai sanse sa te casatoresti cu el. Pur si simplu trebuie ca macar o perioada dupa divortul lui sa-i oferi o alta viata, adica tot ce i-a lipsit in casnicia lui. In scurt timp nu v-a mai privi casataria cu ochi asa de pesimisti. Dar de tine depinde cat de mult reusesti sa-i schimbi aceasta impresie...

Ai dreptate...mi-a facut foarte bine sa discut cu tine, ma gandeam serios sa pun punct, dar pana la urma daca stau si ma gandesc mai bine, eu chiar sunt fericita langa el...de ce sa nu merg mai departe? orice relatie are piedicile si riscurile ei...si eu ma voi risca sa fiu fericita alaturi de el. DA, voi merge mai departe
Multumesc mult pentru parerile tale, mi-ai fost de mare ajutor
Va voi tine la curent cu ce urmeaza [/quote]

poate mai este un aspect pe care nu l-ai considerat pana acum.. situatia asta iti scade energia si pofta de viata, sau dimpotriva ? cum te simti ? daca nu e bine, pentru mine ar fi indicele cel mai cerebral ca ceva nu e in regula. si daca nu sint indici ca lucrurile se pot aranja simplu pe viitor, in locul tau, eu as iesi din situatia asta. nu uita ca esti om, si ca oameni avem nevoie de liniste si bucurie simple. asta te face fericita. orice altceva e incurcatura, mai putin cand e vorba de servici succes
Histria
Postat pe 30 Ianuarie 2011 11:50
..intrebare ,,,,,
a cui dragoste furi ..ma rog?????
daca mai era ..nu o puteai fura ...
asa ca amagiti- va voi cu ideea asta ca atunci cand un barbat isi cauta amante ..mai exista dragoste .exista rutina ,responsabilitati ,casa impreuna ,copii impreuna ,rate impreuna ,dar dragoste ,,,ioc
cl2010
Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:04
De la: matzu_2005, la data 2011-01-30 11:25:50
De la: babylaura, la data 2011-01-30 04:19:33 tie nu ti-e rusine sa desparti o familie?blestemato ,nu vezi ca nu se leaga de tine deloc,urasc femeile care despart familii,ori iti va merge prost cu el,ori nu se va lega de tine definitiv niciodata,sa-ti fie rusine

Lura, nu eu ii despart, ei au o casnicie destramata inainte de a ma cunoasca pe mine, nu cred ca era cazul sa ma jignesti...IL IUBESC ENORM, as face orice pt el, daca faptul ca iubesc un pentru tine inseamna ca sunt blestemata, imi pare rau, dar eu de azi nu ma mai simt asa si voi lupa pentru dragostea mea...nu ai de unde sa stii tu ce-o sa se intample pentru ca nu esti Mama Omida sau ghicitoare in stele si nu ai nici un drept sa ma jignesti...putem sa vorbim civilizat si nu ca la piata, pentru ca eu nu vreau sa intru in polemici cu nimeni
O zi buna

eeeee..abia acum vii de acasa fata mea ..asta e raspunsul corect
nu l desparti tu ..
a fugit el ca s-a saturat de binele de acasa
si toata treaba asta cu blestemele ...e o rautate .oare nu e la fel de rau ca o femeie fie ea si sotie tine legat langa ea un barbat care nu o mai vrea ,nu o mai apreciaza??
care vine acasa doar pentru casa si se culca langa tine in pat doar din obligatie??
cl2010
Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:08
Oau ...seamana cu o poveste dintr-o telenovela..m-ai socat enorm.
Bineinteles sfatul meu este sa te opresti cat mai poti.
Ceea ce as face eu ar fi sa-i spun ca ori divorteaza, ori ma despart de el.
Desi nu stiu cum poti "iubi" un barbat atat de egoist care, macar daca nu din respect pentru sotia lui cu care a trait atatia ani, macar din respect pentru copilul pe care il are cu ea , nu trebuia sa isi insele partenera de viata pe care a ales-o in fata bisericii.
In plus, sa zicem ca chiar il iubesti desi el este asa de egoist pentru ca pana la urma si tu esti egoista daca ai facut rau atator oameni ca sa fi cu el, dar daca chiar il iubesti nu inteleg cum poti suporta ca el seara se duce in casa lui si a sotiei lui care habar n-are ca el are o amanta!
Decat sa continui asa desparte-te de el pentru ca relatia asta nu duce nicaieri si gaseste-ti alt iubit(daca vrei) ca din cate am inteles te indragostesti destul de repede.
Daca el(desi ma indoiesc pentru ca el nu te iubeste, daca te-ar iubi nu s-ar purta asa cu tine) te alege pe tine in fata sotiei lui, cred ca sti ca si copilul si sotia v-ar uri pe tine si pe el si cu toata dreptatea - adica cred ca iti dai seama ca in toata povestea asta copilul si sotia sunt victimele, desi ei doi nu se mai intelegeau asta nu-i da dreptul lui sa-si ia o amanta-
E in regula ca il iubesti, nu-i nimic rau cu asta dar ceea ce faci tu e adulter iar asta este cu totul o alta poveste.
Asa ca daca chiar il iubesti ori casatoreste-te cu el(daca vrea), ori desparte-te de el si in orice caz va trebui sa suporti consecintele faptelor tale.
P.S. si parintii mei sunt divortati si tatal meu are acum o alta iubita cu care ma inteleg bine, desi relatia dintre mine si el s-a cam distantat, dar acum daca ar fi sa aleg n-as vrea ca ei doi sa se impace pentru ca imi place viata mea de acum.
...cam asta e...scuze daca te-am jignit dar mi-am oferit parerea mea sincera, iti urez noroc.
domudomuchua
Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:11
de acord
domudomuchua
Postat pe 30 Ianuarie 2011 12:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu 38 de ani, el 28... 56 De la: Cer_instelat 4 Septembrie 2009 10:53
Povestea mea 54 De la: dedeeea 8 Aprilie 2010 01:13
de ce in fiecare an de ziua mea trebuie sa fiu nefericita? 197 De la: battleofwits 14 Martie 2011 19:01
eu romanca....el italia 17 De la: kudika226898 16 Martie 2011 07:03
ce naiba.... 3 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 12:43