Mai multe
De la: kudika152053, la data 2011-03-26 07:45:00imi pare rau sa te contrazic,eu am iubit neconditionat si pina la urma tot la el s-a gindit;asta te distruge f mult;mai ales ca avem si un copil.sfatul meu pt toata lumea e sa fie prudenta sa se protejeze ca nimeni nu are grija de ei "Neconditionat"? Mai gandeste-te putin inainte sa spui asta
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 26 Martie 2011 09:25 |
||
|---|---|---|
| am si eu o relatie mai mult de sapte ani ne simtim bine alaturi dar circumstantele ne stau impotriva sea gasit o persona de viata ma simt vinovata de multe lucruri, nu stiu cum as putea infrunta toate ma simt dirutata si parasita ,cu toate ca ne tine ceva inca ce sa fac? | ||
|
masca Postat pe 26 Martie 2011 09:26 |
||
| da-mi voie sa te contrazic. ........ findme | ||
|
|
||
|
Tyryana Postat pe 26 Martie 2011 09:27 |
||
nu cumva ai pe alt cineva?
|
||
|
grace000516 Postat pe 26 Martie 2011 09:29 |
||
| oare??? | ||
|
icy_heart Postat pe 26 Martie 2011 09:37 |
||
De la: findme, la data 2011-03-26 06:28:53Dragostea nu este ceva ce cumperi de la aprozar, si uitandu-te in camara constati ca s-a terminat!... Ea trebuie intretinuta! Ca un foc pe care daca nu pui lemne continuu, se va stinge. Dragostea este al pune pe celalalt pe primul loc, a te interesa de binele lui inaintea binelui tau, a sacrifica din timpul tau sau preferintele tale, pentru ceea ce sti ca ii face lui sau ei placere. Pana nu inveti sa traiesti pentru cel de langa tine, nu poti spune ca ai iubit.ai foarte mare dreptate si vad ca esti rational si intelept,personal cred ca atunci cand se stinge pasiunea e terminata dragostea,ciudat nu ...dar e adevarat dragostea incepe cu pasiunea,curiozitatea ,si nevoia umana de a avea un prieten cu adevarat cu care sa iti poti imparti chiar si pasiunile,e ca si cum pesoana pe care ti-o alegi,si in care ii pui increderea e cel mai bun prieten,cand pasiunea dispare cred ca ramane ,afectiunea si respectul,atunci cand nu exista aceste doua chei umane,se ajunge la despartirea definitiva.sincera sa fiu eram exact la acest capitol cu gandurile,tocmai o familie care o cunosc au anuntat ca se despart dupa 25 de ani de casatorie,am ramas perplexa,si mi-a trebui o luna sa diger aceasta idee,de ce? pentru capareau un exemplu de familie perfecta,2 copii si o familie unita ....din cauza lipsei pasiunii azi nu maine nu luna asta nu din motive de sanatate cine crezi ca a inselat?femeia...surpriza nu,siculmea ea era ceeea care se plangea ca o doare una si alta si apoi inca un semn era mai mult de un an ca dormeau in paturi separate....deci no coment...e doar un exemplu.
|
||
|
xandra79 Postat pe 26 Martie 2011 09:39 |
||
|
Eu zic...ca inainte sa decizi sa "schimbi caseta" sau nu, sa o iei de la capat :) Dragostea se termina pentru ca nu mai e alimentata... Incearca, de fapt incercati amandoi, sa reumpleti rezervoarele si vedeti ce iese! Va recomand " Cele cinci limbaje ale iubirii" de Gary Chapman , e geniala cartea si nu o veti mai pune jos pana la final (singuri veti afla de ce) Un prieten caruia i-am dat acelasi sfat, si-a salvat relatia ?(ce dura si ea de ani buni, inca din copilarie) ajunsa intr-un punct mort si acum e fericit casatorit cu o fetita si inca un bebe pe drum ;) Numai bine! |
||
|
bijouxdemonange Postat pe 26 Martie 2011 09:42 |
||
| Adevarata dragoste nu se termina, rezista la proba timpului. Iar daca in cazul unora s a sfarsit inseamna ca altele au motivele pt care au fost impreuna...sau nu au stiut sa intretina aceasta iubire. Iubirea, sa fac o ilustrare, e ca o floare de care trebuie sa ai grija in permanenta, altfel se usuca si moare... | ||
|
kudika034292 Postat pe 26 Martie 2011 09:46 |
||
De la: bijouxdemonange, la data 2011-03-26 09:42:09Eu zic...ca inainte sa decizi sa "schimbi caseta" sau nu, sa o iei de la capat :) buna cartea
|
||
|
battleofwits Postat pe 26 Martie 2011 09:46 |
||
|
subscriu ce a mentionat kudica 034292 in rest este ceva tipic femeilor,trebuie sa vii mereu cu ceva nou pt a surprinde, altfel se instaureaza monotonia..... |
||
|
LOPY_71 Postat pe 26 Martie 2011 09:50 |
||
De la: kudika034292, la data 2011-03-26 09:46:29Adevarata dragoste nu se termina, rezista la proba timpului. Iar daca in cazul unora s a sfarsit inseamna ca altele au motivele pt care au fost impreuna...sau ...sau poate habar n ai despre ce vorbesti si ti dai cu parerea ca e la moda. |
||
|
rockk Postat pe 26 Martie 2011 09:56 |
||
| Eu zic sa te gandesti de multe ori inainte de a actiona , dragostea este si va fi vesnica intre voi. Daca va intelegeti, aveti o viata inainte ca sa puteti discuta totul , nu ar trebui sa existe retineri intre voi sunteti de 15 ani poate mult , poate putin numai voi stiti. Intre voi mai exista respect? daca da atunci nu va lipseste decat sa reaprindeti pasiunea pe care ati uitat-o si a intrat in rutina. Toti, dupa anumiti ani avem o asa zisa perioada de criza a casniciei totul este sa nu uitam sa ne respectam si sa trecem de rutina. Am varsta de 41 ani si o casnicie de 20 de ani si nu asi renunta la casnicie niciodata, in cei 20 de ani noi NU ne-am jignit niciodata cu toate ca am avut destule hopuri, copilul ne-a intrebat acum ceva ani " dar voi nu va certati niciodata?...", nu ne-am certat niciodata de fata cu copilul. Dragostea fiecaruia e unica . Respectul este legat de dragoste si dragostea de respect. | ||
|
kudika167687 Postat pe 26 Martie 2011 09:58 |
||
| Felicitari!Ma bucur ca m-ai sunt si barbati cu capul pe umeri! | ||
|
kudika226699 Postat pe 26 Martie 2011 10:07 |
||
|
Pt fidme:Felicitari ! Ma bucur ca mai sunt si barbati cu capul pe umeri! Eu zic sa nu inchei relatia, nu poti compara niciodata o relatie de 16 ani cu una de cateva luni.Ar trebui sa o intretineti amandoi.Vezi sa nu regreti mai tarziu ceea ce faci acum daca nu ai nici un motiv sa te desparti iar el sa fie o pers foarte buna.Sunt rare cazurile in care 2 pers se mai potrivesc pt ca la un moment dat unul dintre ei este doar pe interes. |
||
|
kudika226699 Postat pe 26 Martie 2011 10:14 |
||
| draga mea,dupa cum afirmi ca ati crescut impreuna,a intervenit rutina,ingnora acest aspect daca il mai iubesti,revizuieste-ti sentimentele fata de el si improspateaza-ti atitudinea cu tot ce leaga de dragoste,bafta | ||
|
kudika045776 Postat pe 26 Martie 2011 10:17 |
||
|
Daca a fost dragoste cu adevarat, ramane respectul atit pentru partener cit si respectul de sine. Si poti merge mai departe fara sa schimbi caseta, daca ti-l doresti cu adevarat linga tine si pentru mai departe. Crezi ca urmatoarea dragoste (daca o vei gasi, evident) v-a dura o vesnicie?? In nici un caz. Este o hatarire greu de luat, fa asa cum simti tu. |
||
|
iuliacio Postat pe 26 Martie 2011 10:19 |
||
De la: km3lia1981, la data 2011-03-13 17:57:03Aam29 de ani si am o relatie de 15 ANI,practic am crescut impreuna...dar.de vre o un an pur si simplu nu mai simt nimic....ce pot sa fac intr o astfel de situatie...confuza nu sunt va rog sa mi dati un sfat! POTI SÃ : Te resemnezi ,schimbi bipedul,intrii pe reteaua Badoo |
||
|
kudika312524 Postat pe 26 Martie 2011 10:21 |
||
cred ca asta se poate intampla oricui,binenteles ca nu e usor dupa atata timp.cred ca ar trebuii sa vorbesti cu el...sa vezi el ce parere are...sa incercati sa faceti lucruri noi in relatie,poate e doar monotonia...iar daca nu merge,ce sa zic,dragoste cu forta nu se poate...
|
||
|
naomi_koli Postat pe 26 Martie 2011 10:40 |
||
| imi place cum gandesti poti sa-mi dai id-ul tau, ms | ||
|
healthy015701 Postat pe 26 Martie 2011 10:48 |
||
| Va trebui sa porti o discutie sincera si deschisa cu el si sa-i spui exact ce simti. Intre voi a fost o iubire adolescentina, care pe parcurs s-a transformat in obisnuinta. Nu are rost sa continui asa, vei ajunge sa-l inseli si astfel iti vei pierde respectul de sine. Sunteti doi oameni maturi si puteti pastra in continuare o prietenie, insa fiecare sa mearga pe drumul sau. Vei fi mult mai apreciata pentru sinceritatea ta decat pentru minciuna (in cazul in care vei continua relatia). Sper ca sfatul meu sa fie de bun augur. | ||
|
piramidon69 Postat pe 26 Martie 2011 10:48 |
||
| find me poti sa-mi dai id-ul tau? | ||
|
healthy015701 Postat pe 26 Martie 2011 10:59 |
||
| da ce faci cand te desparti de cineva de5ani si tot il iubesct in continuare si simti ca il iubesti mui mult ca in prima zi??????????????????????? | ||
|
kudika094294 Postat pe 26 Martie 2011 11:06 |
||
| ce usor pare.... suna ca si cum te-ai plictisit de o haina, o arunci si iti cumperi alta | ||
|
butterfly_8 Postat pe 26 Martie 2011 11:11 |
||
De la: mitura, la data 2011-03-13 17:58:20inchei si o iei de la capat ce usor pare.... e ca si cum te-ai plictisit de o haina, o arunci si cumperi alta |
||
|
butterfly_8 Postat pe 26 Martie 2011 11:13 |
||
| Solutia tuturor situatiilor intalnite nu este un barbat ci tu insuti. Singuratatea te ajuta sa te cunosti si sa evoluezi, tu trebuie sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume. | ||
|
Eluta_ Postat pe 26 Martie 2011 11:24 |
||
De la: findme, la data 2011-03-26 06:28:53Dragostea nu este ceva ce cumperi de la aprozar, si uitandu-te in camara constati ca s-a terminat!... Ea trebuie intretinuta! Ca un foc pe care daca nu pui lemne continuu, se va stinge. Dragostea este al pune pe celalalt pe primul loc, a te interesa de binele lui inaintea binelui tau, a sacrifica din timpul tau sau preferintele tale, pentru ceea ce sti ca ii face lui sau ei placere. Pana nu inveti sa traiesti pentru cel de langa tine, nu poti spune ca ai iubit. Cel mai intelept rasupuns! FELICITARI! |
||
|
frosi_ssimonica Postat pe 26 Martie 2011 11:27 |
||
| bai frate dar bulani sinteti asti-a cu inchei o iei de la capat,cand cel mai bine il trateaza sau o trateaza cu indiferenta,vine certurile iar dupa certuri zbucium si dupa sa vedeti cum revine relatia la normal. | ||
|
kudika367855 Postat pe 26 Martie 2011 11:53 |
||
| bai frate dar bulani sinteti asti-a cu inchei o iei de la capat,cand cel mai bine il trateaza sau o trateaza cu indiferenta,vine certurile iar dupa certuri zbucium si dupa sa vedeti cum revine relatia la normal. | ||
|
kudika367855 Postat pe 26 Martie 2011 11:53 |
||
| si eu trec prin aceias situatie,sunt casatorita de 3 ani dar problema la mine este k am o fetita si este mai complicat,am momente cand il urasc dar am momente cand il si iubesc,dar m-am saturat sa muncesc numai eu sa-l tin eu cu bani,in loc sa intretina el familia,as vrea sa divortez dar nu am curajl necesar pt k sunt o lasa,toata lumea zice sa o iei de la capat dar nu este asa usor | ||
|
kudika378963 Postat pe 26 Martie 2011 11:55 |
||
| Scumpa mea sunt totusi 15 ani,gandeste-te cum ti-ar fi viata fara el? Incearca sa reinoiesti ceva in relatia voastra,vezi de fapt ceea ce numai functioneaza,unde s-a rupt firul....Tu il mai iubesti? Ce simti atunci cd il ai aproape de tine,cd faci dragoste cu el,cd te atinge? Dc din acest p c d v numai simti nimic inseamna ca relatia voastra s-a terminat si dc iti mai doresti ceva alaturi de el incearca sa salvezi,dc nu, pur si simplu refa-ti viata dar sa stii ca merita incercat macar odata sa iti salvezi relatia,poate totusi undeva mai palpaie o flacara a pasiunii dintre voi doi care tu o crezi de fapt compromisa si terminata definitiv.Stiu ca nu este usor dar o relatie de 15 ani nu este ca o haina veche de care te-ai plicisit sau ceva care sa spui,"pun pct aici si o sa gasesc ceva mai bun".Incearca sa salvezi totusi aceasta relatie,merita un efort catusi de mic,poate vei realiza mai tz ca a meritat si cd o sa-ti amintesti o sa vezi cat de bine ai facut salvand totusi ceva care merita.SUCCES! | ||
|
Yellowrose Postat pe 26 Martie 2011 12:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatie stricata mama-fiica | 23 | De la: roxy1958 20 Ianuarie 2015 09:02 |
| Telenovela | 12 | De la: _Cryssa_ 11 Ianuarie 2011 09:12 |
| M-a parasit...ce s-ar fi putut intampla? | 32 | De la: cuddles 23 August 2009 23:58 |
|
|
||
| Iarasi impreuna | 8 | De la: gitan 2 Ianuarie 2012 18:22 |
| as vrea sa stiu si eu cupluri care au trecut prin momente grele in relatie si reusesc sa le depaseasca | 21 | De la: denis_3d25 29 Noiembrie 2009 08:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.