Mai multe
|
si...credeti voi ca...daca lasati pb sa treneze...fara a incerca s-o discutati...si...intr-un final...sa rupeti pisica-n doua...va merge mai bine? sa fim seriosi...o relatie...merge...daca toate pb sant discutate...la momentul in care apar....sau...nu merge...si gata. chestia cu...il iubesc...da m`as desparti...sau...stau cu el ca avem un copil...sant doar scuze pt ca incapacitatea de a actiona... |
||
|
eu_ovidiu Postat pe 26 Martie 2011 12:29 |
||
|---|---|---|
De la: eu_ovidiu, la data 2011-03-26 12:29:24si...credeti voi ca...daca lasati pb sa treneze...fara a incerca s-o discutati...si...intr-un final...sa rupeti pisica-n doua...va merge mai bine? totul se rezolva prin comunicare...
|
||
|
ipahebirowtnod Postat pe 26 Martie 2011 12:32 |
||
|
dragostea e ca o mancare bine gatita!schimba felul de mancare,pune-i alte arome,gateste cat mai natural si....POFTA BUNA!poti sa-ti inviti si iubitul la masa,sa vezi ce o sa se mai bucure,intelegi ce vreau sa spun? si intreaba-l daca vrea sa aveti musafiri la masa,sa vezi ce schimbare de atitudine o sa aiba! ASTA DACA TE IUBESTE CU ADEVARAT! |
||
|
|
||
|
vyvyana Postat pe 26 Martie 2011 12:40 |
||
| sa terminat si cu asta basta fiecare pe drumul lui pai ziceti voi nui asa | ||
|
kudika337259 Postat pe 26 Martie 2011 12:49 |
||
|
pentru kudika378708 super raspuns...bravo.....eu una ma regasesc intru totul....ai f.mare dreptate arata-i ca-l iubesti si o ia razna.... |
||
|
angi.matei@yahoo.com Postat pe 26 Martie 2011 12:54 |
||
De la: kudika337259, la data 2011-03-26 12:49:46sa terminat si cu asta basta fiecare pe drumul lui pai ziceti voi nui asa corect....
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 26 Martie 2011 12:56 |
||
| Daca tu, Findme, chiar gandesti asa, atunci poate ca te numeri printre persoanele care sunt pe cale de disparitie. Sunt in totalitate de acord cu tine. Problema este ca oamenii confunda pasiunea cu dragostea.Binenteles ca la inceputul unei relatii dragostea apare sub forma unei pasiuni si atractii dar mai tarziu, fiecare trebuie sa constientizeze dava iubeste sau nu acea persoana. Dar sunt prea putine persoane care sa fie capabile de o asa gandire, daramite sa faca diferenta intre ele! | ||
|
sara_sefora Postat pe 26 Martie 2011 13:03 |
||
raspunsul l-a dat baiatul meu de 9 ani fara nici un poate sau dar.......cauti alta!
|
||
|
concordia Postat pe 26 Martie 2011 13:11 |
||
mai bine inchei acuma cat esti tanara si poti sa o iei de la capat.Mai tarziu iti va fi mai greu.
|
||
|
Adina_Kalapis Postat pe 26 Martie 2011 13:13 |
||
De la: km3lia1981, la data 2011-03-13 17:57:03Aam29 de ani si am o relatie de 15 ANI,practic am crescut impreuna...dar.de vre o un an pur si simplu nu mai simt nimic....ce pot sa fac intr o astfel de situatie...confuza nu sunt va rog sa mi dati un sfat! Ia sa-ti spuna el de maine la revdere, sa vezi cat vei suferi, ia sa-l vezi k alta sa vezi cat vei suferii, cum poate sa se termine dragostea daca nu ti-a facut nimik rau? cum este sunt curioasa |
||
|
kudika370543 Postat pe 26 Martie 2011 13:17 |
||
|
BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA STIATI CA ACUM EXISTA POSIBILITATEA SA PRIMITI UN PROCENT DIN SUMELE PE CARE LE CHELTUITI IN ANUMITE MAGAZINE ? CUM? NIMIC MAI SIMPLU! IMI SCRIETI CA DORITI ACEST LUCRU SI IN CATEVA ZILE VISUL VI SE VA INDEPLINI. VETI INTRA ABSOLUT GRATUIT IN POSESIA UNUI CARD DE FIDELITATE PE CARE IL PREZENTATI LA MAGAZINELE PARTENERE LA CASA INAINTE DE A PLATI CUMPARATURILE. CARDUL SE TRECE PRINTR-UN CITITOR SI UN PROCENT DIN CE ATI PLATIT VI SE RETURNEAZA . LA INCEPUT POATE VI SE PARE SUMA INFIMA DAR ATATA VREME CAT NU COSTA NIMIC(NICI CARD, NICI COMISIOANE AFERENTE PT CA NU EXISTA) NU ESTE GREU DE PURTAT IN PORTOFEL SI DE ARATAT LA CASA DE MARCAT.CUMPARATURI ORICUM FACEM SI NU NE-A DAT NIMENI BANI INAPOI.ACUM EXISTA SI ACEASTA POSIBILITATE. SI VESTEA BUNA NU SE OPRESTE AICI. DACA RECOMANDATI SI PRIETENILOR VOSTRI VI SE RETURNEAZA IN PLUS 0.5%DIN CE CUMPARA EI DAR SI DE LA PRIETENII PRIETENILOR VOSTRII.DECI AVEM DE 3 ORI COMISION(1%DIN CE CUMPAR EU+0.5%DIN CE CUMPARA PRIETENUL MEU +0.5% DIN CE CUMPARA PRIETENUL PRIETENULUI MEU.FANTASTIC,NU? AM UITAT:TOATA VIATA(FARA LIMITA ,FARA TARGHET,FARA ALTE OBLIGATII).-GRATIS SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE STIUT SI FACUT ESTE SA AVEM ACEST CARD LA INDEMANA CARE NU ESTE DE CREDIT NICI DEBIT(NU E BANCAR)-ESTE UN SIMPLU CARD DE FIDELITATE CU CARE COMERCIANTII DORESC SA NE FIDELIZEZE SI SA NE RASPLATEASCA. SIMPLU SI EXTRAORDINAR ZIC EU. UN EXEMPLU SIMPLU: LUNAR CHELTUIM PE CUMPARATURI DIVERSE +BENZINA+MICI REPARATII APROX 1000 RON ASTA INSEAMNA IN MEDIE PE AN 12*1000=12.000 *1% DECI LA MINE SE INTOARECE IN MEDIE 120 RON DAR AM SI 10 PRIETENI (E UN SIMPLU EXEMPLU ,EI POT FI MAI MULTI) ,EI PRIMESC 1% PT CA AU CARD DAR SI EU 0.5% DECI (10*1000)*12 LUNI=120.000 RON*0.5% LA MINE SE INTOARCE 600 RON DAR DACA ACESTI 10 PRIETENI RECOMANDA FIECARE LA CEL PUTIN 5 ALTI PRIETENI INSEAMNA ALTI 50 DE CUMPARATORI PE CARE NU-I CUNOSC ,NU MA CUNOSC DAR EI CUMPARA CA NOI TOTI .EI PRIMESC 1 % FINDCA AU CARDUL DE FIDELITATE ,PRIMESTE PRIETENUL CARE LA RECOMANDAT 0.5% DAR MAI PRIMESC SI EU 0.5%.ADICA (50*1000)*12 LUNI =60.000*0.5%. LA MINE SE INTOARCE 3000 RON . ASTA INSEAMNA CA INTR-UN AN FARA SA FACEM ALTCEVA DECT CEEA CE FACEM ACUM (SA CUMPARAM) NI SE POATE RETURNA DIN CUMPARATURI SUMA DE 120+600+3000=3720 RON VI S-A INTORS VREUN BAN PANA ACUM DIN CUMPARATURILE FACUTE,SAU PENTRU FAPTUL CA I-AM SPUS UNUI PRIETEN CA E MAI IEFTIN LA REAL DECAT LA MAGAZINUL DIN COLT? MIE NU !VOUA? EI ,ACUM E OCAZIA SA PROFITAM DE ACESTA OCAZIE . TINETI CONT CA EXEMPLU DE MAI SUS ESTE ORIENTATIV.NUMARUL DE PRIETENI POATE FI DE NENUMARATE ORI MAI MARE. FIECARE DIN NOI POATE FI IN SITUATIA EXEMPLULUI DE MAI SUS.ABSOLUT FIECARE CUMPARA SI FIECARE ARE CEL PUTIN 10 PRIETENI FIECARE DIN CEI 10 ALTI CEL PUTIN 5 PRIETENI.I TOTI AVEM DE CASTIGAT 15+0.5%+0.5%DIN CUMPARATURI DAR NUMAI DACA SUNTEM POSESORUL ACESTIU CARD SI CUMPARATURILE SE FAC DE LA MAGAZINELE PARTENERE. MAI JOS VA VOI DA LISTA CU CATEVA MAGAZINELE PARTENERE DESI LISTA ESTE MULT MAI MARE SI IN DEZVOLTARE(O VETI GASI SI PE SITE): CARREFOUR; REAL ROMPETROL; PETROM LUKOIL; OMV DIODA; NALCO PRAKTIKER DOMO; DIVERTA BENEFIT; HERVIS; VODAFONE BIOPLANT; KIKA HOUSE OF ART; DC-SHOP ZAREA; AMALTEIA LEVI`S INTEL AEROTRAVEL MULTE ,MULTE ,ALTELE(HOTEL,FARMACII,SERVICE AUTO,ETC) FOARTE IMPORTANT:SUNT IN NEGOCIERI METRO,SELGROS SI EU V-AM TRANSMIS CE AM AFLAT! DACA DORITI SA PROFITATI DE ACEASTA OPORTUNITATE E SUFICIENT SA-MI SPUNETI. NU VA TREBUIE ABSOLUT NIMIC! DOAR VOINTA SA PURTATI CARDUL DE FIDELITATE IN PORTOFEL SI SA IL FOLOSITI LA MAGAZINELE PARTENERE.APOI BANII SE INTORC LA FIECARE CUMPARATURA.INEDIT,NU? INCREDIBIL DAR ADEVARAT. Relatii email: contellecv@gmail.com |
||
|
healthy001461 Postat pe 26 Martie 2011 13:27 |
||
De la: xandra79, la data 2011-03-26 09:39:59De la: findme, la data 2011-03-26 06:28:53Dragostea nu este ceva ce cumperi de la aprozar, si uitandu-te in camara constati ca s-a terminat!... Ea trebuie intretinuta! Ca un foc pe care daca nu pui lemne continuu, se va stinge. Dragostea este al pune pe celalalt pe primul loc, a te interesa de binele lui inaintea binelui tau, a sacrifica din timpul tau sau preferintele tale, pentru ceea ce sti ca ii face lui sau ei placere. Pana nu inveti sa traiesti pentru cel de langa tine, nu poti spune ca ai iubit.ai foarte mare dreptate si vad ca esti rational si intelept,personal cred ca atunci cand se stinge pasiunea e terminata dragostea,ciudat nu ...dar e adevarat dragostea incepe cu pasiunea,curiozitatea ,si nevoia umana de a avea un prieten cu adevarat cu care sa iti poti imparti chiar si pasiunile,e ca si cum pesoana pe care ti-o alegi,si in care ii pui increderea e cel mai bun prieten,cand pasiunea dispare cred ca ramane ,afectiunea si respectul,atunci cand nu exista aceste doua chei umane,se ajunge la despartirea definitiva.sincera sa fiu eram exact la acest capitol cu gandurile,tocmai o familie care o cunosc au anuntat ca se despart dupa 25 de ani de casatorie,am ramas perplexa,si mi-a trebui o luna sa diger aceasta idee,de ce? pentru capareau un exemplu de familie perfecta,2 copii si o familie unita ....din cauza lipsei pasiunii azi nu maine nu luna asta nu din motive de sanatate cine crezi ca a inselat?femeia...surpriza nu,siculmea ea era ceeea care se plangea ca o doare una si alta si apoi inca un semn era mai mult de un an ca dormeau in paturi separate....deci no coment...e doar un exemplu. |
||
|
luiza0184 Postat pe 26 Martie 2011 13:35 |
||
De la: km3lia1981, la data 2011-03-13 18:08:40problema e ca.....nu stiu daca as i putea sa l las...e o persoana cu care nu cred ca sa ar putea cade la intelegere....sa i spun k pur si simplu nu mai simt nmk pentru el..... toti ati dat sfaturi ca......trebuie sa vorbeasca deschis cu el......dar se pare ca nu ati ascultat-o pe ea.....poate chiar a incercat, si poate chiar a ajuns in acel punct in care simte ca nu mai poate. Oricum dupa parerea mea sfaturile nu te ajuta sa iei o decize....poti doar sa iti dai seama cine este de partea ta.....si cine nu. Deciziile ar trebui luate dupa o analiza atenta a situatiei voastre, a sentimentelor si al puterii tale de a o lua de la capat. oricum .....multa bafta....ca o sa ai nevoie |
||
|
aimmee Postat pe 26 Martie 2011 13:43 |
||
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-26 09:14:43De la: contesina, la data 2011-03-26 09:11:23"ce faci cand se termina dragostea ?" ......interesanta intrebare.... ce sa fac, happy, sunt uituca rau.... ......"si tainele toate le-aº cunoaºte ºi orice ºtiinþã, ºi de aº avea atâta credinþã încât sã mut ºi munþii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt......si de aº împãrþi toatã avuþia mea ºi de aº da trupul meu ca sã fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseºte"....... nu trebuie musai de cate ori dai sa ti se si intoarca darul....intai sa invatam sa daruim..... |
||
|
contesina Postat pe 26 Martie 2011 13:51 |
||
|
sa stii ca ai foarte multe dreptate. daca ti-as fi vazut acest mesaj cu ceva timp in urma, probabil ma gandeam de doua ori inainte de sa fiu rea si egoista si acum nu suferem din cauza ca am pierdut persoana ce ma iubea |
||
|
geta_tirb Postat pe 26 Martie 2011 13:56 |
||
| Parerea mea e sa iei putina distanta fizica,si sa analizezi lucrurile la rece si sa vezi daca ceea ce simti acuma e doar ceva trecator sau e un adevar.(sentimentele pot fi inselatoare) | ||
|
rebeca79 Postat pe 26 Martie 2011 13:59 |
||
| Tragi aer in piept si privesti inainte cu speranta unui nou inceput. | ||
|
kudika376952 Postat pe 26 Martie 2011 14:17 |
||
De la: findme, la data 2011-03-26 06:28:53Dragostea nu este ceva ce cumperi de la aprozar, si uitandu-te in camara constati ca s-a terminat!... Ea trebuie intretinuta! Ca un foc pe care daca nu pui lemne continuu, se va stinge. Dragostea este al pune pe celalalt pe primul loc, a te interesa de binele lui inaintea binelui tau, a sacrifica din timpul tau sau preferintele tale, pentru ceea ce sti ca ii face lui sau ei placere. Pana nu inveti sa traiesti pentru cel de langa tine, nu poti spune ca ai iubit. super tare sfatul!cel mai bun din cele citite .felicitari! atat de bun e incat a fost imprastiat pe toate site-urile:) |
||
|
lady_starlight Postat pe 26 Martie 2011 14:28 |
||
|
Spui ca e culmea ca tocmai femeia care a inselat se plangea mereu . Este perfect logic ce s-a intamplat, nu inteleg de ce te mira. . Femeia a incercat sa ii dea cateva semnale de alarma ca ceva nu mai functioneaza,ca lipseste ceva,insa barbatul dupa 25 de ani de casnicie nu s-a gandit ca e nevoie sa mai depuna eforturi sau sa ii acorde afectiune. Indiferent de varsta , daca altcineva iti ofera ce iti lipseste dpv sentimental, ajungi sa inseli. E pacat insa ca se ajunge aici si cred ca sunt foarte putine cupluri casatorite de multi ani care inca se dezmiarda si se iubesc cu adevarat. Odata cu trecerea timpului cuplurile nu se mai straduiesc sa puna cealalta persoana pe primul loc,iau viata asa cum vine si pierd din vedere ce e cel mai important. Mereu cautam ce nu avem,niciodata nu ne ajunge ce primim si uitam ca pentru a primi trebuie sa dai si tu la randul tau. Daca toti am fi constienti de acest lucru in fiecare secunda pe care o traim ar fi perfect,am duce o viata minunata . Dau un exemplu care mi s-a intamplat mie si nu are legatura cu dragostea , insa demonstreaza ca nu ne multumim niciodata cu ce avem. Acum cativa ani treceam prin cea mai urata perioada din viata mea,eram despartita de 5 luni de barbatul pe care il iubeam si consideram ca viata nu are cum sa mai fie frumoasa. Jobul pe care il aveam imi oferea mai mult decat confortul de care aveam nevoie,puteam face ce vreau , sa ma plimb oriunde ,sa imi cumpar ce vroiam...dar tot nu eram fericita. O parte din mine era mereu nemultumita pana intr-o dimineata la ora 5 cand ma indreptam cu masina catre o sedinta la 300 de km de unde locuiam. Am trecut printr-un accident din care nu stiu cum am scapat cu viata,masina s-a rasturnat de cateva ori . Am iesit singura din masina si nu intelegeam cum era posibil ca eu sa nu fi patit nimic in conditiile in care masina era atat de impachetata incat nu as fi avut cum sa incap in spatiul ramas intre scaun si capota. Cineva acolo sus mi-a dat o palma din care trebuia sa inteleg ca trebuie sa ne bucuram de lucrurile pe care le avem,de oamenii care ne iubesc si nu sa ne plangem de ceea ce nu avem....Dupa multe ore,cand am ajuns acasa la parintii mei si apucasera si ei sa se linisteasca ,stateam intr-o camera de unde ii urmaream facand anumite lucruri si nu puteam sa-mi scot din cap ideea ca daca as fi murit,parintii mei in loc sa faca ce faceau cand ii priveam,s-ar fi ocupat de inmormantare,ar fi plans si ar fi jelit. Nu puteam decat sa fiu fericita asa cum nu mai fusesem niciodata,si nu pentru mine, pentru ca daca muream logic ca nu mai simteam nimic...insa lasam in urma multa suferinta si jale,imi vazusem parintii terifiati de ceea ce patisem. Din acea clipa mi-am jurat ca de fiecare data cand voi simti ca nu am ce imi doresc ma voi gandi la accident si la faptul ca mi s-a acordat inca o sansa sa traiesc. Pana si promisiunea pe care mi-am facut-o mie insami nu o pot respecta. Odata cu trecerea timpului am uitat si tot nemultumita sunt de multe ori. Asa este firea omului,vrem mai mult si mai mult...nu ne saturam niciodata!!!! |
||
|
luiza0184 Postat pe 26 Martie 2011 14:49 |
||
| nu cred k se termina niciodata dragoste am 12 ani decand suntem impreuna si ne iubim si mai mult decat la inceput ,nu stiu cum au trecut ani ,poate nu mai comunicati si de aceia crezi k nul mai iubesti spunei lui ce te deranjeaza sau stati un timp separati.bafta | ||
|
kudika361175 Postat pe 26 Martie 2011 14:58 |
||
O singura viata ai de ce sa o traiesti derutata?
|
||
|
yuka Postat pe 26 Martie 2011 15:25 |
||
| eu am avut o relatie de 5 ani si de vreo 6 luni tot asa nu mai simteam nimik, ba chiar ma stresa de multe ori asha k am incheiat-o si dupa 2 sapt m-am cuplat cu altu' si acum 2 sapt m-am despartit de el ca nu era ce vroiam, sunt putin trista, mi-e dor ...insa incderc sa lupt si sa merg mai departe singura problema e ca ma simt mereu singura si simt nevoie de atentie...dar probabil va trece..asa ca sfatul meu..daca nu mai merge..zi PA...viata merge inainte | ||
|
TitirezUman Postat pe 26 Martie 2011 15:28 |
||
De la: kudika378708, la data 2011-03-26 09:24:23Da-mi voie sa te contrazic....si daca iubesti ca sa fii iubit si sa arati apreciere ca sa fii apreciat, se ajunge ca cealalta persoana se invata sa fie alintat sa zic asa si ii cresc cornitele si uita ca are si el un rol de a oferi si el si ingamfarea, mandria si orgoliu distruge pana la urma ..chiar totul.... Si asta e foarte adevarat! |
||
|
ElizabethStranger Postat pe 26 Martie 2011 15:40 |
||
| iei o pauza. daca dupa pauza tot nu vei simti ca il vrei inapoi, ii spui sincer ca s`a terminat, si ca relatia s`a consumat. e important sa fii sincera. | ||
|
Ionushkya Postat pe 26 Martie 2011 16:08 |
||
M ultumesc frumos pentru sfaturile date|
|
||
|
km3lia1981 Postat pe 26 Martie 2011 16:16 |
||
|
si mie mi-a dat papucii de curand, si m-am intrebat de ce.... apai am descoperit un citat: "dragostea ramena.oamenii se schimba". variante cu iei o pauza si vezi dupaia ce simti e cea mai buna, pentru ca nu poti sa arunci la gunoi asa usor 15 ani fara sa iti fie catusi de putin dor de el. |
||
|
alexakinder Postat pe 26 Martie 2011 16:22 |
||
|
Deja is prea multe pareri...Daca il iubesti o sa'i simti lipsa.Indeparteaza'te cateva zile de el ...motivand ca ai o treaba buna de rezolvat.Daca s-a pierdut tot ...incepe o alta viatsa.Nu are rost sa ranesti pe nimeni , nici macar pe tine. Si inca un sfat ...limpezeste'ti bine gandurile.Concentreaza'te pe ceea ce iti doresti.Proiecteaza'te in aceasta dorinta.Gandeste pozitiv.Nu te concentra pe ceea ce nu ti doresti.Indreapta'ti atentia asupra fericirii tale.Crede si totul va fi cum vrei.Mediteaza asupra ta.Eu zic ca asta ti'a cam ramas.Nu stii la cine e problema..la tine sau la el. |
||
|
duphz Postat pe 26 Martie 2011 16:25 |
||
|
Dragostea nu dispare nemotivat, exista intotdeauna legatura "cauza_efect". Dragostea, din pacate nu este un cuvint, rareori poate fi controlata cu adevarat si oricum ar fi, sunt norocosi cei care au reusit sa intilneasca in viata DRAGOSTEA. Cauta in suflet si in minte elementele cauza - efect si indiferent de "vinovat", nu uita ai 25 de ani. |
||
|
kudika350122 Postat pe 26 Martie 2011 16:31 |
||
| dai cu banul ce pana mea... | ||
|
felixcat Postat pe 26 Martie 2011 16:39 |
||
da...da!!!!....ii arunci pa piept...asa...maruntish!!!!
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 26 Martie 2011 16:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cand iubirea singura nu mai e de ajuns.. | 26 | De la: nocturnalia 3 Iunie 2009 11:07 |
| despartire | 44 | De la: kudika_21543 7 Februarie 2013 22:03 |
| Ar trebuii s-o iert? | 11 | De la: Andrei_R 1 Aprilie 2015 21:43 |
|
|
||
| unde cunoastem oameni? | 24 | De la: Dor_a 22 Aprilie 2009 18:58 |
| Am nevoie de un sfat ! | 16 | De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.