Setari Cookie-uri

eu...romanca....el... indian:D...ce e de facut?

Eu am sta un an de zile cu o indianca in apartament! prin ea am ajuns sa cunosc fooooarte multi indieni! pe unul am ajuns sa il cunosc foarte bine! cunosc indieni de diferite religii, de la crestini pana la hindusi, musulmani, punjabi etc. Le cunosc tara (din ce am studiat, pt ca din pacate, nu am ajuns INCA in india), le cunsoc traditiile (am studiat turismul la facultate, asa ca ulte din proiectele mele au avut legatura cu india), ii cunosc ca oameni, ca prieteni si chiar mai mult. am o verisoara primara care e casatorita cu un indian hindus!

tot ce pot spune despre ei se rezuma in cateva cuvinte: de-ar fi si barbatii romani la fel ca cei indieni, am avea o tara plina de oameni fericiti! :)

PS: fi sigura ca cei care sunt saraci lipiti in india si cei care "put" nu isi permit sa stea de vorba cu tine pe internet, mai ales sa vina in romania sa te vada!
si inca ceva: sunt oameni de cuvant! da, familia e ceva sacru pentru ei, dar odata ce vei face parte din familia lui, vei deveni sacra pt el ;).

Fa ceea ce iti dicteaza inima!

Mult succes si fericire multa!!! :)
healthy008130
Postat pe 19 Iunie 2011 20:43
http://www.youtube.com/watch?v=wb_yDBmRgmU

uite aici un filmulet banal din India.

Domnisoara cu mesajul de mai inainte nu stie probabil ca sunt multe regiuni in India unde fetitele sunt omorite la nastere daca sunt primul copil. Desigur nu stie nici de faptul ca in religia hindusa femeie nu detine nimic, nu are nici un drept in afara de a apartine unui barbat: tatal, sotul, feciorul. Asta e ordinea.
Dar, depinde de catsa. Sunt si indieni civilizati si extrem de invatati dar nu uitati ca India este tara cu i,5 miliarde locuitori. Care sunt sansele sa nimeresti unul de casta aleasa? In general casatoriile sunt aranjate de parinti iar tinerii se cunosc in ziua nunti. Cei care isi cauta femei sin alte parti o fac pentru ca sunt prea saraci sa-si poata permita una de la ei sau cine stie ce alte motive are. Daca e emigrat si nu mai locuieste in India e altceva. Cita vreme e acolo respectul fata de religie si parinti e inainte de orice.
Crestinii sunt ca peste tot, mahomedanii la fel, hindusii....

Spre amuzament uite un filmulet :
http://www.youtube.com/watch?v=vw6RgIf6epQ
micabis
Postat pe 20 Iunie 2011 07:18
De la: healthy008130, la data 2011-06-19 20:43:02Eu am sta un an de zile cu o indianca in apartament! prin ea am ajuns sa cunosc fooooarte multi indieni! pe unul am ajuns sa il cunosc foarte bine! cunosc indieni de diferite religii, de la crestini pana la hindusi, musulmani, punjabi etc. Le cunosc tara (din ce am studiat, pt ca din pacate, nu am ajuns INCA in india), le cunsoc traditiile (am studiat turismul la facultate, asa ca ulte din proiectele mele au avut legatura cu india), ii cunosc ca oameni, ca prieteni si chiar mai mult. am o verisoara primara care e casatorita cu un indian hindus!

tot ce pot spune despre ei se rezuma in cateva cuvinte: de-ar fi si barbatii romani la fel ca cei indieni, am avea o tara plina de oameni fericiti! :)

PS: fi sigura ca cei care sunt saraci lipiti in india si cei care "put" nu isi permit sa stea de vorba cu tine pe internet, mai ales sa vina in romania sa te vada!
si inca ceva: sunt oameni de cuvant! da, familia e ceva sacru pentru ei, dar odata ce vei face parte din familia lui, vei deveni sacra pt el ;).

Fa ceea ce iti dicteaza inima!

Mult succes si fericire multa!!! :)

multumesc:*... dar din pacate, nu mai tin legatura cu el:(...mai aflu cate ceva despre el, de la prietenii lui!...dar... e gata! ma rezum doar la viata mea, cariera si cam atat... iubirea, e pusa pe ultimul loc, mai are timp sa astepte:)))...multumesc din suflet, ai vb foarte frumos>:D
roxi_berzi
Postat pe 20 Iunie 2011 17:13
De la: micabis, la data 2011-06-20 07:18:10http://www.youtube.com/watch?v=wb_yDBmRgmU

Domnisoara cu mesajul de mai inainte nu stie probabil ca sunt multe regiuni in India unde fetitele sunt omorite la nastere daca sunt primul copil. Desigur nu stie nici de faptul ca in religia hindusa femeie nu detine nimic, nu are nici un drept in afara de a apartine unui barbat: tatal, sotul, feciorul. Asta e ordinea.
Dar, depinde de catsa. Sunt si indieni civilizati si extrem de invatati dar nu uitati ca India este tara cu i,5 miliarde locuitori. Care sunt sansele sa nimeresti unul de casta aleasa? In general casatoriile sunt aranjate de parinti iar tinerii se cunosc in ziua nunti. Cei care isi cauta femei sin alte parti o fac pentru ca sunt prea saraci sa-si poata permita una de la ei sau cine stie ce alte motive are. Daca e emigrat si nu mai locuieste in India e altceva. Cita vreme e acolo respectul fata de religie si parinti e inainte de orice.

roxi_berzi
Postat pe 20 Iunie 2011 17:14
De la: roxi_berzi, la data 2011-06-20 17:14:25
De la: micabis, la data 2011-06-20 07:18:10http://www.youtube.com/watch?v=wb_yDBmRgmU

ultimul filmulet chiar e funny...like it!;)...thx:P
roxi_berzi
Postat pe 20 Iunie 2011 17:15
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????
Poti sa mergi la o biblioteca si sa citesti o carte despre acesti oameni si cultura lor
kudika143709
Postat pe 24 Iunie 2011 09:58
De la: kudika_13618, la data 2012-08-04 21:07:46fetelor stiu ca unele din voi sunteti istete numai da-ti crezare unora care stiu sa vorbeasca oamenii in general de rau clasificandu-i dupa nationalitate si religie.faceti ce va spune intuitia si sufletul nu va lasati ''manipulate''de rauvoitoarele de pe aici.eu sunt casatorita cu un barbat indian de religie hindusa.am o viata minunata aici in romania.fara sa fi fost nevoie sa renunt la religie,familie sau mai stiu eu ce/asa cum romania are pramatiile sale asa au si ei.am mai citit pe aici ca oamenii indieni put.oare aici in romania .romanii nostrii nu put.sunt atat de multi care uras apa.poate ati observat mergand cu metroul si toate mijloacele de transport in comun.lasati discriminarea.nu-i un lucru bun in fata lui d-zeu.pe pamantul asta exista doar oameni buni si rai.e singura chestie cu care ne deosebim.nu exista musulmani.hindusi.crestini.toti suntem oameni.rai sau buni.

Da' la el in India, la satra, te-a dus?
kudika226898
Postat pe 7 August 2012 01:59
vreau sa te intreb ceva urgent.se poate sa-mi dai adresa ta personala ,ti-as fi foarte recunoscatoare.
kudika_21838
Postat pe 22 Noiembrie 2012 19:47
Buna,ai putea sa-mi dai nr de tel sau adresa de mail ca povestea e mai lunga si as dori sa te intreb cate ceva ca am de gand sa ma casatoresc cu un cetatean indian in dec.si daca ai fii in India atunci ar fi extraordinar.
te rog din suflet
kudika_21838
Postat pe 22 Noiembrie 2012 20:22
De la: kudika_21838, la data 2012-11-22 20:22:48Buna,ai putea sa-mi dai nr de tel sau adresa de mail ca povestea e mai lunga si as dori sa te intreb cate ceva ca am de gand sa ma casatoresc cu un cetatean indian in dec.si daca ai fii in India atunci ar fi extraordinar.
te rog din suflet

Chiar ar fi extraordinar...la bordeiul lui tziganesc...ce-ai putea oare sa-ti doresti mai mult?
kudika226898
Postat pe 24 Noiembrie 2012 09:14
De la: kudika226898, la data 2012-11-24 09:14:00
De la: kudika_21838, la data 2012-11-22 20:22:48Buna,ai putea sa-mi dai nr de tel sau adresa de mail ca povestea e mai lunga si as dori sa te intreb cate ceva ca am de gand sa ma casatoresc cu un cetatean indian in dec.si daca ai fii in India atunci ar fi extraordinar.
te rog din suflet

Chiar ar fi extraordinar...la bordeiul lui tziganesc...ce-ai putea oare sa-ti doresti mai mult?

kudika_10817
Postat pe 24 Noiembrie 2012 09:18
te rog din suflet

rondina
Postat pe 24 Noiembrie 2012 10:55
Nu stiu ce romanca si-a vizitat iubitul bogat in India, insa si eu la randul meu mi-am vizitat iubitul la fel de bogat, in India si am fost tratata ca acasa. Poti fi inconjurata de servitori care nu fac altceva decat sa iti aduca mancarea, sa iti faca curat si cam atat. Sunt sute de fete care merg din ce in ce mai des in India sa-si vada iubitii si se intorc fericite de fiecare data. Fata asta a cerut un sfat referitor la relatia ei, dar majoritatea ati sarit sa criticati un intreg popor din cauza experientelor voastre neplacute. La fel ca si Romania, India are si oameni buni si oameni rai. E femeia tratata cum ar trebui, in Romania ? NU. Si totusi nu mai generalizati, dar cand vine vorba de o alta tara sunteti toate pregatite sa aruncati cu critici si vorbe urate. Urat, urat din partea voastra!!!
kudika_30775
Postat pe 3 Martie 2013 04:58
De la: kudika182114, la data 2011-04-06 12:45:37Cunosc o romanca ce si-a vizitat iubitul in India. A fost cea mai neplacuta experienta!!! A fost asteptata la aeroport de soferul familiei. Indianul era dintr-o familie buna; tatal detinea o functie politica. Clasele sociale sunt foarte clar definite. Strainii nu sunt acceptati. A locuit mai mult singura, inconjurata de servitori -carora nu avea voie sa le vorbeasca (probabil se presupunea ca-si cunosc atributiile). Se simtea ca intr-o colivie de aur. Mama baiatului i-a spus ca nu e persoana potrivita pentru rangul lor si aceasta relatie poate duce la probleme privind casatoria fiicei mai mici. Si muuulte altele......
Concluzia:
Desi e numai un caz, ideea e ca ei au lumea lor!!!! Daca e sa ajungi acolo doar pentru a-i observa, pentru a cunoaste alte civilizatii si obiceiuri as zice ca e ok. Dar sa incerci sa traiesti acolo ...imi seamana a sacrificiu. Daca am avea mai multe vieti, am risca sa incercam de toate...

Nu stiu ce romanca si-a vizitat iubitul bogat in India, insa si eu la randul meu mi-am vizitat iubitul la fel de bogat, in India si am fost tratata ca acasa. Poti fi inconjurata de servitori care nu fac altceva decat sa iti aduca mancarea, sa iti faca curat si cam atat. Sunt sute de fete care merg din ce in ce mai des in India sa-si vada iubitii si se intorc fericite de fiecare data. Fata asta a cerut un sfat referitor la relatia ei, dar majoritatea ati sarit sa criticati un intreg popor din cauza experientelor voastre neplacute. La fel ca si Romania, India are si oameni buni si oameni rai. E femeia tratata cum ar trebui, in Romania ? NU. Si totusi nu mai generalizati, dar cand vine vorba de o alta tara sunteti toate pregatite sa aruncati cu critici si vorbe urate. Urat, urat din partea voastra!!!
kudika_30775
Postat pe 3 Martie 2013 05:00
Indienii NU intra in bucatarie, NU mananca pana nu fac BAIE !! tu probabil lucrezi la vreo groapa de gunoi, alaturi de ceva indieni pe care ii compari cu tiganii romani.
kudika_30775
Postat pe 3 Martie 2013 06:11
De la: ellen_, la data 2011-03-27 18:59:16 doamne , imagineaza-ti ca tiganii nostri sint mult , mult mai acceptabili decit indienii .
nu-mi vine sa cred ca romancele nostre chiar se pot cobori pina la acest nivel .......in cunosc foarte bine de 10 ani lucrez cu ei si printre ei , foarte murdari
mai gindeste-te , sau daca tot iti plac , ia-ti un tigan .....

Indienii NU intra in bucatarie, NU mananca pana nu fac BAIE !! tu probabil lucrezi la vreo groapa de gunoi, alaturi de ceva indieni pe care ii compari cu tiganii romani.
kudika_30775
Postat pe 3 Martie 2013 06:12
De la: kudika_30775, la data 2013-03-03 04:58:53 Nu stiu ce romanca si-a vizitat iubitul bogat in India, insa si eu la randul meu mi-am vizitat iubitul la fel de bogat, in India si am fost tratata ca acasa. Poti fi inconjurata de servitori care nu fac altceva decat sa iti aduca mancarea, sa iti faca curat si cam atat. Sunt sute de fete care merg din ce in ce mai des in India sa-si vada iubitii si se intorc fericite de fiecare data. Fata asta a cerut un sfat referitor la relatia ei, dar majoritatea ati sarit sa criticati un intreg popor din cauza experientelor voastre neplacute. La fel ca si Romania, India are si oameni buni si oameni rai. E femeia tratata cum ar trebui, in Romania ? NU. Si totusi nu mai generalizati, dar cand vine vorba de o alta tara sunteti toate pregatite sa aruncati cu critici si vorbe urate. Urat, urat din partea voastra!!!

Du-te si te culca...ai vazut prea multe filme.
kudika226898
Postat pe 3 Martie 2013 20:06
De la: kudika226898, la data 2013-03-03 20:06:23
De la: kudika_30775, la data 2013-03-03 04:58:53 Nu stiu ce romanca si-a vizitat iubitul bogat in India, insa si eu la randul meu mi-am vizitat iubitul la fel de bogat, in India si am fost tratata ca acasa. Poti fi inconjurata de servitori care nu fac altceva decat sa iti aduca mancarea, sa iti faca curat si cam atat. Sunt sute de fete care merg din ce in ce mai des in India sa-si vada iubitii si se intorc fericite de fiecare data. Fata asta a cerut un sfat referitor la relatia ei, dar majoritatea ati sarit sa criticati un intreg popor din cauza experientelor voastre neplacute. La fel ca si Romania, India are si oameni buni si oameni rai. E femeia tratata cum ar trebui, in Romania ? NU. Si totusi nu mai generalizati, dar cand vine vorba de o alta tara sunteti toate pregatite sa aruncati cu critici si vorbe urate. Urat, urat din partea voastra!!!

Du-te si te culca...ai vazut prea multe filme.

Multumesc de sfat, am dormit! Tu mai bine trezeste-ti neuronii. No offence
kudika_30775
Postat pe 4 Martie 2013 07:31
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????

daca ai invatat si limba..e perfect..restu' intreaba..pe google
Fulg-de-nea
Postat pe 4 Martie 2013 08:57
Actioneaza ca si cum ar fi roman, religia tu poti ramanein religia ta, un indian poate fi mai bun decat un roman si invers, nu te grabi , cunosteti-va mai bine, daca cunosti engleza poti pleca si la el, sau ei vine la tine. Nu lua in consideratie religie si etnia, iar celelalte- da.
healthy017339
Postat pe 4 Martie 2013 17:43
Un raspuns pentru toti cei care spun:Sunt imputiti,sunt morti de foame,sunt rai bla bla.
Vazand ca sunteti atat de incuiati la minte si pentru 2 3 persoane pe care le stiti voi vorbiti de TOATA tara hai sa vad eu fetelor daca va place ca si ei sa gandeasca ca voi si sa va judece in felul urmator:In toata europa e plin de curve romance si hoti.Plin de tigani Made in Romania.Deci tu fata care spui asa inseamna ca daca eu gandesc ca tine tu esti o curva si toate romancele sunt curve.Si tu baiatule esti un curvar,betiv,hot,criminal.Iti place descrierea asta???DELOC.Uite asa se simt si eu cand aud porcariile voastre.Si pentru cine are un iubit indian am un sfat.Eu l-am intalnit tot pe net.Dar distanta intre noi era de cateva orase nu tari...Deci nu cred in te iubesc pe net. Alta chestie.Eu stau cu un indian de 2 ani.Din prima luna i-am cunoscut si familia.Deci merg in casa lor de doi ani si cred ca ii cunosc destul de bine incat sa pot vorbi acum despre ei.Cunosc si familia lor din India.Deci concluzia e ca:Nu toti indienii sunt atat de intelegatori,nu toti sunt saraci sau bogati,nu toti te vor iubi asa cum nu toti te vor ura...Deci depinde doar de norocul tau.Parintii prietenului meu traiesc in Europa dar asta nu inseamna ca toti sunt moderni in Europa.Sunt familii care desi sunt aici gandesc ca acolo.Deci sa numai vorbim urat de altii ca nici la noi nu e bine... Si faza cu soacrele.Numai speriati fetele ca soacra te arde,soacra te bate.Ghinion mare sa ai sa dai de o soacra rea dar asta o poti gasi si in Romania.Relax.Si cu murdaria...O fii murdarie prin India pe afara dar nu inseamna ca toti sunt murdari.Cunosc indieni saraci dar care se spala zi de zi.Prietenul meu nu e nici bogat nici sarac.E ca mine. :) E foarte curat si el si familia lui.Ce vreau sa mai spun e.Sunt indieni spus pe direct javre.Sunt multi care vor sa insele.Cunosc indieni care s-au casatorit pentru acte.Chiar fostul meu a facut asta.Din fericire nu cu mine caci a zburat cand am aflat.Asa ca ochii mari ca cepele caci nu tot ce inseamna India e rau dar nici bun. Atentie mare la cum va alegeti partenerul si ceea ce spun tuturor:Nicodata sa nu ai 100% incredere intr-un baiat!Ca e indian sau altceva. Si in legatura cu mancarea.Eu gatesc acasa la mine mancare indiana si faza cu:Put de mori este din cauza mancarii.Eu de fiecare data cand gatesc ceva si imi miros hainele observ ca miros urat.Din cauza condimentelor.Ah si apropo eu ador mancarea lor :X Haideti sa numai vorbim rau pe altii si sa ne uitam intai la noi
kudika_934818
Postat pe 17 Septembrie 2013 14:22
Draga mea,

Lucrez in ind textile, am avut de-a face cu indieni cu educatie (si eu fiind inginera), nu ti-as recomanda, sa pleci acolo, indferent de conditiile pe care le-ai avea in casa lor. Nu poti sa pleci nicaieri la plimbare, e o mizerie cumplita pe strazi, aerul miroase a urina. Nu am fost dar am avut colege care au fost, de asemenea niste colaboratori din Germania au productie acolo. E HORROR.
Societatea e structurata pe caste, se tine cont de asta. Daca e dintr-o casta superioara s-ar putea sa fie OK. Ceea ce pot sa iti mai spun de barbatii indieni este ca sunt putin obsedati sexual, si asta fara gluma. Presupun ca esti satena sau blonda ( ca si mine :) ), nu stiu sa isi tina mainile acasa. Pur si simplu intra in transa cand vad o blonda, nu mai tin cont ca sunt insurati etc.
Eu una nu m-as marita cu un indian.
Cu drag
Anca
anca_bm
Postat pe 11 Septembrie 2014 18:43
Terminati dreac cu indienii vostrii aia sunt ata inraiti de piza de ar mancao pe paine stati dreac cuminti cu indienii vostrii ducetiva acolodaca vreti sa fiti violate de parosii aia nespalati
Mageanu_George_1
Postat pe 12 Iulie 2015 10:28
De la: Mageanu_George_1, la data 2015-07-12 10:28:13Terminati dreac cu indienii vostrii aia sunt ata inraiti de piza de ar mancao pe paine stati dreac cuminti cu indienii vostrii ducetiva acolodaca vreti sa fiti violate de parosii aia nespalati

kudika226898
Postat pe 22 Iulie 2015 00:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna! 3 De la: Sibel_16 3 Februarie 2011 16:22
casatoria facuta prea devreme!! 18 De la: cantafabule 9 Octombrie 2009 18:43
inca mai are sentimente pentru fosta 44 De la: kudika_alexia051568 3 Martie 2010 20:54
Iubire imposibila 23 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:46
EU ,CRISTINA 14 De la: scorpio67 8 Mai 2011 19:33